Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Omenirea neagra ?

Creat de fiulploii, 29 Iunie 2014, 14:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

skyhawk

#15
Citat din: Xanadron din  08 Iulie 2014, 08:06:43
Bine-bine, da' care-i parerea TA, skyhawk ?! (lasind deoparte regulamentul forumului)
Ca altfel n-avem cu cine sa ne incontram. :lol:

Cu siguranta nu stie nimeni, chiar daca sunt fel de fel de dovezi descoperite. Urmarind cele 5 episoade ale documentarului pus mai sus de mine, inclin sa cred ca e adevarat ce spun ei acolo. Din ce am inteles eu, acum aproximativ 100 000 de ani  cativa " exploratori"  au plecat catre nord estul Africii trecand prin Peninsula Arabica si de acolo s-au raspandit mai mult, unii catre est, altii  catre vest prin Turcia si mai apoi in zona tarii noastre, dealungul Dunarii, unde au dat peste specia neanderthal.

In sprijinul acestei teorii vine ipoteza data de un studiu al climei facut de cercetatorii din Marea Britanie, studiu care spune ca in acea perioada clima s-a schimbat si pentru cateva mii de ani, Sahara s-a micsorat mult, vegetatia punand stapanire pe acel teritoriu, fapt care a permis oamenilor sa traverseze zona respectiva. In cazul in care nu se producea aceasta schimbare a climei, nimeni nu ar fi reusit traversarea desertului, acest lucru impiedicand raspandirea oamenilor in afara Africii.

DarkAngel

Intamplator in cadrul unei discutii pe un cu totul alt subiect si care nu are nici o legatura cu topicul
am dat de urmatoarea afirmatie :

"Alta informatie ( ptr. cei care inca n-o stiu ) este aceea ca in completarea celor afirmate de dr. Moritz , mai este o carte cam tot asa de buna scrisa de dr.Peter J. D`Adamo : " Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine " ( rezultatul muncii a 2 medici naturisti – cu studii superioare corespunzatoare ( tatal 15 ani , fiul continua inca 30 de ani ). Deci nu mancam asa.....cam ce vrem daca dorim sanatate si longevitate , ci mancam ce are nevoie fiecare grupa de sange .Ceeace ptr. unul poate fi benefic , altuia-i poate fi otrava ! Am pus in aplicare de ceva timp si se confirma . Cam tarziu......dar se mai poate recupera mare partea din sanatatea pierduta .
Sanatate tuturor !"

PS Nu reusesc sa inserez linkul pt. pagina asa ca v-a trebui sa ma credeti pe cuvant :) ,  in fond informatia necesara se afla in citat .

Tamerlan

Mie nu mi se pare chiar deloc ca am fi "o singura rasa". Diferentele dintre oameni nu se refera doar la culoare... Mie greu sa cred ca sunt singurul care am observat asta! :D

Diferentele intre albi, negri si asiatici nu sunt ca diferentele dintre exemplarele diferite de bischoni havanezi, de exemplu (unele exemplare pot fi gri, altele cafenii, altele cu pete). Mie mi se par ca aceste diferente (legate de fiziologie, cel putin) sunt ca cele dintre bischonii maltezi si pekinezi sau beagle...
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

fiulploii

  De unde obsesia pentru  pielea bronzata?

Aseneth

Poate asta e pielea corecta.

Ca tot e "corect" cuvantul serii.  :lol:

fiulploii

Ce legătura poate fi între zeii albaștri egipteni si albaștrii zei din India ? Experimente?