Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - simbol

Pagini: [1]
1
Diverse / Re: Solicit INCHIDEREA contului
« : 28 Decembrie 2012, 12:08:19 »
Mi se pare un forum foarte dur(mderatorii, alx , in special), pe care il vad ca in ultima vreme tocmai cu astralul calator s-a tot dialogat, nu pe subiectul acesta...
Ati sacrificat un om , userul Cautatorul, din cauza orgoliului de moderare pe care cu brio il practicati.
E ultimul meu mesaj.

2
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: TREZIREA DIN NEGURA DOGMEI
« : 24 Noiembrie 2012, 21:26:06 »
Te repezi in a raspunde fara sa stii cine sint si de unde ma trag eu.

Patruzeci de ani zici?

3
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: TREZIREA DIN NEGURA DOGMEI
« : 24 Noiembrie 2012, 18:43:58 »
Nu stiu de ce mi-a venit prin minte azi si as vrea sa va intreb, fiindca nu ma pricep.  Daca am ales bine si unde sa introduc nedumerirea, cred ca dogma s-ar potrivi.

Din anume stravechi timpuri, pentru nu stiu ce fel de "delimitare" , - am aflat de la bunici si batrini ,-  ca pe timpuri, - nu stiu cit de stravechi-, anumite categorii(clase) de oameni  tineau cu sfintenie regula de a nu minca unul din farfuria altuia, ori, de a intrebuinta nespalat in prealabail tacimul folosit de catre altul.
Daca sint anapoda cu intrebarea, nu e vina mea. E o dilema neelucidata din cauze necunoscute.

4


   in opinia mea vor omul ramas va fi cel moral , fara indoiala vor supravietui doar cei cu o frecventa vibrationala superioara, cei care se pot adapta Schimbarii.

Viitorul le apartine.

Ramai in opinia ta. Si nu uita sa fii moral.

BaDa..


Daca si cu parca,...nu se intelege o iota din ce vii sa mai adaugi.

Deci, te referi la moralitatea crestina. Iti doresc sa o traiesti, pina la revenirea lui Isus, dar sa stai departe de Biserici.

5
Cum ne protejam? (de entitati non-umane)? Cred ca cea mai buna protectie se realizeaza ducand o viata morala. Traim vremuri in care influentele venite din lumea spirituala actioneaza in directia unei dezvotari din ce in ce mai tehnice - mai inteligenta, se poate spune - dar din ce in ce mai putin morala. Sufletul omului se va retrage treptat din corp, locul ramas liber fiind ocupat de "altceva". Omul va fi doar aparent ceea ce pare a fi.

Din curiozitate am citit si celalat mesaj al tau din Rudolf Steiner. Nu ti se pare ca te contrazici?
Ce fel de viata morala sa ducem? Cea din etica, cea religioasa? Daca entitatile acestea “eterice”  bat la usa noastra fara sa stim, si exista chiar o “lege tacuta” , ca acestea exista si actioneaza de cind lumea , avand un rol bine determina(n)t in evolutia omului, iata ca acum ele ni se releveaza(nu reveleaza) . Faptul ca din ce in ce mai mult ele se manifesta acum mai pregnant,  nu apartine nici de inteligenta sau lipsa ei , nici de amoralitate. Este pur si simplu fireasca, inevitabila. Si de ce crezi(credeti), ca trebuie sa ne “protejam”? Cei care se vor proteja vor fi si mai izolati (neputinciosi)  in marea reintegrare spirituala spre o alta treapta de evolutie.

Daca sufletul se va retrage din corp, unde se va duce si ce fel de lume va fi acolo?
Iar omul ramas ce va fi? Omul moral, imoral, sau de tinichea?
6
Hai sa mai pun niste intrebari pe aici :
  - de ce trebuie sa ne protejam ? adica din ce cauza avem impresia ca suntem atacati ? sau violentati sau absorbiti ?
Nu cumva fiindca e chestie de supravietuire, de spatiu vital ?  :roll:
  Adica, intr-un fel sau altul , noi agresam? sau actiunile, gandurile ori intentiile noastre sunt considerate agresive ? de elementali, zine, demoni, djini, satani si satane  :evil:  :lol:
  Cred ca de fapt, tot noi suntem de multe ori in postura ucenicului vrajitor : ne jucam cu niste treburi sau forte pe care mai apoi nu le putem controla din lipsa de forta sau tarie a fortei. Si mai intervine si Legea atractiei .
  Parerea mea..

Nu ne jucam, poate intram in joc din tendinta interioara de a cunoaste mai mult si le atragem, inevitabil.
Cred ca in asemenea cazuri cea mai sigura metoda nu este sa ne protejam, ci sa le infruntam. Cine vrea sa riste totul, va cistiga si va supravietui intarit. "Doar" ca trebuie mult, mult curaj si depasirea limitelor ,in special a fricii care te poate dobori extrem.

7
Diverse / Re: Despre Romania
« : 12 Noiembrie 2012, 01:56:03 »
O analiza pertinenta a situatiei politico-economice a Romaniei, in contextul globalizarii fortate. Analiza nu se poate rupe de clasa politica si important cred ca este impactul deciziilor politice asupra viitorului tarii si al nostru, implicit.
Inevitabil, se contureaza clar complicitatea celor doua forte politice, asa zis opozante, in fata organismelor internationale (de mare exceptie). Si piesa care ne e servita zilnic cu pretentia de realitate.

"Dupa o perioada in care au ramas in expectativa, ca sa se limpezeasca apele dupa circul suspendarii din vara, haita de hiene denumita pompos delegatia FMI-BM-UE si-au facut din nou curaj sub conducerea unui mascul alfa (cu un nume de .....), mai discret decat predecesorul, care, nu-i asa, devenise mult prea patat si batea tare la ochi. Nu ar fi nicio problema cu hienele daca Romania ar avea anticorpi, adica daca s-ar gasi un barbat adevarat care sa le dea scurt peste bot si sa le trimita inapoi in hrubele din care au aparut. Numai ca, se pare, Romania nu are anticorpi."

"Nu ar fi prima data cand avem consens total intre “putere” si “opozitie”. A fost consens total intre cele doua clici (in fapt una singura cu doua factiuni care dau poporului senzatia de competitie) si cand a venit vorba de bagat Organisme Modificate Genetic(OMG) pe gatul romanilor “ignoranti”. Dupa cate se pare, in “cauze majore” consensul este total intre clicile politice."
http://www.badpolitics.ro/veti-plati/

In combinatie si cu celelalte eforturi concentrate pe istorie, pe educatie, pe resurse etc, tara asta este deja cucerita. Oare ce va urma?


Am sa ma refer doar la ultima fraza urmata de o intrebare.
Romania se pare ca este cucerita, cu anumite scopuri urmarite de mult, insa, batalia este in toi intre cei interesati.
Ce va urma?
O mare cacealma. Nici noi, romanii, nu o vom sti, de fapt, nimeni.

8
Parerea mea e ca nu ar fi sicrie  ci containere dar nu cu rol de sicriu , adica sa inghesui 2-3 acolo, pui capsele si in pamant cu ele.

As indrazni sa fac o asociere cu Blue Beam, cind mortii vor trebui sa invie.

Pagini: [1]