Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

Creat de Xanadron, 21 Iunie 2011, 15:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

AdarM

Ca simbol si importanta istorica, gasesc catedrala din Aacchen cu mult superioara Notre-Dame, aceasta din urma fiind indeosebi o "creatie" media si turistica.
E doar opinia mea, insa am si argumente pentru sustinere.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Grifon

Nu neg. La fel și catedrala din Chartres poate fi socotită superioară simbolic, dar cea care contează (mediatic, într-adevăr) e cea din Paris.
Interesant însă că revista "The Economist"  aparține lui Rotschild (ca și "actoru' de revistă" Macron). O deține împreună cu Agnelli (familia "Fiat") și alți oligarhi....iar printre particularitățile publicației e faptul că articolele, în majoritate, nu sunt semnate.

Bizară (altă) coincidență. Ca și faptul că oligarhii Franței au sărit primii să doneze milioane de euro ptr.catedrală.

Ehhh...cum să mai crezi în " natural" sau "spontan" zilele astea ?

Grifon

Încă bulversat de neașteptatele adeveriri ale copertei 2017, n-am rezistat curiozității de a o  cerceta și pe cea "hărăzită" anului curent de năstrușnicii "economiști".
Iată, în atașament, noua ghidușie - la fel de enigmatică (și greu interpretabilă).
Fiind o "aniversare 500" Da Vinci, realizatorii și-au frecat palmele, încifrând după tipicul marelui geniu. Sunt multe care dau idei, printre care marijuana din mâna Vitruvianului (aici clar desenatà).

Dar cel mai intrigant e colțul stânga-sus (cum privim) - din perspectiva specifică RUFOn. "Noul Orizont al Ultimei Thule"?!?! Hahaha, d-le @abyss, ăștia au văzut că ai inițiat un subiect omonim la "ireale" și s-au gândit să te provoace !

abyss

Ultima Thule și un Elefant putere...

Grifon

Până se ne avântăm a opina despre "tâlcurile" 2019, iată cà povestea catedralei nu rămâne simplă. https://www.express.co.uk/news/world/1117740/notre-dame-fire-paris-cathedral-fire-france-notre-dame-conspiracy-theories-cover-up
Se pare că nici gruparea Le Pen (perdanta alegerilor din 2017 în fața lui Macron) nu prea crede în "naturalețea" incendiului. Hm...sigur au văzut "conspiratologia" The Economist" (disecată frecvent pe site-rile / blogurile naționaliste franceze), și se pare că nu cred nici în "profetismul" de tip Rotschild.

Și sigur nu le-a plăcut nici arcana din 2017 ce-o arăta pe Le Pen legată de "roata norocului".

Povestea asta se va mai rostogoli o vreme, cât situația e încinsă la Paris, apoi....probabil ca multe altele (ex: asasinarea lui Kennedy) va râmâne în urmă, bună doar pentru curioși ca noi...

Grifon

Surprinde și (re) apariția simbolului apocaliptic - "călărețul atomic".
În ediția dedicată lui 2017 apare pe rândul de jos al tarotului, alături de o ciupercă atomică, iar acum, ptr.2019, apar toți cei 4 menționați în Biblie (anume plasați alături de chipul lui Vladimir Putin).
Hm....precogniție sau programare, ar fi totuși bine să nu vedem așa ceva. Parcă prea o reiau încăpățânații...

Dar, până una-alta, înainte să opinăm noi, iată o variantă încercată de alții:
https://m.youtube.com/watch?v=sXjxR5R8S50

Nu sunt prea convins de (unele din) aceste interpretări, dar link-ul e relevant pentru interesul suscitat de bizarele preziceri.

fiulploii

Poate cineva sa decodeze imaginea din atasament?

Grifon

Un nou an, o nouă copertă "The Economist".
De data aceasta mai puțin ilustrată, și chiar aproape explicită.
Atrag atenția (cel puțin mie mi-o atrag) două elemente : MARS și RECESSION.
Chiar dacă mai puțin apocaliptici ca în alți ani, misterioșii ăștia bagă iar lumea la idei. Anunțul unei recesiuni în SUA nu poate lăsa rece restul lumii, mai ales la noi, cu șubreda și haotica noastră economie neoliberală, dependentă în uriaș procent de convulsiile capitalului extern.

Totuși, de data asta sunt și explicații punctuale oferite de editorialist (link). Recesiunea, zice el, va fi până la urmă depășită, și "piețele își vor reveni".
Hmmm, iar se joacă "băieții". Piețele își vor reveni, să zicem...dar multe miliarde vor trece de la unii la alții, iar perdanții vor fi mult mai numeroși decât câștigătorii. Iar la noi...vai de noi...

Despre Marte zice doar că se vor trimite sonde, de către toți (SUA, Rusia, China, UE...). Dar, ca și la alte anunțuri, trebuie luat în calcul un interval mai lung pentru predicție, nu doar anul calendaristic 2020.

https://theworldin.economist.com/edition/2020/article/17308/world-2020

Grifon

Mda...iar se leagă (dar cu întârziere) mesajele absconse de la The Economist.
Pe coperta 2019 apare simbolul Chinei (Panda) în "capul globului" și alături, între Panda și mutra lui Putin e clar desenat simbolul  "călăreților apocaliptici", plasați pe harta Europei, nu a Chinei.
Iar cuvântul "recession" e scris clar în coperta 2020.

La ăștia lucrurile se leagă când nici nu te mai aștepți..

SLEAH19


Foto 1 - așa este stilizat un fragment de ARN (acid ribonucleic) cel  care se află la granița dintre materie și viață . Virușii sau formele mai arhaice - retrovirușii sunt compuși din ARN

Foto 2 - așa apare stilizat  pe unul din cele patru brațe de pe coperta The Economist 2019
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Grifon

La asta nu mă gândisem - cam prea specializat pentru mine.
Oricum...chiar şi fără a da in mania conspiraționistă, suma coincidențelor din aceasta bizară revistă depăşeşte simpla ocurență probabilistă.

Să vedem cum evoluează nebunia - abia suntem la inceput.

hoinar

#236
Citat din: mr din  24 Iunie 2011, 23:07:28

- masoneria se declara universala. Ce inseamna asta? Practic accepta ca membru orice individ care crede sincer in Divinitate  (in mod monoteist) indiferent de religia sa. Astfel ea poate exista oriunde oamenii inteleg ca Divinitatea uneste si nu  separa. Lojele simbolice si gradele de perfectionare (32 este ultimul grad oficial parca, 33 este onorific) respecta cu strictete aceaste cutume si abordarea traditionala. Ce se intampla peste gradul 32 se pare ca nu mai apartine de francmasonerie (in sensul sau speculativ) ci de ultimile cercuri concentrice, mici ca raza, ale celor care au arestat aceste valori stravechi si probabil sunt pe invers (daca nu cumva sunt cu totul alte "elite" cele care fac cartile - si se folosesc de masonerie si nu numai, ca paravan). Poate a fost o eschiva f credibila a bunicului tau, Xanadron, treaba cu renuntatul la crestinism. :D

Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.

Citat din: fiulploii din  06 Septembrie 2018, 11:04:32
   F interesant cum arata Denver airport.
   Dincolo de toate pt mine ar fi interesant de stiut motivatia psihica a actiunii de decorare in acest mod. Este doar o necesitate " abisală" de a spune ce stii?

Ar putea la fel de bine sa fie vorba si despre revelatia metodei, un concept dupa care Roma s-a ghidat din timpuri imemoriale, absolvandu-se cosmic de orice vina daca in prealabil si-a expus planurile, desigur ocultat.
the older I get, the faster I was

Grifon

Un nou an, o nouā copertā "The Economist".
Dacā in alte ocazii evenimentele globale au avut legāturi cu simbolismul ales (mai direct sau mai subtil), pentru 2020 au cam dat-o in barā (coperta pārea conceputā pentru alt curs, fārā isteria "pandemicā).
Pentru 2021 au ales o copertā mai neutrā, fārā revelații care sā intrige.
La o primā privire rețin steagul SUA rupt in douā (semn al profundei diviziuni de peste ocean), precum și recurența drapelului chinez ("dragonul" tot apare in prim-plan la "economiști" in ultimii ani).
In rest, cu "virusul" incepe (stânga sus) și tot cu el se terminā (dreapta jos)...de unde deduc cā ne vor plictisi maximal cu aceleași scorneli și in 2021.

horia2008

Stimulus funds care se joaca la slot machine, maneta cu măciulie fix planeta

Grifon

Da, e o ironie "de duh".
Sā bagi "fonduri" ca sā joci (?!), apoi sā tragi de planetā...și ce-o ieși, o ieși...
Oare sā recunoascā "economiștii" cā totul e hazard ? Indiferent ce planuri (mai mult sau mai puțin oculte) se fac prin cancelarii sau laboratoare ?
Mira-m-ar o așa subitā modestie.

Observ cā iar bagā amenințarea nuclearā printre simboluri. A fost in 2017 ("ciuperca" și cālāreții apocaliptici), a fost și pe 2019 (tot "cālāreț" de finiș...). Ăștia insistā...zici cā au un fetiș !
Mā mirā și simbolul din ultima coloanā, un copac stilizat într-o flacārā. Poate e o referire ecologicā...dar cine știe.
Mutra lui Biden nu surprinde. Pare cā ghidușii îl socot pe Trump definitiv ieșit din atenție.
Și când te gândești cā pe coperta 2020 numele lui domina pagina...

Sic transit gloria mundi.