Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: 1 ... 11 12 13 14 [15]
211
Am urmarit comentariile tale adrian75 cu mare interes. Esti unul dintre putinii care inteleg ceva din tot acest suvoi de informatie :)

212
Diverse / Sondaj
« : 06 Martie 2011, 16:42:24 »
Un exercitiu de imaginatie.

Ce ar fii facut fiecare dintre noi daca ar fi fost ADAM?

1. Nemurirea, viata alaturi de ZEI
2. Dragostea si implicit mortalitatea alaturi de EVA

213
Cand am spus evolutie am spus intre ghilimele. Scopul final este cel care la spus "mr". Acela de a denatura zestrea noastra genetica.

214
Nu sunt adeptul teoriei domnului TVM in totalitate. Urmatorul program a inceput deja. Studiati ce spun fosti militari americani cu grad inalt poate chiar fosti presedinti americani si veti intelege ca de fapt ... nu avem ce face. Totul este stabilit de multa vreme. Programul codex alimentarius si multe altele fac trecerea catre noul program (noua rasa). Nu este in interesul nimanui sa provoace un razboi nuclear in care baza tehnico materiala a omenii sa fie distrusa. De fapt noul program am putea spune ca este o noua treapta in evolutia noastra. Asa cum dezbatem subiecte gen ... cine a intervenit in evolutia noastra acum 5000 de ani asa poate peste 5000 de ani o alta civilizatie va dezbate acelasi subiect.

215
Tehnologii vechi și noi / Raspuns: HAARP la Constanta?
« : 25 Noiembrie 2010, 01:08:01 »
Dimineata am sa ma duc ... in zona. Am localizat obiectivul. Am trecut de multe ori pe langa el si am impresia ca este un obiectiv militar .... O sa incerc sa fac poze.

216
Extraterestri / Raspuns: EI sunt printre noi...
« : 05 Noiembrie 2010, 03:44:18 »
Globalizarea ca fenomen este benefic. Problema este ca totul ... ma refer aici la Comunism Vs Capitalism a fost doar un simplu experiment social care a demonstrat ca omul ... este o fiinta extrem de usor controlabila si mai ales influentabila. Daca stam sa facem o paralele cu Trilogia Star Wars, am putea spune ca Cavalerii Jedi se opuneau Globalizarii :)

217
1. In primul rand aceasta planeta "NIBIRU" nu va putea fii vazut de noi muritorii de rand.
2. Din aceasta cauza a fost creata "HAARP".
3. Sa spunem ca traim intr-un fel de realitate creata de "EI".

218
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: CE S-A INTAMPLAT?
« : 02 Iulie 2010, 00:52:01 »
Au fost si alte intamplari partial asemanatoare dar nu vreau sa le fac publice. Scopul acestui post a fost sa aflu parerea mai multor persoane. Multumesc celor care au scris in "reply".

219
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: CE S-A INTAMPLAT?
« : 10 Iunie 2010, 17:02:45 »
Nu sunt o persoana care nu are pacate, ba din contra pe langa pacatul care il primit cu totii cand ne nastem in aceasta lume am multe altele la activ. In decursul vietii mele pana acum au mai fost intamplari nu chiar similare dar oricum rupte din realitatea in care traim insa acest eveniment pot spune ca ma marcat profund. Restul evenimentelor au fost legate de lucruri care se intamplau in viitorul apropiat si care chiar sau intamplat. Sunt marcat de acest eveniment ptr ca nu reusesc sa inteleg ce sa intamplat cu adevarat si daca am fost contactat de o entitate in ce scop a fost. Oare am primit o informatie si daca da care este aceea ?

Oricum, multumesc celor care au raspuns intrebarii mele.


220
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: CE S-A INTAMPLAT?
« : 10 Iunie 2010, 16:28:01 »
Am aprins tigara si am tras doar un fum de tigara. Da eram cu mama mea in casa. Nu se simtea bine de asta ramasesem peste noapte. Nu eram obosit. Nu bausem cafea. Ideea e ca atunci cand am ridicat privirea catre cer a fost ceva ireal. Parca nu era cerul cu care eram obisnuit desii blocurile din jur erau la fel. Nu cred ca a fost vorba de rapire ...Nu nu ma puteam misca dar totusi stiam ca sunt in acel loc (pe terasa). Parca eram fizic acolo dar mental in alta parte.

Practic prima senzatie a fost ca acele stele sau lumini or sa cada pe pamant. De pe terasa mamei mele se vede marea. Lumina care sa oprit din cadere a stationat nu pot sa estimez exact in minute si apoi a schimbat directia de mers catre rasarit. Ce este cel mai interesant ca in viziunea mea in momentul in care ea a schimbat directia de mers si am pierduto din vedere era tot intuneric desii afara se luminase deja.


221
Fenomene conexe si paranormale / CE S-A INTAMPLAT?
« : 10 Iunie 2010, 12:25:22 »
Vara trecuta am trait o experienta neobisnuita daca pot spune asa. Eram la mama mea acasa, era ora 4 dimineata. Am iesit pe terasa si am aprins o tigara si ma uitam la cer. Erau foarte multe stele pe cer in acea perioada (luna august). La un moment am remarcat o stea care era lumina foarte puternic si era neobisnuit de mare. In acel moment am simtit cum paralizez si in clipa urmatoare am vazut cum toate stelele cadeau pe pamant. Nu ma puteam misca dar totusi ma gandeam la ce dezastru o sa se intample in clipa cand toate acele stele vor cadea pe pamant si cati oameni vor murii. In clipa imediat urmatoare acele lumini sau stele sau oprit si doar una dintre ele a continuat sa coboare foarte incet. Simteam ca parca comunicam telepatic cu ea. In clipa urmatoare am simtit ca ceva ma arde la mana tare. Era tigara ....  care se consumase singura. Era ora 6 dimineata.

Tin sa precizezi ca nu consum droguri si nu beau.

PS: O tigara din cate stiu arde singura in 5 minute maxim 10. Trecusera 2 ore. Am incercat sa gasesc un centru unde as putea sa fac o regresie hiptonica sa aflu mai multe despre ce sa intamplat dar nu am gasit.

Pagini: 1 ... 11 12 13 14 [15]