Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sã ne pregãtim pentru 2012

Creat de IONUT, 12 Iunie 2006, 23:27:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maiami

eu nu cred ca se va intampla nimic in 2012
asa a fost si cu anul 2000 si nu s-a intamplat nimic
basme, povesti nemuritoare :ufo:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

Xanadron

Unii zic c-ar trebui sa ne pregatim pentru 21.05.2011. :roll:
...Cine mai poate sti?!
Ispirescu poate. :-D


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Citat din: Xanadron din  17 Ianuarie 2011, 22:09:34
Unii zic c-ar trebui sa ne pregatim pentru 21.05.2011. :roll:
...Cine mai poate sti?!
Ispirescu poate. :-D



Credeam ca-i Caravana Dragostei :) dar nu era Mircea Radu la volan :)
Noroc ca s-a gasit o doamna sa gaseasca si data asta ascunsa-n Biblie !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Cred ca merita un pic "inviorat" si topicul asta, fie si doar din motivul utilitatii unor eventuale clarificari apropo de oportunitatea unor preparative - care par majoritatii indivizilor exagerate, daca nu ridicole. :-D
Fiindca trebuie sa recunoastem ca aceia care-si exprima public ingrijorarea fata de credibilitatea unor scenarii/predictii apocaliptice sint deseori priviti drept "ciudati". :roll:

Pe scurt: eu continui sa cred ca "sforarii" :evil: au unele informatii (de la nenea cu coarne, evident) despre viitoare evenimente geofizice majore, dar nu le au cu precizia pe care si-ar dori-o - desi tot timpul incearca metode de rafinare a predictiilor (v. studiul dispozitivelor tip "Looking Glass", experimente transtemporale de tip Philadelphia-Montauk etc).

Nici cu CME-urile solare nu-i clara treaba (s-aude acum exact contrariul predictiilor anterioare - adica intrarea Soarelui intr-o faza de acalmie totala, care-ar duce la o noua mini-era glaciara :roll:), nici cu cometa Elenin si-a ei posibila Mothership :ufo: insotitoare, plina-ochi de reptoizi ("I'll be back" zicea se pare nu Terminator, ci Enlil. :-D)

Asadar, abia in functie de ceea ce... incepe sa se intimple din anul asta (2011) cred eu ca vor pune in aplicare diversele strategii demult pregatite - operatiuni de tipul Blue Beam (false-flag invasion), The Anglo-Saxon Mission (asigurarea mostenirii post-apocaliptice a Terrei de catre rasa alba si nu cea galbena) etc s.a.m.d.
Cu toate subscenariile inerent interconectate (pandemii, WW-III, Lege Martiala, cipuire RFID etc).

Evident ca-i la fel de posibil sa nu se-ntimple absolut nimic catastrofic nici in 2012, nici dupa aia, iar viatza pamintenilor sa continuie in aceeasi nota deprimanta pentru majoritatea.
Majoritate care va fi poate in continuare mutata dintr-o criza fabricata in alta, :| de o minoritatate si mai cinica-n manipulare, iluzionare si control absolut.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Siberia

Am vazut un documentar pe tema asta acum cateva luni, realizat prin America de Sud.
Imi pare o idee foarte utila cu aplicabilitate rapida. Chiar ma gandeam la un moment dat la niste luminatoare realizate cu mai multe PET-uri umplute cu apa :)
Imi place  :wink:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Ideea este excelenta - nu am inteles prea bine ce se pune in sticla pe langa apa. Imi poate spune cineva ?

andrei

    Salut!
Am vazut chestia asta ieri.Am inteles ca afara de apa mai punea si inalbitor.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Arhanghelul

#503
Traducere Google :
"Iată o modalitate foarte bună de a utiliza o sticlă de plastic , apă, şi un filtru pentru a aduce lumina naturală la tine acasa / birou fără a folosi energie electrică.
Practic aceasta cuprinde o sticla de suc (sticla clara) şi în ea se amesteca  apa , lichid de curatare (clor,etc.) si sare ; care pot fi folosite ca o alternativă pentru un bec electric de lumină cu reglaj electric. Acest dispozitiv functioneaza doar in timpul zilei , dar luminanţa său este declarat a fi echivalentul unui bec de 50W.

Cum funcţionează

Dispozitivul ar avea nevoie doar următoarele materiale: o sticlă de plastic folosit (preferabil de la o sticla de suc ​​1.5 litri), 1'x1 "foaie de material de acoperiş, apă purificată, clor şi de etanşare de cauciuc.
Pe foaia de acoperis, taie o gaură de mărimea circumferinţa sticlei. Flaconul este introdus prin aceasta, cu superioară sticla de 1 / 3 pe de o parte şi de sticlă mai mică 2 / 3 pe de altă parte.
Apoi, fixa aparatul ferm pe acoperisul casei, cu partea superioara sticlei expuse la soare şi în partea de jos proeminente în tavan. Etanşare din cauciuc sau rasina epoxidica, este utilizat pentru a izola foaia de acoperiş şi pentru a preveni scurgerile.
Flaconul este umplut cu o soluţie de apă purificată, un pic de sare şi clor măsurat cu capacul sticlei (se vor pune 3 capace de clor).
În acest proces, apa reflecta lumina in timp ce clor şi sare încetini evaporare şi pentru a preveni matrite. Soluţia este de aşteptat să dureze până la doi ani înainte de a nevoilor în schimbare."


http://www.pinoytambaygroup.com/index.php?topic=111902.0

moneygurado - Solar Bottle Bulb - How to Make a Solar Bottle Bulb.flv

How to Build a Solar bottle

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

Daca bagi sare...pana la saturatie, oare mai ingheata iarna?

jean

#505
Constat ca, mai avem mai putin de un an pana in 12,12,2012.
  Deci cum v-ati pregatit?....Lasti prostiile ca nu mai este timp.  :-D Am dat o cautate pe forum si am gasit doua pagini despre 2012. Cat timp pierdut aiurea cautand diferite scrieri, filme pe acest subiect, incercand din convingere sa-i alertam si pe altii ca, ceea ce cred eu (noi) este adevart si se va intampla ceva rau. Dragilor acesta este un virus al mintii si unii dintre noi l-au raspandit cu intentie dar mai ales fara intentie. Sunt tare curios vor spune peste un an de zile cei ce au crezut cu tarie in acest destin tragic al omenirii. Cum se vor justifica. Nu inteleg de ce intre bine si rau omul pune raul inainte......O fi instinctul de aparare? Violenta la care suntem supusi zi de zi voit sau ne voit prin media? Este scris in programul nostru genetic? Presimt ca nu va fi nimic rau in 2012 din afara, poate doar, din cauza noastra. Dar....Merg la culcare si poate voi afla.
O seara buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

angellla29

#506
Urmarind aseara o emisiune TV referitoare la tot ce ne astepata in 2012...S-au vehiculat urmatoarele scenarii apocaliptice....si au fost intrebati telespectatorii care dintre aceste scenarii li se pare cel mai "usor" de realizat! Cu toti stim si vedem, dupa felul in care a inceput acest an si anume, vesti de razboi, recesiune si mai dura decat in 2011, foarte multe cutremure(23 numai in Romania). Acelasi lucru va intreb si eu pe dumneavostra....care dintre aceste scenarii vi se pare ca este cel mai de actualitate si cum ne pregatim noi....in cazul in care se va intampla.
Iata cele 5 posibile scenarii:

1)Razboi mondial....a se vedea situatia international din Iran...si nu numai
2)Eruptii vulcanice, cutremure foarte puternice...dezastre naturale, acestea producandu-se in cauza schimbarii Polilor Magnetici ai planetei
3) Ciocnirea planetei cu un corp ceresc gigantic
4)Explozii solare care ar "trimite" civilizatia noastra in Evul Mediu
5) Virusi ucigasi care ar decima mai mult de 1/2 din populatia Terrei...
http://www.mytex.ro/sanatate/un-nou-virus-al-gripei-aviare-ar-putea-ucide-milioane-de-oameni_301932.php

Eu as mai adauga inca un scenariu....dar asta nu prea are legatura cu 2012 pentru ca E-urile, medicamentele otravitoare si vaccinurile periculoase ....le suportam de ani de zile...

Parerea mea este ca cel mai mare pericol il prezinta Razboiul Mondial....Nu cred ca putem sa luam masuri impotriva acestei nenorociri....doar daca suntem miliardari sa ne construim buncare anti-atomice....si nu numai...

liviu86

Eu as zice ceva de genu:

1. - Caderea euro, pana in luna noiembrie a acestui an.
2. - Un mic virus scapat de sub control (gen gripa aviara sau porcina).
3. - Pana la inceputul lui 2013, jumate de planeta va fi tarata in ww3.

Sper sa fiu eu dilit si sa vad totul destul de "incetosat", ramane de vazut.

Aliosa

Razbel modial nici o sansa, e doar prosteala faza cu Iranul , armele nucleare si scutzii antirachetzi .
Explozii solare extrem de puternice au fost cateva anii trecuti care nici macar nu au fost mediatizate si nu am ramas fara retea electrica .
Vulcani, cutremure si restu' se tot intampla si tot aici suntem .
Bolovan din spatiu' hmm, cum ne-o fi norocul .
Punctu' 5 imi pare cel mai usor de realizat .

Adaug si eu un scenariu: Omenirea se indreapta cu pasi repezi spre prostie in adevaratul sens al cuvantului, mi-e ca nu o sa mai avem oameni capabili sa faca si cele mai simple lucruri care sunt necesare pentru supravietuirea in comunitati aglomerate precum in prezent.
Dovezi, vad zilnic la stiri. Se inmultesc cazurile la care nu potzi da o explicatie logica faptelor comise. Posibil sa fie creierul afectat din pricina schimbarii polaritatii, care din cate am citit se petrece pe perioade de timp destul de lungi .

fiulploii

Un mic  comentariu  :lol:
  Pana ne pregatim noi , trece si anul 2012 . Si apoi, asa cum spunea si colegul @Xanadron , jocurile se fac peste capetele noastre si mai ales fara sa stim ; si e normal sa fie asa deoarece reactiile multimii se incadreaza in tipare doar atunci cand nu cunoaste potentialul viitor .

Apropo de experimente sociale , s-a luat un  grup de indivizi cu studii superioare si un alt grup de indivizi fara pretentii intelectuale, gen oamenii strazii si s-au pus in aceleeasi situatii in care trebuiau luate niste decizii vitale pentru supravietuirea grupului . Diferenta de gandire intre cele doua grupuri : Niciuna !  8-) 
Concluziile le trage fiecare .