Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cele 4....3....2.... rase

Creat de Aseneth, 25 Noiembrie 2016, 21:57:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

In conditiile geopolitice actuale, cat credeti ca va dura pana cand rasa alba va dispare complet?

200 de ani
2 (20%)
500 de ani
1 (10%)
Niciodata, pentru ca iarna in Rusia e naspa rau
6 (60%)
Trump va salva omenirea
1 (10%)
Nu exista rase, e o diferentiere facuta de Reptilienii Iluminati care vor sa castige mai multi bani in acest mod.
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

Votare închisă: 23 Februarie 2017, 22:00:58

Aseneth

In conditiile geopolitice actuale, cat credeti ca va dura pana cand rasa alba va dispare complet? Va rog alegeti din variantele de mai jos, cu argumente, daca e posibil. Eu una sunt pentru varianta 2. In mod normal ar fi varianta 1, dar e putin adevar si in varianta 3, asa ca aleg 2.

1. 200 de ani
2. 500 de ani
3. Niciodata, pentru ca iarna in Rusia e naspa rau.
4. Trump va salva omenirea
5. Nu exista rase, e o diferentiere facuta de Reptilienii Iluminati care vor sa castige mai multi bani in acest mod.

Edit: Am reusit sa adaug poll  :roll:

Grifon

Simpatică @Aseneth - simpatică inițiativă.
Am bifat răspunsul "niciodată", distrându-mă și cu ...motivația iernii rusești (deși nu de asta am ales răspunsul in cauză)
E adevărat, fenomenul metisajului există, si are diverse curbe de intensitate ce sunt legate (și) de evoluțiile geopolitice. Probabil cândva - nu-mi pot imagina exact când - acest metisaj va fi complet (intr-atât incât să nu se poată deosebi o rasă de alta), dar asta ar putea dura și incă un mileniu, două...ceea ce mà indrituiește să aleg, totuși, varianta menționată.

Și eu am crezut o vreme, (luând in calcul știrile tot mai apocaliptice privind declinul demografic "alb", combinate cu cele ce indicau sporul altora) că segmentul caucazian riscă, in timp, o stingere - si cel mai indicat loc de observare m-am gândit că ar fi USA.
Tot auzeam știri/articole/comentarii cf.cărora albii descresc accelerat in America (mare parte a acestor "news" venind in contextul alegerii lui Obama). Combinând asta cu o sumedenie de filme in care se strecura aceeași idee, ajunsesem a fi convins că negrii +hispanicii + chinezii trec, in ansamblu de 50% din USA, albii fiind tot mai puțini, de la an la an.

Fals. Chiar f. fals, căci verificând pe wikipedia, am descoperit că procentul albilor e de...cca.73% din total. Adică, cam la fel cum a fost intotdeauna, căci 100% n-au fost nicicând. Iar negrii, chiar de se spune că se "puiesc" in draci, nu-s decat 13% (așa că nu (doar) datorită lor s-a ales Obama...).
Ceea ce, adevărat, e in scădere, e procentul WASP...dar de când numai anglo-saxo-protestantii contează ?

Se constată așadar că propagandà insidioasă se face și aici, scopul fiind ca unii să dezvolte o mentalitate de "cetate asediatà" - foarte utilã unor cercuri manipulatoare.
Dar, să nu speriem....caucazienii vor predomina in SUA si Europa incă muuuult timp de acum inainte.
Garantat.

Ganditorul

#2
Wikipedia e cam schioapa la matematica :

China si India cumuleaza apropape 3 miliarde de ne-albi. La o populatrie a Pamantului de 7.5 miliarde asta inseamna cam 40% din populatia globului. Si aici nu am pus continentul negru african, sau Japonia, sau arabii din nordul Africii sau "refugiatii nisipurilor" din Europa. Nici vorba de a introduce in calcul pestrita populatie a celor 2 americi.Deci poti lua statistica asta de 73% albi si o poti duce la gradinita - poate acolo cineva va crede statisticile astea... linistitoare.

Daca "73%" se refera doar la SUA ...nici asta nu creioneaza bine situatia pt ca SUA nu e etalonul de statistica al lumii ci doar o parte destul de mica, raportata la global, din populatia lumii.
- Iar la problema ridicata de @Aseneth nu la numarul statistic trebuie sa privim ci la extinderea spatiului vital al celor care au o alta forma de a-si trai viata, chiar daca arata tot ca noi ceilalti : 2 maini, 2 picioare, un cap cu care teoretic ar trebui sa gandeasca constructiv-civilizator. Poluarea, extinderea modului de trai "specific desertului", obiceiuri animalice, credinte retrograde, cruzime, salbaticie, accentuarea diferentelor rasiale si confesionale se extind ca suprafata de manifestare ca un cancer sub privirile pasive ale rasei albe ce crede ca "totul se va rezolva de la sine " prin asimilare in contextul civilational-stiintific actual.
Din pacate nu se va rezolva nimic asa si, sub bagheta unor lideri mondiali aparent permisivi cu raul ce ne invadeaza civilizatia, ne indreptam spre o explozie sociala de proportii, spre o confruntare violenta intre civilizatii - DAR care se inscrie perfect in modul de viata al ...salbaticilor desertului. Asistam la o agresiune programata a civilizatiei albe.
-   Intrebarea este cine va fi alaturi de rasa alba si cine va fi de partea agresorilor pe acest drum de remodelare a civilizatiei umane si a Pamantului, ca planeta albastra ce va trebui sa devina cenusie ... dupa conceptul uneie din rasele mentionate mai sus? Parerea mea.

P.S. Chestionarului parca ii lipseste o varianta : Niciodata, pt ca rasa alba nu si-a gasit inca valentele, e intre 2 drumuri, intre fuga dupa bogatii materiale si fuga dupa cunoastere profunda. Daca umanitatea va trece pregul spre cunoastere profunda a realitatii, "salbaticii", indiferent de rasa, nu vor avea nici o sansa iar violenta va deveni o amintire. Daca nu va trece de acest prag atunci ne vom intoarce la civilizatia satisfacerii celor 5 nevoi primare : hrana, sex, adapost, siguranta si dominatie prin opulenta/violenta.
- Am argumente pentru ceea ce sustin, si daca considerati interesant si necesar, le discutam.

Grifon

Citat din: Ganditorul din  27 Noiembrie 2016, 08:50:05
Wikipedia e cam schioapa la matematica :

China si India cumuleaza apropape 3 miliarde de ne-albi. La o populatrie a Pamantului de 7.5 miliarde asta inseamna cam 40% din populatia globului. Si aici nu am pus continentul negru african, sau Japonia, sau arabii din nordul Africii sau "refugiatii nisipurilor" din Europa. Nici vorba de a introduce in calcul pestrita populatie a celor 2 americi.Deci poti lua statistica asta de 73% albi si o poti duce la gradinita - poate acolo cineva va crede statisticile astea... linistitoare.
Oare de ce nu s-a înțeles că statistica menționată se referea doar la SUA ? Doar nu as fi emis vreo stupiditate, ignorând că la nivel global raportul e cu totul altul !
Citat
Daca "73%" se refera doar la SUA ...nici asta nu creioneaza bine situatia pt ca SUA nu e etalonul de statistica al lumii ci doar o parte destul de mica, raportata la global, din populatia lumii.

Ba SUA e cel mai bun etalon in chestiuni de melanj rasial - poate chiar singurul relevant.
Nicăieri, nicicând in lume, nu a existat un stat mai pestriț din acest p.d.v.  Incă din sec. XVIII, albii coabitau cu majoritatea roșie, apoi aduceau valuri intregi de africani. La inceput erau chiar minoritari (albii), iar asta nu i-a oprit să triumfe.
S-a zis, apoi (in sec. XIX) că aboliționismul va distruge rasa albă (argument major al sudiștilor).
N-a fost așa.
S-a zis, prin anii '60 apoi, că eliminarea segregaționismului va sufoca, iaràși, albii.
Nu a fost așa.
Cu cele mai permisive legi, chiar cu impunerea drepturilor minoritare, cu toată doctrina melting pot, cu un libertinaj sexual nelimitat ("Flower Power"), cu tot ce vreți - albii sunt 73%.(și oricum nu știu să fi depășit, vreodată, 80% din totalul continentului).
Deci, să fim realiști.

Alt exemplu totuși (dacă SUA nu-i concludent, deși ar trebui) - Roma antică.
Deci, ce era in capitala imperiului...aoleu !...toate rasele lumii ! Sexual, erau deja nebuni de-a binelea (ca-n gluma cu "copile, la ce a fost in seara aia, zi mersi că nu latri !"..hahah!). Apoi, valuri-valuri de migratori asiatici...secole in șir...iar mai pe urmà si aport metisal arab, in sudul peninsulei italice.
I se pare cuiva că Roma/Italia de azi, la peste 2 milenii, are altă culoare decât albă ?

Exact cum spuneam...teoriile astea sunt impuse (de unii) ptr. a crea mentalitatea de "cetate asediată". D-ta, dle @Gânditorul, se pare că deja te simți "asediat"

Totuși, din alt p.d.v eu îți ințeleg temerile (iar aici, parțial, subscriu). Nu rasa albă e amenințată, doar civilizația aferentă. Aici, da, e cu totul altă discuție, căci și civilizația romană a sucombat sub metisaj/migrație, si nici americanii nu mai sunt chiar ce-au fost.
Insă asta e altceva....discuția inițiată de colega @Aseneth fiind despre rase, totuși...

Ganditorul

#4
CitatOare de ce nu s-a înțeles că statistica menționată se referea doar la SUA ?

Pentru ca subiectul actual se refera la intreaga populatie a globului. Iar un raspuns de genul "manelistii nu este majoritari pentru ca in blocul lui Irina ei reprezinta doar 73 % " nu e deloc potrivit.

P.S. Nu ma simt deloc asediat, Doar scarbit ca dupa ani si ani de civilizatie trebuie sa scoatem de la sertar legile medievale pentru a ne confrunta cu o civilizatie cu apucaturi tribale. Sti care este "legea pamantului" pentru rapire de fecioare sau batjocorirea femeii ? Cred ca "refugiatii' o stiu si de aceea nu cauta Romania ca destinatie a "noii religii" (desi e cautata ca destinatie a "noilor afaceri") desi unii au testat si piata, pe pielea lor, afisindu-si femeile cu batic pe fata.

Aseneth

O data era valabil ca rasa alba are doua ramuri, cea indo-europeana si cea semita. Parerea mea este ca cea indo nu mai e demult alba. Iar cea semita, 50-50, cu indulgenta. Eu zic sa nu citim din carti si sa vedem ce se vede cu ochiul liber. China are peste 2 miliarde in interiorul si in afara granitei. India are peste 1 miliard. Africa peste 1 miliard. Toata IndoChina, restul Asiei indepartate, nu sunt albi si nici nu cred ca au fost vreodata ( vezi Indonezia, Filipine, Bangladesh, Laos... etc). Adunand semitii care nu mai sunt demult albi, plus rromii care nu mai sunt demult albi, plus toata populatia de culoare din continentele americane....unde sunt acei 73% albi?

Wikipedia nu este sursa oficiala, orcine poate scrie articole acolo. Nu are rost sa ne sfadim degeaba.

Grifon

Nu ne sfădim, argumentăm.
Dar ai dreptate, colega @Aseneth, mai bine o lăsăm baltă. Oricum, constat cà se continuă a se interpreta greșit procentul de 73%, care se referă NUMAI la Statele Unite ale Americii.
Imi scapă de ce nu se ințelege asta...
Cât despre restul lumii, dintotdeauna celelalte rase au fost mai numeroase. Nu-i nimic nou aici. Albii nu s-au emancipat prin număr, ci prin superioritatea civilizației (vezi cazul Africii de Sud, unde și acum olandezii (buri) conduc, de facto, toate interesele țàrii).
Deci, eu unul, nu mai am ce adăuga. Nu va dispare nicicând rasa caucaziană, decât peste mii și mii de ani, când metisajul global va fi, inevitabil, complet.

Aliosa

Niciodata pentru ca rasele ca si culoare , trasaturi sunt influentate de zona , in concluzie arabi si chinezi de prin europa se albesc in timp :D

Soryn

Ma intreb ce culoare, trasaturi vom avea dupa ce vom fi expusi la super undele galactice emise de soarele central  :-D, probabil culoarea barbarismului se va dizolva complet.

Ganditorul

CitatBa SUA e cel mai bun etalon in chestiuni de melanj rasial - poate chiar singurul relevant.

Ba eu zic ca SUA si cele 2 americi sunt modelul perfect pentru ceea ce se intampla la ciocnirea intre 2 civilizatii - din care una credula, visatoare, doritoare de implinire a profetiilor venirii "civilizatorilor" de peste marea baltoaca si alta pusa pe jaf si capatuiala, ucigand totul in cale pentru aur si bogatii facute de altii, motivandu-si actiunile sub propaganda unui mosh cu 10 porunci de iubire si 8 promisiuni de inaltare si mantuire.

Acum ne confruntam cu ceva similar - tot cu o civilizatie care vede realitatea existentei prin prisma unui mosh ce vine cu 8 porunci si 6 promisiuni cu inaltarea la "cele sfinte" feciore ce-l asteapta pe cel ce-si ridica fundul spre soare prin ruga de la fiecare amiaza.

Ce s=a pierdut in cele 2 americi in afara de credinta in "Manitoo" ? Pai, de ex., stiinta alora de stiau sa faca calendare atat de performante incat si azi ne speriem de precizia lor... visand apocalipsa tot prin prisma moshului aducator de porunci = aia de le zicea candva maiasi. Dar mai sunt si multe alte valori culturale si stiintifice pe care nu le putem explica nici azi - la cateva sute de ani de la abolirea inchizitiei.
Ichizitia actuala poate inghiti civilizatia alba la fel de usor cum s-a intamplat in cele 2 americi. Pentru moment ISIS, dusmanul democratiilor occidentale, distruge vestigiile antice, intunecand cunoasterea istoriei mai vechi decat "venirea moshului". Asta nu inseamna ca nu se va apleca candva si la distrugerea "civilizatiei albe".

Xanadron

#10
...Statistici?! - hai sa fim seriosi ! :-D Daca luam un singur exemplu (de la coana c.ie.a citire):
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gm.html

...aflam ca Germania de ex. are la capitolul "rata migratiei nete" un procent estimat de 1,5 la mie (adica 0,15%) pentru 2016.
Cit face asta pt. cca. 82 mil. locuitori? Vreo 120.000 gorobeti ("colorati" majoritatea, chiar daca sirienii ar fi cicatelea "caucazieni" in principiu), pe cind doar in 2015 au intrat la nemti peste un milion. :-o
Nu mai intru-n capitolul "religie", unde doar 3,7% ar fi musulmani dupa "inteligentii" Establishment-ului.

Pe o planeta duplicitara-n draci :evil: ca a noastra nici nu putea fi altfel: se minte deci la greu.

Strict ontopic, eu am votat "200 ani"pentru atingerea unui procent de cca. 5% "albi" - fiindca niciodata nu cred sa nu ramina macar enclave ale fiecarei rase pure genetic cit de cit. Nu ca sa fie insa "de prasila", fiindca inclin sa cred intr-un final al umanitatii tip "Sfirsitul copilariei" al raposatului Arthur C. Clarke. :star: :crescentmoon: :planet:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

#11
Citat din: Aseneth link=topic=4858.msg98264
Wikipedia nu este sursa oficiala, orcine poate scrie articole acolo.
Citat din: Xanadron din  29 Noiembrie 2016, 09:19:40
Statistici ? Să fim serioși...
Citat din: Ganditorul din  27 Noiembrie 2016, 08:50:05
Deci poți lua statistica asta si s-o duci la grădiniță...

Vă ințeleg intr-o bună măsură scepticismul, dar poate n-ar fi rău să precizez ce e aceastã - cam grăbit disprețuită - statistică. E ultimul recensământ federal, efectuat in anul 2010.
Acum, n-o fi Federal Census Bureau chiar "prințul adevărului"...dar sursă mai fundamentată (si oficială) ca asta...hm...m-ar mira să fie pe altundeva.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Race_and_ethnicity_in_the_United_States

Sunteți (cum am fost și eu, până acum câțiva ani) prinși intr-un clișeu promovat de antagoniștii conceptului "politicaly correctness", dar și de tonele porcãriilor hollywood-iene. America profundă are f.puține in comun cu ce se tot dă de prin New York sau Los Angeles. E adevărat cã-n metropolis-uri există zone f.extinse populate de alte rase (Harlem in NY sau Inglewood in LA), dar in restul (uriaș !) al SUA, in zone tip midwest, poți merge mult până a da de vreun cio...(ptiu ! scuze !) afro-american, sau alte nații...

Ba, chiar si mai ciudat mi -a părut că sunt mai mulți negri in sudul SUA, decât in nord. Aici aveam alt stereotip mental - din bancurile cu Texas / Alabama. Credeam că niciun "masser Bob" nu vrea să stea cu rednecks, dar uite că incă au rămas acolo, din "era bumbacului" (cca 55% din toți negrii, parcă).

Deci, să nu impacientăm ! Ba chiar, din ce am văzut, segmentul alb e in creștere - in 2015 (jumătate din intervalul de census, caucazienii mergeau deja spre 77%.

Let's chill !

Grifon

Citat din: Xanadron din  29 Noiembrie 2016, 09:19:40
[...] fiindca niciodata nu cred sa nu ramina macar enclave ale fiecarei rase pure genetic cit de cit.

Aici ai intru totul dreptate, herr @Xanadron - si cel mai bun exemplu îl constituie misterioasa populație ainu, din nordul insulei japoneze Hokkaido.

Nu numai că nu-s galbeni, n-au ochi migdalați, poartă niște bărbi uriașe, si aproape totul diferă față de niponi - dar sunt și recunoscuți ca precedând apariția jap-ilor.
Secole la rând au fost hãituiți/marginalizați de galbeni, apoi forțați in asimilare (și samuraii puteau fi foarte "convingători" in practicile dure). Cu toate acestea, ainu supraviețuiesc si in prezent, iar după anul 2008 au și fost recunoscuți (in sfârșit !) de Tokyo ca minoritate distinctă, cu drepturi depline.

Așa că...rasa nu dispare așa ușor...mai ales când e vb.de albi
(asta așa, și ca ex.de scenariu...apocaliptic).

Soryn

Am ramas uimit, citind asta:

Executive Order, December 05, 2016 — Safeguarding the Nation from the Impacts of Invasive (ALIEN) Species https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/12/05/executive-order-safeguarding-nation-impacts-invasive-species

Printre altele se spune:

Sec. 2. Definitions: (b) 'Eradication' means the removal or destruction of an entire population of invasive species. ... f) 'Non-native species' or 'alien species' means, with respect to a particular ecosystem, an organism, including its seeds, eggs, spores, or other biological material capable of propagating that species, that occurs outside of its natural range.

Am inteles ca exista specii scapate de sub control care provoaca pagube, molime,
dar acesta directiva lasa sa se inteleaga si altceva.

Sunt destule cazuri pe planeta asta in care s-au distrus specii,
inclusiv mebrii speciei umane au fost decimati, erau 'alien species'?

Unde vom ajunge pana la urma cu aceasta?


fiulploii