Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fotografii interesante in domeniul OZN

Creat de jackie28t, 18 Februarie 2006, 15:31:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jackie28t

Voi deschide aceast topic pentru a discuta despre unele imagini interesante in domeniul OZN.Voi incepe cu o fotografie,poate ca si cea mai veche fotografie a unui Obiect Zburator Neindentificat.Tocmai din anul 1870 8-)



Datele in original:
CitatThis photograph depicts a cloud formation over the summit of Mt. Washington in the Winter of 1870 - 1871 - along with an added surprise! One can see a cigar shaped object. This could possibly be the earliest photograph of a UFO. The image is part of an antique stereoview. The description reads "SUMMIT Mt. Washington WINTER 1870-1871 Entered according to Act of Congress in the year 1871, by CLOGH & KIMBALL, in the Office of the Librarian of Congress, at Washington."

Citat1870-Mt. Washington, New Hampshire. This photo is dubbed, "the oldest UFO photograph ever taken." This item was the subject of bidding at Ebay in 2002, when finally the photo was purchased for $385.00 by Samuel M. Sherman, who was the president of Independent-International Pictures Corp. This was originally a "stereo" photograph. Certainly it was difficult to manipulate photos at that time, and remember, there were no flying objects then; at least, not from this world.

Interesent

Buna seara.
Ma bucur ca am gasit un forum de UFO/OZN in limba romana.
Pentru tema aceasta am gasit o pagina cu fotografii interesante, care vreau si dumneavostra pentru o conversatiune sa le cunoasteti.
Am atasat un link care va duce la aceasta pagina (in limba germana) privitoare.
Pentru mine sint aceste fotografii UFO cele mai clare si detaliate care pina acum le am vazut.
http://www.figu.org/de/ufologie/
Pe aceasta pagina gasiti nu numai fotografii, ci si citeva clipsuri de filme, care au fost copiate dupa filmele originale de 8mm facute in ani 1970 pina in 1980.
Fotografiile si filmele le gasiti sub rubrica Photos si Videos.
Pe linga aceste dovezi se mai gaseste si o proba audio (mp3), care a fost inregistrata afara in apropiere de nava spatiala si care da o notiune cum nava de acest tip, cind nu este ocrotita sonor, poate fi ascultata. Proba sonora dureaza in original ca. 20 de minute.
http://www.figu.org/de/ufologie/sirrgeraeusche.htm
O alta dovada intersanta este aceea de metal. Acest metal este o proba al materialului din care o parte din navele spatiale de acest tip sint construite. Fotografiile probei metalurgice, care pe pagina se pot vedea excelent, arata cum materialul, care in USA a fost de specialisti metalurgi analizata, arata. La sfirsitul analizei specialisti au documentat ca acest material cu asemenea caracter metalurgic, cu posibilitatile inalte de technica in ziua de astazi aici pe pamint, nu poate fi alezata in asa fel. http://www.figu.org/de/ufologie/    => Folositi aici rubrica "Metalproben"
Despre aceasta persoana si dovezile publicate a fost scris mult, si se pot lua si alte informatii privitoare, pe paginile in limbile: germana, engleza, franceza, rusa, italiana etc. => http://www.figu.org/
Sa sper, ca Dumneavoastra gasiti aici ceva mai deosebit si interesant decit pe alte pagini de UFO in Web.
Totodata va rog sa ma scuzati, ca felul cum eu am scris in limba romana nu este prea corect si actual. De aproape 30 de ani nu am mai practicat limba romana.
Va salut.



Interesent

Halo Jackie28t,
va multumesc frumos pentru linkul la pagina engleza.
Cazul Billy Meier il cunosc aproximativ de 15 ani. Eu locuiesc nu departe, ca. 3 ore de mers cu masina, de Centru SSSC in Elvetia si sint des acolo. Pe Billy eu nu-l cunosc personal, dar cunosc destui oameni din aproprierea lui, printre altii pe Guido Moosbrugger. Studiez totodata multe carti in limba germana scrise de Billy si de Guido Moosbrugger. Guido Moosbrugger a cautat mult timp pe Billy sa-l depisteze ca mincinos in cazul de OZN.  G. Moossbrugger (de origine austriaca, si fost director de scola) a avut intre timp posibilitatea sa fie si el martor cind aceste nave cu oameni l-au vizitat pe Billy. Lui a fost permis sa fotografieze navele la aterizare sau la plecare. Trebuie mentionat ca, nimeni inafara lui Billy a avut si are contact cu Plejarii sau alti oameni din aceasta confederatie. Cei care pretind ca au contacte personale sau prin channeling cu Plejarii duc pe oameni aici in eroare. Toate persoanele de contact plejadiene si din federatia lor au insistat si insista in multe contacte, ca Billy este singurul om pe pamint aici ales de ei, cu care ei au contact direct si indirect si nimeni altcineva. Acest commentar se refera numai la acele cazuri OZN care insista ca au contact cu plejadienii sau cu membri din aceasta confederatie.
Este cunoscut ca materialul lui Billy a fost in multe feluri de uni binevoitori falsificat, cu scopul ca aceste dovezi sa fie folosite impotriva lui si sa-l descrediteze.
Intre timp, din ani '90 au aparut noi martori cu fotografii facute de ei, care arata aceste nave plejadiene. In contactele lui Billy cu Plejarii, ei au confirmat ca au lasat intentionat si alti oameni sa fotografieze navele lor la diferite ocazii, ca noi dovezi autentice sa pot fie create. Amusant este faptul, ca persoanele care au facut fotografiile, motivele noi (navele spatiale) au fost remarcate numai dupa ce filmele fotografice au fost date la developat, si nu in timpul de a fotografia. Interesant este si faptul, ca nimeni pina acum nu se intereseaza de aceste noi dovezi fotografice aparute, mai ales ca ele nu a fost facute de Billy!
Fiecare trebuie sa-si creeze parerea lui personala cercetind aceste informatii. In timpul anilor decint eu ma ocup cu acest caz, am ajuns la concluzia, ca Billy Meier in domeniul UFO este autentic.
Este normal ca orice caz cu o anumita distanta si obiectivitate trebuie analizat. Numai multe lucruri scrise despre si impotriva lui Billy Meier sint minciuni si nedrepte.
Orisicine care este interesat sa-si creeze o opinie personala serioasa in acest caz, este invitat sa mearga acolo, sa cerceteze, si sa se convinga singur de realitatea adevarata.

Interesent

Halo jackie28t,
Dumneavoastra ma-ti rugat anterior sa ma prezint scurt. No problem.
Eu am 37 de ani, sint casatorit, si traiesc de aproape 30 de ani in strainatate. Eu sint nascut in Romania si sint de origine romana. Am invatat profesia de lacatus mecanic si am absolvit intre timp inca o scoala de tehnicieni pentru masini si unelte. La momentul actual lucrez in industria de automobile.
Printre Hobbys care le am, ma intereseaza mult tema de UFO, in special cazul Billy Meier, care il studiez intensiv de ani de zile. Acum sper ca Dumneavoastra stiti ceva mai bine cu cine corespondati.
Va salut.

annuki

CitatCazul Billy Meier il cunosc aproximativ de 15 ani. Eu locuiesc nu departe, ca. 3 ore de mers cu masina, de Centru SSSC in Elvetia si sint des acolo. Pe Billy eu nu-l cunosc personal, dar cunosc destui oameni din aproprierea lui, printre altii pe Guido Moosbrugger. Studiez totodata multe carti in limba germana scrise de Billy si de Guido Moosbrugger.

Interesent eu nu am citit mare lucru referitor la billy ci mai degraba am aruncat cu privirea pe ici pe colo la ce am gasit pe net si recunosc ca e putin socant ca sa zic asa unele afirmatii si informatii/confirmari pe care le'a primit billy de la  plejari.  nu ma pot pronunta evident deorece nu am nici pe departe o imagine completa asupra operei lui billy totusi  as vrea sa i'mi creez o opinie iar in acest sens v'as intreba pe dumneavoastra, daca nu va superati, cam cum vedeti personal aceste informatii si care din ele ar fi mai intrigante?

multumesc!

Interesent

Halo Annuki si Jackie28t,

filmul de la linkul pus la dispozitie anterior inca nu l-am vazut si nu pot da acum nici un commentar despre el. Browserul meu are unele functiuni inchise si de acea nu se poate vedea. Miine incerc in alt loc sa copiez filmul pe computer si sa-l vad in liniste. Dupa aceea pot sa-mi pronunt parerea.

Annuki, daca eu v-am inteles corect, Dumneavoastra cunoasteti numai putine informatii asupra lui Billy Meier. In internet gasiti informatii, dar mai mult in limba germana si engleza. Grupa FIGU din Elvetia, care de Billy Meier a fost creata, intretine foruri de discutie in mai multe limbi, care sint: germana, italiana si engleza. Daca aveti cunoasteri putine in una dintre aceste limbi, gasiti multe raspunsuri la diferite intrebari si teme, ca si in forul acesta. In cazul ca nu aveti posibilitatea, eu o sa incerc sa va explic asa cum pot despre Billy Meier si misiunea lui.
Din cea ce ati scris, inteleg eu ca confirmatiile si afirmatiile Plejarilor spre Billy, ca el ar fi singura persoana de contact cu ei (Plejarii), este de necrezut si deranjeaza putin. Este asa?
Ca sa se poata intelege acest fact, trebuie stiut intai ca Billy nu a fost ales la intimplare pentru aceasta misiune de Plejari. Billy Meier are atitudinile necesare si o pregatire speciala, care relateza departe in trecut si istoria omenirii. In misiunea in care Billy Meier in ziua de astazi lucreaza, este o continuare din trecut. Misiunile nu se refera la extraterestri, ci au fost si sint de gen spiritual, numai sub diferite forme.
Eu stiu ca cel tirziu acum, se gindesc multi cititori, ca eu scriu aici neadevarat, dar asa se poate citi din scripturi. Numai atunci, cind aveti posibiltatea sa cititi literatura si sa ginditi despre continutul citit, apare cindva firul de ata, care puate fi urmarit. Asemenea lucruri nu se citesc la distratie si se stiu imediat. Pentru acceptanta asemenelor idei este nevoie de timp mult de gindire care duce la o intelegere. Si exact acaesta este esenta care Billy prin cea ce scrie vrea in fiecare om sa dezvolte. Omul vine de undeva, traieste si se duce, dar nu traieste fara sens. Intrebarile si raspunsurile si le poate da fiecare om singur, daca incepe sa invete si sa inteleaga din nou stiinta spiritula, care prin religiile si cultele din lume, sa pierdut. Ginditiva, ca aici nu este vorba de dogme noi sau inlocuirea unei credinte. Cu credinta nu are tema aceasta nimic dea face. Fiecare om este pentru el singur raspunzator si comuniceaza cu imprejurimea lui, actio=reactio.
Stramosi Plejarilor au fost de mult pe pamintul nostru prin expeditiuni activi, si au avut intotdeauna, cind a fost nevoie, o persoana de contact, care a dat unele informatii mai departe si a ajutat omenirea indirect.
Directiva lor a fost si este: "Nu avem voie sa ne amestecam direkt in viata pamintenilor. Ei trebui sa petreaca evolutia lor nederanjati singuri". Acest decret nu fost de toti fosti extraterestri tinut cont, si ei au  trait aici cum au vrut si s-au purtat si inaltat ca Atotputernicirea, cu toate ca ei erau numai oameni, numai mult mai inaintati tehnic si spiritual. Paminteni, care nu erau asa dezvoltati si inteligenti sa-si dea seama de situatia periculoasa, au fost subjucati, si ca doctrina au fost inventate cultele-religioase. Prin aceasta procedura noi am ajuns in ziua de astazi in disharmonia in care traim.
Pentru a neutraliza acest proces, a fost un ajutor indirect pentru paminteni permis, si a fost aleasa o persoana care este pentru aceasta misiune potrivita. Profetii adevarati din trecut au contribuit in felul ca ei au incercat oamenii, din dogmele de culte sa-i elibereze, prin invatarea stiintei spirituale. Acest proces se manifesta inca in ziua de astazi.  In cazul acesta, gruppa Plejarilor tin contact de mult timp cu Billy Meier si cu nimeni altcineva.
Informatiile, sfaturile si directivele se dau in forma neutrala si libera, nereligioasa si in asa fel, ca oameni sa  gindeasca despre ele si sa le inteleaga. Numai prin ocuparea intensiva mentala cu aceste informatii der oricefel, se ajunge la intelgerea si reactia logica si correcta situativa. (Ca echilibru la munca mentala, trebuie fiecare om sa lucreze si practic, indiferent in ce profesie.)  Religiile si cultele subjuga omenirea si o tine dependenta, care in cazul cel mai rau, oamenirea prin razboie o distruge. Nimeni nu va veni sa ne salveze depe planeta aceasta. Noi trebuie singuri sa rezolvam problemele noastre!
Dupa cum vedeti, capitolul UFO in legatura cu Billy Meier este numai un aspect sekundar. Principal este tema de dezvoltare si intelegerea stiintei spirituale vechi, care in ziua de astazi se publica din nou. Foarte multe informatiii si relatari date de Plejari se preocupa cu probleme si stiinta spirituala (care si pentru ei are aceeasi valabilitate si valuare!!) cit si cu noutati si informati relatate la ce se petrece la noi pe pamint in multe domeni de stiinta, cultura, etc. Si aici se dau impulse si idei interesante, care eu le urmaresc si gasesc de multe ori informatii, care sustin aceste teze. Cine se preocupa cu FIGU si Billy invata sa stie nu sa creada.
Pentru acum trebuie sa ajunga ceea ce v-am scris, si sper ca v-a lasati un pic de timp si "meditati" despre rindurile de sus.
Comparind cu cea ce v-am scris eu despre Billy si misiunea lui si ceea ce alti "contactee" dau ca mesage, se poate vedea unde este diferenta. Unul obliga sa folosesti mintea si sa inveti ca sa fi sigur ca prin logica asa este adevarul, si altul te motiveaza sa crezi si sa ramii nestiutor.
Pe care il alegeti?



apokryphos

#6
Spooky o sa ma avertizeze din nou ca ma iau de personalitati, dar BM pare mai aproape de Rael decat de Hynek. Pozele insa arata bine. Ar trebui luat consultant cand se toarna Independence Day II. :-)

A.

Interesent

Hallo Apokryphos,
parerea Dumneavoastra, care il aduce pe Billy Meier linga Rael este nerealistica si provine probabil din felul cum eu m-am articulat inainte.
In felul cum eu am scris, era clar ca o asemenea parere va reesi. Este foarte greu pentru mine de scris despre BM si misiunea lui, cind nu gasesc cuvintele potrivite in limba romana.
Cine se preocupa cu materialul lui BM intensiv si critic-objectiv o sa ajunga lo a alta opinie. BM nu are cu secte si culte religioase nimic deaface !!
Dar fiecare om are dreptul sasi creeze opinia lui personala, dupa felul cum gindeste si ce stie.

Jackie, azi dimineata am vazut filmul scurt din internet - multumesc pentru noul link.
Eu nu cunosc (nu le-am vazut pina acum) fotografiile aratate, dar stiu ca Billy a fost de mai multi cercetatori UFO din USA vizitat, care au luat material fotografic pentru analizare. Fotografiile facute se refera la excursia lunga a lui Billy in trecutul sistemului nostru solar si in alte galaxii impreuna cu Plejarii. Eu nu stiu daca aceste poze in ziua de astazi se pot inca vedea la Billy in Elvetia, deci daca ele au fost date lui inapoi. FIGU are un catalog publicat in care toate imaginile sint archivate.

Va doresc o zi buna.

annuki

#8
CitatComparind cu cea ce v-am scris eu despre Billy si misiunea lui si ceea ce alti "contactee" dau ca mesage, se poate vedea unde este diferenta. Unul obliga sa folosesti mintea si sa inveti ca sa fi sigur ca prin logica asa este adevarul, si altul te motiveaza sa crezi si sa ramii nestiutor.
Pe care il alegeti?


d'le interesent incep prin a va spune ca nu e nevoie sa folositi apelativul "dumneavoastra" deoarece sunt de o varsta mai mica ca a dumneavoastra ( 22 de ani). acum m'ati inteles foarte bine, repet cunosc foarte putine informatii si nu am citit nici o carte despre billy meier de aceea am profitat de ocazie si v'am pus acea intrebare. consider ca pentru a'ti forma o imagine de ansamblu asupra unui astfel de caz trebue citita macar o carte mai importanta iar informatiile de pe internet uneori poate nu ajung pentru crearea unei opinii sanatoase cu atat mai putin cand e vorba de o latura spirituala si un sistem ezoteric.
voi fi foarte sincer si voi incerca sa descriu cat mai bine asa cum vad eu lucrurile in momentul de fata si totodata sa va raspund si la intrebare,sper sa reusesc :)
prima data cand am auzit de billy si am vazut pozele am fost entuziasmat iar scepticii nu m'au prea convis insa ulterior am luat cunostinta despre misiunea spirituala a domnului billy meier si aici recunosc am dat de o mare problema, nu se potrivea in unele aspecte cu convingerile mele, era ca un zid de netrecut, din linkul lui jackie28 referitor la credibilitatea lui billy reise ca este "aproape" adevarat,pozele pot fi trucate insa este mai greu cu martorii mai ales ca, acest caz prezinta o diversitate mare a acestora, insa am spus "aproape adevarat" deoarece nu am cum sa trec de acel zid de care aminteam si i'mi place sa cred ca nici nu voi reusi vreo data sa il daram sau sa sar peste, mai exact sa il inlocuiesc.eu sunt mai coservator si nu pot spune daca acest zid este raspunzator pentru dezarmonia in care traim si de care aminteati, mesajele lui billy eu le vad contradictorii fata de cele pe care s'a sprijinit societatea europeana atata timp, pentru mine este ca un tren in plina viteza care s'ar indrepta spre mine sa ma loveasca iar instinctul de conservare i'mi spune :"fereste'te". evident tin cont de cuvintele dumneavoastra si s'ar putea sa vorbesc in neconostinta de cauza de aceea nu ma voi intinde prea mult cu comentariile,daca as fi stiut mai mult am fi discutat mai mult dar asa....totusi iau in considerare si cazul in care contactele lui billy cu plejarii sunt adevarate 100%, insa ma pot indoi de adevarul ezoteric al mesajelor din spatele acestor contacte, asa cum bine sublinia jackie28 factul ca la noi exista bine si rau de ce nu ar exista si in exterior in alte sisteme solare si civilizatii diferite. cei care il sustin pe meier ar putea sa i'mi reproseze ca ascund adevarul sau ca ma feresc de el din diverse motive meschine precum frica. nu este adevarat atata timp cat eu nu sunt convins ca un adevar ipotetic este intradevar adevar el este fals initial, chiar daca pentru altcineva inseamna adevar de netagaduit.dumneavoastra ati studiat cazul 15 ani, eu mai deloc si pentru a'mi forma o opinie sanatoasa e nevoie de timp sper ca ma intelegeti  nu cred ca sunt rau intentionat facand astfel si lucrul acesta e valabil in ambele tabere care uneori au tendinta de a se jicni reciproc, fiecare va trebui sa respecte opinia celuilalt
inca o data va multumesc pentru sfaturile excelente si pentru ca ati aceptat sa ne impartasiti din experinta dumneavoastra cu noi
  cu stima. 
  va doresc numai bine

apokryphos

Interesent,

Te exprimi foarte bine in romaneste. Te rog, nu ma lua cu Dumneavoastra, pentru ca toti suntem aici pe un forum internet. In plus ma face sa ma simt mai batran decat sunt. Doar ca eu sunt extrem de reticent asupra oricarui observator care are legatura cu un UFO cult. BM nu e chiar asa de rau ca Rael sau ca Applewhite(Heaven's Gate), dar nici in categoria Hynek sau Colm Kelleher nu il pot incadra. In inginerie exista un concept/marime care se numeste (in engleza, pt ca in romana habar nu am) signal-to-noise ratio (SNR). E definit in mai multe moduri, depinzand de subdomeniu, dar in general e raportul dintre puterea semnalului pe care vrei sa il asculti si zgomotul de fond. In cazul nostru semnalul este format de fenomenele cu adevarat noi si/sau inexplicabile, iar zgomotul de fond de restul. Ca sa auzi bine semnalul trebuie sa filtrezi zgomotul. De aia consider ca trebuie eliminata contributia de la UFO cultisti, conspirationisti, debunkeri zelosi, armchair generals si cam oricine care vine cu explicatii de tip mumbo-jumbo, technobabble, filosofii de pahar si spiritualisme de Cismigiu. Exista riscul de a taia ceva semnal care s-ar putea afla in cele enumerate, dar pentru ca zgomotul le domina, SNR va fi crescut dupa eliminare. Prefer investigatii ca cele ale NIDS (citeste articolele de pe site-ul lor si "Hunt for the Skinwalker" http://www.huntfortheskinwalker.com/, aparuta recent, de la care ma asteptam mai mult, ce-i drept).

Oricum, eu astept sa vad mai mult munca investigativa a RUFON decat cu ce se ocupa altii pe alte meleaguri. ASFAN promitea la un moment dat, dupa care s-a rasuflat se pare.

A.

Interesent

Halo impreuna.
Eu vreau sa va multumesc pentru forma de corespondenta deschisa in forum.
Eu am invatat ca copil, cind sint undeva strain, ca oameni s-ai titulez din respect cu
"dumneavoastra". In acest fel eu respect persoana si nu o jignesc.
(Acasa la parinti i mei, am vorbit cu ei in a 3a persoana la plural. Este interesant cind parinti cu straini vorbesc la per tu, dar copii n-au voie sa vorbesca cu ein in aceasta forma). Nici eu nu am problema sa fiu corespondat la persoana a 2-a in singular.
Inapoi la tema de UFO-OZN.
Am observat ca iniformatiile date de mine in acest forum au agitat un pic lumea sau ia facut mai curiosi. In
special cind scriu de Billy Meier, acest caz UFO foarte controvers. La cazul Billy Meier am venit indirect, prin circumstante binevoitoare. De multi ani ma-am preocupat cu carti de ezoterica. Pe undeva am simstit ca ce se scrie in ele este prea mistic si secret, dar tot n-am inteles nimic. Un adevar este logic si de oricine poate fi oricind inteles, fara s-a fie ascuns sub secrete. Aceasta literatura ezoterica, incurca mintea mea mai mult, decit sa desfaca nodurile din creier. Deci am ramas tot asa de destept sau prost ca la inceput.
Ani mai tirziu am gasit intr-o librarie o carte de UFO, care m-a captivat de la inceput. Intre timp cunosteam Magazin2000 si alte carti de tema OZN de autorii Berlitz, Däniken si altii. Cartea care acuma o tineam in mina era scrisa de Guido Moosbrugger "... und sie fliegen doch", tradusa inseamna ".. si ele totusi zboara". Cartea se poate cumpara si in limba engleza, si se numeste: "... and yet - they fly!"
Felul cum a fost si este cartea scrisa, continutul si fotografiile mi-au dat efectul de "AHA". Era clar, ca eu vroeam cit de urgent sa-l cunosc pe Billy personal. Eu nu eram singurul. Pe Billy nu l-am cunoscut personal cind am fost prima data in Elvetia, dar pe Guido. De atunci am ramas cu el in contact si am avut ocazia sa cunosc din ce in ce mai multi oameni si totodata martori , care puteau oricind sa povesteasca ce ei au vazut, au auzit si au fotografiat - si peste zi si noaptea. Toti cu care pina acum am vorbit, au confirmat fara sa se contrazica intre ei, ce se intimpla, cind Billy are contactele lui cu Plejarii. Interesant este si faptul ca toti din imprejurimea lui Billy in ziua de astazi contactele le vad ca o intilnire normala si nespectaculoasa. Eu nu am avut pina acum norocul sa fiu martor la asemena intruniri, dar un numar mare de oameni, care nu locuiesc acolo, si au fost la intimplare martori, vorbesc in acelasi ton ca si ceilalti din imprejurime.
Exista o dovada a unui martor vecin din localitatea lui Billy, care multi ani la acuzat pe Billy ca mincinos, excroc si und secten-guru. Acest om (batrin de aproape 80 de ani) ani de zile a dat tircoale pe linga casa lui Billy inarmat cu apart de fotografiat, ca sa il prinda pe Billy cind ar face o gresala si sa poata dovedi, ca Billy este un falsificator si mincinos. Intr-o noapte batrinul a fost el martor cind Billy a primit din nou
vizita de la Plejari si a putut fotografia singur foarte clar acea nava spatiala, care scurt timp nu a fost ocrotita si izolata pentru sistemul de radar. Inchipuitiva ca acest om, dupa ani de zile de acuzare, anonim i-a scris lui Billy o scrisoare si s-a scuzat la el pentru nedreptatea adusa in timpul anilor trecuti, si i-a dat lui Billy totodata si fotografiile lui facute noapte ca dovada, ca nu minte. Un exemplu mic ca la
Saulus si Paulus. Pacat numai, ca batrinul nu a fost curajos destul sa-si dea
numele lui adevarat pentru publicatie. El este cunoscut in articolul de la FIGU sub pseudonimul: der Pirgler.
O alta dovada recenta, din anul 2004 s-a petrecut cind o alta rasa din confederatia Plejarilor l-au vistat pe Billy la el acasa. Perechea (barbat si femeie) trilaneza cu numele Sistana si Ypral sint ca. 120cm inalti, de culoare vernila, si au lasat ca dovada amprentele lor pe capota unui autoturism (Subaru) care era parcat in apropiere. Interesant este ca amprentele pe capota arata 7 (sapte) degete, si si papilarele din palma sint de recunoscut. Aceasta dovada a fost fotografiata si martorisita de mai multi oameni care au vazut urmele pe masina. Urmele au tinut timp lung, deoarece la acesti oameni extraterestri, pielea are und fel de film umed care este acetos. Aceasta umezeala este asa de agresiva, ca ea ataca chemic lacul de masina. Billy a avut ocazia, in timpul cind el a fost in excursia lunga (Jackie, aici este vorba de filmul tau care l-am vazut acum 2 zile) sa intilneasca aceasta pereche trilaneza, si sa le atinga pielea unui trilanez cu degetul lui, fara manusi. Rezultatul a fost, ca Billy a avut cam 3 saptamini degetul rosu, si secretul pielei la usturat un timp oarecare, ca si cum el ar fi cules cu mina urzici. Aceasta intimplare a fost retinuta in contactul nr.362, de la 04.07.2004 si totodata publicata in FIGU-Bulletin nr.50.
Dupa cum se vede, Billy Meier este cam singura persoana de contact adevarata care are in timpul anilor, aproape la fiecare contact, el poate martori si dovezi noi s-a prezinte.
Daca vreti s-a aflati mai mult, v-a recomand forumul FIGU in limba engleza.
Annuki si Apokryphos, ramineti critici si nu credeti tot. Dar incercati sa cautati mai mult. Annuki, sari peste zid si o s-a gasesti si inveti lucruri, care fantasia ta o depaseste.
Un adevar este logic, clar si simplu, nu este complicat sau misterios! Un pom bun il recunoasteti dupa fructele lui. La o persoana de contact OZN dupa ceea ce dovedeste.
Daca doriti sa stiti mai mult de Billy, eu pot incerca sa raspund la intrebari. Sau poate vreti sa gasiti singuri dovezile asupra lui - ar fi si mai bine.
Eu nu vreu sa conving pe nimeni de cazul acesta, s-au sa misionez. Asa ceva ar fi contraproductiv!
Va salut.

spooky

Prima poza cel putin am vazut-o mai demult la categoria ARTWORK... si mai mult nici eu nu pot sa o clasific.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Skywalker

Asta n-are cum sa fie fulger globular. E un OZN. Lumina OzN-urilor provine din ionizarea suprafetei metalice, sau asa ceva. Si de asta are culoarea asta a focului.

apokryphos

Citat din: Skywalker din  02 Martie 2006, 18:07:49
Asta n-are cum sa fie fulger globular. E un OZN. Lumina OzN-urilor provine din ionizarea suprafetei metalice, sau asa ceva. Si de asta are culoarea asta a focului.

Are prea multe detalii si lipsa de simetrie sferica. Nu cred ca e fulger globular.

Cu toate astea, ionizarea joaca un rol foarte important in fulgerele globulare.  Prezenta ionizarii nu exclude catusi de putin ipoteza fulgerului globular.

Din pacate nu am vazut parametrii aparatului foto atunci cand s-a luat fotografia, ca sa imi dau seama daca e spre limita de difractie sau e in conditii normale.

A.

DepthOfField

ma risc o observatie in ultima poza de la Jackie28t.

se pare ca noi vedem niste obiecte discoidale, cu ceva care seamana cu o cabina. Noi le vedem sub forma unor elipse mult turtite, pentru ca ele zboara aproape la aceeasi altitudine cu avionul de unde s-a fotografiat, de fapt se pare ca ceva mai jos. Asa ca din pozitia fotografului, le vedem sub un unghi mic, aproape lateral. Daca zburau exact sub fotograf, ar fi aparut ca niste cercuri. Acestea sunt doar legile perspectivei.

La obiectul discoidal pe care l-am evidentiat eu, observam ca acea cabina nu trece de marginea indepartata a obiectului, sper ca am desenat in patratul explicativ suficient de precis ce vreau sa spun. Cum insa soarele se afla intr-un unghi mai mare, asa cum toate umbrele muntilor cat si ale discului sugereaza, si ne-am uita din pozitia soarelui, adica daca cineva s-ar afla in dreptul soarelui raportat la pozitia discului in discutie, obiectul discoidal respectiv s-ar vedea ca o elipsa mai putin turtita, pentru ca ne aflam, ca unghi, mai aproape de verticala decat unghiul sub care se vad obiectele in fotografia noastra. Sper ca nu am fost ambiguu. Asadar, cabina cu atat mai putin ar putea trece de marginea discului.
Iar contradictia este ca umbra arata clar forma unei cabine, care nu avea cum sa se proiecteze, conform legilor perspectivei.

Desigur, remarca mea este discutabila, caci exista posibilitatea ca norii aceia, in locul umbrei, sa aiba niste forme reliefate in asa fel, incat sa apara si o forma de cabina, simultan cu umbra obiectului. Totusi mi se pare o coincidenta cam mare, de aceea m-am riscat cu aceasta observatie.

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm