Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Reptilienii

Creat de sevastase, 26 Martie 2008, 23:32:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dab270277

Eu zic sa nu se stearga aceste comentarii. Sunt amuzante si au rostul lor.
:))
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

alx

Citat din: calator astral din  19 Iulie 2011, 12:27:07
numai fi misterios ca n-am gasit nimic similar pe net...
ai PM
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Citat din: alx din  19 Iulie 2011, 00:29:14
poti sa fii cum vrei...adevarul este ca eu sunt obosit,si,asa cum am zis,modul tau de a te exprima mi-a desteptat ceva pitici de pe creier...ce vrei sa fac?
Te inteleg, stai linistit... Eu ma exprimam retoric cumva. Nu trag de limba pe nimeni, ma gandeam doar ca, obosiit si eu fiind... poate s-ar dori sa discutam lucruri mai serioase. E plina ceasca forumului de toate chestiile care in fapt apartin altora, adica incidente, evenimente false ori aiurea interpretate etc. Imi ziceam ca ar fi bine daca ne-am limita o vreme doar la ceea ce ni s-a intamplat, formam o baza comuna de plecare si apoi structuram informatiile externe noua pe directia care ne intereseaza. Desigur e un spatiu public si chiar de nu ar fi fost asa, scriind prin intermediul netului cine trebuie tot aude...vorba ceea "vorbeste mai incet ca Dumnezeu oricum ne aude!!!  :roll: "  Pe de alta parte urmarind piticii tai si cararea lor logica  :-D cineva ar putea afirma ca insasi existenta forumului poate fi pusa pe seama colectarii informatiilor de o anumita factura sensibila. Care ar fi acelea? Pai cred ca nu cele legate de sex cu alte entitati ori marturii despre fenomene de "frontiera" ca tot e moda expresiei asteia si e plina lumea si istoria de asemenea intamplari. Departamentele de stiri ale agenturilor, cred eu, cauta info de alta natura cum ar fi:
- Daca s-au comunicat date si detalii vizavi de evenimente ce pot afecta sistemul.
- Daca ti s-au dat sarcini.
- Daca ai info in legatura cu persoane care au fost modificate sau chiar cu "softul" inlocuit.
- Daca prin natura experientelor traite poti fi "util" unora din copartimentele adunatorilor de informatii si prin urmare "lucrat" si apoi "recrutat" pe post de senzor.

De aceea am amintit de satelitu lautar. Cine se crede ca are protectie de "sus" indiferent ce inseamna asta e liber sa povesteasca dar totodata alimentand paranoia si cultivandu-ne frica ne cenzuram singuri si stam cumintzi precum gainile in custile crescatoriilor de pasari si nu se va mai termina nebunia asta niciodata.
Eu recunosc ca am "protectie" din mai multe "susuri" si cine a incercat sa ma lezeze in vreun fel a primit informatia cu lectia de viata respectiva.

Citat din: alx din  19 Iulie 2011, 00:29:14
cine are urechi de auzit,sa auda...eu ti-am dat un raspuns...atat cat este posibil la acest moment...pe masura ce trece timpul,si lucrurile evolueaza intr-o directie sau alta,o sa completez si eu informatiile cerute de tine si de altii...
Eu nu cer nimanui nici o informatie. Dimpotriva recomand sa devina lumea cu adevarat paranoica si sa nu mai posteze pe rufon nimic personal decat sa-si spele si reprogrameze creierasii cu ciorba subliminala a NWO.

Deci, on topic, nu am vazut reptilieni. O data a trecut pe langa mine un tip cu capul verde-verde, fara par si sprancene. De mentionat faptul ca lumea nu parea sa-l remarce. Era prin anii de dupa revolutie cand pe la noi orice chestie mai cosmopolita ti-ar fi intrat in ochi precum un stalp. Mai adaug ca mi-am dat seama de cum arata dupa ce a trecut de mine. Mi-am zis ca ce naiba? am intors capul dupa el si era verde. Nu era o vedenie caci l-am privit ceva vreme si am notat faptul ca nimeni nu-si arunca privirile pe el ci-l ocoleau eventual instinctiv.

Desi nu se incadreaza la "reptilieni" am trait o poveste in care intr-o noapte pe la 16 ani cred, m-am trezit intr-o companie fermecatoare. Era o gagica foc tata, foc... albastra cu par albastru, tzatze craci tot numa blu... Eram la varsta la care puteam suda vapoare la dogoarea hormonilor mei si i-am propus sa faca sex cu mine. Eram de-a dreptul siderat. Ea tot imi spunea ca nu pt asta a venit si-i dadea cu "n-o sa-ti placa, la noi e altfel...o sa vezi..."  Eu nu si nu, hai fato ca asta-i clipa cea mare te roooog, hai lasa ca vad eu daca-mi place ori ba. Zice.... daca asta doresti, hai. Ma simteam bine, era PRIMUL meu sex si clar de neuitat ma gandeam. Insa isi tot ascundea fatza... devin din ce in ce mai atent si-i zic sa se uite la mine, chiar doream sa-i privesc chipul mai atent caci era ceva evaziv legat de asta! ea...nu si nu... cand in sfarsit intoarce capul, ma priveste si o analizez mai bine. SIMTEAM ca ceva nu era ok, si brusc pac-pac! dispare imaginea ce era se pare doar in capul meu si m-am trezit ca babardeam un\o Grey. Am simtit ca-mi pleaca mintile... la carea ea\el zice: "ti-am spus ca nu o sa-ti placa... vezi, era mai bine daca ascultai!"

PS - Nox cand stergi aventurile lui Casanova Astral sa-l stergi si pe acesta... :)

I pup you!

kandaon

Oookey, deja devine un pic ciudat. Ma gandesc totusi ca oamenii se distreaza spunand lucruri traznite
Ceea ce imi aminteste de un serial vazut mai demult

The Sweet Science Part 1

Nu zic ca nu "m-as fi iubit" si eu cu diavolita din film totusi  :-D
P.S. in forma umana, sa nu se inteleaga ca sunt prea "kinky"

Daca insa stam sa ne gandim ce se spunea chiar si in scrierile antice cum ca "ingerii (cazuti sau nu)/zeii/zanele" etc. din vechime se mai "impreunau" cu oamenii, cine stie  8-)

Tayka

#544
Măi copii măi!-văd că toţi v-o trageţi cu reptile şi drăcoaice,nu e bine taikă,mai ales tu Călătorule,să şti că ai dat de dracu.Şti ce ai făcut băiatule!?:Ai semnat de bună voie,ne silit de nimeni (şi cu pixul propriu),contractul cu ei.Îl înţeleg de mult pe cel care se mai laudă din când în când,căci el e de-al lor,dar după tine mi se rupe inima,căci te simt virgin,adică ne muşcat de ei.Vezi nu degeaba te-a întrebat Urban dacă are dinţi şi pe ..jos,poate nu ai simţit când şi-a înfipt proteza,ia uită-te atent peste tot cu oglinda,şi dacă apar pe undeva trei colţi în formă de 6 să şti că ai dat peste un drac -femelă,şi musai excorcizată că poate ai lăsat-o grea şi te umple de drăcuşori.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

melanogaster36

   Si un clip cu ""manichiura "" lu' conu Robert Murdoch.O fi fake, no fi...?Unii zic ca da unii ca nu, sa vedem parerea specialistilor de pe forum.Vizionare placuta!

DOC REPTILIAN - RUPERT MURDOCH SHAPESHIFTING PHOTOS

dorel6

E batran omul, atata tot.
Multi oamenii cu varsta inaintata au pielea asa.
Totusi mana aceea din ziar ma face sa ma contrazic.
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

Urban

#547
La banii lui isi permite sa fie ce vrea, inclusiv reptilian...
Isi permit altii sa isi schimbe sexul vorba aia, ce mai conteaza un reptilian doi...oricum nu o sa mirosim vreunu toata viata.
Nu stiu de ce tot insistati pe subiectul asta cand dovezile abunda de mii de ani incoace, reluam aceleasi dialoguri mereu... nu v-ati plictisit?

fiulploii

photoshopate de nivel slab spre mediu  :-D

compara si singur iar pentru alte detalii baga si tu un search cu gogu si da pe imagini

Cum ziceam, informatia ar trebui verificata macar la nivel elementar  :|

calator astral

Cu totii am fost uimiti de strania aparitie a unui obiect luminos in recentul concert dat de indragitul grup U2 :

UFO at U2 Concert?

dar cine sint de fapt membrii acestui grup,sau mai degraba CE sint la ora actuala? Cine este acest misterios BONO,care are acces la toti factorii decizionali,zi si noapte,cum vrea muschii lui, cine e Bono asta la urma urmei de e primit cu bratele deschise de toti sefii de Stat,ce taine are el cu presedintele Statelor Unite,ce mesaj transmite, intotdeauna doar intre patru ochi, celor mai influente personaje de pe planeta? Un posibil raspuns poate fi oferit de vizionarea concertelor inregistrate de camera numerica pe pozitia (X):

U2 SATANIC RITUAL CONCERT / UFO.

Ambasador semi-oficial al reptilienilor,dupa cum afirma unii ex-militari? Tu decizi.

fiulploii

In privinta reptilienilor cred ca am uitat sa privim in ''ograda'' noastra . :roll:

Aduc in discutie basmele romane cu Fat-Frumosu si Ileana Cosanzeana - daca s-a mai discutat , imi cer scuze .

Scenariu :
In general, Ileana e ''rapita'' -abduction si dusa pe Taramul Celalalt intr-un turn sau castel .
Zmeul sau balaurul - de analizat caracteristicile lor - are ''servici'' - de, ''nici munca fara paine , nici paine fara munca''  :lol: - si are cateva semne care ii anunta intoarcerea acasa - ex. isi arunca buzduganul inainte cu ceva vreme , buzdugan care bate de 3 ori in usa apoi se aseaza in cui .

Fat-Frumos are dificultati in parcurgerea distantei pana pe Taramul Celalalt dar rezolva problema fie cu o Pajura careia trebuie sa-i asigure mancare 12 bivoli grasi pe tot parcursul drumului sau care cu paine , etc. fie parcurge distanta cu Busteanul Ielelor dar si aici tre sa plateasca un pret  :lol:  si parca mai era o varianta cu un cal cu aripi si jaratec. In conceptia mea , astea  sunt aparate de zbor (posibil interdimensional )

Ajuns dincolo , Se lupta cu zmeul - uneori se lasa cu uciderea - vai , ce cuvant urat  :roll: - Zmeului alteori se termina doar cu infrangerea Zmeului si lasarea lui in viata - poate pentru ca asta are si mama si frati . Interesant ca nu am intalnit nici o povestire unde Zmeul are tata. Dupa mine asta inseamna ca basmele sunt foarte vechi , din epoca matriarhala si transmit oarece informatii .

Se recupereaza fata , cei doi se intorc pe Pamant - chiar asa se specifica in unele povesti - insa nu se mai zice prin ce modalitate.
Uneori cei doi iau si averea zmeului .

Zmeul si omul au metabolism diferit deoarece zmeul simte mirosul de om, miros strain de lumea lui - oare acolo nu existau caini ?  :lol:

O varianta interesanta intalnita de mine : zmeul o duce pe ileana intr-un palat aurit ce avea o multime de incaperi si era inchis complet de nu se vedea nici cerul dar inauntru era lumina . Iar solutia pentru fat-frumos era sa astepte pana la amiaza - si acolo era un soare - cand lumina cadea pe o anumita placuta ce incepea sa scanteie . Atunci ficioru nost' trebuia sa traga cu o sageata in acel panou - eu ii zic asa- si usa de acces in palat se deschidea .

Am scris la final numele personajelor cu litera mica ca reprezinta niste tipologii .
S-ar parea ca oamenii au convietuit dintotdeauna cu zmeii chiar si atunci cand ii mai tresalta la vreunu hormonu dupa ce avea vecinul lui  :lol: :lol: 

Nu ma intrebati de titlurile povestilor ca nu le mai stiu iar colectia de carti am pierdut-o .

Ce alte concluzii credeti ca se mai pot deduce ?



padme

Citat din: fiulploii din  28 Iulie 2011, 02:49:46
Ajuns dincolo , Se lupta cu zmeul - uneori se lasa cu uciderea - vai , ce cuvant urat  :roll: - Zmeului alteori se termina doar cu infrangerea Zmeului si lasarea lui in viata - poate pentru ca asta are si mama si frati . Interesant ca nu am intalnit nici o povestire unde Zmeul are tata. Dupa mine asta inseamna ca basmele sunt foarte vechi , din epoca matriarhala si transmit oarece informatii .


Zmeul n-are tata in schimb fetele din povesti au doar tati-imparati (cu mici exceptii unde de obicei mama-regina e vitrega si foarte rea)!!

Citat din: fiulploii din  28 Iulie 2011, 02:49:46
Zmeul si omul au metabolism diferit deoarece zmeul simte mirosul de om, miros strain de lumea lui - oare acolo nu existau caini ?  :lol:

Ce alte concluzii credeti ca se mai pot deduce ?


Ca taramul zmeului era un sat fara caini !!??? :)))))))))))))))

zana@M

http://www.ipedia.ro/sarpele-glykon-1178/

Cea mai importanta piesa din colectia Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta este sarpele Glykon, statuie unica in lume, descoperita absolut intamplator la 1 aprilie 1962.

Glykon este un şarpe-zeu din mitologia romană, al cărui cult a fost fondat de către profetul grec Alexandru din Abonutichus. În conformitate cu scriitorul satiric Lucian de Samosata (c.120-c.190), de la care provine singura referinţă literară cu privire la zeitatea sa, cultul şarpelui-zeu Glykon datează de la jumătatea secolului al II-lea, fiind fondat de către profetul grec Alexandru din Abonutichus. Lucian de Samosata i-a dedicat şarlatanului, autodenumit "profet", un pamflet extrem de ostil (şi amuzant de asemenea) intitulat " Alexandru, falsul profet". El l-a acuzat pe acesta că zeitatea inventată era de fapt o păpuşă. Cultul lui Glykon şi-a găsit în prezent un adept în persoana scriitorului englez Alan Moore.

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Nox

Sper că nu deschidem câte un subiect nou pentru fiecare articol de pe ipedia.ro (am început să număr...)
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Citat din: Nox din  14 August 2011, 16:25:19
Sper că nu deschidem câte un subiect nou pentru fiecare articol de pe ipedia.ro (am început să număr...)

Bine faci, Nox - 5, 4, 3, 2, 1, ....FIRE(D) !!!! :rocket:  :-D - dar si mai bine cred c-ai face daca ai muta poate si subiectul asta la topicul "reptilieni". :roll: sau ceva paleoastronautica, mituri etc.
Zic si eu, fiindca, dupa umila mea parere, acolo ar merita comentat subiectul asta intr-adevar interesant - dar nu sub forma de simplu copy/paste, evident... :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/