Forum RUFOn

Resurse => Diverse => Subiect creat de: jean din 01 Iunie 2013, 09:56:36

Titlu: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: jean din 01 Iunie 2013, 09:56:36
Un articol interesant pe aceasta tema a aparut pe evz. ro. Acolo se poate vedea si un film cu aceasi tema.
Este un subiect interesant. Se pare ca numarul acestor copii supradotati este in continua crestere. Ma intreb daca nasterea lor nu are legatura cu fenomenul rapirilor si manipularilor genetice la care sunt supusi cei rapiti, mai ales in cazul femeilor. Eu inclin sa cred ca da.
Voi ce credeti in legatura cu acest subiect?....
Articolul poate fi citit aici:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/vin-din-univers-fenomenalii-copii-indigo-posibila-salvare-a-omenirii-video-1040217.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=realitatea (http://www.evz.ro/detalii/stiri/vin-din-univers-fenomenalii-copii-indigo-posibila-salvare-a-omenirii-video-1040217.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=realitatea)
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: terraflorin din 01 Iunie 2013, 12:48:16
Stai că o să se găsească unii care vor zice că am intrat în ipotetica centură fotonică care ne va înălţa şi ne va (i)lumina  :-D
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: darksid3 din 01 Iunie 2013, 12:59:26
Cum sa vina copiii indigo, din Univers? Adica noi suntem separati de Univers? :))))) No comment...
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: Xanadron din 01 Iunie 2013, 14:30:34
Stai că o să se găsească unii care vor zice că am intrat în ipotetica centură fotonică care ne va înălţa şi ne va (i)lumina  :-D

Ei da, asta cu INALTAREA m-ar interesa si pe mine (am doar 1,70 m)... :-D
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: terraflorin din 01 Iunie 2013, 14:53:36
Ei da, asta cu INALTAREA m-ar interesa si pe mine (am doar 1,70 m)... :-D
Eşti un uriaş în ţara... tribului Dropa  :-D
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: classic din 01 Iunie 2013, 16:31:03
Este un subiect interesant. Se pare ca numarul acestor copii supradotati este in continua crestere.

 Se pare ca si populatia globului este in continua crestere. Un mare balamuc, dar cum nu posed nimic "indigo", poate ca nu vad ce ar trebui sa vad. Pana si terminologia folosita ("copiii-indigo", "copiii-stelari" sau "copiii-curcubeu" - Copii ai durerii mai degraba, "vin din UNIVERS" ) nu face decat sa demonstreze  nivelul degradant in care a ajuns specia umana. Niet cultur! Cum ar zice rusu`.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: padme din 01 Iunie 2013, 19:35:51
Citat
Oamenii de ştiinţă din toate colţurile lumii realizează de multă vreme cercetări extinse, în încercarea de a descoperi misterul acestor puşti consideraţi uimitori. Au fost numiţi copiii-indigo, copiii-stelari, de cristal, sau copiii-curcubeu…
Au fost denumiţi aşa după culoarea aurei despre care se presupune că o au în jurul lor). Se spune despre ei că au firi vesele, volubile, iertătoare şi că au abilităţi psihice, emoţionale, spirituale şi extrasenzoriale ieşite din tipar.

Cine sunt cercetatorii? Or fi aia britanici, vorba colegei Aseneth! Sursa articolului initial este cartea unui tip care primeste informatii prin channelling. Articolul ăsta circulă pe net de ani buni, acum a mai fost scos de la naftalină, poate n-au avut cu ce să umple pagina, zic şi io. După care am văzut că astăzi este 1 Iunie, deci cam ăsta ar fi motivul. E mult mai uşor decât să scrii un articol autentic. La cât e de mediatizată chestia asta, ar trebui să călcăm pe acesti copii indigo şi totuşi ei nu sunt nicăieri. Interesant este că în articolul de acum câţiva ani scria că aceşti copii au început să se nască încă de acum 50 de ani, în articolul de azi, de-abia din anii '90. Cercetătorii care-i studiază atât de asiduu şi se minunează nu se speicifică nicăieri cine sunt şi ce anume studiază, dar se ştie clar că aceşti copii au venit pe Pamânt cu misiuni speciale să-i ajute pe oameni. (au venit de unde, nu pot sa nu ma intreb - raspunsul "din univers" e cel mai convenabil). In afara de asta, eu şi altii, (toti necercetatori, doar observatori) observăm o degenerare şi o înclinaţie către violenţă a generaţiilor tinere, datorită lipsei de educaţie, a societăţii care nu mai are autoritate morală şi mass media. Trăim într-o lume violentă, nu într-o lume de copii indigo.
Mai mult de atat, este adus ca dovada a existentei copiilor indigo ce se nasc in nestire, unul singur-singurel - rusul Boris, ale carui filmulete umplusera netul acum cativa ani! Sa fim seriosi.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: skycleaner din 01 Iunie 2013, 22:04:23
Treaba cu acesti copii minunati am mai citit-o in cateva carti de gen. Nu mai stiu sigur daca la Jan Udo Holey sau la alt scriitor. Ceva este si se intampla pe tema asta. Altceva vreau sa mentionez. Cum functioneaza manipularea asta. Ei le dau libertati tinerilor si copiilor, libertati la care noi nici nu am visat, parintilor li se iau din libertati, acele libertati care le permiteau sa le de o educatie cumva. Si de aici foarte usor se ajunge la solutia finala. Lipsa culturii, nivel de invatatura zero, obraznicii si mojcii pe banda rulanta, profesori care se vad redusi la simple paiate in clase. De fapt EI stiu ca astfel au la mana generatia tanara si o manevreaza spre pieire. Sunt lucruri care se petrec sub nasul nostru si nu avem cum sa le contracaram...
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: abyss din 01 Iunie 2013, 22:20:38
E posibil sa va oripileze subiectul dar asta nu ajuta cu nimic la rezolvarea enigmei.
Copii cu povesti deosebite exista. Povesti chiar dincolo de poveste.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: uforever din 01 Iunie 2013, 23:53:10
Eşti un uriaş în ţara... tribului Dropa  :-D

Bine mai Ghita Muresan! :lol:..
Observ ca o parte dintre "copiii norocosi", sunt puternic indoctrinati religios, oare de ce?  di she bre, di she, iar ne lovim de vechea/stravechea?
Sincer, nu-s profund impresionat de "articol", as putea pune niste linkuri, care probabil ar depasi limita "specialior", fara sa-l supar pe prietenul jean :-D
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: Aseneth din 02 Iunie 2013, 00:22:19
Dar de cand uterul e univers? Si de cand impartim copiii in ADHD si copiii INDIGO? Copiii sunt copii. Ideile astea nu fac decat sa sustina metoda veche de cand lumea, dividae et impera.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: SLEAH19 din 02 Iunie 2013, 07:47:25
Nooo ... uterul e doar poarta stelară , noi belim ochii la cer aşteptând invazii extraterestre cu flote stelare dar ei au ales o formă mai subtilă de materializare în plan terestru .
La un extraterestru aterizat cu nava poţi să-i dai cu flit şi să-i spui ,,Go home,, dar la unul născut aici n-ai argumente aşa că se vor naşte tot mai mulţi şi în câteva zeci de ani se schimbă civilizaţia şi ... special pentru prietenul meu uforever  :lol:, poate aceasta e semnificaţia cuvintelor : sufletului lor le voi da un trup nou iar în mintea şi inima lor voi pune legea Mea !
 
Eu cred că il separatio ăla se tăvăleşte în chinuri acum , trebuie să acceseze forţa negativă a universului şi să trimită ceva copii cu aură întunecată pentru reechilibrarea planetei! :fight:
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: Aseneth din 02 Iunie 2013, 09:12:05
Cum sa vina copiii indigo, din Univers? Adica noi suntem separati de Univers? :)))))
Nu suntem, deci vin din univers micutele flacari violet fara dinti. Asta cu venitul din Univers e pentru ca suna mai cool. La urma urmei, totul vine din Univers.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: mr din 02 Iunie 2013, 09:37:41
....poate aceasta e semnificaţia cuvintelor : sufletului lor le voi da un trup nou iar în mintea şi inima lor voi pune legea Mea !
Mai de actualitate ca niciodata semnificatia de mai sus! Sunt din ce in ce mai multi printre noi care gandesc liber, cu greu se supun regulilor stricte si inhibatoare ale sistemului, iar logica, scrisa in inimile lor, nu poate fi rescrisa de latura formatoare, numita educatie.
Se proiecteaza o lumina negativa asupra lor doar pentru ca sistemul nu-i poate forma (il separatio nu doarme) si de aici pot aparea comportamente mai rebele, ca masura de protectie personala, nicidecum ca ei ar fi rai prin constructie.
Logica lor nu numai ca include o latura intuitiva foarte evidenta, ci si o integrare practica a acesteia in planul fizic, fapt care le determina un alt tip de rationament, o alta perspectiva asupra vietii in general, mai putin egoista, paradigma care intra in conflict cu valorile sistemului: competitivitatea agresiva, mercantilitatea excesiva, libertate manifestata prin dezmat sub toate formele etc etc..
De aici apar doua curente diferite care vor lupta sa supravietuiesca, nevoite sa imparta acelasi spatiu si timp.

Ori, daca spiritele copiilor indigo de astazi sunt considerate a fi de natura extraterestra, Cel care spune ca va da trup si va pune legea sa in el de ce natura poate fi considerat? Poate ca terminologia de atunci nu includea cuvinte sofisticate gen indigo.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: jean din 02 Iunie 2013, 10:06:22
Am inteles din raspunsurile ca de fapt nu se intampla nimic deosebit este doar o bomba media. Ba din contra, considerati ca civilizatia se degradeaza treptat. Legat de civilizatie, se pare ca aveti dreptate. Poate ca tocmai acesta este motivul pt. care cineva intervine discret. Probabil nu mergem pe drumul care trebuie si va trebui sa fim inlocuiti treptat. Nu am fost in stare sa ne educam noi si nici pe copii nostriii. Ba mai suntem si folositi, crestem acesti copii modificati genetic ca si cand ar fi copii nostriii. Nu cred ca numarul acestor copii conteaza. Conteaza ce va trebui sa faca cat vor trai aici, pentru ce au fost programati. Noi nu ne-am atins misiunea si vom fi inlocuiti. SLEAH19 a creionat bine un astfel de scenariu in urmatorul citat:
Citat
ei au ales o formă mai subtilă de materializare în plan terestru .
La un extraterestru aterizat cu nava poţi să-i dai cu flit şi să-i spui ,,Go home,, dar la unul născut aici n-ai argumente aşa că se vor naşte tot mai mulţi şi în câteva zeci de ani se schimbă civilizaţia...........
 : sufletului lor le voi da un trup nou iar în mintea şi inima lor voi pune legea Mea !
Se pare ca nu numarul fiintelor fizice conteaza, conteaza actiunile lor. Asa ca, treptat, treptat, vom fi resoftati. Unde am gresit noi?....Pai ne-a fost transmis de-a lungul timpului caile de urmat, sa avem grija de noi, de semeni, de mediu de Pamant, etc. Noi am ales alta cale, atunci la ce va asteptati?
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: abyss din 02 Iunie 2013, 10:32:34
Cei care vin nu fac altceva decat sa genereze in campul morfogenic un alt tip de comportament. Nu e o invazie. Cine ar invada puscarii sau case de nebuni?
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: Arhanghelul din 02 Iunie 2013, 22:11:44
Cei care vin nu fac altceva decat sa genereze in campul morfogenic un alt tip de comportament. Nu e o invazie. Cine ar invada puscarii sau case de nebuni?

Pai ... tocmai la astia trebuie venit ... ce sa faci ... cu ala sanatos ...  :mrgreen:

Facem ce facem si tot aici ne intoarcem ... la "bolnavi" ...

"Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepți ci pe păcătoși la pocăință."
Marcu 2.17 / Matei 9.12 / Luca 5.31

Asa ca invazie ... placuta ... :evil: :evil: :evil: ...  :-o

CODUL LUI ORESTE - GENERATIILE URMATOARE - Copii indigo samd 23.05.2008(B1) (http://www.youtube.com/watch?v=mCs9LVlYS9I#)
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: daos din 03 Iunie 2013, 00:34:58
Toata ticneala asta cu copii indigo este efectul uneia din operatiunile psihologice ale serviciilor ex-sovietice si continuate de unele din urmasele lor din tarile spatiului CSI, in cautare de "spioni" si agenti de influenta la modul inconstient. Un om sanatos nu are aura violet sau indigo, asa cum spun marii bioenergoterapeuti formati la scoala ex-sovietica. Si dupa astia s-au mai luat si unii de prin vest. Aceea este culoarea oamenilor bolnavi, cu probleme uneori foarte mari de sanatate. Am mai spus-o si in la alte postari: cei cu abilitati telepatice si ce sunt autodeschisi nu sunt de invidiat, sunt de fapt vai de mama lor. Cu mari hibe de sanatate, ciungi, schiopi, orbi, etc. Aici nu ma refer la cei ce sunt deschisi de dublul astral al unui telepat autodeschis. Astia sunt mai normali ca si sanatate. Mai prost e ca daca bossul lor "o mierleste" sau dublul astral al acestuia nu mai are destula energie pentru protectia "vasalilor", atunci cel deschis de un asemenea telepat autodeschis innebuneste. C'est la vie. Fiecare pasare pe limba ei piere.
Cei carora li s-a spus ca au copii indigo mai bine sa aiba grija mare de ei. Mai bine sa-i caute la doftor. Ca nu-i a buna.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: Ganditorul din 03 Iunie 2013, 07:52:05
Nu te supara pe mine dar pe ce te bazezi cand faci afirmatii (negative) ca cele de mai sus :
1. "copii indigo este efectul uneia din operatiunile psihologice ale serviciilor ex-sovietice" - cand prima fundatie care si-a propus sa caute copiii indigo ete a "ex-sovieticei" Liz Taylor ? E drept ca prima data s-a vb de culoarea ochilor - si erau cautati copi de acest gen in toata lumea ... faza cu "aura" a aparut mai tarziu.
2. "cei cu abilitati telepatice si ce sunt autodeschisi... sunt cu  mari hibe de sanatate, ciungi, schiopi, orbi," Asta de unde ai scos-o ? Ceva urme de invidie ca altii au anumite abilitati si trebuiesc "satanizati" in diferite feluri ?
3."Cei carora li s-a spus ca au copii indigo mai bine sa aiba grija mare de ei. Mai bine sa-i caute la doftor. Ca nu-i a buna "  :fullmoon:
Ce-ai frate cu bietii parinti si copiii lor, de-i bagi in sperieti in halul asta ? De unde stii ca "nu-i a buna" - esti clarvazator ? :evil:
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: daos din 03 Iunie 2013, 12:01:12
Nu te supara pe mine dar pe ce te bazezi cand faci afirmatii (negative) ca cele de mai sus :
1. "copii indigo este efectul uneia din operatiunile psihologice ale serviciilor ex-sovietice" - cand prima fundatie care si-a propus sa caute copiii indigo ete a "ex-sovieticei" Liz Taylor ? E drept ca prima data s-a vb de culoarea ochilor - si erau cautati copi de acest gen in toata lumea ... faza cu "aura" a aparut mai tarziu.
2. "cei cu abilitati telepatice si ce sunt autodeschisi... sunt cu  mari hibe de sanatate, ciungi, schiopi, orbi," Asta de unde ai scos-o ? Ceva urme de invidie ca altii au anumite abilitati si trebuiesc "satanizati" in diferite feluri ?
3."Cei carora li s-a spus ca au copii indigo mai bine sa aiba grija mare de ei. Mai bine sa-i caute la doftor. Ca nu-i a buna "  :fullmoon:
Ce-ai frate cu bietii parinti si copiii lor, de-i bagi in sperieti in halul asta ? De unde stii ca "nu-i a buna" - esti clarvazator ? :evil:

Am mai postat destule explicatii la ceea ce soliciti tu acum. Nu are rost sa plictisesc oamenii cu indelungi polologhii.
Titlu: Re: Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO
Scris de: tractorbeam din 03 Iunie 2013, 13:13:16
Nu cred ca e mare scofala cred ca este leat de evolutia naturala a speciei umane.
Dau aici cateva motive.
Bunicul meu si bunicul bunicului meu au invatat la lumina lampii cu gaz sau a lumanarii din niste terfeloage vechi si limitate atat ca informatie continuta cat si ca numar de terfeloage disponibile la acea data.
Parintii nostri s-au nascut in case unde teoretic trebuia sa exista un aparat de radio.
Noi cei din generatiile 1950-1970 ne-am nascut , teorietic , cu un televizor sub nas.
Copii de acum nu numai ca au la indemana un computer ci au si INTERNETUL deci acces nelimitat  si instantaneu apropape la informatie. Nu contest ca in net nu exisa si mult gunoi de care trebuie sa INVETI sa te debarasezi.
Pe de alta parte toate emotiile si experienta noastra se codeaza in ADN-ul nostru si se transfera intr-o maniera subtila urmasilor nostri.
Cred ca astea 2 componente sunt definitorii pentru evolutia cumva "fortata" a celor ce vin dupa noi.
Ma astept ca aceasta evolutie sa continuie accelerat si cand vom ajunge bunici o sa ne minunam cu siguranta de performantele nepotilor.
In rest... flacara violeta  :wink: