Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mr

http://newsbv.ro/2012/11/29/exclusiv-apocalipsa-schimbarea-polilor-magnetici-prevestita-fresca-din-scheii-brasovului/
"Descoperire de excepție în Biserica Sfântul Nicolae din Şcheii Brașovului. Preotul prof. Vasile Olteanu spune că aici există o pictură numită ,,Roata Lumii", în prin care Apocalipsa este vestită de inversarea polilor magnetici ai Pământului".
......
"Cea mai interesantă frescă o găsim pe un contrafort. Se numeşte ,,Roata lumii" şi ,,redă o scenă unică a rotirii Pământului în jurul Soarelui, rotaţie executată de sfinţi, unică – la nivel mondial. Soarele, în mijlocul căruia este un triunghi echilateral care încadrează ,,ochiul cel neobosit", aruncă spre Pământ raze ucigătoare".

Hmmm....
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#2686
Fara sa fiu expert in domeniul iconografic-religios (maestrul abyss poate lua cuvintul aici), inclin sa cred ca interpretarea reporterilor e usor fortzata - asta in sensul sustinerii actiunii musai de rotire a Terrei de catre "cvartetul ingeresc".

Care poate protejeaza doar cumva planeta de oaresce CME-uri solare. :roll: (ca si-n cazul devierii si distrugerii meteoritului tungusk, sustin unii). Ca doar d-aia-s "Watchers" ai Gradinitzei Maicii Domnului. :lol:
Ca sa nu mergem si mai departe, zicindu-le "gardienii planetei-inchisoare Terra". :wink:

... Si de ce taman in 2012, apare undeva data exacta? Si oricum, doar daca "rotundul" ala reprezinta intr-adevar Pamintul, iar chestia aia de sus cu nori+flacari+ochi e intr-adevar Soarele si nu Nibiru sau alt corp ceresc. :star:

P.S. Si asta-i doar o opinie pur personala, care poate fi evident gresita.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

classic

#2687
Citat din: Xanadron din  04 Decembrie 2012, 13:16:26
Fara sa fiu expert in domeniul iconografic-religios (maestrul abyss poate lua cuvintul aici), inclin sa cred ca interpretarea reporterilor e usor fortzata - asta in sensul sustinerii actiunii musai de rotire a Terrei de catre "cvartetul ingeresc".

Interpretarea nu este deloc fortata, ba chiar, as inclina sa spun, isterica. Si nu este prima de acest gen data unui fenomen sau obiect absolut normale, iar toate astea ca simbol al  apocalipsei  culturale pe care o strabatem cu atata nonsalanta. Trecand la descifrarea laica a acestei "fresce năucitoare pe care n-a reuşit să o înţeleagă nimeni până acum" (mai putin distinsul nostru Pandele - si uite cum traiesc unii, nefacand nimic), nu-ti trebuie multa scoala (asta era si rolul iconografiei in biserici in primele secole) sa-ti dai seama ca avem de a face cu o interpetare care depaseste cu mult proportiile nebuniei,  in realitate, pictura  reprezentand, simplu, scena unui Dumnezeu Intreit in Fiinta (ochiul atoatevazator - ѠКIЮΛ ЧЄΛ НЄаДО(Р)МИТ [ochiul cel neadormit din pictura]  - simbol precrestin reprodus mimetic in spatiul liturgic incepand cu sex.VIII, neacceptat insa in erminia iconografiei ortodoxe), dar  dar si prezenta energiilor cosmice  participative la  rugaciunile (in genunchi, cu fata spre rasarit) sfintilor (cei patru evanghelisti!?) de pe intreg cuprinsul "rotundului pamantului" (Pildele lui Solom 8,31 etc).  Ba mai mult, elemente traditionale de cosmologie ortodoxa -viziunea geocentrica asupra lumii (singura perspectiva despre cosmos in relfexia teologiei rasaritene a vremii)-  fiind redate aici la modul plastic corespunzator artei ecleziale.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Cautatorul

"O echipă de oameni de ştiinţă şi experţi NASA a anunţat luni că roverul Curiosity a descoperit dovezi ale prezenţei compuşilor organici pe Planeta Roşie. Specialiştii sunt însă precauţi şi avertizează că substanţele ar fi putut fi aduse pe Marte chiar de robotul NASA. Noi teste sunt necesare pentru definitivarea concluziilor."

http://www.realitatea.net/anuntul-istoric-al-nasa-robotul-curiosity-a-gasit-compusi-organici-pe-marte-expertii-sunt-precauti_1065802.html


"APARIŢIE OZN în România, investigată de National Geographic Channel. CINE a văzut EXTRATEREŞTRII


Cazul unei apariţii extraterestre în România, investigat de National Geographic Channel, va fi difuzat pe postul de televiziune pe 27 decembrie, în cadrul serialului "Extratereştri în Europa", potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Cazul apariţiei extrarerestre în România va fi prezentat în episodul intitulat "La nuntă în România", care va fi difuzat în premieră la National Geographic Channel pe 27 decembrie, de la ora 21.00.

În acest episod va fi prezentată o serie de evenimente. Astfel, în 10 septembrie 1990, într-o regiune rurală, în localitatea portugheză Alfena, un grup de copii aflaţi în drum spre şcoală observă un obiect strălucitor, metalic, cu picioare, planând la 50 de metri de la sol.

În perioada 14 - 25 septembrie 1952, NATO mobilizează un număr impresionant de forţe aeriene şi navale în regiunea Atlanticului de Nord, simulând o invazie sovietică a Europei Occidentale, în cadrul unui exerciţiu de antrenament numit "Operaţiunea Mainbrace". Numeroşi militari care luau parte la acest exerciţiu au putut observa mai multe OZN-uri zburând deasupra portavioanelor sau urmărind aparate de zbor care aterizau.

În 2001, o pană de curent aruncă satul Năneşti din judetul Vrancea, Romania, în beznă. Când sătenii ies afară să cerceteze, un OZN roşu apare pe cer şi emite perdele rotative de lumină care se răsfrâng asupra localităţii. Oamenii merg mai departe încercând să afle despre ce este vorba, dar sunt întâmpinaţi de o apariţie suprareală, care luminează cerul nopţii... martorii sunt captivaţi de evenimentele bizare. Timp de aproape două ore, apariţia trimite raze ciudate de lumină peste sat pentru ca apoi să dispară. Pe parcursul următoarelor zile, povestea este analizată în presă. Anchetatorii de fenomene OZN români vizitează zona căutând martori, se mai spune în comunicatul National Geographic Channel. "


http://www.realitatea.net/aparitie-ozn-in-romania-investigata-de-national-geographic-channel-cine-a-vazut-extraterestrii_1065666.html

Xanadron

http://www.blogster.com/anacoana/first-direct-photograph-of-a-strand-of-dna

"Dubla elice" a ADN-ului - arhitectura caramizilor vietii descoperita de James Watson si Francis Crick in 1953 - n-a fost se pare prinsa-n vreo poza directa pina acum.
Autor: cercetatorul Enzo di Fabrizio, de la Universitatea din Genova (utilizind cristalografia cu raze X si-un microscop electronic performant).

P.S. Personal, traiam cu impresia (pur intuitiva) ca dublul-helix ADN e ceva mai ...alungit; "pasul de filet" al spiralelor din adenina, guanina, timina si citozina e insa, evident, foaaaarte mic. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kefren

 O compilatie cu cele mai importante fenomene,meteo si nu numai,petrecute anul acesta si care se presupune a fi o avanpremiera a ceea ce se va intampla pe 21.12.2012.


   Watch this and you'll know we're in END TIMES 2012!.

padme

Ucigasul asistentei medicale Maricica Haraianu care a fost omorata intr-o gara din Italia, a primit 8 ani de inchisoare si exista posibilitatea sa iasa chiar mai devreme. La TV se dezbate cum a fost posibil sa primeasca o asemenea pedeapsa. Se pare ca la stabilirea pedepsei a contat foarte mult etnia victimei: o romanca.
Din afara Italia pare un stat civilizat, inauntru e de-a dreptu' kafkian. Italienii in general au prejudecati fata de ce este strain si accepta cu greu persoane din afara, in ciuda faptului ca se spune ca sunt ospitalieri, poate aia prin sud.
Cu aceasta ocazie s-a vazut probabil si pozitia lor fata de noi, cei carora le-au deschis usa si i-au adus la munca sa-si umple gaurile din sistem: in sistemul de sanatate sunt foarte multi asistenti medicali straini si nu numai, la Ducati inainte de criza se vorbea romaneste. Profesionalismul romanilor e de necontestat, dar cand e vorba de alte drepturi....

Xanadron

Corecte - desi deprimante - concluziile tale, padme...

Fara sa revin asupra diferentelor dintre patriotismul benefic intru solidarizarea-n atingerea unor scopuri maretze (pauza totala la noi deocamdata :|) si nationalismul feroce cu accente KKK-shovine, cred ca unul din putinele avantaje ale globalizarii ar fi poate diminuarea urii inter-etnice.

P.S. La Ducati "Elettrica" cred ca te refereai ca se vorbea romaneste (au si-o filiala-n Romanica - Ducati Energia parca-i zice - unde angajatii-s tratati ca sclavii). Erau insa destui tehnicieni romani si la fabrica de motociclete Ducati (intimplator am vizitat-o cindva la Borgo Panigale - Bologna, invitat pe linie strict profesionala), dar acum au concediat si destui din astia.
Asta-i insa capitalismul actual, cu "externalizari" ale productiei prin China-Thailanda etc., avantajoase doar pentru grangurii ai mari (Ducati a fost recent cumparat de nemtii de la Audi cu 860 milioane euro - dar nu de la italieni, ci de la niste investitori americani intermediari... ghici de ce natie? Evrei, normal :-D).

Ontopic acum, o alta stire: masinile de politie din SUA vor fi inlocuite se pare cu roboti / drone pina-n 2025 - tema "terminatoare" :lol: care ar merita de fapt un topic separat:

http://rt.com/usa/news/cop-patrol-drone-la-442/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

La fabrica de motociclete ma refeream - era plin de ingineri proiectanti alesi pe spranceana. Acum au mai ramas cativa, pt ca i-au mai trimis acasa cand a inceput "criza" cica.

SLEAH19

Poate fi o petarda, pentru ca e saptamana mare a alegerilor,........ da daca nu , e nasol.

Serviciul Roman de Informatii a expulzat doi cetateni straini, suspectati ca apartin organizatiei teroriste al Qaida.

Potrivit purtatorului de cuvant al SRI, Sorin Sava, cei doi cetateni straini pregateau actiuni teroriste in timpul Sarbatorilor.

"Ei urmau sa asigure suport pentru toata actiunea, cu atat mai mult cu cat unul dintre ei detine informatii avansate in confectionarea unor dispozitive explozibile", a declarat reprezentantul SRI


http://www.ziare.com/stiri/sri/atentat-terorist-in-romania-dejucat-de-sri-1205738
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

S.O.V. dadea vanturi mai reusite :-D - petarda deci cred eu, fiindca altfel mi s-ar fi parut normal ca aia doi teroristi sa fi fost A-RES-TATI.

Fiindca doar pe prezumtii de intentii, probabil ca 99% din arabetzii in-Absurdistania-traitori ar trebui expulzati rapid.

Ontopic insa, stirea zilei care a terifiat mapamondul: Kate Middleton are gretzuri matinale - parol !!! :-o :-D :x :lol:

Stop-halt-arretez, nu ma penalizati c-am glumit doar (desi ar merita un topic in sine si toata prosteala asta pro-monarhica :evil: si pro-Matrix Arhontic anesteziant in definitiv).

O stire serioasa deci: USA & Rusia pun de-o reuniune urgenta pe tema Siriei, maine la Dublin  (in timp ce Assad pregateste 150.000 soldati pentru "batalia Damascului"):

http://www.nypost.com/p/news/international/us_russia_set_for_surprise_syria_Ka4s2apwdtTE5mR48WcucK

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

#2696
Nasa anunta un program "robust" multi-anual de roboțeală pe Marte:
NASA ANNOUNCES ROBUST MULTI-YEAR MARS PROGRAM; NEW ROVER TO CLOSE OUT DECADE OF NEW MISSIONS
We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

In schimb Voyager 1 a iesit pe "autostrada magnetica": a ajuns intr-o zona care este in afara cimpurilor magnetice ale sistemului nostru solar. Se asteapta ca sonda sa trimita date pina in 2020 si sistemul de propulsie sa functioneze pina in 2025 (cind se vor duce sa il realimenteze):
http://presstv.com/detail/2012/12/04/276052/voyager-1-reaches-magnetic-highway/
We're born alone, we live alone, we die alone.

Ganditorul

Xanadron :
CitatS.O.V. dadea vanturi mai reusite :-D - petarda deci cred eu, fiindca altfel mi s-ar fi parut normal ca aia doi teroristi sa fi fost A-RES-TATI

Eu zic ca au facut exact ce se trebuia sa se faca. Arestarea ar inseamna martirizarea celor 2 si ar da "unda verde" pentru actiuni similare facute in numele "celor care sufera in inchisoare". Expulzarea e o solutie pt a scapa de "belea" fara sa faci valuri. De plecat or sa plece ... sa vedem daca au unde pleca. Parerea mea.