Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cipuri in oameni? Cumva 666?

Creat de IONUT, 01 Septembrie 2006, 21:59:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

IONUT

Bun gãsit tuturor.

Revin cu un topic nou ºi extrem de important. Dintr-o întâmplare am discutat câteva min cu un calugãr bãtrân dar pe cat de varsnic pe atât de informat. A auzit de tendinþa / intenþia de a se implementa cipuri oamenilor. Voi aþi auzit de aºa ceva ?  Cicã cei ce nu vor avea aºa ceva nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, probabil un fel de comerþ electronic cu citire de la distanþã ºi urmãrire individualã.

Vã rog sã confirmaþi dacã aþi auzit aºa ceva .

Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.

ATENÞIE oameni buni, mult nu mai este.

jackie28t

Da IONUT s-a speculat demult  prin ziare si internet deja acea varianta a cumpararii prin chipuri implantate cu toate datele medicale,bancare si alte date informative personale.Cred ca acest lucru va aparea in viitor mai intai in USA.
Chipuri s-au implantat de mult in oameni IONUT in special de agentii secrete pentru a tine controlul unor anumiti oameni.Acele cipuri pot sa denclansheze si un atat de inima in care face sa omoare un om fara a lasa nici o urma.
Trist dar adevarat :|
Cand voi avea timp voi incerca sa elaborez mai mult despre astfel de cipuri.
Voi lasa totusi ceva ce am mai postat pe undeva in forum despre cipuri implantate in cetatenii mexicani pentru cazuri de urgenta.Arunca o privire peste stire si clip ca sa-ti faci o idee.Din pacate lucrurile sunt mult mai diabolice privind alte tipuri de chipuri implantate in oameni.


Microchip implantati in cetatenii Mexicani : http://www.msnbc.msn.com/id/5439055/



RFID Microchip Video!: http://awakeningmindproject.com/files/Verichip.wmv

jackie28t

Sa nu uiti aceasta exclamatie IONUT,citez:

CitatErik Michielsen, director of RFID analysis at ABI Research Inc., said that in theory the chips could be as secure as existing RFID-based access control systems such as the contactless employee badges widely used in corporate and government facilities.

AdiM

Citat din: IONUT din  01 Septembrie 2006, 21:59:11
Bun gãsit tuturor.
Revin cu un topic nou ºi extrem de important. Dintr-o întâmplare am discutat câteva min cu un calugãr bãtrân dar pe cat de varsnic pe atât de informat. A auzit de tendinþa / intenþia de a se implementa cipuri oamenilor. Voi aþi auzit de aºa ceva ?  Cicã cei ce nu vor avea aºa ceva nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, probabil un fel de comerþ electronic cu citire de la distanþã ºi urmãrire individualã.
Vã rog sã confirmaþi dacã aþi auzit aºa ceva .
Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.


Tehnologic, se poate imagina o asemenea perspectiva de catre cei care cred ca oamenii pot fi o turma de oi dispuse sa fie marcate cu etichete sau cipuri, sau de catre cei care au vreun interes sa raspindeasca o asemenea mentalitate... Dar mie mi se pare o mare fantezie, fiindca nimeni nu te poate obliga, ca om, sa accepti in corpul tau ceea ce nu vrei tu (viata nu e un film SF urit, totusi)... Nici macar nu esti obligat sa te vaccinezi asa cum iti impun autoritatile medicale. Daca nu te vaccinezi asa cum ti se impune, eventual platesti o amenda, fiindca nu respecti parerea autoritatilor medicale, dar nu te omoara nimeni si nu te baga nimeni la inchisoare, din moment ce nu te-a omorit deja virusul contra caruia nu te-ai vaccinat. Cel mult azi poti fi convins prin reclama sa inghiti de bunavoie ce vor altii sa-ti vinda, daca tu singur accepti asta.


jackie28t

Deocamdata nimeni nu este obligat sa-si implateze chipuri in propriul corp.Da este adevarat.Deocamdata se implateaza chipuri doar unor oameni care au nevoie de asa ceva pentru meseria lor.Trecand peste chipurile legate de medicina (ce ar putea fi doar un caz pentru a linisti populatia)...as adauga ca sunt deja baze militare unde unii angazati sunt nevoiti sa aiba asemenea chipuri implantate in corpul lor pentru mai multe motive.
Deoarece am avut posibilitatea sa discut cu mai multe persoane din cadrul militar american si britanic voi lasa cateva motive dar la care binenteles pe langa acestea mai sunt si altele.

1.Nevoie de chip pentru a avea acces unor anumite zone in regiunea bazei militare.Oricine trece de bariera zonei chipul informeaza si sustrage datele persoanei.(pentru domeniul securitatii)

2.Aceleasi cipuri..... pentru a feri anumiti angajati de unele zone care sunt interzise.Apropierea de zona respectiva face ca chipul sa provoace dureri mari de cap insuportabile.

3.Unele cipuri mai sunt implantate in secret (prin ''ABDUCTION'')pentru a manipula psihic persoana si a o controla....ce duce la mind control.

Sunt inca multe de spus Adim despre acest subiect dar intrebarea este daca esti pregatit sa discuti serios despre astfel de subiecte.Daca nu esti pregatit si nu faci putina investigare prin documentare atunci cam greu vei pricepe si subiectul va deraia la cutotul altceva.Dupa cum vezi,doar ce se stie in public,chipurile exista implantate in corpuri civile pentru scopuri medicale deocamdata dar gandestete la ce se ascunde in spatele cortinei.La cea ce nu stim 8-)

IONUT

Vã mulþumes cã mi-aþi rãspuns, oameni buni. Deci dupã cum se pare, SCRIPTURA se împlineºte, toate la timpul lor.

Am lansat acest topic pentru a pune în gardã cît mai multã lume.

[wiki=]Datoria noastrã este sã-i averizãm pe ceilalþi din jurul nostru, pe copii noºtrii..ººmd.[/wiki]

NU UITAÞI ASTA !!![/font]

jackie28t

Ionut,
nu cred ca microcipurile implantate in corpul uman( la ora actuala sau in viitor)ca  are vre-o legatura cu nr.666 sau cu SCRIPTURA.De fapt nr.666 nu reprezinta nimic alceva decat un numar banal ca ori si care alt numar....la care multi superstitiosi i-l iau ca pe un ''simbol'' asa cum unii primitivi luau CROCODILUL drept GOD.
DIAVOLUL nu exista(dupa parerea mea) ci este doar un simplu cuvant metaforic care reprezinta tot ce este ''diabolic''
Sper ca ma intelegi ce vreau sa spun.Tehnologia avansata in viitorul apropiat va apela la lucruri foarte minuscule si inteligente.Chipurile implantate vor fi ca si ceasurile de la mana.Crezi ca ce-i ce poarta ceas la mana sunt asa spus ce-i care sunt insemnati cu numarul ''666''? :roll:
Eu nu cred :-D

jackie28t

Apropo, un articol interesant pe care l-am citit de mult/ din evenimentul zilei:
_________________________________________________

Un savant american si-a organizat traiul astfel incit sa apuce urmatoarea revolutie tehnologica, convins ca aceasta va aduce viata vesnica
Omul de stiinta american Ray Kurzweil , care totodata este si un inventator faimos, intentioneaza la modul serios sa devina... nemuritor, el fiind convins ca, in aproximativ 20 de ani, stiinta va progresa suficient pentru a permite viata vesnica. Pentru a-si atinge acest ideal, principala preocupare a savantului, in virsta de 56 de ani, este de a-si mentine sanatatea intr-o stare perfecta, astfel incit sa apuce acel moment.
Credincios scopului pe care si l-a propus, Kurzweil inghite, in fiecare zi, 250 de suplimente alimentare, bea 10 pahare de apa alcalina si 10 cesti de ceai verde si-si monitorizeaza 40 - 50 de indicatori de forma, mergind pina la "sensibilitatea tactila" si adaptindu-si regimul de viata in functie de rezultate. Cartea sa, "Calatorie fantastica: Ramii in viata suficient cit sa traiesti vesnic", se doreste a fi un ghid comportamental pentru toti cei care doresc sa devina nemuritori. Volumul face parte dintr-un plan mai amplu, conceput sa permita oamenilor sa traiasca suficient de mult pentru a prinde viitoare explozie tehnologica despre care Kurzweil prognozeaza ca va transforma nemurirea din vis in realitate curenta.

Nanoboti si gene din retea
Savantul are in vedere progresele in nanotehnologie, care vor permite fabricarea unor roboti de dimensiunile unei celule, poate chiar mai mici. Acesti nanoboti, crede Kurzweil, vor misuna prin organismele noastre, unde pot repara oase, muschi, artere si chiar neuroni.
Intr-un astfel de viitor aparent utopic, omul de stiinta mai prezice ca fiecare dintre noi va putea descarca de pe Internet imbunatatiri ale codului genetic propriu, iar progresele medicale vor fi atit de mari si de dramatice incit nu vom mai avea nevoie nici de inima. Astfel de afirmatii pot fi calificate drept fantasmagorii, dar Kurzweil este departe de a-si fi pierdut mintile. El este cistigatorul unui Premiul Lamelson, in valoare de 500.000 $ oferit de MIT pentru inventii tehnologice, iar in 1999 a obtinut Medalia Nationala pentru Tehnologie. "Christian Science Monitor" il numeste "un Edison contemporan. Printre cele mai celebre inventii ale lui Kurzweil se numara o masina de citit pentru orbi, capabila sa recunoasca orice tip de caractere.

Preziceri verificate
Prezicerile sale, spune inventatorul, se bazeaza pe modele stiintifice atent construite, care s-au dovedit a fi exacte. In cartea "Epoca masinariilor inteligente" (1990), Kurzweil profetea atit aparitia unei retele mondiale de calculatoare, care azi se numeste Internet, precum si dezvoltarea unui computer capabil sa bata un campion de sah. "Nu sint doar presupuneri. Exista metodologii de a face asa ceva", spune inventatorul.
Regimul sau de sanatate riguros nu e excesiv, ci doar eficient, insista Kurzweil, care a reusit singur, dupa ce medicii au esuat, sa-si controleze diabetul de care sufera din tinerete. Rezultatul este ca, in ultimii ani, cea mai grava afectiune de care a suferit a fost o usoara congestie nazala. Iar in ultimul deceniu, interesele tehnologice ale lui Kurzweil au inceput sa se intrepatrunda cu stiinta medicala, mai multi cercetatori descoperind similaritati intre cele doua domenii. "Toate genele pe care le avem, cele 20.000 sau 30.000 de gene, sint de fapt mici programe biologice", sustine inventatorul, fara a mai fi contrazis in aceasta privinta.
___________________________________________________

prosecco

foarte interesant jackie......

insa eu cel putin prefer sa traiesc atata timp cat mi-a fost dat.......decat mult si prost mai degraba putin si bine.....dar de fapt....ce inseamna sa traiesti?

udar

Prosecco, odata ce inaintezi in varsta viata incepe sa aiba un alt sens. Cand esti tanar si fraged simti ca poti face orice, ai mania invulnerabilitatii si nu iti pasa de viata. Dar dupa ce treci de varsta de 50 de ani ai da orice sa mai traiesti 20-30 de ani...

E adevarat insa si ce ai spus, ca a trai bine e  mult mai important decat a trai mult...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

pri3st3ss

tot de la stiri....

nu sunt cipuri, sunt bratari ; deja aparute si folosite in America ( multi copii rapiti au fost gasiti cu ajutorul lor ) si se pare ca vor aparea in 10 ani si la noi in tara...am auzit ca cei de la guvern deja se specializeaza in astfel de bratari GPS...

sper sa nu le vina si parintilor mei ideea sa imi ia una ,ca sa vada pe unde umblu  :-D :lol: :wink:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

Interesanta stirea pri3st3ss.Multumesc de instiintare.Chiar am sa-ncerc sa procur o astfel de bratara pentru catelul meu ca tot dispare uneori fara urma.Cel putin daca-l rapesc extraterestrii sa le urmaresc si eu traseul. :-D

pri3st3ss

 :lol: :lol: :lol: :lol:

da, sa stii ca e interesanta,dar eu nu as purta asa ceva!!!! lasa-ti catelul in pace te rog!


totusi se pare ca se va folosi deocamdata - cel pitin in Romania - in penitenciare:

"Brãþarã cu GPS la piciorul condamnaþilor
de Magda CRISAN 


Fuga lui Omar Hayssam i-a determinat pe guvernanþi sã modifice, ieri, prin ordonanþã de urgenþã, noul Cod de Procedurã Penalã (CPP), la doar douã luni dupã ce o fãcuserã ºi parlamentarii. Schimbãrile din cod, care este de astãzi în vigoare, ar trebui sã evite repetarea incidentului Omar în viitor, a spus ministrul justiþiei, Monica Macovei. Principala noutate este cã arestaþii suferinzi de diverse boli care nu pot fi tratate la spitalele penitenciarelor nu vor mai fi eliberaþi, ci transferaþi la spitale publice. Paza acestora va fi asiguratã, pe toatã perioada internãrii, de penitenciar. Totodatã, persoana care are interdicþie de a pãrãsi localitatea sau þara va trebui sã se prezinte regulat la poliþie, o datã pe lunã sau în fiecare sãptãmânã, în funcþie de gravitatea cazului. Dacã nu respectã schema de supraveghere obligatorie, condamnatul va fi rearestat. Judecãtorul poate dispune în cazul celor cu interdicþie de a pãrãsi localitatea sau þara purtarea unei brãþãri electronice de supraveghere care funcþioneazã ca un sistem GPS. "Ne gândim ca în viitor sistemul sã înlocuiascã complet arestul preventiv", a spus Macovei. Activarea acestui sistem costã cel puþin 80 sau 100 de mii de euro, calculul fiind fãcut pentru circa ºase mii de persoane eliberate sub supraveghere. Prin ordonanþã s-a stabilit ce presupune darea în urmãrire, care pânã acum nu era definitã în niciun fel. Astfel, persoanei date în urmãrire îi va fi interceptatã corespondenþa ºi ascultate convorbirile telefonice ºi la nevoie îi vor fi puse sub supraveghere conturile bancare. " ( sursa : ziarul "Adevarul" )

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

prosecco

Citat din: udar din  07 Septembrie 2006, 08:53:34
Prosecco, odata ce inaintezi in varsta viata incepe sa aiba un alt sens. Cand esti tanar si fraged simti ca poti face orice, ai mania invulnerabilitatii si nu iti pasa de viata. Dar dupa ce treci de varsta de 50 de ani ai da orice sa mai traiesti 20-30 de ani...

E adevarat insa si ce ai spus, ca a trai bine e  mult mai important decat a trai mult...

eu nu vreau neaparat sa traiesc bine....vreau sa am puterea sa traiesc din plin fiecare clipa,ora, zi ,din viata mea.....asta inseamna sa traiesti cu adevarat....iar evenimentele care nu le poti controla trebuie sa le lasi sa alunece si sa cada acolo unde le este dat sa cada.....

si spre deosebire de acei oameni la 50 de ani care ar da orice sa mai traiasca inca 20-30 de ani......eu as da orice sa mai am iar 20-30 de ani......dar ma bucur ca,chiar am 20-30 ani :P :P :P...si vreau sa traiesc din plin ca mai tarziu sa nu regret ca a trecut viata pe langa mine fara sa-mi dau seama......din pacate multi realizeaza prea tarziu ca anii au trecut pe langa ei si nu mai pot da timpul inapoi.....timpul nu te iarta...

am fost cam offtopic...sa revenim totusi la subiect :grin:

IONUT

OAMENI BUNI nu luþi tehnologia mai presus decât pe DUMNEZEU.

Brãþãrile ºialte lucruri au demult tehnologia GPS care are menirea de a identifica anumite poziþii.

Însã treba este foarte seriosã. Vã invit sã citiþi acest articol prteluat de la : http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm.

Noile buletine 666 intra in Romania

Desi vorbim de mai multa vreme despre posibila introducere a buletinelor electronice de identitate, lucrurile pareau a avea desfasurare lenta. Cel putin pentru romani. Dar, ca un traznet din senin, a venit vestea ca vor fi introduse noile documente, numite carti electronice de identitate, imediat. Aceasta imediatete are caracterul unei alergari pe suta de metri. Iata cum au evoluat (ametitor de repede) lucrurile!

La 27 august anul curent o delegatie de la doua firme germane din cadrul unui mare trust, Deutsche Telecom, a vizitat Guvernul Romaniei. Dupa numai doua zile, la 29 august, premierul Adrian Nastase a emis Ordonanta de urgenta nr. 69 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate, document care a fost publicat in Monitorul oficial peste alte doua zile, la 31 august. Ce vor fi discutat nemtii cu guvernantii nostri nu stim, dar viteza naucitoare a aplicarii in Romania a cartelelor electronice de identitate este un simptom care ne pune pe ganduri, daca nu ne inspaimanta.

Pentru a informa cititorii, am apelat la biroul de evidenta populatiei de la Politia Judetului Bacau. Am citit Ordonanta cu numarul 69, a carei copie o detinem. Ea se aplica de la 1 ianuarie 2003 si prevede o prima etapa de preschimbare a vechilor documente de identitate a populatiei din municipiile de resedinta de judet pana la 31 iunie 2004. A doua etapa include celelalte municipii si orase pana la 31 decembrie 2005. Comunele intra in a treia etapa, prevazuta a se incheia la 31 decembrie 2006. Asadar, pana la aderarea la UE trebuie sa fim deja trecuti pe cartele electronice de identitate.

Ce contine cartea electronica de identitate, dupa lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere si cartea de alegator. Dupa caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnatura digitala (banuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).

Fireste, ne-am interesat daca microcipul cu datele noastre personale va contine codul de bare. Da, ca si la pasapoartele noi, toate
informatiile vor fi introduse in codul de bare, pentru a putea fi citite electronic de catre calculator. I-am intrebat pe informaticienii de la evidenta populatiei daca stiu ca in acest cod de bare se afla trei guarzi (guard bars) reprezentand numarul fiarei, 666. Ei ne-au raspuns ca nu au nici o vina, asa a fost conceput codul de bare, cine l-o fi facut, si ei nu au decat sa execute procedura standardizata. Prin urmare, vrem nu vrem, vom intra sub semnul Antihristului cat de curand.

Cam la o luna si jumatate de la emiterea ordonantei cu pricina, pe 13 octombrie curent, cateva cotidiane centrale ("Ziua", "National") au publicat un documentar (in mare, acelasi), semnat cu pseudonime (se feresc ziaristii de ceva) in care e pusa transant problema ca numarul fiarei intra obligatoriu pe buletinele noastre. De aici am aflat ca doar trei tari europene au aceste tipuri de smart card, Finlanda, Italia si Olanda. Se fac intense eforturi pentru introducerea lor in SUA si Anglia. In Est, se pare, suntem primii (datorita Guvernului prea plecat) care ne asezam sub semnul lui Satan. Asa cum scrie la Apocalipsa si cum se discuta deschis in toata lumea, va urma implantarea microcipului sub pielea mainii sau a fruntii. Vremurile
din urma!

Care este derularea procesului de pregatire in momentul de fata? Ordonanta trebuie sa intre in Parlament pentru a fi votata. Acum se afla la comisia de specialitate. Unele gazete au formulat, intre timp, indoieli, ba chiar au lasat sa se inteleaga ca Parlamentul va tergiversa votarea legii. Dupa opinia noastra, aceasta nu e decat o marunta diversiune pentru pacalirea opiniei publice. La 23 octombrie curent, ministrul Administratiei Publice, Octav Cozmanca, declara: "Preschimbarea acestor documente este o necesitate absoluta" si el prevedea ca va fi incheiata pana la finalul anului 2005, deci mai repede decat scrie ordonanta. La comanda, se vor grabi si parlamentarii. Diavolul este nerabdator sa ne inroleze sub sceptrul
iadului! Si o va face.

Portita de scapare

Totusi, nu avem nici o sansa de a evita preluarea cartii electronice? Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca "persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna si nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul si se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasa de Parlament. De intrebat nu ne intreaba nimeni. De aceea, crestinii care vor sa-si apere identitatea in Hristos trebuie sa se trezeasca, sa formeze asociatii si sa preintampine prin proteste introducerea obligatorie a cartii electronice de identitate. Fireste, ierarhia Bisericii Ortodoxe ar trebui sa fie in fruntea noastra, asa cum se intampla in Grecia. Ca model, va invitam sa cititi Circulara Sinodului Bisericii Ortodoxe a Greciei, preluata din cartea Apocalipsa 13, scrisa de Mircea Vlad.

Fiþi atenþi cã Apocalipsa este aproape.