Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 200
1
E pluribus unum. Toți, ca unul. Ăsta a fost motto la revoluția americană - deși nu e nici vreo născocire masonică, ci doar o cugetare din ínțelepciunea latină.
Exact.
Pentru asta trebuie sa se dea ordin pe unitate.

2
La alegeri punem mana pe par si votam.

Domnule @Grifon,  nu trambita nimeni nimic. Astia acu 2 săptămâni il puneau pe Câțu' prim ministru si discutau peste tot la tv de alegeri anticipate in iunie. 
Vorbea lumea prin sibiu ca primaru nu semna nimic fara sa verifice 2 securisti nemti hartiile. Am zis ca-s idioti dar...
https://www.google.com/amp/s/www.bzi.ro/un-fost-sef-spp-rupe-tacerea-klaus-iohannis-este-agent-al-serviciilor-secrete-din-germania-663364/amp


Cred ca suntem prea mărunți noi câțiva sa mai schimbam lumea. Serviciile secrete sunt cele care pot face ceva daca mai exista patrioți acolo . Dar.... vom vedea.
 

3
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« : 27 Martie 2020, 17:32:22 »
Asa ceva nu ne trebuie nouă.  Ar fi fatal economiei.

Ne trebuie oameni responsabili cu viziune catre progres si ancorati la un proiect comun, un plan pe 10 ani. Apoi nu mai conteaza cine ori ce partid e la guvernare. Probabil vor fi doar fluctuatii in realizarea planului.

4
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« : 27 Martie 2020, 15:23:19 »
De "import" sunt ordinele venite. Executantii/călăii sunt insa autohtoni.
Oameni proști la greu si total iresponsabili , care pentru bani sau din cauza acestora fac orice indiferent de criza ori situație.
Priviți ultimii 30 de ani (pentru unii). Vad ca au pus patria cu mult inainte de toate.
Atat de mult incat e un punct la orizont.

Vor vinde si soarele de pe cer ca sa ne faca rost de lumânări daca vom crăpa.

5
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 27 Martie 2020, 15:01:09 »
Poveste dedicată celor care se consideră "tineri de suficient de multă vreme"

Un domn mai în vârstă  se hotărăşte să meargă la un safari în Africa. Îl duce cu el şi pe câinele său bătrân pentru a-i fi companie.
Într-o zi, câinele se bucură să alerge după fluturi, până când îşi dă seama că s-a rătăcit. În timp ce adulmeca urmele ca să găsească drumul, vede un leopard alergând spre el cu intenţia vădită de a-l înfuleca.
Câinele bătrân îşi zice:"Văleu! Sunt terminat!", dar observă în vecinătate nişte resturi de oase şi punându-se cu spatele la leopardul care se apropia începe repede să roadă oasele cu poftă. Când să sară leopardul pe el, câinele bătrân exclamă:
"Acest leopard a fost cu adevărat delicios! Oare unde mai găsesc unul?" La auzul acestor vorbe leopardul se opri brusc, speriat, şi fugi de acolo, gândind: "Ufff! Era cât pe ce! Câinele ăsta bătrân aproape că mi-a venit de hac!"
În tot acest timp, o maimuță care a privit întreaga scenă dintr-un copac se întrebă cum ar putea profita de ceea ce știa pentru a obţine protecție din partea leopardului. Alergă repede după leopard, dar câinele bătrân văzând-o că fuge cu viteză maximă,  își dă seama că maimuţa pune ceva la cale.
Maimuța îl ajunge din urmă pe leopard şi îi povesteşte despre viclenia câinelui. Tânărul leopard, furios că a fost păcălit, zice:
"Hai, maimuță, sări pe spatele meu și vei vedea ce păţeşte cel care vrea să mă înșele!"
Câinele bătrân vede leopardul cu maimuța în spinare și se întreabă neliniștit: "Ei, acuma ce mă fac?!"
Se puse din nou cu spatele la atacatori și se comportă ca și cum nu i-ar fi văzut. Când aceştia ajunseră destul de aproape de el, strigă cu ciudă: "Unde-i afurisita aia de maimuţă?!  De-o oră am trimis-o să-mi aducă un alt leopard !!!"

Morala:
Nu râde de cei în vârstă! Vârsta şi rafinamentul  întrec întotdeauna puterea și tinereţea. Spiritul și înţelepciunea se dezvoltă doar odată cu experiența.

6
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« : 27 Martie 2020, 14:47:27 »
Ca dovada ca este si o forma planificată de criza globala severa: cine isi umfla acum muschii cu profit?? ...sa ghicesc.... ah da: Sistemul Bancar.
Ca de obicei.
Nu suntem trimiși cu toții avand gamela in mana la banci??

7
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« : 27 Martie 2020, 14:34:18 »
Dacă acea cauză sa zicem, va dura 1-3 ani , embrionii unor revolte se vor usca in plic. Lumea nu are memoria trecutului n schimb la gamela sta cu decadele. 
Nu cred in nici o schimbare. Sunt de parere ca lumea in românia e extrem de naiva si neinformata, prin urmare prostii lacomi sunt la putere mereu sau in cârca ori adânc in curul puterii.

8
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« : 27 Martie 2020, 12:45:02 »
Nu vad nici o schimbare asa zis revoluționară. Dimpotrivă.
In clipa care nu mai ai bani si firmele au murit ne  vom alinia frumos TOȚI cu gamela in mâna.
In afara de cei cu relații,  finanțe...etc. Asa a fost si asa va fi de cand e lumea. 

9
Stiri / Re: Corona virus
« : 27 Martie 2020, 10:25:08 »
Imi retrag cuvintele, au reluat carpetarea de ieri. In conditiile in care guvernul spune ca 99% din avioane sunt la sol, nimeni nu se intreaba de ce atatea dare pe cer...

Pe aplicatia meteo a telefonului, la radar, se pot vedea de multe ori cum apar dare de nori de sute de km deasupra României.

10
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: 2020 - Macaz la paradigmă
« : 27 Martie 2020, 09:55:58 »
Probleme de oameni serioși 5g etc.
Dar ce ziceți voi de faptul ca se taie pădurile in plina carantină militară???
Ca doar nu or fi copacii pentru sheit paper :))))


LE- cat despre antenele de emitere... am o veste proasta. La mine acasa in bucuresti, ca sa dau un exemplu, au montat o antena complexa pe acoperisul unei cladiri cu 3 etaje. Proprietarii au acceptat pentru bani treaba aceasta. La o vreme dupa instalare au inceput necazurile. Cancere urate la creier, la tiroida in decurs de 12 ani la aproape toti vecinii din zona pe etajele superioare ale cladirilor. Unii au plecat. Au venit altii si au urmat aceleasi probleme...
Din cate imi amintesc in germania reglementarile de amplasare sunt extrem de stricte. Minim 500m (e posibil sa gresesc) de orice locuinta si stalpi foarte inalti.

E posibil , speculativ vorbind, ca emisia aceasta sa influenteze grav organismul uman. Apa are memorie. Noi suntem un sac de zemuri... Era un documentar interesant, "memoria apei" parca se numea, cu un cercetator japonez. E posibil sa nu fie nevoie de vaccinuri, floar si altele ca sa ne teleporteze o boala sau disfunctionalitati. O tema complexa as zice.

11
Stiri / Re: Corona virus
« : 25 Martie 2020, 15:46:54 »
A fost "Ciuma Roșie"..... a venit  la putere"CIUMA GALBENĂ"!! 

Atât comentez pe tema masurilor economice anunțate aseară. Sunt scîrbit total.
Unde dracului sunt alea 20miliarde de euro ?? Adica eu le ofer angajaților salariile pe 3 luni si acum ma executa orban si câțul sa le dau dările la stat????  cand suntem in plina carantina militara sau ce dracu e?? Porcii dracului. Si daca nu am ma trimit la banci sama imprumut??? Asa ceva.... doar Pronia Cerească poate judeca.  Ciuma GALBENĂ.  Asta sunt ăștia pentru mine.12
Stiri / Re: Corona virus
« : 25 Martie 2020, 08:56:09 »
zice că se ia de la excrementele rozătoarelor urina şi saliva acestora şi nu se transmite din om în om ...deocamdată

excrementele cu hantavirus... nu mişcă ... sau

Recomand acest episod

https://www.netflix.com/title/80216752?s=a&trkid=13747225&t=cp

13
Stiri / Re: Corona virus
« : 25 Martie 2020, 08:22:57 »
Pentru ca scarbele alea mănâncă chiar tot ce mișcă

14
Stiri / Re: Corona virus
« : 24 Martie 2020, 18:57:40 »
Aici ai contorul tuturor statelor. Sunt cazuri in africa dar cine le testeaza??
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Sa urmarim situația in US. Cred ca ii va lovi precum yelowstone...

15
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 24 Martie 2020, 12:18:39 »
 :rainbow:

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 200