Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - totoslack

Pagini: [1]
1
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Ce parere aveti?
« : 24 Octombrie 2009, 09:11:01 »
"Scandal in Germania: vaccinul impotriva gripei porcine, administrat diferentiat intre populatie si demnitari"
sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6345093-audio-scandal-germania-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-administrat-diferentiat-intre-populatie-demnitari.htm

2
   
   
   
   
"Oamenii de stiinta au venit cu o ipoteza care aminteste de aventurile din celebrul film "Terminator": acceleratorul de particule (LHC) este sabotat de cineva din viitor, in scopul salvarii Planetei. Potrivit fizicianului danez Holger Bech si a doctorului in stiinte Masao Ninomiya din Japonia, intarzierea punerii in functiune a acceleratorului este cauzata de cineva care doreste sa nu fie descoperit bosonul Higgs, asa-numita "particula a lui Dumnezeu", relateaza Pro TV.
Bech si Ninomiya sustin ca, potrivit calculelor matematice, natura va "face un salt inapoi in timp" pentru a opri accelaratorul sa creeze "particula lui Dumnezeu". Totusi, constructia celui mai precis instrument de fizica din istorie a presupus un efort urias, ea durand 12 ani si angrenand peste 7000 de fizicieni, dintre care unii romani. Miza proiectului e cu atat mai mare cu cat tunelul de 27 de kilometri de la frontiera franco-elvetiana a costat aproape 4 miliarde de euro.
LHC este un tunel circular, in care jeturi paralele de protoni vor fi accelerate pana aproape de viteza luminii, aminteste Pro TV.
Scopul principal urmarit de savanti este de a reconstitui conditiile formarii Universului, de-acum circa 13,7 miliarde de ani si astfel sa determine manifestarea a ceea ce a fost numit "veriga lipsa" sau "particula lui Dumnezeu" - cunoscuta in limbajul fizicienilor ca bosonul Higgs, dupa numele savantului care a demonstrat teoretic existenta sa. Este vorba despre elementul care ar conferi celorlalte particule proprietatea numita masa si care exista pretutindeni in Univers, dar nu intr-o forma vizibila"
Sursa: http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-10-19&id=42014

Pagini: [1]