Forum RUFOn

Resurse => Video [legaturi] => Subiect creat de: Urban din 25 Februarie 2019, 07:59:30

Titlu: OZN piramida deasupra Pentagonului
Scris de: Urban din 25 Februarie 2019, 07:59:30
https://m.youtube.com/watch?v=I0MUZWIsld0&feature=share
Titlu: Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
Scris de: fiulploii din 25 Februarie 2019, 13:08:33
Ne dai teste sau e gluma ?  :lol:
Titlu: Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
Scris de: abyss din 25 Februarie 2019, 20:37:20
Desi Vrabia Rosie respectivă s-ar parea ca ar fi raspuns pe feisbuc la întrebarea dacă e falsa filmarea cu... "e interzisa detinerea si comentarea unor asemenea materiale", si majoritatea comentariilor de pe forumuri trag concluzia ca e o aranjare din 3 filmari diferite in scopuri de promovare si publicitate a companiei sale , am tras un ochi la ce mai spune Vrabia pe alte filmari. Am rămas dezamăgit,  promoveaza la nivel declarativ calatoriile si inhabitarea orbitala in prima faza insa ... ridica in slavi panourile solare de parca ar fi cea mai fascinanta descoperire a umanității,  menita sa salveze ... știți voi ce.
  Asta in timp ce sunt deja o sumedenie de tineri care cercetează campurile rotative magnetice pe ideea de obtinere a energiei prin implozie, reactoare de fuziune ( s-a mai discutat pe forum) si ce sa mai zic de anuntul oficial al marinei americane in care spuneau ca au trecut toată flota pe combustibil... H20 luat direct din mare si folosit ca atare, anunt facut prin 2016, dacă nu ma insel direct pe Reuters.

Deci... /?
 
Titlu: Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
Scris de: Grifon din 25 Februarie 2019, 21:36:11
Să reținem doar cel mai "de duh" comentariu la această suprapunere de sonor - cel in care un user ghiduş spune :
"Au venit la Casa Albă, n-au găsit niciun semn de viața inteligentă, au plecat."

Superbă morală. Mă bucur că are mii de "like"-uri.
O fi omenirea stupidă, dar măcar umorul i-a rămas.
Titlu: Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
Scris de: xperyens din 25 Februarie 2019, 21:58:05
Ai dreptate abyss, pare sa fie un colaj intre doua surse, nu trei: este filmul original, care a fost editat si suprapus cu o alta filmare separata a tipei respective - care a mimat intr-un studio scena originala. Conform acestui clip de debunking se poate observa clar modalitatea in care a fost facut: https://www.youtube.com/watch?v=nDI4pA0CpsY

Numai ca eu am o nelamurire apropo de acest debunker: sa gasesti acel film pe getty la mai putin de 24 de ore (de la aparitia filmului pe net) imi pare aproape imposibil. Parerea mea, clipul a fost creeat ca sa aiba efect de acuzare a "rosilor" pentru ca produc falsuri, si defapt analiza s-a facut tot de catre cei care au realizat acest hoax. Adica unii creeaza hoaxuri care sa fie puse in carca altora, si tot ei vin sa elucideze hoaxul.
Titlu: Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
Scris de: abyss din 26 Februarie 2019, 01:43:36
Mai era un comentariu haios: eteii au venit la pentagon sa analizeze putoarea de acolo...
  Dar @xperyens, chiar ai dreptate... cocoșul roș își dă cu ciubota in cap singur ca amerlocii sa incaseze miștocăreala iar Vrabia cu Botox beneficiile.
  Fiindca pana acum doar ea trage beneficii din acest clip. Adica atenție,  publicitate, bani multi... in fond e o femeie de afaceri nu?