Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: uforever din 03 Decembrie 2012, 16:28:39

Titlu: Parapsihologie: psihokinezia(PK), cutremur partial, "rap-uri", poltergeist...etc
Scris de: uforever din 03 Decembrie 2012, 16:28:39
Nu am stiut exact unde sa incadrez aceasta relatare, dar clar tine de "Fenomene conexe si paranormale". Relatarea apartine unei persoane foarte apropiate mie, deci garantez 100% ca-i reala, lafel de reala ca si celelalte postate de mine, sper sa nu existe dubii sau probleme in acest sens. Este vorba de un fenomen cu care nu m-am mai intalnit si pe care o sa-l analizam, sper impreuna :-D.

Anul 2012, noaptea Invierii, zona Pipera, casa cu 2 etaje, doua persoane isi petrec timpul in fata televizorului intr-o atmosfera linistita. La un moment dat din tavanul casei se aude o lovitura asemanatoare unei rangi in gresie, la 7 secunde apare a 2-a lovitura cu aceeasi intensitate. Cei doi se sperie, discuta despre asta si se gandesc ca ar fi bine sa urce la etaj sa vada despre ce e vorba, teama i-a mai tinut totusi putin timp in loc. Dupa aproximativ 3 minute apare a 3-a lovitura, ceva mai puternica, dar de data asta insotita de un cutremur partial. Zidurile casei au vibrat puternic timp de 7 secunde, dupa spusele celor doi, se putea simti ca este vorba de un cutremur partial. Peretii au inceput sa vibreze exact in momentul celei de-a 3-a lovituri. Cei doi urca la primul etaj sa vada despre ce e vorba, dar totul parea in regula, inclusiv pisicile propietarului care erau linistite ca si cum nimic nu sa intamplat. Mai sus cu un etaj au gasit acelasi lucru, liniste si pace, nimic mutat, nimic deformat, totul la locul lui.

Poate fi vorba despre un fenomen PK, de acele "rap-uri" create de creierul limbic? Creierul limbic are posibilitatea de a mobiliza uriase forte din celulele organismului, ca bioenergii informationale insotite sau nu de bioplasma. Efluviile bioenergetico-informationalo-plasmatice actioneaza ca niste tentacule invizibile ale trupului fizic, executand miscarile interzise constient, dar dorite inconstient(limbic). Cu alte cuvinte, unul dintre cei doi "petrecareti" ar fi putut crea aceste lovituri, fenomenul avand la baza starea emotionala a unuia dintre ei, ca subiect psy. Ok, loviturile(rap-urile) sunt produse de tentaculele bioplasmatice care ies din organism, chiar pot fi fotografiate in lumina rosie, dar ce ne facem cu acel cutremur partial, sa fie vorba despre un Poltergeist?  Sunt cazuri de Poltergeist cu nemiluita, gafaituri, gemete, mobila ce se deplaseaza cu tot cu persoane, caderi de pietre, levitarea unor obiecte cu traiectorii ciudate, dar totusi nu am auzit pana acum de cutremure partiale. Din cate stiu Tesla putea crea aceste fenomene in hotelurile de unde fugea de diversi indivizi ce doreau schitele si planurile sale, dar cam atat. Am scris putin deoarece nu vreau sa va plictisesc si doresc sa aud parerile voastre. Aceasta este concluzia la care am ajuns in urma analizei(e mult spus) cazului de fata, analiza insotita de un manual de parapsihologie.
Astept parerile voastre sau ceva relatari(mai recente), daca e posibil sa renuntam la misticism, demoni, draci,duhuri nevazute  macar acum, ar fi minunat, daca nu, sunt interesat oricum de orice tine de acest subiect.
Daca titlul sau locul subiectului nu este inspirat, va rog sa-l mutati, multumesc!
Titlu: Re: Parapsihologie: psihokinezia(PK), cutremur partial, "rap-uri", poltergeist...etc
Scris de: padme din 03 Decembrie 2012, 17:28:56
E destul de ciudat sa tremure casa, sa-ti bubuie tavanul si sa simti doar tu!

Daca ei nu se aflau in realitatea in care credeau ca sunt?

Stiu ca e o faza de super sf, dar d'abia m-am uitat la Stargate - filmul :)))))))

Nu am inteles ce e ala "cutremur partial"
Titlu: Re: Parapsihologie: psihokinezia(PK), cutremur partial, "rap-uri", poltergeist...etc
Scris de: uforever din 03 Decembrie 2012, 18:06:11
Citat
Nu am inteles ce e ala "cutremur partial"

Asa am denumit cele 7 secunde in care a vibrat casa, avand in vedere ca doar ei in casa au simtit asta si nu a fost anuntat nici un cutremur in noaptea aceea. S.F.?  :lol: nu prea cred, stiu exact ce vorbesc, am avut suficient timp sa discut in detaliu problema.
Titlu: Re: Parapsihologie: psihokinezia(PK), cutremur partial, "rap-uri", poltergeist...etc
Scris de: padme din 03 Decembrie 2012, 18:11:46
S.F.?  :lol: nu prea cred, stiu exact ce vorbesc, am avut suficient timp sa discut in detaliu problema.

Bre, ma refeream la idea mea, aia cu realitatea alternativa...
Titlu: Re: Parapsihologie: psihokinezia(PK), cutremur partial, "rap-uri", poltergeist...etc
Scris de: uforever din 03 Decembrie 2012, 18:28:13
Bre, ma refeream la idea mea, aia cu realitatea alternativa...

Merge mai greu capul la ora asta....da, la asa ceva nu m-am gandit, desi am o patanie zdravana cu "realitatea alternativa", am mai postat.
Titlu: Re: Parapsihologie: psihokinezia, cutremur partial, poltergeist...etc
Scris de: Xanadron din 03 Decembrie 2012, 18:33:19
[...]
Daca ei nu se aflau in realitatea in care credeau ca sunt?
Intr-o vila cu doo etaje clar ca nu se aflau in realitatea-n care credeau ca sint (mai precis, nu in Romanica reala). :-D

La modul serios acum, colega uforever - dar fara dorintza de-a intra in prea multe detalii filosofice, teozofice sau autobiografice: si eu am patzit diverse chestii asemanatoare pina acum cca. 12 ani - mai clar, intr-o vreme cind eram cumva... jenant de bogat :lol: (si clar ca voiam continuu si mai mult/e, desi ajunsesem sa fiu cumva posedat de posesii :evil: si nu invers).

Fara sa fiu deci religios (ba chiar dimpotriva) si fara sa fac vreo conexiune cu Noaptea Invierii, :star: cred ca aparent complicata, dar de fapt extrem de simpla operatiune de renuntzare la posesii materiale excesive o sa-i scape si pe-ai tai amici de multe alte necazuri - si nu doar de sperieturi de genul asteia.

Stiu ca pare un sfat absurd, desi "impartirea averii la saraci" apare si-n Biblie. Mai stiu si ca un popa standard nu l-ar da in ruptul capului, decit poate sub forma de donatie-n directia lui, :-P insa-mi fac datoria sa ti-l semnalez ca pe o simpla opinie personala - deloc bisericoasa, repet.
Fiindca-i deja verificata 100%. :wink:
Titlu: Re: Parapsihologie: psihokinezia(PK), cutremur partial, "rap-uri", poltergeist...etc
Scris de: uforever din 03 Decembrie 2012, 19:50:33
Citat
fara sa fac vreo conexiune cu Noaptea Invierii,  cred ca aparent complicata,

Stii foarte bine ca-i doar o coincidenta, nu am vrut sa indrept discutia spre nimic , acum mi-am luat-o :-D, totusi daca as fi pus alta data as fi mintit.

Citat
simpla operatiune de renuntzare la posesii materiale excesive o sa-i scape si pe-ai tai amici de multe alte necazuri

Da, poate pe unul dintre ei(propietarul) :-D, celalalt lucreaza in invatamant, deci e "jenant de bogat". Totusi propietarul "palatului" a mai avut ceva probleme oarecum asemanatoare.

Citat
Stiu ca pare un sfat absurd, desi "impartirea averii la saraci" apare si-n Biblie

In Biblie saracia este o virtute, oare "preasfintitul" e lafel de sarac pe cat de "virtuos" e? :lol: