Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

24 noiembrie 2010: (o altã) invazie extraterestrã?

Creat de Vlad6, 22 Noiembrie 2010, 19:59:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Nota 10 amandoi!  Am ras de am zis ca dau coltzunasu´. Voi sunteti ne-normali fratilor  :lol:

Vedeav-as pe amandoi intr-o barca...


Urban

Citat din: @biss din  23 Noiembrie 2010, 21:11:39
Nota 10 amandoi!  Am ras de am zis ca dau coltzunasu´. Voi sunteti ne-normali fratilor  :lol:
Vedeav-as pe amandoi intr-o barca...

Esti gentil, da aia e barcuta...nu barca. :mrgreen:
Asta e barca

jean

  Am citit articolul de pe realitatea.net postat de lylyt_ice si consider ca astrobiologul are dreptate cand spune: ,,noi trebuie sã cãutãm semnele unei existenþe extraterestre prezente sau trecute." Cu restul nu sunt de acord, invazie, folosirea undelor radio pt. comunicatii interstelare, etc. Chiar ma irita cand aud ca, de la inventarea de catre Marconi a  primului emitator radio, acele unde au trecut pe langa steaua cutare si cutare si mai are putin si ajunge la steaua cutare si daca aceste stele au planete care sunt locuite de fiinte inteligente, acestea au aflat de existenta noastra si culmea, ar putea sa ne si invadeze, bla, bla, bla.
Prostii...Mai oameni buni, s-a intrebat careva pe ce frecventa a emis Marconi folosind primul lui emitator? Am cautat in documente si pe net si nu am gasit acea frecventa de emisie. Dar gandind logic, cred ca a folosit o frecventa foarte mica. Unde lungi, medii ceva. Vedeti aici este problema undele lungi si medii nu pot trece prin atmosfera, sunt reflectate inapoi. Rezulta ca, undele emise de Marconi nici nu au parasit Pamantul, nici vorba sa ajunga la stele. Deci teoria de mai sus cu civilizatiile de pe alte planete care ne asculta cade, este vrajeala. Undele radio care trec prin atmosfera au aparut mult mai tarziu, cand a inceput sa se lucreze cu unde ultrascurte. Deaia ei nu folosesc unde radio. Microunde sau altfel de raze? Da.
Dupa parerea mea, ei nu au nevoie sa ne invadeze, Ei sunt aici, multi spun asta. Eu cred asta. Resursele noastre? sa fim seriosi, spatiul cosmic are mai multe resurse decat Pamantul, nu au ce lua de aici. Poate sunt atat de destepti incat creaza din energie materie si in acest fel pot crea toate elementele chimice. Sau pate vin aici ca energii si din materia inconjuratoare Pamantului pot materializa orice. Nu este posibil? Poate nu ati citit destule carti sa vedeti cum acele nave si entitati se materializeaza din nimic.
Ok, m-am opri, o seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

Nox

Ha, cea mai importantã resursã e ... RESURSA UMANÃ!

...iar cu resursa umanã vine creativitatea.

ªi ca sã completez cu un citat "Omul se naște liber, dar peste tot este în lanțuri." -- Jean-Jacques Rousseau
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Tayka

Citat din: jean din  23 Noiembrie 2010, 22:25:24
 
Prostii...Mai oameni buni, s-a intrebat careva pe ce frecventa a emis Marconi folosind primul lui emitator?

Poate ca foloseau.. codul Morse:_._. _ _._(apel general) :-D :martiansad:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

Citat...iar cu resursa umanã vine creativitatea.
:? :? Nu prea am inteles. Pai ce nevoie au ei de creativitatea noastra cand noi abia am pasit pe Luna, nu stim ce este timpul, gravitatia, universul, cine suntem cu adevarat, si ei poate au avans multe milioane de ani fata de noi, creatia lor poate parea magie pt. noi, sau nu o intelegem de loc.
Adevarul este dincolo de noi

Shadowman

Citat din: Nox din  23 Noiembrie 2010, 23:11:08
Ha, cea mai importantã resursã e ... RESURSA UMANÃ!

...iar cu resursa umanã vine creativitatea.


Imi amintesti de puii de crescatorie,de pe un alt topic...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

abyss

Probabil se referea la ceva mai profund. La potenþialul nostru unic... de a toca frunzã la cuþi timp de zeci de mii de ani. :)  

Nox

Nu conteazã dacã 6 miliarde tãiem frunzã la câini, ci faptul cã existã o persoanã care a inventat mașina de tãiat frunzã la câini.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Siberia

#54
Nu v-ati saturat inca de tot felul de invazii ???? Voi chiar va plictisiti rau :))
S-a luat lumea dupa un nebun (nu ma refer la d-nul cercetator bulgar aici) care a gasit el mesajul mesajelor in lanul de orz din Italia si ati luat-o razna cu totii :))))
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

mr

Invazia e de fun ...asa ca o sarbatoare! Ocazie cu care ne mai distram, certam ...dinastea!
Oricum, prea putini dintre noi realizeaza dimensiunile reale ale vreunui eveniment cu o incarcatura coplesitoare. Poate cei care au prins al doilea razboi mondial....mai au ceva habar. Cat despre o invazie...ce sa mai? Vom cadea in fund si ne vor curge balele talamb daca va fi.  Multi dintre noi nu suntem in stare sa avem o viziune  proprie si reala asupra mediului in care traim...daramite sa avem o parere unitara ca umanitate pentru a putea face fata unei astfel de incarcaturi emotionale ...si nu numai.

Dincolo de "agresivitatea", de cele mai multe ori justificata a colegului Urban, nu trebuie descalificat sau minimizat mesajul sau. Eu stiu ca atunci cand nu ai idee despre ce se vorbeste, taci frumos si asculti. Cu aceasta atitudine poti ajunge intr-o zi sa poti vorbi cu oaresce doza de competenta...despre orice ce te intereseaza.
Vorba colegului Xanadron precum ca unul arunca o piatra in balta forumului...si alti 1001 se chinuie sa o scoata are noima in cazul asta. Daca se doreste o calitate si o anumita atitudine in abordarea celor discutate pe acest forum cred ca este necesar sa se faca si sa se mentina in limite acest fapt.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Nu pot decit sa subscriu la echilibratele afirmatii ale colegului mr si chiar la cele un pic mai vehemente  :wink: apartinind lui Urban. Fiindca altfel forumul asta - care credeti-ma ca-i privit cu o doza apreciabila de respect, spre deosebire de altele - chiar risca in caz contrar sa devina "tabloidic".  :-P

Minima maxima  :lol: "mai bine taci, ca sa lasi astfel macar impresia de inteligentza" (in care cuvintul "inteligentza" poate fi inlocuit si cu "informare") cred c-ar trebui sa ramina asadar valabila si-n zona asta.

In plus, orice schimbare la nivel global, in indiferent ce sfera, continui sa NU cred c-ar avea cum sa fie... abrupta - poate doar cu exceptia eventualitatii vreunui corp ceresc care sa ne pice-n freza.  :-D

Ca sa nu mai vorbim de nenumaratele dovezi (macar circumstantiale) ce demonstreaza ca... chiar SiNTEM "invadati" din protoistorie de diverse rase/subrase ET, mai mult sau mai putin umanoide, ce includ evident pe Creatorii nostri.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Urban avea dreptate cerand detalii privind mesajul postat cu privire la 24 Noiembrie. Din pacate toata lumea a tratat forma si nu fondul...
In pasajul emisiunii care facea referire la aceasta data nu se vehiculeaza nici macar un singur nume care sa fi dezlegat mesajul cercului din Porino ca fiind 24 Noiembrie.. S-a vorbit despre mesajul a 3 cercuri (2 din Anglia si unul din italia) care pentru unii ar indica (prin dezlegare matematica) aceasta data. Dar pe internet se vehiculeaza ca si traducere al mesajului cercului de la Porino ecuatia E = mc².
D-nul cercetator bulgar nu are nici o afirmatie care sa-l lege de data de 24.11.2010 si nici nu se prezinta in emisiune modalitatea matematica prin care s-a ajuns la descifrarea aceastei date.
Banuiesc ca s-a preluat dezlegarea acestui mesaj al cercului de pe blogul d-nului Gennaro Gelmini, care afirma ca i s-a transmis de catre Creaturile cu care comunica ca, de fapt mesajul cercului de la Porino este 24.11.2010 (data care spre fericire coincide si cu ziua de nastere a d-nului autor al blogului) si ca la aceasta data vor avea contacte cu extraterestrii, lumea va putea vedea tot felul de obiecte ciudate pe cer s.a.m.d. Tot fara nici o alta explicatie (privind descifrarea mesajului) scrie dansul pe blogul ce-l detine ca aceasta data este foarte indicata pentru aparitia extraterestrilor pentru ca le asigura o hidratare optima pentru corpurile lor (n-ar fi putut aparea iarna sau vara pentru ca li s-ar fi stricat tenul) ?! .
Firesc, ma asteptam ca cineva sa incerce sa motiveze aceasta data de 24.11.2010. N-a facut-o nimeni nici pe forum, nici in emisiunea din Italia... Normal ca m-a umflat rasul citind toate comentarile postate.

Daca chiar ar fi o invazie extraterestra, sansele de a fi una benefica sunt de maxim 50% in tim ce raman totusi 50% sanse ca umanitatea sa dispara in urma unei invazii (parerea mea). Daca ar fi o invazie, nu cred ca ar fi anuntata din timp, ci pur si simplu ne-am trezi peste noapte cu ei pe cap...(tot parerea mea)
In rest, cred ca toate aceste mesaje cu privire la extraterestri sunt lansate cu scopuri precise (manipulare, deturnarea atentiei, o stare de stress si teama, etc) deci nu pot fi decat sceptica cu privire la continutul lor.

In alta ordine de idei, as putea sa sustin si eu pe un blog ca am visat de ani de zile si visez in continuare fiinte extraterestre cu care sunt in contact, ca mi-au aratat capacitatile lor de a "vindeca" pamantul si oamenii aproape instantaneu, ca ne vor lasa sa ne zbatem in cateva catastrofe majore pentru a ne trezi la realitate, ca doar cei ce vor supravietui acestor incercari vor si vindecati si invatati cum sa traiasca pe viitor si alte chestii de genul asta...Daca fac si-un filmulet si-l pun pe net o sa credeti tot ce-am zis ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Shadowman

Citat din: Siberia din  24 Noiembrie 2010, 11:57:12


In alta ordine de idei, as putea sa sustin si eu pe un blog ca am visat de ani de zile si visez in continuare fiinte extraterestre cu care sunt in contact, ca mi-au aratat capacitatile lor de a "vindeca" pamantul si oamenii aproape instantaneu, ca ne vor lasa sa ne zbatem in cateva catastrofe majore pentru a ne trezi la realitate, ca doar cei ce vor supravietui acestor incercari vor si vindecati si invatati cum sa traiasca pe viitor si alte chestii de genul asta...Daca fac si-un filmulet si-l pun pe net o sa credeti tot ce-am zis ?


Nu ! Cu siguranta. Crezi ca sunt doar guvizi pe forum...?
Poti sa faci un filmulet si sa-l postezi pe net.Sunt sigur ca vor exista membrii care te vor intreba de sanatatea mentala... :lol: Asta intr-un caz fericit ,din complezenta. :-D
Nu ma gindesc la ironii,bascalie sau zeflemea... :-) Evident,daca nu-ti poti sustine afirmatiile !


" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

padme

Citat din: Siberia din  24 Noiembrie 2010, 11:57:12
In pasajul emisiunii care facea referire la aceasta data nu se vehiculeaza nici macar un singur nume care sa fi dezlegat mesajul cercului din Porino ca fiind 24 Noiembrie.. S-a vorbit despre mesajul a 3 cercuri (2 din Anglia si unul din italia) care pentru unii ar indica (prin dezlegare matematica) aceasta data. Dar pe internet se vehiculeaza ca si traducere al mesajului cercului de la Porino ecuatia E = mc².

Intr-unul din filmulete (daca nu ma insel), zice ca mesajul cercurilor a fost decriptat- sau ma rog, si-au dat cu parerea anumiti matematicieni, prin folosirea codului ASCI folosit de calculatoare si ca  unind cele 3 cercuri a rezultat respectiva data! S-a pornit de la ideea ca primul cerc din 22/05/2010- de la Wilton Windmill reprezinta formula lui Leonhard Euler si care reveleaza o parte din mesaj, cealalta parte fiind reprezentata in cercul aparut dupa o luna la Vale of Pewsey si respectiv cel de la Poierino!

Pai.. bulgarul ajuta la greutatea informatiei! Mai repede l-as crede pe Alan Foster- expert in crop circle!

Citat din: Siberia din  24 Noiembrie 2010, 11:57:12
Banuiesc ca s-a preluat dezlegarea acestui mesaj al cercului de pe blogul d-nului Gennaro Gelmini, care afirma ca i s-a transmis de catre Creaturile cu care comunica ca, de fapt mesajul cercului de la Porino este 24.11.2010 (data care spre fericire coincide si cu ziua de nastere a d-nului autor al blogului) si ca la aceasta data vor avea contacte cu extraterestrii, lumea va putea vedea tot felul de obiecte ciudate pe cer s.a.m.d. Tot fara nici o alta explicatie (privind descifrarea mesajului) scrie dansul pe blogul ce-l detine ca aceasta data este foarte indicata pentru aparitia extraterestrilor pentru ca le asigura o hidratare optima pentru corpurile lor (n-ar fi putut aparea iarna sau vara pentru ca li s-ar fi stricat tenul)

Cum naiba ai nimerit tocmai blogul asta? Nu cred ca au luat de acolo! asta ar fi fost mai repede demn de emisiunea "Mistere"!