Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Accidentul aviatic al presedintelui Poloniei - o simpla intimplare nefericita?!

Creat de Xanadron, 10 Aprilie 2010, 12:40:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

...Puteam paria ca ingroparea in uitare (si) a subiectului asta e doar o chestiune de timp...  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

zamotrak

Citat din: Xanadron din  12 August 2010, 14:21:00
...Puteam paria ca ingroparea in uitare (si) a subiectului asta e doar o chestiune de timp...  8-)

Era de asteptat.Face parte(ingroparea) din regia "jocului" :x

abyss


Xanadron

Update la 2 ani de la tragedie - denumirea linkului vorbeste de la sine:  8-)

http://inliniedreapta.net/concluziile-expertilor-independenti-darama-explicatia-oficiala-a-dezastrului-de-la-smolensk-avionul-a-explodat-in-aer/

...Credeti ca vor fi suportate oarece consecintze de cineva?
Eu - nu. :|

P.S. (later edit): Extras dintr-un alt articol la fel de interesant tradus din lb. poloneza (si la fel de absent din mass-media conventionala):  http://inliniedreapta.net/dereferinta/misterul-de-la-smolensk/

Pentru organizarea vizitei premierului și a preşedintelui, a fost scos în față fostul ofițer SB Tomasz Turowski. În 1975, fiind deja ofiţer, Turowski se prezentase la noviciat în Ordinul iezuit la Roma, unde a petrecut nouă ani, şi, ca absolvent de limba rusă, cu timpul, i se permisese accesul la secretele politicii Vaticanului faţă de URSS. Aceasta este doar una dintre aventurile lui ca agent.
[...]
Autorităţile poloneze ştiau că Preşedintele nu avea să aterizeze la aeroportul Severnîi. Avionul rus care transporta de la Tver limuzina şi coloana de protecţie a preşedintelui polonez către aeroportul din Smolensk, a fost deviat de acolo și redirecționat spre Moscova. Acest lucru s-a întâmplat cu aproximativ 45 de minute înainte de dezastru.

PE AEROPORTUL DE LE SMOLENSK NU AȘTEPTA NICI O MAȘINĂ OFICIALĂ PENTRU PREȘEDINTE ȘI DELEGAȚIA POLONEZĂ!!!!
Se știa, probabil, că nu vor avea nevoie de ele!
Diplomatul Turowski, cel mai mare spion din istoria Republicii Populare Polone, și ambasadorul Poloniei în Rusia, Jerzy Bahr, erau pe aeroport și așteptau, dar nu s-au zbătut în vreun mod deosebit să rezolve această problemă – deși, ai zice că e o gafă de organizare foarte gravă, normal era să se teamă că-și pierd toți joburile, dacă Președintele ateriza și nu avea în ce mașină să se urce...


Hmmm... cumva o avea deci dreptate si colegul Ronin cu preocuparea lui aparent obsesiva pentru iezuiti... 8-) :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Scurte update-uri (vizibile inclusiv in media mainstream - v. yahoo news), fara prea multe comentarii:

http://ro.stiri.yahoo.com/video-%C3%AEmpu%C5%9Fc%C4%83turi-la-locul-accidentului-aviatic-la-smolensk-224010804.html

(Scurt extras: "Totodată bloggerul a publicat câteva fotografii cu cadavrele oficialilor polonezi decedaţi. Multe din cadavre sunt fără haine şi arată de parcă ar fi fost eviscerate, conform unui ritual mistic.
Postarea, preluată de presa rusă, este însoţită şi de video de la locul accidentului, în care se aud împuşcături de parcă cineva ar fi încercat să lichideze suprveţuitorii.
Publicarea fotografiilor a forţat autorităţile poloneze să ceară explicaţii Rusiei şi o nouă anchetă pe acest caz.
Presa din Polonia a anunţat chiar că cineva a încercat să le vândă fotografiile, dar nici-o publicaţie nu le-a cumpărat şi publicat.
Noile detalii par să aducă noi dovezi în favoarea celor ce suţin teoria unei conspiraţii în provocarea acestui accident soldat cu decesul preşedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, şi a altor 94 de oficiali din delegaţia oficială a acestui stat.")

Plus: http://krakowpolska.wordpress.com/2012/10/18/smolensk-crash-images-spark-controversy/
...si mai ales: http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html
(atentie! imagini explicite grafic, nerecomandabile minorilor sau celor cu probleme cardiace) :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Ca n-a fost un accident 'pe bune' e clar pentru multa lume dar nu cred sa fi fost pus la cale de rusi. Putin nu s-ar fi expus chiar asa. Mai degraba cred ca a fost o tentativa de compromitere a lui Putin. Oricum nu vom afla adevarul desi speculatii vor curge garla pe tema.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Ganditorul

Nu am reusit sa vad inregistrarea de care se vb - cea in care se aud impuscaturi (poate pune cineva adresa asa.. direct ?).
Cat despre cadavre dezbracate de haine - sa ne aducem aminte de explozia de la Mihailesti...
Si acolo au fost astfel de cadavre. Din discutiile cu specialistii a reiesit ca la anumite explozii, cu anumite caracteristici ale materialului combustibil - apar aceste fenomene de "dezbracare", de sfasiere data de suflul exploziei (asta nu inseamna ca la Mihailesti nu au fost destule alte semne de intrebare care duceau mai degraba spre "accident" decat spre accident).
Despre aspectele de la tragedia cu delegatia Poloniei - deocamdata ma abtin. Cum exista alte standarde la cai ferate e ff posibil sa existe standarde diferite si la caile aeriene - si comenzile/informatiile turnului de control sa fi fost interpretate gresit. Mai vedem ce informatii noi apar.

Arhanghelul

O intrebare de baraj ... avionul zbura cu combustibil H2O (apa) ... nu prea avea combustibil (sau din cauza asta a picat ) ... lipsa incendiu major in zona aripilor si trenului de aterizare ...  propulsoarelor aproape intregi (palele aproape intregi) ...











Rezervoarele sunt in aripa si in partea mediana-jos a fuzelajului ... pai si incendiu unde este ...
Trenul de aterizare este clar "coborat" ...(pregatit de aterizare) ...



http://www.flightgear.ru/wiki/index.php/Tu-154B_Systems

____________________________________________________________________________________

ASSASSINATION! - Enhanced Smolensk Russia crash site video (w/ English & Polish translations)



Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cautatorul

"Martorul catastrofei avionului lui Kaczynski a fost găsit mort

Remigiusz Mus, martor în cazul prăbuşirii avionului preşedintelui polonez la Smolensk, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa. Ancheta consideră că este vorba despre suicid.

În timpul prăbuşirii aeronavei prezidenţiale Tu-154, Mus se afla în cabina avionului Yak-40, care aterizase deja şi prin radiostaţia de la bord a ascultat convorbirile echipajului de pe Tu-154 cu dispecerul rusesc.

Şeful Comisiei Parlamentare poloneze, care se ocupă cu anchetarea catastrofei aviatice, Antoni Macierewicz, consideră că Mus a fost unul din cei doi martori-cheie în acest caz. Al doilea este pilotul de pe Yak-40, care, potrivit parlamentarului, va fi pus sub pază."

http://romanian.ruvr.ru/2012_10_29/92760948/

Intrebare retorica: De ce va fi pus sub paza al doilea martor? Sa nu se "sinucida" si el?

Xanadron

Citat din: Cautatorul din  29 Octombrie 2012, 13:32:52
"Martorul catastrofei avionului lui Kaczynski a fost găsit mort"

Intrebare retorica: De ce va fi pus sub paza al doilea martor? Sa nu se "sinucida" si el?

Raspuns la fel de retoric: cei pusi sa-l pazeasca pe pilot trebuie sa fie atenti ca nu cumva sa-si infiga SI EL un cutit in spate inainte sa se spinzure. :-D

P.S. E vorba de-o simpla presupunere mai sus, fiindca la fel de probabil e ca Mus sa fi fost... sinucis cu citeva ciomege-n freza (va amintiti cazul Erbasu de ex.?). :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

Un avion rusesc se prabuseste in Alaska.
Pilotul se salveaza, dar il prind americanii.
La sediul CIA, interogatoriu:
- Bai tavarisci, ce sistem de radiolocatie folositi voi?
- !?!
- Bai tavarisci, ce sistem de propulsie aveti, bai?
- !?!
- Bai tavarisci, daca nu ne descrii aparatura de bord ... te facem arsice!
Il iau doi malaci la tabacit, dar rusul nimic.
Dupa o vreme, cand, la un schimb de prizonieri, ajunge rusul acasa, il intreaba colegii:
- Ia spune, Ivan, cum a fost in captivitate, la americani?
- Puneti mana pe carte si invatati aparatura de bord ca, daca va prind americanii si nu stiti, ati b****-o!


Urme de explozibil au fost descoperite recent de experţii polonezi pe epava avionului prezidenţial polonez care s-a prăbuşit în aprilie 2010 la Smolensk, în Rusia, scrie marţi cotidianul conservator polonez Rzeczpospolita, potrivit Mediafax. "Testele au confirmat prezenţa unor urme de TNT şi nitroglicerină pe 30 de scaune. Aceste substanţe au fost descoperite la joncţiunea dintre carlingă şi o aripă", sustin jurnalistii polonezi.
http://www.hotnews.ro/stiri-international-13515033-presa-poloneza-urme-explozibil-descoperite-epava-avionului-prezidential-polonez-prabusit-smolensk-2010.htm
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008

Citat din: SLEAH19 din  30 Octombrie 2012, 14:45:42
Urme de explozibil au fost descoperite recent de experţii polonezi pe epava avionului prezidenţial polonez care s-a prăbuşit în aprilie 2010 la Smolensk, în Rusia, scrie marţi cotidianul conservator polonez Rzeczpospolita, potrivit Mediafax. "Testele au confirmat prezenţa unor urme de TNT şi nitroglicerină pe 30 de scaune. Aceste substanţe au fost descoperite la joncţiunea dintre carlingă şi o aripă", sustin jurnalistii polonezi.
http://www.hotnews.ro/stiri-international-13515033-presa-poloneza-urme-explozibil-descoperite-epava-avionului-prezidential-polonez-prabusit-smolensk-2010.htm
Cred ca la prabusire au surprins niste marmote care inveleau TNT, sau care poate chiar taiau obuzele alea :-o :-o :-o wtf?!!?!??!
Nasol daca se confirma, sa vedem cu ce dume mai vin...



elena78

Citat din: darksid3 din  11 Aprilie 2010, 21:18:54
Polonia nu era in recesiune!!!!...deci presedintele nu dansa dupa cum i se canta.

asa este ,presedintele  a fost  ucis  din cauza ca  nu dansa  dupa cum i se canta....asa s-a intamplat si cu Kennedy ,Ceausescu ,... ei au vrut sa elimine,, impuritatile,,  care incercau sa-i  invadeze  din toate partile  ,  dar din  nefericire  au fost  ucisi ,.
Presedintele  Poloniei  a fost ucis   din multe motive :
1.  nu   a vrut sa accepte   intrarea in euro ,si a  zis ca nu are nici o intentie sa o faca
2.   economia Tarii  a inceput sa creasca  tot mai mult ...
3.unicul guvern care nu  s-a imprumutat de la Fondul Monetar International  ca sa cumpere vaccinuri
4. Polonia  a fost unicul guvern care a denuntat periculositatea  vaccinurilor si  marea inselatoriei a gripei porcine
sunt bineinteles  si alte motive ...

domnilor si  doamnelor sunt doar coincidente??? nu cred !!,, o coincidenta este o coincidenta ,doua coincidente sunt doua coincidente ,dar trei coincidente sunt una proba ,un test ,,




elena78


elena78

Citat din: extrateresru_ro din  15 Aprilie 2010, 15:45:46
Adevarat sau fals? Focuri de arma la locul accidentului aviatic Smolensk,imediat dupa catastrofa.

http://www.youtube.com/watch?v=HX6ztLe4QLY


nu este fals  filmuletul expus de tine ,este absolut adevarat.  Da au fost trase  4 focuri de arma   la locul accidentului ,cel care a filmat filmuletul la locul accidentului    dupa putin timp a fost injunghiat  nu stiu daca   s-a mai salvat ,este doar o coincidenta???Cum de obicei citesc in fiecare zi ziarele  nationale ,am aflat  ca presa  din Polonia a facut publica  stirea   zilele trecute   in care spunea ca    in avionul presedintelui  asasinat   au gasit exploziv , poate ca cele 4 focuri de arma au inrautatit si mai mult situatia   voi ce ziceti??......
p.s. extraterestru-ro ! excelent filmuletul  expus de tine.

Katastrofa samolotu w Smoleńsku - film amatorski