Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban



Skyline (2010) Science Fiction
(filmul are subtitrare in lb. romana si este in format TS XVID)


Download
http://dl.transfer.ro/Skyline-transfer_RO-23nov-2d08a9.rar

Ideea din final e interesanta, "transformarea" omului in extraterestru.



Linkuri
http://en.wikipedia.org/wiki/Skyline_(film)
http://www.imdb.com/title/tt1564585/

jean

Citat din: Urban din  23 Noiembrie 2010, 19:27:13
Ideea din final e interesanta, "transformarea" omului in extraterestru.
Intoarcerea la origini. In Biblie se spune: ,,Din pamant esti si in pamant te vei intoarce." Noi forumistii putem spune: ,,Praf de stele suntem si la stele ne von intoarce." Iata transformarea omului in extraterestru. E drept ca in miliarde de ani. De fapt ideea ca suntem praf de stele am citit-o intr-o carte.
Legat de filmul de mai sus, nu inteleg de ce trebuie sa ne batem cu extraterestrii in fiecare film SF. Genul acesta de film a schimbat modul nostru de perceptie a ET. Cum sa fie crezut Steven M. Greer si altii ca ET. nu vor sa ne invadeze cand in mintea multor semeni de-ai nostrii este un asemenea scenariu.
Adevarul este dincolo de noi

romulus

Citateste un asemenea scenariu.
Jane nu cred ca este !
Mai degraba a fost - ori se incearca din rasputeri sa ne fie - impus!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

jean

 Culmea, am impresia ca si reusesc sa impuna asemenea scenariu. Oameni vor sa vada sange si crime. Daca spui ca ET. nu sunt ostili, vezi Steven M. Greer sau altii, nu avem probe concludente in acest sens si pana la proba contrarie doar tebuie sa fim atenti la actiunile lor, sa-i monitorizam. Juma de forum va incerca sa-ti demonstreze ca sunt foarte ostili si bla, bla , bla. Pai pana acum nu s-a intamplat nici o invazie si nici un razboi cu ei, numai mici incidente, si asta din punctul nostru de vedere. Filme de genul asta cu razboi si monstri ET au denaturat adevarul. La asemenea filme nu mai ma uit de mult timp, sunt depasite de realitate.
Adevarul este dincolo de noi

Shadowman

Citat din: jean din  24 Noiembrie 2010, 15:55:53
Daca spui ca ET. nu sunt ostili, vezi Steven M. Greer sau altii, nu avem probe concludente in acest sens si pana la proba contrarie doar tebuie sa fim atenti la actiunile lor, sa-i monitorizam. Juma de forum va incerca sa-ti demonstreze ca sunt foarte ostili si bla, bla , bla. Pai pana acum nu s-a intamplat nici o invazie si nici un razboi cu ei, numai mici incidente, si asta din punctul nostru de vedere.

  Pai nu sunt marturii ale cetatenilor rapiti ? Ca-i rapesc,ca-i schingiuiesc...? Ca infig implanturi in popor...? Ca scot fetusii din pantece ? Ca  sucesc si  controleaza mintile prin telepatie sau telecomenzi cu baterii... ? Ca vor sa ne subjuge prin mijloace parsive,bla,bla,bla...? 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jean

  Logica imi spune ca adevarul este undeva la misloc, de asta am spus: ,, tebuie sa fim atenti la actiunile lor, sa-i monitorizam" si
,,mici incidente, si asta din punctul nostru de vedere." Sa nu uitam ca anumite grupuri cu bugete negre, au capacitatea de a manipula oamenii individual sau in grup dandu-se drept ET. Ma intreb ce ce aceste cazuri de rapiri urmate de interventii medicale se intampla de regula in America si alte cateva tari? In Romania, Bulgaria, Germania? Nu am auzit nimic. Deci cred ca, anumite grupuri secrete din America fac experiente pe semenii lor, dupa care-i zapacesc mental de nu mai inteleg nimic. Vezi cartea
,,Ei sunt Aici" vol. I si II.
O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

Cautatorul

Daca tot se discuta off-topic, atunci va invit sa vedeti o fabula:



Oamenii din fabula sunt extraterestrii, iar porcul suntem noi.
Or fi extraterestrii avansati, dar poate ca pentru ei suntem doar niste porci... buni de taiat de craciunul lor...   :-D

Urban


OzN_HunteR

#233
Pentru cei ce folosesc torrente am gasit filmul intr-o varianta memorabila

Link http://torrents.thepiratebay.org/6009264/Skyline.2010.DVDRip.XviD-EM0C0RE(READ_NOTES).6009264.TPB.torrent

Sursa Thepiratebay.org

Subtitrare : http://subs.ro/get/28761

Sursa : Subs.ro

Sarbatori Fericite !
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Xanadron

O... comedie SF cica, pt. 2011 - IRON SKY (desi, dupa mine, tema ar fi meritat o abordare.... serioasa):

http://www.cinemagia.ro/trailer/iron-sky-5355/

Fiindca, de pilda, nimeni nu vine c-o explicatie plauzibila pentru forma de svastika a cladirii asteia care apartine - culmea - US NAVY, in San Diego, unde-i sediul The Naval Space Command's SPAWARS (Space and Naval Warfare Systems Command). :ufo:
Subiect care el singur ar putea sa umple citeva topicuri.


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Citatnimeni nu vine c-o explicatie plauzibila pentru forma de svastika a cladirii asteia care apartine - culmea - US NAVY, in San Diego,
Monser semnului respectiv i-au fost atribuite semnificatii si a fost folosit cu mult timp inaintea aparitiei "ciumei brune" . Ca l-au folosit si ei vremelnic, ca "sigla",  nu inseamna ca i-au "arestat" si simbolistica .
Parerea mea!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mr

Asa e, romulus!
Swastika este un simbol foarte vechi, derivat din semnificatiile Centrului - Principiului, intalnit in mai toate culturile vechi ale lumii (inclusiv la indigenii din America de Nord) si reprezinta, ca o sinteza a exprimarii, actiunea Principiului fata de miscarea Lumii (centrul - principiul - actioneaza asupra celor patru cicluri cosmice ale manifestarii - incadrate in cerc - intr-o miscare de rotatie simbolizata de tangente). In zilele noastre denumirea i-a ramas din sanskrita.

Diferenta dintre insemnatatea milenara a simbolului si conotatiile negative date de nazisti este colosala. Gruparile politice (si nu numai) germane considerau absolut arbitrar ca fiind emblema "rasei ariene" si automat a devenit un semn antisemit.
Am mai citit pe undeva ca i-au schimbat intetionat semnificatia in procesul global de "uitare fortata" a stiintei sacre, conform planului factiunii care ne guverneaza existenta astazi...dar e o parere subiectiva pana la proba contrarie. Este posibil orice - asa cum ni se demonstreaza practic zi de zi - chiar daca mecanismele "bun-simtului" ne opresc sa credem asa ceva.  :)

Daca Washington-ul a fost construit, relativ recent, dupa anumite "masuri", tinandu-se cont in mod evident de o anumita simbolistica, de ce ne-ar mira ca acest proces sa nu continuie sub aceeasi "arhitectura". De ex cladirea Parlamentului Europei materializeaza vechiul Turn Babel - desi multi vor spune ca e doar o arhitectura moderna.
http://dantudor.files.wordpress.com/2010/03/parlamentul-european.jpg
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#237
Citat din: romulus din  19 Decembrie 2010, 10:25:06
Monser semnului respectiv i-au fost atribuite semnificatii si a fost folosit cu mult timp inaintea aparitiei "ciumei brune" . Ca l-au folosit si ei vremelnic, ca "sigla",  nu inseamna ca i-au "arestat" si simbolistica .
Parerea mea!
Am zis !

Parc-am auzit si eu cite ceva :roll: pe tema asta a simbolisticii stravechi a svasticii, romulus...
Desi se poate deduce cred din postarile mele cam simpliste ca eu "nu prea stiu d-astea": :-D

http://www.youtube.com/watch?v=J9F7FuAAATA

Serios acum, de mult nu mai cred in coincidentze - si mai ales in alea multiple. Zic asta fiindca eram curios daca cineva se uita cu atentie la imaginea din San Diego postata mai sus si poate chiar remarca numele strazilor din jurul cladirilor respective - Kwajalein fiind de pilda numele doar aparent insignifiantului atol de pe care, cu doar doua luni inainte de placarea lui Buzz Aldrin pe Luna, a fost lansata... chiar spre Luna :-o o racheta din cadrul programului secret (NASA-DoD/U.S. Navy) "Heavy Lift", produsa de compania Starcraft Booster, producatoarea sistemului Aquila Cargo Transport, companie care apartinea... cui credeti?  :roll:

Taman lui Buzz Aldrin - mai sa fie coincidentza...  :lol:

http://www.starbooster.com/

Alte detalii ale "coincidentzelor" - mai incolo insa, p-un nou topic "lunatic"... :moon: chiar daca-s convins ca vor fi cel putin trei :-D oponenti ai "povestii" mele doar aparent incredibile, dar solid documentate.

P.S ontopic (ca sa nu fiu cumva azvirlit la cos): viatza lui Chaplin si multe amanunte interesante ale casniciei lui cu mult mai tinerica Oona O'Neil ar merita si ele un topic separat - dar cred ca-i OK si daca-o sa mai revin chiar pe asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

P.S. (cu scuze pt. postarea dubla): luat de valul "povestii", am uitat ca nu-s pe topicul "Chaplin vorbeste". :lol:
Un pic ontopic sint totusi, p-asta cu cinematograful...  :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#239
Pentru ca tot adora lumea sa fie speriata....