Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kandaon

Pagini: 1 ... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32
406
   Dupa mine,cred ca gresesti doar aici, ReBorn!
 Scrierile vechi nu au disparut.Ele exista,dar sunt puse la pastrare.Ai sa te miri dar totdeauna a existat ,,cineva" care a avut grija,ca sus numitele scrieri, cu adevarat valoroase, sa nu dispara cu adevarat.Au disparut doar de sub ochii lumii.Nu am dovezi pentru ce sustin,dar am eu un feeling  :-D,(cum bine spune cineva pe aici,pe Rufon) ca cele mai valoroase dintre documentele bibliotecii din Alexandria nu au ars.Dupa mine,Cezar nu ar fi facut asta niciodata.Cine a citit ceva despre viata lui Cezar,stie ca acesta era un om deosebit,educat,inteligent.Un asfel de om nu ar fi lasat niciodata 50000 de papirusuri,multe de mare valoare, chiar si in acel timp, prada focului si distrugerilor.Cei care au  studiat istoria antica stiu ca romanii apreciau stiintele,arta ...cunoasterea in general.De altfel nu exista nici o dovada ca Biblioteca din Alexandria  ar fi fost cu adevarat distrusa,la asediul orasului de catre legiunile lui Cezar.Nici macar imparatul Theodosius sau califul Omar nu pot fi scosi drept tapi ispasitori pentru distrugerea scrierilor Bibliotecii din Alexandria,pentru simplul fapt ca ,dupa mine au aparut prea tarziu in istorie.Unul dintre ei poate a distrus cladirea,daca mai exista si asta... prin sec patru ...sau sase  :lol:Dar dupa mine este o teorie fortata,ca si cea care ne prezinta drept baloane meteo,aparitiile OZN.  Cred totusi ca multe dinte scrieri(cele cu adevarat importante)au fost salvate.La fel cred ca si scrierile despre istoria poporului roman,cele CARE PREZINTA ISTORIA ADEVARATA, despre care noi nu avem habar cu adevarat... nu am invatat-o la scoala ...:-D sunt pe undeva :wink: Cine stie :?,poate prin cei 43 de km de arhiva secreta a Vaticanului?! :? :-D..Sau or mai fi existand pe undeva asfel de arhive? :? :-D

Si eu cred ca unele scrieri au fost, sunt, vor fi probabil, puse la pastrare, departe de ochii marelui public.
Despre Biblioteca din Alexandria, din ce am citit, nu e deloc sigur ca ar fi ars in vremea lui Cezar, cu atat mai mult cu cat cica mai existau doua biblioteci mai mici acolo. E foarte posibil ca una din cele doua mai mici sa fi ars. Oricum incendiul a fost un accident, in timpul luptelor, nu a fost deliberat.
Din cate stiu un incendiu la fel de mare s-a petrecut in timpul lui Aurelian (cel care a retras administratia romana din Dacia, si avand el insusi ceva origini dacice, din Moesia). Pe vremea aia (sec III d.H.) imperiul roman era la pamant, tot felul de pretendenti la tron se luptau intre ei, imperiul se rupsese in trei, barbarii navaleau si ei pe unde puteau, la fel sasanizii in est.
Aurelian a inceput sa faca ordine si sa intareasca iarasi imperiul. Partea de est a imperiului roman se rupsese si se numea acum imperiul Palmyrei, fiind condus de imparateasa Zenobia. Aurelian a reocupat acel teritoriu, si a capturat-o si pe Zenobia, dar in timpul luptelor dintre armatele lor, Alexandria a avut mult de suferit, si atunci se pare s-au distrus o parte din sulurile si pergamentele din celebra biblioteca.
Oricum cred ca multe scrieri importante s-au pastrat totusi, si din diverse motive sunt tinute sub obroc, de diverse persoane, grupuri sau institutii (Vaticanul fiind desigur una dintre ele, poate cea mai importanta).

407
Ca sa ajunga la geti, egiptenii trebuiau sa treaca de hittiti, daca e sa reconstituim un traseu prin Asia Mica. Ori faraonii si-au cam furat-o aproape de fiecare data de la acesti baieti. In al doilea rand, nu exista la ora actuala nici un text egiptean care sa mentioneze o expeditie militara dincolo de Asia Minor.
 
E posibil ca getii sa fi ajuns la egipteni, nu invers. Si au facut asta dupa ce i-au cam nimicit pe hititi (ca si pe civilizatia miceniana dealtfel) in drum

http://en.wikipedia.org/wiki/Sea_Peoples#Invader_hypothesis

"Michael Grant: "There was a gigantic series of migratory waves, extending all the way from the Danube valley to the plains of China."[57]"
"according to Finley:[58]:  A large-scale movement of people is indicated ... the original centre of disturbance was in the Carpatho-Danubian region of Europe. ... It appears ... to have been ... pushing in different directions at different times."

Valurile astea de invazie (din jurul anilor 1200 i.H.) pornite din regiunea Carpato-Dunareana au ajuns pana in Egipt, unde invadatorii astia au fost numiti "oamenii marii", pentru ca multi veneau dinspre mare. Urmele lor au ramas si prin Marea Egee

http://en.wikipedia.org/wiki/Karpathos

"Its current name is mentioned, with a slight shift of one letter, in Homer's Iliad as Krapathos (οἳ δ' ἄρα Νίσυρόν τ' εἶχον Κράπαθόν τε Κάσον τε). Besides, the island is mentioned by Virgil, Pliny the Elder and Strabo. "

In afara de insula Karpathos (legatura cu muntii Carpati e evidenta) mai exista niste insule numite Samos si Samothrace. Thrace vine de la traci desigur, iar Samos aminteste de raul Somes, mentionat in antichitate de greci si romani (care probabil au mai adaptat numele la limba lor) cu numele de Samus.
 
Acum e cool sa zicem ca ne tragem din romani am observat. Insa sunt cateva mici probleme. In primul rand romanii au cucerit doar 1/3 din teritoriul locuit de daci. Dacii liberi din cine se trag ? In al 2-lea rand, colonistii romani nu prea erau ei de la Râm. Foarte putini care veneau direct de la Roma sau din peninsula Italica. Grosul, adica 80% dintre colonisti provenau din randul populatiilor cucerite: celti, iberi, iliri, anatolieni, sirieni, etc. Populatii care atentie ! nu aveau latina ca limba materna !!! Ori baietii acestia ne-au invatat pe noi in mai putin de 200 de ani limba latina.

Grosul colonistilor au venit din provinciile vecine, Moesia, Tracia, Panonia, Iliria. Din astia majoritatea erau tot traco-daci. Sigur, au venit si din Italia (parca atunci majoritatea cetatenilor erau doar cei din Italia) si e posibil sa fi fost si cativa sirieni sau celti. Anatolienii erau pe atunci un amestec de frigieni (adica tot o ramura a tracilor), traci propriuzisi, greci, chiar celti, desigur si ceva semiti probabil, si chiar romani. Toti colonistii astia o rupeau pe latina cat de cat

Cat despre limba, eu cred ca la acea vreme limbile indo-europene erau inca destul de apropiate, iar intre limba daca si latina vulgara vorbita in imperiul roman, mai ales in zona Moesia-Tracia-Iliria (locuita tot de daci-traci-geti), nu erau diferente uriase, si erau chiar destule asemanari.
De ex. avem nume dacice precum Germidava si nume transcrise in latina si greaca precum Thermidava. Intelesul e acelasi, "terme" greco-latin are acelasi inteles cu "germe" dacic. Mai avem si un castru roman numit Germisara, amplasat chiar langa niste izvoare de bai termale

408
Depinde acu' in cine/ce anume... credem in definitiv.
Dupa unii (v. Bardo Thodol - Cartea Tibetana a Mortilor), Corpul Astral (sufletul) nu se "descompune", ci calatoreste doar, pe traiectorii depinzind de starea lui evolutiva atinsa-n cursul precedentei incarnari. Interesant a faptul ca cele 40 de zile (circa 6 saptamini) de "bantuire" a sufletului mortului prin planul fizic e perioada (re)cunoscuta si de budistii tibetani, nu doar de crestini.

Iar "pomana" respectiva ar trebui sa aiba rolul indrumarii sufletului ratacitor spre alte Ceruri :star: - evident, daca invitatii nu doar se-mbata critza la pomana, :-D ci se si gindesc intens, compasionat la personalitatea celui disparut. (n.b. tibetanii mai recomanda si aducerea unui CAINE la capataiul celor muribunzi si mai... neinitiati, pentru a-i "ghida" pe primele carari ale Ascensiunii dupa ce dau coltzu'). 8-)

 

Interesant, imi aminteste de asa numitul "cantec al zorilor", din traditia veche romaneasca, ce se canta la capataiul mortilor (sau la coltul casei, sau la fereastra, la sosirea zorilor, numai imi amintesc exact, si mi lene sa caut acu), si care era diferit de obisnuitele "bocete".
Conform etnologilor "cantecul zorilor" e mai vechi, probabil pre-crestin (ramas pe filiera dacica, unde lupul era un simbol), iar "bocetele" au fost introduse mai tarziu

Aici doar o parte din el, legat si de "cainele tibetan" care calauzeste sufletul "mortului"

“Şi-ţi va mai ieşi / Lupul înainte / Ca să te spăimânte. / Să nu te spâimânţi / Frate bun să-l prinzi / Că lupul mai ştie / Seama codrilor / Şi-a potecilor / Şi el te va scoate / La drumul de plai / La-un fecior de crai, / Să te ducă-n rai, C- acolo-i de trai / În dealul cu jocul, / C-acolo ţi-e locul, / În câmp cu bujorul, / C-acolo ţi-e dorul.”

409
Am deschis acest subiect pentru a discuta despre "cunoasterea interzisa" si cum isi protejeaza unele cercuri "nivelul de cunostere" atins

Aici e o lista cu diversi oameni de stiinta, "trecuti in lumea de dincolo" in diverse moduri

http://rense.com/general66/deadmicro.htm

http://abcnews.go.com/Blotter/killing-irans-nuclear-scientists/story?id=14152453

Din cele mai vechi timpuri s-a incercat pastrarea unor cunostinte sau inventii cat mai in secret, prin orice mijloace posibile.
Secretul "focului grecesc", arma cu ajutorul careia bizantinii au reusit sa distruga flota araba si sa salveze Constantinopolul (in acelasi timp in care arabii cucereau peninsula Iberica si sudul Italiei), era dat spre pastrare doar unei singure familii (sau erau doua, numai retin), pentru a nu cadea in mainile inamicului.
Nici astazi nu se stie cu exactitate din ce elemente era facut.

Diverse "scoli de gandire" sau personaje, de la gnostici la magi/vrajitoare (aia/alea care erau "pe bune", nu simpli sarlatani sau "ghicitoare in cafea") sau alchimisti au fost si ele combatute si scoase din scena, in diferite timpuri.

Diverse sisteme sociale au incercat la randul lor sa elimine anumite cunostinte, si sa indrepte societatea pe un drum strict stabilit.
Savanti precum Tesla au fost bagati si ei intr-un con de umbra, la fel inventiile lor, au fost considerati "mad scientists" etc. etc.

Ma intreb unde am fi fost astazi daca s-ar fi lasat o mai mare libertate in domeniu (desi sunt de acord ca unele lucruri nu trebuie sa intre pe mana oricui, sau sa fie dezvoltate oricand si de oricine)

410
Interesanta discutia, si, desi am o doza destul de mare de scepticism (adica nu stiu cat de real sau imaginar a fost), imi amintesc si eu o astfel de "problema", petrecuta cu ceva ani in urma, la ceva timp dupa "Revolutia" din 1989, cand aveam vreo 13-14 ani.

Eram acasa si dormeam, era spre dimineata, incepea sa se crape de ziua (am vazut asta dupa ce m-am trezit). In acel moment, in somn (de asta spun ca nu stiu daca a fost un simplu vis, sau ceva de genul unei experiente "paranormale"), am simtit ca imi parasesc corpul sa zic asa. Adica imi vedeam corpul in pat, si eu ma indreptam spre fereastra. Am dat chiar o tura pe deasupra blocului vecin, fascinat de intamplare, si prea uluit sa ma bucur de ce fac sau asa.

M-am indreptat apoi spre casa, sa zic asa, cumva speriat, dar si incitat de ce s-a intamplat. Dar chiar dupa ce am intrat din nou pe fereastra (era vara), si m-am uitat in spate, am vazut un OZN "clasic", adica tip "farfurie zburatoare". La inceput era mai mic, dar pe masura ce se apropia se facea tot mai mare, iar eu, inca uluit si speriat deja, incercam sa intru inapoi in corp, si sa ma trezesc, dar eram parca paralizat, abia puteam sa misc o mana. Apoi am putut vedea in interiorul OZN-ului care practic acoeprea fereastra si balconul de acum, iar inauntru erau 3 "aliensi", tipul iarasi clasic, adica mici de statura, cu ochii mari, complet negri, care ma priveau fix.

 Aveam o senzatie de teama din ce in ce mai mare, dar la un moment dat ceva din interior m-a facut sa rabufnesc, si le-am spus ca daca nu ma lasa in pace, sau vor sa-mi faca ceva, dupa ce mor o sa ma fac strigoi si o sa le bantui OZN-ul lor in mod special, si o sa-i omor unul cate unul.
In momentul ala OZN-ul care se apropia incet s-a oprit, si "aliensii" s-au uitat unul la altul, mirati parca, ceva de genul "ce tot spune ma asta, e posibil asa ceva"?
Se pare ca raspunsul era "da", pentru ca dupa cateva momente au evitat complet orice contact vizual cu mine, adica au bagat capul in pamant cum se zice, si "OZN"-ul a inceput sa se departeze si sa se faca din ce in ce mai mic (desi am avut impresia ca a mai stat un pic in dreptul blocului vecin, iar apoi a disparut cu totul.
Dupa ce am privit si asta pe fereastra (adica nu i-am scapat din ochi, in caz ca se intorc sau asa), am fost capabil sa ma reintorc in corp, si sa ma trezesc brusc. M-am dus imediat la geam, sa ma uit afara, dar nu se vedea nimic, doar cativa nori pe cer, si soarele care incepea sa rasara, de asta spun ca nu stiu cat de reala ar fi fost treaba, sau daca a fost un simplu vis.

Oricum, cred ca exista forte "supranaturale", sau de neinteles (inca) pentru noi, dar intamplarile legate de ele sunt mult mai putine decat se pretinde, si multe sunt pur si simplu fie din auzite, fie "inflorite"

411
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Criza financiara globala
« : 30 Noiembrie 2011, 22:57:56 »
Kandaon
 :-D :-D ...Chiar ca au rezolvat treaba. Bancherii au furat banii si au plecat peste hotare (cu Interpolul pe coada ... :fullmoon:  :evil: ), cativa mai fraieri au ramas pe post de "tzapi ispasitori" iar islandezii au ramas in strada cu chetroaiele in mana si foamea in stomac.

N-am auzit de Islanda sa aiba probleme cu foametea, sau sa fie foarte disperati. Sigur, nici nu au fost prea fericiti de ce s-a intamplat. Insa cel putin le-au zis in fata atat creditorilor straini cat si FMI-ului ca nu vor plati nimic din datoriile "produse" de bancherii aia mana in mana cu politicienii corupti (apropo, prim-ministru lor e la inchisoare, ala a fost unul din tapii ispasitori, dar era si vinovat desigur, nu era un simplu "tap ispasitor").

Si cu tot scandalu de rigoare (prea putin prezentat prin mass-media) nici nu au facut-o, si nici nu au de gand. Au facut un referendum, si poporul a zis "niet", cu toate ca bancile engleze si olandeze, precum si FMI-ul, faceau spume la gura. Si cam cu atat s-au lins pe bot pana la urma, sau poate au mai primit niste firmituri, iar "pionii" lor din Islanda sunt urmariti de Interpol acum (chit ca nu stiu cat de mult de fapt)

412

Şi asta pentru că spre deosebire de alte neamuri,noi nu prea avem doar o,, mumă''străbună ci o.. turmă întreagă. :wink ,să nu mai vorbim de..tătici:

De curiozitate, care sunt celelalte "alte neamuri" care ar fi "mai pure" decat noi si ar avea doar "o muma" si un "tatic"? Sau mai sunt altele n afara de cele deja pomenite, eschimosi, pigmei, papuasi sau alte triburi pierdute prin Amazonia ?

413
Tot n-am vazut nici o legatura cu panslavismul pe care-l tot arunci in raspunsuri.

Ma indoiesc sa existe vreo legatura, dar nu m-ar mira nici sa aflu de cine stie ce superconspiratie, in urma careia o sa aflam ca Densusianu, Hasdeu sau Parvan erau agenti KGB

414
arata-mi UNDE am scris eu ca dacii / getii nu au existat.
Daca ai mintit scuza-te.
Triburile alea au existat. Ca zeci si sute altele.
DACIA nu a existat.
Asta am spus.

Numai manipula,numai fa pe nebunu p-aici.

Toata tara e plina de inscriptiile astea : "LEGIUNEA A XIII a GEMINA"...

Calatorule, ce am avut de spus am spus, crezi ce vrei, nu e problema mea, dar nu ar fi rau sa citesti si niste carti de istorie mai serioase.


415
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Criza financiara globala
« : 30 Noiembrie 2011, 20:19:21 »
Nu stiu daca s-a mai postat, presupun ca da, dar totusi o readucere aminte nu strica, mai ales ca peste subiectul Islanda planeaza o tacere suspecta in mass-media, nu numai la noi, dar peste tot

http://sacsis.org.za/site/article/728.1

Se pare ca islandezii au rezolvat cel mai corect treaba, nu s-au lasat santajati ba chiar i-au si pedepsit pe vinovatii de la ei din tara (ma rog, mai toti bancherii aia mari au reusit sa fuga peste hotare, dar au fost dati in urmarie prin Interpol)

416
Calatorule, nu stiu daca iti dai seama, dar esti complet ridicol si hilar afirmand tampeniile alea. Pana si in articolul postat de tine nu se spune asa ceva, ca dacii/getii nu ar fi existat.

 Asta pe langa faptul ca Historia aia de unde citezi tu e un kitsch, mai rau decat almanahu Cutezatorii al pionierilor de pe vremea lui nea Nicu. E un simplu articolas fara prea mari pretentii, care se inscire in directivele venite din afara, acelea a stergerii istoriei si radacinilor popoarelor, pentru a fi "aburite" si controlate mai bine, chiar desfiintate in ultima instanta, transformate din popoare in simple populatii, integrate si absorbite de entitati mai mari, transnationale si supra statale. Sun Tzu si chiar George Orwell au niste maxime interesante in legatura cu asta. Din pacate vad ca tu esti deja "cazut" in plasa.
417
@fiulploii> arata-mi tu o singura "aberatie" in mesajul meu.

Imi permit sa raspund eu, sper ca al nostru coleg "fiul ploii" nu se va supara.

Uite aici doua, (stiu, ai mai fost corectat si inainte, de altii, pe alte topicuri, uneori ma intreb daca o faci intentionat sa vezi ce reactii provoci)

-<" noi sintem exclusiv urmasii colonilor romani care au invins triburile salbatice adepte ale sacrificiilor rituale,zeci de triburi de pe teritoriul actual al Romaniei printre care dacii si au tinut piept hoardelor barbare sute de ani.">

-<"Nicaieri nu scrie numele Dacia nici dacii, getii erau alt popor, situati in nordul marii Negre. Nu s-a gasit nici o necropola,statuie,inscriptie,orasel...etc dacica. Nimic.
Doar vint.">

Aceastea sunt niste prostii atat de mari incat nici macar nu mai merita vreun raspuns (deja au fost date astfel de raspunsuri de cateva ori).

Ca fapt divers, si putin cunoscut de unii, la 1859 s-a hotarat la mustata care sa fie numele tarii, si a iesit Romania pana la urma. Ghici care era celalalt nume care mai avea putin sa fie el ales?  :-D

Locuitorii cei mai vechi ai zonei noastre, cunoscuti dupa nume, sunt getii, dacii, geto-dacii, daco-getii, cum vrei sa le spui, adica ramura nordica a tracilor (poti sa mai incluzi si alte triburi aici, pe un sistem analog cu moldovenii, dobrogenii, basarabenii, ardelenii, oltenii, bucovinenii, maramuresenii, muntenii, banatenii etc). Dacii erau cea mai puternica uniune de triburi intre ei (la un moment dat), de aia a fost numita si tara asa, Dacia. Numele "get" sau Getia era folosit si el.

Nu neaga nimeni nici aportul colonistilor romani, insa nu ei au reprezentat majoritatea numerica. Din amestecul acela de populatie, intre tracii nordici (geti, daci, geto-daci etc) si colonisti romani (destui au fost veniti din Italia, adica erau cetateni, dar multi erau adusi din provinciile din jur, Moesia-adica tot daci, Tracia, adica traci, etc) au iesit românii, lucru deloc iesit din comun, caci toate populatiile lumii (poate mai putin eschimosii sau vreun trib pierdut in jungla) s-au amestecat cu altele mai mult sau mai putin.

Nu inteleg ce treaba are panslavismul aici, dar respingerea unei parti a mostenirii noastre, si renegarea unor stramosi mie imi suna tocmai a tradare si promovare a teoriilor lui Roesler si ale KGB-ului.

Dacii nu erau mai barbari decat altii din acea vreme, din contra erau cei mai evoluati din Europa, din afara imperiului roman. Iar trimiterea solului la Zalmoxis din patru in patru ani, despre care nici nu se stie daca se mai practica pe vremea lui Decebal, nu e ceva mai barbar comparativ cu macelarirea in arene a zeci sau sute de gladiatori din patru in patru zile sau saptamani, peste tot prin imperiu roman.

Sigur, poti sa zici ca ii sacrificau pe prizonierii de razboi, de obicei, dar nici romanii nu erau foarte buni cu aia. Ori ii macelareau ori ii luau in sclavie.

Numai spun ca o serie de imparati romani au avut origini dacice, Regalianus a fost un stra-stranepot al lui Decebal (probabil urmas al surorii lui Decebal capturata de romani, si ajunsa in imperiul roman) iar Galerius a fost tot traco-dac, si Lactantius spune ca ii cam ura pe romani si a vrut la un moment dat sa schimbe numele imperiului din Roman in imperiu Dac, mai ales ca la acea data armata romana din partea de est a imperiului era formata in majoritate din daco-traci.
Galerius e dealtfel si primul imparat care da un edict de toleranta fata de crestinism, iar Constantin, care ii urmeaza, era tot dac dupa tata (nascut in fosta Moesia sau Dacia sud-dunareana).

De altfel dacii au fost cei care au pastrat imperiul in est, in timp ce el s-a prabusit in vest. Chiar si in vest, singurul care a facut treaba a fost Flavius Aetius, cel care l-a invins pe Attila (si l-a iertat de la moarte, lasandu-l sa scape pentru a-si pastra el pozitia importanta in imperiu, pentru ca era sigur ca il mai poate invinge). Flavius Aetius a fost supranumit in imperiul roman de apus ca "ultimul dintre romani", dar el era probabil si unul din primii daco-romani cunoscuti, adica tatal sau era un get din Dobrogea, iar mama lui o patriciana de la Roma

418
Evenimente OZN în lume / Re: Enigma Tunguska
« : 27 Noiembrie 2011, 21:59:29 »
           Ei pe dracu sa salveze Terra, adevarul e ca au distrus meteoritul pentru ca era o amenintare directa pentru EI, le distrugea generatoarele si statiile de transmisie din Siberia, la poalele Uralilor. "Structura metalica" e unu din generatoarele "grey",mai precis ce-a mai ramas.
                :star:

Te pomeni ca "obiectul ceresc" (nu stiu ce a fost de fapt) o fi fost ceva bun, care doar vroia sa-i "rada" de pe Terra pe niste "baieti rai"  :-D
Nu e exclus nici asta. Vreo arma lansata cine stie de unde, si care
- fie si-a facut treaba, pentru ca distrugerile au fost mari, si cine stie ce era prin taigaua aia la acel moment, si a disparut apoi in incendiul ala urias, sau a fost necesar doar impactul electromagnetic care apare in urma exploziilor nucleare si care putea arde ceva circuite electrice/electronice subterane
- fie "arma" asta a fost distrusa inainte sa-si faca treaba

Am mai citit si eu, cum pomenea si colegul Kefren, ca ar fi putut fi experimentarea unei arme de catre Tesla, car ar fi gresit tinta, el dorind sa o "bubuie" la Polu Nord, unde nu era tipenie de om. Ceva cu energia acumulata din "eter" si transmisa prin niste unde radio, numai retin, sau incurc lucrurile

Sau a fost pur si simplu o cometa care a explodat la frecarea cu atmosfera tot mai densa, si fiind formata in majoritate din gheata si la viteza aia, nu a mai ramas mai nimic din ea, urme materiale ma refer

419
Nu e chiar o reprezentare murala, dar s-a spus ca ar reprezenta, cam partial asa, ceva din intalnirile si ritualurile unor astfel de grupari secrete, ale "elitei".

Eyes Wide Shut Ritual Scene

Regizorul este unul foarte celebru dealtfel, Stanley Kubrik, cel cu "Odiseea spatiala 2001" si despre care unii adepti ai teoriei conspiratiei spun ca ar fi "turnat/trucat" in studiourile lui si aselenizarea din 1969 (sau macar o parte a ei). Regizorul a murit am inteles la scurt timp dupa realizarea filmului, atac de cord in timpul somnului, chiar inainte ca filmul sa fie lansat pe piata si dupa ce a editat varianta finala. Si asta desigur a alimentat alte teorii ale conspiratiei, cum ca "iluminatii" sunt de vina, pentru ca omul a aratat nu stiu ce secrete in film.

420
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 23 Noiembrie 2011, 12:41:25 »
Daca am avea o conducerea serioasa, nu tembelii care sunt acum, Romania ar trebui sa preia (renationalizeze) ce a dat din Petrom la austrieci, iar profitul obtinut astfel (inclusiv prin vanzarea de benizina catre austrieci la preturi mai piperate) ar acoperi zic eu, fara probleme si mult mai sanatos dpdv economic, ceea ce fac sau nu bancile austriece.

La urma urmelor, daca e criza si fiecare e pentru el, s-ar gasi desigur justificari pentru asta, iar Austria nu e deloc in situatia de a comenta sau de a ne impune ceva, la urma urmelor nu e SUA sa-si trimita "cavaleria" aici (nici nu prea cine stie ce "cavalerie" de fapt), eu chiar as profita de ocazia asta amara a crizei sa "renationalizez" cate ceva ce s-a pierdut. Dar ma indoiesc ca molustele fara coloana vertebrala ce ne guverneaza si sug ba de la unii ba de la altii ar fi in stare de asa ceva.
La noi va "trage" tot "poporu", in timp ce fanariotii isi vad de la ale lor si de relatia cu "inalta poarta", oricare o fi aia (se pare ca sunt mai multe, cel putin aparent)

Pagini: 1 ... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...