Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Arheologie - Astronautica Antica => Subiect creat de: GabyS din 23 Mai 2010, 13:05:46

Titlu: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: GabyS din 23 Mai 2010, 13:05:46
"Ni s-a oferit informatia ca, intr-un mod ascuns, se excaveaza si sunt scoase diferite artefacte din zona de sub Sfinx. Aceste secvente video au fost realizate sub mare presiune, pentru a revela lumii ceea ce se intampla acolo.
Zona este foarte bine pazita si nu are acces nimeni, mai putin persoanele abilitate de ei.
Oricum, putem spune acum ca, in urma cu cateva zile am prins exact momentul sub o luna plina in care acestia scoteau artefactele din subteran, sub zona frontala a Templelor Sfinxului, si continua sa fie un proiect de excavare aprobat de SCA de aproape un an de zile.
Artefacte de mare importanta sunt scoase la iveala de catre autoritatile egiptene in fata oamenilor din zona precum si a celor din intreaga lume... si nu doar in zona aceasta, ci si in alte regiuni similare! Nimeni nu a putut sa faca mare lucru in legatura cu asta pana acum.
Ultimele informatii de origine egipteana sustin ca nu s-a gasit nimic; totusi, martorii oculari nu sunt de-acord. Aceasta este o uimitoare violare a drepturilor noastre de a cunoaste istoria.

X-Squared Radio a publicat poze exclusive autorizate a putului sapat pe Platoul Gizeh, spre o camera cu comori din subteran. Fotograful il cunoaste pe proprietarul statiei radio, dar prefera sa ramana anonim din motive de securitate. (www.x2-radio.com, www.gizamap.com)
...astea se potrivesc cu afirmatiile lui Edgar Cacey. Ca am ajunge sa gasim raspunsul la Creatie sub Sfinx ! Sala Inregistrarilor !
Brooks Agnew PhD

"Aceasta se gaseste chiar sub laba dreapta a Sfinxului. Asta fiind la aproximativ 100-150 de picioare departare de Sfinx. Adancimea este de aproximativ 100 picioare (30 metri), daca luati in calcul excavarea de 4 etaje adancime pentru a ajunge la deschizatura. Prima data cand aparatul GPR al lui Bill Brown a fost trimis in gaura, echipamentul i s-a ars."

Deasemenea va prezint si o discutie cu cineva din Romania care a fost de curand la fata locului si pe aceasta cale ai multumesc pentru aceste informatii cat si pentru imaginile trimise:

"- Am fost acolo ieri si sunt multe garzi care pazesc intrarea...
- Turistii nu se pot apropia de Sfinx, eram singura si m-am invartit pe acolo mai bine de o ora incercand sa il conving pe paznic sa ma lase sa intru dar nu poate fi convins cu nici o suma.
- Avea indicatii clare sa nu lase pe nimeni sa intre, indiferent cat ofera, au construit o intrare pana la piciorele sfinxului si zona e inconjurata si pazita,
- Intr-o ora jumate cat am stat acolo a intrat doar un grup de 5 persoane, si l-am intrebat pe paznic, de ce pe ei i-a lasat si mi-a spus" they are specials""...

Este clar ca ceva se intampla acolo si ca deobicei, ne ascund adevarul."

http://www.youtube.com/watch?v=MA0UA2fm2Oo&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=9O4YIdYZCY4&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=r6JBAJk1vq4&feature=player_embedded

Sursa: http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: mm din 24 Mai 2010, 09:48:02
Da, se vede un gropan respectabil, lucrari de amploare mare. Nenumaratii saci pusi pe peretii gropanului au rolul sa impiedice scurgerea nisipului catre fundul gropii. In rest, putem presupune ca arabii din Egipt s-or fi preocupand sa exploateze informatia data de Cayce. Dar nu cred ca exista dovezi in acest sens.
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: padme din 24 Mai 2010, 11:56:41
Daca e adevarat, dpdv al meu e foarte important. Nu mai retin exact unde am citit/vazut, poate chiar in vreun documentar, ce scrie pe stela de pe pieptul Sfinx-ului- ceva referitor la atlantida si cum ca sub sfinx s-ar afla o camera. Cred ca informatia e destul de veche. Chiar ma intrebam cum de nu e nimeni atat de curios?! Pana la urma m-am gandit ca fara incuviintarea lui Zahi nu prea se misca nimic pe acolo.
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: abyss din 24 Mai 2010, 12:32:55
Sub Sfinx e un complex de camere pline cu apã. Dacã a fost ceva acum nu mai e nimic demult. Poate bagã ceva acolo ca apoi sã ne fie prezentat ca fiind nu ºtiu ce.... Eu nu cred în profeþiile iluminaþilor... útia au agende cu bãtaie lungã, ºi au tot avut de sute de ani. Când þinteºti sus atunci planifici cu bãtaie lungã.   
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: Xanadron din 24 Mai 2010, 13:37:52
Nu doar ce-i sub Sfinx pare a fi de o importantza extrema - ci si multe alte chestii tinute inca sub obroc, in afara de giganticul Labirint din Hawara - mentionat si de Herodot.

Linkuri utile:  www.gizamap.com

sau:  www.labyrinthofegypt.com
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: mm din 24 Mai 2010, 23:58:47
  Pe Zahi Hawas l-am urmarit de multe ori, in special pe Discovery, dand interviuri diversilor regizori, de diverse nationalitati, care pareau sa nu poata sa gaseasca vreun alt cunoscator prin zona. Cu timpul mi-am dat seama ca Zahi vorbeste dar nu spune informatii. Mi-am format convingerea ca ii (ne) duce pe toti cu presul, actiune posibila si datorita situatiei de monopol asupra cercetarilor arheologice de acolo, ce transpare din respectivele filme.
  Filmul cu sapatura in stanca sub sfinx, la 10... 30 m adancime, care se termina in camera cu apa in care a gasit -zicea el- niste sarcofage "lipsite de importanta", ce nu duceau nicaieri ca informatie stiintifica, a fost facut doar prin bunavointa lui Zahi. Si prezentand doar informatiile -banale- pe care le-a debitat pana in final. Era cel putin un semn de intrebare: pe unde au fost duse sarcofagele in spatiul acela inchis, plin de apa, in care a ajuns prin putul sapat in stanca masiva? Oare camera respectiva nu comunica cu niste tuneluri? Nu se sufla insa nici o vorba despre asa ceva. Dubioasa "comunicare stiintifica", popularizata prin Discovery, in care Zahi se straduia sa dea o tenta de banalitate descoperirilor, mi-a lasat mai multe semne de intrebare decat aveam inainte de a vedea filmul.
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: Urban din 25 Mai 2010, 00:14:36
Citat din: mm din  24 Mai 2010, 23:58:47
Pe Zahi Hawas l-am urmarit de multe ori, in special pe Discovery, dand interviuri diversilor regizori, de diverse nationalitati, care pareau sa nu poata sa gaseasca vreun alt cunoscator prin zona. Cu timpul mi-am dat seama ca Zahi vorbeste dar nu spune informatii.

Intereseaza-te sa vezi cine i-a platit facultatea si cercetarile  :mrgreen:
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: padme din 25 Mai 2010, 07:21:23

Mi-ai luat vorba din gura mah @mm! Am crezut ca e doar parerea mea personala! Si mai am senzatia ca se ocupa de....demontari! Imi aduc aminte ca acum cativa ani demonta orice teorie cu privire la posibila data a constructiei piramidelor....
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: sorinede din 25 Mai 2010, 22:37:56
Apropo de sapaturi sub SFINX...Am citit si eu ,ca si multi altii de fapt .. cartile lui RADU CINAMAR    Misterul din EGIPT  Primul tunel .Acolo se spune si este si o schita a unei camere ''oculte ''  ce ar fi sub SFINX.
Oare sapatori actuali asta cauta sau altceva??
Asa vom afla daca cartile lui R.Cinamar au fost povesti de spus la copii (sincer asi dori sa fie adevarat totul ) sau adevarul gol golut.....Ce ziceti??
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: mm din 25 Mai 2010, 23:27:06
  Nu am reusit sa gasesc nici o legatura directa intre cartile lui Cinamar si vreo realitate tehnico-stiintifica sau banala. Prin urmare nimic din ce-i scris in ele nu poate fi verificat, pipait. Am reusit, in schimb, sa fac legatura intre elementele unor legende si basme romanesti cu o realitate tehnica sau banala realitate (ma refer la oase de uriasi). Prin urmare, nu iau in considerare "informatiile" din cartile lui Cinamar, intr-o eventuala analiza a unor enigme reale, precum piramidele.
  Informatiile oferite de Cayce -la un volum incredibil- prezinta un procent de "adeverire" de peste 50% si este principala sursa citata de foarte multi (poate chiar singura) in legatura cu camerele subterane, probabil un sistem intreg de tuneluri, ce ascund o comoara tehnico-stiintifica straveche ce poate catapulta tehnologic omenirea cu sute sau mii de ani inainte. Personal nu ma indoiesc de probabilitatea (depozitarii candva si) gasirii unor astfel de informatii si ma bazez in aceasta convingere pe descoperirile nenumarate -si a dispozitivelor aferente- din domeniul free energy, antigravitatie s.a. Exista firme cu tehnologia gata pregatita numai sa lanseze generatoare de energie din "nimic" de orice putere, motoare magnetice sau motoare de apa pe piata dar ... nu o fac. Se pare ca nu au "unda verde" pentru productia de serie. Asadar, o comoara stiintifica incredibila exista deja, aevea, si poate fi gasita pe internet, ceea ce inseamna ca e probabila/posibila si existenta uneia similare in catacombele neexplorate din zona piramidelor. Iata un scurt citat din Cayce:
The beginnings of these mounds were as an interpretation of that which was crustating in the land. (See, most of the people had tails then!) In those beginnings these were left. When there was the entrance of Arart and Araaraart, they begin to build upon those mounds which were discovered through research. With the storehouse, or record house (where the records are still to be uncovered), there is a chamber or passage from the right forepaw to this entrance of the record chamber, or record tomb. This may not be entered without an understanding, for those that were left as guards may NOT be passed until after a period of their regeneration in the Mount, or the fifth root race begins. In the building of the pyramid, and that which is now called the Mystery of Mysteries [the Sphinx], this was intended to be a MEMORIAL - as would be termed today - to that counsellor who ruled or governed, or who acted in the capacity of the director in the MATERIAL things in the land. Readingul din care e dat citatul: 5748-6 , 01.07.1932.
  Ce-i drept, specifica "amanuntul" ca a intra in acea camera cu "inregistrari tehnice" nu se poate face pur si simplu practicand niste gauri in stanca si aici te duce gandul si la cartile lui Cinamar (care putea si el sa citeasca readingurile lui Cayce).

Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: padme din 25 Mai 2010, 23:44:41
Cineva de aici de pe forum, a descoperit ca un paragraf din una dintre cartile lui Cinamar, a fost copiat cuvant cu cuvant din postarea unui anume utilizator, asa ca eu n-as pune prea mare baza pe "informatiile" transmise in carte!
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: GabyS din 26 Mai 2010, 12:25:21
Oameni buni.. toata treaba asta postata aici este reala... am cunostinte/prieteni care sunt acolo, acum, asta reiese si din material, din micul interviu. O sa revin cu mai multe informatii sper curand. Inca se fac incercari de a se alfa mai multe chiar de la fata locului.
Eu am adus aceasta informatie, chiar daca unele aspecte nu sunt prea noi, dar ceva chiar acum se face acolo si se tine secret...
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: Shadowman din 27 Mai 2010, 14:38:13
Citat din: padme din  25 Mai 2010, 23:44:41
Cineva de aici de pe forum, a descoperit ca un paragraf din una dintre cartile lui Cinamar, a fost copiat cuvant cu cuvant din postarea unui anume utilizator, asa ca eu n-as pune prea mare baza pe "informatiile" transmise in carte!

@Cineva
Te rog,spune-mi despre ce paragraf e vorba si numeste-l pe utilizator !
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: padme din 27 Mai 2010, 15:25:18
Citat din: Shadowman din  27 Mai 2010, 14:38:13
@Cineva
Te rog,spune-mi despre ce paragraf e vorba si numeste-l pe utilizator !

Daa, ca parca eu nu m-am gandit la asta! O sa incerc sa caut pasajul in cartile pe care le am, pt ca nu-mi aduc aminte nici macar topicul la care a fost adus in discutie acest fragment!
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: padme din 27 Mai 2010, 18:06:36
Mda, trebuie sa-mi recunosc gresala! Cineva a postat intr-adevar fara sa mentioneze ca paragraful era din carte?? care paragraf desi nu il gasesc, eram cel putin, convinsa 100% ca e din carte, probabil ca am facut o confuzie pe undeva:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,290.0.html

si mai este acelasi lucru scris aici
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2357.0.html

???

Cred ca despre asta e vorba - probabil ca am citit pe undeva copiat doar primul paragraf!
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: pierr din 29 Ianuarie 2011, 17:51:13
o intrebare retorica  .sint spirite  care te ajuta si fac rau ?
Titlu: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: amyra din 12 Februarie 2011, 02:11:49
Si uite de ce au nevoie americanii sa scape de Mubarak....si sa se foiasca prin Egipt...parca ii vad ca vin sa "stabilizeze"
situatia pe acolo...straniu....nu credeti? :-o

Titlu: Re: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: fiulploii din 10 Iunie 2012, 02:43:08
Sa fie vorba oare despre asta?
http://www.mondovista.com/pyramidcavesx.html (http://www.mondovista.com/pyramidcavesx.html)
Pe scurt , amplasamentul piramidelor nu corespunde la fix cu Orion ci cu Cygnus .
Si alte chestii mult mai interesante daca se deschide linkul.
Titlu: Re: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: elena78 din 10 Iunie 2012, 12:59:15
Citat din: fiulploii din  10 Iunie 2012, 02:43:08
Sa fie vorba oare despre asta?
http://www.mondovista.com/pyramidcavesx.html (http://www.mondovista.com/pyramidcavesx.html)
Pe scurt , amplasamentul piramidelor nu corespunde la fix cu Orion ci cu Cygnus .
Si alte chestii mult mai interesante daca se deschide linkul.

cand au fost construite piramidele   si sfinxul  si aici ma refer cu   10.000 -12.000 in urma ,amplasamentul piramidelor corespundea fix  cu  ,,stelele ,, din Orion ...,iar Sfinxul  corespundea   cu constelatia  Leului , parerea mea...
Titlu: Re: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: Aseneth din 22 Martie 2013, 22:52:19
Citat din: padme din  24 Mai 2010, 11:56:41
Nu mai retin exact unde am citit/vazut, poate chiar in vreun documentar, ce scrie pe stela de pe pieptul Sfinx-ului- ceva referitor la atlantida si cum ca sub sfinx s-ar afla o camera. Cred ca informatia e destul de veche.

In Tablitele de Smarald ale lui Toth. Gasesti cartea pe net, e free.
Titlu: Re: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: AdarM din 23 Martie 2013, 10:02:26
Tot colportand chestii d-astea, aruncam in derizoriu  studiul paleoistoric, spiritualitatea, etc.
M-a siderat, de-a dreptul, trimiterea facuta de unul ca Nassim, catre "sarcofagul lui Toth", o lada care, chipurile, s-ar gasi intr-un muzeu din Cairo.
Titlu: Re: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: padme din 23 Martie 2013, 21:26:47
Citat din: Aseneth din  22 Martie 2013, 22:52:19
In Tablitele de Smarald ale lui Toth. Gasesti cartea pe net, e free.

Niet! Din postarile care erau mai jos rezulta ca am vazut cred acelasi documentar ca si alte persoane. Nu-mi amintesc de ceva scris prin tablite, o sa ma mai uit!
Si nu in ultimul rand, bine ai venit!


Citat din: AdarM din  23 Martie 2013, 10:02:26
Tot colportand chestii d-astea, aruncam in derizoriu  studiul paleoistoric, spiritualitatea, etc.
M-a siderat, de-a dreptul, trimiterea facuta de unul ca Nassim, catre "sarcofagul lui Toth", o lada care, chipurile, s-ar gasi intr-un muzeu din Cairo.

Nu prea stim ce se gaseste prin muzeul din Cairo, pt simplul motiv ca muritorul de rand are parte doar de "vizite ghidate" cu un traseu precis fara devieri, fara exceptii. Aici ma refer strict la muzeu si nu la ce te-a siderat pt ca nu stiu despre ce este vorba...
Titlu: Re: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: Arhanghelul din 23 Martie 2013, 21:36:39
Citat din: padme din  23 Martie 2013, 21:26:47
Nu prea stim ce se gaseste prin muzeul din Cairo, pt simplul motiv ca muritorul de rand are parte doar de "vizite ghidate" cu un traseu precis fara devieri, fara exceptii. Aici ma refer strict la muzeu si nu la ce te-a siderat pt ca nu stiu despre ce este vorba...

La fel este si vizita la piramide ...
Titlu: Re: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: AdarM din 23 Martie 2013, 22:46:19
Citat din: padme din  23 Martie 2013, 21:26:47
Nu prea stim ce se gaseste prin muzeul din Cairo, pt simplul motiv ca muritorul de rand are parte doar de "vizite ghidate" cu un traseu precis fara devieri, fara exceptii. Aici ma refer strict la muzeu si nu la ce te-a siderat pt ca nu stiu despre ce este vorba...
Nassim il identifica pe Thoth drept faraon, chit ca-i un personaj din mitologia egipteana - astar fi o prima chestie.
E ca si cum ti-as spune ca la Muzeul National de Istorie, in subsol, gasesti cosciugul lui Verde Imparat, unchiul lui Harap-Alb.
Pe urma Tablele de Smarald:
1 - Textul este oferit de Maurice Doreal, alias Claude Doggins. E singurul care le-a vazut, le-a citit si le-a tradus. Ulterior le-a depus intr-o camera din piramida lui Keops, la fel, singurul care a intrat vreodata in ea.
2 - Ipochimenul de mai sus nu este primul si nici original in cadrul povestii. Date despre aceleasi table apar (pentru prima oara!) intr-un manuscris arab de prin secolul IX sau X, Secretul Secretelor. Autorul pretinda ca sursa informatiei ar fi Aristotel sau Alexandru Macedon. De remarcat ca, la fel precum Doreal/Doggins, nimeni altcineva nu certifica legatura dintre Aristotel si tablite.
Am rezumat, insa cine are chef si timp de pierdut poate depana intreg firul povestii, pentru ca fix asta e, o poveste, un basm.
Titlu: Re: Raspuns: Descoperiri recente tinute secret in Egypt!
Scris de: fiulploii din 24 Martie 2013, 05:43:03
Citat din: AdarM din  23 Martie 2013, 22:46:19
..E ca si cum ti-as spune ca la Muzeul National de Istorie, in subsol, gasesti cosciugul lui Verde Imparat, unchiul lui Harap-Alb.
Un comentariu din partea unora ar fi cam asa:
- De unde stie tipul lucrurile astea?
- Trebuie sa aflam cine a vorbit.
- Bine ca nu a zis  si de busteanul ielelor sau palosul lui Iovan-Iorgovan si ''plugul'' cu care Novac a tras brazda.
- Ssssttt ...


Nu stiu ce mai e nou in Egipt insa sunt curios daca arabii au gasit ceva ca doar au bagat buldozerele la ''moscheea cubului negru''  :-D