Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.


Fr0styan

https://www.youtube.com/watch?v=7pP4lZXhmfk
RT Reveals U.S. Plan For Nuclear First Strike Attack On Russia And China In 2016

Xanadron

Un inginer NASA sustine veridicitatea relatarilor cunoscutului (de 7 decenii deja) Billy Meier:

http://beforeitsnews.com/paranormal/2014/05/nasa-engineer-the-billy-meier-ufo-case-is-real-2469250.html

Desi personal NU-s de aceeasi parere, merita "audiatur et altera pars".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Si cui va folosi aceasta ciomageala atomica din care se va distruge 80% din umanitate ? (iar au scapat "baietii veseli" din ospicii si se joaca cu bombe atomice  - noi ii cunoastem sub denumirea de "oameni politici")

uforever


R.

http://www.belfasttelegraph.co.uk/breakingnews/offbeat/super-computer-passes-turing-test-30337846.html

Aparent, un "super-computer" creat de o echipă de ruși a reușit să treacă de testul Turing, astfel fiind prima ,,mărturie" de inteligență artificială.
And with strange aeons, even death may die.

acme

"alte tehnici foarte noi de scanare aeriană cu laser, această scanare cu laser din aer, printr-un program special, elimină pădurea din imagine şi apare modelul digital al terenului, ca şi cum nu ar fi arborii deasupra"
As adauga ca aceste tehnici noi pot elimina si minereurile din pamint in urmatorii 5-10ani  :evil:

http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/proiect-de-scanare-cu-tehnologie-nasa-a-granitei-imperiului-roman-de-pe-teritoriul-romaniei-12724888
We're born alone, we live alone, we die alone.


spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Ganditorul

#3729
Interesant este ca indiferent cat e de frumos fenomenul, cat de  "fara urmari" - altele decat cele pe retina - avem mereu, obsesiv, acelasi grad de perceptie  = extraterestrii carevin sa distruga umanitatea si Pamantul  :martiansad:
De parca o eventuala nava ET, care face manevre de schimbare a directiei , pe loc, si cu 270 gr, s-ar speria de "bateriile antiaeriene pamantene, sau de parca noi, astia de pe pamant, nu ne distrugem cu sarg civilizatia si planeta pe care traim prin conflicte, poluare, consumarea fara discernamant a resurselor etc etc.
Bau-baul asta extraterestru nu face decat sa acompanieze vesnica "nevoie de crize" cu care sforarii lumii conduc umanitatea.
Atat si nimic mai mult.
Poate-s visator dar am credinta ca ET -ii pe care trebuie sa-i intalnim si sa-i apreciem ca civilizatie n-au nimic cu biata umanitate, dimpotriva, o ajuta mai direct sau mai discret sa scape din vartejurile vremurilor de azi - asta insemnand ca incearca sa ne scape si de "contracte" si "contacte" care ne-au dus pe drumul distrugerii in ultimii 70 de ani, pentru ca e din ce in ce mai evident ca exista si rase extraterestre care nu ne vor binele, rase cu care suntem deja "la contact direct", rase care au influentat evolutia noastra (tehnico-militara) si ne imping spre distrugerea viului de pe Planeta Albastra (fie prin conflicte, fie prin poluare excesiva ).
Iar noi mergem lejer pe acest drum al "dezvoltarii tehnico-stiintifice" a umanitatii.


acme

Elon Musk (CEO-ul de la SpaceX si Tesla Motors) a decis sa ofere patentele Tesla gratis (adica nu o sa dea in judecata pe cei ce folosesc patentele lui in scopuri bune)
http://www.teslamotors.com/blog/all-our-patent-are-belong-you
We're born alone, we live alone, we die alone.

classic


A NASA scientist and a renowned graphic artist have teamed up to produce designs for a vessel that may someday allow human beings to travel the universe and beyond in a first-of-its-kind warp drive spacecraft faster than light.

Impressive illustrations of the work-in-progress — NASA's New Design for a Warp Drive Ship" — made their way to the web this week while NASA researcher Harold White and Dutch artist Mark Rademaker continue to fine-tune the concept behind a type of craft that may actually be able to travel faster than the speed of light. [Read more...]

:rocket:
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)


Rayden

#3734
http://www.collective-evolution.com/2014/03/28/former-world-bank-senior-council-says-a-second-species-on-earth-controls-money-religion/

"These countries are not monolithic, there are forces fighting the corruption and there are forces that have totally been co-opted, and the way they act is treasonous to the people in those countries. The group that's behind the network of control are the Jesuits, and there are also some groups behind them. One of these groups are hominids, they're not human beings. They are very smart, they are not creative, they are mathematical. They had a much stronger force in the earlier ice-age. They have elongated skulls, they may produce offspring in mating with female humans, but that offspring is not fertile. We live in a world of secret societies, and secrets, and the information that ought to be public is not public."