Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Citat din: Xanadron din  26 Iulie 2012, 12:35:52
..Spre deosebire de altii, eu ramin la parerea ca EI, Creatorii  au avut (de-acum 2-3 milioane de anisori), au si vor mai avea inca nevoie si de "executanti" umani..
Desigur asta este părerea ta,pe care eu o respect,dar nu pot totuşi să nu o şi ..comentez un pic..  :lol:căci uite că aici eu nu sânt de acord cu părerea ta, şi am şi niscai argumente care zic eu că ar putea fi destul de convingătoare... :star:
-Primul argument;De unde eşti aşa de convins că EI nu-şi pot administra singuri creaţia,şi că dimpotrivă(aşa cum ai specificat şi tu) având milioane de ani de super- civilizaţie şi experienţă la activ,ar mai avea nevoie şi de ajutoare umane.
-Al doilea argument;Fiind atât de ,,bătrâni'',societatea LOR a atins nivele de evoluţie exremă în toate domeniile astfel încât cred că eşti convins şi tu că EI nu au nevoie de noi,de ştiinţa,cultura,şi tehnica noastră,care pentru EI par a fi jucării pentru copii(sugari) :-D.Pentru EI noi nu reprezentăm absolut nimc altceva decât o experienţă de laborator.Ai văzut vreun medic dela vreun institut de cercetare să-şi infiltreze cumva,,spioni''în rândul şobolănimii?  :evil:)s-au să-i corupă oferindu-le confort diferit..sau eliberarea din ..colivie'' ba chiar să-i facă egali cu EI şi să se aşeze apoi împreună la masă.. :-P-Hai să fim serioşi.
Al treilea argument-Dacă EI trăiesc de milioane de ani într-o super-lume crezi cumva că nu au ajuns să aibă şi o super-justiţie?..care să nu le permită să rupă măcar o frunză din pădurile noastre dacă nu sădesc un pom în loc...
-Un alt argument..(uite că nu mai ştiu al câtelea  :-D) este că dacă noi ne aflăm acum la un anumit nivel evolutiv,iar EI ei la unul mai superior,crezi oare că nu există şi alte entităţi aflate pe nivele mai şi mai superioare,şi uite aşa ..mai departe..Şi care i-ar putea lua de urechi la o adică imersiune în treburile interne ale altei lumi,fie ea chiar şi jalnic de redusă... :x
În încheiere un argument..personal;(sper că nu voi fi bănuit de plagiat .. :lol:)..Având în vedere faptul că într-adevăr unele dintre metodele LOR de a ne ,,păstorii'' sânt învechite căci nu se schimbă rămânând cam aceleaşi de veacuri bune,mă face să cred că noi oamenii evoluăm cu viteză mult mai mare decât EI sub influienţa altor legi cauzale şi temporale,ori tocmai studierea şi elucidarea acestei probleme e posibil să fie încă una din motivaţiile care să-i fi determinat să experimenteze lumea pământenilor,care deşii trăiesc doar o clipă comparativ cu viaţa LOR,iată se înmulţesc şi avansează fulgerător,fapt ce necesită probabil câte o corecţie de..revenire la ecuaţia primară... :wink:
PS-Observ că MR ne urmăreşte,arbitrează,ne like-şte,dar ..nu ..,,comenteşte''..Deşii sânt convins că ar avea câte ceva de spus în acest caz.. :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mariusvlad

@Tayka, tot ce spui poate fi valabil prin prisma gandirii umane si doar in clipa de fata si cand spun asta ma gandesc la o istorioara citita cu multi ani in urma in care un cercetator care se afla in mijlocul unui trib care comunica la distanta prin sunete emise de tobe, a intrebat pe seful tribului cam de ce ar avea nevoie ca sa comunice mai bine si mai departe? Raspunsul a fost previzibil: de o toba mai mare.
Mi-am pus intrebarea de nenumarate ori daca lepadarea sufletului de povara corpului material este o pedeapsa sau o binecuvantare? Adica, daca cineva te omoara iti face un bine sau un rau? Punand in ecuatie doar datele cunoscute, se pare ca iti face un rau, dar oare cate necunoscute care ar putea schimba radical datele problemei sunt?
Si ca sa concluzionez, eu nu cred ca putem sa descriem o societate cu mult mai avansata decat noi plecand da la elementele cunoscute altfel acum am cara dupa noi tobe mari in loc de telefoane mobile sau am omora magicienii in loc sa platim pentru un spectacol.

Xanadron

#407
OK, nu mai e nevoie sa repet ca si eu respect orice opinie in principiul, draga Tayka. Chiar si p-ale unor elenoide de zic ca spun doar prostii confuze p-aici. :lol: Si sint (cred inca asta) capabil de anularea orgoliilor si sa mi le schimb chiar abrupt si cu maxima umilintza=smerenie (ca sa vb. ca popii, convingator adica :-D) - dar numai si numai atunci cind receptez ceva care sa-mi zdruncine din temelii logica anumitor convingerii proprii. Pe tema asta TVM-istica crede-ma ca n-a venit inca momentul ala.

Scriam deci pe alt topic ca "[...] procesul secvential de modelare/hibridizare genetica la care-am fost clar supusi de-a lungul istoriei nu cred nici acum ca-i intocmai asta pe care-l diseca TVM in "Programul Terra" si tine mai mult de un program de testare dura derulat simultan c-o upgradare continua, ce-ar putea fi numit fara teama de-a gresi prea mult "shuturi cosmice-n fund & pasi inainte" . :-D
Pe-o scara evolutiva care s-a si rupt se pare sub noi de citeva ori in decursul mileniilor."

In alta parte-l admonestam cumva pe apreciatul coleg SLEAH19 parca, exasperat de reluarea paguboasei si ilogicei idei care-i in continuare vehiculata nu doar prin toata mass-media, ci si-aici (asta cu ET=fermierii dashtepti versus oamenii= vacile+boii stupizi) :lol:
Sau la fel de contrastantele - si ABERANTELE comparatii savanti / furnici idioate, geneticieni / muste de otzet ametite, oceanologi / plancton amorf, biologi / viermisori agitati etc. (in care primul termen ar fi ET-ii, iar al doilea - noi, aia zice-se doar demni de-a fi studiati-exploatati de catre primii).

Vad ca-i nevoie sa reiau argumentatia, poate cu si mai multe detalii - fiindca p-atunci ma rezumasem doar la cea mai importanta caracteristica general-umana, care ne deosebeste de majoritatea animalelor (zic asta fiindca-s si minore exceptii - delfinii de pilda): constiintza de sine, pe care nici vacile, nici oile sau caprele N-O AU deloc.

Nu doar fiindca un mare om de stat american marturisea spre sfirsitul vietii ca "Secretomania ET are ca unic motiv teama conducatorilor Lumii ca noi sa nu descoperim ce resurse fenomenale avem de fapt prevazute inca "din proiect" (citat din memorie) sustin insa ca NU sintem cu nimic mai prejos de alti hominizi din Galaxie cel putin.

Ca majoritatea (inca) nu stim sa le utilizam e o alta poveste si cauzele-s multiple, tinind zic eu nu atit de "blocaje ADN-istice" cit de "ajutorul" pervers intru... autoblocare, dat prin conditionari diverse de sforarii :evil: aflati la pupitrul comenzilor Noosferei :star: doar de vreo 5 milenii. De ce doar de-atunci (simultan cu explozia teocratiilor patriarhale), doar banuiesc deocamdata si inca-i nevoie sa mai "sap" o tzara.

SI perversii astia - surprinzator admisi De Mai Sus :star: "la butoane" - au insa nevoie de ajutoare umane, din simplul motiv ca, fara "curele de transmisie" in fiecare din miile de sectoare ce trebuie ghidonate, n-ar avea mare spor (abureala popeasca pasivizanta :lol: e un sigur exemplu, ca sa nu diluez mesajul prin jdemii de altele). Iar pastrarea discretiei interventiilor manipulatorii n-ar fi deloc posibila fara INTERFETZE de toate genurile (ii includ aici si pe Micii Gri :moon: insa).

In plus, taman fiindca-s asa evoluati - exact la nivelul proiectului uman initial, zic eu - n-ar avea deloc nevoie de CS-urile unor... viermi :roll: in ipoteza clonarilor asexuate cu transfer de CS uman, nu credeti ca-i logic SI asta?

Cit despre la fel de celebra (si la fel de presupusa :-D) "lege a non-interventiei ET", tot o apa de ploaie (acida) e-n umila mea opinie si asta, daca ar fi sa atingem fie si doar nenumaratele modificari genetice la care-am fost supusi de-o eternitate.

P.S Mai am vreo 20 de argumente, dar timp - ioc deocamdata. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#408
P.S. - Cu scuze pt. postarea succesiva, dar zic ca-i important sa nu-mi uit ideea:

Asa cum imi dadeam cu parerea mai devreme pe alt topic, abia acum cred ca s-a dat startul "stergerii" gradate a programului ET actual si nu acum 2.000 de ani.
Probabil ca s-a atins - sau e pe cale sa fie atinsa - capacitatea maxima a Mamei Geea de sustinere a vietii atitora "containere umane". :roll:
Iar actiunea de creare a Umanitatii Post-atlanteeene 5.0  :martiansmile: :planet: (hibrizi umano-ET adaptati transferului de CS-uri din si mai multe colturi de Univers ca pina acum - si NU doar invers, cum sustine TVM) s-a incheiat deja.

Urmeaza probabil (e doar parerea mea si asta) o NOUA terra-formare a... Terrei pentru urmasii astia nu chiar umani :-) (mai ales in sensul anihilarii controlate a "genelor agresivitatii" cred - legate de lacomie, ura, invidie etc).
Remodelare a biosferei sincronizata cu misculatiile solare :star: care - iarasi doar o presupunere proprie - nu-s deloc involuntar-natural prevazute-n "program". Program care inclin sa cred ca NU include vreo "ascensiune" biblica decit poate-n sensul reincarnarii unor CS-uri ale "sacrificatilor" aici sau aiurea-n Univers.
Autorii ansamblului asta de manevre la scara cosmica vizibile-n ultima vreme pe linga Soare (SOHO sa traiasca) fiind cu totul altii decit actualii "vatafi ET" aflati inca (nu pentru multa vreme insa) la comenzi.

Si la fel de actualii lor sforari umani :evil: cred de fapt ca-s disperati din simplul motiv ca-n Noul Scenariu n-au loc si ei.
Iar atunci cind (putini dintre ei) vor fi fost iesiti din hrubele lor high-tech sapate cu "banii negri" deturnati din munca fraierilor "crizati", aproape nimic din ce stiau nu va fi la fel.
Nici macar putinii dintre noi scapati intimplator (din pdv strict fizic zic asta) din Schimbarea... apocaliptica exact in sensul originar al cuvintului nu cred ca vom fi la fel. 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tamerlan

Vă mărturisesc că am ajuns cam pe la jumătate cu citirea acestui topic (am pus totul într-un document Word şi au ieşit până acum 467 de pagini  :-o :-o :-o) deosebit de interesant. Cu toate acestea - mai mult ca să nu uit  8-) - doresc să îmi exprim o opinie vizavi de Zohar şi de alte cărţi sfinte care "explică" modalitatea tehnică de "cultură-şi-recoltare" a fermei Terra.  :|

Dar pentru asta sunt nevoit să fac o mică paranteză. S-a descoperit de curând că albinele au un limbaj prin care comunică, cu toate că acest lucru ar părea imposibil la prima vedere. Pentru a-şi face cunoscut mesajul suratelor lor, ele folosesc un fel de limbaj, exprimându-se prin mişcări diverse şi printr-o vibraţie a aripilor. De exemplu, atunci când o albină lucratoare descoperă o zonă cu multe flori, le anunţă astfel pe celelalte albine din stup. Albina execută atunci nişte mişcări asemănătoare unui dans, o rotire în forma cifrei opt, indicând prin poziţia corpului direcţia spre care trebuie să zboare celelalte albine. În acest timp, ea emite şi niste sunete, care sunt auzite de suratele ei.
Acest lucru a fost descoperit de cercetătorul Karl von Frisch (1886-1982), născut în Austria, care în urma de experienţe şi observaţii răbdătoare, a lămurit faptul că albinele îşi transmit una alteia locaţiile florilor melifere prin dansuri. Este vorba de dansul aşa-numit "al recoltei" şi e efectuat de albinele întoarse la stup după ce au adunat polen şi miere. Frisch a descoperit că există două tipuri de mişcări, anume rotirea în cerc si ondularea posteriorului. Astfel, în patruzeci de ani, el a lămurit cum albinele transmit consoartelor lor direcţia si distanţa până la locurile cu flori, aducându-şi astfel contribuţia la menţinerea şi propăşirea familiei din care fac parte. Frisch şi-a terminat marele tratat "Cercetarea dansului albinelor" in 1965, iar in 1973 a primit Premiul Nobel pentru Medicină împreună cu Nicholas Tienbergen şi Conrad Lorenz. În general, în cursul experienţelor efectuate, cercetătorii au pus un vas cu lichid dulce în diverse poziţii faţă de stup, desluşind astfel legătura dintre "dansul albinei" care aducea veste descoperirii şi poziţia efectivă a vasului (mai ales că albinele care primeau vestea se duceau glonţ la sursă, doar pe baza "explicaţiilor" primite de la albina cercetaş). Într-un din aceste experimente, cercetătorii au montat vasul respectiv exact deasupra stupului la o distanţă nu foarte mare. Ei bine... în ciuda dansului efectuat, albina cercetaş nu a reuşit să se facă înţeleasă suratelor ei. Pur şi simplu din limbajul acestora lipseşte cuvântul "SUS", deoarece, evident, florile nu cresc în cer.

Revenind la subiectul topicului nostru, şi făcând o analogie cu albinele din povestea de mai sus, pentru mine este de neînţeles motivul pentru care extratereştrii ar fi făcut cunoscută (chiar încifrată în cărţile sfinte) metoda lor de "cultură".  :? :? :? Oare ce l-ar putea determina pe un apicultor să pună în stup o "carte" de apicultură...  :-P :lol:

Asta mă duce cu gândul la varianta - de altfel expusă de mai mulţi forumişti - că deasupra acestor "fermieri/hoţi de CS" mai există şi altceva/Altcineva care nu ne lasă la greu.  8-)

O să revin în mod sigur şi cu alte opinii, pe măsură ce voi citi acest topic...
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

mr

Si pentru ca Tayka mi-a dat un imbold, am sa-mi dau si eu cu parerile.

As pleca de la ideea inititala conform careia lumea manifestata a fost creata si supusa unor reguli/legi de functionare:
http://www.firicelciarnau.ro/esoterica-kybalion.php
Legi suficiente in tendinta de echilibru necesara acestei lumi sa functioneze. Acestor legi se supune toata creatia, indiferent de  polaritate si fiintare. Iar tendinta de echilibru o putem observa usor, la un nivel simplu, in lantul trofic al animalelor.

Tendinta de echilibru cred ca este necesara pentru ca intreaga lume manifestata sa aiba continuitate. Limitele si polaritatea in care  poate fiinta ceva in acesta lume sunt extrem de largi, dupa cum se poate observa. Dincolo de aceste limite cred ca lumea fizica s-ar  destrama/dezintegra cumva, sub o forma sau alta.

Limitele extrem de largi ale acestor legi permit dezvoltarea unei polaritati extreme, marginale chiar. Acest lucru presupune, in ceea ce  priveste forma umanoida, dezvoltarea unor grupari extrem de avansate in ambele parti. Astfel are sens atat existenta unor civilizatii  foarte avansate tehnologico-spiritual, care se folosesc armonios de legile creatiei, cat si existenta unor civiliatii foarte avansate,  doar tehnologic, care folosind/nefolosind legile divine creeaza puncte de dezechilibru in manifestare. Intre exponentii acestor doi poli cred ca exista o relatie directa, primii avand un ascendent puternic in fata secunzilor, dat de armonizarea cu regulile jocului. Tot din acest motiv, "pozitivii" pot chiar revendica fraiele acestei lumi create, ca mostenire directa a acelui dumnezeu/principiu impersonal/nemanifestat "vinovat" de facerea lumii.

Lumea fizica, spatio-temporala, ca parte din ansamblul de trei lumi manifestate, cred ca are o importanta majora in realizarea anumitor obiective ce privesc intregul. Omul fizic (trup, minte, spirit), in stare de constienta maxima, cred ca reprezinta o poarta catre...altceva, poate alte lumi/dimensiuni manifestate.

Zoharul, impreuna cu celelate carti care-l completeaza, reprezinta o descriere amanuntita (prin alegorii si parabole) a lumii  manifestate. De exemplu, daca Zoharului, cartii spledorii, adaugam perspectiva proiectata de Sepher Yetzirah, cartea formarii in  care prin arborele sefirotic este descrisa ierarhia spiritelor (sau civilizatiilor din forme de manifestare superioare celei fizice),  logica creatiei, modul ei de manifestare analogic sus-jos, trinitatea etc., intelegerea rezultata in final garantez ca este cu totul  alta. In nici un caz cea TVM-istica.
Iar completarea studiului cu notiuni avansate de hinduism (Brahma->Istvara->Trimurti) si notiuni avansate de crestinism (isihasm) poate  demonstra universalitatea mesajului.

In ultimile mii de ani, dupa desfasurarea fortelor, ne aflam intr-o zona cu tenta pronuntat negativa. De aceea cred ca avem tendinta sa  spunem ca lucrurile numai asa se pot desfasura, desi sunt multe semne ca pe planeta asta a fost si altfel. Fortele negative care ne tot "pastoresc" de o vreme incoace poate nu inteleg decat faptul ca trebuie sa se hraneasca din energia negativa generata de oamenii prinsi in acesta inchisoare mentala numita sistem. Si poate (si eu cred varianta lui Xanadron) ca li s-a sfarsit timpul alocat sa inteleaga nivelul superior pe care trebuie sa se duca. Schimbarile vor veni peste ei, oricum.

In acest context, non-hibridizarea castelor era de dorit pentru a mentine anumite lucruri neschimbate. Dar, la fel ca si noi oamenii in trup, "pastorii" nu cred ca aveau cunostinta de ceea ce numesc eu logica incarnarilor sau daca aveau, cautau sa nu aduca spirite mai rasarite pe pamant. Pentru ca un spirit inalt care ocupa un trup poate schimba rapid confomatia genetica a acestuia. Si automat a urmasilor sai. Probabil, asta e miza principala a imensului mecanism de manipulare.
Parerile mele...criptice. :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Arhanghelul

Citat din: mr din  27 Iulie 2012, 16:53:24
Si pentru ca Tayka mi-a dat un imbold, am sa-mi dau si eu cu parerile.

As pleca de la ideea inititala conform careia lumea manifestata a fost creata si supusa unor reguli/legi de functionare:
http://www.firicelciarnau.ro/esoterica-kybalion.php
Legi suficiente in tendinta de echilibru necesara acestei lumi sa functioneze. Acestor legi se supune toata creatia, indiferent de  polaritate si fiintare. Iar tendinta de echilibru o putem observa usor, la un nivel simplu, in lantul trofic al animalelor.

Tendinta de echilibru cred ca este necesara pentru ca intreaga lume manifestata sa aiba continuitate. Limitele si polaritatea in care  poate fiinta ceva in acesta lume sunt extrem de largi, dupa cum se poate observa. Dincolo de aceste limite cred ca lumea fizica s-ar  destrama/dezintegra cumva, sub o forma sau alta.

Limitele extrem de largi ale acestor legi permit dezvoltarea unei polaritati extreme, marginale chiar. Acest lucru presupune, in ceea ce  priveste forma umanoida, dezvoltarea unor grupari extrem de avansate in ambele parti. Astfel are sens atat existenta unor civilizatii  foarte avansate tehnologico-spiritual, care se folosesc armonios de legile creatiei, cat si existenta unor civiliatii foarte avansate,  doar tehnologic, care folosind/nefolosind legile divine creeaza puncte de dezechilibru in manifestare. Intre exponentii acestor doi poli cred ca exista o relatie directa, primii avand un ascendent puternic in fata secunzilor, dat de armonizarea cu regulile jocului. Tot din acest motiv, "pozitivii" pot chiar revendica fraiele acestei lumi create, ca mostenire directa a acelui dumnezeu/principiu impersonal/nemanifestat "vinovat" de facerea lumii.

Lumea fizica, spatio-temporala, ca parte din ansamblul de trei lumi manifestate, cred ca are o importanta majora in realizarea anumitor obiective ce privesc intregul. Omul fizic (trup, minte, spirit), in stare de constienta maxima, cred ca reprezinta o poarta catre...altceva, poate alte lumi/dimensiuni manifestate.


Ai fost ... Simplu si la obiect dragul nostru coleg ... mr ...

Daca poti transmite informatia telepatic ... n-ai nevoie (spus simplificat) de telefon, internet, etc. ... handicapul genereaza solutii tehnice ... cand nu lucrezi la mansarda "interiora" ... si exemplele pot continua ...

Din acest motiv "decazuti" super-tehnologizati au nevoie de ... sufletele noastre ... mai evoluate? [evoLuTioN (hai ca v-am legat si de subiectul cu capra)] ... in " prostia " noastra avem ceva ce ei isi doresc enorn ... asta si spune "cartea cartilor"  ... mai ales prin babe cand vad MG ... vai maica l-am vazut pi necuratul ... baga trei cruci repede si scuipa de 3 ori ... ca altfel se leaga/prinde de sufletul tau ...

Am zis .
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Tayka

Citat din: Arhanghelul din  27 Iulie 2012, 18:17:29

Ai fost ... Simplu si la obiect dragul nostru coleg ... mr ...
Daca poti transmite informatia telepatic ... n-ai nevoie (spus simplificat) de telefon, internet, etc. ... handicapul genereaza solutii tehnice ... cand nu lucrezi la mansarda "interiora" ... si exemplele pot continua ...
Din acest motiv "decazuti" super-tehnologizati au nevoie de ... sufletele noastre
Nu înţeleg la cine te referi dându-le denumirea de ,,decăzuţi super-tehnologizaţi'',dar dacă te referi la Creatorii de oameni,cred că nu putem şi nu avem dreptul moral ca noi creaţiile LOR să-i caracterizăm aşa...e ca şi când un copilaş de un anişor,aflat la prima probă de ,,microfon''prin absurd le-ar spune părinţilor -,,Băi cretinilor da tâmpiţi mai sânteţi,băi decăzuţilor,nu simţiţi că am făcut pe mine..ia hai la treabă puturoşilor.. :-P..Cum te-ai simţii atunci ca părinte..
O altă problemă neînţeleasă este faptul că (din grabă poate) ai denumit CS-ul drept suflet,căci EI după toate probabilităţile nu au nevoie de sufletul nostru,ci de CS(corpul spiritual,duh,etc..)dar care nu este al..nostru ci mai degrabă noi sântem ai lui.. :-D
De altfel nici ideia că EI,,ar avea nevoie de CS''nu este corectă,căci doar EI au creiat ogorul,l-au pregătit,l-au însămânţat şi ca atare sânt îndreptăţiţi să îşi culeagă şi roadele(mai bune,mai rele..).Într-adevăr este f. greu de înţeles cum că tu eşti de fapt (şi de drept) rodul ..LOR.. :lol:
şi că chiar dacă îţi convine sau nu ceva ce EI au ,,însămânţat''în tine le aparţine de drept(şi de fapt)... :-D.Presupunând (prin absurd) ideia că nu eşti de acord cu situaţia ta,şi că ai avea dreptul să înaintezi cazul unei super-instanţe justiţiare absolut ne-părtinitoare şi situată undeva deasupra tuturor.Tu desigur că le vei spune că vrei să fii liber,şi că nu poţi admite faptul că aparţii LOR..
EI vor cere iertare probabil instanţei spunând că vor avea de-acum grijă mai îndeaproape de fiul lor..rătăcit..Iar instanţa le va da dreptate LOR,dojenindu-i eventual pentru neglijenţă,iar ţie îţi vor aduce la cunoştinţă duios şi cu căldură părintească,doar faptul că eşti încă minor şi că nu ai dreptul să nu-ţi urmezi părinţii... :wink:Aşa dar se pare că din punctul LOR de vedere noi încă nu putem fii desăvârşiţi în astă viaţă,şi poate încă multă vreme după de om da colţul.. De aceia nici nu-şi pun EI mintea cu noi,convinşi fiind că încă nu-i putem înţelege..


Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Arhanghelul

#413
Decazut ... credeam ca se intelege intuitiv .. dar se pare ca raman cu credinta doar (m-am amagit) ... decazut = demonic/diavol(i) ... cum poti sa le spui tuturor" ingerilor" ca sunt decazuti ... decazuti sunt ingeri ce au uitat/pierdut spiritualitatea (prieteni si acoliti lui Lucifer/Satan/Arhanghelul Iluminat ... din acest motiv ... doresc sa ciordeasca/sechestreze ...  ceva ce nu pot crea ... sufletul vine din alta parte ... este trimis de duhul sfant care ...  ne anima/insufleteste ... sa nu-l confundam cu constinta(eul) ...
Deci procesul tau de judecata are si o alta hiba ... exista liberul arbitru/constinta/alegerea ... daca o faci cu voie ... e mai grav ... fara voie ... e mai " fara de prihana" ...

Consider ca judecata functioneaza pe principiul ... oglinzi ...sa devi ..." tu" (prihanitul) victima/vatamatul/vatamata/violatul/violata/etc. ... asa se va realiza  echilibrul in ... "mediu" ... sa fi propriul tau judecator ... cei mai drept ... ca acesta ... lege/"zicere"/"cuvantare"/porunca ...

Zicerile de mai sus sa fie tratate ca ... niste presupuneri ... :evil:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Tayka

 :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :|
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

  Intre fatalismul documentat al dlui. dr. TVM si optimismul visator al lui @Rayden - v. postarea #32 de la acest subiect- se pare ca a mai aparut o varianta datorita topicului Evadarea din Matrix
  Creatia metisata si deci ''gunoi genetic'' numai bun de a_neantizare in retortele de foc - indiferent unde or fi ele - creatia ziceam e pe cale sa se transforme din miza in jucator si sa pluseze fara drept de replica-poate.
  Dat fiind ca si creatorii fac parte din aceeasi treapta matriciala cu noi , u_oamenii e posibil ca datorita puritatii LOR genetice sa nu poata accesa iesirile pe care incercam noi sa le accesam pe acel subiect.
  In postarea #68 scrisa de @mr razbate o oarecare revolta  :-D
Citat
Prin natura dura a lucrurilor de pe aceasta planeta, sigur nu am venit sa huzurim aici. Dar nici in postura de condamnati nu suntem! Avem la indemana toate instrumentele si pentru a infunda tenebrele dar si pentru a depasi afurisita aia de centura...
Directia e stabilita de modul cum ne facem alegerile. Conteaza cum le cantarim si motivam, inclusiv prin grija care o avem atunci cand prezentam rodul muncii noastre. Suntem interconectati din acest punct de vedere.
asemanatoare cu cea a asa numitilor ''cazuti'' mentionati in textele stravechi  si transpusa modern si hibrid  in topicul Evadarii matriciale   8-)
  Ceva pareri ?

Arhanghelul

#416
https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U

Resurse:

https://povestoteca.wordpress.com/2013/05/21/raspunzatorul-3/

""— Bun venit în Heliopolis-3, semizei pământeni! Sunt Hermes și vă transmit binecuvântarea mea și a zeilor aici trăitori: Horus, Heron, Hades, Hera și Hefaistos.

— Bine v-am găsit, venerabili zei! răspunse Bill, după o scurtă ezitare până la găsirea formulei de adresare cât de cât potrivite în tot neverosimilul situației. Avem o mie de întrebări și așteptăm cu nerăbdare să ne luminați ignoranța.

— Iată răspunsul la prima voastră întrebare nerostită, venit din partea celui răspunzător aici de toate: porunca zeului tutelar Helios este să ne slujiți cu credință. Fiecare pe câte unul din noi. Vom consfinți supunerea voastră chiar acum prin jurământ, fiindcă vremurile o cer deîndată. ...Închinați-vă! răsună sec și cu două tonuri mai sus ultimul lui cuvânt.

...Sau ordin?! O rumoare surdă se înălță din mulțimea surprinsă de reacția lentă a semizeilor. Cei șase ex-terrani se priviră mai întâi perplecși, dar împreunară într-un final mâinile în chip de rugăciune și se înclinară ușor în direcția tronurilor, la sfatul Myrei.

— Nu așa! În genunchi și cu frunțile la podea!

Înainte ca Bill și Bob să-și poată atinge armele cu renumita lor sincronizare, o durere fulgerătoare îi îngenunche la propriu. Erau etern închinați zeilor.""



Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#417
Citat din: fiulploii din  13 Decembrie 2013, 04:47:51
[...] creatia ziceam e pe cale sa se transforme din miza in jucator si sa pluseze fara drept de replica-poate.
  Dat fiind ca si creatorii fac parte din aceeasi treapta matriciala cu noi , u_oamenii e posibil ca datorita puritatii LOR genetice sa nu poata accesa iesirile pe care incercam noi sa le accesam pe acel subiect.
 
  Ceva pareri ?
Una parere in sprijinul presupunerii @fiuluiploii (ca am avea multe, daca nu aproape totu-n comun cu Elohimii = [semi]zeii biblici).
Altfel n-am fi mostenit (genomic?) apetentza [semi]zeilor spre petreceri, gratare si berici. :-D (despre orgiile zeilor sumerani nu mai re-povestesc).

Parerea-i tardiva ce-i drept - noroc cu @Arhanghelul c-a "dezgropat" topicu', dovedind ca (mai) am macar un cititor. :lol:
Argumentele-n sprijinul ei nu-s ale mele insa, ci ale lui Mauro Biglino, colaborator al Vaticanului pe felia traducerii fidele a Bibliei - care a venit cu rezultate surprinzatoare ale unei munci de 'jde ani, despre care am mai sporovait noi p-aici.

YAHWEH, FAT BURNING SMOKING AND ALCOHOL
By Mauro Biglino on Tuesday, March 4, 2014 at 3:08 pm

In the book ALIEN THE GOD OF THE BIBLE I have devoted about 30 pages to document how Yahweh wants to smell the smoke of burnt animal fat entirely.

My statements have provoked harsh reactions from philologists-Judeo-Christian theologians who argued that I invented the meanings of the terms.
After showing at various conferences pages of dictionaries of biblical Hebrew in which they confirmed my translations now offer some more elements, enriched by information that shows an even more serious aspect of psychology and neurophysiology of that individual who has been God did become

In chapters 28 and 29 of the book of Numbers is repeated eight times the statement on the capacity that the "smoke" had to "appease" the Elohim and Yahweh in particular.
The statements are present in normal translation in the Bibles we have at home.
I invite you to read and verify directly the following verses:

Numbers 28, 2.6.8.13.24
Numbers 29, 6:13:36

But what is even more amazing (thinking of Yahweh as God) is that each of those sacrifices had to be accompanied by a libation to do with a drink whose characteristic is described in Numbers 28.7, where Yahweh recalls that must be prepared the drink "intoxicating."

In this regard it is useful to clarify the concept. Intoxicate: to make drunk, drunk. Shekar, SHAKUR, SHIKARON, Shakar (Hebrew Dictionaries): strong drink, intoxicating drink, alcoholic beverage, drunk, drunk, drunk, drunk, be or become drunk, drunken, drunken make ... Root SH - K - R (Dictionary of Hebrew etymology, Rabbi Matityahu Clark): get drunk, being drunk and intoxicated, express unreal thoughts.

The Hebrew root has this unique meaning in the various steps in which it appears in the Old Testament.
I invite you to read and verify an example - among the many possible - the following verses:

January 9,21, Is 29,9; Isaiah 5:11, Isaiah 9:26, Isaiah 63.6, 1 Sam 1:14; 2Sam11, 13, Jer 13:13, Jer 51.7; Ger 561.39; Ez 23,33 Ab 2.15; Dt 32.42; Lv 10,9 ... etc etc ...

So many passages of the Bible shows that smoke fat and alcoholic beverage had to be constant elements in the "sacrifices" prepared for him.

PS: In Gen 9.20 to 21 it is stated that Noah, after the flood, "he began to be a farmer and planted a vineyard, drank wine ... got drunk ..."

Even at the Anunna (Sumer) was widespread in the habit of taking alcoholic beverages
ENKI AND ninmah
Text prepared by: Benito, Van Dijk, Pettinato, Borger.
Translation: Jacobsen, Bottéro-Kramer, Seux, Kramer-Maier, Pettinato, Romer.
LL. 45 et seq.
ENKI ... organizes a banquet ... eat shoots of cane sugar, bread, goat ... ENKI ninmah and drink beer ... their minds on the stars :star: and opens up a race between the two ... :fullmoon: :ufo:

For 70 of the Greek Bible is the sicera drink (intoxicating drink), probably a kind of cider.
In the ancient culture of the Aegean Sea, mead - fermented honey also known as the drink of the gods - was used as a psychoactive substance in religious contexts.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Recitind - nu spun a câta oară  :lol: - topicul acesta cât si blogul abandonat din păcate al lui TVM mi-am dat seama ca toată teoria dânsului - f veridică si logică - suferă crunt in privința sursei adica a Zoharului chiar așa tehnicizat cum e : e unica sursa cunoscută pare-se si nu se pune la îndoiala autenticitatea ei si nici veridicitatea informațiilor încifrate acolo, lucru care îmi ridica semne de întrebare. Strict personal , eu M-aș îndoi de veridicitatea informațiilor doar dinte-o singura sursa chiar dacă acea sursa as fi eu ca martor ocular  :-D

  Bun, se presupune ca informațiile ar fi fost atașate CS-ului autorului înainte de naștere si revelate sau autorevelate datorită privării de majoritatea simțurilor prin izolarea intr-o peștera timp de atâția ani - sorry, nu mai rețin câți ani se zice ca a stat in peștera cel ce a dictat Cartea.
  Doar pt faptul ca S-a descoperit o cheie științifică in spatele cuvintelor străvechi nu consider obligatoriu atribuirea valorii de adevăr 1 cărțuliei .

Părerea mea de amator .

P.S. Se zice ca asemenea cărți sunt încifrate pe 7 nivele identic cu numărul de corpuri umane si fiecare nivel corespunde unei anumite etape de dezvoltare tehnologică sau de alta natura , lucru specificat chiar de TVM -parca  :-D - pe blogul abandonat .
    Pare-se ca ne aflam doar la nivelul doi iar asta înseamnă logic ca nu acesta e adevarul , nu?

P.P.S. As prefera niste răspunsuri direct de la .... dar probabil nivelul de aici este cam jos si grosier  :martiansmile:

kandaon

#419
Am mai rasfoit si eu blogul lui TVM, si pare ca si-a extins cercetarile si la alte zone nu doar la Zohar, era ceva cu brahmanii parca, daca imi amintesc bine, concluziile incadrandu-se foarte bine in teoria lui.

Urmand firul lui logic, cu care sunt de acord in mare parte, vedem ca mai toate societatile stravechi au aparut in zone izolate, in niste centre, si aveau cam aceleasi reguli (impartite in caste sau categorii sociale, aveau anumite legi, nu prea se amestecau cu altii prea diferiti sau chiar intre castele alea, aveau zeii lor etc).

Sumerul apare si se dezvolta pe Tigru si Eufrat dar are desert si munti arizi in jur. Egiptul apare pe Nil si e inconjurat de desert. Vechea civilizatie indiana apare pe Gange daca imi amintesc bine (undeva intre India si Pakistan) si zona e inconjurata de desert, iar mai tarziu acolo locul pare distrus de ceva asemanator unor explozii nucleare (chiar descrise in "Vedele" ariene).
In America au inceput tot asa, izolati in America Centrala, inconjurati de amunti, jungle si oceane.
Chinezii se dezvolta si ei izolati, de-a lungul Fluviului Galben, izolati de stepe si Siberia la nord, de desertul Gobi, Himalaia si mare in directiile celelalte.

Parerea mea e ca au fost/sunt mai multe hiperciviliatii din astea dar care colaboreaza cumva (un fel de alianta sau corporatie multi-stelara sau multi-universala/galactica poate  :-D) si fiecare si-a pus o "plantatie" intr-un loc cat mai izolat, sa nu se amestece intre ele. Fiecare si-a creat o "recolta" cu caracteristici proprii si poate pentru nevoi proprii, desi destule lucruri sunt comune, inclusiv in unele mituri sau credinte.

Ce vad eu interesant e ca poate prima civilizatie straveche clar vizibila in istorie s-a ridicat la noi, de-a lungul Dunarii (vechea civilizatie europeana care a culminat in cultura Cucuteni-Tripolie).
Civilizatia asta insa a si disparut prima, se pare in urma unui eveniment meteo special care a afectat clima planetei si a dus la decaderea agriculturii in zona noastra. Tot din cauza acelui fenomen are loc aparitia desertului Sahara, care pana atunci era o savana bogata (existau chiar si paduri).
Imediat dupa asta si dupa decaderea Cucutenilor se ridica Sumerul si apoi apare si Egiptul antic, ambele profitand de schimbarile de clima.

Eu cred ca ceva s-a intamplat atunci aici, posibil si ca cineva sa fi intervenit si sa fi "stricat" planul original astfel incat cei de aici au iesit cumva de sub control si ET aia hipercivilizati au fost nevoiti sa "parjoleasca" centrul asta si sa-si faca altele mai incolo.
De asta nici nu prea se discuta azi despre Vechea Civilizatie Europeana, desi e clar prima cunoscuta in lume, ci in general se bate toba doar despre Sumer, Egipt, China, India, Tibet, America precolumbiana etc, iar la Europa se sare direct la celti, greci, romani (astia sunt prea mari ca sa fie ignorati), chiar germanici.

Poate si basmele si legendele (si folclorul) de aici te pot face sa-ti imaginezi una alta hehe, asta legat si de Matrix si iesirea din el.
In "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" eroul principal refuza sa vina pe lumea asta (sa intre in Matrixul asta?), fiind convins doar cand i se promite tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Iar mai tarziu pleaca in cautarea lor si chiar le gaseste (dupa ce trece de personaje fabuloase dar care sunt tot oameni la origine) intr-un taram (alt Matrix sau mai degraba alt univers) unde timpul nu exista si unde traiesc niste zane ("aliensii" astia sunt tot cam ca oamenii totusi hehe, cel putin dpdv fizic).

Deci Zoharul ar fi legat doar de una din hipercivilizatiile alea, poate una din cele mai puternice, cine stie. Parerea mea e insa ca exista si alte forte inafara alora (si care nu prea sunt in relatii bune cu astia) si ca interventia sau aparitia astora a dus la un fel de esec al primilor (doar unul partial sa zicem) in controlul omenirii.