Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - mirela

Pagini: [1] 2 3 4
1
Felicitari Andrei,numai ca din informatiile date de cei care vin din Libia ca refugiati ar fi mina ruseasca.Este cam stilul lor.
Despre casa unde a fost atacul SEAL sau spus multe la stiri.
1. Ca nu avea televizor sau intnet.
Pai se vede ditamai antena de satelit pe casa,ce facea cu antena respectiva stringea apa de ploaie?
Peste un timp se da o alta stire Bin Laden urmarind o emisiune la televizor. Barbatul filmat putea fi oricine, si apare si televizorul care nu a existat.
2.Sa nu uitam ca a fost doborit un elicopter "extraterestru" pardon am vrut sa spun american. Parti din elicopterul respectiv ar fi in drum spre China. Asta numesc o intoxicare informativa.Te folosesti de un raid ca acesta sa lasi in urma exat ce vrei ca un alt serviciu informativ sa gaseasca.Te folosesti de numele de Bin Laden si plantezi partile de elicopter "extraterestru" ca sa fie gasite de cine sti ca-l vineaza.
3.Am cautat pe Google Earth coordonatele date, din pacate sint reactualizate,cineva a avut grija de asta.
4.Medicamentele gasite in casa nu au nimic in comun cu un bolnav insulinodependent sau cu insuficienta renala. O persoana cu insuficienta renala are nevoie de dializa, nu se spune nimic de vreun aparat de dializa. Nu imi vine sa cred ca se ducea la spital ca orice alt muritor de rind sa faca dializa.La bani lui putea achizitiona un aparat de dializa,si un doctor sa stea cu el 24/7.
Sa nu uitam de recompensa de 25 de milioane de dolari pe capul lui: inteleg pe cei care sint fanatici sa nu-l tradeze, dar ca sa stai ani de zile in acelasi loc este imposibil sa nu fi vazut si recunoscut si de un om care ar fi bucuros sa incaseze acesti bani.
Pozele postate de Xanadron: prima pare a fi un potret robot scos pe calculator, a doua ... seamana,dar nu rasare.
Oricare ar fi fost jocul Usama Bin Laden este scos din joc.Era si timpul

2
Actuala putere din Romania nu cred sa fie interesata de aflarea adevarului despre moartea marelui poet. Daca masoneria l-a vrut mort pe Eminescu,voi cine credeti ca, conduce tara astazi?

3
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: CE S-A INTAMPLAT?
« : 01 Iulie 2010, 04:27:45 »
 Daca nu ai incercat niciodata hipnoza regresiva iti sugerez sa incerci.Ai grija,trebuie sa ai grija in hipnotizator.Ai spus ca in acel timp mama ti-a fost bolnava, stresul poate provoca anumite fenomene inca nedescifrate de stiinta, un soi de refulare.Ceea ce ti s-a intimplat tie seamana cu fenomenul de decorporalizare. Cit despre stelele ce cadeau pe pamint ai fost tu calatorind cu viteza luminii pina la"steaua" ta. Este un singura piesa ce nu se potriveste:tigara ce nu avea cum sa arda timp de 2 ore. De aceea am sugerat hipnoza regresiva.
 Si ca sa sti ca nu esti singur mi s-a intimplat si mie sa fiu ca paralizata, sa am ochii inchisi,dar sa stiu tot ce sa intimpla in jurul meu.

4
Ce contine solul si subsolul din zona?

5
In speranta ca nu o sa credeti ca aiurez cred ca in a treia fotografie aproape de coroana unuia din copaci se poate vedea un cap de copil( sau ceva ce seamana a cap de copil. Este formatiuna ciudata. Nu stiu cum sa incercuiesc ceea ce am vazut poate si altcineva vede.

6
Ar fi putu fi una din cele mai bune dovezi, dar inregistrarea este atit de tremurata incit cu greu poti distinge ceva. Tot ce am putut distinge sint doua lumini rosii pe margine si una galbena in mijloc.Forma pare a fi de OZN clasic, dar tot asa poate fi un avion la care i se vede doar fuselajul, luminile de pozitie dar nu i se vad aripile

7
Fenomene conexe si paranormale / Raspuns: Telekinezie I
« : 19 Martie 2009, 21:23:53 »
Pentru "Anonim" incearca sa-ti aduci aminte de ceva suparator sau chiar enervant, asta cind esti singur in casa. Lasa un bec aprins, de preferinta intr-o camera fara umiditate. Vezi ce se intimpla.

8
Inteleg dilema doctorului Raed Arafat, fac parte dintr-o organizatie de voluntari "ambulace corp" si stiu ce inseamna triajul, credeti-ma ca am fost pusa in situatia cind am stiut ca desi merge si vorbeste aceea victima este o bomba cu ceas si tot ce am putut face a fost sa pun verde: adica posibila urgenta.Este situatia de asa natura si nu ai ce face.Avem protocoale ce trebuiesc respectate.Nu exista destul personal medical calificat, iar majoritatea celor care urmeaza un curs de prim ajutor nu sint de gasit in momentele cheie sau nu se implica pentru ca le este teama.

9
Am incercat sa salvez lista cu nume ce a aparut pe forum. Nu se printeaza decit pe jumatate. Oricum apar nume din elita mondiala.Vreau sa iau fiecare nume in parte sa vad ce pot afla despre aceste persoane sa vad ce iese la suprafata.

10
Nu sint vrajeli, poate ca ceea ce scrie in ziare este mai mult sau mai putin deformat. Daca puteti sa faceti rost de cartea Vanga scrisa de sora prezicatoarei pe vremea cind aceasta mai era inca in viata ve-ti citi lucruri care sint greu de crezut. Am cartea, dar este acasa in tara.Vanga a orbit in urma unei infectii la oculare.Un calaret i-a aparut si i-a spus: de acum tu vei spune despre morti si despre vii.Cartea este foarte interesanta va recomand s-o cititi.
Una din prezicerile ei este despre contactul cu extraterestrii in jurul anului 2136.Nu mai tin minte prea multe din cartea respectiva.

11
Ma refeream la justitia romana sa-mi arate pe cei vinovati. Personal am fost in strada in acele zile, am avut arma la cap,stiu cine sint vinovati de magaria singeroasa din decembrie.Am vazut lucruri de despre care nu am vorbit niciodata pentru ca oricum imi raceam gura de pomana.Pe cei care au gindit nu pe cei care au executat, ii doresc in fata justitiei.Cei care au executat sint probabil soldati ce au depus un juramint sa indeplineasca ordine.Pe cei care i-au trimis sa ucida oameni fara aparare ii vreau pedepsiti sau cel putin aratati.Imi doresc sa apara in cartile de  istorie adevarul despre 1989.Nicolae Iorga scria" ca ce este un popor care nu-si cunoaste istoria, este ca un copil care nu-si cunoaste parintii".

12
Se implinesc 20 de ani de la "Rivalutia Romana",si ma intreb oare cind cei vinovati vor fi pedepsiti sau cel putin aratati cu degetul in mod deschis.Sa mai cred in dreptatea pe care o face "justitia" ? sau...Am pornit de la o minciuna si continuam cu alte minciuni.Celor vinovati pentru singele varsat in decembrie le doresc sa cunoasca durerea si disperarea unui parinte care si-a pierdut copilul sau a unei sotii ce si-a pierdut sotul, sau de ce nu si mai rau.

13
Ciudat este ca odata ce americanii isi instaleaza baze militare in Romania noi avem ... Dar cine stie poate nu sint ei devina in cazul acesta.

14
Unde se poate vedea acest film?
Nu sint adepta stiriilor fataliste de tip " 7 ani apocaliptici" sau " in 2012 trebuie sa ne mutam pe Marte ca Terra va pierii. Dar nu se poate sa nu crezi ce vezi si ce simti.
Familia - sau celula de baza a societatii - cum era cosiderata in comunism a inceput sa se destrame de 10 -15 ani. Familii despre care credeai ca sint un model de urmat s-au despartit.Avortul a devenit ceva gen: sa-l fac mai repede sa nu afle mama sau tata ca sint gravida.In revistele de moda sau scandal nu citesti decit despre despartirea unor cupluri celebre din motive puerile,acestea sint  exemplele de urmat de anumite persoane imature.
Ceea ce vedem este doar efectul, iar de la specialisti astept sa-mi spuna cauza.
Parerea personala ca una din cauze este stresul vietii cotidiene. Stresul fiind produs de nesiguranta zilei de miine, lipsa de bani, despartirile temporare, pe motiv ca unul din parteneri merge sa munceasca in alta tara, superficialitatea sentimentelor, lipsa educatiei din partea familiei, si de ce nu a societatii.
Marin Preda a scris intr-o carte: " daca dragoste nu e, nimic nu e"
E mai usor de condus 8 - 14 milioane de oameni care nu cred in nimic decit in zeul EURO, dar sa nu uite cei care conduc acele milioane de oameni ce nu mai au nimic sfint ca ei sint cei care se pot intoarce impotriva lor foarte usor.Cind omul nu mai are ce pierde devine animal.

15
Multumesc Kimosabe, dar am spus fara prejudecati, si fara a face ca taranul care a vazut o girafa la televizor si a spus: asa ceva nu exista!

Pagini: [1] 2 3 4
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...