Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Război intr-un cuvant!!!!

Creat de angellla29, 05 Octombrie 2011, 19:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#630
Informatii si mai interesante despre false-flag-ul Ebola :evil: - rog a nu se carcoti ca vin de la RIA-Novosti, fiindca ele exista, dar numai disparat, pe website-uri ale "liberilor democraci vestici". :-D

http://en.ria.ru/analysis/20141009/193837038/US-Links-to-Bio-Warfare-Labs-in-Ebola-Zone-Scholar.html

Aflam d-aici ca E-boala a fost depistata intaiasi oara-n 1976 (Zair-fostul Congo) si articolu' pune intrebari (retorice, dar de bun simt) pe tema reaparitiei bruste a virusului la 3.500 km distantza, plus altele privind decizia trimiterii aiuristice a mii de trupe 'merigane-n zona, total neantrenate "to deal with Ebola".

Ce NU se spune insa e faptul ca-n Zair si-n perioada pomenita ('70-'80) NEMTII aveau o vasta organizatie numita OTRAG (Orbital Transport und Raketen, A.G.).
...O_trag? :roll: Hmm, se pare ca le-au tras-o... :lol:
Fiindca respectivii post-nazi-savanti se ocupau cu mult mai mult decit lansarea de sateliti - culmea, sub conducerea ex-sefului NAZA Kurt Debus -rachetologu' nr.1 al lui Adolf, paperclipat dupa WW-II - normal - in USA !!! :-o

Ca sa nu ziceti insa ca-s io obsedat de nazisti, uite-un extract dintr-un comentariu avizat (fiindca apartine lui Joseph Farrell) apropo de OTRAG:
"OTRAG was first exposed by the then Soviet Premier and General Secretary Mikhail Gorbachev as being a kind of "privately owned" front for what was, in effect, a West German version of Area 51. In his charges, Mr. Gorbachev indicated that much more than cheap satellite launching capability was being researched; he also accused West Germany of being involved with technology transfers from US corporations to Germany of cruise missile technology, and additionally, Mr. Gorbachev accused the West of conducting chemical and biological warfare research at the OTRAG facilities... in (once again) Zaire. Thus, the outbreak of ebola in that country is, in the light of Professor Boyle's allegations, at least extremely suspicious." 8-)

P.S. - La tema cealalta - aia sistoasa: voi stiti cine-i Iulian Iancu? (hint: da' Costel Iancu?) hehehe...intrebati-l pe Ilici Iliescu mai bine.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#631
http://www.veteranstoday.com/2014/10/15/vt-issues-first-ebola-warning/

Pe linga articolele-avertisment ca asta de mai sus, nu trebuie uitat ca-n 1914 (hip-hip-ura! - poate trebuie sarbatoriti cei 100 ani de la eveniment? :-D) cartelul Rockefailure-Rothschild si-a unit fortele pentru ... a doua oara (dupa scam-ul Fed din 1913, conectat si cu scufundarea Titanicului printre altele) ca sa creeze prin agentii lor din "American Medical Association" (detinuta de Rockefeller :evil:) un vaccin care-a fost responsabil de aparitia terifiantei "gripe spaniole".

Iar cele peste 50 milioane victime ale gripei spaniole (dupa ultimele estimari) au fost mai multe decit mortii de pe toate fronturile WW-I. :|
...Sa fi ramas oare omenirea la fel de tembela ca acum un secol, incit sa nu poata deconspira nici acum calaii oculti?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#632
A mai trecut un episod care ne apropie de momentul in care vom "imbratisa cu drag" varianta gazelor de sist in locul gazelor naturale rusesti

Ucraina a reușit să provoace fricțiuni între partenerii săi europeni, dintre care unii ar dori să o ajute cu orice preț, în timp ce alții refuză orice ajutor până când statul ucrainean nu se reformează.

Cancelarul german Angela Merkel îi somează pe toți "aliații" Ucrainei să participe financiar la plata datoriilor Kievului către Gazprom
Valoarea datoriilor Ucrainei - 5 (cinci) miliarde dolari



http://www.energyreport.ro/index.php/2013-stiri-pline-de-energie/2013-stirile-pline-de-energie/2013-batalia-pe-resurse/3011-merkel-someaza-statele-europene-sa-plateasca-datoriile-ucraina-catre-rusia-slovacia-refuza

In aceste conditii pretul gazelor rusesti (ieftine) va creste cu valoarea gazelor pe care ucrainienii au consumat-o fara sa plateasca un cent - ceea ce va duce inevitabil la un pret al gazelor rusesti la pompa peste pretul gazelor de sist (acum nerentabile)

Cine va pune la dispozitie teritorii de unde se vor extrage gazele de sist ? Ati ghicit - ROMANIA
- Cam asta e esenta pacii/razboaielor din zona si miza alegerilor prezidentiale din acest an  : cine va fi "presedintele" care va pune la dispozitia marilor companii extractive teritoriile de unde se pot extrage gaze de sist - sub tutela si proprietatea oricui ...in afara de rusi (care trebuiesc scosi cu orice pret din ecuatia energetica europeana...  :evil: :evil:)

In rest ...povesti si "justificari benefice" pentru adormit vgilenta populatiei. Chiar si "noaptea cutitelor lungi" din actuala viermuiala de la DaNA se inscrie pe aceiasi traiectorie - "cine incearca sa smulga jde-mii-de-ha de la gura "presedintelui" care a promis aceste Ha altora, pt exploatarea gazelor de sist ...ajunge la bulau".

Xanadron

Buna analiza, desi partiala si pe ici-pe colea gresita (un ex.: gazele rusesti nu-s deloc ieftine - poate doar alea livrate amicilor germani, aproape la jumate din pretul cerut Romaniei pe mia de mc.).
Nu mai intru insa-n analiza destinatiei procenutlui "rusesc" de numai 20-25% din consumul nostru anual, ca iar incepem sa dezbatem fara vreo consecintza pe tema "baietilor destepti" din energie, care-s sprijiniti de ambele asa-zise "extreme dr/stg ale spectrului politic" - la 'reaku deci cu "esichiere" si alte balarii colportate si disecate la infinit de fiecare din "extremele media", la fel de manjite/cumparate ca finantzatorii lor.

P.S. Imi pare corecta-n schimb presupunerea privitoare la unul dintre motivele ascunse ale actualei viermuieli de la DaNA.
Asta nu inseamna insa ca nepotu' cam microcefal al lui Naumovici e mai rau (sau mai bun :lol:) decit khazaru' alalalt, inca pe tron.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#634
Toata lumea spera la ceva mai bun in viitor. e in legea firii - cand insa realizezi ca fugi de drk si dai de ta-su ti se cam ia cheful.
Iar chestiunea gazelor de sist versus gaze naturale rusesti n-am pus-o din perspectiva Romaniei - noi vom fi doar viitoarea sursa de aprovizionare pentru cei care primeau si pana acum gaze ieftine (si vor primi si de acum incolo preferential, indiferent de sursa, de poluarea de la sursa sau de urmarile acestei poluari in viitor)

Ganditorul

#635
 - Se pare ca ucrainienii nu se astampara si daca nu au reusit sa urmeze "directiva Timosenko" de ai nimici pe rusi cu cateva bombe nucleare (si nici cu doborarea avionului civil) se incearca acum "sensibilizarea opiniei publice" cu ...atac/accident la centralele nucleare :

Accident la o centrala nucleara din Ucraina

Accidentul nuclear din Ucraina a fost ATAC TERORIST.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/accidentul-nuclear-din-ucraina-a-fost-un-atac-terorist-radioactivitate-la-500-km-de-romania-video_187685.html#ixzz3KsWyT477

Cu sau fara "atac terorist" stirea e alarmanta si arata cat de sensibile sunt unele puncte ale stiintei si civilizatiei atunci cand se trece dincolo de bariera violentei si rationalului. Evident ca vinovatii de serviciu in acest incident sunt tot ( pro-)rusii care vor sa traiasca intr-o zona libera, independenta de Kiev - dar plina de radiatii ucigatoare.

equilibrum

CitatÎntrebat de CBS News despre lupta împotriva grupării SI în Siria și Irak, regele Iordaniei a estimat că ea este "în mod clar o luptă între bine și rău".

"Cred că este un +Al treilea război mondial+ prin alte mijloace", a declarat Abdullah al II-lea într-un interviu realizat joi și difuzat vineri de televiziunea americană, notează AFP.

Se muta interesul sau Ucraina mascheaza adevaratul eveniment?

http://www.agerpres.ro/externe/2014/12/05/lupta-contra-si-este-al-treilea-razboi-mondial-considera-regele-iordaniei-22-28-36
Pastreaza-ti energia.

Arhanghelul

""Un raport alarmant pregătit de Direcția Generală a Statului Major General al Forțelor Armate Ruse (GRU) care a circulat astăzi la Kremlin arată că reuniunea de urgență care a avut loc sâmbătă dimineața la Moscova între președintele Putin și președintele francez François Hollande a fost determinată de descoperirea Direcției Generale pentru Securitate Externă a Franței (DGSE) a unei "La terreur spectaculaire" planificată de către regimul Obama. Redam in continuare indicii din acest raport, care ne-a atras atentia prin rigurozitatea documentarii.""


""La fel de alarmant, mai precizează acest raport, este faptul că avertizarea președintelui Hollande a venit la o zi după ce Congresul SUA a adoptat ceea ce este, în esență, o declarație de război împotriva Federației Ruse.

Această declarație de război împotriva Federației Ruse a regimului Obama, cunoscută sub numele de "Rezoluția Camerei nr. 758" (și confirmată de GRU), a fost adoptată cu o majoritate covârșitoare, la 5 decembrie, fără cunoștința și/sau consimțământul populației din America. Acest fapt șocant este descris de către Profesorul de Economie de la Universitatea din Ottawa, Michel Chossudovsky, care a declarat: "Acest vot istoric care ar putea afecta viețile a sute de milioane de oameni din întreaga lume nu a primit practic nicio atenție din partea mass-media. Predomină o tăcere totală a mass-media."""


http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/obama-pregateste-un-nou-9-11-actiune-terorista-de-amploare-in-carca-rusiei-136252

http://romanian.ruvr.ru/2014_12_06/Razboi-Rece-si-rezolutie-fierbinte-8248/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Luck


Daca se analizeaza presa, probabil vor fi niste avioane care vor avea probleme la joasa altitudine (aterizare/decolare din preajma unor aeroporturi importante), eventual cu drone "incarcate cu ceva bombite", in 11, 15, 17, 21 sau 27.12 (date care am remarcat ca sunt interesante pentru cei ce orchestreaza asa ceva):

- http://www.realitatea.net/alerta-plan-al-qaida-pentru-atentate-la-bordul-a-cinci-avioane-europene-de-craciun_1583109.html
- http://www.antena3.ro/externe/aproape-de-catastrofa-un-avion-de-pasageri-a-evitat-in-ultimul-moment-ciocnirea-cu-o-drona-276237.html

Cateva tari din Europa (GB, Germany, Romania, Polonia...)pot fi expuse, dar si EAU (in special Dubai):

- http://www.dcnews.ro/romanca-ucisa-in-abu-dhabi-o-femeie-arestata-pentru-ca-pregatea-i-un-atac-cu-bomba-video_461383.html

Nu este exclus sa apara in schema si Malaysia Airlines Flight 370, dupa "odihna de 10 luni...."
Zic si eu... ramane sa vedem!!

Xanadron

SUA a testat - cu succes - un laser naval in Golful Persic.
...De ce tocmai acolo? Ar fi chiar culmea sa nu stiti raspunsul... :lol:

Laser Weapon System (LaWS) demonstration aboard USS Ponce
https://www.youtube.com/watch?v=sbjXXRfwrHg

Interesant e insa si acronimul noii arme (pt. noi, bizonii turmei, ca pe orbita-s demult arme scalare mult mai terifiante :star:) - LaWS - care sugereaza subliminal ca 'meriganii fac legea (the law). 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

NA pun un accent deosebit pe simbolistică indiferent de forma pe care o îmbracă(simbolul) încercând a inculca în mintea tuturor ideea că ei fac legea şi că nimic şi nimeni niciodată nu mai poate schimba ceva din/în ordinea prestabilită. În realitate, indiferent la ce nivel se face raportarea, se tinde spre un echilibru. Prin urmare "Rusia dezvoltă lasere de luptă în paralel cu Statele Unite" şi "toate statele care au posibilitatea creării unor arme moderne eficiente dezvoltă asemenea proiecte".
Ceea ce este regretabil, din punctul meu de vedere, e tocmai faptul că această competiţie se desfăşoară în sens distructiv. Scopul civilizaţiei umane pare-a fi distrugerea omenirii - o tendinţă suicidară dacă excludem existenţa altor entităţi aflate în vârful piramidei, măcar de dragul discuţiei.
Ar trebui să ne scuturăm un pic îndepărtând din preajmă-ne această influenţă nefastă a simbolisticii introdusă brutal şi continuu în viaţa noastră prin toate mijloacele imaginabile şi inimaginabile.
Am mai spus, şi încă mai cred asta, că nimic din toate relele pe care le blamăm n-ar fi posibile fără acordul nostru tacit şi fără contribuţia noastră – indirectă ce-i drept.
Cât adevăr credeţi că există în aceste cuvinte: "Oare liderii răi şi nesăbuiţi conduc populaţii nevinovate la dezastru sau populaţiile îşi aleg conducători ale căror calităţi le oglindesc dorinţele?"( Avernus - "Războiul liniştit" – Paul McAuley).
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

Inapoi la principii :wink: - din MASH de asta data si fara comentarii, ca-s inutile:

Hawkeye: War isn't Hell. War is war, and Hell is Hell. And of the two, war is a lot worse.
Father Mulcahy: How do you figure, Hawkeye?
Hawkeye: Easy, Father. Tell me, who goes to Hell?
Father Mulcahy: Sinners, I believe.
Hawkeye: Exactly. There are no innocent bystanders in Hell. War is chock full of them - little kids, cripples, old ladies. In fact, except for some of the brass, almost everybody involved is an innocent bystander.

H: Razboiul nu inseamna Iadul. Fiecare-i altceva, iar din amindoua razboiu-i mult mai rau.
FM: Cum poti sa spui asta, Hawkeye?
H: Simplu, parinte. Ia zi-mi, cine merge-n Iad?
FM: Pacatosii... cred.
H: Exact. Nu exista deci inocenti implicati fara voia lor in rele ajunsi in Iad, in timp ce-n razboi sint o groaza - copii, invalizi, batranici. De fapt, cu exceptia citorva sforari de top, aproape toata lumea implicata e inocenta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Mă rog, părerea lor care nu este şi a mea indiferent care din ele o fi mai bună sau mai rea. Dacă mi-am spus o părere hai să-mi asum şi responsabilitatea susţinerii ei chiar dacă nu interesează pe nimeni şi este inutil.
'...fără acordul nostru tacit şi fără contribuţia noastră – indirectă ce-i drept.' – nu înseamnă inocenţă ci doar ascunderea noastră după inocenţa-paravan. Dăm girul aleşilor prin vot şi dacă ştim că "noi votăm şi iese cine trebuie"...face cineva ceva concret ca să schimbe asta? Nu. Lipsa de reacţie se numeşte cumva inocenţă? Şi nu trebuie să spargem geamuri, capete ori alte violenţe. E suficient să ne prezentăm toţi-toţi în faţa secţiei de votare şi să rămânem acolo până vine timpul ca secţiile să se închidă, să-i conducem în tăcere pe membrii comisiei la sediul central unde trebuie să depună sacii cu buletinele de vot din urne, saci care ar trebui să fie goi din moment ce nimeni n-a votat.
Când cei pe care se presupune că i-am mandatat să ne reprezinte interesele fac greşeli sau iau măsuri vizibil împotriva noastră(includ aici şi războaiele decise de unii) să ne erijăm în societatea civilă  care trage la răspundere vinovaţii.
Ce facem noi? Ne separăm în tabere şi-i susţinem pătimaş chiar pe ăia pe care ieri îi înjuram, le sucim gâtul ălora pe care ieri îi susţineam şi tot aşa fără să vrem să vedem că şi unii şi alţii facceva pe vrerile noastre, pe visele noastre etc.etc.  Noi îi susţinem pătimaş când pe unii când pe alţii. Asta se numeşte inocenţă? Nici cei care rămân în afara acestor patimi nu sunt mai puţin vinovaţi. Inconsecvenţa şi indiferenţa  ca acte asumate(chiar dacă această alăturare de termeni poate naşte multe replici) nu pot fi încadrate la inocenţă.
"in timp ce-n razboi sint o groaza - copii, invalizi, batranici."- sunt mai degrabă victime iar inocenţi sunt doar copiii.
Exemple s-ar găsi sumedenie pentru susţinerea uneia sau alteia dintre păreri. Realitatea rămâne aceeaşi. Filozofeala este mult mai interesantă şi mai puţin riscantă.
Nu afirm că părerea mea este bună sau cea mai bună. E doar o părere.
O seară bună.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

mr

#643
Totusi, nu trebuie ignorat faptul, lipsa de reactie vine pe fondul unei lipse de convingeri adevarate, a unei logici echilibrate si cuprinzatoare.
Lipsa de convingeri adevarate este cultivata de timpuriu prin educatie, mai exact prin ignorarea sau tratarea cu superficialitate a dezvoltarii laturii critice din fiecare individ si ulterior, intretinuta si directionata prin mijloace media. O scoala care sa permita cresterea numarului celor care gandesc cuprinzator si dezvolta un sistem de gandire critic si echilibrat, nu este de dorit. Si se vede peste tot in sistem acest lucru. Obedienta, sub toate formele sale, trebuie incurajata...

Cei care au o constiinta mai divergenta ajung sa vada singuri cum stau lucrurile, prin autoeducatie. Dar ei sunt putini la numar si nu au mijloacele (poate nu e necesar in acest timp) sa lumineze turma. Sunt constienti ce lipseste turmei ca sa se destepte si, mai ales, vad mijloacele prin care turma este tinuta sub control.

In acest caz, turma nu are habar cine ii manipuleaza si actioneaza rapid la tot felul de scopuri marunte, induse. Convingerile lor nu sunt formate in cadrul unei imagini de ansamblu, deci nu cunosc relatia cap-coada a cauzalitatii. Prin necunoastere, pot fi considerati inocenti, cred eu, pentru ca "ignorance is blessing (or bliss)". In acelasi timp nu cred ca pot fi acuzati ca nu cunosc. Atat pot, atat le permite gradul de constienta pe care-l au in aceasta viata. Si acest lucru este speculat la maxim. Aceasta este lumea lor in care invata, inclusiv din faptul ca sunt manipulati.

Cei care vad astazi, sunt o anomalie a acestei lumi. O parte speculeaza masiv si negativ turma. Cealalta incearca sa o protejeze. Intre aceste doua parti se poarta razboiul acestei planete. Sub atenta supravegere din alte sfere, cu scopuri care pot fi si ele intuite...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii