Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - mirela

Pagini: 1 [2] 3 4
16
Poti cauta pe net : American Association Electronic Voice Phenomena. Aparent sint date exemple destul de clare in acest caz, adica voci ale celor decedati, voci care au fost inregistrate pina si pe robotul de la telefon.Acest fenomen mai este cunoscut sub numele de Withe noise.Dupa Wikipedia ar fi zgomot static, dupa cei care studiaza paranormalul ar fi vocile celor decedati.Se poate face un experiment simplu.Toate informatiile pe care le-am obtinut sint de pe diferite site-uri si toata lumea este de acord ca cel mai bun program este Audacity . Pacat ca se intra in detalii tehnice pe care doar un specialist le intelege. Totusi ca orice alt experiment si acesta trebuie facut cu mintea lipsita de prjudecati si fara a trisa.
Curios este un lucru daca este zgomot static cum de se distng cuvinte clare in aceste mesaje inregistrate?

17
Am citit pe net cite ceva despre FVE. Cind eram copil am ascultat o emisiune in limba engleza la radio pe nu mai stiu ce post strain.Promit sa revin cu mai multe amanunte. Si un sfat: fiind un domeniu nou iti sugerez sa fii atent.

18
Nu doresc sa vin cu alte comentarii decit sa urez felicitari pilotului care a adus la sol MIG-ul avariat.

19
Ce alte investigatii s-au facut in zona?Masurarea radiatiei, filmarea in infrarosu, etc.Am vazut un copac taiat si stiu ca un specialist biolog ar putea afla mai multe despre istoria acelui loc. Nu incerc sa demitizez locul, incerc doar sa aflu ce se afla la baza mitului Pdurea Baciu.Este drept ca acei copaci arata de parca o forta externa ar fi actionat asupra lor atunci cind au crescut.Tot acei pomi par a fi tineri, deci tot ce s-a intimplat s-a intimplat recent.

20
Nu cred sa fie vorba de o " facatura" sint prea multi martori, ceva a fost. In alte carti in care se descriu aparitii OZN si toate fenomenele care insotesc aceste aparitii am citit despre lumina curba. Imaginati-va ce cimp electromagnetic este necesar ca sa curbezi lumina? Este drept ca astfel de aparitii si de fenomene au fost foarte rare.Ca profesor de stiinta exata prezinta faptele destul de laconic.Intreruperea curentului in zona pledeaza pentru un fenomen OZN desi acest obiect s-ar parea ca nu a fost zarit in acest caz. Lylyt_ice ai scris despre stilpul de lumina ce a calauzit pe israieliti condusi de Moise prin desert, te-ai gindit vreo secunda ca intreaga rasa umana se inchina unor zei extraterestri?
Daca se mai gaseste cartea AMINTIRI DIN VIITOR iti recomand s-o citesti.Pentru mine aceea cartea a fost scinteia care a aprins focul cunoasterii ADEVARULUI.

21
Daca profesorul respectiv ar putea sa ne spuna mai mult despre sursa care producea lumina respectiva?Care a fost nivelul de radiatie in zona.Nivelul de radiatii poate fi masurat de contorul Gainer-Muller ( nu stu daca am scris numele corect) dar stiu ca asemenea contoare exista in orice scoala in laboratoarele de fizica pentru masurarea radiatiei gama

22
Daca se incepe publicarea unor asemenea dosare, probabil ca momentul mult asteptat nu este prea departe.Intrebarea este care dosare se publica cele reale sau cele facute? Partea cea mai proasta este ca atunci cind "oficialitatile" iti ofera o informatie poate fi adevarata ca nimeni nu o crede. Cei care au puterea de decizie s-au jucat atit de mult cu mintile noastre ca am ajuns sa nu mai credem nici macar adevarul.
Important este ca se recunoaste oficial ca pe cerul Terrei se  intimpla fenomene care nu au o explicatie stiintifica.
 

23
Aseara cind am scris pe site ma grabeam pentru ca trebuia sa merg la servici.Azi am revevit si am revazut toate materialele prezentate si am cautat pe net anumite lucruri.Ceva ma frapat cind am vazut filmuletul si anume FORMA OBIECTULUI ZBURATOR.Apoi in  materialele prezentate apare o informatie despre o posibila prabusire a unui OZN prin anii 60 in Rusia.La urma urmei de ce sa nu aiba si rusii Roswell-ul lor? Ceea ce voi scrie acum este o parere personala:
Ca sa spun asa: OZN-urile vazute si filmate prin anii 40-60 aveau o forma usor diferita de cele vazute in zilele noastre incepind cu anii 90 forma acestora este schimbata, si acum vin cu un scenariu:
Imaginati-va ca  Roswell a fost real, ca prabusirea din Rusia este reala va imaginati cite informatii au scos cercetind epavele, in decurs de 30-40 de anii americanii si rusii au reusit in sfirsit sa construiasca adaptind la conditiile terestre (sau sa copieze) aceste nave spatiale.Imaginati-va ceea ce vedeti acum zburind pe cerul terrei sint de fapt aparate de zbor facute de mina omului, dar inca tinute in secret.De ce? Aveti raspunsul tot in filmul prezentat:sistemul de propulsie este secret. Asta ma duce la ideea ca sistemul de propulsie al aeronavelor respective sint bazate pe orice altceva dar nu pe petrol. De aici si interesul scazut al rusilor in Irak, de ce i-ar mai interesa petrolul cind aparatele viitorului vor folosii o alta sursa de energie.Desigur nu este exclus un contact cu extraterestrii a unei parti din conducerea KGB-ului.De ce spun intre KGB( actual FSB) si nu oficialitati ruse pentru ca vedeti voi:presedintii si oficialii unui stat se schimba doar serviciile secrete pastreaza anumite persoane pe pozitii anii si anii de zile.Acestea se aseamana citeodata cu portarul unei fabrici: directorul se schimba dar portarul nu.Si ca sa va mai dau citeva mici amanunte in film se aude numele aparatului TARIOKA numele proiectului AKIP si numele inginerului care se ocupa de proiect SARATOV.Cautind pe net nu am gasit nimic despre Tarioka si Akim,dar Saratov este un oras in Rusia.
Tot in materialele prezentate se scrie de YAMANTAU, care ar fi Area 51 ruseasca.Cei care aveti in computer programul Google Earth stiti ca va puteti vedea masina in curte din satelit cu acest program.Ei bine desi am incercat sa vad mai de aproape aceasta zona(fotografie din satelit) tot ce am putut distinge este un drum,restul este bruiat probabil de statiile terestre din zona.Si acum vin cu intrebarea de ce atita mister invaluie aceasta zona in care martorii au vazut zbutind obiecte care seamana cu OZN-urile cunoscute?

24
Rusii nu sint prosti de loc. Recunoscind , fenomenul OZN, pot afla astfel informatii de publicul larg.Ca om de rind la cine te duci sa raportezi un asemenea fenomen? La cei care rind de tine si te considera nebun pentru ca spui ca ai vazut ceva ce nu intelegi sau la cel care se arata intelegator si pare a te crede.Fireste nu-i invidiez de loc pe cei care studiaza aceste rapoarte si trebuie sa separe minciuna de adevar.Este o munca de titan ca sa nu zic de om nebun.Dar in final se merita.Pe de alta parte, fireste in spatele acestei "recunoasteri oficiale" se ascunde si alte secrete.

25
se inmultesc minunile in jurul Mexicului,sa fi realizat americanii ca Area 51 a devenit prea cunoscuta si s-au mutat la vecini sau poate pina si extraterestri s-au saturat de minciunile lui Georgica Bush

26
Nu uitati ca in vreme de razboi se folosesc diferite substante de lupta care odata lansate in atmosfera pot produce fenomene ce par paranormale.Misterioasa este sursa de lumina.Restul este probabil reflexie sau refractie.

27
Credinta in adevaratul Dumnezeu este in suflet,niciodata nu am crezut in propozitii si fraze standard,seamana a slogan.O ruga spusa in cuvinte simple cred ca exprima mai bine durerea celui care o spune decit un slogan vechi de mii de ani.Cit despre a investii un milion de euro intr-o biserica este mult prea mult pentru o tara care are de nevoie de bani sa-si protejeze cetatenii.

28
Laborator / Raspuns: OZN în Irak [HOAX]
« : 04 Martie 2007, 22:15:31 »
Exat la faptul ca obiectul se misca odata cu camera m-am oprit si eu,dar cum explici faptul ca obiectul pare sa-si mareasca volumul iar camera ramine nemiscata,iar la sfirsit viteza cu care o ia din loc este foarte mare. Probabil ca nu este OZN ,poate fi un avion.Ar fi interesant de tradus comentariile persoanelor din imagine.

29
Evenimente OZN în România / Raspuns: Posibil OZN [Bucureºti]
« : 04 Martie 2007, 21:59:49 »
filmul a fost mutat deci unde-l putem vedea?

30
Extraterestri / Raspuns: Ce credeti ca vor extraterestri de la noi?
« : 13 Februarie 2007, 23:43:23 »
Ati auzit de teoria panspermiei? Poate sintem copii lor.Iar daca un cataclism major va lovii pamintul,oare nu este normal ca un "parinte" sa vrea sa-si salveze copii.Poate noi sintem doar un experiment.Poate vor sa studieze cum au evoluat ei insisi asta in cazul in care semanam foarte mult.De ce toata lumea trebuie sa se teama?Crede-ti ca daca ne doreau morti nu aveau mijloacele necesare s-o faca pina acum? Sau poate,daca va uitati bine in jurul vostru ca sa vedeti misterele lumii in care traim,noi sintem urmasi lor directi.Cine imi poate spune mie cum se impaca artefactele datate ca find produse acum 10.000-15000 de ani si care necesitau o tehnologie avansata pe care n-o avem nici macar azi cu salbaticii de atunci?????

Pagini: 1 [2] 3 4