Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cipuri in oameni? Cumva 666?

Creat de IONUT, 01 Septembrie 2006, 21:59:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LupinThe3rd

In documentul original http://www.mod.uk/NR/rdonlyres/5CB29DC4-9B4A-4DFD-B363-3282BE255CE7/0/strat_trends_23jan07.pdf "chip-ul implantat increier"este descris de sectiunea  Broadcasts to the Brain care este un subcapitol al Science and Technology in cadrul sectiunii Strategic Shocks.
CitatBy 2035, an implantable information chip could be developed and wired directly to the
user's brain. Information and entertainment choices would be accessible through
cognition and might include synthetic sensory perception beamed direct to the user's
senses. Wider related ICT developments might include the invention of synthetic
telepathy, including mind-to-mind or telepathic dialogue. This type of development would
have obvious military and security, as well as control, legal and ethical, implications.
Sectiunea Strategic shocks este definita in pag. xii, xiii ale documentului unde se spune ca
CitatHaving analysed a range of probability-based outcomes, the potential for major strategic
discontinuities is considered by introducing contingent Strategic Shocks. These are
either, typically, very unlikely, or likely to occur at extremely infrequent intervals. Historical
examples of the sort of discontinuity which the Strategic Shocks highlight include:
  •The destruction of Minoan civilization as a result of volcanic eruption in 1450 BC.
  • The impact of the Black Death on 14th century Europe.
etc.
Pe scurt probabilitatea unui eveniment descris de Strategic Shocks este asemanatoarea cu cea a ciumei negre sau a distrugerii civilizatiei minoice.

In schimb in articolul din ziua http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-11&id=218827 se poate citi

CitatVom fi toti oraseni

In 2035 s-ar putea implanta cip-uri conectate direct la creier, dezvoltandu-se o telepatie sintetica, ceea ce ar avea "evidente repercusiuni militare si asupra securitatii", pe langa implicatiile etice si legale. Noile tehnologii vor revolutiona si ieftini piata armelor. Dezvoltarea armelor cu neutroni care pot ucide toate fiintele umane fara a distruge infrastructurile pot simplifica epurarile etnice. Se vor mentine tensiunile intre lumea Islamica si Occident si ar putea creste tensiunile intre islam si China. Iranul, in schimb, s-ar putea transforma gradual "intr-o democratie plina de vitalitate" pe masura ce populatia sa tanara va dori sa se incorporeze in globalitate si diversitate.

Potrivit autorilor raportului, armele cu puls electromagnetic ar putea fi operationale incepand din 2035, cu capacitate de a distruge toate sistemele de comunicatii dintr-o arie selectionata, sau centru de afaceri. Pentru 2010, peste 50 la suta din populatia mondiala va trai in orase in loc de centrele rurale. Populatia mondiala va creste pana la 8,5 miliarde de persoane pentru 2035, din care 98 la suta vor trai in tarile mai putin dezvoltate.

Populatia tarilor din Orientul Mijlociu va creste cu 132 la suta, iar in Africa sub-sahariana cu 81 la suta in aceasta perioada, in timp ce in Europa va scadea din cauza diminuarii fertilitatii, se arata in documentul elaborat de Centrul de Dezvoltare, Concepte si Doctrina a Ministerului Apararii al Marii Britanii. Raportul prognozeaza ca se vor mentine actele de extrema violenta, sprijinite de elementele din interiorul tarilor islamice si cu exploatarea mass-media pentru a multiplica efectul. In ce priveste schimbarile climatice, documentul arata ca incalzirea planetei va continua intr-un ritm fara precedent in secolul al XXI-lea.

Toate aceste probabilitati se pot spulbera daca au loc fenomene imprevizibile precum vulcanul care a distrus civilizatia minoica in anul 1450 i.Hr., ciuma care a afectat Europa in secolul al XIV-lea ori atentatele de la 11 septembrie din 2001. Acest al treilea raport privind tendintele strategice pentru perioada 2007-2036 are in vedere cinci tendinte: resurse, schimbare sociala, evolutie politica, progres stiintific si tehnologic, implicatii militare. (D.M.V)

Nu stiu cum vi se pare voua dar acuratetea "sintezei" din Ziua lasa de dorit. Nu cunosc modul in care D.M.V a scris respectivul articol in Ziua (traducere a celui din limba engleza, sinteza articolului din The Guardian, sinteza documentului original, etc.) dar rezultatul final este complet diferit fata de documentul original...

IONUT

HRISTOS A INVIAT ! tuturor.

Extrordinare informatii ati adus: lylyt_ice si Shadowman.

Este clar ca nu numai in biblie este profetit fenomenul insemnarii cu 666.

Multumesc tare mult ptr informatii.

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

IONUT

#183
Citat din: Arckadii din  18 Martie 2007, 21:24:21
.... Insa treaba cu 666 este o prostie.
Numarul fiarei nu este 666 ci 600 si 60 si 6. Corespondentele literelor ebraice.
Numerele astea reprezinta un nume de fapt. Sunt un cod pentru un nume.
Nu mai aberati pe seama numarului. E ca si cum ne-am lua de primul numar din seria lui Fibonacci fara a vedea complexitatea sirului.
De ce in Bibile apare pagina cu numarul 666. Daca era ceva necurat, se introducea oare in cartea care vesteste Cuvantul Lui Dumnezeu?
Ark

Dupa parerea mea nu conteaza cum are traducerea sau corespondenta in alte limbi .. ca sunt destule.. , relevant este ca tot 666 da, oricum ar fi . Bilia e facuta ptr oameni.. pagina respectiva exista ptr ca numarul respectiv este un "numar de om" , numar de om pe care-l va folosi si Satana  de fapt chiar il foloseste.  Coincidenta cu biblia si cu alte profetii (cea cu indienii Hopi) este prea mare.. de ce nu a aparut alt numar ? - intrebare pe care si-o poate pune oricine.
Isus Hristos spune ca "pamantul si cerul vor trece dar cuvintele mele nu vor trece" pana nu se vor implini.
Daca nu ar fi numarul Fiarei nu ar fi nici o problema, insa ptr ca Fiara este numai contra Lui Dumnezeu, cine se va insemna nu se va mantui.

Apocalipsa 14:9-12
"Apoi a urmat un alt înger, al treilea şi a zis cu glas tare: ,,Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
10 va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
11 Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei!
12 Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus."


Bineanteles, ar mai fi de lamurit care este icoana Fiarei, dar asta pe alt topic.

Doamne ajuta.

Nox

#184
Citat din: IONUT din  01 Septembrie 2006, 21:59:11
Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.

Urmãriþi episodul 6 din sezonul 5 al serialului Sliders (rom. Calãtorii în lumi paralele)

LINK: http://www.imdb.com/title/tt0702755/

Mai multe informatii despre episod:

LINK: http://earthprime.com/episode-guide/Please-Press-One-6-journal.html
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Anna

#185
Interesante sunt afirmatiile lui Preston B. Nichols, autor al colectiei de carti referitoare la
Proiectul Montauk- proiect pe care eu una eu il vad super exagerat asemeni si experimentului Philadelphia. Dar sa analizam mai bine sesizarile acestuia:
"666 este codul lumii fizice, fiind perfect ilustrat de structura atomului de carbon. Un atom de carbon contine 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni. Daca pornim de la premisa ca intreaga viata organica are la baza ciclul carbonului , nu putem decat sa tragem concluzia ca numarul 666 este codul care guverneaza viata trupeasca."
Acest citat...ma trimite pe pe mine cu gandul la doua interpretari:
1. trebuie sa avem capacitatea sa ne ridicam deasupra placerilor trupesti, sa ne ingrijim mai mult de suflet...tot ce e legat de material duce spre pierzanie , implicit spre lumea diavolului. E o teorie catre care inclin din punct de vedere religios...dar nu pe deplin.
2. o interpretare mai stiintifica: carbonul intr-adevar se afla la baza vietii noastre, la baza vietii de pe intreaga planeta facand-o atat de diversa si complexa. Cine ar avea interesul sa discrediteze viata carbonica...poate ca "reprezentantii" unei vieti pe baza de alt element chimic...posibil siliciu: siliciul nu poate realiza lanturile complexe pe care le realizeaza carbonul deci implicit nu poate duce la diversitate (unii ufologi sustin ca grays ar fi realizati din siliciu).
Totusi...6 era la cifra sacra la Daci...Zamolxe avea indicativul "zeul de trei ori mai puternic" deci de 3 ori 6 ...adica 666.  :roll:
Asa ca nu e bine sa catalogam repede numarul 666 ca fiind al Diavolului.
Depinde la ce raportam...diavolul din Vechiul Testament, reprezentat de Sarpe, si aici preiau ideile lui Zecharia Sitchin (iudeu), nu pare sa faca un lucru asa de rau...el ii arata omului cunoasterea binelui si a raului...ii da capacitatea de a se reproduce....fapt care il deranjeaza pe Yahve (Enlil de la sumerieni) -oare de ce? ii e teama ca nu mai poate controla inmultirea oamenilor?- si pedepseste omul alungandu-l din Rai.
Quetzalquatl, zeul creator si bun...e reprezentat uneori la azteci si mayasi...ca un sarpe cu pene(!). Pe de alta parte sarpele e totusi o reptila...are sangele rece...la prima vedere nu inspira prea multa bunatate.   :|
Apoi vine Noul Testament, prin care Iisus Hristos demonteaza toata rautatea zeilor antichitatii: ca e Yahve , ca e Zeus, ca e Enlil....si aduce noi principii spirituale, numeste creatia sa tot Pamantul si toti oamenii.
Intrebarea care mi-o pun...666 este un numar impotriva lui Iisus?...daca "da" atunci intr-adevar trebuie sa ne temem...daca "nu"...trebuie sa ne intereseze cine are interesul sa-l speculeze impotriva noastra.

Nox

#186
Si o sa vin cu inca un argument de ce numarul 666 nu e numarul diavolului + alte informatii legate de acest numar:

Creation in "Six Days"
This refers to a period of 2,160 x 6 or 12,960 (a number found encoded in almost all the sacred megalithic structures and temple complexes of the world). A Precessional "day" is 2,160 years long. This is 1 degree every 72 years for a sign of 30 degrees. But the 2,160 was considered so sacred that its mystery was rarely mentioned to the uninitiated. Instead of it, the number 666 was used. (6x6x6 = 216.) This is the real reason why the orthodox Christian hierarchy have made this number out to be satanic. It is because it has to do with Astro-Theology, astrology and the Stellar Cult. When a particular secret number was to be expressed, another related code number was used in its place. The Jews did the same thing with the word Adonai, which they uttered in place of Jehovah. There is nothing "satanic" about the number 666. It is, however, the "Number of the Beast" alright.

...LET HIM WHO HATH UNDERSTANDING RECKON THE NUMBER OF THE BEAST FOR IT IS A HUMAN NUMBER...

Man is in the womb for 9 months. Upon his birth, he is forever circumambulated by the wheel of the zodiac. And for his personal life, for the life of the earth upon which he lives, for light and energy he needs the outer sun, the center of the zodiac. Nine months is 270 days. The wheel of the zodiac like all circles and cycles that man will live in, is defined by 360. And the sacred numeral of the sun is 36.

270 + 360 + 36 = 666 (the Human Number)

Moreover, all the numbers between 1 and 36, again make 666. The number 666 is a solar number also. (The number 36 has long been connected to cycles and to the zodiac. The Etruscans, Greeks and Romans, all had calendars of ten months of thirty-six days.)

Additionally, as modern biologists have discovered, the human gene is made up of 23 chromosomes. 2 divided by 3 equals .666
(The Number of the Beast)

Sursa: Michael Tsarion - Astrotheology And Sidereal Mythology
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

extrateresru_ro

666    ce sunt aceste simple cifre? dar ascund un blestem de ne inchipuit,marca fiarei.
ce ascund ele?
sa gasit un raspuns plauzibil ?
ce spun preotii?
ce spun oamenii de stiinta?
ce spunem noi?
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

#188
am gasit ceva pe you tube sa fie microchip-ul?    http://es.youtube.com/watch?v=qABQkQ4ldX0&feature=related                       
http://es.youtube.com/watch?v=88L6WUkZvGE&feature=related
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

ooppssss
Mai fratilor daca e microcipul semul apocaliptic, eu vad in fata ochilor dor pe sfintii BRANCOVENI
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

#190
Citat din: Anna din  18 Iulie 2007, 18:11:48
Interesante sunt afirmatiile lui Preston B. Nichols, autor al colectiei de carti referitoare la
Proiectul Montauk- proiect pe care eu una eu il vad super exagerat asemeni si experimentului Philadelphia. Dar sa analizam mai bine sesizarile acestuia:
"666 este codul lumii fizice, fiind perfect ilustrat de structura atomului de carbon. Un atom de carbon contine 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni. Daca pornim de la premisa ca intreaga viata organica are la baza ciclul carbonului , nu putem decat sa tragem concluzia ca numarul 666 este codul care guverneaza viata trupeasca."
Acest citat...ma trimite pe pe mine cu gandul la doua interpretari:
1. trebuie sa avem capacitatea sa ne ridicam deasupra placerilor trupesti, sa ne ingrijim mai mult de suflet...tot ce e legat de material duce spre pierzanie , implicit spre lumea diavolului. E o teorie catre care inclin din punct de vedere religios...dar nu pe deplin.
2. o interpretare mai stiintifica: carbonul intr-adevar se afla la baza vietii noastre, la baza vietii de pe intreaga planeta facand-o atat de diversa si complexa. Cine ar avea interesul sa discrediteze viata carbonica...poate ca "reprezentantii" unei vieti pe baza de alt element chimic...posibil siliciu: siliciul nu poate realiza lanturile complexe pe care le realizeaza carbonul deci implicit nu poate duce la diversitate (unii ufologi sustin ca grays ar fi realizati din siliciu).
Totusi...6 era la cifra sacra la Daci...Zamolxe avea indicativul "zeul de trei ori mai puternic" deci de 3 ori 6 ...adica 666.  :roll:
Asa ca nu e bine sa catalogam repede numarul 666 ca fiind al Diavolului.
Depinde la ce raportam...diavolul din Vechiul Testament, reprezentat de Sarpe, si aici preiau ideile lui Zecharia Sitchin (iudeu), nu pare sa faca un lucru asa de rau...el ii arata omului cunoasterea binelui si a raului...ii da capacitatea de a se reproduce....fapt care il deranjeaza pe Yahve (Enlil de la sumerieni) -oare de ce? ii e teama ca nu mai poate controla inmultirea oamenilor?- si pedepseste omul alungandu-l din Rai.
Quetzalquatl, zeul creator si bun...e reprezentat uneori la azteci si mayasi...ca un sarpe cu pene(!). Pe de alta parte sarpele e totusi o reptila...are sangele rece...la prima vedere nu inspira prea multa bunatate.   :|
Apoi vine Noul Testament, prin care Iisus Hristos demonteaza toata rautatea zeilor antichitatii: ca e Yahve , ca e Zeus, ca e Enlil....si aduce noi principii spirituale, numeste creatia sa tot Pamantul si toti oamenii.
Intrebarea care mi-o pun...666 este un numar impotriva lui Iisus?...daca "da" atunci intr-adevar trebuie sa ne temem...daca "nu"...trebuie sa ne intereseze cine are interesul sa-l speculeze impotriva noastra.

Cumva esti iluminata ,[...]
//bluemoon8520: Mesaj editat. Atentie la limbaj!
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

#191
In Biblie zice ca inainte de a veni Isus Hristos multi proroci vor vesti venirea lui. Oare internetu,noi caretot analizam si interpretam,nu suntem acei proroci?
//bluemoon8520: Mesaj editat. Te-as ruga sa nu mai scrii mesajele integral cu majuscule. Si ti-as sugera sa citesti regulamentul!
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

Ma-m tot intrebat.De ce Dumnezeu a facut ca femeia sa fie a doua dupa barbat?Oare s-a fie un advertisment.(nu sunt anti drepturile femeilor)
Intrebarile astea au fost primele din multele care le-am pus atunci cand ma-m hotarat s-a fac si eu o prezicere si uitati ce a iesit.
1) De ce barbatu a fost creat primu si nu femeia?
2)De ce,este folosit cuvantul, bestie si nu e folosit cuvantul monstru, in loc de bestie?
..................................bun in general ma-m luat putin de femeie.(femeile,nu ma judecati gresit,)
Deci eu as spune ca asa zisul anticrist e o femeie sau distrugerea va veni din cauza unei femei.
Un exemplu,Troya legenda sau nu are un sambure de adevar.
Parerea mea depinde de cine va fi presedinte in sua.
Voi ce parere aveti?
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Kymosabe

Citat din: extrateresru_ro din  10 Ianuarie 2008, 16:50:50
Ma-m tot intrebat.De ce Dumnezeu a facut ca femeia sa fie a doua dupa barbat?Oare s-a fie un advertisment.(nu sunt anti drepturile femeilor)
Intrebarile astea au fost primele din multele care le-am pus atunci cand ma-m hotarat s-a fac si eu o prezicere si uitati ce a iesit.
1) De ce barbatu a fost creat primu si nu femeia?
2)De ce,este folosit cuvantul, bestie si nu e folosit cuvantul monstru, in loc de bestie?
..................................bun in general ma-m luat putin de femeie.(femeile,nu ma judecati gresit,)
Deci eu as spune ca asa zisul anticrist e o femeie sau distrugerea va veni din cauza unei femei.
Un exemplu,Troya legenda sau nu are un sambure de adevar.
Parerea mea depinde de cine va fi presedinte in sua.
Voi ce parere aveti?



Pentru a gasi raspunsuri la aceste intrebari incearca sa reflectezi asupra acestor doua notiuni : MATRIARHÁT si PATRIARHÁT .
Lectiile de istorie te vor ajuta sau ar fi trebuit sa te ajute sa intelegi mult mai bine aceste doua structuri de organizare sociala .

In orice caz iti ofer explicatiile lor asa cum le prezinta DEX-ul .

MATRIARHÁT n. Perioadã istoricã în dezvoltarea orânduirii comunei primitive, în care apartenenþa etnicã se stabilea pe linia maternã ºi în care femeii îi revenea rolul principal în viaþa economicã ºi socialã.

PATRIARHÁT s.n. 1. Formã de organizare socialã în care gradele de rudenie sunt socotite în linie masculinã, iar bãrbatul este considerat ºef al familiei, cu rol predominant în viaþa comunitãþii.

Care forma de organizare s-a impus si s-a pastrat pana in zile noastre : matriarhatul sau patriarhatul ?
Acum intelegi de ce Barbatul a fost primul si nu Femeia? De ce exista un Creator si nu o Creatoare ?
Biblia a fost scrisa de barbati nu de femei , la fel si Coranul , Tora sau orice alta carte sfanta .

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

extrateresru_ro

Citat din: Kymosabe din  10 Ianuarie 2008, 18:17:33

Pentru a gasi raspunsuri la aceste intrebari incearca sa reflectezi asupra acestor doua notiuni : MATRIARHÁT si PATRIARHÁT .
Lectiile de istorie te vor ajuta sau ar fi trebuit sa te ajute sa intelegi mult mai bine aceste doua structuri de organizare sociala .

In orice caz iti ofer explicatiile lor asa cum le prezinta DEX-ul .

MATRIARHÁT n. Perioadã istoricã în dezvoltarea orânduirii comunei primitive, în care apartenenþa etnicã se stabilea pe linia maternã ºi în care femeii îi revenea rolul principal în viaþa economicã ºi socialã.

PATRIARHÁT s.n. 1. Formã de organizare socialã în care gradele de rudenie sunt socotite în linie masculinã, iar bãrbatul este considerat ºef al familiei, cu rol predominant în viaþa comunitãþii.

Care forma de organizare s-a impus si s-a pastrat pana in zile noastre : matriarhatul sau patriarhatul ?
Acum intelegi de ce Barbatul a fost primul si nu Femeia? De ce exista un Creator si nu o Creatoare ?
Biblia a fost scrisa de barbati nu de femei , la fel si Coranul , Tora sau orice alta carte sfanta .


Ok sunt de acord si e bine pus la punct,dar sunt arab,sunt din afganistan,nu inteleg findca eu am citit doar coranul.(e doar o imaginare)
Cum ma poti ajuta?
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.