Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - uforever

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 51
1
A fost un raspuns de moment si oricum nu pot decat specula ce-i in imagine. Cat despre cele 10 lumini, cred ca-i vorba de Lumea celor 10 directii, adica cosmosul. Cand o persoana alege calea cultivarii, se spune ca zguduie "Lumea celor 10 directii". Cat despre alb-negru si partea inunecata,  de la un anumit nivel, in anumite practici,  asa pot fi vazute aceste forme de energie. Era interesant totusi sa fi avut o imagine de-o calitatea mai buna.  Sincer nu cred ca stau bine cu "benoaclele", dar uite ca voi observati niste lucruri, asa ca am sa comentez si eu ce va sare in ochi.

2
Cum ce legatura are? Pentagrama, cele cinci elemente(apa, foc...etc.). Cand parasesti taramul/dimensiunea din aceasta lume, cele 5 elemente dispar, totul este transformat intr-o energie inalta, nu poti transcende apartinand inca celor 5 elemente. Transformarea se face asimilandu-te naturii universului(la un nivel superior). Energia ia forma fiecarei particule, deci nu mai faci parte din cadrul celor cinci elemente. Legatura cu Iisus? Pai nu spunea Iisus ca regatul lui nu e din lumea aceasta? probabil se intrupase aici, din propia dimensiune unitara, propiul paradis. Din pacate nu prea disting nimic in poza, pacat ca n-avem una mai buna, poate fi o viziune crestina.
Acum vad un steag alb-negru, dualitatea, lupta intre bine si rau. Albul te duce cu gandul la dha(virtute), negrul la karma, enegia neagra ce inconjoara corpul uman.

3
Citat
zeii se vor arăta, reconstruiti de oameni sub forma unor PLF-uri (Programmed Life Forms) cu AI-uri în bostane și o regie pe masura?

Chiar crezi ca e nevoie de atata osteneala sa creezi niste zei falsi? E suficient ca niste oameni sa ceara bani, confort unei statui si iata ca o entitate a prins viata materiala si seamana al naibii de bine cu originalul. Un Zeu adevarat nu se va arata niciodata la intamplare, in schimb cei falsi au putut fi vazuti si chiar onoreaza "rugaciunile" unora, pana la urma stie ca trebuie sa se conformeze unor principii. "Mici d-zei" cum bine spune neica Xana, pot fi in slujba unor spirite mult mai mici, dar feroce, interesele lor fiind mult mai superficiale dupa parerea mea, cred ca se rezuma la energia vitala umana, dar pot distruge si-un spirit uman fie vorba intre noi. E in functie de cat de docil este "micul d-zeu" si de actiunile sale, rezultatul fiind acelasi totusi. Cam cati s-au trezit "mici d-zei" peste noapte? Foarte multi!!! Problema e ca nu-si fac griji vis-a-vis de "puterile d-zeiesti" activate peste noapte si abuzeaza de asta intr-o societate, ce implica totusi iluzia. E plin de "iluminati" ce nu pot profita de averile imense, dupa ce si-au exercitat capacitatile de "mici d-zei" o perioada. De exemplu, la ce folos sa faci pe marele vindecator, daca la un moment dat zaci ca o leguma pe canapeaua burdusita cu bani? Asta-i doar un mic exemplu, nu discutam de "marii barosani" sau "cine e pe locu' intai....".

Citat
Stăpânii de sclavi sunt umani, au forma umană, sunt vizibili și îi vedem zilnic.

Pai doar forma a mai ramas de ei, cred ca in interior e o petrecere gang-bang cu "sex orbital" :lol:, la cat de poluat e totul, iti intra maleficul prin ochi, urechi doar privind un monitor. Problema nu e ca intra, problema e ca nu mai iese.

Vorbind de e.t. rai sau buni, daca e sa ne bazam pe spusele suveranului ipocrit Papa, "si ei sunt fiii lui d-zeu". Problema e care dintre ei? Care dintre d-zei vreau sa spun. Una peste alta, probabil ca se aplica acelasi principiu al matricei, ca doar e.t. n-or face parte dintr-un taram mai inalt, tot p'aici se-nvart, deci de dualitate nu scapi prin dimensiunile astea coborate. Unde-i bine e si rau, unde-i inger e si drac, asa ca au si ei problemele lor, paria ai lor si raii lor, e firesc sa fie asa, desi pare o afirmatie naiva.
Oricum ar fi, pentru raul facut umanitatii, promit sa va razbun, asta dupa ce-mi intru in drepturi, dac-o mierlesc mai devreme evident.  :lol: :lol: Pana atunci, daca exista probleme o sa strig "sariti ma omoara", sa vedem sare cineva.  :lol:4
2000 de ani poate?!?! Esti sigur ca toti "privilegiatii" astia fac chiar tot ce doresc, taie si spanzura, stabilesc parametrii, traseaza ei destine, pacalesc pe cine vor la nesfarsit? Nu fac si ei parte la randul lor dintr-un "sistem", nu urmeaza si ei niste aranjamente celeste? O fi pamantul asta "groapa de gunoi" a Universului, dar orice lucru trece prin formare, stagnare, degenerare si distrugere.

5
Cafenea / Re: Comentarii libere....
« : 23 Iulie 2018, 12:34:44 »
Citat
Fratilor aveti o concurenta serioasa, difertite grupuri cu aceasi tematica pe Facebook.
Din pacate oamenii incearca sa se destainueasca acolo sunt luati la misto de toti
neispravitii, isi pierd interesul de a povesti si tin numai pentru ei. Aici trebuie facut ceva.

Grupurile de pe facebook!!! E foarte discutabil!!! in general asteapta sa le dai mura in gura, iar daca ce le dai nu e la nivelul lor de intelegere, incep sa-ti insire link-uri si citate pe care nici ele nu le inteleg, dar cumva trebuie sa iasa in evidenta, asa ca te vor porcai din spatele telefonului. Cei drept, sunt cativa indivizi care merita atentie in acele grupuri, dar nu cauta altceva si raman prin zona cu aceleasi intrebari. Daca vrei sa te "iluminezi" la niste lucruri, trebuie sa cauti nenica, sa pui mana pe carte, sa interactionezi cu tot felul de oameni, sa asculti uneori, sa inveti sa taci. Interactiunea cu anumiti oameni mie mi-a adus niste prietenii deloc superficiale, chiar daca sunt la distanta. Nu exista o competitie aici, fiecare si-o face cu mana lui, ce cauta aia gaseste, dar totusi in timp iti cultivi capacitatea de a cerne lucrurile.

Cat despre fenomenul ozn, eu consider ca-i in crestere si informatii serioase exista.
"Marele contact" Jean, se va realiza, dar eu sincer nu-l astept, nu-l consider deloc benefic.

Nici asta nu-i oficial, e fake?  https://edition.cnn.com/2017/12/18/politics/luis-elizondo-ufo-pentagon/index.html
Interesant si la zi: https://www.youtube.com/channel/UC4F3j3ed_To-M3H2YLLD5vw

6
Citat
a subiectul ozn e pe duca allover , adicătelea...peste tot prin lume.
De ce? Ei bine asta e un alt subiect...

Cum mai e pe duca allover? Mie mi se pare ca deja au dat drumul la anumite informatii oficial si mi se pare ca se grabesc sa faca asta, o sa caut link, daca nu ma-nsel in decembrie am vazut primul "lighean" filmat dintr-un avion militar, despre care spun ca nu exista dubii. Mie mi se pare ca se grabesc deja sa faca oficial fenomenul. Ce a aparut in plus, sunt e.t. ce n-au nevoie de "ligheane", aia din zona eterica a lui Calogero and company. Cum Corrado Malanga a dat-o in "bailando" si deja nu mai spune nimic, normal c-au aparut altii mai pregatiti si mai tupeisti sa se ocupe de asta. Practic s-a trecut de la "ligheane" la "lighioane", mult mai periculoase, dar orice nas isi are nasul, iar in zona aia nu exista demnocratie, exista grade.
Fenomenul devine din ce in ce mai oficial, iar oamenii care pana acum n-aveau nici un fel de initiere si nici o treaba cu subiectul, incep sa constientizeze involuntar despre ce e vorba in propozitie. Acum cateva zile am auzit-o pe soacra-mea, care nu depaseste sfera telenovelelor si emisiunilor pentru redusi mintali, spunand ca a vazut mai multe o.z.n.-uri ce aveau toate culorile si pulsau. "Astia sunt aia care ne controleaza pe toti" spune ea, asta e o premiera.  :lol:

7
Cafenea / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 11 Iulie 2018, 23:06:03 »
SLEAH19, acum vreo 4 ani(aproximativ), ma intrebai daca cred ca Diavolul exista. O spun din nou, nu cred ca Divinitatea are un contracandidat, dar Engels si Lenin cu siguranta au fost posedati de Diavol.  :lol:  In ce dimensiune ar trebui sa trec, sa nu mai aud nimic de astia doi?  :lol:

8
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 21 Iunie 2018, 23:43:56 »
Mai e ceva, iar scriu pe graba incomplet. In artele martiale exista intentie, deci mintea nu se poate linisti in intregime. Cei care practica arte martiale ce implica cultivare interna procedeaza diferit. Concentrare in cazul de fata inseamna sa n-ai intentie, non-actiune totala, la asta se refera. E o diferenta mare intre cultivare externa si cea interna. E ceva mai mult de discutat, dar inteleg perfect ce spui abiss.

9
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 21 Iunie 2018, 23:12:15 »
Ca tot a pomenit @uforever despre Falun Gong, iata si o descriere a ochiului celest.

4. Ochiul Celest (Al treilea ochi)
(1) Deschiderea Ochiului Celest
http://ro.falundafa.org/books/Falun_Gong/FalunGong-rev2/FalunGong-editia-2012-v7_capitolul1.html#anchor10

Pe de alta parte in capitoul (2) Qigong-ul artelor marțiale, se face o afirmatie neadevarata:
"Ca principiu, cea mai mare diferență dintre artele marțiale și cultivarea noastră internă constă în faptul că artele marțiale se practică cu mișcări viguroase și practicanții nu-și pot liniști mintea. Neavând o minte liniștită, concentrată, vor face ca qi-ul să circule pe sub piele și să treacă prin mușchi, în loc să se scurgă în câmpul de dan (dantian9). Așa că ei nu cultivă viața — nu au capacitatea s-o facă."

Neadevarat total total si chiar o spun ca sunt mirat ... practicantii trebuie sa urmareasca a-și linisti mintea pusi fiind in cele mai extreme situatii, tocmai acesta este telul principal. Practicantii nu fac miscari viguroase, cafteala si atat... ci urmaresc sa obtina din acele miscari viguroase (la incepatori) triggerul pentru acumularea de energie (asa cum iti trebuie o :star: sa pornesti combustia). Scantei in muschi si nervi canalizate din ce in ce mai constient in centri. Se urmareste intelegerea si realizarea energiei, captarea ei si utilizarea constienta/canalizata (prin eliberarea acesteia - asa cum o face orice dispozitiv). In fine, dezbateri care nu ne privesc pe noi acum.

Nu-si pot linisti mintea total, pentru ca sunt urmariti de spiritul de competitie. Doar cei care practica si cultivare interna pot atinge "apogeul", scopul initial al artelor martiale. Explica clar ce capacitati, ce si cum. Zhuan Falun nu-i o carte pe care sa o rasfoiesti sau sa-ti alegi ce-ti place sau te intereseaza, trebuie citita cap coada macar odata, chiar e ceva mai deosebit, nu fac pe desteptul. N-am timp sa caut acum, dar pun o intrebare: ce se intampla cu cei ce nu-si pot parasi spiritul de competitie? As indrazni chiar sa intreb de ce a murit Bruce Lee, dar stiu ca nu-i locul.

10
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« : 18 Iunie 2018, 10:50:04 »
Am revenit sa nu ramana in coada de peste reformularea mea. Cand starea mentala este aceea de a obtine ceva, acela este un atasament, in cazul de fata mutaul acelui bob de mustar. Cu atasamente nu se obtine nici o evolutie, nu se poate progresa. De aceea prima regula este fara atasamente, fara intentie de a obtine. Doar am vrut sa pun in evidenta acest lucru, de aceea am reformulat. Oricum, afirmatia dvs. Grifon este corecta.

11
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« : 18 Iunie 2018, 09:11:01 »
Citat
In trei ani, acei oameni simpli au ajuns sfinti, vorbeau in lb straine, vindecau, sculau mortii, inmulteau paini etc. Deci, pe mine nu ma imbrobodeste nimeni ca uite asa ... pac -  :star: esti cuminte, asculti predici ...si apoi faci minuni fiindca crezi in ele pur si simplu.

Ne-au imbrobodit oricum cei care au facut ce au vrut cu scrierile respective,, de la calugarul Eronim in sec. 3 incoace. Totusi lucrurile sunt posibile in felul acesta, energia poate fi divizata unor indivizi, dar tre sa ai un nivel ca sa faci asta, as specula ca Iisus avea. Sunt unii care isi lasa o amprenta energetica, o anumite cantitate, pe diverse lucruri, o statuie sa spunem. Acea forma energetica, are exact imaginea individului, si uite asa statuia avand o anumita cantitate de energie, poate face diverse chestii. La asta ma refeream cand spuneam ca-i periculoasa treaba cu falsa consacrare. Daca statuia respectiva nu e consacrata, iar unii se roaga la ea pentru diverse lucruri, se va oferi o goanga(care are putin gong :wink:) s-o ia in primire, si uite asa apar minunile, plus iluminatii falsi, goanga respectiva va aparea cu o imagine de fiinta iluminata. Omul se va ruga pentru bani, sanatate...etc. Goanga va executa, dar ce primeste in schimb? Ghici!!! Nu-i nimic exclus nici cu ce s-a intamplat in perioada lui Iisus, mai ales ca venise cu o calitate innascuta foarte buna, cu ceva predestinare, daca luam in calcul si asta. Si da, energia poate fi divizata altor indivizi pe termen scurt. Avand in vedere ca nu le apartine si nu-i cultivata de ei, nu va dura prea mult, dar va avea efecte clare.

Citat
Nu poți obține doar o " felie gustoasă" prin aceste demersuri. Trebuie să mănânci "toată pâinea" - iar paradigma în care ajungi este, cred eu, ireversibilă.

E o viziune pesimista totusi. Odata ajuns pana acolo, ti-ai mai dori cale intoarsa? Pentru ce? Desigur ca poti urma o cale malefica, asta e cu adevarat o mare problema. Cum scapi de toate lucrurile alea instalate in tine? In ziua de azi e suficient sa citesti o carte plina de mesaje, sa consideri doar ca-i rezonabil ce se spune acolo si deja ai instalat un set de lucruri. Atunci incep problemele serioase, lucrurile instalate sunt toate vii. Totul este viu, inclusiv vrilul sau capacitatile paranormale, inclusiv bolile. Aici e foarte discutabil, cam cat de discutabil e, daca in momentul mortii urmezi sau nu lumina. Unii ar spune ca-i o capcana, vai intra in alta matrice.
Poate n-am inteles eu bine ce vrei sa spui cu "ireversibil", am o perceptie cam jucausa.  :roll:

Citat
Nu țin totuși să dezbat problemele respectivei mișcări (mai ales că soarta ei a devenit un pretext propagandistic ptr.americani, în jocul geopolitic cu China - de unde și exagerările "demonizatoare" din partea tuturor factorilor implicați).

Cum ar putea sa nu profite americanii de asta? E clar ca le pica bine, totusi situatia este cat se poate de reala acolo, se incalca grav drepturile omului, e horror. Cat despre "demonizare", iar e discutabil si profund, dar nu e locul pentru discutia asta. In spatele oricarei persecutii se afla lucruri malefice.

Citat
In linkul despre Falun Gong am citit si se repeta non stop termenul "puteri supranaturale" de nu stiu cate ori pe pagina. Ok...

E o simpla prezentare, nu-s perfecti nici cei care se ocupa de partea asta. Mie cand mi s-a prezentat practica, am fost foarte agresiv, asa ca mi-am format un sistem de atunci, nu mai judec lucrurile dupa coperta. Am jignit niste oameni foarte buni si "specia" asta e pe cale de disparitie.

Citat
Si aici apare un paradox straniu : tot cultivând starea mentală necesară, omul atinge (teoretic) un asemenea nivel spiritual, încât, cu certitudine, nu va mai ține deloc să mute un bob cu gândul...

Tot cultivand starea mentala de a obtine sa mute un bob de grau, nu va atinge un asemenea nivel spiritual.

Am reformulat putin, sper sa nu te superi, dar eu asa vad lucrurile.

Este doar intelegerea mea momentan!!!
 

12
Cafenea / Re: BIBLIOTECA
« : 17 Iunie 2018, 19:19:19 »
Aseneth, aia este Falun Gong, nu Zhuan Falun. :-D Eu v-am spus ca-s mai multe. :wink: Cartea principala, traducerea cea mai recenta este aici: http://ro.falundafa.org/books/Zhuan_Falun/ZhuanFalun-editia-2012_online_index.html

Oricum am pus eu site-ul oficial cu toate cartile, exercitiile, lectiile video, totul in romana. Spor la studiu!!!
Cartea e scrisa in toate limbile pamantului, cine stie chineza mult succes!!!  :lol: Varianta in engleza e foarte buna oricum.

13
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« : 17 Iunie 2018, 15:35:23 »
Simbolul reprezinta universul in miniatura si apartine scolii budiste. Pot dezvolta la un moment dat ce reprezinta intregul simbol. 
Cat despre persecutia practicantilor, lucrurile sunt cu mult mai complicate si mai profunde. Sunt destul de informat, asa ca nu vorbesc din reviste.  Cand practica a fost facuta publica, partidul comunist(PCC) a fost foarte incantat, practica fiind recunoscuta pentru efectele asupra sanatatii fizice si a capacitatilor supranormale,  dar dupa cativa ani, a devenit mai mult decat ingrijorat. Motivul? Aproximativ 100 de milioane de practicanti si numarul in crestere in toata lumea, deci mai multi decat membrii PCC. Fondatorul Falun Gong a refuzat sa colaboreze cu PCC, partidul dorind sa scoata bani din aceasta practica, ce aducea beneficii vizibile printre practicanti si-n societate. Spun si-n societate pentru ca practicantii urmeaza 3 principii, Adevar, Compasiune, Toleranta, asta a adus schimbari in societatea chineza . Ei, atunci a inceput persecutia, omoruri, recoltare de organe pe viu, spalari pe creier, tortura si alte mizerii, ce dureaza si-n ziua de azi. Pe sistemul, ai nevoie de un rinichi, de-o inima, de-un ficat? Du-te in China si pentru o anumita suma, baietii iti aduc organul, ca la carciuma, servit rapid, si mai e si al unui practicant(sanatos din toate punctele de vedere). Organele se extrag pe viu, deci e absolut ingrozitor. Din informatiile mele, sunt milioane de practicanti in situatia asta si numarul creste.
Scoala Falung Gong nu are forma, nu exista temple, nu exista liste cu nume, nu se percep taxe, iar totul este la vedere, de la practica in parcuri, pana la carti(cartile sunt pe net).
Mentionez ca am participat la mitingurile impotriva recoltarii fortate de organe de la practicantii de Falun Gong.
Grifon as putea sa postez cartea aici, dar nu prea as vrea. In primul rand pentru ca poate fi gasita cu o simpla cautare si-n al doilea rand, nu vreau sa dau nastere unor discutii ce pot degenera.  Eu doar o recomand, mie mi-a adus multe beneficii, din multe puncte de vedere. Daca tot discutam despre cum ni se oculteaza practici, tehnici, metode de cultivare, ei bine asta este publica si fara costuri sau cautari peste munti si tari. 
Cine are timp si chef poate gasi toate informatiile aici: http://ro.falundafa.org/index.html
Cat despre persecutia din China, personal pe mine asta ma doare, sunt suficiente informatii aici: http://ro.clearharmony.net/cat/c1219u1042-p1-Persecutia-din-China.html

P.S. Grifon, aia cu MISA e cu totul o alta mancare de peste, am cunoscut un tip dintre ei, totusi nu mi-e clar ce se intampla. Pot sa spun doar ca persecutia lor e o "mangaiere" pe langa ce-i in China.


14
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« : 17 Iunie 2018, 11:38:37 »
Se spune ca spiritul locuieste in "palatul Niwan"(epifiza), dar coboara si-n inima, stomac, talpi...etc. De aceea unii simt ca gandesc cu inima sau alte organe. Cineva mi-a povestit ca a simtit un circuit continuu intre inima si minte, asta intr-un moment de deblocare, iluminare, costientizare. Eu cred ca noi gandim cu spiritul, iar creierul este doar o fabrica, un translator al spiritului, spiritul avand totusi un limbaj celest. Subconstientul este alta discutie, acesta venind de la niveluri mai inalte, deci poate vedea o parte din realitatile universului. Acel moment de credinta, poate ca apare in momentul in care mintea nu mai este in contradictie cu spiritul, practic mintea tace si urmeaza exact ceea ce spiritul dicteaza, fara nici un fel de interferenta. Eu am mai spus, cate din gandurile noastre ne apartin? Parerea mea e ca sunt foarte putine si acelea sunt momente de luciditate. Cand mintea tace se creeaza acel circuit celest, unde nu mai exista nici interferente, nici notiuni din dimensiunea umana, cum spune abyss fara conceptii imprumutate, fara prejudecati, deci apar doar ganduri si imagini ce apartin nivelului la care se afla spiritul. Asta este intelegerea mea momentan!!!

P.S. Am recomandat o carte mai mult decat interesanta....

15
Asta cu sfintenia se numeste consacrare in buddhism si nu prea mai stie nimeni s-o faca, pentru ca si la aia sensul si metodele au deviat, lucru care este foarte periculos.
Am intrebat de cale ortodoxa, pentru ca am observat ca asta la origine nu are legatura cu crestinismul. Exista cale ortodoxa in China de exemplu si n-are nici o legatura cu ce stiam eu despre ortodoxism.
Aia cu mutatul muntilor nu e nici o metafora dupa parerea mea, dar n-am vazut pe nimeni sa mute un bolovan inca.  :lol:
Cand te prinzi cum se poate realiza telekinezia, poate jucam un sah telekinetic, eventual in alta dimensiune, ca pe aici isi mai dau cu bolovani in cap.(eu am zis asta? :roll::lol:

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 51
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...