Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea rãzboi mondial foarte aproape - preziceri Vanga

Creat de aress1818, 02 Ianuarie 2009, 20:28:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

rebelfire

#15
1. vanga scrisa de Krasimira stoianova - nepoataei in 1989, tiparita la editura star trafic din Craoiva in 1990...si
2. V.F.Beliavskaia- Fenomenul Vanga editura Rovimed publishers Bacau, 2006..
Vanga a orbit de copil, intr-o zi cu un vant f puternic, aproape un vartej, in care se intorcea de la padure cu sora ei care i-a aruncat praf, franturi de crengi si alte mizerii in ochi...tatal sau, care era sarac lipit...o perioada, a facut tot posibilul s-o opereze,desi operata, nu s-a mai putut face nimc...povestea vietii ei, a fost poate una din cele mai tragice, care m-au impresionat pana la lacrimi..nu e nimic de ras aici, ba din contra..e de plans..sa vezi cum o adolescenta oarba, are atat vointa sa creasca dupa moartea parintilor inca alte 2 surori...intr-o casa din lut si paie, dar in care totul era curat..poate cea mai dura viata care am citit-o..D-zeu a vrut ca, in compensatie, ea sa aiba acest dar..de care unii, au profitat...ptr ca asa sunt unii, chiar daca le spui adevarul, nu-l vad..desi ea stia asta...sunt multe lucruri de care a vorbit, de la leacuri naturiste ptr boli, la extraterstrii si viata dupa moarte..mi-e f greu sa le expun aici..oricum, nu sunt "vrajeli' cum spunea cineva care nu stie dar vorbeste, femeia a primit presedinti de state,scriitori importanti, demnitari,  e un personaj real care a ghicit cine furase lucruri in multe cazuri..sa ne rugam ca prezicerea ei sa nu aiba loc..
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

Shadowman

#16
Citat din: rebelfire din  04 Martie 2009, 22:39:29
1. vanga scrisa de Krasimira stoianova - nepoataei in 1989, tiparita la editura star trafic din Craoiva in 1990...si
2. V.F.Beliavskaia- Fenomenul Vanga editura Rovimed publishers Bacau, 2006..
Vanga a orbit de copil, intr-o zi cu un vant f puternic, aproape un vartej, in care se intorcea de la padure cu sora ei care i-a aruncat praf, franturi de crengi si alte mizerii in ochi...tatal sau, care era sarac lipit...
..............................................

Prima carte o am si am citit-o...O recomand.

Citat din: aress1818 din  03 Ianuarie 2009, 00:07:56

Profesorul Gheorghi Lozanov, care conducea acest laborator, a inclus-o pe Vanga (analfabetã) pe statele de angajaþi ai instituþiei. Casa Vangãi era arhiplinã de aparate de ascultat, care înregistrau toate discuþiile sale cu persoanele care o vizitau, iar prezicerile ei erau verificate. Oamenii de ºtiinþã bulgari susþin cã acestea s-au împlinit în proporþie de 70-80%. Negrebiþki susþine cã creierul Vangãi era mobilizat pe cãutarea informaþiei exact ca un computer. La baza metodei prezicerilor stã, în opinia lui, capacitatea de a gãsi rapid ºi eficient legãturi între cauzã ºi efect. ,,Lumea este fãcutã astfel încât nimic nu e întâmplãtor!", spune Negrebiþki, care a patentat recent o metodã de stabilizare a câmpurilor electromagnetice între oameni ºi obiecte, descoperitã dupã 20 de ani de cercetãri: o combinaþie specialã de cifre introdusã în calculator alãturi de numele pacienþilor influenþeazã starea de sãnãtate a acestora ºi o schimbã în bine, potrivit publicaþiei 'Jizni'. Datele experimentului sãu au fost preluate de Ministerul pentru Situaþii de Urgenþã de la Moscova, pentru prognozarea ºi prevenirea unor situaþii ieºite din comun. Negrebiþki a colaborat o vreme cu Rosaviacosmos, toate lansãrile de rachetã cu participarea sa decurgând în condiþii excelente, conform aceluiaºi ziar. Negrebiþki a fost o vreme consultant la Ministerul rus de Interne, în prezent numãrându-se printre consultanþii ministrului rus al economiei.

Pfff...Vanga doar retransmitea mesajele unor entitati invizibile ( celor din preajma ei ),dupa cum a marturisit....( vezi pag.26,53 din carte,pagini in care le descrie...)  Iar entitatile si vocile acestora  nu erau detectabile de aparatura profesorului Lozanov si a serviilor de securitate...! Stateau degeaba cu stecherele-n priza,ca n-aveau ce sa surprinda,ori sa inteleaga ! :lol:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

loreley

        Prima  carte  am  citit-o  si eu . Era acolo un  pasaj dupa  cate  imi  amintesc (cartea  nu  o  mai  am ca  am dat-o  cuiva  sa  o  citeasca si a uitat sa o  inapoieze) in care erau doua entitati
care spuneau  "ei nu ne  vad ,ochiul  lor  nu  poate  percepe' .Nush  daca am  redat  exact...
M-am gandit mereu cine ar  putea  fi  acele  entitati.Pareri?
Daca are cineva cartea sa  o  posteze..

Shadowman

 Cel mai amuzant e sa citesti studiile,articolele ori sa asculti parerile "savante" ale unor " experti para-mega-psihotronisti"  :-D : " Da dom'le,au facut studii ,au aflat secrete, pot fi periculosi si pot manipula dom'le...!  :-o  Va imaginati in ce stadiu se gasesc cercetatorii care stateau cu microfoane prin pereti si cu stecherele-n priza,monitorizind-o pe Vanga...?  :-o Pot influenta poporu' dom'le !  :evil: "
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

rebelfire

Shadowman, ai intr-un fel dreptate,oamenii de stiinta,din pacate, multi, cred ca totul in universul nostru se poate controla prin aparate de masura,prin tot felul de tehnologii...uneori, nu e chiar asa...universul e ca un ocean necunoscut ptr noi, din care abia am studiat o picatura de apa..in urma carui studiu, am stabilit noi niste legi, pe care le schimbam la cativa zeci de ani pentru ca ne dam seama ca sunt relative si ce descoperim altceva, mult mai subtil..cele 2 entitati de care vb Loreley..pot fi spirite de pe alte planete,"pazitorii pragului",spiritele unor oameni morti sau ale unor entitati d epe alte planete moarte,spirite malefice sau spirite benefice...pot fi spirite protectoare ,sau spirite care au in grija aceasta zona de univers
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

NASTASE MIHAIL

Nu va fi nici un fel de al treilea razboi mondial. Vor fi revendicari economice monstruoase tocmai din 2010. Nu va mai luati dupa o persoana care a prezis cit de cit bine pina acum si extrapolati la infinit ce a spus.

loreley

Citat din: NASTASE MIHAIL din  14 Martie 2009, 17:31:47
Nu va fi nici un fel de al treilea razboi mondial. Vor fi revendicari economice monstruoase tocmai din 2010. Nu va mai luati dupa o persoana care a prezis cit de cit bine pina acum si extrapolati la infinit ce a spus.

     Scuza-ma,dar  tu  de  unde  stii? De  ce  in 2010 si  nu anul  acesta?

silviu

Din cite am citit eu peste tot cred ca va fi un conflict care va duce in final la instaurarea Novus Ordo Seclorum.Biblia a profetit in Apoc13 o situatie in care toti oameni vor fi sub un control absolut.Cititi cu mare atentie fiecare verset din cap13.Vestea buna e ca Cel care a creat totul va face ordine pe acest pamint Daniel 2:44 si toti cei care l-au primit pe Isus ca salvator vor exista vesnic in aceasta imparatie.

alx

Citat din: silviu din  14 Martie 2009, 19:36:08
Din cite am citit eu peste tot
nu esti bun sa dai si niste surse?   adica ce inseamna "peste tot" la tine?

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

rebelfire

Axl..Ne trezim, daca avem vointa sa cautam sursele de incredere, ale adevarului,daca studiem lucruri pe care ceilalati le cred nebunie sau de neconceput, daca credem ca ele pot exista ca si manifestari ale  Principiului creator etern si necreat,omniprezent,ne trezim daca facem corelatii intre fenomene si stari de lucruri din preistorie si pana azi, care aparent nu au nici o legatura,dar ne trezim nu in ultimul rand, prin propria vointa de a evolua spiritual a fiecaruia..asta e insa, cam greu..e de munca...parerea mea...sorry, offtopic
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

saver

Pravda nu poate fi considerata o sursa credibila. Este ziarul Partidului! Practic toate aberatiile comunistilor sunt in Pravda.
(Pravda=Adevar) :D

Puteti citi Pravda in engleza aici:
http://english.pravda.ru/

Practic astia vad un razboi oriunde. Multe articole despre arme si armament, despre conflicte, etc. Dau senzatia ca rusii inca nu s-au desprins de al 2-lea razboi mondial. Sunt in campanie electorala nonstop pentru razboi.

Nu stiu cine e Vanga insa as fi rezervat la acele profetii. Pe de alta parte, instinctul imi spune ca un razboi e aproape. Disparitia banilor de pe piata (posibil efort de razboi), resursele limitate, decaderea occidentului, etc etc.
Cauza clara a urmatorului razboi dpdv uman o reprezinta clar banii. Vesticii s-au obsinuit cu un anumit nivel de trai pe munca putina insa acest nivel era asigurat prin exploatarea altor popoare.
UE a demonstrat foarte bine acest lucru. Cand lucratorii romani au plecat la munca afara multi s-au speriat. Lucrau pe mai putini bani si nu faceau nazuri. Ei nu si-au dorit egalitatea iar cei care orchestreaza treaba doresc o nivelare.
Ca sa nu fie razboi neamtul trebuie sa accepte sa castige cat romanul ceea ce nu prea vad cum.
Razboiul este iminent asta e clar. 2 focare le pot localiza imediat, Coreea de Nord si Iranul. Si chiar si asa pot aparea altele imediat.

darksid3

Dar daca nu este vorba de un razboi conventional?...Sa fie un razboi economic? Informational? Psihotronic?...nu e greu sa realizezi ca in fiecare zi suntem bombardati de informatii, stiri, bombe, terorism, criza mondiala, etc.
Razboaiele au avut mereu un motiv economic dincolo de masinatiunile care s-au dat pentru a masca adevaratele intentii.
Nu cumva sa fie un astfel de razboi care ar face mai multe victime dar intr-o maniera demonica si ascunsa?...sa fie fie oare un razboi de pe urma caruia sa se instaureze cea mai evidenta forma de subjugare?

Rezultatele diferite cer masuri diferite.
11.11

MW83

Profetiile unei babe nebune. Am vazut si eu o data o Vanga de-a noastra din Romania pe OTV.... Sa-mi crape capul nu alta de ce spunea sarmana femeie care evident avea niste probleme la mansarda, probleme pe care le exploatau unii pentru rating.

StarDust

Citat din: MW83 din  25 Iulie 2009, 17:53:08
Profetiile unei babe nebune.

Gresesti fundamental comparand o "Vanga" de-a noastra cu adevarata Vanga. Daca nu ai citit, iti recomand cartea "Vanga" scrisa de Krasimira Stoianova.
Cred ca e singura prezicatoare careia eu ai acord credibilitate, desi sunt convins ca unele mesaje transmise ei, probabil nu au fost f. corect intelese nici de catre ea. Dar nu am dubii ca intr-adevar primea mesaje "de undeva". Cred ca ea intr-adevar incerca sa transmita ceva ce doar ea percepea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Stefy1994

Hai sa fim seriosi...Vine si una care s-a inspirat din cine stie ce film SF si zice ca sunt profetiile ei...Tind sa cred ca multe dintre ''profetii''au fost inspirate din serialul ''Doctor Who''sau alte SF-uri-calatorii in timp,imbatranire in cateva secunde,extraterestrii,etc.Cine a vazut seriale si filme SF isi da seama ca ''profeta''s-a inspirat din filme SF.Imi pare rau sa spun asta,dar...e realitatea.
Friendship is the greatest treasure