Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.


lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

uforever

Asta nu e in nici un caz o stire interesanta, dar m-am gandit ca exagerez daca o pun la pagina comica. Iata unde se poate ajunge cand aiurelile mistice si credinta in povesti cu "popi magici" intoxica creierul plin de piosenie al "credinciosilor". Dupa ce au ars kilograme de lumanari la mormantul unor "presupusi popi", "credinciosii" si-au dat seama ca nu era nimic "sub capac". Deci, unde au plecat popii? Of course, n-au fost niciodata acolo, dar kil'ele de lumanari cu siguranta s-au vandut....Doamne in ce lume traim!
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/descoperirea-neasteptata-intr-un-mormant-din-botosani-ce-au-gasit-in-locul-in-care-se-aflau-9-preoti.html?fb_action_ids=622306911130422&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22622306911130422%22%3A138835056301370}&action_type_map={%22622306911130422%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

silviu

Documente secrete dezvăluie impactul global al industriei off-shore
https://crji.org/articole.php?id=4202


jean

Pilotul unui avion Airbus care transporta 220 de pasageri a povestit că a fost la un pas să se ciocnească cu un obiect zburător neidentificat în timp ce ateriza pe Aeroportul Glasgow, Scoția.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/incident-straniu-deasupra-sco-iei-un-avion-era-sa-se-ciocneasca-cu-un-ozn_1172264.html#ixzz2S75nascJ
Follow us: @realitatea on Twitter
Adevarul este dincolo de noi

jean

Un fost ministru al aparari de 89 de ani din Canada afirma acest lucru.
Citat"Nu există doar o specie de extratereștrii, ci mai multe, iar guvernul SUA colaborează cu ei. Arată ca noi. Ne-au dat tehnologii. Unele dintre ele sunt ținute în secret. Ne-au dat tehnologii antigravitaționale, dar și arme diabolice care va schimba toată lumea", a spus Laster B.
Mai multe puteti citi pe http://www.dcnews.ro/2013/04/extraterestrii-traiesc-printre-noi-si-ne-au-dat-arme-cine-spune-asta/
S-a defectat omul, sau stie cate ceva?...Spune ca tratiesc cam 900 de ani. Si primii oameni pomeniti de biblie tot cam atat se zice ca traiau.
Adevarul este dincolo de noi

padme

Eu cred că s-a defectat!... şi jurnalistul care "a preluat ştirea" întrucât nu spune nimic într-o română foarte proastă!


angellla29

Citat din: jean din  02 Mai 2013, 14:40:24
Un fost ministru al aparari de 89 de ani din Canada afirma acest lucru.Mai multe puteti citi pe http://www.dcnews.ro/2013/04/extraterestrii-traiesc-printre-noi-si-ne-au-dat-arme-cine-spune-asta/
S-a defectat omul, sau stie cate ceva?...Spune ca tratiesc cam 900 de ani. Si primii oameni pomeniti de biblie tot cam atat se zice ca traiau.

Intrebare intrebatoare... Guvernul USA ce le-a dat la schimb  baietilor pentru aceste "bunatati"? :? Nu cred ca le-au primit degeaba...

angellla29

#3040
http://www.zf.ro/eveniment/un-nou-atac-al-armatei-israeliene-in-siria-a-avut-loc-in-noaptea-de-sambata-spre-duminica-video-10845924

Un nou atac al armatei israeliene în Siria a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

"Armata israeliană şi serviciile premierului israelian Benjamin Netanyahu au refuzat să confirme orice informaţie privind atacurile israeliene în Siria."

Un pic ciudat nu-i asa ?!  Ceva de genul: da-i  in cap si fugi...Si oare putem ataca asa orice tara asa  cand vor muschii nostri? Pai da sigur...daca nimeni nu zice nimic. Astept cu infrigurare reactia Chinei si Rusiei, daca mai exista :fullmoon: Mie asta mi se pare atac terorist....Voua nu?

L.E...Stati asa fratilor! Este un atac indirect si asupra Iranului. Doi dintr-o lovitura cum s-ar zice. :lol:

angellla29

#3041
Si alta stire mai "proaspata" Fiti atenti la reactia ONU....alti mafioti :evil: :evil:

http://www.zf.ro/eveniment/siria-atacurile-israelului-reprezinta-o-declaratie-de-razboi-10848518

"Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, şi-a exprimat îngrijorarea faţă de atacuri, însă a afirmat că "ONU nu este în poziţia de a verifica singură ceea ce s-a întâmplat", a declarat purtătorul său de cuvânt."

Ceva de genul Omerta...Nu poate verifica singura? Nu sunt ei oare ORGANIZATIA NATIUNILOR UNITE?

Xanadron

#3042
IBM a turnat primul filmuletz folosind... atomi in animatie!
http://www.gizmag.com/smallest-animation-ibm-atom/27346/?utm_source=Gizmag+Subscribers&utm_campaign=4ca0f67080-UA-2235360-4&utm_medium=email&utm_term=0_65b67362bd-4ca0f67080-90650205
A Boy And His Atom: The World's Smallest Movie
Chestia la care s-a vrut sa se ajunga, folosind un microscop "cu efect de tunel" si alte smecherii high-tech ce seamana c-o varza tocata si inghesuita pe un birou, :-D e atingerea nivelului minim... absolut de 12 atomi pt fiecate bit de informatie stocata in computerele viitorului - spre deosebire de milionul de atomi necesar acum in cele mai performante calculatoare.

Perspectiva... draceasca, dupa JE: :evil: intr-un tel. mobil se vor putea stoca toate filmele facute pina acum in istoria omenirii!!! :-o
Zic "draceasca" fiindca, in paralel cu inventii d-astea (inutile, zic eu)  omu' prezentului e tinut tot mai ocupat cu grijile zilei de maine si nu mai are timp nici sa moara, daramite sa mai vaza toate filmele din galaxie, univers etc. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Urmatoarele sedinte ASFAN vor avea loc, in mod exceptional, pe 9 mai 2013 si 30 mai 2013, orele 18:00 la Observatorul Astronomic.
Intrarea libera pentru cei interesati. http://www.asfanufo.ro/
Adevarul este dincolo de noi

Irwin

Profetiile Maicii Shipton:

http://jurnalul.ro/stiri/observator/prezicatori-profetii-infricosatoare-razboaie-dezastre-ursula-southeil-maica-mother-shipton-642755.html

"Și într-un tărâm îndepărtat, barbati alesi, o bandă mică, vor trebui să părăsească muntele lor solid, ascuns de toţi. Cei puţini şi buni vor conta. Ei vor începe din nou rasa umană. Dar nu pe taramul vechi, ci pe cel nou, creat de ape. Tara din mare se ridică uscată, curată și moale. Curată de murdăria omenirii, va fi sursa dinastiei omului nou. Iar cei care trăiesc aici nu se vor mai teme vreodată de coada dragonului. Iar oamenii vor uita din nou. Crezi ca e ciudat? Dar va fi! "

(terraformare din viitor dupa un cataclism provocat de zei, ca atatea altele din trecut?!)

"Greşeală! Omul face o ultimă greşeală! Înainte să-şi reconstruiască rasa, un șarpe de argint vine din văzduh și va vărsa oameni de gen necunoscut. Aceia se vor amesteca cu omul şi vor lumina mintea omului viitor. Vor creşte împreună vor vrea să le arătăm cum să trăiască și să iubească. În schimb, ei ne vor înzestra copiii cu a doua vedere.  Astfel, Epoca de Aur va începe. Dar nu uita, coada dragonului este semnul căderii omenirii și declinul omului. Și dacă pentru această profeție mă vor arde pe rug, eu asta văd şi asta spun. Corpul meu e neînsemnat și sufletul meu eliberat. Crezi că e blasfemie totală? Te înșeli! Aceste lucruri au venit la mine aşa cum această profeție va ajunge sa fie!"

(referire evidenta la alieni si nava lor...)