Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - IONUT

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 12
1
HRISTOS A INVIAT !  SLAVA DOMNULUI DUMNEZEU ! In sfarsit un mesaj la obiect.
D=le ALEXBR, cu mare rugaminte, da-ne mai multe informatii din ce ai cercetat ca sa mai lamurim lucrurile. Vis-a-vis de mesaul dv apar multe alte intrebari:
- cand apare, de fapt, planeta Nibiru cel mai apropape de Pamant ?
- de ce nu ar avea legatura cu 2010 - 2012 ?
- care e diferenta intre Eris si Nibiru, prima e satelit si a doua planeta ?
- etc.. orice ne poti spune, te rugam sa dai totul pe fata / multumim.
STIMA!

2
...
 - un lucru ma intriga totusi .. de ce Vaticanul are calculat Duminica Pastelui pana in 2012, si nu pana in 2013 sa zicem .. oare nu le place nici lor numarul 13  ? :))
Asta da informatie, desi ..un pic in sinea mea ma cam indoiesc.
De unde stii asta ? Cat de sigura e aceasta informatie ?
Intradevar Vaticanul ascunde secrete foarte mari, a confirmat acestea directorul muzeului Vaticanului are a fost in Romania cu ceva timp in urma (ani.. poate) prieten ff bun cu d-l Vadim Tudor. Respectivul a afirmat ca o parte din aceste secrete vor fi scoase la iveala la timpul lor.

3
2012 / Raspuns: 11:11 digital time code si anul 2012
« : 17 Iunie 2008, 20:12:19 »
daca exista si are masa respectiva,acest obiect planetar va fi vizibil cu ochiul liber intre 2009-2010
Mai ales ca Ea "pica" cam oblic spre perpendicular pe planul Sistemului Solar, dinspre "emisfera nordica". Deci suntem cam avantajati oarecum, mai ales noaptea, indiferent de anotimp.

4
Tot nu mi-ai demonstrat nimic  .....
-imaginea prezentata de nasa poate fi foarte usor construita,tot nu m-ati convins.citate de genul wikipedia sunt scrise tot de oameni.
poll-ul threadului ar trebui corectat eris>nibiru
Sa zicem ca imaginea, intradevar poate fi construita, se poate .. ce mai, dar in legendele stravechi aceasta a 10-a planeta exista !! (cu cele ~50 nume date de diferite popoare),  pana acum nu era cunoscuta in perioada contemporana , dar iata ca a aparut (reaparaut) la "orizont", si se pare ca coincide ff bine cu ce a 10_ planeta cunoscuta acum 3000si ceva de ani. Nu e vorba doar de un desen sters pe cine stie ce piatra, planeta are ff multe nume chiar consacrate la timpul ala si nu numai     de ex: "Planeta Zeilor" - se pare ca anticii nostrii au avut de a face cu "fiinte" superioare de pe aceasta planeta, dar nu neaparat, ar putea fi doar zeificarea anumitor fenomene neexplicate, cum au fost atatea exemple, sa zicem; "Planeta Crucii" - ei asta-i mai grava , va reamintesc ca si Mantuitorul Nostru Isus Hristos ne aminteste ca la a doua sa venire semnul sau, "SFANTA CRUCE", se  VA ARATA DE LA APUS PANA LA RASARIT, observati ce mult se complica lucrurile ? , sau ce mult se "pupa" ?, coincidenta e iminenta, in fine [ ca o paranteza, venirea Mantuitorului nostru Isus Hristos, Fiul Lui DUMNEZEU, trebuie sa fie precedata de cateva semne clare: insemnarea cu "666" pe mana dreapta sau in frunte, aparitia icoanei Anticristului careia tot omul va fi obligat sa i se inchine si altele ] imi cer scuze ptr paranteza dar era cazul ca sa completez ideea .
    O alta varianta de verificare a prezentarii NASA  a acestui subiect, ar fi cautarea opiniilor pe baza de observatii a altor institute spatiale (Japonia, Rusia, China, India, de prin Europa, de ex Vaticanul, etc... etc) n-a "auzit" nimei, ei ce spun ???. Eu nu am auzit nimic de la alti observatori , n-a pomenit nimeni de o alta parere, confirmare, infirmare, si tacerea e un raspuns pana la urma, mai ales daca nu au nimic de infirmat. Nu ?
    Nu-s ce ai vrut sa spui cu "eris>nibiru", probabil ca una e planeta si alta satelitul ? daca DA nu are importanta prea mare ci doar faptul ca "EA" vine si iar vine !!!

Doamne ajuta-ne !  Slavita sa fie SFANTA TREIME !!!

5
2012 / Raspuns: 11:11 digital time code si anul 2012
« : 05 Iunie 2008, 23:50:45 »
Citat din: Sirius13
fenomen meteorologic.teoria cu 2 sori este aberanta,daca asa zisa planeta nibiru deja s-a apropiat de pamant si ar fi vizibila,noaptea s-ar vedea cat carul pe cer,deci aberant.
Teoria 2 suns este lansata pentru perioada intre 2009-2012,ramane de vazut,la propiu ,daca e adevarat.

Lamureste-ne te rog: de la anul vom putea vedea Planeta Zeilor cu aparate la indemana oricui sau cu ochiul liber ?

6
2012 / Raspuns: Probe stiintifice pentru anul 2012
« : 05 Iunie 2008, 23:44:28 »
Corect Adi. E un fel de opinie asemanatoare cu anul 2000 cand nu s-a intamplat nimic deosebit.Mai ramane de vazut..
Nu-i asa: opinia din 2000 a fost asemanatoare cu cea din 1000 .. pur si simplu ptr ca se mai implinea un mileniu;
   acum treaba este muult diferit: calendarul mayas, Nibiru, semnele timpurilor din Biblie care de cativa ani se intampla ff mult, fenomenele de pe Pamant se intesc ,.. tot de putini ani... .
CONCLUZIA e ca mai mult sau mai putin plauzibil este ca acum.. ptr 2012 este ceva fata de 2000 an fara surse de inspiratie ptr un fenomen ..sau ceva, ci doar o superstitie.

Doamne ajuta !

7
2012 / Raspuns: Sunteti pregatiti?
« : 19 Ianuarie 2008, 23:37:52 »
Putem reveni la subiect ?

Propun sa despicam firul in .. 8  -  si sa luam in considerare ipoteza calendarului mayas care se termina la o data exacta.
"exacta" as cam pune in ghilimele referitopr la corectia calendarului gregorian care face dosebirea intre
 cei "pe nou" so cei "pe vechi" care nu sunt de acord cu corectia.

Banui ca data de 21.12.20012 este dupa calendarul actual , oficial.

Propun cateva obiective operationale dupa care sa trasam discutia noastra astfel incat, sa dam un "raspuns" e mult spus, dar sa tragem cateva ipoze pentru obiectivul fundamental al topicului si anume : pentru ce si cum sa ne poregatim.

Propun cateva obiective operationale:
1. Stabilirea informatiilor reale - ca baza pentru ipotezele ulterioare, si a celor nesigure si sortarea acestora;
2. Prezentarea dovezilor concrete a informatiilor sigure.

Astept completari pro si/sau contra dar cu maxima seriozitate .. nu de genul ca toate-s "vrajeala//sau ceva de genul..."

Slavit sa fie Domnul !

8
2012 / Raspuns: 21 decembrie 2012
« : 20 Decembrie 2007, 15:37:12 »
In primul rand as dori sa va salut,
1.Calendarul mayas se sfarseste definitiv in data de 21.12.2012.
Cert este ca Nibiru se va intoarce 2010-2013 (ciclul de 360.000) si vom reveni la lumina.
2. Oare mai traiesc batranii annunaki ? ramane de vazut,de vazut ramane si cu (3.) batranul quetzalcoatl.
pace,adevar,curaj si lumina.

Bun venit. Imi place modul in care pui problema. Am rugamintea , daca se poate, sa dezvolti putin cele trei puncte la modul clar si concret.

9
Am facut niste calcule f. complicate...
Lasind gluma la o parte... chestiile de genul asta pe mine ma amuza copios... teoria asta cu modificarile planetare e varza, singurul lucru grav (din spatiu) care se va putea intampla e doar caderea unui asteroid mare... deja stim de unul...
Si ar mai putea sa se intample si altele, nu numai cu asteroidul, de ex cu Soarele.. (Doamne fereste-ne !), sau nu numai din spatiu , ci se pot intampla si din interiorul pamantului, ori v-o eruptie mare, ori topiri masive de ghetari..etc.
Numai Dumnezeu  ne poate tine in viata.

10
2012 / Raspuns: Planeta Eris/Nibiru, încãlzirea globalã ºi 2012
« : 20 Decembrie 2007, 15:19:25 »
Eu nu pot sa cred   sau sa  accept ceva ce nu este real , ce nu poate fi demonstrat experimental sau matematic.
Gresit: un lucru,fenomen,etc.. nu poate fi ireal daca nu pote fi si demonstrat stiintific, INCA, daca in acelasi timp nu poate fi demonstrata irealitatea acestuia - directie in care nu este nici un argument.
Imi plac stiintele exact, mai ales matematica.
Insa  la acest subiect am cam trecut de faza legendelor: Planeta Eris este pomenita si raspomenita in multe legende... si na ca este si reala, de ce nu vreti sa observati acest lucru, nu'stiu. Ba mai mult s-au masurat si dimensiunile, care "coincid" cu Noul Ierusalim ( Eris salem ) din Sfanta Biblie.
Nu stiu daca am zis ceva neclar pana aici sau ce ar putea fi asa de "ireal".
Bineinteles , ideal ar fi  ca la aceasta discutie sa participe un astronom "activ" care sa aiba acces la un telescop profesional si sa ne spuna or laie or balaie. Acum nu cred ca articolele despre aceasta planeta sunt false, ar fi fost contrazis de foarta multa lume avizata. Insa un astronom interesat in directia aceasta ar putea, probabil, sa ne dea mai multe indicii, ca de ex: se apropie spre Marte, spre Saturn, cu ce viteza..si muulte alte detalii, insa se poare ca nu avem o asemenea persoana.

Oricum nu discutam de basme.. asta e clar. Si daca nu e sa spuna Kymosabe ce vrea sa se demonstreaze/

Doamne ajuta.

11
2012 / Raspuns: Planeta Eris/Nibiru, încãlzirea globalã ºi 2012
« : 15 Decembrie 2007, 16:45:19 »
Sa revenim...
"I se spune Planeta cu 50 de nume, tocmai fiindcã se regãseºte în tradiþiile sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze ºi ale altor popoare. Nibiru, Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa mãrilor strãlucitoare, Cel care aruncã foc, A douãsprezecea planetã, Planeta zeilor, Planeta roºie, Hercolubus, Sfârºitul Timpului, Omega, sunt doar câteva dintre denumirile mai mult sau mai puþin metaforice ale acestui corp ceresc. La care se adaugã ºi un nume modern, un index de catalog, 2003 UB 313..."
sursa:Alexandru Ciobanu
Ca sa vezi ...toate popoarele lumii au fost "innebunite" dupa planeta asta!

Ei uitati ca nu chiar un simplu basm.. ci unul mai special ..sa zicem, un basm UNIVERSAL PLANETAR. Nu vi se pare ca la toate aceste civilizatii acest corp celest a avut o importanta "ceva" mai deosebita ? Doar nu a avut aceste nume sugestive in anumite sensuri ? Ia sa tragem niste ipoteze:
"Sfarsitul timpului" - nume ce coincide cu ideea sfarsitului timpului din calendarul mayassi legendele mayase. Se preconizeaza ca tot cam prin 2012 va trece prin sistemul solar.
"Regele cerurilor" - "Planeta zeilor" - "Cel care arunca foc" ... no comment.

CONCRET:
In anul 1991, în lucrarea „Biblia ºi OZN-urile” (Ed. SITI, Bucureºti), bazata pe datele Apocalipsei, este data dimensiunea unei posibile "staþii planetare". Aceasta era de 2400 km. Ultima Carte a Bibliei dã detalii despre planeta Eris (capitolul 21:2 , 12 , 16),  pe care o denumeºte NOUL IERUSALIM (ERIS - SALIM), dîndu-i diametrul ºi suprafaþa:
a) diametrul: 12.000 x 200 m (1 stadiu) = 2400 km
b) suprafaþa: 2400 km (lungimea) x 2400 km (lãþimea) x 12 (temelii sau  etaje) = 69.120.000 km
Dimensiunile sunt aproximativ identice cu masuratorile stiintifice.

Deci..nu e chiar un simplu basm ... :?

12
2012 / Raspuns: Sunteti pregatiti?
« : 17 Noiembrie 2007, 08:04:55 »
vedeti la Evanghelia dupa Matei cap.24 ºi veti observa ca toate semnele de acolo se defaºoara din plin.

13
OZN - generalități / Raspuns: OZN-ul lui Henri Coandã
« : 16 Iulie 2007, 00:20:28 »
Sper ca ARCA Space sa aiba rezultate bune in concursul X-PRIZE.

14
Ionut,mai sunt persoane care cred in povesti si basme, dar acest forum se bazeaza  pe date stiintifice!!! intr-adevar,Dzeu a zis sa vedem semnele .. insa nu inseamna ca la orice miscare in univers, sa vezi un semn rau..
Eu nu am specificat ca un semn nou sa nu este un semn rau. Eu am luat "povestile si basmele" ca pe o ipoteza. Iar acwele povesti si basme nu-s chiar de genul "imparatul rosu si zmeul"  ci sunt legende ale unor civilizatii care au avut un nivel foarte avansat de cunostinte in anumite domenii (mayasii - astrologie, etc, sumerieniI si nu numai ),  astefel de ce sunt studiate de ff multi oameni de stiinta ? - ptr ca pra multe lucruri coincid si sunt confiormate cu descoperirile stiintifice .

Doamne ajuta.

15
Cateva articole la obiect:

http://www.rufon.org/articol/33/

http://www.rufon.org/articol/32/

http://www.rufon.org/articol/34/

http://www.rufon.org/articol/35/

PRINCIPALELE SURSE :

Mai întâi, este faptul cã celebrul calendar maya indicã al 13-lea baktun (unitate de mãsurã a timpului) ca sfârºit al unei ere; mai precis, solstiþiul de iarnã din 21 decembrie 2012. Acest baktun a început în 12 august 3114 i.C. iar durata lui este de o cincime din precesia echinocþiilor (o perioadã de 26.000 de ani). John Major Jenkins a descoperit cã acest moment de sfârsit coincide cu alinierea cu centrul galactic. Deci, încheiem un ciclu de 26.000 de ani ºi ne aliniem cu centrul galactic: este exact chemarea de deºteptare a umanitãþii.

Sfârºitul timpului:
Apoi, avem descoperirea lui Terrence McKenna, numitã "Unda timpului zero" (TimeWave Zero) care se bazeazã pe sistemul chinezesc I-Ching ºi descrie grafic fluctuaþia dintre obiºnuit ºi noutate, care ne conduce tot spre aceastã datã. Unda timpului zero are un maxim de noutate ce tinde spre infinit exact în momentul solstiþiului de iarnã din 2012. Cu alte cuvinte, complexitatea vieþii moderne apune în acel moment, iar umanitatea intrã într-o nouã perioada de existenþã. Dar acestea nu sunt decât cele mai importante coincidenþe.

Avem confirmarea stiinþificã a faptului cã anul 2012 va fi un an cu o foarte bogatã activitate solarã, unele previziuni afirmând chiar cã soarele va trece ºi el printr-o inversare a polilor magnetici (solari) tocmai din aceastã cauzã. Ca urmare, situaþia de pe Pãmânt va fi devastatoare. Gândiþi-vã ce ar însemna ruperea echilibrului dintre câmpul magnetic terestru (care acum dã semnele unei inversãri magnetice evidente) ºi cel solar!. Un lucru e sigur, anume acela cã toatã aceastã bulversare a climatului terestru la care asistãm acum nu este numai rezultatul încãlzirii globale (aºa cum nu mai osteneºte sã strige mass-media oficialã), ci ºi al dezechilibrului magnetic planetar la care se adaugã cel al soarelui.   
    Extras din : http://www.rufon.org/articol/35/

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 12