Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - angellla29

Pagini: [1]
1

Eu cred ca distinsul domn  are dreptate. Cred in teoria lui mult mai mult decat in Teoria lui Darwin sau ineptiile bisericii Catolice sau Ortodoxe

https://www.youtube.com/watch?v=FNENCz50DF0&t=2s

Astept parerile dumneavoastra. Fara injurii sau jigniri please. Aveti va rog bun simt

2
Cafenea / Cum ati dori dumneavoastra sa fie lumea in care traiti?
« : 08 Decembrie 2011, 09:06:47 »
Cum ati dori dumneavoastra sa fie lumea in care traiti? Si care ar fi contributia dumneavoastra la creearea ei?

Eu mi-as dori sa fie o lume in care sa nu mai existe razboaie, ura, politica corupta, minciuna si dorinta de putere....As dori ca oamenii sa fie mai buni....sa nu fie indoctrinati cu religii false....si cu dorinta avida de putere....prin orice mijloace....Ce as face eu pentru creearea acestei lumi...Daca as putea as pedepsi pe toti acei care au distrus.....si distrug aceasta lume....Cu ...moartea!!!!! Pentru ca degeaba ne imbatam cu ideea ca acesti oameni pot deveni oameni buni....Exista un proverb de mii de ani :"lupul isi schimba parul....dar naravul ba"!!!! Iar pe hoti....asa cum procedeaza arabii...taierea manii de la cot....Sa vedeti atunci daca cineva ...ar mai indrazni sa fure....un ou....
Cand l-am intrebat pe fiul meu cum vrea el sa arate aceasta lume....el mi-a raspuns : Sa pot sa o creez asa cum vreau eu....fara sa fiu "impins" de la spate....si sa nu mai fiu nevoit sa fiu sclavul unui sef..... care de cele mai multe ori....imi"rapeste"absolut tot timpul liber....

3
Diverse / Haideti sa discutam despre cristale...
« : 16 Noiembrie 2011, 11:35:57 »
"Mit si Magie
Aceste minerale stralucitoare au fost denumite de catre oameni, magice, inca din Neolitic.
În acele zile timpurii de cultura umanã ei le-au întrebuintat ca amuletele, imagini ale zeilor si farmece.
Egiptenii le foloseau in ritualurile lor funerare secrete si in culturile magice practicate.
Ei le-au dat simboluri cu puteri magice dind pietrelor valoare ce le-a scos din originea mineralelor simple.
Astfel au devenit pietre tamaduitoare, protectie in viatasi dupa moarte, pentru sanatate, pentru noroc astfel dindu-le nume unora.
De-a lungul istoriei pietrele pretioase au avut o putere magica de la regi si pina la oamenii de rind, amindoua clasele apreciind valoarea si frumusetea lor. Ele au o
calitate unica iar unii oameni le-au folosit crezind ca au o putere ezoterica si ca-i ajuta sa lucreze in scopurile lor. Stiinta si psihologia moderna au inceput sa adune
materiale despre puterea lor asupra psihicului. In mitologie pietrele sunt descrise ca avind o putere de neimaginat dar este posibil sa fie doar fantezie.
Acesta este rolul pe care l-au jucat oamenii in existenta cristalelor. Folosindu-le ca a mulete mintea omeneasca le poate transfera putri fantastice ceea ce poate transforma mitul in realitate.

http://misterelelumi.blogspot.com/2011/08/cristalele-in-atlantitacaderea.html


"CRISTALELE au fascinat întotdeauna oamenii. Structura cristalelor este plăcută sub aspect estetic şi foarte precisă, sugerând o ordine a Universului, care este liniştitoare pentru mintea umană, care caută mereu tipare. Dar cristalele ascund mai mult decât un simplu exemplu al frumuseţii ordinii Universului. Puterea cristalelor amplifică forţele Universului, ce pot fi folosite pentru a modifica, acumula şi dirija puternicile energii ale fiinţei - mentale, psihice şi materiale.

   Ceea ce gândeşti este ceea ce obţii. Probabil ai mai auzit de diversele tehnici de gândire pozitivă şi despre cum le poţi folosi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa. Acestea funcţionează de fiecare dată. Ceea ce face diferenţa este cât de repede sau de încet îşi vor face efectul.


   Bagheta Puterii din Atlantida

   Prima unealtă pe care ai putea să o faci este „Bagheta Puterii din Atlantida”.

   Una dintre cele mai importante utilizări ale unei astfel de vergele este în vindecare, caz în care energia din aceste crenguţe este utilizată pentru a înlătura blocajele energetice din câmpul biomagnetic al corpului. Ca rezultat, energia forţei vieţii va curge într-un mod echilibrat. Eliminarea blocajelor energetice duce la un echilibru, în vreme ce corpul se vindecă singur. Acest tip de vindecare funcţionează pentru plante, animale şi oameni.

   Oricine poate învăţa să construiască o Vergea a Puterii Atlante într-un timp scurt, folosind materiale dintre cele mai simple. Energia folosită este naturală şi fundamentală pentru viaţă; tehnica de construcţie este simplă.

   Este foarte probabil ca în viitorul apropiat - Era Vărsător - oamenii să fie nevoiţi să îşi asume responsabilitatea pentru propria vindecare şi pentru rezolvarea problemelor în viitorul apropiat. Încă de pe acum, foarte mulţi oameni iau măsuri constructive pentru propria lor sănătate. Dacă stăm puţin să ne gândim, datorită societăţii contemporane, respirăm gaze nocive în locul aerului curat, bem apă impură şi mâncăm hrană contaminată.

   Foarte mulţi oameni suferă de dereglări sau boli mintale, emoţionale, spirituale şi fizice. Acest fapt ar trebui să fie cu atât mai neliniştitor cu cât cele mai multe dintre aceste boli sunt datorate ordinii şi mediului social pe care noi înşine le-am creat.

   Atunci când vorbim de sănătate şi vindecare, toate bolile devin curabile. Folosirea acestor vărguţe, ce folosesc energia cristalelor, este un proces simplu, care permite restabilirea echilibrului corpului, minţii şi spiritului. Organismul bolnav se vindecă singur.

   Bagheta Puterii din Atlantida conţine esenţa ştiinţei antice avansate. Vergeaua de bază este un tub gol de cupru, cu un capac de cupru la unul dintre capete. La celălalt capăt se află un cristal de cuarţ, cu un diametru de aprox. 2 cm. Are aprox. 10 cm lungime. Vârful cristalului ar trebui să aibă faţete clare, neciobite la punctul extrem - punctul cu şase feţe al cristalului.     

   Partea exterioară, sau izolaţia, este din piele, învăluită într-o spirală subţire. "


http://www.astralmagik.ro/articole/puterea_cristalelor.htm


Haideti sa discutam despre aceste minunate creatii ale naturii....despre care se spune ca au  "suflet" 

4
Stati ca nu inteleg...democratia inseamna poporul, parca asa imi amintesc.... Cum un referendum  ca acel din Grecia poate fi daunator democratiei? Nu reprezinta VOCEA POPORULUI??? Deci daca Papandreous a aplelat la puterea democratiei e contra ..democratiei? Un imens paradox...cred ca si Romania ar trebui sa faca un referendum daca mai ramanem in UE...marea hotie unita....Nu credeti ca asa ar fi normal intr-un stat democrat? Dar stai ca noi NU avem Papandreous-i in tara...nu s-au nascut inca...Avem numai slugi si sclavi ordinari....la conducere...


L.E. Ma gandesc ca REFERENDUMUL e o amenintare pentru DICTATURA...pentru  COLONII.... nu pentru state SUVERANE SI DEMOCRATE...

5
 Daca doriti si aveti  timpul necesar si placerea sa studiati aceste articole....ar fi grozav!!! Sunt foarte multe chestii  interesante pe acest site...Cel putin, mie mi-au placut!

http://spahy.freeservers.com/index.html#1


Omul o enigma

      Din totdeauna omul s-a întrebat dacã este singura fiintã inteligentã din univers. In antichitate se credea cã Pãmântul este o platformã asezatã pe spatele unei testoase uriase, iar dacã ai fi fãcut imprudenta sã te apropi de margini, ai fi cãzut. S-a crezut apoi cã Pãmântul este centrul Universului, iar Soarele si celelalte planete se învârt în jurul lui. Când stiinta a început sã se dezvolte iar arheologia a început sã ocupe un rol tot mai semnificativ, s-a pus întrebarea despre cum a apãrut omul pe Pãmânt. De-a lungul timpului au apãrut tot felul de teorii, care mai de care încercând sã explice mai verosimil acest lucru: biserica s-a grãbit sã afirme cã omul a fost creat de Dumnezeu, iar cei mai putin religiosi au aprobat teoria lui Darwin si anume cã omul se trage din maimutã.

     Cea mai convingãtoare teorie, cea geneticã, a apãrut în anul 1977 si a fost elaboratã de cei mai renumiti paleontologi ai lumii din acea perioadã: Richard Leakey - Anglia, Maurice Taieb, Maurice Klein, Jean de Grouchy - Franta, Donald Jonson si Tom Grey - Statele Unite. Aceastã teorie nu se bazeazã numai pe argumente stiintifice si logice, ci si pe unele dovezi edificatoare furnizate de expeditiile fãcute în Kenya, Tanganyica, Tanzania si în "Triunghiul Afar". Teoria geneticã considerã cã principalul factor evolutiv este mutatia geneticã deci omenirea nu ar fi altceva decât rezultatul schimbului de gene între diferite populatii, realizat în timp, prin emigrãri. Astfel a fost posibilã modificarea genelor diferitelor grupãri umane… Tot aici se aratã cã în teoria Darwinistã nu se luase în calcul faptul cã procesul evolutionist si adaptarea nu pot începe decât dupã ce specia atinge o anume treaptã de dezvoltare. Teoria geneticã, la rândul ei, nu sesiza faptul cã datã fiind perioada pusã în discutie (acum 20 de milioane de ani ) miscãrile maselor de animale erau destul de reduse, iar maimutele nu ar fi putut traversa oceanele sau deserturile. De altfel s-a constatat cã mutatiile genetice au avut o contributie minorã la diferentierea speciilor cãci studiul secventelor aminoacizilor unui mare numãr de proteine la om si maimutã au relevat diferente minore. Evolutia se datoreazã în primul rând modificãrilor expresiei genelor, deci a unor modificãri în sistemul regulator si implicit de schimbarea aranjamentului cromozomial. Separarea omului de maimutã a fost rezultatul a douã accidente genetice consecutive sau poate simultane: reducerea numãrului de cromozomi de la 48 la 46 si homo- zigotia (nasterea unor copii cu aceleasi modificãri cromozomiale). Un astfel de fenomen nu putea apare decât într-un grup restrâns si în conditii aparte: a apãrut o translocatie transmisã urmasilor, care la rândul lor s-au încrucisat între ei si au dat nastere homozigotilor. Prin încrucisãri ulterioare anomalia a devenit predominantã iar acestia s-au izolat de restul grupului, formând o specie aparte. Totodatã ar fi trebuit sã aparã neotenia (capacitatea unor fiinte de a ajunge la maturitate, pãstrând cracterele infantile). Acest mecanism nu poate fi însã declansat decât prin control genetic. S-a observat cã atât oamenii adulti cât si puii de maimutã nou nãscuti au maxilare mici, creiere de dimensiuni mari (1/15 din greutatea corpului), iar pozitia corpului este verticalã. Pe mãsurã ce se dezvoltã, maxilarele maimutelor se mãresc, devin patrupede iar greutatea creierului este abia a suta parte din greutatea corpului. Se presupune cã maimutele antropoide si hominidele s-au dezvoltat similar dar, la un moment dat, viteza de evolutie a acestora din urmã a încetinit considerabil. Rezultatul a fost cã urmasii primelor specii de hominide au rãmas la stadiul de nou nãscuti, ei nemaiajungând niciodatã la forma adultã. Specialistii cunosc însã faptul cã neotenia nu poate fi provocatã decât prin interventie geneticã repetatã. Un simplu accident n-ar fi putut influenta evolutia unei specii, fiind lipsit de periodicitatea si amploarea necesarã perpetuãrii rezultatelor sale. Scheletul de femelã preumanã gãsit la Afar este un exemplu clasic de neotenie. El prezintã o evolutie remarcabilã fatã de specia care îl precedase cu un milion de ani în urmã, dar si aceastã evolutie este minorã fatã de ceea ce ar fi trebuit sã suporte maimuta pentru a deveni om. Diferentele genetice care se pot produce pe cale naturalã în aceastã perioadã de un milion de ani este de maximum 250, ori pentru diferentele anatomice ale scheletului gãsit sunt necesare 2milioane de mutatii genetice, posibile doar în sute de milioane de ani. Care este atunci rãspunsul la întrebarea cum a apãrut omul ? Sã fi fost ajutati strãmosii nostri în procesul evolutiv, de fiinte de pe alte planete? Sã fi fost aceste fiinte protectorii nostri de-a lungul mileniilor, fiind cunoscuti de antici ca zei? Deci existã viatã si pe alte planete?

[/b]

Atlantida

http://spahy.freeservers.com/Atlantida.html

Capitala Atlantidei asa cum a descris-o Platon

 Ce este Atlantida si care a fost soarta ei nu poate stii nimeni cu exactitate. Povestea acestui continent dispãrut începe în 355 BC odatã cu cartea filozofului grec Platon. Se presupune cã ar fi fost un continent cam de mãrimea Australiei pe care trãiau fiinte cu mult mai inteligente decât contemporanii lor, a cãror tehnologie ar fi echivalat-o pe a noastrã de acum câteva sute de ani…Nu existã dovezi palpabile care sã confirme acest lucru. Tot ceea ce avem despre acest continent sunt scrierile antice ale lui Platon, Diodor din Silicia, precum si a unora care au pãrãsit "patria mamã" pentru a coloniza portiuni ale Pãmântului, nelocuite încã pe atunci. Conform scrierii lui Platon, un urias imperiu se gãsea la vestul stâncilor "Pillars of Hercles" loc pe care acum îl numim Stâncile Gibraltarului, pe o insulã în Oceanul Atlantic. Poporul care locuia acolo era sub protectia lui Poseidon, zeul apelor. Primul sãu nãscut, Atlas a stãpânit continentul iar oceanului învecinat i-a dat numele lui. Traditiile vechi sustin cã populatia Atlantidei a fos apoi împãrtitã de Poseidon în 10 triburi iar cu timpul, tribul lui Atlas le-a unit formând un nou imperiu urias. Platon povesteste în continuare despre Atlas, fiul lui Poseidon care, dupã ce a preluat puterea supremã de la tatãl sãu, si-a întins stãpãnirea asupra regiunii Aethra. Pe de altã parte, pãmântul Atlantidei, linistit pânã atunci a început sã fie scuturat de cutremure din ce în ce mai puternice, iar numeroase grupuri de oameni pornesc în cãutarea altor tãrâmuri mai ospitaliere.

           Diodor din Silicia vorbeste despre nivelul de dezvoltare deosebit de înalt al acestora. Ba mai mult afirma cã aceste cutremure au fost provocate de cãlugãrii atlanti care au început sã foloseascã puterea stiintei abuziv perturbând mersul firesc al naturii. Dacã ar fi sã luãm în serios cele afirmate mai sus ar însemna sã recunoastem cã atlantii aveau puterea de a controla fenomenele naturale! Are acest lucru vre-o legãturã cu explozia planetei Phanteon?(despre care am discutat câteva capitole mai devreme)

          Sã ne gândim totusi cã nici astãzi nu avem tehnologia necesarã pentru a subjuga natura, iar existenta cu peste zece milenii în urmã a unei societãti cu un nivel de civilizatie avansat, în timp ce popoarele înconjurãtoare se aflau din punctul de vedere al culturii cel mult în mezolitic, aruncã asupra acestor probleme o serioasã umbrã de îndoialã. Prima datã când a fost luatã în calcul posibilitatea existentei Atlantidei, a fost dupã aparitia lucrãrilor geologului francez Termier care, dupã ce a studiat lava bazalticã vitrificatã de pe fundul oceanului din zona Azorelor, a afirmat cã are o vechime de ce putin 12000 de ani, ea apartinând unor vulcani care pe vremea aceea erau undeva la suprafatã (pe o insulã) scufundându-se apoi datorita eruptiilor.

         De asemenea s-a mai stabilit ca în unele portiuni ale Oceanlui Alantic au existat foratiuni continentale. Surprinzãtoarea coincidentã a acestei date cu cea indicatã de Platon privitoare la prãbusirea continentului a fãcut din ea un argument serios pãrerii cã Insula Atlantis a existat în Oceanul Atlantic cam pe actuala pozitie a Insulelor Azore si cã ea s-a scufundat cu aproximativ 10 milenii în urmã. Teoretic ar fi posibil ca în acea zonã sã fi existat formatiuni continentale: se cunoaste teoria conform cãreia la formarea Pãmântlui nu exista decâ un singur contient urias care sã le cuprindã pe toate. Apoi plãcile continentale s-au depãrtat una de alta si au dat nastere contienetelor de astãzi. Dacã am lipi din nou continentele se observã cã existã locri de dimensiuni mai mari care ar rãmâne neacoperite. Una din putinele dovezi cu privire la existenta acestui continent se afla la British Museum si constã dintr-un manuscris al civilizatiei maya, cunoscut sub numele de "Codex Troanus" în care se afirmã cã într-o epocã îndepãrtatã(cu 8 000 de ani înainte de redactarea textului) un cataclism teluric a distrus unele tinuturi necunoscute. Cele mai cuprinzãtoare dovezi sunt cele prezentate de un anume Churchward. Din pãcate sunt numai scrieri ale vechilor civilizatii :

    2000 de tãblite de piatrã gãsite în Mexic, având o vechime de 12 000 de ani ª tãblitele naacal (dupã numele tribului care le-a scris) descoperite în India într-un templu
    manuscrisul maya "Codex Troanus"
    epopeea hindusã "Ramayana" în care se vorbeste de migrarea poporului naacal venit din Rãsãrit pentru a se stabili în Burma
    scrierile tibetane gãsite în Lhassa
    scrierile lui Platon
            Concluzia la care a ajuns Churchward este cã acum cca. 12 000 de ani a existat în Oceanul Atlantic, acolo unde acum nu este decât "apã si cer" si eventual unele insule mici, cunoscute sub numele de Insulele din Mãrile Sudului, un continent urias numit Atlantida. " Locuitorii erau mari navigatori si strãbãteau cu corãbiile oceanul de la est spre vest si de la nord spre sud. Erau arhitecti desãvârsiti si au clãdit temple mari si palate de piatrã " ( Ramayana ). "Aici înfloreau sapte mari cetãti principale, centre ale religiei si ale stiintei…. Cutremure si vulcani, pânã nu demult linistiti, au început sã frãmânte partea dinspre sud a tãrii si valuri uriase au cotropit tot ceea ce a rãmas în picioare dupã cutremur. Apoi totul s-a linistit si oamenii au refãcut lucrurile distruse… Din nou au izbucnit cutremure si vulcani. Intregul continent a fost scuturat ca o corabie pe valurile oceanului. Si atunci s-a distrus totul….. In cele din urmã, în noaptea urmãtoare, s-a scufundat în ocean cu cei 64 000 000 (???) de locuitori ai sãi." (Codex Troanus) .
Arta rupestra

http://spahy.freeservers.com/arta.html

          Arta este un act specific uman, demonstrând superioritatea omului ca fiintã inteligentã. Creatiile de artã descoperite pânã astãzi au o vechime de pânã la 40 000 de ani, ele apãrând odatã cu specia Homo Sapiens Fossilis. Inceputurile, modeste de altfel, au constat în reprezentãri animaliere pe oase, coarne, sau pe peretii pesterilor. Au urmat apoi mici statuete si figurine la început modelate din argilã, apoi sculptate în os, lemn si piatrã, sau chiar sculpturi în peretii de calcar ai unor grote. Sursa de inspiratie a strãmosilor nostri a fost, în mod firesc, propria lor luptã pentru existentã. Animalele erau reprezentate cu un deosebit simtal miscãrii si proportiilor, fugind, hrãnindu-se sau luptând, niciodatã însã în pozitie staticã . Dar de aici si pânã la a crea picturi sau sculpturi gigantice, ce nici astãzi nu se stie cum au fost realizate, este un drum imens. Mã refer în primul rând la reprezentãrile întâlnite în naturã sub forma de sfincsi, pe care destul de multi cercetãtori le asazã în rândul creatiilor naturale. Acestia sunt formatiuni stâncoase cu aspecte zoo- sau antropomorfe. Un exemplu de asemenea formatiune este Sfinxul din Bucegi, în care geologii vãd un simplu produs al eroziunii naturale.   Dar dacã exemplul dat mai sus ar putea fi considerat un accident al naturii, a considera sfincsii descoperiti în muntii Kazahstanului sau reprezentãrile de capete de berbeci din Caucaz tot opere ale naturii, înseamnã sã recunosti cã nu ai dreptate.

      In multe fresce si gravuri preistorice apar aspecte stranii (dacã ne putem exprima astfel despre opere ce au o vechime de pânã la 40 000 de ani: elemente tehnice inexplicabile, costume sau obiecte similare cu cele folosite de astronauti si aviatori. Sã ne reamintim faptul cã în pictura rupestrã siluetele umane sunt redate stângaci, chiar si cele mai reusite fiind reprezentate numai din profil. Totusi, pe toate continentele, au fost descoperite reprezentãri ale unor fiinte umane îmbrãcate în haine greoaie si având cãsti ciudate (rotunde si cu antene) si atingând înãltimi de 1-> 6 m. Arheologii le-au identificat la început cu animale, dar explicatia nu rezistat la comparatia cu modul obisnuit de reprezentare al animalelor. Apoi s-a "descoperit" cã erau "zei". Dar notiunea de zeu nu exista în epoca pietrei, în orice caz nu sub forma cunoscutã în antichitate sau evul mediu.

       In 1979 au fost gãsite în valea Ciolout (Mongolia) desene vechi de 5 500 de ani, gravate în peretii unei galerii cu lungimea de 12 km. Ele reprezintã animale care planeazã deasupra Soarelui si Lunii, figurine de "oameni" cu câte 3 degete la mâini si picioare. In 1969, pe o stâncã din Fergana (Uzbekistan) a fost descoperit un desen reprezentând un om cu o cascã sfericã etansatã, prevãzutã cu antene; el are în spate un dispozitiv ciudat, foarte asemãnãtor cu aparatele de respirat subacvatice sau cele folosite de astronauti.

       O tavã gãsitã în El Salvador, redã zborul unei fiinte ciudate pe deasupra palmierilor, într-un vehicul lung, de forma unui trabuc. In provincia iranianã Behystan a fost gãsit un basorelief în care este redat Darius, "învingãtorul celor zece semintii", salutându-l pe Ahuramazda (zeul focului). Acesta zboarã pe deasupra capetelor celorlalti într-o "ladã" de sub care tâsnesc raze, iar în mâna stângã tine o inconfundabilã mansã de pilot.

        In sfârsit, un ultim exemplu de desene ciudate îl constituie grupul celor descoperite pe stâncile Insulei Pastelui, numitã de bãstinasi "Te Pito o te Henua" (Buricul Pãmântului). Aici, pe vârful celui mai înalt vulcan, Rano Kao, se gãsesc ruinele lui Orongo (Satul Oamenilor-Pãsãri), în fata cãruia, la câteva sute de metri în largul oceanului, se aflã Motunui (Insula Oamenilor-Pãsãri). In ambele locuri se gãsesc gravate în lava durã chipuri ciudate de oameni cu aripi si cap de pasãre, având un cioc lung si plin de dinti si, uneori, tinând în vârful aripii un ou. Dar singura pasãre cu dinti care a trãit pe Terra a fost Archaeopteryx Lihographica, ce a trãit în Jurasic si pe care pascuanii nu aveau de unde sã o cunoascã. Vechimea acestor desene este apreciatã la peste 2 000 de ani.

        Toate reprezentãrile de acest gen de pe glob contin similitudini evidente: costume greoaie, cãstile rotunde cu antene si vizoare, mãnusi si aparate ciudate de respirat în spate. Oare oamenii cavernelor din toate continentele si din cele mai izolate insule urmaserã toti aceleasi cursuri de picturã si gravurã, sau îsi fãceau vizite reciproce pentru a schimba impresii artistice ??!! Dacã aceste costume reprezintã haine si mãsti rituale, de ce sunt redate identic chiar si în locuri în care clima nu a permis niciodatã sã se poarte astfel de îmbrãcãminte? Dacã oamenii primitivi le-au desenat astfel datoritã "stângãciei" lor, cum se poate ca tot ei sã fi creat operele de artã din Altamira, Lascaux, Tassili si Marsoulas? Oare este chiar asa de inadmisibilã ipoteza cã aceste desene rupestre sunt reproduceri a ceea ce au vãzut oamenii în realitate: astronauti în costume spatiale, coborând din vehicule zburãtoare?

        Statuetele preistorice impresioneazã prin elementele lor "tehnice", prin mesajul artistic ce dezvãluie idei înaintate sau, pur si simplu, prin

6
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Război intr-un cuvant!!!!
« : 05 Octombrie 2011, 19:46:02 »
SUA si Israel, ingrijorate de armele de distrugere in masa ale Siriei

    Statele Unite si Israel monitorizeaza indeaproape presupusul arsenal de arme de distrugere in masa detinut de Siria, fiind ingrijorate ca gruparile teroriste ar putea profita de revoltele din aceasta tara impotriva presedintelui Bashar al-Assad pentru a obtine arme chimice si rachete, sustin oficialii americani si israelieni.

    Israelul este ingrijorat de posibilitatea ca armata siriana sa transfere arme chimice catre organizatii teroriste precum Hezbollah sau Hamas, din cauza instabilitatii din Siria, a declarat ambasadorul israelian in SUA, Michael Oren, potrivit Haaretz. Intr-un interviu pentru Wall Street Journal, Oren a declarat ca Israelul “este foarte preocupat cu privire la situatia armelor de distrugere in masa detinute de Siria, inclusiv arme chimice”, si ca atat Israelul cat si Statele Unite “monitorizeaza cu atentie aceasta situatie”.

    Potrivit unui raport publicat sambata de Wall Street Journal, serviciile secrete americane cred ca Siria dispune de un intreg arsenal de arme chimice de diferite tipuri. Mai mult, SUA considera Siria unul dintre cei mai mari distribuitori de arme de distrugere in masa, alaturi de Coreea de Nord si Iran, si acuza regimul de la Damasc ca traficheaza arme catre Hezbollah si Hamas, inclusiv rachete cu raza lunga de actiune.

    Cu toate acestea, guvernul SUA nu are in acest moment nicio informatie care sa indice ca Siria a transferat arme chimice organizatiilor teroriste.

Iranul a reusit sa produca fibra de carbon, aflata sub embargou international, deoarece poate fi folosita in industria nucleara

    Iranul a reusit sa produca fibre de carbon, un material extrem de fin si de rezistent, aflat sub embargou international pentru ca poate fi utilizat in tehnologii militare sau nucleare, a afirmat sambata ministrul Apararii, Ahmad Vahidi, citat de AFP.

    “Asistam la concretizarea unui proiect strategic al ministerului Apararii”, a spus generalul Vahidi, cu ocazia inaugurarii unei uzine care produce acest material.

    “Fibra de carbon poate fi utilizata pentru constructia motoarelor de rachete, sau pentru aripi si fuzelaje de avioane militare si comerciale”, a spus acesta. “Iranul este de acum una dintre cele 10 tari care detin aceasta tehnologie (…) si acest lucru a fost obtinut pe plan intern, gratie capacitatii inginerilor din ministerul Apararii“, a mai spus el.

    Fibra de carbon poate fi utilizata si in industria nucleara, in special pentru rotoarele centrifugilor destinate imbogatirii uraniului. Din acest motiv, vanzarea acestui material sau exportarea de tehnologii catre Iran care sa permita producerea lui a fost interzisa de comunitatea internationala.

Sunt aici mai multe articole  pe care daca doriti sa le cititi...

Dupa LIBIA, urmeaza Siria si IRANUL, spune jurnalistul Webster Tarpley/ TURCIA, GATA PENTRU OPTIUNEA MILITARA IN CONFLICTUL CU ISRAEL?

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/09/08/video-dupa-libia-urmeaza-siria-si-iranul-spune-jurnalistul-webster-tarpley-turcia-gata-pentru-optiunea-militara-in-conflictul-cu-israel/

Siria ameninta ca VA ATACA Israel daca occidentul intervine militar. RUSIA SI CHINA AU INFURIAT SUA


http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/10/05/siria-ameninta-ca-va-ataca-israel-daca-occidentul-intervine-militar-rusia-si-china-au-infuriat-sua/

Panetta, seful Pentagonului: INLATURAREA REGIMULUI DIN SIRIA E O PROBLEMA DE TIMP. Ce spune Rusia?

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/10/04/panetta-seful-pentagonului-inlaturarea-regimului-din-siria-e-o-problema-de-timp-rusia-gandeste-altfel/

LORZII RAZBOIULUI: pregatiri NATO pentru RAZBOI cu Siria si apoi cu Iran, conform reprezentantului RUSIEI la NATO

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/08/05/lorzii-razboiului-pregatiri-nato-pentru-razboi-cu-siria-si-apoi-cu-iran-conform-reprezentantului-rusiei-la-nato/

IRANUL, SCOS COMPLICE al Al-Qaeda pentru “atentatele” de la 11 SEPTEMBRIE


http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/08/21/iranul-scos-complice-al-al-qaeda-pentru-atentatele-de-la-11-septembrie-2001/

Rusia ameninta cu dezvoltarea fortelor nucleare daca nu se cedeaza in privinta scutului antiracheta, SUA impune sanctiuni Iranului

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/06/10/rusia-ameninta-cu-dezvoltarea-fortelor-nucleare-daca-nu-se-cedeaza-in-privinta-scutului-antiracheta-sua-impune-sanctiuni-iranului/

7
Cafenea / Star War un film avangardist sau doar un SF?
« : 15 Septembrie 2011, 14:36:47 »

Cand productia originala Razboiul Stelelor a fost lansata in 1977, lumea nu mai vazuse un film cu o asemenea viziune, care prezenta statii spatiale uriase, roboti inteligenti, sabii cu laser si vehicule pe perna de aer, ca sa amintim doar cateva dintre aceste elemente. In cei 30 de ani care au urmat, nu numai ca aceasta serie a devenit un adevarat fenomen al culturii pop, dar a ajuns sa se infiltreze si in modul in care traim. Cum tocmai a fost lansata si ultima parte a acestei ample saga a lui George Lucas, Episodul III: Razbunarea Sith, Discovery Channel prezinta in exclusivitate o serie in trei parti care studiaza amprenta lasata de Razboiul Stelelor asupra vietii actuale, dar si asupra viitorului. Premiera acestui program, denumit "In culisele productiei Razboiul Stelelor", va fi difuzat in premiera duminica, 26 iunie de la ora 19.00. Filmele din seria Razboiul Stelelor nu au fost doar o sursa de divertisment, ci au ajuns acum sa ne schimbe modul de viata. Cu trei decenii in urma, inventiile prezentate in Razboiul Stelelor tineau de o alta epoca, de un alt loc - o galaxie foarte, foarte indepartata. Totusi, societatea ajunge repede din urma aceasta epoca si o intreaga generatie de inventatori, inspirati de elementele stiintifice prezentate in toate filmele din seria Razboiul Stelelor, ne-au adus in pragul unui nou val de tehnologii care ne schimba viata.
Robotii castiga teren
In prezent, robotii inlocuiesc pe scara tot mai larga mainile omului: consumatorii isi pot gasi acum un prieten robot, asa cum erau C-3PO si R2-D2 pentru Anakin si Luke Skywalker. Perfecti pentru a ne tine companie in jurul casei, Cainele Sony Aibo si Robotul de Companie Banyru pot detecta comenzi si miscari ale omului, reactionand in consecinta.
La fel ca Anakin, care era pasionat de modulele de curse in Episodul I: Amenintarea Fantomei, Nick Hoza, in varsta de 15 ani, construieste roboti si participa la Grand Challenge 2005, un eveniment organizat de Agentia pentru Proiecte de Cercetare Avansata in Domeniul Apararii. El a creat un robot care functioneaza complet autonom, pe o retea neuronala, si care, pentru a castiga Cursa, trebuie sa reuseasca sa parcurga cu succes o cursa cu obstacole in desert, fara nici un fel de "antrenament".
James McLurkin, inginer la Massachusetts Institute of Technology, a conceput roboti SWARM care actioneaza in grup, precum batalioanele de droizi din scenele de lupta ale Razboiului Stelelor. Membrii SWARM pastreaza in permanenta contactul, pentru a asigura locatia "colegilor" lor si a-si mentine eficienta in realizarea unei sarcini.
NASA s-a inspirat de la George Lucas
Droizii spioni din celebra saga au inspirat crearea unor roboti complet autonomi, fara echipaj uman, care pot sustine eforturile umane de spionaj. Coptervision este un mini-elicopter de 1,5 metri lungime, care utilizeaza satelitii pentru a derula misiuni de supraveghere si a face fotografii de inalta rezolutie, din orice unghi.
Droidul plutitor al NASA este direct inspirat din Razboiul Stelelor. Personal Satellite Assistant (PSA) (Asistent Personal prin Satelit) este deosebit de util pentru astronautii care se afla pe orbita. Acest Asistent pluteste in aer si executa diverse sarcini, in functie de comenzile primite de la astronauti. Un alt robot spatial, Robonaut-ul conceput de NASA, ramane in permanenta in afara navei spatiale si poate executa cele mai minutioase operatiuni.
Navigatorul solar al Contelui Dooku, Geonosis, din Episodul II: Atacul Clonelor functioneaza in acelasi mod ca si Helos, aeronava NASA care zboara la cea mai mare altitudine. Este alimentat integral cu energie solara si nu are nevoie decat de Soare pentru a ramane in functiune timp de sase luni.
Cougar - soldatul robot
Foarte asemanator cu modulul subacvatic din Razboiul Stelelor, un submersibil performant creat de Hawkes Ocean Technologies (HOT) opereaza mai degraba ca un avion de vanatoare decat ca un submarin.
Dispozitivul CL-327 seamana mult cu droizii-spioni din Razboiul Stelelor - este aproape identic cu droidul-spion de pe planeta Hoth, din Episodul V: Imperiul Contraataca. Face fotografii, transporta si lanseaza rachete si are un sistem de comunicatii foarte sofisticat.
Versiunea pamanteana a Cavalerului Jedi este calugarul Shaolin. Acesti calugari au un principiu spiritual energetic, "chi", foarte asemanator Fortei din Razboiul Stelelor. Lucreaza in echipe de maestru si ucenic, precum Yoda si tanarul Anakin, se instruiesc si se dezvolta pentru a putea obtine un nivel de disciplina si forma fizica asemanatoare cu cel al Cavalerilor Jedi.
Prima generatie de roboti a aterizat deja pe campurile de lupta ale Pamantului. The Gladiator este un vehicul inarmat, fara personal uman, dar care este un tragator de elita. Mai exista si COUGAR - The Cooperative Unmanned Ground Attack Robot - Robotul de Atac la Sol fara Personal Uman, pe care il vom gasi pe campurile de lupta ale viitorului. Soldatii umani monitorizeaza acest robot dintr-un loc sigur aflat la distanta, in timp ce robotul isi fixeaza tinta si lanseaza un val de rachete asupra sa.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-06-16/star-wars-fictiune-si-realitate.html


Mai cred deasemeni ca nu este intamplatoare deloc ideea unui Univers  multi-rasial si cred ca acei trandoshani sunt de fapt  reptilieni....si mai ales ca a avut un impact puternic asupra stiintei....chiar credeti ca George Lucas a avut "ideile sale" sau a fost "ajutat"...daca ma intelegeti...

http://thecitybreak.ro/holograme-ca-in-star-wars-la-aeroportul-din-paris/

http://www.ziuaveche.ro/stiinta-it/stiinta/star-wars-pe-pamant-sua-construieste-o-versiune-reala-a-lui-c-3p0-29575.html

http://renne.ro/stiinta-tehnica/armata-americana-are-lasere-ca-in-%E2%80%9Cstar-wars%E2%80%9D/234

http://www.realitatea.net/sabiile-din-star-wars-au-devenit-realitate-si-pot-fi-cumparate-pe-internet_718769.html

8
Arheologie - Astronautica Antica / Misterioasa populatie Ainos
« : 06 Septembrie 2011, 10:05:50 »
Ainos – Pe insula japoneza Hokkaido se afla cultura Ainos. Acestia spre deosebire de japonezi au marimea medie de 2 m. inaltime, parul blond sau roscat si pielea de culoare alba. Limba lor este de origine greaca, unele cuvinte asemanduse foarte mult cu limba greaca antica. Legendele tribului spun ca zeul Lunii i-a adus cu o barca de fier pe cerul noptii, iar aceasta barca zbura doar noapea si scotea sunete ca de tunet.Asupra acestei ciudate populaţii albe s-au făcut numeroase studii antropologice şi de specialitate şi au apărut surprize. Fizionomia şi obiceiurile sînt foarte asemănătoare cu ale strămoşilor noştri din Carpaţi. Numele de „ainu” înseamnă „om”. Sînt înalţi şi bărboşi, asemănători dacilor.  „Acum 10.000 de ani a fost o mare glaciaţiune peste întreaga Europă, cu efecte mai blînde asupra Carpaţilor. Populaţia de atunci, cu «latina» şi obiceiurile lor s-a salvat în mod miraculos. În jurul anului 3.000 î. Chr., o parte migrează spre Est....

http://www.lovendal.net/wp52/ainos-populatia-misterioasa-japoneza-ce-si-are-originea-in-zeul-extraterestru-okikurumi-kamui/

9
Extraterestri / Este cu adevarat invazie extraterestra sau.....?
« : 03 Septembrie 2011, 09:30:53 »
Imi cer scuze ca intervin cu un nou thread...dar totusi....este cu adevarat invazie sau nu??? Sau sunt niste "sforararii" de prostire  a intregi lumi de catre NWO? Am observat ca acolo unde sunt dezastre...hopa si un OZN....sunt oare create de Ozn-uri aceste dezastre...sau ei doar asista la "show"...Exista posibilitatea ca aceste OZN sa fie cat se poate de TERESTRE?...Nu stiu...ma intreb si eu si va intreb si pe d-voastra....Sunt aici cateva link-uri...dar astept si opiniile voastre....

http://dantanasescu.ro/2011/06/02/invazia-extraterestra-ultima-etapa-a-instaurarii-noii-ordini-mondiale.html

http://www.go4it.ro/curiozitati/invazia-extraterestrilor-a-inceput-deja-7742067/

10
Evenimente OZN în România / OZN la Zarnesti
« : 03 Septembrie 2011, 09:08:39 »
Un obiect în flăcări a căzut din cer! Astfel a sunat un apel făcut la 112 de un bărbat din localitatea braşoveană Zărneşti.

Pompierii militari, jandarmii şi poliţiştii au răscolit toată noaptea zona. Asta a fost ieri 2 septembrie...Si desi s-au "facut" ca il cauta...desigur nu s-a gasit nimic

http://www.tvr.ro/articol.php?id=109644

11
Cafenea / Nu imi pot explica!!!!!!!!!!!!!
« : 02 Iulie 2011, 13:22:40 »
Ce mi s-a intamplat azi ....Mergand pe strada de la cumparaturi m-am intalnit cu o fosta colega de liceu...Colega mea era impreuna cu sotul si fetita sa...Stand noi  de vorba...trece pe langa noi o femeie batrana mergand in baston si care cred ca vindea maturi pentru ca avea 2 maturi legate cu sarma pe umerul stang...Femeia batrana fosrte trista a inceput sa o roage pe colega mea(nu pe mine!!!)  sa ii dea ceva de mancare pentru ca era moarta de foame....fiind nemancata cam de 3 zile :-o. Colegei mele fiindu-i mila de ea i-a dat 50 bani....Eu i-am dat 2 lei....Femeia ne-a multumit si a plecat...Eu am mai stat cam un minut 2 si am plecat si eu. Ajungand-o din urma am vorbit si cu ea si mi-a zis ceva de genul : "Prietena ta, cu toate ca e mai bogata ca tine mi-a daruit doar 50 bani...tu 2 lei...pentru acesti 2 lei ...te vei duce  "ACOLO" unde nici nu ai visat...Pe moment am ramas blocata si am intrebat-o mirata: Mamaie unde "AColo"...mata vorbesti in dodii??? La care ea mi-a zambit...si a "traversat" strada prin spatele unei masini negre oprite in coltul strazii...Ea a disparut in spatele masinii oprite....mai exact nu am mai vazut-o "trecand" din spatele acelei masini....mai exact a DISPARUT !!!!! M-am uitat perplexa aprox 1-2 mins asteptand sa "iasa " dupa acea masina...dar nu mai era...Am traversat strada...nu era... m-am intors inapoi pe celalalt trotuar....am intrebat oamenii daca nu au vazut o batranica cu maturi in spinare....ei au inceput sa zambeasca la mine cu sub-inteles...crezand ca sunt "dusa cu pluta"!!!! Sincer va spun ca s-a  EVAPORAT  in spatele acelei masini!!!!!!!!! Nu imi explic....Poate dumneavoastra aveti vreo explicatie...

12
Extraterestri / E.T. din Mexic-Adevar sau facatura?
« : 02 Septembrie 2009, 20:01:28 »
Lumea intreaga comenteaza aprins pe seama fotografiilor din Mexic, unde niste fermieri ar fi gasit, intr-o capcana pentru soareci, un pui de extraterestru. Nici tara noastra nu ar fi fost ocolita de OZN-uri, conform raportarilor de la ASFAN "Telenovela" extraterestra din Mexic Dupa cum se poate vedea si in materialul video de mai jos, este vorba despre o fiinta ciudata, care aduce a reptila, dar are si trasaturi ce o plaseaza in apropierea oamenilor. O spun cercetatorii, care s-au apucat de teste, la doi ani de la descoperire. Pana acum, totul a fost tinut in secret. Raman, totusi, multe semne de intrebare, mai ales daca ne gandim ca cel care a dezvaluit intreaga tarasenie este un cunoscut moderator de emisiuni despre OZN-uri

http://www.bucharestherald.com/worldnews/43-worldnews/5395-alien-baby-not-alone-on-earth-worker-claims-he-saw-a-second-alien-running-

13
Arkaim -parte din vechea Atlantis?

Rusia este un vast teritoriu unde misterele sunt numeroase. Unul dintre locurile cele mai enigmatice este fara indoiala valea Arkaim, care a adapostit in urma cu peste 4 000 de ani un popor straniu ale carei tehnologie si cunostinte erau mult superioare altor popoare din epoca.

Cel mai fascinant: nu se vede decat din cer! Orasul din valea Arkaim nu este doar un oras extrem de vechi ideal construit ci si cel mai fascinant care se vede din cer! Un oras contemporan cu Babylon.

Situat in Ural in apropiere de orasul Celyabinsk, anticul oras Arkaim a fost descoperit in 1987 si a fost oficial datat ca fiind vechi de 40 de secole! In anii 90, in aceasta zona a Rusiei au avut loc lucrari vaste pentru construirea unui baraj si astfel de a crea un imens rezervor de apa in scopul de a facilita irigarea regiunii. Dar in fata multiplelor mistere ale orasului antic, lucrarile au fost anulate pentru a se permite arheologilor de a efectua sapaturi in profunzime.

Mai multe informatii puteti citi pe acest site:

http://www.enigme.ro/enigme/Descoperiri/764/Rusia:-Arkaim,-un-oras-antic-enigmatic.html


Ceva legaturi cu vechea Atlantida ori poate o civilizatie foarte dezvoltata pentru acea perioada(chiar si pentru a noastra) :-o14
Civilizatia incasa

Imperiul Inca, vast imperiu in Muntii Anzi din America de Sud, a fost creat de catre incasi, un popor bastinas american, in secolul al XV-lea si cucerit de catre spanioli in secolul al XVI-lea. Incasii au construit o bogata si complexa civilizatie care a stapanit peste noua milioane de oameni. Sistemul incas de guvernare era unul dintre cele mai complexe organizatii politice dintre toate popoarele americii.

http://clopotel.com/enciclopedia/Civilizatii_disparute_Civilizatia_incasa-229.html

Mica Atlantida din lacul Titicaca

Urmasii incasilor, care mai traiesc si astazi pe marile inaltimi andine de pe teritoriul Boliviei, pe malurile lacului Titicaca, aveau o legenda ciudata. Se povesteste ca, cu foarte multa vreme in urma, in mijolcul lacului lor sfint se afla o civilizatie infloritoare, mai veche ca a lor. Nu se stie de ce dar, intr-o buna zi, zeii s-au miniat atit de tare incit au scufundat insula in apele lacului, pentru totdeauna. O simpla legenda, asemanatoare cu cea a Atlantidei, am putea fi tentati sa spunem. Numai ca o expeditie internationala a descoperit de curind ruinele inecate ale civilizatiei mitice.

http://misterium.tripod.com/news/2000_08/2k08_titic.htm


Civilizatia maya

Civilizatia Maya este o cultura nativ-americana antica, care a reprezentat una din cele mai avansate civilizatii din emisfera vestica, inainte de sosirea europenilor.

Originile civilizatiei mayase sunt inca puse sub semnul intrebarii. Se pare ca formarea lor a inceput cu mult inainte de era crestina, in 1500 i.Hr. Apoi, mult mai tirziu, intre anii 300 si 900 d.Hr., teritoriile unanim cunoscute au fost ocupate mai mult sau mai putin uniform de o civilizatie - mayasii de mai tirziu.

http://clopotel.com/enciclopedia/Civilizatii_disparute_Civilizatia_maya-230.html

Civilizatia Azteca

La începutul erei noastre nu mai existau în America urme de nomadism; încep acum sã se configureze civilizaþii create de populaþii sedentare. Trei dintre acestea au atins nivelul de civilizaþii istorice: civilizaþia aztecã, incaºã ºi mayaºã. Sunt civilizaþiile cele mai bine cunoscute ºi mai bine conturate, având o structurã culturalã mai complexã ºi care, avoluând, au avut ºi un rol politic mai important. Sunt civilizaþii ajunse la un stadiu cu totul remarcabil la data debarcãrii aici a spaniolilor – care le-au ºi desfiinþat, deºi din punct de vedere cultural nu le-au distrus total. Prima, civilizaþia aztecã, s-a constituit în partea meridionalã a Americii de Nord; a doua, civilizaþia Inca, în America de Sud, de-a lungul coastei Oceanului Pacific; a treia, civilizaþia Maya, în America Centralã.

Daca doriti sa discutam despre aceste civilizatii care au cu siguranta inca multe mistere nedescoperite inca....

http://misterium.tripod.com/news/2001/07iul/machu.htm

Machu Pichu

 Ruinele oraºului Machu Picchu, redescoperite în 1911 de cãtre arheologul Hiram Bingham, sunt unele dintre cele mai frumoase ºi enigmatice locaþii strãvechi din lume.În timp ce incaºii in mod sigur foloseau vârful muntelui (2761,50 m înãlþime), ridicând sute de structuri de piatrã începând cu anii 1400, legendele ºi miturile indicau faptul cã Machu Picchu (însemnând "vechiul pisc" în limba Quechua), adorat ca un loc sacru din cele mai vechi timpuri. Oricare ar fi originile sale, incaºiil-au transformat într-un mic (5 mile pãtrate), dar extraordinar oraº. Invizibil de dedesubt ºi complet natural limitat, înconjurat de terase agricole suficiente pentru a hrãni populaþia, ºi irigat de izvoare naturale, Machu Picchu pare sã fi fost folosit de incaºi ca un oraº ceremonial secret.610 metri deasupra, gãlãgiosul râu Urubamba, norul înfãºoarã ruinele palatelor, bãilor, templelor, hambarelor ºi a în jur de 150 de case, toate într-o remarcabilã stare de conservare

http://art-zone.ro/editorial/Ruinele_Machu_Picchu_cele_sapte_7_minuni_ale_lumii_poze.htmlPagini: [1]