Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - iniventor

Pagini: [1]
1
Fenomene conexe si paranormale / informare
« : 14 Mai 2014, 16:39:04 »
din ce am scris ufologic nu am dovezi concludente(ma refer la trecut). Mentionez ca este seit ufologic pana la urma. Nu este nimic oficial din ce am scris pe seit sunt simple idei in trecut. Mesajul este unul ufologic. Nu este nimic concludent si nu am dovezi. In alta ordine de idei muncesc la lucruri dovedibile si concludente.

2
Cafenea / vreau sa gasesc ceva
« : 16 Noiembrie 2012, 16:06:39 »
am o informatie intr-un fel in care am citit sau am vazut undeva un lucru important:
un car egiptean descoperit pe teritoriu trac sau geto-dac. ar insemna foarte multe dar nu stiu unde sa gasesc articolul..scuzi

iniventor

3
 cred ca exista un raspuns pentru disparitia civilizatiilor din anumite zone ale Pamantului :schimbarile climatice si reasezarea terestra .In special schimbarile climatice de acum mii si mii de ani au dus la plecarea oamenilor din anumite zone.

nu stiu cu ce au taiat si cioplit pietre de sute de tone si cu ce le-au manevrat sau si/lipit . Poate Ancient Aliens chiar ne-au vizitat ! Scopul si durata vizitei poate fi logica si enigma in acelasi timp!

  Iniventor
Georgescu Dragos Corneliu

PS: Va recomand un documentar cu multa caldura se gaseste pe Vplay.ro si se numeste ``ancient aliens`` sunt cateva ore de lucruri importante daca treceti peste prima jumatate de ora

4
 Nu stiu daca ceea ce s-a intamplat in ultima vreme va gasi multe raspunsuri sau ceva adiacent cu adevarul .

 Sunt in vechime multe relatari si pot sa va dau exemplu scrierile preotilor , sau picturile si/sau unele obiecte cu caracter strain de Planeta noastra.

 Adevarul este ca sunt multe fenomene raportate in ultimii ani , eu de exemplu ma uit pe youtube uneori  si imi ofera un singur raspuns logic cu privire la fenomenul de pe cerul nostru instelat (excluzind tehnica avansata ale altor tari) si anume: abundenta de fenomene este raspunsul la procentul acela mic de care se face mereu referire. Am intrat la aceasta rubrica , cu scuzele de rigoare deoarece nu numai aceasta teorie as dori sa o relatez ci si fenomenele care se mai intampla si sunt si eu martor la niste lucruri de care sunt uimit pentru ca sunt multi cu astfel de  relatari.
 As dori sa va povestesc un fenomen care s-a intamplat dimineata de 28aug 2011:
dormeam obosit bustean si m-am trezit ( nu stiu daca are vre-o relavanta ceea ce visam) : am deschis ochii si mi-am indreptat privirea catre geam undeva in sus . Am iesit pe balcon buimac de somn si mi-am aprins o tigare si mi-am indreptat privirea catre SSV .Era ditamai steaua pe cer ! ora aprox. in jurul 5 dim aproape 6 dim . Luna nu era pe cer , nici o alta stea era senin . Steaua era de culoare argintie intens de marimea unei monede de un ban (cu un milimetru mai mica) circumferinta .Nu stiu de ce sunt singurul care am vazut-o sau aproape singurul. S-a trezit si taticul meu cand am intrat in casa.

  Pot sa mentionez un lucru important care s-a mai intamplat : parca s-a rupt o bucata de lumina (ca atunci cand aprinzi un far si pe urma il stingi numai ca acea lumina pe care am vazut- o parca avea o dira)
Cu acest lucru as dori sa aflu daca si alte persoane stiu despre el ( bucatica rupta de lumina dira de lumina a unei stele)

 Culorile stelelor de asemenea as dori sa stiu daca exista o evidenta si daca apar si/sau dispar la perioade scurte de timp. Va spun acest lucru pentru ca ceea ce am observat pe 28 aug 2011 dimineata este un fenomen care nu este singular.

  as putea povesti si despre un alt fenomen care s-a mai intamplat : un nor rosu seara si noaptea pe o zona mica ,ca intindere, si o zona spre NV cu un nor alb luminos pe care l-am zarit de multe ori ultima data acum vre-o cateva zile(uneori ca fenomene separate , norul rosu de cel alb si uneori impreuna)

 Sunt sincer (foarte foarte onest ) cu cele spuse mai sus si as dori sa mentionez ca in timp am avut tot felul de grozavii legate de ufologie si fenomene .

 Nu cred ,sunt doar sceptic un pic deoarece sunt si vor fi afirmatii cu raspunsuri pe care nu le doresc deoarece aceste lucruri sunt si fac parte din alte explicatii si nu cele de legatura directa in ufologie . Sa explic la ce ma refer:

  Ma uit peste tot in lume si nu imi vine sa cred din mai multe puncte de vedere:
razboi intre oameni, razboi intre state, tot felul de minuni care de mai care. Se dau batalii aprige peste tot , toata lumea alearga dupa tot felul de lucruri si asta nu numai la noi (peste tot) desi este abundenta de multe lucruri. Este de ajuns sa mergem pe un drum unde incercam sa facem ceva constructiv si se intampla tot felul de lucruri teribile. In acelasi timp fenomenele ufo sunt tot mai prezente intr-o forma sau alta. Totodata cutremure si tot felul : foc, apa, cutremur ect.

  Consider ca fiecare civilizatie are un urcus si un coboris dar in acelasi timp cred ca oamenii nu sunt de vina pentru toate astea: pentru ca nimeni nu doreste ceea ce se intampla.
daca as face o strategie sa vin acasa dintr-o calatorie foarte lunga si din alta parte ce as pregati logic ? sa vad ce mai fac lucrurile mele ,  rudele , ect
 Asa este si cu o calatorie cosmica!

 Este doar o opinie !
  Ma intreb cine sau ce are interes sa mearga totul din ce in ce mai greu . Ma uit in calendar si ma intreb ce .
Am citit pe forum ceva foarte frumos si deosebit in legatura cu mai multe lucruri care au legatura cu ceea ce se intampla in zilele noastre si nu sunt asa de vechi  ca numar de ani.

   Pacea este un lucru extraordinar . Este pace si cand este abundenta !

  Intrebarile sunt multe si eu cel putin  cred ca exista cateva lucruri simple pe care le stim cu totii:
pace, bunastare, protectie, comert, sanatate,pozitivism ect care pot oferi un pic de ajutor.

  Suntem intr-o calatorie noi toti : ne deplasam si nu avem rau de inaltime (Pamantul , galaxia ect) si un astfel de lucru l-am realizat in urma cu poate o milisecunda din anii Cosmici.Ce ne-a protejat pana in acesti ani? Cred ca de abia invatam cate ceva!
Descoperirile sunt multe si toate se fac tot pe Pamant cu tot felul de riscuri.

 Fenomenele de pe cerul nostru instelat sunt pentru multi oameni si nu ma refer la istorioarele mele oneste , ma refer la macro ce se intampla.

  Sa aveti ceea  ce va este necesar pentru niste lucruri care sa va ajute ,cand veti avea nevoie pentru a fi pe un drum unde totul e bine cand se termina cu bine.



5
Astronomie / Planete si Sori : ce putem sti despre ele?
« : 25 Mai 2011, 14:49:01 »
Este adevarat ca mijloacele sunt putine pentru asa ceva dar ar frumos sa putem sti din documentare , fotografii , poate si cu un telescop cine are asa ceva, cat mai multe lucruri .Propun acest topic deoarece este o necunoscuta de fapt pentru multa lume .

6
OZN - generalități / Unde pot fi UFO?
« : 24 Aprilie 2011, 20:33:05 »
 Cred ca daca ar fi adevarate s-ar fi gasit pana acum dovezi palpabile . Daca sunt adevarate ar putea fi ascunse in spatele unei planete din Sistemul nostru Solar si ar trimite sonde robot sa afle ce si cum . Din punctul meu de vedere unde s-ar putea ascunde cu mijloacele care sunt pana acum descoperite ? Oricum din punct de vedere techonologic avem in jur de 100 de ani vechime ...deci daca am face o comparatie la alta scara nu stiu unde am fi situati . Ideea este ca pot fi dezinteresati sau interesati de anumite lucruri . Nu pot decat sa ma gandesc la cateva cugetari si maxime din vechime care au samburi de adevar conform situatiilor in care suntem pusi.

  Daca ar fi sa fie adevarat nu stiu daca vom afla prea curind pentru ca lucrurile sunt in continua miscare . Eu personal cred ca stiinta este cea care va fi responsabila pentru stabilirea unor certitudini si nu e decat o opinie . Filmulete si fotografii sunt multe si odata cu ele intrebarile. Eu nu ma grabesc oricum sa trag concluzii deoarece astept si opinia altor persoane de autoritate din acest forum ca sa ma pot pronunta 50 la suta si in timp alt 50 la suta.

  Cu mult respect si consideratiune ,

Iniventor

7
Diverse / Ce vrem sa aflam? Cum comunicam cu ET?
« : 24 Aprilie 2011, 17:53:04 »
  Limbajul este lucru primordial al comunicarii si cred ca daca dorim vre-o data sa aflam ceva de la vre-un alien vre-o data primul lucru este sa avem un mijloc de comunicare . daca am vorbi limba noastra sau a altui popor este simplu , dar vin si pun intrebarea ce mijloc de limbaj si cum comunica?

    Daca ar fi ceva de aflat sunt materialele pe care le folosesc : poate au si ei un sistem al lui mendeleev poate mai bogat ca al nostru , sistemul lor de aparare , nevoile lor , simturile lor comparativ cu ale noastre ( noi avem 5 simturi ) dar daca ei au 8 sau 4 ce avantaje si dezavantaje ar fi? Scopurile lor pentru care sunt in vizita! Chiar daca ar fi pozitivi sau negativi din punctul nostru de vedere poate sunt multe ecuatii care ar trebui dezbatute inainte de o concluzie . Eu unul nu sunt foarte increzator sa ii iau in brate sau sa ii pun la zid pentru ca lumea se bazeaza pe fapte concrete si pe concluzii stiintifice!

    Lucrul care ma intriga este unul simplu : scopul lor , ne influenteaza pe termen stiintific in timp sau suntem parte mai mare din ceva ce avem de invatat !

  deci sunt sute de ecuatii in aceasta probelma si una este simpla : ce vrem sa aflam din punct de vedere concret si stiintific pana nu suntem pusi in fata unui fapt concret , clar in care nu prea avem ce face!

 take care!

  cu stima si deosebit respect,

Iniventor

8
OZN - generalități / Fenomenul UFO corelat cu Youtube
« : 24 Aprilie 2011, 17:13:45 »
  Incerc sa propun un topic daca imi este permis despre imaginile de amator de pe youtube . Pasiunea mea despre ufo inainte sa intru ca membru pe acest seit incercam sa o satisfac si prin Youtube , prin imaginile de amator surprinse sau nu de diverse persoane . Azi am incercat ufo april 23 2011 pe motorul de cautare youtube si ufo april 24 2011 . Sunt cativa ani de cand fac acest lucru : practic verific 3 date calendaristice pentru fusul orar si pentru alte persoane care posteaza : de exemplu sa zicem azi este 24 si verific datele : 23, 24, 22 .Uneori verific si 25 ;asta ca exemplu.

Motivul? sunt foarte multe persoane care au o camera la indemana in ziua de azi si/sau un aparat foto .

  Opinia mea in legatura cu fenomenul de pe Youtube inca nu este formata si poate cu ingaduinta dvs si ajutorul dvs sper sa fie o opinie a celor care ne reprezinta pe acest seit si astfel sa ma alatur si eu cu observatiile facute pana acum ca parte din ceea ce cautati .

  Cu mult respect si consideratiune ,

Iniventor

9
Evenimente OZN în lume / youtube despre ufo
« : 06 Aprilie 2011, 01:20:43 »
sunt multe materiale pe youtube despre ufologie...ce putem crede ? eu am copiat un link :
http://www.youtube.com/watch?v=ye5ntpqWR0Q

Dragos Corneliu Georgescu

Pagini: [1]