Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?

Creat de Xanadron, 13 Februarie 2015, 12:56:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

socrate

.....mda,bun,da...cam lung prologul, 'au mai bine spus prohodul.....
....mai pe scurt,concret si la obiect, ar fi.......apropoo, de FILOZOFIE, daca tot "filozofam" in cerc vicios.....pt.unii
....
CitatFilozofia. O rută din mai multe drumuri, care conduce de nicăieri spre nimic.
Ambrose Bierce

....e dovedit,deocamdata....imposibila....
CitatFilozofia,starea Naturala a Spiritului
Garret Imis

PS....posibil....si imposibil, finalizarea  actelor  de  GNDIRE FILOZOFICA...nitel mai profunde...cu subiect si predicat.. :wink:  :|  :-D

abyss

Nu sunt de părere că vreo inteligenta extraterestra impune guvernelor interzicerea tehnologiilor free energy. De fapt energia în sine e oricum libera doar ca e taxabila și prezentata ca fiind obținută sub o forma caraghioase și chiar penibilă cu un scop clar de control și dominare în vederea parcurgerii unei anumite agende.  Corporațiile nu au dorit introducerea libera pe piața a informațiilor reale. Totul a fost folosit în interese militare. Dar și acest aspect arata o alegere umana în a parcurge un drum pe o anumită cale către un deznodământ știut ori relevat cu mult timp în urma. Mințile tribale de atunci au alcătuit agenda și au dorit sa păstreze controlul. Tot ei cunoscând căile au făcut experimente sociale fiindcă au dorit sa cunoască sa înțeleagă cât și sa creeze un motor în 2 pistoane pentru a accelera tranziția către următoarea treapta în dezvoltarea civilizației umane. Dar acum lucrurile se complica fiindcă oamenii s-au emancipat, și după cum spunea și Rayden, informația circula, comunicarea intre minți e mult mai directa. Clar ca agenda trebuie adusa la zi.
  Pe de alta parte cine stăpânește călătoriile interstelare la viteze hiperluminice în mod automat călătorește și în afara timpului cunoscând deci ce efecte au anumite alegeri.
   Revenind la ideea topicului e adevărat ca e important ce prezinți ca știre sau filme. Înainte de 1989 prin anii 86 sau 87 apăruseră playerele  video și comentam toți după o vreme ce și cum vedeam pe filme. Adică vedeam un alt nivel de trai, gânduri și preocupări. ...vedeam mâncare și civilizație. Deci contează ce prezinți.

Xanadron

Citat din: abyss din  01 Martie 2015, 23:51:45
  (1) Nu sunt de părere că vreo inteligenta extraterestra impune guvernelor interzicerea tehnologiilor free energy.
  (2) Revenind la ideea topicului e adevărat ca e important ce prezinți ca știre sau filme. Înainte de 1989 prin anii 86 sau 87 apăruseră playerele  video și comentam toți după o vreme ce și cum vedeam pe filme. Adică vedeam un alt nivel de trai, gânduri și preocupări. ...vedeam mâncare și civilizație. Deci contează ce prezinți.
Uite cum am faci sa aiurez iar p-aici, compadre. Fiindca:

1. Nu-s deloc de parerea parerii tale :-D - Coana A.I. zic eu (gresit poate, evident) ca impune prin parghii jdemii - si nu de ieri-de azi - TOTUL asa-ziselor guverne.

2. O conta ce prezinti, nu zic ba, da' mai abitir ar conta ce permiti si/sau oferi (nu moca, normal, dar nici prin drenare la singe cum s-arata peisaju') neo-COLONIILOR post-89. Ca altfel tot ingropati in iluzii colorate raminem.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

  Cred că Il Separatio este în mare încurcătură !

Când apar prea mulţi extratereştrii poţi să pui în balanţă un număr egal de intratereştrii , masoniţi sau nu, dar ce contramăsuri ar fi opozabile Tiranului Luminat sau I. A. (care este o ..Coană  :wink:) - pentru reechilibrarea lumii acesteia ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Separatorul este doar un job bine plătit  :lol:
Iar Catârul  este vărul lui.
Recomand

http://ro.maripersonalitati.wikia.com/wiki/Catarul
Si merge si Catârul lui Stanislav Lem
https://ilincabernea.wordpress.com/2010/05/17/stanislaw-lem/

Dupa părerea mea adevarata si "ză bestia bestiilor" IA este departe iarceea ce adumbreste Terra este doar la "Începutul Copilăriei "  8-)

abyss

C.oana I.nteligenta A.rtificial impune ce e drept cearceafuri de liste .

Rayden

apreciez parerile postate pe acest topic si cred, de asemenea, ca e un topic, o tema de discutie al naibii de interesanta.

raman la parerea ca acest disclosure se va produce secolul asta, nu cred ca in totalitate, dar in linii mari se va produce in jurul ideii ca nu suntem singuri in Univers, ca acesta abunda de viata si, de ce nu, ca putem explora la randul nostru acest vast spatiu, aceasta ultima frontiera!

mai cred ca vom face cunostiinta cu cel putin 2 - 3 rase sau specii extraterestre... viitorul imi va da dreptate!  :mrgreen:

in incheiere, as vrea sa postez un mic fragment peste care am dat pe net zilele astea:

,,Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a rapit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind inconstienti de adevarata noastra putere si maretie. Dar toate astea sunt pe cale sa se schimbe!" Foster Gamble

mm

  Aceeasi parere cu Rayden. - Ca e topic f.f. interesant. In rest, daca luam in considerare numai faptele, in derularea lor de-a lungul istoriei (aflate in memoria) societatii noastre, evident ca nu suntem singurii din Univers (se stia asta inca din antichitate ca circulau ozneurile si atunci, ba stiam si de la tzara de la bunici caci vedeau si ei "nave zburatoare", isi povesteau, la sezatori, unii altora, intalniri cu fiinte ciudate, etc.), dar, aicea-i dar-ul, nimeni-ET nu a vrut sa ia legatura oficial cu societatea noastra.
  De aici deducem clar ca suntem atat de marginali incat nu ni se accepta decat statura de sclavi prizonieri. Toata societatea umana, istoric cunoscuta pana-n prezent, poate fi categorisita lejer ca o continua sclavie. In mod intentionat acesti nenumarati si diversi ET-ii (e de presupus/dedus) chiar ne-au mentinut la un anume nivel (ne)stiintific al cunoasterii (apropiat de primitivism) pe tot parcursul celor cateva mii de ani istorici, si ne mentin si actualmente in afara cunoasterii tehnice (free energy, si libera circulatie cosmica, deci lipsiti de libertate), intr-o stare al carei cuvant-cheie e temnitza, in asociere cu o suferinta perpetua. Astea sunt fapte, e drept raportate la pretentiile noastre, ale zilei de azi.

  Disclosure este o amanare sine-die, ce dureaza de 10.000 mii de ani, prin urmare nu poate fi decat intentionata. Schimbarea poate veni de la sine daca dobandesti cunoasterea [unii "(ne)alesi" chiar asta si fac pe spatele sclavilor]. De aceea, cea mai puternica arma, folosita - in mod evident - impotriva noastra, este privarea noastra de cunoastere. Si se intampla la toate nivelurile: comunitatea banala, in fabrici la servici(u), plan national si international, sistem solar, galactic, etc.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

Pe aceeasi linie a grabirii (?) unei pseudo-Disclosure, lacul Baikal si fenomenele ozenistice certe din/de pe linga el reapar in media "normala":

http://siberiantimes.com/other/others/features/f0077-aliens-and-ufos-at-worlds-deepest-lake/

Se pare ca pina si Spielberg e atras de zona:
"30 March 2015
Curious reports of extra-terrestrials pulling Steven Spielberg to Siberian jewel Baikal."


...De ce tocmai acum insa? Fiindca de ani buni tema-i discutata [pina si] pe RUFOn. :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/