Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce se intampla

Creat de OzN_HunteR, 11 August 2009, 23:27:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

OzN_HunteR

ce se intampla in lumea asta... tornade in romania pe malul mari....inca 1 in timisoara...ploaie cu grindina cat pumnu.... :| :| :|
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

CHIP

Ce sa se intample,schimbari si atata tot .Nu e ceva neobisnuit.

StarDust

Nimic nu e "batut in cuie", totul evolueaza, inclusiv planeta noastra (spre bine sau rau). Natura e f. capricioasa, extreme meteo s-au vazut de cand lumea, chestia e ca acum sunt mult mai rapid mediatizate. Binenteles multe sunt schimbate, stratul de ozon subtiat (oficial chiar s-a anuntat ca radiatiile UV deasupra Europei sunt de pana la 10x mai intense) etc. Vom trai si vom vedea, sa speram ca se vor lua masuri pana cand nu va fi prea tarziu.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Stefy1994

Vine sfarsitul lumii,ce sa se intample...
Friendship is the greatest treasure

darksid3

Eeee....nu e sfarsit...e o noua treapta spre evolutie  :wink:
11.11

Tileanu

Nu vine niciun sfarsit al lumii. Mama Gaia e ranita de specia agresiva care a invadat-o si care distruge totul in cale. Cu cat ajungem sa ne credem mai mult proprii nostri dumnezei si uitam de acele minime cutume de bun simt si protectie fata de natura si planeta, cu atat ne indreptam cu ochii larg inchisi spre obstescu sfarsit. Probabil ca "anomaliile astea" is doar etape si incercari ale planetei de a se proteja, de a scapa de noi. Sa nu uitam ca totul pe aceasta planeta are o logica bine pusa la punct si totul e interconectat ca un imens organism VIU. E absolut logic sa se intample asa si....chiar daca tristetea ca ne sapam ca prostii groapa ramane, nu pot sa nu fiu fericit gandindu-ma ca terra va merge mai departe si cu noi si ... fara noi.
2 + 2 = 5

jean

Buna intrebare. Ce se intampla?
In revista Magazin a aparut un articol ce are un titlu sugestiv ,,Terra, atacata cu bombe de gheata'' Citat din articol:
CitatNu e prima oara cand din cerul senin cad astfel de obiecte. Din 1960 au fost recenzate aproximativ 150 de cazuri in lume. Printre cele recente, unele ating dimensiuni incredibile. In 1955, 3 blocuri de gheata au plonjat in orezariile din Yaodu, China. Cel mai mare a facut un crater cu un diametru de 1 metru si o adancime de 50 cm! In 1997, alte doua s-au sfaramat in Brazilia; cantareau 50 si 200 de kilograme! Intre 8 si 17 ianuarie 2000, 12 astfel de obiecte cantarind pana la 3 kg s-au izbit de solul Spaniei. In iulie 2004, un monstru de peste 50 kg a ucis o fata de 15 ani in Toledo, Spania.
Interesant nu? Articolul complet poate fi gasit aici: http://www.revistamagazin.ro/content/view/7252/20/
Am hotarat sa aduc la cunostiinta acest articol celor pasionati de fenomenul OZN, deoarece acest fenomen poate fi usor confundat cu un FAN (fenomen aerospatial neidentificat). Vezi avionul lovit de ceva necunoscut, etc. Asemenea proiectile luminate intr-un anume fel, pot fi confundate cu un OZN. :roll:
Adevarul este dincolo de noi

Yagg

Citat din: jean din  04 Septembrie 2009, 21:23:46
Buna intrebare. Ce se intampla?
In revista Magazin a aparut un articol ce are un titlu sugestiv ,,Terra, atacata cu bombe de gheata'' Citat din articol:Interesant nu? Articolul complet poate fi gasit aici: http://www.revistamagazin.ro/content/view/7252/20/
Am hotarat sa aduc la cunostiinta acest articol celor pasionati de fenomenul OZN, deoarece acest fenomen poate fi usor confundat cu un FAN (fenomen aerospatial neidentificat). Vezi avionul lovit de ceva necunoscut, etc. Asemenea proiectile luminate intr-un anume fel, pot fi confundate cu un OZN. :roll:


Articolul din "Revista Magazin" nu e decât o umpluturã grosolanã dupã un articol din "Discover Magazine". Mai ales titlul spune multe. ªi pariez cã nu au drepturi de autor pentru poza de pe sit.

Articolul original este la adresa de mai jos ºi face referire la un fenomen natural
http://discovermagazine.com/2009/jan/073

Citat
"We think it's important to monitor these phenomena, not only because they can be a potential natural hazard for people and aviation, but because they may be signals of more serious environmental problems" Martínez-Frías says.

Sau nu

CitatSuch phenomena have been reported since the 19th century, and a swarm of falling ice balls that lasted for a week six years ago in Spain caused extensive damage to vehicles and an industrial storage facility.

Este interesant cã fenomenul este frecvent în Spania. O fi din cauza Oceanului Atlantic?

Foamea de trafic... doar atât.