Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15
1
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 20 Iulie 2014, 16:51:59 »
Acelasi lucru sa intamplat si in Bosnia. De data asta "rusii" sunt o nuca tare si doar marea masa de "blegi" nu inteleg ce se petrece cu adevarat. Niciodata Rusia nu o sa accepte ca bazele militare americane sa fie la cateva sute de kilometrii de Moscova. Romania trebuia sa nu accepte niciodata o Ucraina in Uniunea Europeana fara a face anumite aranjamente macar de ordin economico financiar daca territorial nu se poate. O sa vedem ce se va intampla cu cea  a mai ramas din industria noastra precum si cu agricultura dupa aderarea Ucrainei in Noua Ordine Mondiala (in devenire).

2
Eu nu am urmarit si nu am sa urmaresc acest documentar din ratiuni ce sfideaza logica majoritatii :)

3
Eu unul optez pentru cenzura. A afla adevarul este un privilegiu pe care il obtin doar cei "premianti". Cei care prin valoarea lor ca indivizi aduc o contributie majora in evolutia societatii in care traim. Daca ar avea loc acest contact in clipa de fata lumea ar suferii un soc cultural, politic si emotional profund. Nu este cazul comunitatii Rufon. Perioada de acomodare a societatii noastre este de circa 100 de ani (terestrii). Sunt inca indivizi care desii au fost privilegiati sa se nasca in aceste vremuri de rascruce nu fac cinste cu nimic speciei umane.

4
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 19 Februarie 2013, 04:28:03 »
Parerea mea e ca e vorba de reflexii pe parbrizul masinii. Stim cu totii ca parbrizele sunt pline de zgarieturi, iar efectul e dat de faptul ca masina vira la dreapta, astfel efectele luminoase generate pe parbriz pareau ca se deplaseaza. Daca va uitati cu atentie acelasi gen de efecte se vad si deasupra si sub bolid, si par ca se deplaseaza cu el. Eu cred ca bolovanul ala a intrat in atmosfera terestra nedetectat, si reprezinta un semnal de alarma ca vastul spatiu cosmic nu e tocmai asa de linistit pe cat pare.


Nu vreau sa dau detalii despre nimicurile importante ma repet. A fost o activitate cam mare in rusia inainte de producerea evenimentului (si nu ma refer la traficul rutier).

5
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 18 Februarie 2013, 02:07:29 »
Nu stiu sigur daca acest film a mai fost postat de catre cineva.

http://www.liveleak.com/view?i=fe7_1361092044

UFO saved Chelyabinsk?

6
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 16 Februarie 2013, 22:00:00 »
Sa facem un pic un exercitiu de imaginatie. Daca era deasupra europei aveam o mica apocalipsa deasupra noastra. Sa multumim sortii sau zeilor ca mai toti meteoritii relativ periculosi aterizeaza in zone depopulate :)

7
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 15 Februarie 2013, 17:02:41 »
Ploaie de meteoriti in Rusia - cu victime si pagube materiale - azi dimineata.Armata a intervenit cu rachete de interceptare pentru a micsora impactul la sol :


Sunt ramasitele unui meteorit dezintegrat de catre armata. (Este doar o parere personala, cu toate ca a fost destul activitate in rusia luni spre marti si nu ma refer la traficul rutier).

8
Extraterestri / Re: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 15 Februarie 2013, 01:42:38 »
Goddes data trecuta ai fost parca banat :)

9
Extraterestri / Re: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 12 Februarie 2013, 20:51:36 »
Depinde doar de noi daca suntem alesi sau refuzati. Personal doresc doar un simplu rezumat al "evenimentul pe care il traiesti". Doresti sa adresezi un mesaj umanitatii sau doresti doar a genera trafic pe acest forum? Ambele scopuri le consider nobile. Tine cont de faptul ca pe acest forum chiar daca exista o structura de conducere, toti suntem legati de pasiunea sau intrebarile  care nu ne dau liniste (suntem egali  in cuget si-n simtiri). Nu trebuie sa faci o discriminare intre utilizatori si pe unii sa ii consideri alesi iar pe altii sa ii respingi.
Multumesc

10
Extraterestri / Re: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 12 Februarie 2013, 00:40:35 »
Cred ca marea majoritate dintre cei de pe acest forum au avut o experienta la limita dintre real/ireal. In general oamenii care experimenteaza acest aceste lucruri fie se inchid in ei incercand sa gaseasca singuri raspunsuri fie ajung sa fie declarati nebuni. Poate ca ma insel, oricum este doar parerea mea personala. Sunt extrem de curios in a afla mai multe amanunte despre experienta ta.

11
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Codex Alimentarius
« : 12 Ianuarie 2013, 23:53:15 »
Noi "oamenii trecutului si al prezentului" in nici un caz ai vitorului, din care fac parte si eu binenteles avem tendinta sa punem eticheta "Conspiratie" in tot ce nu putem intelege. Exista o conspiratie din care se va naste omul cel nou care va ajunge la stele.

12
Extraterestri / Re: De ce ne amagesc extraterestrii ?
« : 05 Ianuarie 2013, 09:56:17 »
Pe langa toate astea, celebrele farfurii zburatoare + alieni grey ca's cei mai la moda au o vechime ca aparitie in cultura noastra de aproximativ  70 ani.


Au o vechime de cateva mii de ani. Singura diferenta este ca au ramas doar ei (cel putin asta se doreste). Posibil ca marele razboi intre "bine" si "rau" sa fii facut curatenie ca sa zic asa. Te sfatuiesc sa citesti despre Pumapunku sau daca ai ocazia sa ajungi in Bolivia sa vezi cu ochii tai.

13
Diverse / Re: Solicit INCHIDEREA contului
« : 27 Decembrie 2012, 21:20:29 »

ADEVARATA CAUZA A MODERARII MELE ESTE REFUZUL DE A CEDA SANTAJULUI PRACTICAT DE MODERATORUL ABYSS CARE A INSISTAT IN MAI MULTE OCAZII PRIN MESAJE PRIVATE SI PRESIUNE DIRECTA SA II TRIMIT STENOGRAMA CURSURILOR DOMNULUI R U D A N.
Administratorul @alx mi-a cerut sa ma execut :" da-i odata cursurile alea !".
Moderatorul @abyss a insistat din nou precizind ca toti colegii lui vor cursurile respective.
Am refuzat. Nu cedez in fata santajului


________________________


Se pare calatorule ca ai fost expulzat din societatea secreta prezenta pe acest forum. Pana la urma si acest forum este o lume, nu ? In momentul cand tastam www.rufon.org/forum si dam enter ne teleportam automat in aceasta lume a ideilor exprimate prin cuvinte. Nu este un atac la administratorii sau moderatorii acestui colt de cunoastere dar ceea ce a spus calatorul suna un pic ciudat.
     

14
Evenimente OZN în lume / Re: FAN - Ierusalim
« : 27 Decembrie 2012, 17:23:49 »
E uimitoare frecventa cu care sint filmate obiecte zburatoare stranii deasupra Ierusalemului.
De fiecare data deasupra Domului Templului care (se zice ca) adaposteste trupul neinsufletit al lui Isus Cristos.

Un turist roman a avut privilegiul de a fi martorul unei astfel de observatii neobisnuite acum citeva zile, in plina zi.

Exista cu siguranta ceva extrem de interesant pentru vizitatorii coboriti din cer si vehiculele lor neconventionale.

O rapida trecere in revista a citorva aparitii recente.

Spirit Orb or Ghost caught on tape - Holy wall - Israel - UFO sightings Dec. 16th.

OZN filmat la Ierusalim. A coborat din cer si s-a aprins puternic. apoi a disparut / VIDEO

Aceasta aceeasi aparitie surprinsa de trei camere diferite, HD :

 JERUSALEM UFO 2011 - The 3 TRUE sightings (HD)

Mai mentionez ca in aceeasi zi martori oculari au afirmat ca armata israeliana a doborit un OZN prea curios deasupra centralei nucleare israeliene de la Bedina.

-----------------------

Va invit sa vizionati imaginile filmate de compatriotul nostru, prezent cu femeie si copil la fata locului, vizionare placuta:

Ufo Ovni Ozn Over Israel Filmed Dome Rock By UNKNOWN Romanian Family Up Hill

--------------------


Un element comun acestor stranii aparitii?
Obiectele care survoleaza Domul au fost respinse de un fel de sistem de aparare

E clar ca o Forta pazeste presupusul mormint al lui Isus.


Spirit Orb or Ghost caught on tape - Holy wall - Israel - UFO sightings Dec. 16th.
FAKE (si daca vrei vin si cu argumente)

15
Imi cer scuze dar eu nu am auzit de acest personaj. Poate ma lamureste si pe mine cineva cu amanunte despre domnia sa. In ignoranta mea nu am citit despre dansul.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15