Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - hoinar

Pagini: [1] 2
2
Cafenea / Re: Poze reale Pamant Polul Nord si Polul Sud
« : 24 Octombrie 2019, 14:09:01 »
In departare, teoreticul polul sud.  :planet:

3
Astronomie / Re: Schimbarea polilor magnetici
« : 24 Octombrie 2019, 14:03:35 »
Daca inversarea regulata a polilor este una din protectiile naturii de a distruge sinteticul care poate ajunge sa sufoce naturalul, sunt intru totul pentru. Daca nu este decat o alta frica indusa, este trist ca am decazut intr-atat incat sa nu ne cunoastem nici macar harta Terrariului pe care traim.

4
Ma simt atat de idiot cateodata, crezand in sinea mea ca sunt unul dintre cei care totusi se uita la cer si recunosc anormalul in dâre, se intreaba care este sensul unor cuvinte ca "active" cand se discuta public despre shooteri iar evenimente ca aselenizarile sau nouasuteunsprezece sunt semnale de alarma imediate. Ma inspaimanta lipsa mea de analiza si profunzime atunci cand citesc un raspuns ca cel de mai sus. Ma simt insa mandru ca vorbim aceeasi limba.

5
Ok. E clar, false flag attack, nuclear weapons, musamalizare. Dar de ce? Desigur ca a avea la indemana o distracție (in sensul de a distrage atentia) de la main event-ul pe care il vrei departe de ochii publicului si al presei, pare o practica buna.
Cu doar o zi înaintea evenimentului, publicul era informat de dispariția unei sume incomensurabile din bugetul american, 2.3 trilioane de dolari. Asta sa fi fost motivul devierii atentiei publice? Ma indoiesc profund. Regizarea scenetei de teatru 911 cere timp, nu o poti prezenta publicului cat ai bate din palme. Care au fost adevaratele motive? Ma pot gandi la cateva:

1. Inlesnirea crearii unor legi aberante, cum ar fi actul patriotic, sub egida caruia oricine poate fi targetat si eliminat.
2. Crearea unui curent de simpatie din partea populatiei in cazul invadarii unor tari din middle east, targetul real fiind petrolul.
3. Eliminarea unor secrete aflate in acele cladiri, secrete ce nu puteau fi mutate sau disposed of in alt fel.
4. Inducerea fricii la nivel mondial si necesitatea controlului absolut al individului.
5. Dizlocarea unor fonduri alocate special in cazuri de forta majora.

Mai sunt 32 de ani pana la o posibila desecretizare a celor intamplate in 2001. Timp suficient pentru ca nimanui sa nu ii mai pese de lucruri dincolo de nevoile iminente.

6
Astronomie / Re: Au fost sau nu astronautii americani pe Luna?
« : 29 Septembrie 2019, 04:52:48 »
... ci de emanația primordială a ideii de apă, de așezarea conceptuală a fazelor dispersie  și densificare(ce abia în matricea sublunară s-au perceput drept evaporare / condensare)...

Am recitit de multe ori acest pasaj, incercand sa inteleg. Incercand sa il reconstruiesc, pornind si de la alte premize, fara insa vreun rezultat. Am renuntat din doua motive. Ori nu am capacitatea de a intelege, ori ocultati printr-un limbaj de nepatruns.

Oricare ar fi varianta, daca luam de buna premiza Terrariului construit pentru a ne bucura cu totii de el, fara sa cercetam ce e dincolo de el - nefiind nimic de descoperit in afara de dezamagire poate pentru unii - este clar ca aselenizarea pe luna este doar enter-tainment.

7
Astronomie / Re: Au fost sau nu astronautii americani pe Luna?
« : 08 Septembrie 2019, 17:00:49 »
Nu (mai) e nimeni atat de inocent incat sa creada descrierea lumii oferita de biblie? Un uscat cu ape deasupra, si dedesubt si o bolta plina de lumini pentru noi toti?  :roll:

8
Cafenea / Re: Poze reale Pamant Polul Nord si Polul Sud
« : 07 Septembrie 2019, 04:30:20 »
Nici nu vei gasi asa ceva vreodata, exceptand "mosaic" "artist's impression", "composition" sau "rendering". Iar despre "Poli"...exista o mana de oameni care au ajuns acolo vreodata, sau cel putin asta e narativul oficial. Insa conventia internationala de protejare a acelor spatii transcende orice alt fel de acorduri internationale si dateaza deja de 60 de ani, o suta de tari dandu-si mana pt treaba asta.

Daca vrei sa vezi "planeta pamant" de la departare, iti sugerez un televizor 4K si Gravity la aceeasi rezolutie.


9
Cred cu tarie ca suntem adormiti, cu simturile amortite insa capabili de ceea ce in stadiul actual consideram a fi minuni. Mutatul muntilor,  expus metaforic in Biblie, cred ca poate fi atins la propriu.

10
Pentru a deveni fiinte cosmice, asta implica o asimilare la natura cosmosului. Actuala tehnologie in nici un caz nu face parte din natura universului, atata timp cat e intr-o continua competitie. Tehnologia terrana nici macar nu cred ca apartine omenirii, e doar o momeala a anumitor fiinte, pentru a ne atrofia capacitatile, pe care acum le numim supranaturale, paranormale...etc.  Acele capacitati fac parte din fiinta cosmica si din natura cosmosului, aceea este tehnologie umana. Poate ca omul a calatorit sau va calatori in spatiu, dar totul se rezuma doar la o singura dimensiune, printre cele mai coborate, cea vizibila noua. Cu actuala tehnologie ne indepartam de natura universului, cautand doar in exterior, bazandu-ne doar pe ceea ce e tangibil. Stiinta a devenit o religie periculoasa, ne indepartam de lumea invizibila si bagam pe gat tot ce ni se ofera, tot ce e demonstrabil si vizibil. Mintea umana e foarte limitata si foarte poluata, nu poti avea acces la natura universului cu un corp atat de poluat. Acel corp trebuie sa sufere niste transformari, iar acestea se produc din interior spre exterior. Cate dintre gandurile noastre ne apartin? Greu de spus in dimensiunea asta, unde toate entitatile ne pot vedea, dar noi ba. Toti au un ochi aici, pe cand omul bajbaie cautand confortul tehnologic si crezand orbeste in orice e oficial, demonstrabil, stiintific. Nu spune nimeni ca tehnologia e rea, doar ca-i foarte inapoiata si nu va ajunge niciodata prea departe, atata timp cat directia e doar una si este gresita, sa nu mai vorbesc de provenienta. Exista o diferenta uriasa intre cei care creeaza dimensiuni/planete, cei care umbla cu "ligheanele" lor dintr-o dimensiune intr-alta si cei ca noi, ce nu suntem in stare nici macar sa fim stapanii propiilor noastre corpuri. Ce ne-am fi facut fara tehnologie? Uite asta e intrebarea mea...Unde am fi fost acum fara evolutia tehnologica? E doar intelegerea mea de pana acum. Vorba aia, parerea mea!!!

Sunt convins ca mutatul muntilor nu este o metafora. Lumea s-ar schimba in bine daca oamenii si-ar dori binele in lume.

@uforever: absolut exceptional!

11
Xanadron, universul meu difera foarte mult de universul tau, iar aceste schimbari sunt iminente:

1. Omul va redeveni empatic.
2. Sectorul energetic va fi upgradat, sistandu-se orice operatiuni care implica titei, gaze naturale, energie eoliana sau hidrologica, arhaicii aburi
    si conbustia inlocuindu-se cu tehnologii exotice, nepoluante, infinite si disponibile tuturor.
3. Sectorul militar va fi dizolvat.
4. Resursele globale vor fi indreptate catre educatie, cercetare medicala (reparatorie) si reprofilarea populatiei.
5. Toti locuitorii planetei vor avea acces gratuit la educatie, servicii medicale, energie si hrana/apa curate.
6. Un deosebit efort la nivel planetar va fi depus in programe de reimpadurire si ocrotirii florei si faunei existente si depoluarea oceanelor si
    tuturor apelor.
7. Un program etic va fi pus la punct pentru limitarea cresterii populatiei.
8. Noua dieta a omului va fi constituita din 95% fructe, legume si seminte, sclavia animalelor va fi abolita.

Asta vreau eu sa se intample, asta se va intampla!

12
Laborator / Re: Pareri ! Ce am fotografiat ?
« : 26 Martie 2018, 16:49:19 »
Observa cineva ceva ciudat? (exceptand "orbul" plimbaret care cel mai probabil este reflexie in obiectiv, fiind sincronizat cu miscarea de panoramare)

13
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 05 Noiembrie 2015, 16:00:36 »
nu mai remarc vremea buna,  anumite emisii care rascolesc indignarea, curajul etc.. spre deosebire de alte dati cand era o 'oboseala cronica" ..

In mod normal, nu as lega evenimentele stradale din ultima vreme cu norul de o culoare sinistra ce staruie deasupra Bucurestiului de cateva zile cu care am nenumarate poze si filme facute dintr-o cladire inalta. Dar in lipsa de dovezi concrete, te legi de orice se poate dovedi a fi o pista...

14
Intuitia imi spune ca oricare ar fi nivelul lui Obama de expunere la informatii sensibile, reactia ar fi aceeasi. Tipul este extrem de perspicace, cu un simt al umorului extrem de dezvoltat si i-am surprins aceasta reactie ironica - mascata de un ton serios, de multe ori in dialoguri filmate.

Totodata insa, nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca ironizarea si mistoul, sunt unele dintre cele mai simple metode de a "evada" intrebarile incomode. Metoda uzitata din ce in ce mai des, din pacate.

Cred totusi ca presedentia, nu prezinta o pozitie de incredere pentru astfel de informatii. In cel mai bun caz, presedintii sunt instruiti sa ocoleasca subiectul sau interesul in aceasta arie. Asta in cazul in care ai un presedinte dedicat alegatorilor, ce urmareste interesele alegatorilor. In cazul unui politician corupt de putere, banuiesc ca pot fi cooptati in multe alte sfere de influenta.

15
Extraterestri / Re: Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)
« : 20 Februarie 2015, 17:01:20 »
Intrebare: de ce am vrea sa fim intr-o ipotetica federatie galactica?
 Ca unii isi primesc cainele in pat sau in casa asta nu il face pe respectivul animal egal cu stapanul.
 Suntem crescuti pentru altceva , zic eu. Disclosure va fi doar atat cat sa mearga sistemul mai departe fara pierderi .
  bateria trebuie reincarcata din cand in cand. Cinic vorbind.

  Pana acum, concluziile mele se indreapta spre existenta unei manipulari totale , inclusiv prin atragerea catre pozitivism, bunatate, compasiune, etc. Nu sunt adeptul nici a binelui si nici a raului fiindca nu poate exista o lume perfect angelica sau perfect diavoleasca.
 Echilibrul e necesar , rotatia se produce prin alternarea celor doua.

Parerea mea.


Poate doar pentru o relationare simbiotica, unde noi am primi ghidare si am da in schimb valori sentimentale, vestibulare unei civilizatii ultra rationale.
Sunt aproape convins ca interventia nu este impusa brutal de catre o terta civilizatie avansata, chiar cu intentii benevolente, din aceleasi motive pentru care un copil trebuie ghidat cu delicatete catre principii morale solide si nu prin excavatie grosolana si tutela absoluta.

Si inca ceva.

E cu atat mai puternica mandria unei evolutii, chiar daca subtil ghidata, atunci cand crezi ca meritul iti apartine in intregime.

Pagini: [1] 2