Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - mirela

Pagini: 1 2 3 [4]
46
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 13 Septembrie 2006, 20:15:20 »
Dar ca va fi fratilor in 2012,atunci se vor implinii cei sapte ani apocaliptici ai lui Ion Tugui?

47
Evenimente OZN în România / Raspuns: fotografie iulie 2006 Dobrogea
« : 13 Septembrie 2006, 20:04:53 »
  Exif, in primul rind nu cred ca fotografia este trucata.Este adevarat ca ai fotografiat ceva  si ai dorii sa stii ce este.
  De multa vreme se vehiculeaza ide unor aeronave secrete,invizibile.Nimeni nu precizeaza daca ar trebui sa fie invizibile si pentru ochiul liber sau numai pentru radar.
  Daca vrei sa citesti mai mult despre acest subiect intra pe Google si cere invisible aircraft - search, vei fi uimit.Mergi pe site-ul Vision of invisible aircraft.Este vorba de un chimist care a descoperit Robert R. Bierge care intimplator a descoperit rhodopsina.
   Negativul pare a fi fotografia unui efect Doppler.
  Esti fizician si deci trebuie sa intelegi mai mult decit am inteles eu si sa mergi cu imaginatia mai departe decit am mers eu.
  Daca noi pamintenii avem o asemenea tehnologie (din pacate o folosim la distrugere) ma intreb o civilizatie extraterestra ce tehnologie ar putea avea.
 

48
Extraterestri / Raspuns: Interviu cu un extraterestru in AREA 51
« : 11 Septembrie 2006, 06:39:00 »
De ce tot ce tine viata extraterestra terbuie sa fie violent?De ce nu se studiaza acest fenomen cu adevarat, in mod stiintific?
In ceea ce priveste filmul vazut sint multe semne de intrebare, ce nu cred ca-si vor gasi raspuns prea curind.Este un joc de dezinformare,iar finalul jocului se lasa cu remiza.
Este adevarat ca ochii fiintei vazute frapeaza prin marime, imobilitate si inexpresivitate(zombi).Faptul ca fiinta nu pare a fi deranjata de lumina se poate explica prin posibilitatea de adaptare la orice conditii.Asta ar dovedii ca ET este mai dezvoltat decit noi.Sau ca este doar o papusa.
Gitul foarte subtire, ca si corpul in comparatie cu capul ar putea dovedii ca hrana acestor fiinte este mai mult lichida sau se hranesc cu pastile concentrate. Capul mare dovedeste ca inteligenta este net superioara oamenilor.Sau ca acea creatura este facuta sa para extraterestra, si deci creata dupa miile de informatii existente despre adevaratii ET.
Stau si ma intreb cum de o informatie atit de secreta " zboara" atit de usor.Asemenea casete video nu se pierd in Cismigiu sau in piata Obor.Sau informatia este fabricata si lansata tocmai ca majoritatea oamenilor care au inceput sa-si puna intrebari despre existenta unei legaturi intre o civilizatie extraterestra si guvernul american sa inceapa sa nu mai creada in extraterestri, deci sa-i arunce in hazard.Astfel ca omul de rind va spune ce ma doare pe mine capul daca adevarat sau fals ca oricum nu vine ET sa-mi plateasca curentul sau gazul luna asta.Jocul acesta oboseste pe oricine, iar oamenii prinsi in problemele zilnice renunta sa mai caute adevarul.Si poate tocmai pe asta se bazeaza cei care conduc o astfel de conspiratie - pe renuntare.
Cum de nu sint repercusiuni din partea extraterestrilor la vizionarea acestui filmulet pentru interogatoriul unuia dintre ai lor seamana cu cel al "teroristilor" din Guantanamo Bay.Sau poate facatura este data pe post cu acordul aliatilor extraterestri.                                   Robert Dean care a lucrat pentru NATO ma intreb daca nu mai lucreaza si acum,dar pantru altfel de agentie, pare prea  impresionat de soarta ET-ului pentru un fost ofiter de armata si poate de informatii. Sau jocul sau trebuie sa para convingator.
Apare pe ecran un alt personaj Victor, care reprezinta punctul culminant al suspansului:fata ascunsa voce transformata.Aceasta ar putea sa insemne pe de o parte ca filmul este real iar omul se fereste cu adevarat, sau ca omul din spatele "mastii" este un simplu actor. Aici apare fenomenul de neincredere,omul de rind nu crede in ceva ce nu vede sau simte. Si din nou ajungem la sentimentul de renuntare.
In concluzie: pina ce o civilizatie extraterestra nu va intra la contact deschis cu civilizatia noastra sentimentul de soricel pus intre cascaval si slanina adica a crede sau a nu crede, nu va inceta.Si este pacat pentru ca maestrii acestui joc ne irosesc timpul si imlpicit vietile noastre ale celor care vrem sa stim ADEVARUL.
Personal cred ca exista nu numai o civilizatie extraterestra ci mai multe care poate ca sint in contact cu anumite guverne,iar pe noi ne privesc ca pe niste copii.De ce nu au venit la contact deschis pentru ca omenirea este inca in faza de copilarie.Pagini: 1 2 3 [4]
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...