Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mr

Odata cu venirea lui 2012 se vor revarsa asupra noastra si toate proiectiile-gand care au alimentat si incarcat de-a lungul timpului importanta acestui an. In ce masura se vor manifesta aceste preprogramari... avem sansa sa vedem in direct.

Din punct de vedere astrologic, se pare ca acest an este unul deosebit, dominat de tensiuni si cu o corespondenta in trecut de mii de ani, ca si repetitie. De aceea va propun o abordare astrologica pertinenta, zic eu, a unei persoane pasionate si cu o intelegere care depaseste vizibil sfera comerciala si usoara a horoscoapelor zilnice.
Eu zic ca merita citita integral aceasta analiza. Sau nu, in functie de optiunile si parerile voastre despre previziuni... :fullmoon:

"Aşa după cum se poate observa valenţele anului 2012 sunt atât de complexe şi de dinamice încât a necesitat lungi şiruri de explicaţii şi trimiteri, toate cu scopul de a face acest context astral mult mai uşor de înţeles, mult mai accesibil, mult mai vibrant şi folositor.
Trăim timpuri memorabile şi a alege să le strivim sub bocanc ţine nu doar de un context astral, ci şi de o conduită umană şi abia această conduita umană se modelează în timp cu ajutorul planetelor. Ceea ce vom evita acum, cunoscând toate acestea, nu se produce doar citind un material sau studiind manuale de astrologie ori de esoterism, ci prin deschiderea sufletului către o lume despre care nu ştim aproape nimic şi pe care am putea foarte uşor să o distrugem înainte de a o cunoaşte.
Nu există îndemn mai frumos şi mai înălţător pentru un pasionat al ştiinţelor ezoterice decât acela de a cerceta lumina spiritului şi de a găsi acolo mijloacele pe care, folosindu-le, să poată favoriza o schimbare calitativă mediului în care trăieşte. Schimbarea se poate produce cu suferinţă, însă nu schimbarea în sine ne face să suferim, ci elementul asupra căruia acţionează. A fi flexibili, puternici şi informaţi este o condiţie absolut esenţială pentru a înţelege natura, sufletul omului, viaţa din jur şi a le iubi.
Anul 2012 este un an al extremelor, oamenii însă îşi pot gândi şi cântări faptele pentru a nu distruge nimic în balansul lor, ci a-l transforma într-un dans mistic şi fermecător, asemenea lui Shiva Nataraja, zeul hindus, care cu dansul său distruge un
univers obosit şi nepregătit încă să evolueze."
Gheorghita Coser

http://coser.ro/
Am atasat fisierul cu analiza astrologica a anului 2012 facuta de Gheorghita Coser.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

#1126
La Multi Ani ! tuturor si sa ne vedem cu bine in 2013  :-)
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:

si acum gata, la treaba ca nu ne asteapta nimeni , planeta se invarte si timpul trece ...sau poate ca noi trecem si timpul sta  :lol:

Tayka

#1127
Citat din: Siberia din  01 Ianuarie 2012, 15:50:11
   @Tayka draga, mesajul meu era altul :-D dar nah, fiecare retine ce doreste din el  :wink:
   Am citit ceva studii (ale armatei americane) despre modificarile climatice si pot afirma ca mare parte din ceea ce se imprastie pe cer o reprezinta particule foarte fine de Aluminiu - destinate (conform studiilor lor) crearii unei pelicule atmosferice care sa reflecte lumina solara si sa protejeze oarecum atmosfera de supraincalzire, etc.
   
Întradevăr în acest mesaj sânt perfect de acord cu tine,căci diferă total de primul pe care cum zici nu l-am prea înţeles. :? Probabil că şi tu cunoscând mai multe limbi scri într-una şi gândeşti în alta (ceiace e un lucru foarte normal pentru un poliglot.. Apropo vezi chiar şi aici dacă scriam în loc de poliglot..,,poligloată'' se înţelegea ceva...cacafonic. :-D :roll:
Într-adevăr particulele de aluminiu au un dublu rol;pe de o parte aşa cum bine spui şi tu;acela de a mai,,umbrii''un pic pământul,iar pe de alta atunci când stratul creat este încălzit cu..microunde,se ridică rapid creind depresiune şi amorsând astfel furtuni aducătoare de ploaie.
Desigur că Monsanto a şpeculat rapid situaţia creind soiuri noi de plante rezistente la concentraţii sporite de aluminiu.Ce efecte secundare vor avea însă acestea în timp asupra oamenilor,şi dacă din două rele majore cineva şi-a permis să aleagă singur fără să ne consulte şi pe noi ,,beneficiarii",ridică deja mari semne de întrebare... 8-)
Citat din: angellla29 din  01 Ianuarie 2012, 11:40:35
Stai linistit, Taycutza...ca stiu ei unde sa le imprastie....nu in zona in care locuiesc ei...nici macar in imprejurimi...
Aceste,,sprey''-uri sânt împrăştiate pe zone foarte mari,la înălţimi foarte mari,şi mai sânt purtate şi de vânt,aşa că este imposibil să fie trase cu ..predilecţie.. :-D Şi nici nu se doreşte ca acestea să cadă vreodată pe pământ,dimpotrivă să rămână acolo,în timpul procesării însă probabil că se mai formează datorită încălzirii şi unele...cocoloaşe  :-D care fiind mai grele..cad. :wink: :planet:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

Am sa postez aici un link unde puteti vedea multe forme conice de relief in insula Bohol din Filipine.
Ma intereseaza ce parere aveti voi despre modul cum s-au format acestea.
http://fishki.net/comment.php?id=104374
Adevarul este dincolo de noi

angellla29

#1129
Citat din: jean din  02 Ianuarie 2012, 00:02:09
Am sa postez aici un link unde puteti vedea multe forme conice de relief in insula Bohol din Filipine.
Ma intereseaza ce parere aveti voi despre modul cum s-au format acestea.
http://fishki.net/comment.php?id=104374

Piramide? LA fel ca si cele din Bosnia? Atat de vechi incat vegetatia le-a acoperit? Probabil 12000 de ani vechime....la fel ca si cele din intreaga lume...Parerea mea :wink: Nu sunt naturale....cum eu nu sunt Britney Spears :roll:

Siberia

   Dealurile de ciocolata din insula Bohol - Filipine sunt formate din calcar erodat de ape amestecat cu material din depozitele de corali, moluste, alge, etc.
   Oricat ar fi de draguta ideea unor piramide, se gasesc totusi circa 1500 de dealuri din acestea conice de calcar pe un perimetru de 50 de km². Mi-ar fi placut sa fi fost locuintele unor "hobbiti", dar nu aveau usi sau ferestre  :wink:
   Legendele despre formarea lor vorbesc despre uriasi care fie s-au batut intre ei cu pamant (dupa care au devenit prieteni dar au uitat sa mai niveleze pamantul dupa ei), fie s-au indragostit - intr-o legenda un urias s-a indragostit de o muritoare frumoasa dar aceasta a murit, iar lacrimile lui cauzate de moartea ei s-au solidificat si au aparut dealurile, iar in alta legenda tot un urias gras se indragosteste de o muritoare frumoasa si ca sa o cucereasca hotaraste sa slabeasca iar modalitatea de slabire a constat in evacuarea (nu stiu pa care cai :-D) a mancarii pe care o consuma, astfel formandu-se dealurile conice. Dragut, nu ? :-D

"The unique land form known as the Chocolate Hills of Bohol was formed ages ago by the uplift of coral deposits and the action of rain water and erosion."
http://en.wikipedia.org/wiki/Chocolate_Hills
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

#1131
   Cautand sa vad daca exista o legatura intre Fratia Calugarilor din Sinai (manastirea Sf. (E)Caterina) si Fratia Hermetica a Luminii sau cu vechea Fratie a Luminii cunoscuta si cu denumirea folosita in Egiptul antic de Fratia Alba, am ajuns sa privesc unele dintre cele mai vechi icoane cunoscute si pastrate in manastirea de pe muntele Sinai, precum si Scara spre Divina Ascensiune.
   Postez mai jos linkurile ca sa le vedeti si voi si eventual sa imi spuneti, daca se poate, ce vrea sa reprezinte chestia rosie din stanga sus de pe icoana care descrie Rastignirea lui Iisus: un OZN, o cometa, sau ce este ?
http://campus.belmont.edu/honors/SinaiIcons/SinaiIcons.html

   Lasand deoparte cartile cu care sunt infatisate personaje din icoane, Figura centrala a fecioarei Maria, imbracamintea lui Iisus crucificat sau alte cele, o alta intrebare se refera la Scara spre Divina Ascensiune: ce se afla la capatul scarii - dreapta sus - unde sta Iisus sau Dumnezeu ?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/The_Ladder_of_Divine_Ascent_Monastery_of_St_Catherine_Sinai_12th_century.jpg

Revenind la manastirea de pe muntele Sinai, care adaposteste cea mai veche icoana cunoscuta a lui Iisus - Christ Pantocrator (http://campus.belmont.edu/honors/SinaiIcons/WIcons01.jpg), redau doua pasaje - pe care nu le traduc (Mea Culpa):
   "In Christian iconography, Christ Pantocrator refers to a specific depiction of Christ. Pantocrator or Pantokrator (from the Greek Παντοκράτωρ) is a translation of one of many Names of God in Judaism. When the Hebrew Bible was translated into Greek as the Septuagint, Pantokrator was used both for YHWH Tzevaot "Lord of Hosts" and for El Shaddai "God Almighty".
http://en.wikipedia.org/wiki/Christ_Pantocrator
si
   "In Hebrew, the title 'Lord (or Lofty One) of the Mountain' was translated as 'El Shaddai', and this is particularly significant for that was precisely the name related to Moses when he asked the Lord to reveal his identity. The Lord said, "I am that I am. I am he that Abraham called 'El Shaddai'". "I am that I am" eventually became transposed to the name 'Jehovah', but, as related in Jasher (and as confirmed in Exodus when correctly read), this Lord was not a deiform god at all. He was Jethro the El Shaddai, the great vulcan and Master Craftsman of the Hathor temple."
http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_13c.htm
 
Ultimul pasaj este dintr-un articol foarte interesant care vorbeste despre niste descoperiri facute prin 1904 de Sir William Flinders Petrie - pe muntele Sinai.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

angellla29

#1132
Citat din: Siberia din  02 Ianuarie 2012, 00:32:20
   Dealurile de ciocolata din insula Bohol - Filipine sunt formate din calcar erodat de ape amestecat cu material din depozitele de corali, moluste, alge, etc.
   Oricat ar fi de draguta ideea unor piramide, se gasesc totusi circa 1500 de dealuri din acestea conice de calcar pe un perimetru de 50 de km². Mi-ar fi placut sa fi fost locuintele unor "hobbiti", dar nu aveau usi sau ferestre  :wink:
   Legendele despre formarea lor vorbesc despre uriasi care fie s-au batut intre ei cu pamant (dupa care au devenit prieteni dar au uitat sa mai niveleze pamantul dupa ei), fie s-au indragostit - intr-o legenda un urias s-a indragostit de o muritoare frumoasa dar aceasta a murit, iar lacrimile lui cauzate de moartea ei s-au solidificat si au aparut dealurile, iar in alta legenda tot un urias gras se indragosteste de o muritoare frumoasa si ca sa o cucereasca hotaraste sa slabeasca iar modalitatea de slabire a constat in evacuarea (nu stiu pa care cai :-D) a mancarii pe care o consuma, astfel formandu-se dealurile conice. Dragut, nu ? :-D

"The unique land form known as the Chocolate Hills of Bohol was formed ages ago by the uplift of coral deposits and the action of rain water and erosion."
http://en.wikipedia.org/wiki/Chocolate_Hills

Da Siby...tot ce e posibil....

Cica am avea si noi piramidele noastre....unele  ar fi la Rasnov! Sunt asa zisele piramide impadurite...si foarte vechi.Probabil ca sunt foarte foarte vechi....mult mai vechi decat ne putem inchipui noi...Conform teoriilor acestui brasovean....noi suntem descendentii unui popor numit agatirs :roll: Oricum Romania este o tara deosebita....Si la faza cu faptul ca am fost creati sa fim"angajati" cred ca are dreptate....prea suntem dom'le "angajati"...si ne place sa stam cu capul plecat....

Iata ce declara acest om:

Munţii din jurul Braşovului, construiţi de extratereştri!

,,Eu am descoperit în jurul Braşovului, în apropierea Râşnovului mai exact, un complex de piramide ca cele din Egipt. Aceste piramide au fost construite acum 18 milioane de ani de civilizaţiile extraterestre care au venit aici pentru a exploata bogaţiile naturale ale Pământului. De altfel ele au creat şi oamenii, ca pe nişte angajaţi care trebuiau să muncească", ne-a explicat braşoveanul.


http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Muntii-jurul-Brasovului-construiti-extraterestri_0_1108689177.html

jean

Citat din: Siberia din  02 Ianuarie 2012, 00:32:20
Sunt formate din calcar erodat de ape amestecat cu material din depozitele de corali, moluste, alge, etc.
   Oricat ar fi de draguta ideea unor piramide, se gasesc totusi circa 1500 de dealuri din acestea conice de calcar pe un perimetru de 50 de km². Mi-ar fi placut sa fi fost locuintele unor "hobbiti", dar nu aveau usi sau ferestre
Treaba cu formatul de mai sus este varianta oficiala. Totusi nu explica cum 1500 de dealuri cu forma aproape perfecta, conica, s-au format pe 50km patrati. Ce proces de eroziune si amestec de materiale poate forma asa ceva? De ce numai in acel loc? De ce este mult mai erodata la virf fata de baza? s-a mai observat un asemenea proces si in alta parte?
Vedeti sunt o seama de intrebari la care ar trebui gasit un raspuns.
Nu au ferestre si usi? Pai, poate nici nu este nevoie, neavand destinatia de locuinte. Ce musuroaiele termitelor au ferestre si usi? Dar au nu sistem de ventilatie.
Adevarul este dincolo de noi

angellla29

Pentru colegul Dacian....iata colega....un motiv pentru care noi romanii sa fim mandri....ca suntem si noi primii in capul trebii :evil: Dar la lucruri rele...si otravuri :wink: Vai de capul nostru...

INITIUM, o otrava aprobata oficial pentru agricultura romaneasca
Din câte ţări sunt pe planetă, doar România se grăbeşte să folosească o substanţă nouă, foarte toxică, pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi, ceapă, cât şi pentru plantaţiile de viţă de vie. Aceasta, numită INITIUM, sporeşte până la 65% riscul de cancer de colon. BASF, un consorţiu german de produse chimice, a dezvăluit că România este prima ţară din întreaga lume care a autorizat produsul său Initium.


http://www.ecolife.ro/articole/agricultura/initium-otrava-aprobata-oficial.html

Si cand prietenii mei din Craiova  ma sfatuiau sa nu mananc mezeluri...iata motivul:Umami.....ucigator de bun :evil:

Umami al cincilea gust periculos de bun (uploaded by www.dingoo.ro )(Partea 1)

Cat despre Maggi, Knorr si sucuri.....nici nu mai vorbim....

Aditivii alimentari ,sucurile copiilor B

Cat despre E-uri periculoase.....fratilor daca vedeti asa ceva in compozitia produselor pe care le achizitionati.....mai bine renuntati!!!! Ar fi grozav daca am citi si compozitia produselor pe care le cumparam.....Multe din ele se gasesc in mezeluri si carne....si chiar legume si fructe....

E-uri periculoase: E 102 (Tartrazina, FD&C Yellow no 5), E 120 (Cosenila, Acid Carminic, Carmin), E 1201 (Polivinilpirolidona), E 1202 (Polivinilpolipirolidona), E 123 (Amarant, FD&C red no 2), E 124a (Rosu Ponceau 4R, Rosu Cosenila A, FD&C red no 4), E 127 (Eritrozina, FD&C red no 3), E 128 (Rosu 2G), E 151 (Negru Brilliant BN, Negru PN), E 1520 (Propilen glicol), E 154 (Brun FK), E 155 (Brun HT, Brun Chocolat HT, Brown RS), E 210 (Acid benzoic), E 211 (Benzoat de sodiu), E 212 (Benzoat de potasiu), E 213 (Benzoat de calciu), E 214 (P-hidroxibenzoat de etil, PHB-Ester), E 215 (Sarea de sodiu a para-hidroxibenzoatului de etil, ), E 216 (Para-hidroxibenzoat de propil, Propil-Paraben, PHB), E 217 (Sarea de sodiu a para-hidroxibenzoatului de propil), E 218 (Para-hidroxibenzoat de metil, Metil Paraben, PHB-E), E 219 (Sarea de sodiu a para-hidroxibenzoatului de metil,), E 220 (Dioxid de sulf), E 221 (Sulfit de sodiu), E 222 (Sulfit acid de sodiu), E 223 (Metabisulfit de sodiu), E 224 (Metabisulfit de potasiu), E 226 (Sulfit de calciu), E 227 (Bisulfit de calciu), E 228 (Bisulfit de potasiu), E 230 (Bifenil, Difenil), E 231 (Ortofenilfenol, Ortoxilen), E 232 (Ortofenilfenol de sodiu, Ortofenilfenal de sodiu), E 242 (Dicarbonat de dimetil, Pirocarbonat de dimetil), E 249 (Nitrit de potasiu), E 284 (Acid boric), E 285 (Tetraborat de sodiu, Borax), E 310 (Galat de propil), E 311 (Galat de octil), E 312 (Galat de dodecil), E 330 (acid citric), E 407 (Caragenan), E 432 (Monolaurat de poliooxietilena sorbitan, Polisorbat), E 433 (Monooleat de poliooxietilena sorbitan, Polisorbat ), E 434 (Monopalmitat de poliooxietilena sorbitan, Polisorb), E 435 (Monostearat de poliooxietilena sorbitan, Polisorba), E 436 (Tristearat de polioxietilena sorbitan - polisorbat), E 517 (Sulfat de amoniu), E 621 (Glutamat monosodic), E 950 (Acesulfam-K, acesulfam de potasiu), E 951 (Aspartam), E 952 (Acid ciclamic, ciclamat), E 954 (Zaharina si sarurile ei de sodiu, potasiu, calciu), E 999 (Extract de Quillaia),

Aici este o lista a E-urilor suspecte.....Feriti-va de tot ceea ce contine aceste "minunatii ale industriei alimentare".....

Euri suspecte: E 104 (Galben de chinolina, FD&C Yellow no 10), E 110 (Galben portocaliu Sunset FCF, Galben orange S), E 1200 (Polidextroza), E 122 (Azorubina, Carmoizina), E 129 (Rosu Allura AC), E 132 (Indigotina, Carmin indigo, FD&C blue no 2), E 133 (Albastru Btilliant FCF, FD&C blue no 1), E 1404 (Amidon oxidat, amidon modificat), E 1410 (Fosfat de monoamidon), E 1412 (Fosfat de diamidon), E 1413 (Fosfat de diamidon fosfatat), E 1414 (Fosfat de diamidon acetilat), E 142 (Verde S, Verde acid brillant), E 1420 (Amidon acetilat), E 1422 (Adipat de diamidon acetilat), E 1440 (Amidon hidroxipropilat), E 1442 (Fosfat de diamidon hidroxipropilat), E 1450 (Octenil succinat de amidon sodic), E 1505 (Citrat de trietil), E 150a (Caramel simplu), E 150b (Caramel de sulfit de sodiu), E 150c (Caramel amoniacal), E 150d (Caramel sulfit de amoniu), E 1518 (Triacetat de gliceril, Triacetina), E 160a (Beta-caroten, caroteni, amestec de caroteni), E 160b (Annatto, bixina, norbixina), E 160e (beta-apo-carotenal), E 160f (Beta-apo-8-metil/etil ester ai acidului carotenic), E 161 (Xantofile), E 161b (Luteina), E 161g (Cantaxantina, Xantofila), E 171 (Dioxid de titan), E 172 (Oxizi de fier, hidroxizi de fier), E 173 (Aluminiu), E 174 (Argint), E 175 (Aur), E 180 (Litolrubina BK, Carmin 6B), E 200 (Acid sorbic), E 201 (Sorbat de sodiu), E 202 (Sorbat de potasiu), E 203 (Sorbat de calciu), E 234 (Nisina), E 235 (Natamicina, Primaricina), E 239 (Hexametilentetramina, Metanamina), E 250 (Nitrit de sodiu), E 251 (Nitrat de sodiu), E 252 (Nitrat de potasiu), E 280 (Acid propionic), E 281 (Propionat de sodiu), E 282 (Propionat de calciu), E 283 (Propionat de potasiu), E 315 (Acid erithorbic, Acid izoascorbic), E 316 (Erithorbat de sodiu), E 320 (Butilhidroxianisol BHA), E 321 (Butilhidroxitoluen BHT), E 338 (Acid fosforic-ortofosforic), E 339 (Fosfati de sodiu), E 340 (Fosfati de potasiu), E 341 (Fosfati de caldiu), E 343 (Fosfati de magneziu), E 353 (Acid metatartric), E 354 (Tartrat de calciu), E 355 (Acid adipic), E 356 (Adipat de sodiu), E 357 (Adipat de potasiu), E 363 (Acid succinic), E 380 (Citrat triamonic), E 385 (Etilen-diamina tetraacetat de calciu disodiu, Calc), E 400 (Acid alginic), E 401 (Alginat de sodiu), E 402 (Alginat de potasiu), E 403 (Alginat de amoniu), E 404 (Alginat de calciu), E 405 (Alginat de propilenglicol), E 406 (Agar-agar, geloza), E 410 (Guma carruba, Locust Beengum), E 412 (Guma guar, Guar gum), E 413 (Tragacant, Andragante), E 415 (Guma Xantan), E 416 (Guma Karaya), E 417 (Guma tara), E 418 (Guma gellan), E 420 (Sorbitol), E 421 (Manitol), E 431 (Stearat de polioxietilena), E 442 (Fosfatide de amoniu), E 444 (Acetat izobutirat de zaharoza), E 445 (Esteri glicerici ai rasinilor de lemn, glicerol es), E 450 (Difosfati), E 451 (Trifosfat pentasodic, tripolifosfat de sodiu), E 452 (Polifosfati), E 461 (Metilceluloza), E 463 (Hidroxipropilceluloza), E 464 (Hidroxipropilmetil celuloza), E 465 (Etil metil celuloza), E 466 (Carboximetilceluloza de sodiu), E 470 (Saruri de magneziu ale acizilor grasi), E 473 (Esterii zaharozei cu acizi grasi), E 474 (Sucrogliceride), E 475 (Esterii poliglicerici ai acizilor grasi, Poliglice), E 476 (Poliricinoleat de poliglicerol), E 477 (Sterii propilenglicolului cu acizii grasi), E 479 (Ulei de soia oxidat termic in interactiune cu mono), E 483 (Tartrat de stearoil), E 491 (Monostearat de sorbitan, Tween), E 492 (Tristearat de sorbitan), E 493 (Monolaurat de sorbitan), E 494 (Monooleat de sorbitan), E 495 (Monopalmitat de sorbitan), E 512 (Clorura stanoasa), E 513 (Acid sulfuric), E 514 (Sulfati de sodiu), E 516 (Sulfat de calciu, gips), E 520 (Sulfat de aluminiu), E 521 (Sulfat de aluminiu sodic), E 522 (Sulfat de aluminiu potasic), E 523 (Sulfat de aluminiu amoniacal), E 524 (Hidroxid de sodiu, soda caustica), E 525 (Hidroxid de potasiu), E 527 (Hidroxid de amoniu, amoniac), E 528 (Hidroxid de magneziu), E 530 (Oxid de magneziu), E 535 (Ferocianura de sodiu), E 536 (Ferocianura de potasiu), E 538 (Ferocianura de calciu), E 541 (Fosfat de aluminiu sodic), E 551 (Dioxid de siliciu), E 553b (Talc), E 554 (Silicat alumino-sodic), E 555 (Silicat alumino-potasic), E 556 (Silicat alumino-calcic), E 559 (Silicat aluminiu, caolin), E 574 (Acid gluconic), E 575 (Glucono-delta-lactona), E 576 (Gluconat de sodiu), E 577 (Gluconat de potasiu), E 578 (Gluconat de calciu), E 579 (Gluconat feros), E 585 (Lactat feros), E 620 (Acid glutamic), E 622 (Glutamat monopotasic), E 623 (Diglutamat de calciu), E 624 (Glutamat de amoniu), E 625 (Diglutamat de magneziu), E 626 (Acid guanilic), E 627 (Guanilat disodic), E 628 (Guanilat disodic), E 629 (Guanilat de calciu), E 630 (Acid inozinic), E 631 (Inozinat disodic), E 632 (Inozinat dipotasic), E 633 (Inozinat calciu), E 634 (5-ribonucleotide de calciu), E 635 (5-ribonucleotide disodice), E 900 (Dimetil polisiloxan, silicon), E 912 (Esteri ai acidului montanic), E 914 (Ceara de polietilena oxidata), E 927b (Carbamida-uree), E 942 (Protoxid de azot), E 948 (Oxigen), E 953 (Izomalt, Izomaltitol), E 965 (Maltitol), E 966 (Lactitol), E 967 (Xilitol),

Multe din ele se regasesc in sucuri, creme, maioneze,prajituri de cofetarie, bere, vinuri etc....Deci...nici nu mai e nevoie de razboi ca sa murim.....oricum murim otraviti dragi colegi!!!!!

Cat despre sanatatea copiilor nostri....ei sunt primi vizati de catre criminali....ei sunt primele victime, dragi colegi:

E-urile imbolnavesc copiii de sindromul ADHD ( la asta as mai adauga si cancer)

Studiul a fost realizat pe 300 de copii, si arata diferente majore de comportament intre cei care consuma alimente cu aditivi si cei care mananca natural.

Cercetatorii din Marea Britanie au studiat comportamentul a 2 grupe de copii. Copiii din prima grupa au consumat un suc, care continea mai multe tiputi de E-uri: E 211, E110, E122, E102, E 124, E 104 si E 129, iar cei din grupa a doua au primit suc natural de fructe. Astfel, s-a observat ca cei din prima categorie aveau probleme de hipeactivitate, adica se incadrau in randul celor care sufera de sindromul ADHD.


http://www.eva.ro/sanatate/stiri/e-urile-imbolnavesc-copiii-de-sindromul-adhd-articol-21194.html

Nox

#1135
Tot navigând din pagină în pagină am dat întâmplător peste următoarea chestiune:

Citat(...) Formula imperativ-conclusivă "Am zis" este însă o clasică şi arhicunoscută formă de încheiere a edictelor şi comunicărilor oficiale ale masonilor. (...)

Am observat că se obișnuiește a fi folosită...

but it makes you wonder...


P.S. Comentariul meu nu se vrea a fi un argumentum ad hominem.

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

romulus

"Am zis " folosit (si) de masoni ?
Imi place  :-D :-D :-D :-D!
Dupa cum va amintiti - voi, cei mai vechi pe forum - formula folosita de mine initial pe aici era "Howgh" si o preluasem din limbajul indienilor, asa cum aparea (si) in cartea lui Karl May - adorata de mine in copilarie si adolescenta: WINNETOU. 
Ulterior am recurs la traducerea ei in romaneste pentru ca nu toata lumea intelegea ce inseamna ! Sa fie si la masoni, ca nu ma deranjeaza !Deci inchei edictul/comunicarea, ca de obicei cu :
Am zis ! :-D :-D :-D :-D
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mr

#1137
Citat din: Siberia din  02 Ianuarie 2012, 00:56:33
  Postez mai jos linkurile ca sa le vedeti si voi si eventual sa imi spuneti, daca se poate, ce vrea sa reprezinte chestia rosie din stanga sus de pe icoana care descrie Rastignirea lui Iisus: un OZN, o cometa, sau ce este ?
http://campus.belmont.edu/honors/SinaiIcons/SinaiIcons.html
Se pare ca simbolistica care insoteste infatisarea rastignirii lui Hristos se intalneste mai peste tot pe unde este reprezentata. Icoana din Sinai nu este completa, lipsidu-i partea drepta.
Prin analogie, daca studiem si celelalte reprezentari ale Rastignirii, observam ca in colturile stanga-sus si dreapta-sus (privind din fata) gasim elemente ce simbolizeaza soarele, respectiv luna:
"Depunerea de pe Cruce" de Benedetto Antelami
http://imageshack.us/f/818/antelamideposizioneparm.jpg/
O icoana de la Sfantul Munte
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/Crucifixion_by_Theophanes_the_Cretan.jpg
Alte reprezentari
http://fabiangavrilutiu.files.wordpress.com/2010/06/rastignirea-lui-isus.jpg
http://www.cimec.ro/p/Clasate/ETN_8070000_155-4.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_GZ8eNMhhBsE/THDLT9kIOnI/AAAAAAAABr4/pcoGQv-6gyU/s1600/PB240006.JPG

Insa unele reprezentari simbolice, pastrand aceleasi locuri in tablou, necesita o "decodare" mult mai tehnico-cosmologica. Daca soarele si luna reprezinta simbolic invatatura directa si invatatura reflectata sau cei doi poli animatori ai dualitatii (Purusa si Prakriti), sau beneficul si maleficul, reprezentarea lor sub forma unor vehicule spatiale conduse ne-ar duce automat cu gandul ca ele ar putea fi chiar nave spatiale uriase sau puncte de acces in acest univers tridimesional:
Visoki Decani Monastery, Kosovo
http://imageshack.us/f/402/crucifixionblagoarchive.jpg/
Svetitskhoveli de Mtskheta, Georgia
http://imageshack.us/f/594/mtskhetasveskhoveli600x.jpg/

Citat din: Siberia din  02 Ianuarie 2012, 00:56:33
   Cautand sa vad daca exista o legatura intre Fratia Calugarilor din Sinai (manastirea Sf. (E)Caterina) si Fratia Hermetica a Luminii sau cu vechea Fratie a Luminii cunoscuta si cu denumirea folosita in Egiptul antic de Fratia Alba, am ajuns sa privesc unele dintre cele mai vechi icoane cunoscute si pastrate in manastirea de pe muntele Sinai, precum si Scara spre Divina Ascensiune.
   Postez mai jos linkurile ca sa le vedeti si voi si eventual sa imi spuneti, daca se poate, ce vrea sa reprezinte chestia rosie din stanga sus de pe icoana care descrie Rastignirea lui Iisus: un OZN, o cometa, sau ce este ?
http://campus.belmont.edu/honors/SinaiIcons/SinaiIcons.html
   Lasand deoparte cartile cu care sunt infatisate personaje din icoane, Figura centrala a fecioarei Maria, imbracamintea lui Iisus crucificat sau alte cele, o alta intrebare se refera la Scara spre Divina Ascensiune: ce se afla la capatul scarii - dreapta sus - unde sta Iisus sau Dumnezeu ?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/The_Ladder_of_Divine_Ascent_Monastery_of_St_Catherine_Sinai_12th_century.jpg
Daca suprapunem simbolismul hermetic, alchimic si masonic peste cel crestin, eu cred ca se poate merge pana la identificare. Am spus intr-un post pe alt topic ca lispesc informatii despre evolutia crestinismului, vreo 200 ani, pana la consiliul de la Niceea. In perioada aceea au aparut radacinile hermetismului, alchimiei, ordinelor cavaleresti si masoneriei operative. Acest lucru ma face sa cred ca Fratia Calugarilor din Sinai a avut o legatura cat se poate de directa cu Fratia Alba egipteana.
http://roncea.ro/wp-content/uploads/2011/01/Masoni-in-sedinta-Razvan-Theodorescu-etc.jpg
http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201108/full/femei_si_masonerie_70037800.jpg
http://www.energyenhancement.org/trismegistus.jpg
http://wisdomlib.org/uploads/images/Azoth_of_the_Philosophers_emeraldtablet2.jpg
http://www.ritosimbolico.net/studi1/fig.%205%20rebis.jpg
http://www.alchemyjournal.com/img/img_01.gif

Scara spre Divina Ascensiune poate avea ca element maxim de atins (faptura din vehicul), latura tehnico-cosmologica. In fond, spiritualitatea, ezoterismul reprezinta o stiinta in sine, care include (si nu neaga) stiinta pur materiala, ca parte integranta a Totului.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

prometeus

Citat din: romulus din  02 Ianuarie 2012, 14:42:57
"Am zis " folosit (si) de masoni ?
Imi place  :-D :-D :-D :-D!
Dupa cum va amintiti - voi, cei mai vechi pe forum - formula folosita de mine initial pe aici era "Howgh" si o preluasem din limbajul indienilor, asa cum aparea (si) in cartea lui Karl May - adorata de mine in copilarie si adolescenta: WINNETOU. 
Ulterior am recurs la traducerea ei in romaneste pentru ca nu toata lumea intelegea ce inseamna ! Sa fie si la masoni, ca nu ma deranjeaza !Deci inchei edictul/comunicarea, ca de obicei cu :
Am zis ! :-D :-D :-D :-D

Bravos Romulus si LA MULTI ANI tuturor!
Am zis!!

panta_rh_ei

Citat din: jean din  02 Ianuarie 2012, 00:02:09
Am sa postez aici un link unde puteti vedea multe forme conice de relief in insula Bohol din Filipine.
Ma intereseaza ce parere aveti voi despre modul cum s-au format acestea.
http://fishki.net/comment.php?id=104374

Interesante imaginile. La musuroaie de furnici/cartite m-am gandit si eu cand le-am vazut:) adica...impresia a fost, la prima vedere, ca nu sunt naturale dar...daca nu s-a deschis inca vreun santier arheologic pe acolo inseamna ca explicatia oferita de Siberia poate fi  adevarata; or fi naturale.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.