Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN filmat la Buzau - 06.05.2012

Creat de Xanadron, 15 Mai 2012, 15:11:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

F. interesant clip - fiindca deloc "minarit", dupa mine.
In ciuda "iluziei ovoide" a formei OZN-ului :ufo: receptata difuz de senzorul camerei, cred ca se poate pune baza pe afirmatia hotarita a martorilor care sustin c-au vazut de fapt (si asta-i doar umila mea parere) silentiosul "triunghi zburator" cu latura de 180 m TR-3B retro-engineered de americani.

Fiindca TR-3B pare sa aiba intr-adevar un sistem de propulsie bazat pe vortexuri cuantice produse cu ajutorul "activarii prin excitare electromagnetica contrarotativa" a unui amestec de mercur si bariu/bismut adus in stare de plasma = enigmaticul Xerum-525 - descriere prescurtata, care explica insa unele distorsiuni vizuale si/sau de inregistrare.

Cindva sper sa am totusi timpul necesar intrarii mai... adinci in tema "CLOPOTULUI" nazist (Die Glocke =  The Bell) care a stat se pare si la baza sistemului de propulsie antigravific al americanilor.
Pe care continui sa cred ca-i intereseaza la culme CEVA (si) din M-tii Buzaului. 8)

Inepuizabila tema a conexiunilor asa-zisilor invinsi din WW-II cu Cabala sforarilor actuali >:D e tentanta si fiindca apar recent noi surse de informare.... discreta, care sustin cu oaresce dovezi veridicitatea implicarii lui Walter Gerlach (premiu Nobel in 1944 pentru descoperirea spinului electronului impreuna cu Stern in... 1922 ::) ) si-n proiectul cu atitea denumiri (Die Glocke-Der Laternenträger (Prometheus)-Kronos (Saturn)), ulterior proiectului Thor, care - mirare mare si nu prea - implica si utilizarea unui capacitor Tesla.

Proiect mutat de la Breslau la Neumarkt, apoi linga Frankfurt/Main - revenim deci la misterioasa "Charite-Anlage" care oprea motoarele avioanelor aliate p-o raza de 16 km - si in final la Schlesische Wekstätten dr Fűrstenau (castelul Furstenstein), nu departe de situl principal al "utilajului" nazist, situat la mina Wenceslas de linga fostul orasel  Ludwigsdorf (acum Ludwikowize). Unde se pot vedea si-acum urmele unor constructii deloc "normale" - la suprafata (v. Igor Witkowski - google it, please), fiindca accesul in imensa retzea de tuneluri subterane din zona e in continuare blocat.

Toate astea, in paralel cu aportul la studiile lui Otto Hahn de-a fabrica o bomba nucleara pornind, surprinzator, de la thorium-232 spre... uraniu-233, prin bombardarea cu protoni de energie relativ joasa (ca. 14 MeV).
Ca sa nu mai zic prea multe si despre posibilele reusite ale tripletei Gerlach-Hahn-Heisenberg (fiindca evreul Stern o luase demult la trap pe alti coclauri) de-a transmuta mercurul in aur... :o

P.S. Scuze c-am uitat de plasarea comentariilor la "Chat" - rog deci stimatii moderatori sa-i dea un brinci postarii mele acolo, daca asa trebuie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

spooky

#1
Cred ca merita inceput un topic separat pentru acest video:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IZ0mHypBHRg#!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-ozn-a-fost-filmat-la-buzau-zilele-trecute-981512.html
CitatPe cerul Buzăului a fost filmat zilele trecute un obiect zburător neidentificat. Filmuleţul în care poate fi văzut OZN-ul are aproape 5 minute şi a fost postat pe Youtube de către nişte turişti români care tocmai se întorceau dintr-o vacanţă în Croaţia.
OZN

Un OZN a fost filmat chiar pe teritoriul României, mai exact deasupra oraşului Buzău, de nişte turişti români care tocmai se întorceau cu autocarul dintr-o excursie în Croaţia.

În descrierea care însoţeşte filmuleţul postat pe Youtube, cel care a filmat obiectul zburător povesteşte că deşi imaginile filmate sunt detul de neclare din cauza camerei de luat vederi, ei au putut vedea foarte clar un triunghi de culoare neagră pe cer. La început stătea complet nemişcat însă după o vreme obiectul a început să se deplaseze cu viteza destul de mare.

Pentru a ne convinge că filmările sunt cât se poate de reale, utilizatorul rrazorr17 de pe Youtube susţine că are încă 9 martori care au urmărit deodată cu el obiectul luminos de pe cer.

Se pare că tocmai partea cea mai spectaculoasă nu a fost suprinsă în imagini. OZN-ul a dispărut într-un "balon" luminos care a apărut deodată pe cer.

EVZ.ro
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Arhanghelul

#2

Din titlul filmuletului este precizata data de 06.05.2012(UFO/OZN/OVNI - Black Triangle, seen hovering over Buzau, Romania 2012.05.06 ) ... cu postare pe youtube 13.05.2012 de catre userul  rrazorr17 ...


Citat:

"Comentarii din partea persoanei care a încărcat videoclipul ( rrazorr17 )

    Multumesc vizitatorilor pentru interesul acordat acestui fenomen. Daca aveam un dispozitiv mai performant la momentul filmarii probabil acum aveam alte imagini. Le-am trimis mail si celor de la martor ocular ca mai am o parte secunda pe care o voi incarca in cursul zilei de azi. O zi buna.

    PS-nu sunt din Buzau, am surprins acest fenomen la intoarcerea mea din Croatia, la intrare in Buzau.

    rrazorr17 Cu 2 (de) ore în urmă

Topul comentariilor

    Si asa au vazut pentru prima oara buzoienii un zepelin.

    isarescuro Cu 5 (de) ore în urmă 4

    Suntem Vegheati ! =)))))))

    SucAAr84 Cu 4 (de) ore în urmă

afişaţi-le pe toate
Toate comentariile (32)
Conectaţi-vă sau Creaţi un cont acum pentru a posta un comentariu!

    Este un satelit... Am vazut si eu acelas lucru prin dolj vara trecuta tot pe inserat.

    adythekiller Cu 22 (de) minute în urmă

    americanii au preluat comanda operatiunilor de cercetare din Mtii Buzaului. Ei vor exclusivitate si noi inchidem ochii si gura pt niste amarite de milioane de parai, le dam cea mai veche baza extraterestra de pe Terra si tehnologie de mii de ani superioara celei actuale pentru un pumn de galbeni si ne mai si punem in genunchi pe deasupra, cu capul plecat in fata reptilienilor, de parca nu ar fi si ei vulnerabili, muritori ca si noi, desi traiesc 2 000 de ani.

    octogonarul Cu 23 (de) minute în urmă

    e militar, nu draconian nici zetareticulian. American, TR 38 se pare,sistem de propulsie bazat pe vortexuri cuantice produse prin excitare electromagnetica contrarotativa a unui amestec de mercur si bariu/bismut adus in stare de plasma (Xerum-525 )- descriere prescurtata,d-aia distorsiuni vizuale si de inregistrare.

    octogonarul Cu 33 (de) minute în urmă

    este filmata intre ulmeni si merei pe soseau nationala la o benzinarie PETROM(fosta SHELL)

    ungureanumarian12 Cu 42 (de) minute în urmă

    oricum mai multe documentare..le vedeti pe documentare . org

    DariusTheSingleBoy Cu 49 (de) minute în urmă

    ala era un avion :) ) sa oprit pilotul la tzigara :) )) deaia a stat pe loc

    DariusTheSingleBoy Cu 50 (de) minute în urmă

    Bad News - weather balloon

    victimofbodom Cu 2 (de) ore în urmă "

_________________________________________________________________
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

kandaon

Aici partea a doua a filmuletului

UFO/OZN/OVNI - Black Triangle, seen hovering over Buzau, Romania 2012.05.06 - PART 2


Se vede destul de slab totusi ceva asemanator unui varf negru iar daca a stationat o perioada la punct fix apoi a inceput sa urce propulsat de jetul acela mai ciudat, inseamna ca poate avea o propulsie hibrida sau ceva asemanator.

Cine stie, ori e ceva de-a lui Coanda  :-D, ori asta e de fapt "scutul antiracheta" american si rachetele alea de la Deveselu care nici nu stiu daca ajung pana deasupra Marii Negre sunt doar praf in ochi  :-D


abyss

Greu de zis ce a fost.
Lasa totusi dara de condens... obiectul nu era luminos, nu "faza", nu pulsa lumini etc.
Martorii auzeau vreun zgomot din partea acelui obiect zburator?
A facut cineva vreun desenash ceva?

Una peste alta o filmare foarte interesanta! Felicitari martorilor pentru prezenta de spirit!

Arhanghelul

#5
 Pare a fi un obiect / avion ce lasa o dara de condensare ... dupa raportul diametru(latime) / lungime ... obiectul se apropia pe o traiectorie ascensionala la un unghi destul de mic ... posibil sa fie dotat cu  mai multe ajutaje "reactive" ... 4-6 la numar ...

Totusi ... poate fi cu o mare probabilitate un avion "cargo" ... cu o incarcatura aproape de "maximum" ... ce este "forjat" la maxim ... asa s-ar explica coada lata, dar destul de scurta ... poza este facuta la apusul soarelui ... si in consecinta lumina vine de "jos" ... din aceasta cauza obiectul are o "trena" de culoarea portocalie  ...

Parerea mea ... :mrgreen:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#6
Scuze de dubla postare ... dar ... daca tot am postat din greseala ceva mai devreme ... corectez cu urmatoarea poza ce confirma faptul ca filmarea s-a facut la apusul soarelui ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

spooky

dupa vizionarea celei de-a doua parti a inregistrarii incep sa fiu din ce in ce mai convins ca e vorba de condensul unui avion... desi descrierea facuta de martor nu se pupa cu ce se vede in imagini...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Xanadron

#8
M-am sucit :-D un pic si eu, vazind abia acum filmuletele nr. 1 + 2 mai clar (si nu p-un laptop in miscare, ca mai devreme) - concluzia: nu pare a fi un TR-3B, ci un "ceva" cu propulsie aparent reactiva.
Dar nu un avion comercial sau militar/de transport uzual - cel putin asa-mi pare mie.
Divagatiile de mai sus pe tema propulsiilor antigravifice nu cred ca strica totusi. 8-)

TR-3B a fost insa din ce in ce mai frecvent observat - cu distorsiuni pulsatorii de obicei (inclusiv prin Dobrogea-n ultima vreme - de la Tulcea la Sulina si d-acolo-n sud pe tot litoralul) fiindca s-au fabricat pare-se din ce in ce mai multe. Poate si fiindca vine momentul "mutarii cu catzel/purcel" de pe Terra a unora din elite?! :star: :planet:
Pe numitele elite le cam doare oricum in dos de dezvaluiri/acuzatii etc. De fapt nu le-a durut vreodata nici macar acolo de behaielile unora mai treji din "turma". 

P.S. Personal, ceva triunghiular-luminos in coltzuri am vazut in 1995 la Eforie Nord (noaptea pe la ora 2.30, deasupra marii, citeva minute bune) si acum 4 ani (2008) desupra Tarlungenilor (jud. BV) - tot noaptea tirziu, observat doar cca. 40 secunde, accelerind in sus/lateral si iesind aparent din atmosfera extrem de rapid.
Martor (desi cam matol): :lol: nea' portarul de la un ansamblu asa-zis rezidential - ca sa nu-i zic direct mangleala imobiliara - nici acum finalizat (Valea cu Flori parca-i zicea).

P.S. Atasat - un OZN cu propulsie aparent reactiva, imprastiind de fapt chemtrails in Colorado (2008) - sursa (verificata), Project Camelot si altii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Citat din: Arhanghelul din  15 Mai 2012, 19:17:26
Pare a fi un obiect / avion ce lasa o dara de condensare ... dupa raportul diametru(latime) / lungime ... obiectul se apropia pe o traiectorie ascensionala la un unghi destul de mic ... posibil sa fie dotat cu  mai multe ajutaje "reactive" ... 4-6 la numar ...

Totusi ... poate fi cu o mare probabilitate un avion "cargo" ... cu o incarcatura aproape de "maximum" ... ce este "forjat" la maxim ... asa s-ar explica coada lata, dar destul de scurta ... poza este facuta la apusul soarelui ... si in consecinta lumina vine de "jos" ... din aceasta cauza obiectul are o "trena" de culoarea portocalie  ...

Parerea mea ... :mrgreen:

Exact asta-i si parerea mea. Avionul, fiind aproape de orizont in prima faza pare ca stationeaza deoarece este observat aproximativ pe directia de deplasare, motiv pentru care dara lasata de el pare initial punctiforma (sau aproape circulara). In momentul in care se apropie de observator deplasarea si alungirea jetului de gaze de la motoare devine tot mai evidenta. Lumina rosiatica de apus iluminand jetul de gaze face restul...
Nu am absolut nici un dubiu ca e un avion mare, posibil cargo cu cel putin patru motoare putin "turate", deci bine incarcat probabil.
Au mai fost mediatizate astfel de false "OZN-uri" filmate la apus sau rasarit de soare.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alx

StarDust mi-a luat-o inainte cu raspunsul...sunt complet de acord cu el.  ;D
   Raman cateva nelamuriri,legate de tipul aparatului,dar,in principiu,cred ca putem spune: Caz rezolvat! Elementar,vorba lui Holmes! :D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

jean

Am vazut ambele filme. Arhanghelul, spooky si StarDust au dreptate, dupa al doilea film am observat ca de fapt in fata este un mic punct negru. Acele dare de condensare luminate de Soare de la el pornesc. O obsevatie asemanatoare am facut si eu dar era dimineata. Am observat un punct destul de luminos ce parea sa stationeze. Dupa mai multe reprize de observatie in cateva minute, am constatat ca de fapt se deplasa usor in sus apropiindu-se de mine. Am continuat sa observ, era de fapt un avion care a trecut in final pe deasupra mea. Impresia de stationare era din cauza unghiului de observatie. Cred ca aceasta este explicatia, a fost un avion, in nici un caz satelit. Observ mereu satelitii si arata altfel in deplasare pe traectoria lor.
Adevarul este dincolo de noi

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

kandaon

#13
S-a miscat rapid presa, nu putea sa scape ceva cat de cat senzational. Bine ca mai uita de accidente si alte asemenea ce prezinta ei de obicei.

Cat despre filmulete, si parerea mea de amator ar fi ca e un avion, sau oricum ceva pamantean, dar nu ceva obisnuit, probabil ceva in genul lui TR-3 precum pomeneste si colegul Xanadron.

Cel care a filmat si postat clipul pe youtube spune ca :

"At first it had a low speed, rapidly increasing in speed, maneuvering upwards (not in straight line) which is a strange course/trajectory for an airplane, leaving behind a short tail of fire, but well defined. After some minutes of recording this event I stoped taping it, but exactly the best part of this event wasn't taped. The airship was gone in a bubble of light, simply vanished."

E posibil ca acel "globulet" de lumina in care s-a "evaporat" aparatul de zbor sa fie de fapt o acceleratie (desi ar fi tare sa fi fost o "poarta stelara" :-D), ceva in genul post-combustiei clasice de la avioanele cu reactie, iar avionul avand niste motoare hibride mai speciale sa fi disparut din raza de vedere foarte repede, fara sa lase nici acea "coada" de condens in urma.
Jetul de gaz lasat in urma in imagini nu prea seamana cu "cozile" / trails obisnuite, e mai scurt si mai intens, iar manevrele par mai deosebite (din ce zice autorul cel putin)

Sa nu uitam ca SR-71 a avut primul zbor la mijlocul anilor 60' iar B-2 acum aproape 25 de ani (a fost dezvoltat in anii 80" si a avut primul zbor la sfarsitul acelei decade). Chiar daca am zice ca TR-3 nu ar avea neaparat o propulsie antigravitationala (poate combinata cu una "clasica" cu motoare reactoare pentru anumite manevre) pentru ca nu stim cat de avansate ar putea fi cercetarile in acel domeniu (cel putin eu nu stiu ce sa cred).
Insa in mod cert exista motoare cu reactie mai speciale si care pot face ca un avion sa zboare la parametrii mai deosebiti din toate punctele de vedere (viteza, altitudine, manevrabilitate, raza de actiune)


alx

Citat din: kandaon din  15 Mai 2012, 22:47:21
Insa in mod cert exista motoare cu reactie mai speciale si care pot face ca un avion sa zboare la parametrii mai deosebiti din toate punctele de vedere (viteza, altitudine, manevrabilitate, raza de actiune)
Mda...de exemplu,avioane care PAR de pasageri,dar broduc BANG SONIC... ;D cum e cazul celui la care m-am benoclat pe persoana fizica chiar myself... :D ...da asta e alta Marie,cu alta PALARIE...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."