Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - mirela

Pagini: 1 2 [3] 4
31
Pentru Baaron:Oare mai exista dreptate in lumea asta? Pentru ce am iesit eu strada atunci la Revolutie si ma intreb pentru ce ai luptat tu?

32
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: Ciudatenii naturale
« : 10 Februarie 2007, 22:37:13 »
filmul a fost scos

33
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: Telekinezie I
« : 10 Februarie 2007, 22:31:25 »
Stiu ca majoritatea a ceea ce vedem in zilele noastre este tehnica + trucuri,si totusi telekinezia exista ca fenomen.Primii care au inceput sa vorbeasca despre asa ceva au fost rusii.La persoanele care au puterea sa miste obiecte cu forta mintii bataile inimii ajung pina la 140 batai pe minut EEG-ul arata o intensa activitate cerebrala.Sa nu uitam de levitatie care potrivit unor martori aflati in podisul Gobi si au vazut asa numitii LONG-PA ca pot "merge" facind un pas de cite 10 metrii lungime.Creierul uman este cel mai mare mister al lumi noastre.In sublima materie cenusie natura a ascuns puteri ce abia acum incepem sa le studiem timid.Ne nastem cu tot ce avem nevoie fara a fi necesar sa luam o pastila ca sa vindecam o boala. Oare cum de am uitat sa folosim ceea ce avem,iar oamenii de la marginea civilizatiei cum ii numim noi stiu sa foloseasca niste puteri pe care noi "civilizatii" abia aflam de ele?Un sfat gasiti cartii vechi de acum 15 - 20 de ani si citi-le veti afla mai multe dintr-o asemenea carte decit din tot internetul la un loc.In aceste carti se poate citii despre inceputurile parapsihologiei,intr-o vreme cind oameni se mirau sincer de ceea ce vedeau si nu-si doreau publicitate sau chiar se temeau de asa ceva.In Evul Mediu sa ai asemenea puteri se numea vrajitorie azi incepem sa studiem asa ceva ca pe ceva ce face parte din viata noastra.In tot ce tine de puterea mintii veti gasii cu greu explicatii concrete de genul 2+2= 4,datorita complexitatii fenomenelor.Veti afla cu greu care este mecanismul chimic la nivel neuronal, ce produce asa ceva.Pentru ca fara indoiala exista unul.Parerea mea personala este ca asa cum lumina este o forma de energie produsa de o ardere(fusiune), asa si aceste feomene sint produse de o energie emisa de creierul uman.

34
Arheologie - Astronautica Antica / Raspuns: A 8-a minune a lumii
« : 07 Februarie 2007, 21:38:48 »
Razboiul paranormal sau de ce nu terorismul parapsihologic va fi a 8 a minune a lumii.Imaginati-va n tip sters pe care nu dai doi bani vine la tine si-ti planteaza un gind ucigas sau sinucigas in minte.Si asa iei o bomba in brate te duci intr-un loc aglomerat si o detonezi.Greu de prins un asa tip pentru ca lucreaza ca o umbra si mai greu de prins pe cei din spatele lui.

35
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: Premonitia
« : 16 Noiembrie 2006, 22:11:45 »
Am sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intimplat mie acum multi ani in urma: inainte cu o saptamina ca cineva drag mie sa moara am imbracat o rochie complet neagra.In drum spre servici un gind mi-a trecut prin minte: ce naiba m-am imbracat in negru doar nu...?
 Nici macar nu mi-am putut continuat gindul, dar un frison mi-a scuturat tot corpul.Peste o saptamina nenorocirea s-a intimplat. A trebuit sa treaca anii de zile pentru ca eu sa pot purta ceva negru.In popor este acea vorba:de ce porti negru vrei sa tragi la cineva rau?Acum stiu ca nu eu i-am tras rau, gindul ce l-am avut a fost o premonitie.
 Am inteles asta atunci cind alte lucruri s-au intimplat.Se intimpla si azi. Nu vad ce se va intimpla cu persoana respectiva, dar stiu ca ceva rau se va intimpla.Iar in ziua de azi este vorba de oameni pe care nici nu-i cunosc.
 Ceea mai cunoscuta prezicatoare din sud-estu Europei a fost bulgaroaica Vanga.Daca aveti ocazia sa cititi cartea cu acelasi nume scrisa de sora ei ve-ti intelege cite ceva din mecanismul premonitiei.Pentru cei interesati va pot spune cite ceva din premonitiile ei si despre femeia care a fost Vanga
 

36
Diverse / Raspuns: Propunere expeditie pentru vara lui 2006
« : 16 Noiembrie 2006, 18:52:06 »
Ce spune-ti de harta Romaniei, sa vedem cam in ce zone se aglomereaza "minunile".Fiecare din noi o poate face acasa aceasta harta si sa o publice pe site-ul acesta.
 Apokryphos, securistul din DIA nu trimite intr-o zona anume,daca este cu adevarat un loc in tara unde exista probe indubitabile despre existenta ET,sau despre trecutul poporului roman,securistul de care vorbesti nu ar trimite pe nimeni acolo.Nu uita ca orice dovada poate fi distrusa sau masluita.
 Harta de care vorbeam ar putea contine locuri cu aparitii de OZN-uri,cercuri pe cimp,oameni cu puteri asa zis paranormale,etc.
 

37
 Esti unul din cazurile norocoase.Ai pipait doua OZN-uri de aproape.
OZN-ul meu a aparut pe vremea cind nu puteam sa vorbim despre ele.Veneam de la schimbul II cu o colega, si am ridicat privirea spre cer.Am vazut un punct luminos ce se deplasa cu viteza.Am luat ca puncte de reper doua stele.Pina aici nimic ciudat.Obiectul s-a deplasat "de la o stea la alta"Luminozitatea obiectului s-a contopit cu una din stele, eu asteptam sa-l vad "depasind" steaua cu a carui luminozitate s-a contopit.Nu s-a intimplat asa ci obiectul pur si simplu s-a intors pe aceiasi ruta indreptindu-se spre prima stea.De acolo a disparut inghitit de intunericul spatiului.Am atentionat pe colega mea,dar aceasta o femeie cu picioarele pe pamint mi-a spus:vezi mai bine pe unde calci, ca sint gropi pe aici!
 Stiu ca multi vor spune ca a fost avion,numai ca nici un avion nu face o intoarcere de 180 de grade in citeva secunde.Sa fi fost doua avioane atunci trebuia sa vad doua punte luminoase,dar nu a fost decit unul.
 Daca cineva spune ca a fost balon trebuie sa fi fost un balon tare nehotarit.Inaltimea la care obiectul zbura a fost foarte mare.
 Nu poate fi vorba de planeta Venus sau de o alta planeta pentru ca distanta parcursa de obiect a fost destul de mare.
 Poate ca nu a-si fi dat o prea mare importanta,dar continindu-mi calatoria spre casa am vazut o masina de armata din acelea care interceptau pe acea vreme si sforaitul oamenilor din case.Greu de spus ca nu au interceptat acel obiect.
 Niciodata pina atunci nu am vazut o masina de interceptare a armatei in oras,doar la revolutie au inceput sa apara si asa am aflat ce sint de fapt.
 Poate a fost ceva ce se numeste OZN-u poate nu a fost.Eu v-am prezentat doar ceea ce am vazut,deci faptele.
 

38
Cuvintul balon imi sugereaxa ceva rotund nu cava aplatizat asa cum apare in fotografiile din Padurea Baciu.Am citit un articol ca acolo s-ar produce si alte fenomene cudate.

39
Extraterestri / Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
« : 06 Octombrie 2006, 13:00:07 »
Am citit despre mai multe cazuri de persoane rapite de ET.Sint interesante,ce m-ar interesa ar fi sa citesc rapoartele medicale ale acestor persoane.Nu spun ca nu sint reale, majoritatea persoanelor carora li se intimpla asa ceva sint oameni simpli care vor doar viata linistita si in acest caz nu vad motivul pentru care ar inventa o asemenea poveste.
 Vad ca majoritatea doresc sa stie cum sa se apere impotriva hipnozei.
 In primul rind mintea trebuie sa fie libera de orice drog(alcool,tigari,etc) adica tot ce poate slabii vointa.Cel mai important este evitarea "eye contact".Cine a spus ca ochii sint oglinda sufletului nu a gresit.Sint hipnotizatori care nu au nevoie sa te priveasca in ochii pentru a te hipnotiza, iar in acest caz doar o vointa puternica poate salva situatia.Orice hipnotizator incearca sa-ti impuna gindul lui,iar ca sa lupti impotriva la asa ceva trebuie sa depistezi din vreme sugestia negativa impusa phihicului tau.Orice sugestie ce vine de la oalta persoana este o agresiune psihiica este impotriva instinctului de supravietuire.
 Atunci cind este posibil fixeaza privire pe forme geometrice, deci pe tot nu este natural(pom, animal,iarba)sau este facut de mina omului(masina,stilp de telegraf,etc),iar gindul tau sa fie ceva de genul acesta este un cub sau patrat, masina,etc.Tot ce este natural te relaxeaza si te face sa fii o prada usoara pentru cineva in anumite momente.
Tot asta poate fi si o modalitate de a oprii pe cineva sa-ti citesca gindurile.
 Sincer la mine a mers smecheria cu formele geometrice,fireste nu ca s-a incercat rapirea mea,dar s-a facut o incercare de a fi hipnotizata,a fost un pariu o gluma.
 Fireste ca la o sugestie puternica este mai greu sa te aperi indiferent cit de tare ai fi.
 In cazul rapirilor ma intreb daca cei rapiti nu sint intr-un fel "alesii" extraterestrilor.
 "Alesi" pentru ce doar viitorul o poate spune.
 

40
 Planeta Venus nu lumineaza numai 30 de secunde,nu se misca in arc de cerc,si mai ales nu stationeaza 5-10 secunde.
 Nu spun ca afost OZN,dar nici nu vin cu o explicatie nefondata stiintific.
 Felicitarii celor care au curajul sa scrie despre ceea ce vad si sa-si  puna intrebari!

41
2012 / Raspuns: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 21 Septembrie 2006, 23:37:22 »
  Toma, draga de citit am tot citit,si am inteles ca adevaratele probleme ale lumii sint ascunse cite odata prin aruncarea pe piata a unei stirii de genul: miine lumea se va sfirsii sau va fi invazie extraterestra.Iar a doua zi tot ce se intimpla se scumpea curentul, sau cineva din inaltele sfere ale parlamentului era prins luind mita.Fireste ca nimeni nu se interesa de parlamentar, care scapa pe usa din dos a Politiei, sau nu baga de seama scumpirea curentului ci cu toti se rugau pentru nemurirea sufletului.
  Nu sint insensibila la stiriile de genul sfirsitul lumii e aici, dar incerc sa judec la rece o asemenea stire, ba mai mult cred in puterea creerului uman de a prezice viitorul.Totusi nu dau unei asemenea stirii o importanta mai mare decit trebuie.
  De obicei stiriile supramediatizate ascund altceva.
  Un simplu sfat:incercati sa cititi printre rinduri sau sa va intrebati intotdeauna cine sint cei ce lanseaza pe piata anumite stirii si daca aceste persoane merita increderea noastra.   

42
OZN - generalități / Raspuns: UFO - The Greatest Story Ever Denied
« : 21 Septembrie 2006, 06:11:46 »
Filmul este aproape trecut sub tacere de catre toata lumea, cea ce ar putea insemna ca este periculos de adevarat.
  Este o lege care prevede pentru dosarele secrete o limita de 50 de ani pentru a putea fi date publicitatii.Dar atentie OZN-urile este inca o problema actuala. Deci orice agentie guvernamentala care detine un asemenea secret ar fi atenta asupra a ceea ce da publicitatii.
  Daca ar da publicitatii fapte reale implicatiile ar fi extraordinare.
  Va aduce-ti aminte de Razboiul lumilor? In 1938 a provocat o isterie in masa, atunci cind s-a rostit la radio o simpla replica din piesa de teatru cu acelasi nume.VIN MARTIENI!
  Sintem noi oamenii,chiar si cei mai inteligenti, mai educati gata sa acceptam un adevar teribil? Acela ca nu sintem singuri pe aceasta planeta.
  Ideea de a filma in infrarosu in timpul zilei este extraordinara.Sa ne amintim ca mai toate animalele "presimt" un eveniment ca aparitia unui OZN.Oare animalele vad aceste obiecte inainte ca ele sa se materializeze in spectrul in care putem cu toti vedea?
  In film am vazut reactia unui simplu om care a anuntat autoritatile de ceea ce vazut.I-a parut rau ca este ridiculizat. Nu ca ia pasat de ceea ce a vazut. Citi din cei care au luptat pentru o idee nu au fost ridiculizati sau si mai rau ucisi in tacere pentru a nu fi transfmormati in martiri .
  Proiectul BLUE BOOK este ca o declaratie ofciala a guvernului SUA, o declaratie in care se neaga pina si evidentele.
  Asemenea fenomene pe care nu le intelegem ar trebui studiate in mod deschis de catre savanti intregii lumii, fara ascunzisuri, iar rezultatele ar trebui publicate ca fiecare din cetatenii lumii sa stie despre aceste fenomene, si de ce nu sa-si aduca aportul la clarificarea problemei. STIU CA ACESTA ESTE UTOPIA SAU TARIMUL FERICIRII.Intrebarea este oare ne este dat sa gustam din acest tarim?                                                                            De ce nu ,depinde de fiecare din noi.
   
 

43
Fotografiile din Padurea Baciu sint recunoscute pe plan international de catre ufo-logi ca fiind unele dintre cele mai bune in domeniu,
Negativele din cite stiu eu au fost confiscate de catre Securitate.
Daca nu ar fi fost autentice de ce sa fie confiscate? Se gasea o metoda sa se dovedeasca falsul,iar Barnea ar fi fost probabil inchis intr-un ospiciu, sau declarat dusman al poporului.
Se vorbeste despre invazia in Cehoslovacia si despre faptul ca prezentind fotografiile respective se incerca abaterea atentiei opiniei publice de la ce se intimpla in acea tara.
In cazul acesta nu cred ca s-a incercat asa ceva. Aduceti-va aminte ca insa Ceausescu a condamnat vehement atacul asupra Cehoslovaciei. Fotografiile ar fi "umbrit " imaginea "celui mai iubit fiu".
 

44
Articolul se afla in una din revistele pe care le am acasa in tara, eu fiind plecata de 5 ani din Romania.Nu mai stiu in ce revista am citit, dar aproape ca-mi pot aduce aminte continutul sau cel putin principalul:
  -descoperirea a fost facuta de copii care se jucau in zona respectiva,au intrat intr-o grota si au descoperit schelete de aproape 3 metrii lungime
  -acestia au anuntat parintii, care la rindul lor au anuntat autoritatile din acea vreme(Militia)
  - Militia a anuntat Securitatea.
  Poate totul trecea ca o gluma daca zona nu ar fi fost incercuita de trupe de Securitate,iar accesul interzis pina si satenilor din zona.
  Nu cred ca
  De ce am tinut minte acest articol? Din doua motive:
  1- Nu este prima data cind pe teritoriul tarii noastre se descopera anumite lucruri ce ar putea schimba istoria cunoscuta de noi. Pila volta de la Aiud, dar cele mai controversate sint placutele de la Tartaria(iar cind spun Tartaria mintea imi fuge la Tartarul din mitologia greaca),aceste placute avind vechimea de 12000 mii de anii.Cu totii stim ca scrisul s-a inventat in Sumer(actualul Irak) acum 5000 de ani.Ce sa mai zic poate ca razboiul din Irak nu este numai despre petrol, ci despre cu totul altceva.Este doar o supozitie.
  2 - Scheletele de 3 metrii lungime imi aduc aminte de o descoperire similara din China.Dar cum cum o populatie ce nu depaseste in medie 160 cm ar putea avea stramosi de 3 metrii?
  Ce s-a mai intimplat dupa acea nu se precizeaza in articol.
 

45
A auzit cineva de padurea Todoruselor?Despre scheletele gasite acolo inca de pe vremea lui Ceausescu?Am citit un articol despre acest loc.
S-ar parea ca locurile cele mai ciudate de la noi din tara sint Cotul de curbura al Carpatilor si M-tii Bucegi.
Ca zone de aparitie al OZN-urilor nu se exlude nici o zona.

Pagini: 1 2 [3] 4
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...