Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

#2715
Citat din: OM din  11 Decembrie 2012, 12:08:30
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/apocalipsa-21-decembrie-2012-extraterestri-dmitri-medvedev-dezvaluiri-426163.html

Pe langa faptul ca stirea asta a mai fost pusa, ea trebuia postata la Pagina comica!!! Nici nu trebuie sa vezi tot asa-zisul interviu cu microfonul aparent deschis, ca sa-ti dai seama ca premierul glumeste. Asa se explica probabil si faptul ca reporterita rade in hohote. Chiar nu stiu cum a putut o asemenea stire sa treaca drept "bombastica", "disclosure" etc. Ma si miram cum un om caruia i se incredinteaza secrete de stat sa aiba asemenea "scapari" si mai ales de ce nu au transmis stirea chiar reporterii respectivi ci altcineva, nu se precizeaza cine - eu cred ca unul dintre cameramani a vrut sa faca o gluma.

Citat din: liviu86 din  08 Decembrie 2012, 13:52:25
Premierul rus invitat la un post tv, in pauza publicitara a facut cateva gafe.
Sursa: http://www.digi24.ro/stire/Gafele-premierului-rus_63627
Cele spuse de el: ,,Alături de servieta cu codurile nucleare, președintele primește și un dosar strict secret. În acest dosar sunt toate informațiile despre extratereștrii care ne-au vizitat planeta".

calator astral

@padme> de unde stii tu ca e o "gluma"?!
experti in psihologie au analizat frazele "off" ale lui Medvedeev si au concluzionat ca spune ADEVARUL.
Asculta inregistrarea, vezi ce subiecte a mai atins in discutia libera cu jurnalistii, convins ca microfonul nu e in functiune. Il critica pe Putin, care e "mereu in intirziere", mai critica si interventia unor politisti pe la ora 8 dimineata, cind vorbeste de prezenta masiva a extraterestrilor dintre noi si informatiile despre aceasta prezenta, pastrate, atentie, in valiza cu codurile nucleare, este SINCER, destainuie un mare secret "alienii sint aici, multi, printre noi!".


horia2008

Citat din: calator astral din  11 Decembrie 2012, 13:35:31
experti in psihologie au analizat frazele "off" ale lui Medvedeev si au concluzionat ca spune ADEVARUL.

o sursa, ceva, un link....te rog...



mariusvlad

#2718
Si daca Medvedev ar fi spus exact contrariul..., si daca maine ar iesi Obama pe sticla si ar spune ca extraterestrii nu exista... Hai sa fim seriosi. Majoritatea dintre membrii acestui forum studiaza fenomenul de ani buni si si-au facut deja o idee. Chiar mai conteaza daca un prim ministru confirma teoria? De fapt orice ar spune, exista un contraargument la fel de puternic ca si argumentul in sine.
Deci, cei care nu credeau pana acum in extraterestrii vor gasi metode rapide de a demonta orice declaratie.
De fapt problema cu inregistrarea respectiva trebuie privita altfel. Nu existenta extraterestilor printre noi trebuie dezbatuta ci de ce a fost facuta aceasta afirmatie? Ce se ascunde in spatele acestor cuvinte?
Cat despre faptul ca a fost o gluma, ar fi prea infantila tinand cont de persoana care a facut-o.

OM

Citat din: mariusvlad din  11 Decembrie 2012, 22:44:18
Cat despre faptul ca a fost o gluma, ar fi prea infantila tinand cont de persoana care a facut-o.

Parca se zicea ca "marile adevaruri se spune in gluma". Eu acum am vazut stirea, scuze ca nu am cautat prin pagini. Acum privind per ansamblu am impresia ca o sa mai fie declaratii de genul asta, de la mai multi oameni importanti in viitorul apropiat.
Parerea mea
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

horia2008


SLEAH19

Planeta e suprapopulată, de stimulează imaginaţia amelioratorilor la panoplia metodelor de exterminare, dar ruşii (şi în general rasa albă) sunt în regresie . Putin vrea decreţei . Simte probabil China în ceafă, care, are nevoie de spaţiu vital şi resursele Siberiei ?

Potrivit lui Putin, rusii trebuie sa privilegieze familiile numeroase pentru ca Rusia sa nu devina in timp "o tara saraca, imbatranita si incapabila sa pastreze independenta si chiar teritoriul". "Daca natiunea nu este capabila sa se pastreze si sa se reproduca, atunci nici nu mai avem nevoie de un dusman extern, caci totul se va prabusi de la sine" a avertizat el. "Pentru ca Rusia sa fie puternica si suverana, trebuie sa fim mai numerosi".

Altădată problema se rezolva cu ceva deportări.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-13802538-vladimir-putin-familia-rusia-trebuie-aiba-minim-3-copii-pentru-rusia-puternica-suverana-trebuie-fim-mai-numerosi.htm

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Cautatorul

Imi plac stirile de la ruvr.ru ca sunt scurte si spun esentialul. E adevarat ca o fac in stilul tovarasilor...

"În oraşul siberian Omsk a căzut pentru a doua oară în această săptămână zăpadă neagră. Primele precipitaţii de culoare gri închis s-au înregistrat pe 12 decembrie.

Potrivit datelor preliminare, precipitaţiile nu sunt periculoase pentru sănătate, însă se poate spune sigur că este aşa numai peste câteva zile, când va fi gata analiza completă a substanţei.

Nu este exclus ca substanţele să fi fost aruncate de întreprinderile chimice din zonă. În această vară, la Omsk au căzut precipitaţii neobişnuite, de această dată sub formă de pulbere albă. A fost vorba de catalizator folosit la uzina petrolieră Gazpromneft-ONPZ."

http://romanian.ruvr.ru/2012_12_14/In-Siberia-a-cazut-zapada-neagra/



"Biologii californieni încearcă să afle descifreze fenomenul observat duminica trecută pe plajele din Santa Cruz, în zona Golfului Monterey. Într-o dimineaţă, malul s-a umplut de calamari Humboldt, care nu se ştie de ce au sărit pe nisip, relatează CBS.

Oamenii au încercat să arunce calamarii înapoi în mare, însă aceştia s-au aruncat din nou pe nisip.

Savanţii presupun că posibila cauză a sinuciderii în masă a calamarilor ar fi putut fi încălzirea globală."

sau de la 2012?  :-)

http://romanian.ruvr.ru/2012_12_13/Mii-de-calamari-s-au-sinucis/

"Marţi de pe Cape Canaveral, Florida, naveta spaţială secretă X-37B a fost lansată pe orbită cu ajutorul rachetei Atlas V.

În anul 2010 a fost lansată pentru prima oară naveta spaţială Х-37В care s-a aflat pe orbită 7 luni de zile.
Naveta Х-37В este de 4 ori mai mică decât modelele precedente de navete spaţiale americane. Lungimea ei este de 8,8m, iar anvergura aripilor este de 4,5 metri. Greutatea de decolare a navetei este de circa 5 tone, ea poate ateriza pe Pământ în regim de avion. Naveta se poate afla pe orbită timp de 270 de zile. Se presupune că ea este destinată pentru strângerea de informaţii."

http://romanian.ruvr.ru/2012_12_12/Fortele-Aeriene-Militare-americane-au-lansat-in-spatiu-un-shuttle-secret/

Exista trei variante:
1. Au trimis nava secreta (secreta de a aparut pe pe toate agentiile de stiri) pentru Blue Beam.  :ufo: :takeme:
2. Vine 2012 si pregatesc un foc de artificii ceva  :-D  :aliendance:
3. Pentru capturarea satelitului Nord Coreean proaspat lansat pentru a le fura tehnologia... cum au facut iranienii cu drona americana capturata pe care au clonat-o.
3. Bis. Alte scopuri ultrasecrete cum ar fi sa-l prinda pe Mos Craciun...  8-)
4. Cei 4 evanghelisti erau trei: Luca si Matei.


Urmatoarea stire ma face sa-mi para rau ca nu m-am nascut hidra de apa dulce. Nu de alta dar puteam calatori spre alte stele avand in vedere ce se spune in urmatorul articol:

"Hidra de apă dulce prezintă un interes deosebit pentru oamenii de ştiinţă: ea este nemuritoare şi nu prezintă semne de îmbătrânire.

Cercetătorii germani au descoperit că secretul nemuririi hidrei constă în gena FoxO, bine cunoscută deoarece o au toate animalele şi omul.

Această genă menţine celulele stem în stare activă şi datorită acestui lucru ţesuturile se reînnoiesc în permanenţă.

Cercetătorii intenţionează să stabilească factorii care influenţează activitatea genei FoxO, printre care se numără ecologia, dieta, modul de viaţă al omului."

http://www.realitatea.net/savantii-germani-au-descoperit-gena-nemuririi_1072627.html
Informatia mai e si la:
http://romanian.ruvr.ru/2012_12_12/Savantii-germani-au-descoperit-gena-nemuririi/

In concluzie putem "infecta" ori contamina orice planeta din Univers (care are apa dulce si lichida) cu aceasta hidra. Poate supravietui nelimitat si se reface la infinit. Probabil ca nici de cancer nu sufera iar radiatiile spatiale probabil ca nu le afecteaza din moment ce se pot regenera la nesfarsit.

Asta le-ar mai trebui dictatorilor sa afle care e secretul nemuririi...
Sau care ati vazut filmul "In Timp" va dati seama care ar fi pericolul:

Official In Time Trailer [HD]

Si o chestie bagata pe gat acum ca toata lumea e atenta la altceva: Ne vor lua amprentele si probabil in curand si sufletele daca s-ar putea:

"Din 2013 ne vom legitima cu un nou act de identitate şi anume cartea electronică de identitate, se arată într-un act normativ publicat recent în Monitorul Oficial.

Conform actului normativ, incepand cu anul 2013 se vor elibera carti electronice de identitate, acestea devenind unul dintre documentele de calatorie pe baza caruia cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene.
....

În formatul electronic al documentului vor fi inscrise, in plus fata de cele ce apar pe formatul tiparit, si alte informatii, precum: prenumele parintilor titularului; certificate digitale; date biometrice ale titularului, constand in imaginea faciala si imaginile impresiunilor papilare a doua degete (amprente, n.red.).
http://www.realitatea.net/un-nou-act-de-identitate-din-2013-ce-informatii-apar-in-plus_1074035.html

Probabil ca stiti ca tot din 2013 daca trece apocalipsa  :-D  ne vor baga pe gat cardul de sanatate. Adicalea vor stii tot despre sanatatea noastra. Daca suntem fumatori (dependenti de nicotina) daca trebuie sa luam anumite medicamente regulat (daca avem diabet si avem nevoie de insulina de exemplu), daca suferim de boli de inima, daca avem vreo alergie, etc. Si ne vor scoate din sistem foarte usor cu o pana la masina in mijlocul campului pentru diabetici, sau la restaurant bucatarul pune maioneza din ou si nu artificiala din ""greseala" pentru cei alergici la ou... si asa mai departe.

Big Brother nu alta.

Xanadron

Un inventator britanic sustine c-a descoperit (si aplicat la ultima sa creatie amfibie) propulsia tip "perpetuum-mobile" (self-sustained):
Sa asteptam si detaliile...

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2247063/Perpetual-motion-submarine-car-Inventor-creates-amphibious-vehicle-powered-self-sustaining-energy.html#ixzz2FD8EsOkY
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss


alx

X-51A  avion subacvatic?
   In urma defectiunilor aparute la motorul racheta,X-51A a ajuns sub apa...in loc sa depaseasca Mach6...un alt esec rasunator al AirForce...
http://www.redorbit.com/news/space/1112676473/x-51a-waverider-crashes081512/
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

Citat din: alx din  17 Decembrie 2012, 13:20:58
X-51A  avion subacvatic?
   In urma defectiunilor aparute la motorul racheta,X-51A a ajuns sub apa...in loc sa depaseasca Mach6...un alt esec rasunator al AirForce...
http://www.redorbit.com/news/space/1112676473/x-51a-waverider-crashes081512/

prototipul a cazut pe 14 August.

Video X 51A WaveRider takes off
   

alx

Citat din: calator astral din  17 Decembrie 2012, 14:29:02
prototipul a cazut pe 14 August. 
asa...si? Am afirmat eu undeva ca ar fi cazut in 21/12/2012? sau ce?
   Daca citeai articolul,ai fi vazut ca e scris in 15 august 2012...
Nu imi amintesc sa fi vazut stirea pe forum,si daca tot am dat din nou peste articol,m-am gandit sa il postez...sa ma scuze augusta dvs. persoana pentru aceasta indrazneala...promit ca data viitoare nu mai faceți... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

Citat din: alx din  17 Decembrie 2012, 14:36:14
asa...si? Am afirmat eu undeva ca ar fi cazut in 21/12/2012? sau ce?
   Daca citeai articolul,ai fi vazut ca e scris in 15 august 2012...
Nu imi amintesc sa fi vazut stirea pe forum,si daca tot am dat din nou peste articol,m-am gandit sa il postez...sa ma scuze augusta dvs. persoana pentru aceasta indrazneala...promit ca data viitoare nu mai faceți... ;D


nu nu, stai linistit ca doream numai sa precizez data prabusirii, doar atit.

horia2008

http://science.hotnews.ro/stiri-creierul-13833492-persoana-paralizata-gat-jos-putut-controla-ajutorul-gandului-brat-robotic-extrem-precis.htm
CitatO americanca in varsta de 53 de ani, care cu mai bine de un deceniu in urma a ramas paralizata de la gat in jos, a fost capabila sa faca miscari de precizie cu un brat robotic special pe care l-a controlat pur si simplu gandindu-se la actiunile pe care urma sa le faca. O scanare a creierului a revelat care era zona unde era activitate in timp ce pacienta se gandea la actiunea pe care urma sa o intreprinda, iar pe creier au fost montati electrozi pusi in legatura cu bratul robotic.
Sursa: www.hotnews.ro