Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 15
16
In primul rand acesti extraterestrii micuti si cenusii sunt si ei la randul lor creatia singularitatii ce a existat la un moment dat.

17
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Noua ordine mondiala
« : 23 Decembrie 2012, 20:13:29 »
,,Toți oamenii se nasc liberi și egali în demnitate și drepturi ", acest lucru  il afirma clar  primul articol al Declarației Universale a Drepturilor Omului.. :wink:..dar tu vezi in vremurile noastre  nu mai avem  demnitate si drepturi egale astea   ne sunt violate suntem din ce in ce mai manipulati  de catre cei care  vor sa  transforme  planeta in un imperiu dragonian  :wink:


Cat timp in structura omului o sa existe acele parti animalice o sa fie nevoie de law & order. Noi alegem sa fim manipulati elena.

18

 Reamintesc tuturor ca mayasii nu au prevazut nicidecum "Sfarsitul Lumii" ci
sfarsitul unui ciclu din Istoria Omenirii, de altfel am intrat in Varsator la scara planetara.

Pentru ca nici eu nici alt user nu a afirmat ca vom dispare in totalitate ca rasa sau ca vom fi atacati si anihilati de annunaki.

Daca tot e vorba de ciclu si subconstientu ne duce instantaneu cu gindul la ciclul natural al femeilor, ei bine acum s-a terminat menstruatia, mai sint eliminate citeva picaturi de singe purificator, dupa care foarte natural va urma o lunga perioada de stabilitate care va culmina cu aparitia ovulului, cea mai mare celula a corpului uman, terenul fertil pentru noi idei/concepte, daca extrapolam la Evolutia Omenirii.

  Sau poate hibrizi ai unei noi rase modificate de inginerii genetici care se joaca de-a ucenicii vrajitori

             :wink:

undeva in subconstientul colectiv va persista reminiscenta psihozei 21 Decembrie 2012, cu siguranta ideea ca maine putem dispare in vidul interstelar si-a croit drumul, efectele pe termen mediu si lung nu pot fi deci decit exclusiv benefice, sintem ca elefantii de pe firul de paianjen care inca nu se rupe...                :rocket:
                calator

Ma bucur ca ai ajuns la un grad mai ridicat de intelepciune. Sper sa nu fie temporar. Constientizezi ca omul in actuala forma este limitat doar la aceasta existenta si nu poate atinge stelele :)

19
Ar fi interesant de știut ce invataminte am tras noi oamenii de pe urma fenomenului 2012. Sunt curios sa vad câțiva oameni vor mai crede in viitoarele profetii apocaliptice. Ma gândesc ca ar fi potrivită deschiderea unui nou topic "post-apocaliptic" in care sa se facă o analiza obiectiva a tot ceea ce a însemnat 21.12.2012.

Franciza 21.12.2012, eu asa o numesc a generat profituri colosale si a facut parte din experimentul de analiza (socio, spiritual al maselor). Ideea ta este extrem de buna, in contextul in care toti userii activi participa la aceasta discutie. Nu cred ca vrem ca un singur personaj sa acapareze si acest subiect :)

20
2012 / Re: 2012 o farsa uriasa
« : 14 Decembrie 2012, 18:14:07 »
sint de acord cu aceasta viziune a Evenimentelor ce vor veni.

propun un scurt clip in sprijinul acestei eventualitati:

2012 Something Is Going On!.mp4

Sfarsitul are loc in fiecare clipa pentru cineva din acesta lume si nu numai. Sfarsitul este un nou inceput si ar trebuii sa ne bucure ca suntem partasi la acest ciclu.

21
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 22:20:33 »
Monser, exista Dumnezeu!... :-D
Cum altfel as putea defini situatia de fata?
Hai sa rationam un pic:
- Localitatea de care-mi vorbesti apare ca fiind intemeiata de sasi - si de aici incolo incepe balul!
Sasii stapanesc zona pana la marea invazie mongolo, dupa care dispar.
Vorbim de anul 1241.
In urma lor vine o populatie vlaha, aservita cetatii feudale de la Piatra Craivii.
De unde?!!!!

In urma lor vine o populatie vlaha aparuta din neant?

22
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 22:14:10 »
Pe urma vorbim de realitati istorice:
- Decebal conducea o uniune de triburi, la vremea aia neexistand conceptul national.
Urmand un exercitiu de imaginatie, daca ar fi posibil ca vreunul dintre noi sa-l poata intreba pe vreunul de atunci: "Ce esti?", cu siguranta nu i s-ar raspunde "Sunt dac", ci respectivul i-ar indica descendenta tribala.
Observati?
Ei insisi nu s-ar fi socotit "daci"!
Pe urma pierdeti din vedere un aspect esential: etnogeneza noastra s-a intins peste un mileniu, o mie de ani! Vorbim de 50-60 de generatii, in conditiile-n care britanicii s-au cristalizat ca popor in numai 3-4 generatii.
E stupida simplificarea daco-romana, ignorand toate celelalte influente, cum, la fel de absurda este teoria existentei unei radacini perene romanesti pe care s-au altoit restul.
Alta:
- Vlahii, gresit asimilati peste tot drept romani, sunt prezenti in toata Europa, incepand cu nordul Italiei, trecand prin Grecia, Albania si terminand cu Lituania.
Retineti: vorbim de populatii cu limba si cultura distincte, nu de legende precum dacii scandinavi.

Asta e ISTORIE, domnilor, nu eresuri de doi bani.

Daca vreodata o sa ajungi in nordul italiei in zona (friuli- venezia -giulia) si ai sa incerci un dialog cu batranii de peste 80 ani in limba romana o sa ai surprize!.  O parte din greci, o parte din albanezi, o parte din lituaniei o parte dintre sarbi, o parte dintre ucrainieni, o parte dintre bulgari cunosc destule lucruri despre neamul daco-getilor.

23
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 22:02:31 »
Teoriile se pot dovedi false ori reale, nicidecum imbecile.
Imbecili, in schimb, exista.
Sunt din tagma alora care tin mortis sa fie "miezul".


In neamul meu exista si nume "latine" singura deosebire este ca din vechi stramosi a existat o repulsie fata de tot ce inseamna italia de astazi. Eu nu am nici o repulsie fata de istoria consemnata si anume ca "triburile existente sub conducerea lui Decebal" vorbitoare toate a unei singure limbi apropiate cu latina au pierdut in fata imperiului roman. Daca nu pierdeau noi astazi nu mai existam si nu mai aveam placerea sa ne contrazicem pe viata si pe moarte pe acest forum.

24
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 21:53:00 »
Dab sinumaistiucat, fac pariu pe o sticla de coniac Segarcea contra unei cutii goale de chibrituri ca nu poti indica precis cine ti-a fost stra-stra-stra-stra-stra-stra  bunic si de unde se trageau stramosii lui, chit ca vorbim de un secol si jumatate, cel mult.
In vremea asta tu ai certidudinea ca esti urmasul cert al unui var de-al lu'  Gerula, cel putin.
Macar ridicolul ai putea sa-l sesizezi, daca altceva nu.


Sa recapitulam. Din partea mamei -  stra stra stra stra stra stra bunicii sunt din Tibru (Alba Iulia) cam undeva tot pe la 1400 putem ajunge.
                         
                         Din partea tatalui stra stra stra stra stra stra bunicii sunt din zona Lugoj aici ajung doar pana pe la 1800.

Prefer whiskey sec ;)

25
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 21:09:28 »
Draga coleg calator astral, draga coleg AdarM. Cand bunicii si strabunicii tai te leagana in brate si iti povestesc la varstra de 2/3 anisori despre daci cred ca este concludent ca mai sunt si romani printre "romani" care iubesc aceasta tara (cu lucrurile bune dar mai ales cu cele rele care exista aici).  Nimeni nu doreste schimbarea numele tarii in Dacia. Dorim doar sa fie lasata memoria strabunilor nostrii in pace. Sa se odihneasca linistiti. Eu personal asta doresc de la domniile voastre.

26
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 17:01:10 »
Sunt alte forumuri mult mai interesante colega AdarM. La varstra respectabila pe care o aveti va recomand, o lectura, o iesire cu nepotii la plimbare (daca aveti).

27
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 11 Decembrie 2012, 19:48:22 »
calator bastus.... Ai comentarii destul de interesante la alte rubrici. De ce nu ramai acolo? Daca ai o ura pe acest popor si pe stramosii mei te rog frumos sa postezi in alta parte. Noi cei de aici ne iubim strabunii si nu avem sentimente anti-romanesti. Sunt zeci de subiecte unde te pricepi cu adevarat.

28
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 11 Decembrie 2012, 01:37:25 »
Intrebarea e : De ce?
Nu e in alta parte ci acolo e doar o parte din Dacia .
Parte pe care altii stiu sa o puna in valoare  8-)


Acum asteptam replica celor doua personaje care incearca sa ne faca sa credem ca stramosii nostrii au fost niste simpli barbari :)

29
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 08 Decembrie 2012, 19:07:53 »
Un link interesant  :? ?!?

http://www.jggj.dk/CDSD.htm

Se pare ca Dacia este in alta parte  :roll:

Luna trecuta am fost plecat in Lituania si am ramas surprins sa constat ca doi batrani la 80 de ani cunosteau o multime de lucruri despre daci.

30
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 07 Decembrie 2012, 22:19:12 »
Domnule AdarM. Va respect varstra dar nu pe dumneavoastra ca om. Oamenii ca dumneavoastra o sa dispara... fara ca cineva isi aduca aminte de ideile celebre pe care le aveti. Va doresc sarbatori fericite!!! :)

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 15