Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tractorbeam

#4095
Citat din: acme din  15 Martie 2015, 17:05:43
Sa revenim la lucruri mai concrete:
Baietii de la Skunk Works (divizie de la Lockheed Martin) care s-au ocupat acum 50 de ani de SR-71 Blackbird zic acum ca au un motor compact cu fuziune care va fi operational in 10 ani

Ha, ha, ha, ia uite unde era tokamaku' lu' peshte prajit, pardon al generalului nazist Kammler.
Le-a luat ceva timp americanilor sa-l puna la punct dar sunt curios daca o sa-i plateasca drepturi de autor elvetianului (care a lucrat pentru nazisti) care a pus la punct procedeul.
Nu cumva seamana clopot ?? Die Glocke rings a bell  ??  :evil:

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  14 Martie 2015, 16:24:23
Xanadron , este destul de bizar faptul că tu care ne ceri să mai răsfoim netul/biblioteca pentru verificări până să dăm drumul la o informaţie , afirmi telegrafic că Putin ar fi apărut.
La fel de telegrafic, re-DOVEDESC ca Putin a... re-aparut (fiindca-i a doua oara dupa 13.03.):
http://rt.com/news/241069-putin-rumours-back-alive/

Repet insa a mia oara (tot degeaba, stiu :lol:): nu "tin partea" vreunei tabere (fiindca de ex. si Nazarbayevu' asta kirghiz e la fel de autocrat ca V.P.), da' ma oripileaza manevrele speculative perverse, din orice directie ar veni ele.

Asa ca unicul ricosheu pozitiv al aburelilor-sondari lansate de unii-n mlastina netului zic eu ca-i decredibilizarea asa-ziselor "surse" care au pornit si de asta data istericalele.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#4097
O ... moară putin pe siret

Veche baladă kârghistaneză !

Foaie verde de secară
Ce n-aş da să mor diseară
La trei zile să-nviu iară
Să-l fack pe Barack să moară
Să văd lumea ce vorbeşte
Mainstreamul ce gavareşte
Merkel pe cine iubeşte.

Şi iar verde măr rotat
Ştiu,cu toţii aţi sperat
Fără fiţe şi pretenţii
Că de-l întâlnesc pe Renzi
O să dau de capu' benzii
Cum ,,dottore,, la-ntâlnit
Şi Iohannis l-a halit !
Sincer nu a fost uşor
Să nu plec pe-un norişor!



  Este evident că ceva nu a fost în regulă cu el în perioada asta, nu din partea ,,surselor,, care au speculat absenţa lui Putin  ci din bâlbâielile de la Moscova , care nu prea ştiau ce să inventeze, aşa că au inventat o săptămână tradiţională de post şi rugăciune de  ..10 zile,  dar totuşi în timpul în care zicese era retras pe o insulă la  mănăstire, alte tv au mai dat poze cu el în întâlniri oficiale unele cu el slab altele cu el mai gras la faţă, înt-una din 10 martie şi-ntralta din 11 mart apare cu acelaş costum şi cu aceiaşi cravată , şi ...etc ,sunt multe motive pentru care am putea cârcoti aici pe forum fără să ne blocăm c-an rugby dar acum că a reapărut mă opresc, nu mai are nici un haz   :x

  Îi doresc sănătate, luciditate şi mult discernământ !

https://twitter.com/MaksCzuperski/status/575869715148595200/photo/1
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#4098
"The Visual Capitalist" face un sinopsis al companiilor private angajate-n cursa pt. spatiul cosmic.
http://www.cnet.com/news/space-wars-a-visual-guide-to-private-companies-battling-for-space-supremacy/

O alta stire f. interpretabila - explozia subit a unui satelit militar american, "prajit" aparent fara motiv pe 03.02.2015:
http://www.telegraph.co.uk/technology/news/11444155/US-military-satellite-explodes-above-Earth.html

...in conditiile-n care China declara avansul in domeniul "armelor orbitale cu energii pulsatorii":
http://www.wantchinatimes.com/news-subclass-cnt.aspx?cid=1101&MainCatID=11&id=20150204000066
China achieves breakthrough in pulse weapons technology

P.S. Mai sint si alte stiri de tipul "Putin e un android gonflabil", :-D da'cred ca deja ne-am pierdut destul vremea cu d-astea.
Serios acum, ceva-ceva si eu cred ca n-a fost "in regula" cu V.Putin in saptamina lui de silenzio stampa, dar aria speculatiilor fiind infinita tot la sfeterisiri temporale ajungem.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

http://roxanamchirila.com/2015/03/18/un-scurt-rezumat-al-istoriei-reale-a-omenirii/

La început au fost dinozaurii, iar dinozaurii erau indezirabili, așa că și-au luat formă umană și s-au făcut reptilieni.
La multă vreme după reptilieni se nasc oamenii – nașterea lor are loc în spațiul Carpato-Danubiano-Pontic, unde sunt minele de sare. Fără sare în organism, oamenii mor – și doar în această zonă geografică există sarea.
Reptilienii se culcă cu fiicele oamenilor și îi nasc pe francmasoni, care devin faraoni egipteni. Alți reptilieni pun bazele dinastiilor orientale.
În aceeași perioadă, extratereștrii devin zei în multe zone ale Terrei.
Dacii construiesc primele biserici creștine, știind că vine Iisus.
Reptilienii francmasoni evrei îl omoară pe Iisus.
Evul Mediu, francmasonii sunt reduși la pâlcuri mărunte din cauza credinței de nestrămutat a popoarelor.
Credința popoarelor se strămută și francmasonii se infiltrează în rândurile constructorilor de biserici și le fură gesturile secrete.
După iluminism, francmasonii – care sunt și evrei – conduc lumea liniștiți și trec de la sclavia propriu-zisă la forme mai subtile de sclavie, în care oamenii au acces la educație și pot să-și aleagă slujbe mai bune. (dovada că se știau acestea încă din secolul 18)
Francmasonii își încep planul diabolic de a omorî populația cu medicamente. În mod ciudat, speranța de viață crește puternic.
Sclavia devine și mai subtilă. Condițiile de lucru se îmbunătățesc, orele de muncă sunt mai puține, oamenii sunt prea liberi, așa că se inventează televizorul pentru subjugarea oamenilor.
Pentru că medicamentele nu funcționează, se inventează chemtrails pentru uciderea populației. Efectele sunt cele pe care nu le vedeți.
Pentru că oamenii au relații prea bune și dramele sunt prea puține, iar moralitatea e prea mare, se inventează și se promovează homosexualitatea.
Extratereștrii revin și își oferă ajutorul pentru a scoate omenirea din tot acest haos indus de reptilienii evrei și masoni, care sunt rockeri sataniști și homosexuali.
Lumea începe să afle toate adevărurile de mai sus și să dea mai departe informațiile, pe sub nasul reptilienilor francmasoni evrei care nu știu nimic...

:-D

abyss

Ai uitat sa îi amintești pe garaboi....care de mii de ani se roagă de unu cu batista pe fata în timp ce nu produc mai nimic decât războaie.


terraflorin

Ipocrizie: Cei de la Charlie Hebdo se ceartă pe banii pătaţi de sânge după ce publicaţia a fost ţinta islamiştilor

Angajaţii şi proprietarii publicaţiei Charlie Hebdo, a cărei redacţie a fost decimată într-un atac terorist, au păreri diferite în ceea ce priveşte felul în care trebuie să fie redistribuite veniturile de 30 de milioane de euro obţinute de acest săptămânal de satiră după tragedia din 7 ianuarie. La peste două luni după atentatul comis în redacţia din Paris a săptămânalului Charlie Hebdo, jurnaliştii care au supravieţuit acelui atac au păreri împărţite: 11 angajaţi au cerut ca toţi colaboratorii să devină acţionari cu părţi egale şi să devină astfel proprietari ai acestei publicaţii, care a obţinut venituri de aproape 30 de milioane de euro după tragedie, informează afp.com.

panta_rh_ei

Conform principiului "nimic nu se pierde, totul se transformă", dacă sufletele sunt preluate şi prelucrate de nu ştiu cine şi în ce scopuri, oamenii s-au gândit să dea o mână de ajutor naturii accelerând redarea în circuitul natural a ceea ce numim containerul conştiinţei. Şi-aşa, în loc să tinem în vitrină urna cu cenuşa celor dragi sau să privim nostalgic la nu ştiu ce poze, vom merge frumos în părculeţ unde vom sta de vorbă cu unchiul Z aflat în arbustul ăla, cu tante X aflată în garofiţa ailaltă şi tot aşa...
Oricum, interesant articolul sub toate aspectele luate în discuţie.
http://www.naturalnews.com/049082_Urban_Death_Project_composting_human_bodies_food_crops.html
Dacă tot veni vorba de noutăţi, am citit pe undeva că Google îşi modifică criteriile de promovare a paginilor web nu după numărul accesărilor ca până acum ci după conţinut. Deci, întrebare întrebătoare, care ar trebui să fie conţinutul unei pagini web ca s-o plaseze în fruntea listei de căutare?  :-o :? :-D
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

#4104
Citat din: panta_rh_ei din  23 Martie 2015, 10:22:12
Conform principiului "nimic nu se pierde, totul se transformă", dacă sufletele sunt preluate şi prelucrate de nu ştiu cine şi în ce scopuri, oamenii s-au gândit să dea o mână de ajutor naturii accelerând redarea în circuitul natural a ceea ce numim containerul conştiinţei. Şi-aşa, în loc să tinem în vitrină urna cu cenuşa celor dragi sau să privim nostalgic la nu ştiu ce poze, vom merge frumos în părculeţ unde vom sta de vorbă cu unchiul Z aflat în arbustul ăla, cu tante X aflată în garofiţa ailaltă şi tot aşa...

Din acelasi ciclu/circuit ...  :evil: :martiansmile: :mrgreen: ... nu mah intrebati de ingrediente ... nazistii stiu cel mai bine reteta ... grasime de ""goim"" calcat in picioare ... si zdrobit cu pumnii ...




https://www.youtube.com/watch?v=oNov04_O9Vo

Resurse:

http://72dynes.blogspot.ro/2011/05/what-can-tyler-durden-and-fight-club.html
https://www.youtube.com/watch?v=e2vMIqXkV-k
https://www.youtube.com/watch?v=Zx2x2awLHug

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#4105
Mugur Itzikarescu , intrat demult in Guiness Book pt. longevitate bancaro-guvernatorial-masono-trilateralo-etc. a fost ieri din nou decorat de asa-zisa casa regala (pentru distrugerea cu succes a Romaniei probabil :evil:) - nu bag link ca-s destule, voiam doar sa postati (daca gasiti, ca eu nexam gaseala) macar o poza cu M.I. in frac cu guler/mansete aurite, sa ma mai rid si io putzin... de pinguin. :lol:

Serios acu', o analiza a simbolisticii intregii ceremonii ar necesita mai multe pagini (fie si trecind peste aberatia certificarii unei ilegalitati flagrante prin simpla participare a presedintelui tzarii - fiindca decoratii nu poate da decit statul roman), da' n-o fac [si] din cauza inevitabilelor derapaje politice, chiar daca ar fi circumscrise perfect problematicii NWO, statutului nostru de colonie experimentala etc. etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

Citat din: Xanadron din  26 Martie 2015, 11:26:07
Mugur Itzikarescu , intrat demult in Guiness Book pt. longevitate bancaro-guvernatorial-masono-trilateralo-etc. a fost ieri din nou decorat de asa-zisa casa regala (pentru distrugerea cu succes a Romaniei probabil :evil:) - nu bag link ca-s destule, voiam doar sa postati (daca gasiti, ca eu nexam gaseala) macar o poza cu M.I. in frac cu guler/mansete aurite, sa ma mai rid si io putzin... de pinguin. :lol:

Serios acu', o analiza a simbolisticii intregii ceremonii ar necesita mai multe pagini (fie si trecind peste aberatia certificarii unei ilegalitati flagrante prin simpla participare a presedintelui tzarii - fiindca decoratii nu poate da decit statul roman), da' n-o fac [si] din cauza inevitabilelor derapaje politice, chiar daca ar fi circumscrise perfect problematicii NWO, statutului nostru de colonie experimentala etc. etc.

Addendum/Nachtrag

Cu vreo lună înainte de alegeri ( pe când copiatorul naţional căuta cartea de vizită a lu obama - să o copieze) la o emisiune tv, post central doi invitaţi care spuneau că sunt din cadrul masoneriei emiteau o frază care suna aprox aşa:

- Masoneria din Transilvania este într-un avânt foarte mare, este foarte puternică, este atât de puternică încât o eclipsează şi aproape că o anihilează pe cea din Ungaria iar această putere se va revărsa în curând peste toată România !!
( Post B1, emisiune - ...ceva despre masonerie scobiţi arhiva , se poate găsi)

Prin net s-a vehiculat că Iohannis ar fi fost avansat la excepţional în cadrul Lojei Samuel von Brukenthal  tot înainte de alegeri deci dacă în statul român ierarhia e clară, la întâlnirile alea este o alta ..ierarhie vreau să zic :|.

În altă ordine de idei,  Romania/colonia, cu acordul masoneriei de pe la Napoleon III încoace are voie să arate pe hartă aşa cum arată, după cum bine ştii,  dragă maestre !

http://www.monitorfg.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4746:primii-masoni-din-transilvania&catid=52:reportaje&Itemid=73

 
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

#4107
Citat din: Arhanghelul din  23 Martie 2015, 12:00:16
:evil: CTP ... citeste RunoN ... :-D :evil: :-D :evil: :-D :evil:

Fight Club Simona!

http://www.gandul.info/puterea-gandului/fight-club-simona-14037331
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii


maura

 Cine locuieste in zone din Romania unde romanii sunt minoritari trebuie sa isi  regandeasca planurile de viitor  si sa aiba in vedere o eventuala stramutare tinand cont ca Ungaria e fan Rusia ? Poate ca stramutarea trebuie sa aiba in vedere distante si  mai indepartate catre vest... Sau mai bine in zone izolate si greu accesibile din muntii nostri ...
Brrr ...ce perspective sumbre ...

Am vrut sa postez filmuletzul de mai jos din prima dar @fiulploii m-a adus cu picioarele pe Pamant si mi-a adus aminte de o discutie avuta nu demult cu sotul meu pe tema "Rusii si viitorul...nostru"...

Dar sa revin la "visele" mele.

As vrea sa "sufar " si eu de acest "Overview Effect"...

http://www.collective-evolution.com/2013/10/07/strange-things-are-happening-to-astronauts-returning-from-space/

Impresiile expuse in filmuletzul de mai sus contrasteaza cu efectele resimtite de alt astronaut , la care mai puternic a fost un "disclosure effect"..

http://earthweareone.com/9-foot-tall-et-was-inside-space-shuttle-payload-bay-says-former-space-center-employee/


Citat dintr-un post al lui  @Xanadron
  "Nu mai detaliez acum si afirmatiile lui Clark C. McClelland (former ScO, Space Shuttle Fleet, Kennedy Space Center, Florida (1958-1992)) care e acum muritor de foame dupa 34 de ani de sefie la NASA :x ("baietii de sus" i-au anulat dreptul la pensie fiindca a vorbit prea mult pe tema cooperarii NASA-ET)...

http://www.stargate-chronicles.com/case_alien_disclosure.html   "

















"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."