Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sceptici

Creat de assiris, 24 Aprilie 2006, 15:26:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: jackie28t din  10 Septembrie 2008, 23:54:10
Eu cred ca exagerati dragii mei si cam repede va adunati in haita.

Dar tu unde-ai crescut,mai "educatule" ? Ai venit din turma,din herghelie,ai crescut in jungla,in musuroi,te-ai emancipat intr-o crescatorie,intr-o cireada ...? Cum iti permiti sa spui ca ne adunam "in haita"...?  :x
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Nox

#76
Citat din: jackie28t din  10 Septembrie 2008, 23:54:10
Eu cred ca exagerati dragii mei si cam repede va adunati in haita.

Jackie, te-aº ruga sã eviþi construcþiile ca cea de mai sus. Cã nu exagereazã nimeni, poate tu când faci recomandãri TÂMPITE (cã nu ºtiu cum sã le zic altfel) de genul:

Citat din: Jackie28t
Ia o aspirina ca viata e frumoasa si nu mai insulta atat.In postul tau numai jackie scrie.Jackie in sus Jackie in jos.
Daca ai vre-o problema atunci sa ti-o rezolvi.Iti recomand rudotel daca nu incearca un morcov.Vorba aia, te descurci tu ca doar esti baiat mare.

Citat din: Jackie28t
Shadowman,
observ ca tot ce poti sa faci pe forum este doar sa aduci insulte catre un alt coleg.Se vede ca ai o viata trista si nu stii ce sa faci cu timpul.

Dacã eºti incapabil sã te implici într-o discuþie unde sã-þi argumentezi poziþia fãrã sã faci tot felul de remarci ºi sã te iei de viaþa nu ºtiu cui atunci stai în fotoliul tãu.

Abuzezi grav de rãbdarea mea ca ºi moderator!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

  OFF-TOPIC
Eu ii recomand lui jackie sa asculte o melodie,nu sa ia aspirine sau rudotel  :-D ca sa nu mai vada "haite" in jurul lui :
http://www.youtube.com/watch?v=klKCQZJEFlA
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jackie28t

#78
Pentru ''bluemoon8520''

Citat din: bluemoon8520 din  11 Septembrie 2008, 13:45:51
Jackie, te-aº ruga sã eviþi construcþiile ca cea de mai sus. Cã nu exagereazã nimeni, poate tu când faci recomandãri TÂMPITE (cã nu ºtiu cum sã le zic altfel) de genul:

''bluemoon8520'' tu ca moderator ar trebui sa moderezi cinstit si sa mai citesti ce scriu alti utilizatori pe forum inainte ca tu sa faci recomandari TÂMPITE si sa te legi doar de posturile mele. Posturile lui ''Shadowman'' cu insulte nu le-ai vazut? Ca din cate se vede nu ti-ai facut datoria de moderator incat sa atentionezi pe cei care sar la scandaluri sau cu insulte.Ia te rog pune mana si citeste ce a scris Shadowman.Insultele lui nu le vezi? Reciteste insultele lui Shadowman:

Citat din: Shadowman din  10 Septembrie 2008, 12:54:55
Trezeste-te si du-te si te culca ,omule...! Esti stresat,dormi putin,e poluare,s-a intensificat activitatea solara.Deh...
Mai fa-ti analizele,mai treci pe la doctor,ca stii tu,azi incepi sa aberezi,sa vezi si sa debitezi prostii,miine poate te cauta una imbracata in negru si cu o coasa in mina,ca nu stii cu bolile astea aparute acuma...
Vezi-ti de familie,de portofel,de ce-i pui lu' ala micu' pe masa miine,mai iesi la iarba verde,mai plimba-te cu bicicleta si mai lasa calculatoarele,Internetul,minciunile si mascariile alea difuzate pe Youtube...  :x
Mai bea un ceai de coacaze neindulcit seara, maninca mai putina carne,mai lasa cafeaua si condimentele,mai fa miscare

Citat din: Shadowman din  09 Septembrie 2008, 23:36:38
De sceptici,"realisti", tragatori de limba ori actori deghizati sunt satul pina peste cap... Umplu 10 stadioane Maracana cu asemenea indivizi. :lol: Nu vreau sa respir prea adinc,sa trag puternic aer pe nas.Risc ca celulule mele olfactive sa fie agresate de mirosul pestilential al unora de pe forum... 

Deci el intra cu scandaluri pe forum, expune insulte catre altii, dar ''moderatorul'' se face ca nu vede.Cred ca ai trebui sa vezi ca de acea esti moderator. Insultele nu sunt acceptate aici.Iar shadowman este si primul care a intrat la scandal si cu insulte.Eu nu am facuut altceva decat sa-i raspund la insultele lui de aceea i-am scris asa cum am scris. Repede te-ai luat doar despre ce am scris eu ca sa arati nu stiu ce.Daca te consideri moderator atunci modereaza cinstit nu ca un politzist corupt.

Cat despre cumvantul ''haita'' nu inteleg care e problema? Da, am spus ca cam repede va adutati in haita.
Eu am postat tot ce am avut de postat in topicul cu cazul de la Sibiu intr-un mod civilizat la subiect pe cand voi at-i intrat pe rand la scandal cu off-topic.Primul care a intrat cu off-topic a fost chiar moderatorul ''bluemoon8520''.Urmatorul a fost Shadowman care a sarit la scandal.Pe urma a urmat alx.Pai chiar voi 3 nu sunteti voi cei care va-ti plimbat impreuna prin padurea baciu si uite ca culmea tot voi 3 sunteti si cei care a-ti sariti la scadal cu off-topicuri.De ce s-au sters acele posturi...pai pentru ca erau off-topic deci asta este si dovada ca a-ti sarit exact ca o haita cate unul pe rand.Altcineva de pe forum uite ca nu l-a deranjat deloc acel post al meu care era direct si la subiect, doar voi v-ati agitat repede si ati sarit la scandal.Observ ca nu mai are alti membrii dreptul sa spuna ceva ca hopa sare trupa shadowman,alx si bluemoon8520 invitandu-i pe altii la scandal.Iar daca vrea sa spuna ceva repede intra bluemoon8520 si baga bulina galbena si te trece la ''moderated' doar ca sa-ti inchida gura ca nui convine ca este contrazis.Uite ca v-am raspuns la toti 3 si am si argumentat si v-am dovedit ca cea ce am spus a fost si corect.Daca vreti mai chemati vre-o 5 sa va ajute ca nui bai. Nu este prima data cand argumentez la 5 de-odata.Yep,uite ca pot.

Citat din: bluemoon8520 din  11 Septembrie 2008, 13:45:51
Dacã eºti incapabil sã te implici într-o discuþie unde sã-þi argumentezi poziþia fãrã sã faci tot felul de remarci ºi sã te iei de viaþa nu ºtiu cui atunci stai în fotoliul tãu.

bluemoon8520, eu cred ca raspunzadu-va la toti pe rand asa cum am si facut,drept dovada sunt posturile mele anterioare am dovedit ca sunt capabil sa ma implic intr-o discutie deci nu mai fa afirmatii false.Am si argumentat destul de clar.Cand ai sarit repede cu subiectul despre The Voice ti-am raspuns cu citatul unde scria de demult ca nu cer la nimeni sa creada ceva anume din ce scriu sau expun.Deci faza ta cu ''erata'' a devenit o eroare.La fel cand tu ai venit cu povestea aia fantezista despre iluziile din casa ''Oregon Vortex'' pe care tu le-ai prezentat ca fiind paranormale eu ti-am dovedit acolo ca alea sunt doar iluzii.Si multe altele.Deci am venit acolo cu DOVEZI si ti-am demostrat deci pot stai linistit.Si au mai fost si multe alte cazuri pe care le-am demostrat intr-un mod civilizat tocmai de pe vremea cand tu nici nu exista pe acest forum.Problema este ca tu nu prea poti si mai insulti si pe altii cu afirmatii false.
Deci bluemoon8520 daca nu esti capabil sa moderezi cinstit si corect acest forum si nu esti capabil sa tii o conversatie atunci stai in fotoliul tau.Vorba ta ca doar tu ai folosit acele expresii nu? Deci ramai in fotoliul tau de moderator atat cat prinzi timp ca cine stie ce-ti aduce viitorul.Nu-i asa ca te simti bine si te crezi mare de acolo din fotoliul de moderator?
Apropo ce vorbeai tu de tampenii? Eu iti recomand sa ai grija cum folosesti cuvintele.Daca esti moderator asta nu inseamna ca trebuie sa insulti pe altii.Esti moderator pe forum nu moderator si pentru mine. Citeste si insultele lui Shadowman sau altora nu numai ''strict'' pe ale mele.Cand le vezi pe toate atunci am sa te consider ca esti moderator.Nu numai posturile pe care le vrei tu.

Citat din: bluemoon8520 din  11 Septembrie 2008, 13:45:51
Abuzezi grav de rãbdarea mea ca ºi moderator!

bluemoon8520,
nu ti-a pus nimeni pistolul in tampla spunadu-ti cum sa moderezi dar eu te rog sa nu mai abuzezi atat de functia de moderator.
Tura trecuta doar pentru ca i-am dat un raspuns normal on-topic lui ''rebelfire'' repede mi-ai dat pe nedrept bulina galbena cu '' moderated'' dupa 2 zile primesc mesaj sec de la tine ca mi-ai scos 'atentionarea ''moderated''.
Cum asa de insulti utilizatirii de pe forum? Esti moderator,dai astazi bulina galbena unuia,maine i-o scoti ca ti-ai dat seama ca ai gresit?
Pai cum te joci su avertizarile ca la gradinita.Iti bati joc de oameni pe forum? Daca retragi ''moderated'' cuiva cereti si scuze de greseala ca doar nu crezi ca noi aici pe forum suntem zebre ca sa-ti bati joc avertizand cu buline colorate.

Parerea mea este ca ai noroc ca esti singurul pe forum si ca nimeni nu poate sa spuna ceva ca repede abuzezi de functia de moderator si bagi bulina galbena inchizand opinia altuia.Daca ar fi fost alti 9 moderatori aici pe forum,dupa felul corupt cum moderezi cred ca te-ar fi scos afara.Dragul meu bluemoon8520, un moderator adevarat este cel care modereaza forumul intr-un mod cinstit catre toti cu aceasi regula si aduce armonie nu scandaluri cu off-topicuri asa cum ai sarit tu catre postul meu cu ''mda'' deschizand calea catre off-topicuri.Un moderator adevarat este cel care castiga respect si nu numnai pe hartie, care este respectat si se comporta civilizat si diplomatic cu utilizatorii unui forum.Nu numai sa avertizezi in stanga si in dreapta cu buline colorate ca sa-ti spui in sine,ah ce bine este sa fii moderator.Deci bluemoon8520 inainte sa-mi spui mie sa las acele afirmatii mai bine ai citi sa vezi cine intra primii cu insulte si scandaluri.Tu ca moderator esti dator sa opresti si tot felul de insulte sau scandaluri.
Eu nu am avut nimic cu nimeni.Am spus tot ce am avut de spus despre cazul din Sibiu.Restul off-topicurile si scandalurile voi le-ati inceput nu eu.


Citat din: Shadowman din  11 Septembrie 2008, 15:51:53
OFF-TOPIC
Eu ii recomand lui jackie sa asculte o melodie,nu sa ia aspirine sau rudotel  :-D ca sa nu mai vada "haite" in jurul lui :
http://www.youtube.com/watch?v=klKCQZJEFlA


Shadowman,
nu m-am uitat la linkul expus de tine prin simplu motiv ca nu am chef.Dar daca stii sa faci dedicatii frumoase atunci eu iti recomand sa trmiti acesl link catre parintii tai.Sigur se vor bucura sa aiba ceva frumos din partea ta.
Cat despre mine,te rog nu mai te lega de numele aiurea,lasa insultele deoparte si adu dovezi ca la vorba esti tare dar la dovezi esti ZERO
Cam atat cu tine.Sper sa nu te superi ca nu te bag in seama,este doar plin simplu fapt ca si eu m-am saturat de indivizi ca tine care vin doar cu mofturi si scandaluri.Mai ai si impertinenta si sa si insulti,te citez:

Citat din: Shadowman din  10 Septembrie 2008, 12:54:55
Trezeste-te si du-te si te culca ,omule...! Esti stresat,dormi putin,e poluare,s-a intensificat activitatea solara.Deh...
Mai fa-ti analizele,mai treci pe la doctor,ca stii tu,azi incepi sa aberezi,sa vezi si sa debitezi prostii,miine poate te cauta una imbracata in negru si cu o coasa in mina,ca nu stii cu bolile astea aparute acuma...
Vezi-ti de familie,de portofel,de ce-i pui lu' ala micu' pe masa miine,mai iesi la iarba verde,mai plimba-te cu bicicleta si mai lasa calculatoarele,Internetul,minciunile si mascariile alea difuzate pe Youtube...  :x
Mai bea un ceai de coacaze neindulcit seara, maninca mai putina carne,mai lasa cafeaua si condimentele,mai fa miscare


Shadowman, ce-ar fi sa le faci tu pe toate cele pe care le-ai mentionat mai sus? Ti-ar prinde bine sa stii.
Ce-ar fi sa-ti viezi tu de familia ta.Sa mai lesi obsesia despre oznuri si padurea baciu la o parte si sa faci si tu o plimbare afara la aer curat, sa lesi computerul si internetul la o parte si sa vezi si tu razele solare,sa iesi din casa si ai sa realizezi ca exista si o viata in spatele monitorului.Eu cred ca daca tot ai facut recomandari prin insulte, sigur vei avea multe de castigat si de invatat realizand cele exprimate de tine.Mult succes, satanate si sa cresti mare.


Pentru moderatorul ''bluemoon8520''

Citat din: bluemoon8520 din  11 Septembrie 2008, 13:45:51
Jackie, te-aº ruga sã eviþi construcþiile ca cea de mai sus. Cã nu exagereazã nimeni, poate tu când faci recomandãri TÂMPITE (cã nu ºtiu cum sã le zic altfel) de genul:

Dacã eºti incapabil sã te implici într-o discuþie unde sã-þi argumentezi poziþia fãrã sã faci tot felul de remarci ºi sã te iei de viaþa nu ºtiu cui atunci staiîn fotoliul tãu.

Abuzezi grav de rãbdarea mea ca ºi moderator!


bluemoon8520
Ne spui si noua ce legatura are postul tau de mai sus cu subiectul acestui topic ''Sceptici'' ?
Si de ce ai mutat off-topicurile de acolo in acest topic? ce legatura are cu acest subiect?
Cum moderezi insultele lui shadowman si off-topicurile tale?
Tu cum raspunzi pentru greselile tale?
Daca te crezi moderator atunci modereaza cinstit si numai deschide scandaluri cand altii spun intr-un mod civilizat si liber punctul lor de vedere.Nu am nimic cu nimeni dar se pare ca voi aveti ceva cu mine.
 Moderated

Nox

#79
Deja depãºeºti orice limitã. Þi-am suspendat pentru o perioadã mai lungã de timp dreptul de a posta în mod direct pe forum.

Mai citeºte odatã mesajul ui shadowman de aici ca sã vezi cã nu se referea la tine în mod direct ci era o "ironie" adresatã scepticilor.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Nox

#80
Am prins un mesaj aici, de la userul adi, care ºi l-a ºters între timp... ataºez imaginea...

Deci, adi, nu cenzurãm nimic... ba din contrã... scoatem de la "gunoi" ºi mesajele autocenzurate!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

Citat din: bluemoon8520 din  11 Septembrie 2008, 21:19:25
Mai citeºte odatã mesajul ui shadowman de aici ca sã vezi cã nu se referea la tine în mod direct ci era o "ironie" adresatã scepticilor.

Mesajul s-a dorit a fi inteles ca un posibil dialog imaginar intre mine,aflat ( daca doresc... :evil: )  in pozitia scepticului,criticului si necredinciosului in ozn-uri (nave) extraterestre ,ET si un sustinator (no name,fictiv,imaginar) al existentei acestor fenomene si fiinte...
Argumentele aduse,intrebarile postate in mesaj,va asigur ca au fost putine.Vroiam sa mai adaug pojarul,oreionul si alte boli din copilarie,bataturile de la picioare si branturile din pantofi care pot afecta meridianele si punctele energetice din talpa,starea conductei prin care trece apa potabila,spraiurile,deodorantele,insectele care te pot ciupi,alimentele modificate genetic,poluarea si multe alte cauze ori motive care se pot invoca pentru a explica fenomenul OZN...Ca la cite motive si explicatii s-ar gasi,multe din fenomenele OZN s-ar reduce la halucinatii,vedenii,perceptii alterate... :-)
Din pacate,mesajul a fost perceput ca un atac la persoana,ca o ironizare a lui Jackie...N-am avut aceasta intentie.Am crezut ca s-a subinteles din mesaj,ma citez : " Jackie28t, am o veste buna pentru tine : N-o sa fi singur.Ma alatur,si eu,celor ca tine..."
Imi pare rau ca s-a perceput mesajul gresit.Daca nu m-am facut suficient inteles,este doar vina mea.
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY