Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Controlul mintii

Creat de mircea68, 13 Iunie 2006, 16:19:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daos

@vali12
Intrebare: esti pasionata de psihologie si in mod special de programarea neuro-lingvistica?

Ganditorul

Ultima poanta a lui Vali12 - aia cu cofetaria secreta care-si chinuia clientii cu savarine sarate undeva in cartierul militari - dupa cum relateaza agentul vulcanolog Popo-Catepetl - e geniala. Noi nu mai avem "pagina comica" in forum ? Am mutat glumele la "controlul mintii" ?

P.S. Vali12 bolnava ??!! Pardon, noi suntem bolnavi ca citim si comentam asa ceva ... parerea mea

vali12

Daos, tocmai ai confirmat ca esti printre cei carora li s-a clonat creierul cu copia frecventelor creierului meu=''neurolingual'' este sintagma cu care bati seaua sa priceapa iapa, dar tu ai intentionat sa ma intimidezi cu tehnica de ingustare a discernamantului a simbolurilor spirituale cumulate de catre mine+toti cei care primesc la greu, pausal, transmisia psihotronica din creierul meu, la lume; ti-au ingustat discernamantul dar te dai de gol; mai sunt infiltrati care ma asteapta de mult si i-ai devansat, s-a vrut ganditorul fara gandire si altii; cine sa se ia la tranta cu infiltratii pe forumuri, care nu au minimum de defensiva a creierului lor, dar se opintesc sa fie rai; mai intai imi faceti sila, dupa asta receptez mesajul grosolan de 'platiti' sa lase excrementele mintii lor pe forumuri;

alx

@vali92
Ca tot iti facem sila,si continuarea,voi bloca acest topic,pentru o...perioada de timp.Nu stiu exact cat.
  Nu cred ca sunte in masura sa te ajutam,atata timp cat tu de fapt nu faci decat sa-ti imprasii faramitele de idei adanc betonate in capsorul tau...tu nu vrei ajutor,ci te folosesti de noi pentru a-ti implini propriile scopuri,mai mult sau mai putin oculte.
   In final,vreau sa-ti spun ca te astept cu posturi pe temele dezbatute de acest forum,altele decat singulara ta problema...
  Sa ai o seara buna...ce o mai fi insemnand si asta pentru tine...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."