Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea rãzboi mondial foarte aproape - preziceri Vanga

Creat de aress1818, 02 Ianuarie 2009, 20:28:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Citat din: Stefy1994 din  29 August 2009, 19:30:23
Hai sa fim seriosi...Vine si una care s-a inspirat din cine stie ce film SF si zice ca sunt profetiile ei...Tind sa cred ca multe dintre ''profetii''au fost inspirate din serialul ''Doctor Who''sau alte SF-uri-calatorii in timp,imbatranire in cateva secunde,extraterestrii,etc.Cine a vazut seriale si filme SF isi da seama ca ''profeta''s-a inspirat din filme SF.Imi pare rau sa spun asta,dar...e realitatea.

fata draga, m-ai amuzat! "una" care a murit, numai are de unde sa vina,  era oarba, analfabeta, traia intr-un sat si vorbea un dialect de bulgara pt care si bulgarul care traducea avea nevoie de translator! eu sincer ma indoiesc ca era amatoare de filme sf! ce filme sf erau in zona inainte de '89 in afara de planeta maimutelor(ca eu p'ala l-am vazut pe canal X la ei)?aaa si mai vindeca si lumea de cate o boala, cu leacuri babesti de ierburi, deh, atata putea, atata facea!

lylyt_ice

 Adica? acea femee batea campii, sau ?!? fii mai explicita.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

nu batea campii, dar si prezicerile ei aveau nevoie de interpretari, cum a zis cineva mai sus, probabil ca nici ea nu intelegea multe lucruri, si multe informatii se primesc sub forma de simboluri care trebuiesc interpretate-eu nu am citit decat prima carte cu multi ani in urma si numai imi aduc aminte mare lucru. insa sunt persoane din ro care au fost la ea, pentru diverse probleme si au fost impresionati, discutau pe un forum, nu mai imi amintesc unde.
oricum, sunt ceva informatii despre vanga-viata si activitate- si pe wikipedia.

angellla29

O previziune importantã pentru România

Cu puþin timp înainte de moarte, Vanga a înregistrat pe bandã de magnetofon o previziune pe care a încredinþat-o uneia dintre nepoatele sale. Rugãmintea sa era ca aceastã previziune sã ajungã la o anumitã datã la o persoanã anume, care are misiunea de a o face cunoscutã românilor. Explicaþia pe care ea a dat-o a fost cã ,,Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor ºi, dacã mesajul le este adus de un strãin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.
"

Ce filme SF sa fii vazut o batrana oarba???? Mai multe amanunte putem afla aici...

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5322

StarDust

Citat din: Stefy1994 din  29 August 2009, 19:30:23
Hai sa fim seriosi...Vine si una care s-a inspirat din cine stie ce film SF si zice ca sunt profetiile ei...Tind sa cred ca multe dintre ''profetii''au fost inspirate din serialul ''Doctor Who''sau alte SF-uri-calatorii in timp,imbatranire in cateva secunde,extraterestrii,etc......

Pai hai sa fim seriosi! Vanga a orbit putin inainte de 1925, la cativa ani dupa, a inceput sa aiba viziuni si a inceput cu profetiile si vindecarile.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

rebelfire

Da, unii din cei care au un handicap,cum a fost ea, primesc in schimb- legea compensatiei- puteri spirituale crescute sau hai sa nu zic "puteri" sa zic abilitati, evolutie spirituala..de fapt, daca facem abstractie de nenorocita noastra de dimesiune 3 D si de imbracamintea numita corp..material..s-ar putea sa ne dam seama ca si noi, am putea potenta sau primi de undeva aceste " abilitati".fara rautate
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

rebelfire

Citat din: Shadowman din  04 Martie 2009, 23:46:35
Prima carte o am si am citit-o...O recomand.

Pfff...Vanga doar retransmitea mesajele unor entitati invizibile ( celor din preajma ei ),dupa cum a marturisit....( vezi pag.26,53 din carte,pagini in care le descrie...)  Iar entitatile si vocile acestora  nu erau detectabile de aparatura profesorului Lozanov si a serviilor de securitate...! Stateau degeaba cu stecherele-n priza,ca n-aveau ce sa surprinda,ori sa inteleaga ! :lol:
Da, mai, ptr ca ea recepta telepatic, subliminal sau sub alte vibratii mult mai subtile decat ce se astepta Lozanov &comp...e firesc
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

EMIL_48

"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire
....... adevarat  zici  ...... si  mare  este  gradinata  TA  DOAMNE...
  EU  sunt piatra  ce  tu  ai aruncat-o......... :ufo:

Dreadg

Nu trebuie sa vedem cu ochelari de cal ( faimoasa , oarba si nu mai stiu ce .. unii o considera nebuna) . O mare parte din ce zice este foarte usor de prezis ( mai putin anii ) dar din ce a zis femeia ... sunt si niste aberatii imense  : 

2111 - People become robots. (deci devin toti sau mai putini ?)
2196 - Full mixture between Asians and Europeans.( daca toti oamenii devin roboti ... ar sa mai fie rasele vechi?? eu cred ca Robotii umani vor fi ultima rasa din specia Homo )
2273 - Mix of yellow, white, and black race. New race. ( din nou ? )

2130 - Colonies under water (advices from aliens)
2221 - In the search of Alien life, human beings engage with something very freighting.
***Dupa ce primesc tehnologie extraterestra oamenii inca mai cauta motive sa creada in extraterestri.


In rest sunt de acord cu ceea ce a zis, foarte asemanator cu versiunea mea a viitorului.

Inca ceva , am gasit alte previziuni interesante ( tot baba Vanga):

4302 - 4674

New cities are growing in the world. New Church encourages the development of new
technology and science. The development of science. Scientists discovered in the overall
impact of all diseases in organism behavior.
Found a way to win any disease, Due to mutation people at last beginning to use their
brains more than 34%. Completely lost the notion of evil and hatred. Getting to Know God.
The man has finally been reached such a level of development that can communicate
with God. People achieve immortality. The development of civilization has reached its
peak. The number of people living on different planets is about 340 billion. Assimilation
begins with aliens.

Nu cred ca o sa mai credem in Dumnezeu pentru ca dupa ce a zis ea Chinejii vor ajunge la putere si musulmanii vor cucerii europa , plus ca se va forma alta religie deci nu cred ca o sa se creada in dumnezeu .. poate in Budha sau Allah  :? .

Parerea mea e ca nu exista divinitati .

Si cu WWIII sunt foarte sigur ca se va implini foarte repede ( o dovada ar fi scutul anti-racheta :?)


"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan


Xanadron

Citat din: marinica2222 din  24 Noiembrie 2010, 10:06:40
a inceput ??
http://www.libertatea.ro/stire/incepe-al-3-lea-razboi-mondial-312169.html

Hmm, tot nu prea se pupa totusi previziunea, fiindca abia azi e 11 nov. "pe stil vechi" si usoara... hirjoneala artileristica dintre cele doua Corei a avut loc ieri.
In plus, nu stiti ca majoritatea previzionistilor apocaliptici vorbesc despre vesnicul focar de conflict arabo-israelian drept punct de pornire al WW-III? Iar deasupra Coreei nici macar nu stationeaza vreun "Mothership" care sa dea alarma - si implicit startul Armageddonului - asa cum se spune-n mai multe lucrari (inclusiv Programul Terra).
Si-am auzit ca ET-ii nu prea mai au nici ei bonuri de benzina. :lol: Nu se aproba deci scenariul asta!!! :-D

Serios acum, se pare ca orice linie temporala ("timeline") nu are coordonate "batute-n cuie" si chiar NOI i-am putea modela evolutia - cu puterea faptelor, dar si-a gindurilor / intentiilor - si evident ca-n bine sau rau. :rainbow:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Luck

Eu merg pe mana lui Fidel Castro si Arthur C Clarke. Ei au insinuat ceva de genul ca focarul va fi conflictul Coreean. De acolo se pleaca...
Daca nu acum, peste un timp.... 6-12 luni.

rebelfire

#42
Sal,
S-a mai discutat inainte pe asta insa supun atentiei un aspect care mi se pare..fara vreo idee de a panica.. insa,vreau sa va cer o parere, ceea ce sa speram din suflet nu se va intampla..totusi, din cate stim,razboaiele, asa zisele "revolutii" sau miscari sociale de amploare,sunt programate de papusarii din umbra..  ceea ce vreau sa subliniez este ca....primul razboi mondial, parca a inceput de la un motiv destul de neconvingator pentru un razboi mondial - asasinarea arhiducelui..- si a fost perceput la inceput ca o chestie izolata, fara mare importanta, la fel ca atacul Coreei spre cealalalta.Acest atac aduce aparent ptr maj lumii,ca ceva foarte local, fara importanta, de fapt insa sunt implicatii mult mai mari..China, rusii, americanii..Si nu stiu daca intamplator, dupa marea criza din 29-30 a inceput razboiul? parca e pe undeva un scenariu ce se repeta?Nu cumva, de aici incepe ceva ce nu vom mai putea opri?avand in vedere ca Nordul e - asa cum amintea si un antevorbitor "primitiv si belicos"?
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

saver

ABERATII ABERATII ABERATII


N-a fost niciun razboi mondial in 2010, si probabil ca nu o sa fie nici in 2011.


NASTASE MIHAIL

Citat din: loreley din  14 Martie 2009, 19:04:23
     Scuza-ma,dar  tu  de  unde  stii? De  ce  in 2010 si  nu anul  acesta?
Eram destul de sigur atunci fiindca prima faza a WW3, fusese evitata. Trebuia sa fie conform unor previziuni incepind cu 1991. A fost evitat in feb 1991, dar a fost o ramasita numita razboiul din Yugoslavia.
Nici nu eram sigur ca nu va fi nimic cu galbenii, dar aveam acel an 1991 in cap.
Stiu de aceste previziuni din 1983. Mi le-a spus cineva verbal. Si am urmarit cu atentie multe evenimente ce puteau duce la cele 2 faze din WW3. Una rusi americani, a doua galbeni albi. Ambele extrem de distrugatoare au fost previzionate.
Daca iobserfvi ca exact in data spusa cu o luna inainte de noiembrie 2010 a fost ceva cu o lansare a Coreei de N. Deci  a avut dreptate si Vanga. Insa ce nu se mai spune ca ea avea dreptate in 66 % din cazuri.
Spun avea fiindca nu mai e in viata.
Pasrerea mea ca discutia cu privire la datele duse pe zeci si sute de ani, nu are rost.