Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Decembrie 1989 (pentru cunoscatori)

Creat de baaron, 30 Ianuarie 2007, 19:00:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

CONSPIRATIE INTERNATIONALA
SI REVOLTA NATIONALA DIN DECEMBRIE 1989 CONFISCATA  DE KGB-UL SOVIETIC SI SERVICIILE SECRETE INTERNATIONALE DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN, TERORISTI SI JAFUL NATIONAL

I

SERVICIILE SECRETE INTERNATIONALE SI LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989


CONSPIRATIA INTERNATIONALA

Conspiratia internationala din Europa a fost stabilita la  4 decembrie 1989  la intalnirea secreta de la Malta dintre aliati Rusia- Gorbaciov, America –Bush senior, Anglia, Israel si alti, pentru toate tarile foste comuniste sovietice si au avut acelasi scop:
1 – Restructurarea,  perestroika-gorbacioviana, adica inlocuirea cetatenilor sovietici imbatraniti din institutiile statelor respective cu alti cetateni sovietici-rusi tineri si daca este posibil si de alte nationalitati.
2 - Arestarea, capturarea si judecarea fostilor conducatori ai tarilor foste comuniste, respectiv Ceausescu, Milosevici si a altora.
SUA a invadat Republica Panama pentru ca, presedintele Republicii Panama Manuel Noriega impusese noi taxe pentru navele care treceau  prin canalul Panama, presedintele Republicii Panama Manuel Noriega a fost capturat  si dus in SUA, apoi judecat si inchis in puscarie in SUA, pentru trafic de droguri si arme, dar Americani sunt cei mai mari traficanti de arme si droguri din lume, dar si consmatori  de droguri. 
Cantaretul John Lennon vroia sa faca public faptul ca, la toate concertele la care participa el, CIA vindeu droguri tinerilor care participa la concert, dupa care venau si ii aresta pentru trafic de droguri. Alt plan de exterminare al fiintei umane. John Lennon a fost asasinat la comanda CIA.
Cu ceva timp in urma, CIA a vandut droguri din depozitele sale, cetatenilor din Los Angelos, oras cu o populatie de citeva zeci milioane de locuitori. Dupa aceea  a inceput un razboi civil in Los Angelos pentru care a fost necesara interventia armatei. Actiune CIA s-a soldat  cu mii morti, raniti si arestati.
In dimineata zilei de 22 decembrie 1989,  Victor Atanasie Stanculescu a participat la arestarea sotilor Ceausescu care au fost predati Mscovei si la uciderea gen. Milea. Rusia este ,,Calul Troian,, al aliatilor din toate tarile lumii si are cateva sute de mii de soldati in toate tarile asiatice (nu mai vorbesc de tarile africane) si nici una din aceste tari nu solicita plecarea lor.
3 - Destramarea Yugoslaviei, Cehoslovaciei.
Vaticanul, prin Papa   Ioan Paul al II-lea a contribuit la destramarea Yugoslaviei, sustine ziaristul  Jaques Merlino in cartea  ,,Les  verites Jougoslaves  ne sont  pas toutttes  bonne  a dire,, , editura Albin  Michel, Paris, 1993 care la pagina 84 spune ca:
,,Banca vaticanului varsa  1 988  300  dolari  prin intermediul  Institutului  pentru raspandirea   religiei, pentru  cumpararea   de arme din Beirut  si oferirea  acestora   Croatiei,,.
Ziaristul  Jaques Merlino la vremea scrierii cartii  era redactor  sef adjunct al Televiziunii  nationale  franceze pentru  canalul France 2, iar cartea este prefatata   de generalul   M.  Gallois.
In curand va avea loc si destramarea Romaniei, dupa intrarea in aplicare a Constitutiei din 2003 in care cetateni  straini din intreaga lume pot cumpara paduri, terenuri si case in Romania, dupa ce acestea  au fost confiscate cetatenilor Romani de SIE, SRI-KGB, DIA si clasa politica timp de 15 ani de zile.
4 – Pulverizarea-distrugerea industriilor si economiilor acestor tari si infiintarea altor industrii si economii in care agentii autohtoni si straini sa fie profitorii si conducatorii acestora, iar cetatenii autohtoni ai acestor tari sa fie sclavii si balastul lor, prin restructurari, privatizari truncate si ilegale si disponibilizari abuzive.
In cazul acesta trebuie facuta precizarea ca, Romania cu industria si economia dinainte de decembrie 1989 a fost capabila sa plateasca datoriile la FMI si Banca Mondiala si in Romania nu existau someri.
5 - Intrarea gratuita in posesia resurselor naturale ale solului si subsolului.
6 - Piata de desfacere pentru produsele aliatilor.
7 - Spatiu pentru a arunca deseurile chimice, bacteriologice si nucleare, lucru care deja s-a realizat in toate campiile, padurile si apele Romaniei.  O cisterna plina cu deseuri chimice sau bacteriologice deversata in Romania se plateste cu un  million de dolari.
8 - Epurarea etnica a populatiei autohtone din aceste tari cu ajutorul politiei, justitiei si parchetului, desfintarea locurilor de munca, lipsa salariilor, pensiilor si medicamentelor. Infintarea jocurilor de tip mafiot-evreiesc-masonic Caritas, Saf i (Adriean Videanu, Viorel Catarama, etc.), FNI , Gelsor, SOVINVEST si altele(Sorin Ovidiu Vantu).
9 mai 2005, la Moscova, au loc manifestatii internationale cu ocazia implinirii a 60 de ani de la victoria  aliatilor: Rusia, America, Anglia si  alti, impotriva nazismului-Germaniei.
Dupa cel de al doilea Razboi mondial, Rusia, America, Israelul si alti, au participat la deportarea cetatenilor Romani, Unguri, Polonezi si altele, in Siberia sovietica-rusa, iar evreii spun ca, a fost Holocaust in Romania dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania.
Arestarile, torturile si crimele din perioada comunista au fost opera aliatilor, Rusi, Americani si Evrei. Astazi aliatii practica acelasi atrocitati la fel ca, in perioada comunista cu cetatenii din Cecenia, Afganistan, Irak si alte colturi ale lumii.
5 iunie 2005 Organizatia Amnesty International (AI), prin directorul executiv al organizatiei William  Schulz acuza SUA ca, a format un arhipelag de inchisori secrete in toata lumea si in care se comit        acte de tortura.
William  Schulz intr-un interviu acordat  postului American de televiziune Fox News in care afirma ca:
,, Oamenii dispar pur si simplu, sint detinuti pe o perioada  nedeterminata, in  mod secret, fara a avea  acces la un avocat, la  sistemul juridic si fara a putea lua legatura cu familia,,.
Aliati de ieri si de azi, respectiv:
Rusia-sovietica-bolsevica si terorista, prin presedintele Vladimir Putin.
America imperialista, prin George W. Bush.
Israelul finantatorul, prin Moshe  Katsav.
Israelul este vinovatul principal pentru declansarea  celui de al doilea razboi modial, prin promovarea coruptiei internationale=jefuirea institutiilor statelor, comisionul= mita, scumpirile=specula de stat, societati comerciale  private pe actiuni, bursa de valori, prin care au saracit statele si popoarele Europei.
In cazul actiunilor emise de unele societati comerciale constituie jaf national si prosteala pe fata, adica ne furam caciula uni de la alti.
Unei societati ii cresc actiunile la Bursa de valori, pe vorbe. Nu exista nimic real.
In cazul Rompetrol-Dinu Patriciu vinde actiuni la Bursa de Valori la un pret foarte mic. Vine fica lui Dan Voiculescu si cumpara actiuni in valoare de 1 200 000 (unmilliondouasutemii) dolari, dar arata un document  bancar ca poate plati aceasta suma (lucru facut de numerosi participanti la Bursa de Valori). Nu plateste aceasta suma, dar poate plati in trei zile, iar daca nu plateste pierde  actiunile.
In cateva ore valoarea actiunilor la Rompetrol, la Bursa de valori, cresc cu 10%,. Actiunile ficei lui Dan Voiculescu valoreaza de 12 000 000(douasprezecemilioane) dolari. Aceasta vinde actiunile imediat si primeste 12 000 000 (douasprezecemilioane) dolari, peste  trei zile plateste suma de 1 200 000 (unmilliondouasutedemii) dolari si ramane cu 10 800 000 (zecemilioaneoptsutedemii) dolari in numai cateva ore.
Astfel, se poate constata ca, pentru aceste escrocherii-smecherii-gainarii financiare evreiesti-masonice a fost inlaturat Ceausescu, de Dan Voiculescu si gasca lui din Comertul exterior SIE si SRI-KGB, DIA si altele si au ucis zeci de mii de cetateni ai Romaniei in decembrie 1989.
Cum cresc actiunile la Petrom? Actiunile la Petrom  cresc, prin scumpirea petrolului la statiile  peco, chiar daca pretul petrolului pe piata mondiala creste sau scade.
Partea cea mai interesanta este faptul ca, Petrom nu plateste taxe si impozite la stat, intrucat membri din conducerea Petrom si alti din toata clasa politica de 15 ani de zile sunt statul, iar cetatenii Romaniei dupa lovitura de stat din decembrie 1989 au devenit sclavii si supusii lor, fara salarii, pensii si  medicamente.
Aceasta jefuire si prosteala nationala prin Bursa de Valori este in faza de inceput, dar in America un salariat al Bursei de valori castiga intr-o secunda 400 000 000 dolari.
La manifestatia de la Moscova a fost invitat si regale Mihai, cel care a tradat Romania in anul 1944, dupa ce a dat ordin armatei romane sa intoarca armele impotriva soldatilor germani si a lasat poporul si statul Roman pe mainile Rusilor-bolsevici criminali si aliatii lor, americani si evreii care au participat la deportarea cetatenilor romani din Roamania si Moldova in Siberia sovietica. Aliatii i-au umplut regelui Mihai garnituri de trenuri cu aur, bijuterii, tablouri si alte bunuri pentru a abandona Romania si poporul Roman. Acum dupa reinstaurarea KGB-ului sovietic-rus in Romania dupa lovitura de stat din decembrie 1989, regele Mihai este alaturi tot de Rusi si aliati lor. Inainte de decembrie 1989 regele Mihai transmitea mesaje poporului Roman  de la postul de radio Europa Libera in care instiga poporul roman la Revolta impotriva lui Ceausescu si comunismului sovietic.
Bush junior se lauda in 2005 ca:
,,A organizat Revolutiile (loviturile de stat) din intreaga lume. 
La fel a facut si Brucan in anul 1993, spunand ca:
,,A organizat Revolutia (lovitura de stat) din decembrie 1989 din Romania,,.
La Summitul tarilor Baltice 2005 Bush junior sustine  ca:
,,Revolutiile (loviturile de stat) reprezinta politica de stat a Americii,,.
Loviturile de stat internationale au fost indreptate impotriva statelor si popoarelor foste sovietice comuniste, care  nu mai aveau datorii la FMI si Banca Mondiala.
Bush junior este un mincinos ordinar si un criminal international atat in ceea ce priveste Revolutiile de care vorbeste. Lovituri de stat internationale mentionate de Bush junior in care au murit zeci de milioane de oameni nevinovati,  nu au fost organizate de Bush junior, ci au fost organizate de tatal sau, Bush senior (cel care a declansat Razboiul din Golf), cu mult inainte de a ajunge Bush junior presedintele SUA.
Razboiul din  golf a pornit de la ambasadoarea SUA acreditata la Bagdad. Sadam intr-o discutie avuta cu aceasta, (fiind aliati in razboiul dintre Irak si Irani), i-a spus ca:
,,Guvernul din Kwveit are sa-i plateasca o datorie imensa de miliarde de dolari si nu vor sa plateasca datoria,,.
Ambasadoarea SUA de la Bagdad, l-a sfatuit pe Sadam sa atace Kwveitul pentru a recupera datoria.
Sadam invadeaza Kwveit-ul, iar ambasadoarea Americana fuge in SUA. Bush senior si aliatii ataca Irak-ul.
Loviturile de stat internationale sunt finantate de Americani, Rusi, Evrei si alitii lor.
In acest sens trebuie facuta precizarea ca, neamul Bush este implicat in finantari efectuate si in timpul celui de al doilea razboi mondial.
Prescott Bush, tatal lui George Bush senior si bunicul lui Bush junior facea parte  din consiliul   de administratie al bancii  Brown Bos Harriman Bank al fratilor evrei si  masoni Averell si Roland Harriman care prin Union Bank finanta  Germania si prin Brown Bos Harriman Bank finanta sovietici-rusi.

SERVICIILE SECRETE, LOVITURILE DE STAT SI ATENTATELE

Dizidentul sovietic, Vladimir Bukovski – afirma in anul 1990:
"Niciodata rolul KGB-ului in interiorul tarii U.R.S.S. si in strainatate nu a fost atat de important. Serviciile secrete sovietice sunt cele care au vegheat la rasturnarea lui Ceausescu in Romania, care au lansat "revolutia de catifea" in Cehoslovacia, care au luat masuri pentru rasturnarea lui Erich Honecker in Germania Rasariteana, producand indeosebi circumstantele favorabile distrugerii zidului Berlinului" (L'Empire du moindre mal', Libre Journal, Paris, nr. 1, sept-oct, 1990, p.30).
Loviturile de stat din toate tarile foste comuniste sovietice, au fost organizate, inca din 1984, de Andropov si KGB (Directoratul nr. 1 - PGU) si care aveau un scop strategic, definit de contele Alexandre De Maranches (fostul sef al SDECE-ului francez), citandu-l pe unul dintre apropiatii lui Gorbaciov, Gheorghi Arbatov care spune ca:
"U.R.S.S. va face cel mai rau lucru cu putinta: ea va va lipsi de dusmanul vostru" (Le Figaro, Paris, 10 ianuarie 1990).
Rusia-sovietica-bolsevica nu va mai fi aliatul lor din umbra si va fi aliatul lor pe fata, la noua impartire a lumii.
Jean-Francois Deniau, membru al Consiliului Europei expune mai limpede aceasta strategie sovietica, initiata de Andropov si pusa in practica de Gorbaciov, precizand ca:
"Uniunea Sovietica isi propusese drept scop acela de a pleca, pentru a ramane" ("Les marches lointaines de l 'Empire: partir pour rester", in Jean Marie Benoist "Apres Gorbatchev", Paris, 1990, p.137).
Lev Nevrozov explica acest scop in ,,The Kremlin and the  Western  Politico-Cultural  Establishment,, ,  Midstream, pag. 1, in care scrie:
,,In partida de sah pentru dominatia mondiala, Kremlinul  si-a sacrificat stapanirea   Europei de Est, a efectuat un schim de piese,  pentru a-si asigura o mai buna penetrare  a economiei si tehnologiei Europei Occidentale,,.
De fapt, reprezinta planul de restructurare (perestroika-gorbacioviana), de inlocuire al cetatenilor sovietici-rusi cu alti cetateni sovietici-rusi mai tineri care sunt adusi la studii gratuite in toate tarile foste sovietice-ruse, iar dupa terminarea studiilor sunt angajati in institutiile acestor state si de aici controleaza industria, agricultura si comertul pentru Moscova si aliati, iar cetatenilor autohtoni le sint confiscate  casele terenurile si padurile de agentii sovietici-rusi si internationali  care au participat la conspiratia internationala din anul 1989.
Un alt aspect  este acela ca, URSS avea o tehnologie depasita in aceea perioada, fata de occident  si America, iar la nivelul industriei de calculatoare a URSS era depasita din toate punctele de vedere. Industriei de calculatoare a impus participarea URSS la noua impartire a lumii.
La 21 noiembrie 1990, Honecker stapanul STASI, dezvaluia intr-un interviu acordat ziarului "Berliner Wochenpost", ca:
"Destituirea mea ca sef al partidului si al statului este rezultatul unei manevre de anvergura, ai carei instigatori continua sa ramana in umbra. Cei care astazi se lauda cu aceasta actiune nu sunt altceva decat plevusca. Ne aflam in prezenta unor schimbari extrem de importante, care nu au aparut de la o zi la alta, ci au fost planificate de multa vreme, la scara europeana si chiar mondiala".
Evenimentele dupa anul 1990,  au confirmat conspiratia internationala: eliminarea lui Mobutu, Suharto, declansarea razboiului din Yugoslavia din 1991. Evenimente care indica un proces continuu la scara mondiala Afganistan, Irak, Cecenia, Georgia, si toate tarile Baltice.
Au urmat tratativele  Gorbaciov-Kohl, privind conditiile reunificarii Germaniei, care s-au materializat prin pactul Kohl-Gorbaciov, de la Geneva, din septembrie 1990, unde s-au stabilit si noile sfere de influenta, din Europa de Est si Balcanica.
Gyula Horn, ministrul de externe al Ungariei - membru al serviciului secret maghiar AVO - a deschis granita pentru miile de refuigiati est-germani aflati la frontiera cu Austria, iar Zidul Berlinului a cazut, in urma unui asa-zis accident.
Realitatea este ca,  la mijiocul anilor 1980, KGB-ul a creat la Berlin o unitate de rezistenta ultasecreta, codificata Luci (Fulgerul), care actiona independent de sediul est-german al KGB-ului, de la Kalhorst, care nu avea contact cu STASI. Existenta acestei unitati de rezistenta ultrasecreta nu era cunoscuta decat de membrii Diviziei a 4-a a KGB-ului si de cativa din membrii statului sau major de la Moscova, de generalul Anatoli Novikov. Misiunea grupului Luci era:
,,Restructurarea peisajului politic est-german, conform strategiei Kremlinului, in pregatirea reunificarii,,(Raif Georg Reuth, Andrea Bonte "Das Komplott", Munchen, 1993, p.210).
Grupul Luci organiza manifestatii de strada - unele insumand cate 100.000 de oameni - cu caracter anticomunist si chiar antisovietic, de fapt aceste actiuni anticomuniste sovietice aveau ca scop eliminarea din viata politica liderului interimar, ca Hans Modrow. Demolarea Zidului Berlinului a fost alta sarcina a grupului Luci, in modelarea peisajului est-german, pentru reunificarea Germaniei.
Presedintele Havel spune ca:
"Revolutia de catifea" de la Praga, din 17 noiembrie 1989, a fost declansata de KGB  pentru abolirea regimului comunist, condus de brejnevistul Gustav Husak."
Generalul Viktor Grusko, adjunctul lui Vladimir Kriucikov -presedintele KGB-ului-, a sosit in ajun, la Praga, impreuna cu un grup de visautniki, ofiteri spetznaz (operatiuni speciale), care actioneaza de regula in civil.
Gen. Grusko, gen. Teslenko (insarcinatul la Praga al KGB- ului) si cehul Alois Lorenc (Seful STB, Securitatea cehoslovaca care vizitase anterior Moscova) au condus intreaga desfasurare a revolutiei de catifea dintr-un apartament conspirativ din Praga.
Evenimentele de la Praga au fost provocate de locotenentul STB Ruzicka, cel care a transformat, cu ajutorul ofiterilor spetznaz, manifestatia de comemorare a unei victime a militienilor praghezi intr-una de protest. Ofiterii spetznaz, sositi la aeroportul "Ruzine" se imprastie in toata Praga, conform unui plan stabilit dinainte. Ofiterii spetznaz, au tinut permanent legatura cu gen. Grusko, la Moscova cu mersul revolutiei cehe.
Corespondentii straini sesizeaza un fenomen straniu:
,,Militienii praghezi, care s-au manifestat initial extrem de violent fata de manifestanti, au disparut apoi pur si simplu, lasand bulevardele in mana manifestantilor,,.
Violenta initiala neobisnuita manifestata de militia pragheza impotriva protestatarilor a avut un caracter provocator, deliberat, dupa care au disparut. Tot in noaptea de 17 noiembrie 1989, gen. Grusko si ofiterii spetznaz au parasit Praga, la fel de discret precum aparusera. Revolutia de catifea s-a incheiat.
Acelasi lucru se intampla in dimineata de 22 decembrie 1989 la Bucuresti, armata dispare instantaneu, vorba unui participant la lovitura de stat:
,,Armata a intrat in pamant,,.
Sediile institutiilor de stat sunt lasate in mana manifestantilor.
In realitate, unitatile speciale ale securitatii se retrasese in tunelurile si galeriile subterane ale Bucurestiului si unitatile motorizate in cazarmi din dispozitia lui Victor Atanasie Stanculescu, pana la noi ordine.
Igor Toporovski, unul dintre colaboratorii lui Gorbaciov, spune ca:
" Ion Iliescu avea in vremea aceea legaturi destul de strinse cu PCUS si era desemnat drept candidatul cel mai potrivit pentru a-l inlocui pe Ceausescu".
si adauga:
"Pentru a incepe operatiunea propriu-zisa, noi am ales momentul cand Ceausescu se afla la Teheran, deoarece, altminteri, actiunea ar fi prezentat dificultati".
Mark Almod, profesor de istorie moderna la Oxford University, in cartea "Gorbacev and the Est-European Revolutions" (Gorbaciov si revolutiile est-europene), publicata la Londra in 1990, spune ca:
"Moscova si KGB-ul au armat pistolul care a slujit la darea startului pentru transformarile din Europa rasariteana si centrala, iar acestea s-au savarsit cu cea mai mare usurinta deoarece a fost suficient sa se activeze rezistentele (sovietice-ruse) care existau deja".


baaron

CIA  a  organizat autoatentatul din 11 septembrie 2001, impotriva statului si poporului American, pentru ca America sa atace Irak-ul  si a intra in posesia petrolului Irakian. Petrol necesar pentru a asigura consumul de energie al Americii si dezvoltarea programelor militare si spatiale. Acest petrol asigura activitateatea pe statia internationala interplanetara pentru numerosi masonii si evreii. Scopul final este aruncarea cu bombe atomice, chimice si bacteriologice de pe statia interplanetara, impotriva fiintelor de pe suprafata globului. Dupa 11 septembrie 2001 Americanii au baze militare in Rusia.
Atacul SUA impotriva Irak-ului a fost planuit cu mult timp inainte, lucru precizat de agentul William  Cooper din serviciul de informatii  al marinei americane, Naval Intelligence of Navy  in cartea  ,,BENOLD  A PALE HORS,, , in care:
,,Dezvaluie documente  ale unui plan de operatiuni impotriva tarilor arabe, folosind trucul lui Roosvelt cu Pearl Horbor  sau al lui Churchill  cu orasul Coventry, amandoi cunoscand ziua si ora atacului japonez si german. Din documente reiese ca, in unul din marile orase ale Americii  va fi  montata o explozie puternica, autoatentat care va fi pus pe seama fundamentalistilor, iranieni, irakieni sau libieni, constituind un pretext de a deslantui un razboi de coalitie spre a i se da girul Consiliului de Securitate  si ONU,,.
Bolcurile turn gemene World Trade Center au fost demolate prin implozie, prin dinamitare produsa de CIA si Bush, iar Pentagonul  a fost lovit de un avion intr-o aripa dezafectata care nu avea personal, birouri si calculatoare. Aceasta aripa era in faza de reamenajare. 
In  aprilie 2005, USAF a  lansat  un microsatelit XSS-11 care are capacitatea de a bruia sateliti de recunoastere si comunicatii al altor natiuni. In present America dispune de un program militar spatial, numit ,,Rods From  God,, (Bate de la Dumnezeu), care urmareste eliberarea de la limita dintre spatial cosmic si atmosfera, a unor cilindri din tungsten, titan sau uraniu, care sa distruga tinte la sol, lovindu-le cu o viteza de 11 600 de km/h impactul avand forta unei mini bombe atomice.
De asemenea, este in stadiu de experiment  sateliti, care vor lovi  cu raze laser  bazele  sau rachetele  inamice. 
In acest caz trebuie subliniat faptul ca, SUA are un consum imens de petrol si fara petrolul din Afganistan si Irak, America in doi, trei ani se destrama ca, in filmele SF.
In curand, America nu va mai avea mercenari, aliati si petrol si s-ar putea sa plece din toate tarile planetei cu coada intre picioare, odata cu aliati lor Rusi, deoarece s-a vazut cine sunt Americaii si aliati lor. Consiliul de Securitate si ONU care sprijina actiunile imperialiste ale Americanilor si aliatilor, impotriva fiintei umane, se vor destrama de la sine.
ONU este o organizatie mafiota,  terorista si imperialista masonica-evreiasca in care coruptia este un sport general si planetar.
In acest caz trebuie mentionati cei doi KA-KA.
Secretarul  general al ONU, Kofi Annan, a avut legaturi cu firma elvetiana Cotecna pentru care lucra fiul sau Kojo Annan. Conform  dezvaluirilor din New York Times, vicepresedintele firmei Cotecna ar fi discutat, in 1998, cu Annan si cu apropiati ai acestuia, despre eforturile companiei sale pentru a obtine un contract in cadrul programului ,,Petrol contra hrana,,.
Trebuie mentionat faptul ca, America a intrat, deja in faza de distrugere si destramare. prin vanzarile de arme de mare calibru. Aceste vanzari de armament greu au fost aporbate de fratele lui Bush.
Mai mult in 2004, Secretarul  de stat  American Colin Powell, un alt mincinos ordinar si criminal international a recunoscut ca:
,,O serie de dovezi cheie prezentate, drept argument al interventiei  militare americane din Irak sunt false,,.   
Colin Powell afirma ulterior ca:   
,,Cea mai importanta parte  a prezentarii sale din februarie  2003,  facuta  in cadrul CONSILIULUI DE SECURITATE  al ONU (organizatie mafiota-criminala internationala evreiasca-masonica), potrivit caruia Irak-ul ar fi avut laboratoare mobile pentru fabricarea armelor biologice, s-a bazat  pe declaratii false.,,
Americani au invadat Irak-ul sperand ca mai gasesc bombele chimice si bacteriologice livrate de americani Irak-ienilor in timpul razboiului dintre Irak si Iran si  gasesc dovada ca, Sadam dispunea de arme de distrugere in masa.
Dupa 3 ani de zile Americani  si aliatii, recunosc ca:
,,Nu au nici o dovada ca Irak-ul  a avut arme de distrugere in masa,,.
Cat priveste atentatele, acestea  sint o inventie a Soviticilor-Rusilor si erau comise de partizani sovietici-rusi care ucideau numerosi copii si cetateni sovietici –rusi pentru a atrage mila opiniei publice internationala, pentru a primi hrana si armament, dar si pentru a atrage aliati impotriva Germaniei.
In Palestina lui Arafat, KGB-ul sovietic-rus a impus ca serviciul de securitate Palestinian sa aiba o structura dubla, respectiv Organizatia pentru Eliberarea Palestinei  si Hamas.
Un analist american  Christopher  Story pe problemele serviciilor secrete spune:
,, Hamas si unitatile sale au fost si  sint, dintotdeauna o componenta  aflata sub umbrella  organizatiei  cunoscuta sub numele de Organizatie pentru Eliberarea Palestinei,,.
La mijlocul secolului al XIX anarhistii rusi au teoretizat dubla structurare, politica si terorista a unei organizatii subversive.
La suprafata se afla Organizatia, o grupare care are rol politic, respinge violenta si  prctica discursul   ideologizat, iar la subsol exista Infernul, grupul militar secret al Organizatiei, insarcinat cu asasinate,  rapiri, jefuirea bancilor, trafic de arme, droguri  si altele.
Toate partidele comuniste din intreaga lume sustinute de Moscova au avut dubla structura in lupta clandestina pentru acapararea puterii, precum gruparile teroriste:
,, Brigazile Rosii, Potere Operaio sau Septembrie Negru,,.
Renumitul alanalist Steven Emerson  subliniaza intr-un articol aparut in Wall  Street  Journal, ca:
,, Fortele  de securitate  ale lui Arafat , sub pretextul cooperarii  pe linie de securitate in tinuturile ocupate, au ucis, torturat , rapit si terorizat mii de palestinieni,,.
Yasser Arafat cu ocazia  participarii la la Forumul  ,,Crans Montana,, din aprilie 1994, forum sponsorizat de Zaher Iskandarani si Kamel El  Kader, la care a participat si Ion Iliescu  si-a amintit cu nostalgie de ani de studentie, de serile Moscovite si de Ion Iliescu coleg de studentie:
,,Am fost colegi la Moscova, (studiile la GRU-serviciul secret militar sovietic) numai ca Iliescu, spre deosebire de mine, era sef  mare,,.
Aici trebuie facuta precizarea ca, omul de afaceri  rus Boris Berezovski a afirmat  intr-o conferinta de presa tinuta la Londra  ca:
,, FSB (ex-KGB) s-a aflat in spatele  atentatelor care au facut  aproape 300 de morti  in Rusia  in august si septembrie 1999 si ca Vladimir Putin stia despre acest  autoatentat,,.
Autoatentate care aveau ca scop atacarea Ceceniei si cresterea popularitati a lui Putin:
,,Autoritatile ruse i-au acuzat mereu, fara a furniza probe, pe separatistii   ceceni de organizarea atentateklor, care au dus la interventia armatei ruse in Cecenia. Oamenii   din FSB  credeau ca, putin nu poate sa acceada la putere pe cale democratica si o campanie terorista, urmata de un razboi in Cecenia, crea contextul  psihologic  favorabil alegerilor,,.
Trebuie facuta precizarea ca, un renumit luptator Cecen, Dasaev a fost ucis in timp ce vorbea la telefonul mobil. Obuzul care l-a ucis pe Dasaev a fost directionat prin satelit si telefonul mobil. Crima s-a produs in momentul in care acesta vorbea la telefon. Operatiune a fost pusa la cale de Rusi si Americani in care s-au folosit piese americane obuz, satelit si telefon mobil. 
Americanii si Rusii  au fost aliati si atunci cand Iranieii  au arestat si capturat membrii ambasadei Americii din Teheran in anul 1987.
Americanii si Rusii  au organizat o lovitura de stat impotriva conducerii de la Teheran. Rusii din statia spatiala sovietica-rusa  MIR au dirijat avionul cu militari americani si tehnica militara care trebuia sa devina centrul de comanda in apropierea capitalei Iraniene, Teheran. Avionul  aterizat cu bine. La scurt timp 6 elicoptere americane burdusite cu militari americani, au pornit spre Iran. Locatia avionul deja aterizat. Elicopterele americane dirijate de Rusi de pe statia spatiala MIR, se deplaseaza in timpul unei furtuni de nisip pentru a nu fi detectate de radarele armatei Iraniene. La aterizarea elicopeterelor in apropierea avionului, un elicopter loveste avionul si amandoua navele explodeaza si i-au foc.
Zgomotul produs de explozia avionului si elicopterului ambele pline cu munitie si armament  si flacarile din apropierea orasului Teheran atrag trupele militare Iraniene care ii aresteaza.
La nivelul inferior al serviciului de informatii al armatei Americane si Ruse, au existat si neintelegeri
In acest caz trebuie subliniat faptul ca, submarinul nuclear american Scorpion  a fost torpilat de submarine sovitice-ruse pentru ca se apropria foarte mult de submarinele sovitice-ruse.
Submarinul nuclear american Scorpion  se apropia asa de submarinele sovitice-ruse si zgaria carcasa, corpul submarinelor sovietice-ruse.
Cei de pe submarinul nuclear american Scorpion au fost atentionati de sovitici-rusi sa inceteze  aceste actiuni provocatoare, dar cei de pe submarinul Scorpion nu au incetat  aceste  actiuni provocatoare. Submarinele sovitice-ruse l-au torpilat. La nivelul  superior al serviciilor de informatii si conducerii politice ale americanilor si rusilor  s-a musamalizat acest incident, pentru a nu se creea o pshioza anti-sovietica-rusa, deoarece in toate institutiile statului American sunt angajati cetateni sovietici-rusi.
Un agent sovietic-rus, Aleksei Voronin redactor la agentia de presa sovietica-rusa Novosti din Bucuresti spune ca:
,,Americanii s-au jucat  cu curul gol pe langa p... sculata,,.
In legatura cu tunelurile si galeriile subterane ale Bucurestiului, filmate de CNN in care se spunea ca:
,,In aceste tuneluri subterane statea ascunsa securitatea condusa de Ceausescu, in decembrie 1989,,.
Cu multi ani in urma se cunostea ca, s-au executat sapaturi subterane la Ambasada Rusiei pentru a face legatura cu tunelurile si galeriile subterane ale Bucurestiului. Intrebat daca a vazut sau stie ceva de aceste tuneluri si daca exista tunel de legatura din Ambasada Rusa cu aceste tuneluri subterane Bucurestene? Aleksei Voronin spune ca:
,,Am auzit de aceste tuneluri si Ambasada Rusa are un tunel subteran de legatura cu tunelurile subterane Bucurestene, dar nu le-a vazut nicodata, intrucat nu l-au interesat, iar in ceea ce il priveste pe Ceausescu acesta a fost izolat in decembrie 1989 de securitate, in mod special de grupul sau de paza, cu mult timp in urma si facut tot de ei,,.
Din 1987 pana in 1989 gen. Neagoe, seful Directiei V care se ocupa de paza lui Ceausescu, a indepartat treptat cei 13 ofiteri care-l pazeau pe Ceausescu, si in decembrie 1989 in corpul de paza a lui Ceausescu a ramas trei persoane subordonate gen. Neagoe si col. Lazarescu care avea atributii logistice si a tehnicii de ascultare.
Intrebat daca a fost corect procesul si uciderea lui  Ceausescu? Si daca faptele imputate lui Ceausescu au fost reale?
,,Ceausescu a fost arestat, capturat si predat,,.

baaron

Dupa care a continuat cu:
,,Dusmanii Romaniei sunt multi, mari si activi in Romania,,.
O parte din atentatele din intreaga lume sunt opera CIA, MOSAD, M16, KGB si altele. Atentatele cu obuze din Saraievo, Yugoslavia si Bagdad, Irak sunt opera lor. Atentatele provocate in apropierea ori in interiorul moscheilor (in general) Sunite sau Siite sunt executate de CIA, KGB, MOSAD, M16 si alti, pentru a imprastia sustinatorii lui Sadam pentru a nu se mai aduna in piete si moscheii, ori pentru ai determina pe Suniti si Siiti sa se ucida intre ei.
Mai  nou, CIA rapesc cetatenii Suniti sau Siiti ii ucid si apoi ii arunca in apropierea moscheilor dupa ce provoaca atentate, pentru a arata ca atentatele sunt produse de  Suniti si Siiti.
Asa a procedat si Ion Iliescu in noaptea de 22-23 decembrie 1989 cu cetatenii Romaniei pe care i-a atacat cu unitatile speciale ale securitatii din Romania, si apoi a dat vina pe teroristi. Adevaratii teroristi care au ucis soldati si cetateni Romani care protestau impotriva comunismului si KGB-ului sovietic au fost membrii ai unitatilor speciale ale securitatii.
In Romania dupa decembrie 1989 si pana in present, masonii –satanistii au distrus numeroase cimitire, morminte ale rudelor si stramosilor nostri, deoarece au membrii angajati (Ovidiu Chirovici si alti)in institutiile statului  Roman, Guvern, Senat, Paralament, Justitie, politie si altele si sunt aparati si protejati de acestia, in actiunile lor sataniste.
De asemenea, trebuie precizat faptul ca, Americanii  si aliatii  i-au ostateci ziaristi francezi, in special, pentru a atrage Franta si poporul Francez  la genocidul American, Evreu si Rus in Irak si Afganistan si in viitoarele actiuni imperialiste.
In unitatile speciale ale securitatii romane erau angajati ofiteri cetateni arabi, care aveau in subordine ofiteri Romani, viitorii oameni de afaceri in Romania, mafioti si traficanti internationali.
Cat priveste atacarea Yugoslaviei si Irak-ului, Americanii au folosit bombe atomice burdusite cu deseuri nucleare, chimice si bacteriologice.
Scopul utilizari al unor astfel de bombe atomice, a fost de fapt, un experiment nuclear pentru descompunerea substantelor nocive in elementele lor componente, electroni, protoni si neutroni  si pentru a scapa de deseurile nocive din America.
Acest experiment nuclear a fost folosit si in timpul Razboiului din Golf, unde au murit numerosi cetateni Irak-ieni, dar si soldati si ofiteri Anericani, iar o mare parte din soldati si ofiteri Anericani  care au participat la razboiul din Golf sunt foarte bolnavi, simple legume si  nu se gasesc medicamente si tratamente medicale pentru vindecarea lor.
Mai mult, invazia militara din Iark a fost sustinuta de Rusia-sovietica-bolsevica  care a parasutat 10 000 de soldati pe aeroportul din Bagdad fiind actiunea decisiva de invadare a Irak-ului. Acestia au fost sustinuti de peste 200 000 de soldati rusi care deja se aflau in Irak,  inainte de inceperea conflictului.
O alta greseala a clasei politice din Romania, a fost aprobarea si sustinerea atacarii Yugoslaviei de catre Americani de pe teritoriul Romaniei.
Yugoslavia pentru Romania si poporul Roman a fost intotdeauna un prieten si un aliat adevarat.
Numerosi cetateni Romani care reuseau sa fuga din Romania in Yugoslavia, inainte de decembrie 1989, nu erau trimisi inapoi in Romania si erau ajutati sa ajunga in Italia sau in alte tari occidentale.
In luna octombrie 1989, generalul  locotenent yugoslav  Georgio  Iovicic, l-a invitat pe atasatul  militar roman la Belgrad, col. Manea Dumitru  care i-a solicitat sa comunice la Bucuresti  despre existenta  unor planuri  care vizau  rasturnarea  regimului politic din Romania.
In Albania in 1992 a fost infiintat un joc de tip CARITAS care s-a incheiat cu un razboi civil in Albania. Numerosi cetateni albanezi au parasit Albania si incercau sa ajunga cu vapoarele in Italia, dar erau intorsi din drum de Italieni, iar Yugoslavia ii primeste in Kosovo, le asigura hrana si le da adapost.
In 1999, dupa 7 ani de zile, Albanezi care s-au inmultit, ajungand sa aiba si cate 7 copii, au devenit majoritari dupa opinia lor in Kosovo si solicita ca, zona Kosovo sa treaca sub autonomie Albaneza, adica armata, politia si celelalte institutii sa fie alcatuite numai de cetateni de etnie Albaneza si incepe sa atace, sa ucida cetatenii sarbi si sa le dea foc la case.
Etnici albanezi sunt ajutati de ONU si EUFOR impotriva Sarbilor, adica de evrei si masoni. Cetatenii Sarbi vanati si ucisi in Kosovo de cetatenii Albanezi, solicita sprijinul Romanilor, dar conducerea de la Bucuresti, trimite trupe pentru mentinerea pacii in zona. Mercenari romani platiti din bani publici, miliarde de euro, dar Guvernul de la Bucuresti nu are bani pentru salarii si medicamente. Militari romani asista cum cetatenii sarbi sunt vanati si ucisi de cetatenii albanezi care au fost primiti de mila in tara lor, asa cum primeau romani in perioada comunista-sovietica.
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca, trupele Americane, Rusesti- sovietice-bolsevice si NATO au fost transportate in Irak si Afganistan cu avioane sovietice-rusesti Cargo, cu acordul  si sprijinul Moscovei.
Participarea Romaniei la invazia Irak-ului si Afganistan-ului de catre Americani si aliati, a fost sustinuta de cetatenii sovietici-rusi SRI-KGB angajati in institutiile statului Roman. Participarea Romaniei la invazia IRAK-ului de catre Americani a costat statul Roman  peste  2 miliarde de euro pentru  masa, transport si echiparea celor 800 de militari Romani care se afla in Irak, dar Romania nu are posibilitati sa plateasca salariile si pensile cetatenilor Romani. In Romania sunt bani suficienti, miliarde de dolari si euro, doar pentru clasa politica de 15 ani de zile, pentru familiile si firmele lor private, bani furati din institutiile statului Roman.
Miliardele de dolari  si euro risipiti de Guvernele Romaniei de 15 ani de zile pentru mercenarii romani deplasati in anumite zone de conflict create de evrei  si  masoni, reprezinta credite la FMI si Banca Mondiala cu dobanda o de 50%, pe care le achita poporul roman prin taxe impozite si scumpiri de tot felul.
Implicarea Romaniei la invadarea militara a Irak-ului este o mare eroare din mai multe motive:
1. Romania a avut relatii economice si de buna intelegere cu IRAK-ul inainte de decembrie 1989. Perioada in care Americani si membrii CAER (Rusia, Ungaria, Polonia si altele) au impus embargo Romaniei. In aceasta perioada de izolare Romania vindea in Irak camioane, tractoare si utilaje petroliere. Mai mult participa cu specialisti si muncitori la extragerea, prelucrarea si transportul petrolului, in felul acesta Romania si-a putut plati datoriile la FMI si Banca Mondiala.
2. Romania  nu a intrat in NATO, ci a fost bagata in NATO de cetatenii sovietici-rusi, -agenti SRI-KGB si CIA-, din interiorul institutiilor statului Roman care au organizat lovitura de stat din Romania din decembrie 1989 si au inabusit in sange Revolta poporului Roman care protesta impotriva comunismului si KGB-ului sovietic.
Intr-o emisiune de investigaii  a canalului France 3 numita ,,Pieces convinction,,  (,,Dovezi incontestabile,,) din data de 6 martie 2003, la ora  23, 35, istoricul Catherine Durandin face o afirmatie foarte grava:
,,Puterea politica de la Bucuresti este manipulate de CIA,,.
Stenograma emisiunii:
Realizatoarea:  Care a fost cea mai reusita manipulare a CIA?
Catherine Durandin: Am avut sansa  extraordinara sa studiez arhivele declasificate  ale CIA, la Washington. Cea mai  extraordinara descoperire  pe care am facut-o a fost cea privind  infiltrarea viitoarelor democratii...
Realizatoarea: Care?  Bulgaria, de exemplu?
Catherine Durandin: Romania in special, dar si Polonia. Infiltrarea  a fost   orientate    si  foarte performanta. A existat  de la inceputul administratiei Reagan si inceputul administratieie  Bush tatal. O munca  extraordinara  a CIA, pentru recuperarea elitelor de opozitie, care inca isi mai produce roadele de infiltrare. Oamenii care taceau dar erau nemultumiti:gorbaciovisti  romani, care nu aveau dreptul la cuvant  si care au fost invitati in SUA, formati in SUA, cateva luni, relansati  in circuit si care   acum sunt ministri si buni clienti ai NATO.
Realizatoarea: Intelegem ce se intampla azi.
Catherine Durandin: Da, pur si simplu. Cu precizare la ministri PSD-anul  2003-care au bagat Romania in NATO.
Gen. Ioan Talpes  agent  SIE in 1991-1992 membru PSD, se ducea la Washington cu dosare  ale ofiterilor romani  care faceau actiuni de spionaj in SUA, dar a dus si dosare ale unor ofiteri  romani din serviciul de informatii extern care nu au facut  actiuni de spionaj impotriva SUA, persoane care s-au integrat in America  si care au adus beneficii relatiilor americane-romane, fiind deconspirati de Talpes agent SIE-KGB si CIA. Toate actiunile lui Talpes erau aprobate la  nivel mai inalt, in Romania, respectiv Consiliul Suprem de Aparare al Tarii.
Intrigant este faptul ca, Romanii au trait 45 de ani cu speranta ca, o sa vina Americanii si o sa salveze Romania si poporul Roman de Rusia-sovietica-bolsevica, dar in realitate Rusi si Americani in aceasta perioada au fost aliati, mai mult au participat impreuna la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania.
3. Statul Roman nu are de castigat nimic din aceasta invazie a Irak-ului, deoarece cei care vor castiga sunt producatorii de armament americani, evrei, englezi si alti, si persoanele din guvernele tarilor implicate care au creat acest conflict si care au firme de constructii, extragere, prelucrare si transportul petrolului si altele.
4. Romania daca nu se alia cu NATO care insemna Rusia, America, Anglia, Israel  si alti, si nu participa la invadarea Irak-ului cu mercenari, cu siguranta primeam datoria de 3 miliarde de dolari pe care Irak-ul trebuia sa-l achite Romaniei, sau petrol in schimbul datoriei.
Ce face Romania se numeste mercenariat, pe banii statului si poporului Roman, respectiv  2 miliarde de euro, dar se spune ca nu sunt bani pentru pensii, salarii si medicamente, dar exista zeci si sute de milioane de dolari pentru clasa politica si familiile lor, bani proveniti din jefuirea statului si poporului Roman.
5. Romania niciodata nu a atacat pe nimeni ci, numai s-a aparat de invadatori, acum ne-am aliat cu Rusia, America, Anglia si alti, pentru a lupta impotriva troristilor.
Care teroristi? Nu exista teroristi. Exista cetateni ai unor tari care lupta pentru a-si apara patria unde s-au nascut, au crescut si  au construit un camin, isi apara resursele naturale ale solului si subsolului care le asigura traiul de zi cu zi si acum vin  americani, rusii si evreii si vor sa-i faca sclavi lor si  sa le confiste resursele naturale.
Teroristi sunt Americanii, Evreii, Rusii si alti, care practica terorismul de stat, adica criminali si imperialisti internationali.
6. Mercenarii Romani aflati in Irak nu apara interesele statului si poporului Roman, intrucat statul Roman nu mai exista din decembrie 1989. Mercenarii romani apara interesele, mafiotilor, criminalilor si traficantilor de toate felurile si culorile care se gasesc in fruntea partidelor politice si in institutiile din Romania. Acestia au firme private cu  care  jefuiesc bancile si institutiile din Romania. Acestia au intrat in posesia resurselor naturale ale solului si subsolului Romaniei si au pulverizat industria si economia Romaniei, iar cetatenii Romaniei au devenit sclavi lor.
Romania cumpara si intretin nave americane, avioane si vapaore  second hand, adica, fier vechi din al doliea razboi mondial, iar intreprinderile Romanesti au ajuns fier vechi la Moscova.
Adrian Nastase muta afacerea Hercules  din curtea Tarom (condusa de Rodica Odobescu cumnata ex-premierului Nastase)in curtea Romaero care in 2003 avea pierderi  de 160   miliarde lei.
Guvernul Nastase cumpara cinci avioane Hercules C130 (Avionul Hercules care a adus ziaristi rapiti in Irak in 23 05 2004 la aterizare i-a explodat o anvelopa.)in valoare de 60 de milioane de dolari, 12 milioane bucata, iar comisionul primit de Nastase si gasca lui este de  3 600 000 dolari bucata, in total 18 milioane de dolari.
De fapt cum sta treaba? Romania face un credit de 60 000 000 milioane de dolari la FMI sau Banca Mondiala cu care cumpara  5 avioane Hercules C130, cei care participa la cumparare, adica Nastase si prieteni lui din Guvernul Romaniei primesc personal 18 milioane de dolari, dar statul si poporul roman plateste creditul de 60 milioane de dolari, dobanzile aferente de 50% care reprezinta inca 30 milioane dolari, in total 90 de milioane de dolari. Din cinci avioane C130 cumparate, doar 1 sau 2 sunt functionale.


baaron

PREGATIREA LOVITURII DE STAT

Romania in decembrie 1989 terminase de platit datoriile si dobanzile imense fortelor oculte-masonice-sataniste financiare mafiote si criminale internationale FMI si Banca Mondiala, singurii de pe fata pamantului care au  dreptul sa fabrice dolari si euro  cu care platesc mercenari pentru  a ataca si distruge natiuni si popoare. Kennedy a fost ucis de soferul sau mason, evreu si agent CIA, deoarece Kennedy a vrut sa retraga CIA si armata americana din tarile din asia. Anna Lindh asasinata cu sprijinul agentilor evreii si masonii angajati in serviciul suedez de informatii, pentru ca Anna Lindh s-a opus ca moneda Euro sa devina moneda nationala suedeza.
Mai nou,  cetateanul sovitic-rus-evreu, agentul GRU Boris Birnstein  are dreptul sa controleze imprimarea banilor in Republica Moldova. Acesta controleaza fabricarea pasapoartelor si a permiselor de conducere, detine monopolul turismului fiind proprietarul celui mai luxos hotel Moldova din Chisinau, importului si  exportului  de motorina si benzina, traficul de arme, carne vie, furturi de masini si droguri din Moldova.
Agentul GRU Boris Birnstein a condus agentii din GRU, respectiv Vitalie Ustroi cetatean moldovean, sovietic-rus, in present  reprezentantul Agentiei  de Stat  a Rezervelor  Federale  din Federatia  Rusa, Mihail  Fridman cetatean ucrainian sovietic-rus fondatorul Alfa Grup care deruleaza afaceri cu petrol prin Alfa OIL, comert, telecomunicatii si  patron al bancii private sovietice-ruse Alfa Bank, la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania cu sprijinul institutiilor statului Roman si Ion Iliescu.
Romania in decembrie 1989 avea o rezerva de stat la Banca Nationala a Romaniei in valoare de 2 030 milioane de dolari, pe care i-a luat FSN, SRI, SIE, DIA si alte servicii de informatii internationale KGB si arabe si Ion Iliescu.
Romania avea de primit zeci de miliarde de dolari de la numeroase state pentru produse si materiale vandute sau servicii prestate. Mai mult Romania avea materie prima si produse in intreprinderile din Romania care depaseau zeci de miliarde de dolari si  care au fost facute cadou cu intreprinderi cu tot  agentilor KGB sovietici-rusi-bolsevici si arabi care au participat la lovitura de stat din Romania. Lovitura de stat a fost numita Revolutie prin Constitutia din 1991 pentru a se putea fura si jefui statul Roman fara a da socoteala la nimeni. Revolta populara a fost inabusita in sange si capturata, de Ion Iliescu, KGB-ul sovietic-bolsevic si agenti straini care au ucis soldati si cetatenii Romani iesiti in strada si protestau impotriva regimului comunist KGB-ist sovietic. Un regim comunist KGB-ist sovietic care a vanat, ucis, saracit si infometat cetatenii Romaniei 45 de ani.
Lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania a fost planificata de agentii SRI-KGB: gen. Militaru Nicolae (a urmat studiile la GRU-serviciul secret militar sovietic) care impreuna cu Kostyal   Stefan, Petre Roman-Neulander, Virgil Magureanu (exilat la Focsani, face si el cateva vizite la Moscova, in URSS, in a doua parte a anului 1989) si  Silviu Brucan este si agent CIA si M16, au format Comitetul  Militar de Rezistenta in 1986.
Cine este Brucan?
Silviu Brunkner-Brucan este cetatean evreu. Brucan a participat la executarea maresalului Antonescu.
Silviu Brunkner-Brucan mare ziarist, il acuza pe  maresalul Antonescu inainte de proces si pe toata perioada procesului, dirijind presa evreiasca  pentru a dezinforma  opinia publica si pentru a o face ostila maresalului Antonescu, asa s-a procedat si in cazul lui Ceausescu.
Silviu Brunkner-Brucan instalat la  renumitul cotidian SCANTEIA  de echipa Ana Pauker, Ioska   Chisinevski si evreii de la conducerea PCR, impostori acoperiti de pseudonume neoas  romanesti.
Silviu Brunkner-Brucan  a intoxicat opinia publica cu platitudinile lui  subalterne, subersive si  ofensatoare, comentand  volumele I si II ale lui Stalin in stilul caracteristic:
,,Obligatia partidelor comuniste  si muncitoresti de a invata  de la Stalin,  sa aplice dupa  forma sovietica dictatura proletariatului si sa imbogateasca teoria  cu noua  experienta a luptei  de clasa,,.
Dupa 23 august 1944 in Romania sovieticii-rusii comunisti in frunte cu Silviu Brucan  au inceput sovietizarea si cooperativizarea intregii Romanii, au asasinat, umilit, torturat si lichidat in masa sute de mii de romani care alcatuiau suportul istoric al dezvoltarii natiunii Romane, prin  inchisori  si lagare de munca fortata, cum este canalul Dunare-Marea Neagra.
Dupa lovitura de stat din decembrie 1989, evreii, americanii si sovietici-rusii s-au instalat in institutiile statului Roman si au pulverizat industria si economia prin restructurari, privatizari si disponibilizari ilegale si abusive. Aliatii 15 ani de zile au jefuit statul si poporul Roman pe care i-au saracit, infometat si ucis sute de mii de Romani  in locuinte, pe strada si in puscarii.
In noiembrie 1987, in urma transmiterii agentiilor de presa BBC si UPI a unei declaratii impotriva  regimului Ceausescu, Brucan este pus sub urmarire si  ii se stabileste domiciliu fortat.
In 1988 la ordinul Moscovei si al KGB-ului din Roamnia, seful  Securitatii-DSS- gen Iulian Vlad  ii elibereaza lui Brucan pasaport. Un asemenea act era un privilegiu  de care beneficiau fidelii regimului sau cei care lucrau in interesul securitatii, pasaport emis pentru ca Brucan sa se poata intalni cu  ambasadori ai SUA si Marii   Britanie.
Silviu Brucan a facut o vizita la Moscova inainte de decembrie 1989 unde a avut o intalnire cu Mihai Gorbaciov-iar in interviul acordat  pentru Europa Libera lui Emil Hurezeanu in 1993, spune ca:
,,Singura conditie ceruta atunci de Mihail Gorbaciov  a fost pastrarea sistemului si ramanerea Romaniei in sfera de influenta sovietica.,,
Silviu Brunkner-Brucan agent international periculos pentru statul si poporul Roman este elogiat impreuna cu Ion Iliescu si alti, ca mari salvatori ai romaniei de dictatura lui  Ceausescu. Dicatatura comunista sovietica a fost  adusa si sustinuta de americani, rusi, vreii si Brucan in Romania 45 de ani. Brucan este director de opinie si mediatizat ca un mesia al poporului roman. In realitate Brucan a participat la inlaturarea lui Ceausescu, instaurarea restructurarii  ,,perestroika-gorbacioviana,, - inlocuirea cetatenilor sovietici imbatraniti din institutiile statului cu alti cetateni sovietici mai tineri, pulverizarea industriei si economiei romanesti, saracirea si infometarea poporului roman 15 ani.
Comitetul Militar de Rezistenta, ulterior numit Comietul Salvarii Nationale  caruia s-au alaturat Ion Iliescu (si cetatenii romani care au facut studiile la Moscova, la scoala GRU-ului -serviciului secret militar soivietic-, printre care si col Nisipeanu Marin present la Televiziune in ziua de 22 decembrie 1989, cel care a ajutat la transportul munitiei si instalarea fortelor speciale ale securitati in Televiziune, Monitorul oficial al Romaniei,  nr. 7/04 01 2005, poz. 812), gen. Pletos Dumitru, gen. Chelaru  Paul, amiral Cico Dumitrescu, gen. Vasile Ionel, col Catalin Codrut, col. Traian Sima, col. Radu Tinu, gen. Constantin Degeratu, gen. Eugen Badalan, col.Gelu Voican Voiculescu,  gen. Neagoe comanda garda de corp a lui Ceausescu, Directia V, col. Lazarescu, -avea atributii logistice si tehnica de ascultare a telefoanelor,   gen. Victor Atanasie Stanculescu ( traficant de arme care a colaborat cu sirianul  Al-Kassar, agent sirian si KGB, omul Moscovei in Orientul Apropiat, implicat in numeroase afaceri oculte  in ani 1979-1980, afacerea Lokerbie si  Achile Lauro),   Nicoltoiu, membru al CC al PCR, Apostoiu, secretarul Consiliului de stat, col.  Penciuc (sef de stat major  al MAI se tinea legatura cu generali comandanti de trupe), col. Ioan Ursu (transmitea informatii de la Comitetul Politic Executiv),  Stanislav  Penthov corespondent al  cotidianului sovietic-rus Pravda la Bucuresti (omul de legatura cu Moscova), col. Ion Baiu, gen. Mugurel Florescu, usierul lui Elena si Nicolae Ceausescu, col. Viorel Tache si alti. Ultimele trei persoane au fost trecute de la M.Ap.N la  Guvern la solicitarea expresa a lui  Gelu Voican Voiculesc adresata lui Ion Iliescu (studii la GRU-serviciul secret militar sovietic) in 15 ianuarie 1989  cu  mentiunea ca:
,,Acesti ofiteri au  indeplinit impreuna cu mine ordinele Dumneavoastra si alte insarcinari de importanta deosebita, care au fost hotaratoare  pentru Revolutie (col. Ion Baiu si col. Mugurel Florescu  au participat la arestarea, judecarea, asasinarea si inhumarea sotilor Ceausescu). Totodata,  ei   pot alcatui   nucleul unui viitor sector special necesar si util  Guvernului,,.
Dupa lovitura de stat in perioada ianuarie-iunie 1990, col.Gelu Voican Voiculesu sustrage din Arhivele Securitatii peste 100 000 de dosare clasificate de lucratorii   SRI ca dosare, ordine, instructiuni si materiale operative. Brucan recunoaste ca, a primit dosarul sustras din arhiva SRI. Ulterior cercetatorul  Mihai Pelin spune ca:
,,In privinta lui Brucan, pararea mea e ca dosarul  i l-a dat  un lucrator al Securitatii, lt. col. Gheorghe Diaconescu, care il avea in supraveghere pe Brucan si care atunci  cand s-au schimbat   vremurile i l-a dat  lui Brucan, ca sa se puna bine cu el.,,
Istoricul Marius Oprea afirma ca:
,,Lt. col. Gheorghe Diaconescu a devenit adj. lui Virgil Magureanu, dar a fost indepartat din SRI fiind acuzat  de detinere ilegala a unor documente ale fostei Securitati, alcoolism si insusirea  unor fonduri valutare ale serviciului.,,
KGB-ul sovietic cunostea starea de spirit din marile intreprinderi romanesti, precum: 23 August, Republica, mai ales cele care fabricau produse pentru Uniunea Sovietica si in care se aflau ingineri, specialisti sovietici. Acesti agenti KGB au organizat revolta si iesirea muncitorilor in strada.
In vara anului 1989, au existat intalniri ale grupului Brucan, Iliescu, Mazilu, Militaru, Magureanu si alti cu ambasadorul sovietic Tiajelnikov la Bucuresti. (revista lunara , Le Spectacle de Monde, nr.335, februarie, 1990, p.34-p.39, Paris).
Existenta unei intelegeri secrete anti-CEAUSESCU si impotriva statului si poporului Roman este  confirmata si de interviul acordat in 1993 de generalul Militaru Nicolae lui Emil Hurezeanu care marturisea ca:
,,Au fost initiate doua actiuni: una a armatei care vroia sa preia puterea pe cale pasnica si cealalta de catre civili, iar civilii s-au impus pana la urma.,,
Lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania  a fost sustinuta  si  de  salariati din Ministerul Comertului Exterior agenti SIE, KGB si internationali(Fructexport, Agroexport, Metalimportexport, Terra sau Crescent- Dunarea), lt. maj.  Trifan Matenciuc,- trafic de arme-, gen.Viorel  Catarama –PNL –beneficiar al afacerii SAFI de escrocare  a cetatenilor Romaniei, gen. Dan Voiculescu-PUR (present la Viena cand a avut loc asasinarea lui Marin Ceausescu si a participat confiscarea conturilor din Austria si Elvetia in valoare de zeci de miliarde de dolari impreuna cu Victor Atanasie Stanculescu, Gelu Voican), col.Ristea Priboi –PSD.
Au sustinut lovitura de stat si membri ai misiunilor diplomatice Romanesti din strainate. Acestia in marea lor majoritate erau cetateni sovietici-rusi, care paraseau posturile si trebuiau sa vina in tara si urma sa fie angajati in alte servicii, care nu le aducea aceleasi avantaje si ieseau din sfera serviciului de informatii, intrucat Romania platise datoriile si dobanzile la FMI si Banca Mondiala si comertul exterior isi reducea activitatea.
Trebuie facuta precizarea ca, imediat dupa lovitura de stat din decembrie 1989, Victor Atanasie Stanculescu a avut o intalnire cu rezentantii Uniunii Bancilor Elvetiene, care a confirmat existenta conturilor  lui Ceausescu. La aceasta intrevedere s-a stabilit modul de intrare in posesia banilor de la Crescent, iar partea elvetiana a insarcinat  pe avocatul  elvetian Guy  Fontanet si partea romana l-a insarcinat la discutii si tratative pe Gelu Voican Voiculescu.
Ulterior Dan Voiculescu a infiintat in 2 aprilie 1990 prima fundatie din Romania, Fundatia Umanista Dan Voiculescu  (Fundatia Crescent), cu sediul in str.  Aviator Zorileanu nr.  80, sectorul 1, Bucuresti. prin sentinta  nr.  1056  a judecatoriei Sectorului 1  in dosarul civil nr. 1074/1990, avand scopul umanitar:
,,Sprijinirea, incurajarea si promovarea  valorilor  umanitar professional romanesti, in diferite  domenii ale vietii social-economice, tehnico-stiintifice, invatamant , cultura, arta, si altele, scop ce se va realize  prin infiintare a  Premiului Crescent in valoare de 100 000 dolari, anual ce se va acorda  celei mai repreze ntative personalitati,,.
Compania  Crescent a constituind un fond de 1 025 000 dolari  de la banca Societe Generale –Sucursala Bucuresti, pe care l-a depus la Manufacterers   Hanover Trust Bucuresti pentru  care a platit o dobanda de 6 212 dolari  pentru perioada  02 03 1990 - 02 04 1990  cat a detinut acesti bani, pana infiinatrea fundatiei.
CNSAS a cerut SRI si SIE  date despre Dan Voiculescu si  declasificarea dosarului  ICE-Dunarea in care exista dovezi privind afacerile  firmei Crescent si Dan Vociculescu.
Mircea Dinescu, membru CNSAS, a declarat in 2004 ca:
,,Informatiile  SRI referitoare  la Dan Voiculescu sint irelevante pentru ca, firma Crescent se ocupa  de exportul de tehnica militara, iar datele ar trebui sa se afle in arhiva DIE, preluata de SIE, institutie care  nu a transmis nimic pe aceasta tema CNSAS,,.
In anul 1968 statul Roman a infiintat Banca Romana de Comert Exterior  cu scopul de a derula prin intermediul acestei banci valuta incasata din vanzarea produselor Romanesti in strainatate.
Produsele romanesti  se vindeau prin contracte incheiate intre firmele romanesti care la vremea respective insuma 47 de firme, respectiv  Fructexport, Agroexport, Metalimportexport, Terra sau Crescent- Dunarea,... si cele accidentale, contracte care prevedea si comisioane pe care le primeau angajatii romani la fiecare tranzactie comerciala, iar valuta si comisioanele se depuneau in conturi si banci din Austria si Elvetia si de aici la BRCE.
Dupa achitarea datoriilor externe ale romainei, Ceausescu vroia sa o aduca in Romania  valuta in valoare de zeci de miliarde de dolari, depusa in bancile din strainatate. Ceausescu considera aceasta  valuta un bun al statului si poporului Roman, dar membri DIE, SRI, DIA si altele au considerat aceste zeci de miliarde de dolari proveniti din munca poporului roman proprietatea lor. Mai mult au devalizat si rezerva valutara de stat din Romania din Banca Nationala Romana.
Agenti SRI, SIE, DIA si KGB (o parte recrutati din Academia de Studii Economice si pregatiti  in scolile Securitatii de la Baneasa, Branesti, Gradistea si altele), pierdeau in primul rand comisioanele pe care le primeau in urma vanzarilor de produse, materii prime, utilaje, masini  agricole, alimente si armament  care se ridicau la zeci si sute de mii de dolari zilnic, vanzari care se faceau la nivelul altor servicii secrete internationale, dar si conturile in valuta existente in bancile din strainatate, constituind primul motiv al loviturii de stat.
:ufo: :ufo: :ufo: :ufo: :ufo:

baaron

                                            :ufo: :ufo: :ufo:

In 1990 zeci de ofiteri  de securitate cu misiuni  de aport valutar extern AVE s-au imbogatit,  prin retragerea sumelor valutare depuse in anii comunismului, in conturi  secrete  din strainatate si de la BRCE, viitoarea BANCOREX, adica comisioanele-mita primita in aceasta perioada pentru marfurile si produsele romanesti vandute in strainatate, in special armament, in care era implicate AVE-unitate militara specializata  pe trafic de arme care era condusa  de gen. Andreescu.
Agenti SRI, SIE, DIA si sovietici-rusi KGB au falimentat Bancorex-ul de Rezerva valutara de stat in valoare de 2030 milioane de dolari prin credite nerambursabile, prin firme si societati fantoma in tara si strainatate. uuuuuuuuu ...astea chiar sunt informatii :evil: :evil: :evil:
Sever Muresan infinteaza firma Paniro Bucuresti si se asociaza cu  firma Croassant de France si ridica un credit de 16,6  milioane de franci francezi de la Bancorex, iar Sever Muresan ii transfera la Banca Dacia Felix din Cluj,  sub titlu de contributie la capitalul social si astfel  grupul de firme al  lui Sever Muresan   devine actionar majoritar cu 68% din Dacia Felix.
Presedintele Bancii Dacia Felix Sever Muresan cu complicitatea vicepresedintelui bancii Mircea Hossu primeste un credit illegal de 334 miliarde lei, destinat achizitionarii de otel beton care trebuia exportat societatii  Cadewell din insulele Virgine. Mircea Hossu a intocmit documente false (asa cum fabrica securitatea de obicei)  din care rezulta  ca, Sever Muresan  restituie  catre  Dacia Felix  contravaloarea bunurilor exportate, acoperind fictiv o parte din credit. Actele folosite de Mircea Hossu au fost emise de Fondo Sociale di Cooperazione Europeea, cu sediul la Milano, care era societatea  lui Sever Muresan si Mircea Hossu, societate care nu avea dreptul sa efectueze operatiuni bancare.
In baza unui ordin emis de firma de comert exterior Terra, Bancorex  emite o scrisoare de garantie in favoarea firmei franceze Sever Muresan International  Tranzaction pentru derularea unei afaceri fantoma. Sever Muresan cu scrisoarea de garantie emisa de Bancorex  si prin intermediul complicelui sau  Mircea Hossu ridica doua credite de la Dacia Felix  in valoare de 17, 5 miliarde lei si  160 milioane de dolari.         :evil: :evil:       
In perioada cand Ceausescu facea vizite de lucru in pitele din Romania, acestea erau pline cu alimente si legume. Astfel, prin prezenta alimentelor pe piata Romaneasca, SRI-KGB-ul sovietic-rus il mintea pe Ceausescu ca, poporul Roman nu sufera de foame, iar dupa plecarea lui Ceausescu venea securitatea si recupera produsele expuse in piete si le trimitea la export, iar membri securitatii primeau comisioane in dolari care se depuneau la BRCE in conturi personale.
Aici trebuie facuta precizarea ca, nu Ceausescu venea la usa pentru a  aresta si ucide cetateni romani, ci securitatea sovietica-bolsevica. Membri securitatii infometa poporul roman, deoarece pe alimentele si produsele vandute in strainatate primeau zilnic comisioane zeci si sute de mii de dolari, iar contractele internationale pentru vanzarea produselor si alimentelor romanesti, tot membri securitatii le semna.
Infometarea poporului Roman a facut parte din planul loviturii de stat din decembrie 1989, plan  pus in aplicare de securitate din anul 1982, pentru a scoate poporul roman in strada, dupa cum explica  gen. Militaru:
,,Iliescu era de parere ca, pentru rasturanarea  lui Ceausescu, trebuia organizat un soi de puci  militar. Cativa militari, un fel de pir, pir, pir si cu asta basta. Iar eu am sustinut implicarea  maselor  in lovitura  de stat, daca nu sunt angrenate si masele populare, nu iese nimic,,.
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca activitatea comertului exterior roman condus de SIE, SRI-KGB si DIA dupa decembrie 1989 s-a rezumat la trafic si contrabanda de tigari, petrol, droguri, carne vie, armament vindut ilegal s-au dat la schimb pe tigari (cazul Romtehnica, un barter legal ,, arme contra baxuri,,), droguri, cafea, etc., cu acordul serviciilor de informatii straine CIA, MOSAD, M16 si membri ai misiunilor diplomatice straine acreditate in Romania. Milioanele de dolari si euro rezultati din aceste afaceri teroriste si mafiote au ajuns in buzunarele membrilor clasei politice de 15 ani de zile. :mrgreen:
Cetatenii Romaniei trebuie sa stie ca, statul Roman platea mai repede datoriile externe, dar nu s-a putut din cauza cetatenilor sovietici-rusi care aveau calitatea de ambasadori sau erau membru ai misiunilor diplomatice Romanesti acreditate in strainatate care risipeau valuta pe chefuri si betii in interesul statului sovitic-rus URSS, RUSIA.
In acest sens,  trebuie mentionata Ambasada Romana de la Paris in care cetatenii sovieticii-rusii care au fost acreditati la Paris in numele statului si poporului Roman au furat bazoreliefurile din aur care acopereau zidurile ambasadei si le-au inlocuit cu altele din bronz sau din ipsos vopsite cu bronz.

baaron

#5
KGB, GRU- SERVICIUL SECRET MILITAR SOVIETIC SI LOVITURA DE STAT

10 decembrie 1989,  din URSS-Rusia, Ungaria si Bulgaria, patrund in Romania  coloane intregi de automobile Lada cu turisti sovietici-rusi, formate din 10-12 masini si cate patru persoane in fiecare masina. La vremea respectiva, securitatea estima ca numarul  lor, se ridica la cateva mii. 
Turisitii sovietici care au venit in Romania nu aveau pasapoarte, ceea ce dovedeste  ca, a existat o complicitate la nivelul Securitatii, MI, Armatei, Consiliului de Stat si Guvernului Romaniei pentru inlaturaea lui Ceausescu si  distrugerea statului Roman.
13 decembrie 1989, inspectoratele de securitate Olt si Dolj raportau deplasarea masiva a coloanelor de automobile Lada, cu turisti sovietici, in directia Timisoara.
Turistii sovietici, au evitat orice contact cu cetatenii romani, evitau hotelurile, preferand sa ramana peste noapte in masini, prin parcari si campinguri.
Turistii sovietici erau membri ai unitati de rezistenta ultasecreta, codificata Luci (Fulgerul), care actiona  la comanda KGB-ului de la MOSCOVA, renumitii spetznaz, constituiti din operativi ai GRU(serviciului secret militar sovietic) gen. Boris Birnstein, col. Vitali  Ustroi, col. Naumov Valdimir Andreevici si  col. Iuri Ustinov si alti, care actionau in civil (visuatniki)sub comanda gen. G.F.  Krivosiev, adjunct al sefului Marelui Stat Major, maresalul S.F. Ahromeiev.
Printre turisti sovietici  s-au a flat grupul GRU din Ungaria condus de gen. lt. Demidov care detinea si functia de comandant al Armatei Forta de-Sud a URSS  si agenti KGB condus de gen. Viktor Grusko, adj. al lui Vladimir Kriucikov -presedintele KGB-ului.
Agenti AVO-ungaria si UDB-iugoslavia  sunt semnalati in Banat si Ardeal, in ciuda faptului ca Ceausescu, dispusese, ca trupele de graniceri (17  000 de militari) sa treaca in subordinea Mimsterului de Interne.
In vara anului 1989, gen. Victor Atanasie Stanculescu  si-a petrecut concediul de odihna la Lacul Balaton din Ungaria, impreuna cu familia, in compania ministrului al Apararii din Ungaria, gen. Ferencz  Karpati, venit si el in vacanta cu familia. La Balaton, Victor Atanasie Stanculescu a avut intalniri si cu gen. lt. Demidov comandant al Armatei Forta de-Sud a URSS, gen. Viktor Grusko, adj. al lui Vladimir Kriucikov -presedintele KGB-ului  si gen. G.F.  Krivosiev, adjunct al sefului Marelui Stat Major Sovietic, maresalul S.F. Ahromeiev, mana drepta a ministrului al Apararii Sovietic, Dimitri Iazov.
Acesti agenti straini au actionat pe teritoriul Romaniei cu sprijinul ofiterilor Romani de la unitatea 404, DIA de la Buzau,  parasutisti ,,Trupe de cercetare diversiune  in spatele frontului inamic,, , care au fost la Televiziune, Radio si CC al PCR in decembrie 1989, conduse de maiorul Ghergulescu si col. Trutulescu (traficant de arme si tigarii, Tigareta II,  sef SPP,  corpul de paza al lui Ion Iliescu).
Afacerea Tigareta II din  16-17  aprilie 1998  care a fost pe prima pagina a mass mdiei luni intregi a fost pusa la punct de patronul firmei  Valeologia (Chisinau), Vitalie  Ustroi  (zis, Usturoi, fost ofiter al GRU sovietic, ofiter spetznaz  mana drepta in Romania a mafiotului rus Boris Birnstein ofiter GRU care este instalat la Chisinau, Moldova), Victor Bout, Alexandru Docmanov,si  col.Trutulescu, la Galati  cu cateva saptamani mai devreme.
Ion Iliescu FSN,  Bancorex a acordat credite patronului firmei  Valeologia, Vitalie  Ustroi  prin care a achizitionat autoturisme ARO pe care le-a comercializat in spatial sovietic-rus, iar prejudicial se ridica la 3,9  miliarde lei  si 137 milioane dolari. Au fost acuzati de abuzz in serviciu presedintele Bancorex Dan Pascariu, Razvan Temesan, Gh. Carabasan, Adrian Constantinescu, Petre Dima,  Daniel Ionescu, Nicu Stan si Nicolae Voiculet, iar procurorul Alexandru Tuculeanu  a dispus NUP pentru tot grupul, iar ulterior procurorul a fost avansat director-adjunct.
Firma Valeologia din Chisinau  printr-un contract de inchiriere cu RA LOCATO a sediului din calea Dorobanti  nr. 16 pentru perioada 1991-1995, si prin chiria stabilita cu acordul fostului manager Enachescu Dumitru. Firma Valeologia  prejudiciaza regia cu 57 600 dolari  si procentul de 20% pe care trebuia sa-l incaseze regia.
Vitali  Ustroi  si lt.col SPP Dan Saulea au participat la afacerea de la Villa –Lac Snagov din 1994 cand au fost suprinsi, in flagrant , ofiterul  SPP Vladimir Cumpanasu  si hocheistul  stelist Halauca in timp ce incerca sa vanda 4,556 Kg de substanta radioactive in favoarea mafiei ex-sovietice-ruse  Komunitatea-K.
La granitele Romaniei se semnaleaza forte de invazie militara straina, dupa cum urmeaza:
-granita cu U.R.S.S., in zona Galati-Braila, s-a semnalat trupe sovietice de infanterie si tancuri.
- granita cu Bulgaria, la Ruse, se semnaleaza unitati franceze GIGN.
- granita cu Ungaria se aflau, unitati vest- germane GSG 9.
16 decembrie 1989, pastorul Laszlo Tokes a criticat regimul Ceausescu pentru  demolarea satelor din Romania si in urma unei sentinte judecatoresti s-a dispus evacuarea acestui pastor din Timisoara in localitatea  Mineu.
In anul 2005 Omar Hayssam si gasca lui de agenti arabi, traficanti de arme, droguri, carne vie, droguri,, masini furate si altele, Ion Iliescu si PSD au taiat toate padurile din Romania si a distrus 90% din satele romanesti, prin inundatii si alunecari de teren si au ucis mii de cetatenii romani si zeci de mii de animale din ogradele Romanilor, dar in acest caz nimeni nu se revolta impotriva acestor criminali si tradatori de neam si tara.
Enoriasi din Timisora se aduna in fata casei lui Laszlo Tokes  si protesteaza impotriva evacuarii sale.  Cetateni din Timisoara au format un cordon uman in jurul Catedralei din Timisoara pentru a-l apara si proteja pe Tokes strigand: Jos Comunismul, Jos Ceausescu si altele.
Mercenari inarmati din rusia, ungaria si moldova instiga populatia din Timisoara la revolta impotriva lui Ceausescu si comunismului sovietic, lucru care s-a intamplat ulterior si in celelalte orase ale Romaniei. Multimea este dirijata spre  sediul  Comitetului Judetean PCR Timisoara, unde sunt sparte ferestrele si dintr-o librarie din apropiere  se scot cartile semnate de sotii Ceausescu si se dau foc.
17 decembrie 1989, cetatenii Timisoreni instigati de mercenarii  straini ataca sediul  Comitetului Judetean PCR Timisoara si patrund in interior.
La un CEPEX de criza, Ceausescu anunta:
"Stim deja ca, atat Est-ul cat si Vest-ul vor sa schimbe totul."
Ceausescu nu mai are incredere in securitate si a ordonat ca ofiterii   de securitate sa nu mai tina pistoalele acasa. Armele  erau depuse in rastel si  se dadeau numai la plecare in misiune.
18 decembrie 1989, Ceusescu pleca in Iran. Ceausescu este mintit ca, situatia s-a calmat si este sub control la Timisoara, chiar de membri Consiliului de Stat, asa cum era mintit de SRI-KGB care vindea hrana poporului Roman pentru comisioanele lor, ca poporul are ce manca si nu moare de foame. Plecarea lui Ceausescu in Iran a fost necesara pentru ca, Ion Iliescu, V.A. Stanculescu, Virgil Magureanu, Nicolae Militaru si alti,  sa se poata organiza pentru arestarea lui Ceausescu.
Mercenarii straini trag focuri de arma in soldati si cetateni Timisoreni.
(Lucru care s-a facut ulterior, in 21, 22 si 23 decembrie 1989 in Bucuresti si alte orase din Romania. Lt. col Caba de la Cluj, spune ca:
,,In Piata Libertatii din Cluj, un cetatean maghiar  a iesit din multime, a impuscat un ofiter si apoi a disparut in multime.,,)
Timisoara este  ocupata si asediata de trupe ale armatei, securitatii si militiei, conduse de gen. Vasile Milea, Stefan Guse si Victor Atanasie Stanculescu. Incepe inabusirea revoltei cetatenilor din Timisoara, arestari, batai. Aproximativ o mie de oameni sint anchetati si batuti de militeni si securisti. Raniti si morti sint trimisi la spital in Timisoara si la Bucuresti. Raniti adusi la spitalele din Timisoara si Bucuresti erau impuscati mortal. Primele 40 de victime sint tansportate intr-un camion frigorific de la Timisoara la Bucuresti si arse la crematoriu, iar cenusa este aruncata la groapa de gunoi de la Popesti Leordeni.
Incinerarea mortilor s-a facut din dispozitia Victor Atanasie Stanculescu, intrucat daca nu reusea lovitura de stat si o eventuala analiza a indentitatii mortilor, s-ar fi descoperit ca, acestia erau de alta nationalitate, si indica participarea mercenarilor straini la aceasta actiune terorista militara indreptata impotriva statului si poporului Roman.
De asemenea, trebuie mentionat faptul  ca, au fost incinerati si cetateni Timisoreni, deoarece la o eventuala autopsie a lor, s-ar fi descoperit ca,  acestia au fost ucisi si cu cartuse trase de mercenari.
Cand se intuneca in Timisoara fortele speciale ale securitatii si militiei fugareau si atacau cetateni in scarile bocurilor cu focuri de arma si chiar intrau in locuinte si ucideau persoane indicate de anumite persoane. La fel s-a procedat si la mineriade, erau atacate sedii ale unor partide politice si locuintele unor anumite persoane la indicatia unor membri SIE, SRI-KGB, DIA si alti, imbracati in mineri.
19 decembrie 1989, la Timisoara soseste primul ministru Constantin Dascalescu si membru CPEX  Emil Bobu  care incearca sa negocieze cu protestatarii. Protestatarii solicita demisia lui Ceausescu. Negociere care ramane in discutie dupa venirea lui Ceausescu din Iran. Armata primeste ordin sa nu mai traga in protestatari.
20 decembrie 1989, Timisoara devine oras liber si se formeaza primul Comitet Revolutionar.
Ceausescu revine din Iran si afla ca, la Timisoara au fost ucisi peste 200 de oameni si il cheama pe Iulian Vlad si il intreaba:
,, Cum de au murit atatia oameni? Cine a dat ordin sa se traga in manifestanti,,?
Iulian Vlad a replicat:
,,Nu i-am omorat noi. Noua ni s-a facut inventar si s-a vazut  ca, nu am tras nici un cartus,,.
Ceausescu nu accepta sa moara cetateni romani, se considera stapan pe situatie si chiar vroia sa plece la Timisoara sa le vorbeasca cetatenilor Timisoreni. Asa a facut Ceausescu in 1977, in Valea Jiului cand a fost greva minerilor. Criza a fost rezolvata personal de Ceausescu, chiar a coborat cu liftul in mina, impreuna cu mineri, dar de data aceasta nu a fost lasat de Victor Atanasie Stanculescu sa rezolve personal aceasta revolta.


                                 Vorba lu' Jackie   TINETI APROAPE !!!

                                                     Va urma

baaron

#6
Ora 19, Nicolae Ceusescu  apare la Televiziune si vorbeste in fata natiunii:

,, Dragi tovarãºi si prieteni, cetãþeni ai Republicii Socialiste România.

Mã adresez, în aceastã searã, intregului popor al patriei noastre socialiste, în legãturã cu evenimentele grave care au avut loc, în ultimele zile, la Timiºoara.
În zilele de 16 ºi 17 decembrie sub pretextul impiedicãrii aplicãrii unei sentinþe judecãtoreºti legale, cîteva grupuri de elemente huliganice au organizat o serie de manifestãri ºi incidente trecind la atacarea unor instituþii de stat, distrugand ºi jefuind o serie de clãdiri de magazine, de clãdiri publice, iar in ziua de 17 decembrie ºi-au intensificat activitatea împotriva instituþiilor de stat ºi de partid, inclusiv a unor unitaþi militare. Din desfãºurarea evenimentelor ºi din declaraþiile unor participanþi la aceste evenimente, aceste grupuri aveau scopul de a provoca dezordine ºi distrugerea instituþiilor ºi bunurilor generale ale oraºului ºi de a da semnalul unor asemenea acþiuni ºi in alte centre. Populaþia din Timiºoara cunoaºte ºi a vãzut toate aceste distrugeri de tip fascist care au avut loc. Cu toate insistenþele depuse, timp de douã zile, de organele politice, de partid, de consiliul popular, de conducerile întreprinderilor ºi de organele de ordine, aceste grupuri au continuat ºi ºi-au intensificat activitatea de distrugere, de atacare a instituþiilor ºi magazinelor, inclusiv a unor unitãþi militare. În aceste împrejurãri grave, in seara zilei de 17 decembrie, fiind atacate, unitãþile militare au rãspuns prin focuri de avertisment  (Ion Iliescu a ucis in Romania dupa 22 decembrie 1989 si la mineriade zeci  de mii de cetateni Romani nevinovati.),  împotriva celor care au continuat sã acþioneze împotriva unitãþilor militare ºi instituþiilor de stat ºi politice. Deoarece acþiunile grupurilor antinaþionale, teroriste, au continuat, unitãþile militare - conform Constituþiei ºi în conformitate cu legile þãrii - au fost obligate sã se apere, sã apere ordinea ºi bunurile întregului oraº, de fapt sã apere ordinea în întreaga tarã. Organele de ordine, procuratura, au efectuat ºi continuã sã efectueze cercetãrile corespunzãtoare pentru a stabili cauzele ºi vinovaþia acestor acte cu caracter net fascist, provocator, de distrugere. Din datele de care se dispune pinã in prezent, se poate declara cu deplinã certitudine cã aceste actiuni cu caracter terorist au fost organizate ºi declanºate în strînsã legãturã cu cercurile reactionare, împerialiste, iredentiste, soviniste ºi cu serviciile de spionaj din diferite tãri strãine.
Scopul acestor acþiuni antinaþionale a fost acela de a provoca dezordinea în vederea des-tabilizãrii situaþiei politice, economice, de a crea condiþiile dezmembrãrii teritoriale a României, distrugerii îndependenþei ºi suveranitãtii patriei noastre socialiste.
Nu intimplãtor posturile de radio de la Budapesta ºi din alte tari au declanºat, incã în cursul acestor acþiuni antinaþionale, teroriste, o campanie desãnþatã, de ponegrire, de minciuni împotriva þãrii noastre. Scopul - repet, dupã datele pe care le avem pinã in acum ºi din poziþia luatã de cercurile revizioniste, revanºarde, de cercurile imperialiste din diferite þãri - este acela de a distruge îndependenta, integritatea, de a opri cursul dezvoltãrii socialiste a României, de a întoarce România înapoi sub dominaþia strãinã (Cetatenii Romani au ajuns sclavii agentilor sovietici-rusi si arabi.), de a lichida dezvoltarea socialistã a patriei noastre. In faþa acestei situaþii deosebit de grave, este necesar sã acþionãm în deplinã unitate cu toate forþele pentru apãrarea independenþei, integritãþii ºi suveranitãþii României, de a asigura dezvoltarea construcþiei socialiste in patria noastrã. Mã adresez cetãþenilor din Timiºoara cu chemarea de a da dovadã de inaltã rãspundere ºi de a face totul pentru liniºtea ºi ordinea orasului lor, de a contribui la liniºtea ºi ordinea în întreaga þarã. Doresc sã declar cu toatã rãspunderea cã, unitãþile armatei noastre, care au misiunea apãrãrii independenþei ºi suveranitãþii patriei, a cuceririlor revoluþionare, au dat dovadã de multã, foarte multã rãbdare.
Nu au rãspuns, chiar atunci cind soldaþii ºi ofiþerii au fost loviþi, ci numai atunci cind situaþia a ajuns de aºa naturã încit au fost atacaþi de bandele teroriste ºi au fost puse în pericol instituþiile fundamentale, ordinea din judet. Armata ºi-a îndeplinit pe deplin datoria fatã de patrie, faþã de popor ºi cuceririle socialismului. Dacã armata ºi unitãþile nu ºi-ar fi îndeplinit datoria ºi rãspunderea faþã de patrie, faþã de popor, ar fi insemnat sã nu rãspundã jurãmintului, sã nu îndeplineascã prevederile Constituþiei þãrii, de a actiona cu fermitate in apãrarea cuceririlor socialiste, a cuceririlor intregului popor, a independenþei, integritaþii ºi suveranitãþii României. De altfel, aºa trebuie sã actioneze orice cetãþean al patriei noastre in apãrarea socialismului ºi independenþei þãrii. Vreau sã declar deschis cã, nu as rãspunde increderii acordate de popor, dacã nu aº face totul pentru a apãra întegritatea, îndependenþa, suveranitatea României, dreptul deplin al poporului nostru de a-ºi hotãri dezvoltarea în mod independent, fãrã nici un amestec din afarã. Campania declanºatã de diferite cercuri ºi guverne împotriva României demonstreazã cu putere cã aceste acþiuni au fost din timp bine pregãtite.
Se pune pe drept cuvînt întrebarea:
"De ce acele cercuri imperialiste ºi guverne, care fac tot felul de declaraþii împotriva României, nu au spus niciodatã nimic în legãturã cu evenimenele foarte grave din diferite tãri din ultimul timp? (Ceausescu face referire la atacurile  SUA  impotriva Republicii Panama. Presedintele Republicii Panama Noriega este arestat, judecat si inchis in SUA. Ulterior au fost arestati Ceausescu, Milosevici si alti.)
Reiese cu toatã claritatea cã, aceastã campanie împotriva României face parte dintr-un plan mai general împotriva independenþei ºi suveranitãþii popoarelor - a celor popoare care nu vor dominaþia strãinã ºi sînt gata sã-ºi apere cu orice preþ, inclusiv cu arma în mînã, independenþa, dreptul la o viaþã liberã,,.
Cu toþii ne reamintim de poziþia fermã a intregului nostru popor in 1968, împotriva invaziei Cehoslovaciei (Cehoslovacia a fost invadata de Rusia-sovietica- bolsevica.) ºi pentru apãrarea independenþei României. Acum se poate afirma cã, este o situaþie asemãnãtoare, sau chiar mai gravã. De aceea, se împune sã acþionãm cu întreaga rãspundere pentru a respinge orice atacuri împotriva României, a construcþiei socialiste din patria noastra. Regretãm foarte mult cã, s-a ajuns la o asemenea situaþie, dar aceasta nu se datoreºte organelor de ordine ºi unitãþilor militare, care timp de de douã zile au dat dovadã de maximã rãbdare ºi îngãduinþã faþã de acþiunile elementelor teroriste, fasciste din Timiºoara, ci acelora care s-au pus în slujba agenturilor strãine(Mercenari straini finantati de masoni si evrei.),  ºi care au acþionat în mod premeditat ºi bine pregãtit pentru declanºarea acestor grave incidente de la Timiºoara.
Mã adresez tuturor organelor ºi organizaþiilor de partid, comuniºtilor, organizaþiilor U.T.C., sindicatelor ºi tuturor sindicaliºtilor, Organizaþiei Democraþiei ºi Unitãþii Socialiste, tuturor organelor ºi organizaþiilor obºteºti pentru a acþiona, în deplinã unitate, în aceste împrejurãri grele, pentru a asigura respingerea oricãror acþiuni împotriva patriei noastre socialiste, pentru a asigura dezvoltarea muncii paºnice, de realizare a hotãririlor Congresului al XIV-lea al partidului. Mã adresez tuturor cetãþenilor patriei noastre - fãrã deosebire de naþionalitate - cu chemarea de a da dovadã de o înþelegere deplinã a situaþiei grave care s-a creat, prin actiunile teroriste (internationale)de la Timiºoara ºi de a acþiona, în deplinã unitate ºi solidaritate, pentru apãrarea socialismului de a face totul pentru pentru a nu se permite sã se repete asemenea stãri de lucruri! Societatea noastrã asigurã condiþii de participare deplinã a tuturor cetãþenilor tþãri, a tuturor categoriilor sociale, la întreaga viaþã politicã, la conducerea întregii societãþi. Sînt create cele mai largi posibilitãþi ca in cadrul democraþiei noastre muncitoreºti - revoluþionare, sã dezbatem ºi sã soluþionãm, în deplinã unitate, toate problemele privind viaþa, munca, bunãstarea întregii naþiuni, dar ºi independenþa, suveranitatea ºi integritatea patriei.
Este necesar sã respingem cu hotãrire orice acþiuni îndreptate împotriva patriei, a poporului nostru - constructor paºnic al socialismului - a independenþei, a construcþiei noii orinduiri socialiste in România! Sã actionãm cu întreaga rãspundere faþã de prezentul ºi viitorul socialist al patriei noastre, pentru a asigura munca ºi liniºtea întregului nostru popor.
Este de datoria tuturor cetãþenilor Republicii Socialiste România sã acþioneze cu toate forþele împotriva tuturor celor care, în slujba diferitelor interese strãine, a serviciilor de spionaj, a cercurilor imperialiste reactionare, iºi vînd þara pentru un pumn de dolari sau de alte valute (Ion Iliescu si Nastase de 15 ani de zile, fac cadou gratuit terenuri, paduri, case -confiscate cetatenilor romani- si intreprinderi agentilor arabi si internationali care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989.).
Trebuie sã dãm o ripostã hotãrîtã împotriva celor care vor sã dezmembreze România (Lucru deja infaptuit, prin Constitutia din 2003 in care cetateni straini pot cumpara terenuri, paduri si case in Romania, proprietati confiscate cetatenilor Romani de clasa politica de 15 ani de zile.), sã lichideze integritatea ºi independenþa patriei noastre. Este necesar sã sprijinim - în orice împrejurãri - armata noastrã, apãrãtoare de nãdejde a independenþei, suveranitaþii ºi integritaþii þãrii, a construcþiei socialiste, a vieþii paºnice a întregii noastre naþiuni.
Sã acþionãm în aºa fel pentru a nu fi necesarã intervenþiei armatei. Dar, in acelaºi timp, sã nu se admitã, în nici o împrejurare, ca armata sã fie atacatã, sã nu admitem ca ea sã fie opritã sã acþioneze împotriva celor ce creazã dezordine, a celor ce împiedicã activitatea ºi munca paºnicã a poporului! Adevãrata libertate, adevãratul umanism înseamnã a asigura dezvoltarea socialistã a patrici, bunãstarea întregii naþiuni, a asigura independenþa, integritatea þãrii ºi a-i demasca pe toþi aceia care acþioneazã - indifirent sub ce forme - împotriva intereselor patriei, a independenþei, a socialismului în România. Înþelegînd bine gravitatea evenimentelor petrecute la Timiºoara, aceste acþiuni dirijate ºi organizate împotriva patriei noastre, dorese sã asigur intregul nostru popor, întreaga noastrã naþiune, cã atit organele de stat, cit ºi organele de partid vor face totul ºi vor acþiona cu întreaga rãspundere pentru a soluþiona problemele în deplinã colaborare cu toþi oamenii muncii, cu toþi cetãþenii patriei noastre, pentru a face totul ca programele mãreþe de fãurire a societãþii socialiste multilateral dezvoltate sã fie realizate în cele mai bune condiþii. Doresc sã declar, în aceastã searã, în faþa întregii noastre naþiuni cã, în ce mã priveºte, ca fiu devotat al poporului, în munca ºi rãspunderile incredinþate de partid ºi popor, voi acþiona în orice împrejurãri în interesul poporului, pentru bunãstarea ºi fericirea sa, în interesul construcþiei socialiste, al independentei ºi suveranitãþii þãrii. Nu am ºi nu voi avea niciodatã nimic mai presus decît poporul, patria, integritatea României ºi socialismul. Cel mai bun rãspuns pe care il putem da cercurilor reacþionare, acelora care doresc sã distrugã independenþa ºi sã opreascã construcþia socialistã în România este unitatea noastrã, a tuturor, a întregii naþiuni, îndeplinirea în cele mai bune condiþii a programelor de dezvoltare sociala - economicã, de înaintare fermã a patriei noastre, liberã ºi independentã, pe calea socialismului, acþionind cu toatã hotãrirea pentru pace ºi colaborare, pe principiile deplinei egalitãþi în drepturi cu toate naþiunile lumii. Mã adresez tuturor cetãþenilor patriei noastre cu chemarea de a da dovadã de înalt spirit patriotic ºi revoluþionar, de a înþelege cã cele întimplate la Timiºoara constituie acþiuni organizate din timp de cercurile reacþionare, de agenturile de spionaj strãine, care au iniþiat toate acestea împotriva patriei noastre. Sã acþionãm cu toatã rãspunderea în aºa fel, ca nicãieri în þara noastrã sã nu se mai poatã organiza ºi sã nu se mai producã asemenea situaþii. Este necesar, dragi tovarãºi ºi prieteni, cetãþeni ai Republicii Socialiste România, sã dãm dovadã de marea rãspundere ºi inþelepciune a poporului nostru, care în cele mai grele timpuri a dat mari jertfe. Mulþi din cei mai înaintaþi fii ai naþianii noastre ºi-au dat viaþa pentru îndependenþa pentru bunãstarea, pentru integritatea þãrii ºi construcþia socialismului în România. Nu trebuie sã existe nimic care sã împiedice acþiunea noastrã hotãritã pentru a servi poporul, socialismul, viitorul luminos al patriei noastre, al naþiunii noastre.
Vã adresez, dragi tovarãºi ºi prieteni, dragi compatrioþi, chemarea de a intãri colaborarea ºi unitatea, de a face totul pentru libertatea, pentru construcþia socialismului, pentru bunãstarea poporului, pentru integritatea ºi independenþa României.,,

Ceausescu a vorbit la fel ca, in Biblie, iar  tot ce a spus Ceausescu in 21 decembrie 1989, acum s-a adeverit.
De asemenea trebuie facuta precizarea ca, in perioada aceea  cu un salariu se tinea o familie cu  2,3 sau mai multi copii, se plateau datoriile la stat si nu exista saracia  si foametea de azi. Nu exista genocidul si holocaustul instaurat in Romania dupa lovitura  de stat din decembrie 1989. Genocid si holocaust impus de serviciile secrete internationale angajati in institutiile statului Roman.

                                                             VA URMA

baaron

ARESTAREA  LUI  CEAUSESCU  SI FOSTULUI APARAT DE CONDUCERE COMUNIST-COMITETUL  POLITIC EXECUTIV SI UCIDEREA  LUI MILEA

21 decembrie 1989,, Ceausescu vorbeste participantilor la miting, se aud focuri de arma. La mitingurile lui Ceausescu, echipa de sonorizare utiliza o banda de magnetofon cu urale, aplauze si lozinci, amplificate prin statii in intrega zona. O echipa alcatuita din oameni ai securitatii instalata  in podul Ateneului s-a cuplat la reteaua de amplificare a Pietii Palatului  si in plina cuvantare a lui Ceausescu a introdus in  statie o  banda  sonora inregistrata, la represiunea manifestantilor din fata Catedralei din Timisoara. Pe banda se aud  tipete de femeie, rapait de mitraliere si scrasnete de senile de tancuri. Cei prezenti la miting aud rapaitul  de gloante si urletul femeilor care vine dinspre Piata Victoriei, dar cel mai mult a ingrozit participantii la miting zgomotul infricosator care venea de sub pamant din tunelurile sunterane.
Aceste zgomote proveneau de la TAB-uri din tunelurile si galeriile subterane care transpotau unitatile speciale ale securitatii. Manifestanti aflati la miting in Piata Palatului intra in panica si incep sa se retraga din piata. Ceausescu, nu intelege ce se intampla si striga:
,, Stati linistiti tovarasi,,.
Striga si Elena Ceusescu, dar prea tarziu, mitingul s-a terminat.
Manifestantii au fugit din Piata Palatului. O mica parte din ei au ocupat Piata Universitatii, formand un mic nucleu de rezistenta.
Zona din jurul Pietei Universitatii a fost incercuita imediat cu cordoane de militeni care se gaseau la intarea strazilor Dobrescu, Ion Campineanu, Biserica Enei, Edgar Quinet Bd. Elisabeta (in zona str. Academiei), Doamnei, Bd. IC Bratianu, Piata Roseti si Batistei. Acestia nu lasau sa intre alti cetateni in Piata Universitatii, pentru a nu se mari numarul protestatarilor, dar s-a dovedit ca aceste cordoane nu isi avea eficienta. Cetatenii care ajungeau in Piata Universitatii stateau pe trotuare si asistau la cativa cetateni precum: Dumitru Dinca, Nica Leon si alti, care aruncau cu pancarde si betele de la pancarde in TAB-ul care trecea prin Piata Universitatii si strigau: Jos Comunismul, Jos Ceausescu si altele.
Ora 13, a inceput sa creasca numarul protestatarilor, odata cu venirea studentilor in Piata Universitatii. Se striga in continuare Jos Comunismul, Moarte Dictatorului, dar de data aceasta protestatarii se asezau in genuchi si cantau: Desteapta-te  Romane. TAB-urile nu mai intra in Piata Universitatii.
Ora 15,30, 36 de transportoare blindate sosesc la sediul CC al PCR.
Ora 16, zona Intercontinental este blocata de Securitate, subunitatile de infanterie nu pot trece de barajele trupelor de Securitate de pe strazile adiacente.
Ora 16,30, se petrece accidentul cu camionul de la Sala Dalles scapat de sub control care omoara 7 persoane. Militari din zona Bd. Magheru au deschis foc – in plan vertical, pentru  imprastierea manifestantilor.
Ora 17,  in zona Primariei Generale a Capitalei se formeaza un nou nucleu de agitatori, compus, din turistii sovietici membri ai unitati GRU(serviciului secret militar sovietic), care au foast vazuti si la Timisoara, care au coborat din autoturisme Lada si Dacia cu numere de TC. Nucleul alcatuit din turistii sovietici instiga multimea de curiosi sa formeze o coloana care sa urce spre Piata Universitatii.
Ora 17,15, turistii sovietici si o parte a multimi prezente in acel moment in zona Primariei Generale a Capitalei au plecat spre Piata Universitatii.
   Ora 22, derapeaza camionul cu butoaie de motorina si are loc incendierea baricadei de la "Dunarea", si  accidentarea TAB-ului.
La fel a procedat Ion Iliescu si SRI-KGB la mineriade, au pus militienii sa dea foc la autobuze.
Renumitul revolutionar Dan Iosif nu a fost vazut in 21 decembrie 1989 in Piata Universitati. Dan Iosif nu apare in grupul de manifestanti de la barajul de la Intercontinental, exista casete video in acest sens, Dan Iosif nu figureaza in aceste imagini. Probabil Dan Iosif a stat ascuns ca  boschetari , prin boscheti de langa Dunarea.
Ora 22,30, dinspre Piata Romana veneau TAB-uri care trageau cu trasoare in aer pentru a imprastia protestantii din Piata  Universitatii. Lunetisti postati pe acoperisiul blocului Dalles  de vizavi de Intercontinetal pe  coltul dintre str. Batistei si Bd. Balcesu trageau in protestanti, in gat si cap. La subsolul blocului exista o intrare in galeriile si tunelurile subterane ale Bucurestiului controlate de SRI-KGB.
Ora 1 noaptea. TAB-urile ajung in dreptul Facultatii de Geografie si trag in oamenii care se aflau pe strada Edgar Quine, amprentele lasate de cartuse pe zidurile facultatii de geografie sunt prezente si azi.
TAB-urile ajung in intersectia Pietii Universitati si trag focuri de arma in directia Bd. Elisabeta.
A fost incercuita Piata Universitatii de scutieri  si au inceput bataile si arestarile protestatarilor. In statia de metrou din Piata Universitati unde au fost batuti si mutilati salariati ai metroului Bucurestean.
22 decembrie 1989, gen. Militaru Nicolae  a reusit sa stabileasca legaturi cu gen.Victor Atanasiu Stanculescu, gen. Neagoe, seful Garzilor patriotice Ccorneliu Parcalabescu,  ofiteri si subofiteri sublocotenent Dumitru Iliescu (comandant de TAB care traga in cetatenii romani aflati in Piata Universitatii in 21 decembrie 1989, devenit ulterior general si revolutionar care a primit  Medalia Revolutia Romana din Decembrie 1989, implicat si in traficul de motorina de la Jimbolia) care asigura securitatea sediului CC al PCR  si sediului Consiliu de Stat.
Ora 7, Nicolae Ceausescu   l-a convocat pe gen. Milea la el in cabinet pentru  a discuta despre situatia din Piata Universitatii. La sedinta participa Constantin Dascalescu, Iulian Vlad, Emil Bobu siTudor Postelnicu.  Ceausescu cand a auzit ca au fost impuscati peste 300 si au fost arestati peste o mie de cetateni, in Piata Universitatii, vroia sa plece in Piata Universitatii sa le vorbeasca cetatenilor revoltati.
Ora 8,30, gen.Victor Atanasiu Stanculescu, Gelu Voican Voiculesu, Corneliu Parcalabescu, col. Lazarescu, Nicoltoiu, Apostoiu, gen. Mugurel Florescu si alti, intra in cabinetul lui Nicolae Ceausescu si sub amenintarea armelor trec sub arest persoanele prezente in acel moment in cabinetul lui Nicolae Ceausescu, Constantin Dascalescu, Iulian Vlad, Emil Bobu, Tudor Postelnicu si  gen. Vasile Milea.    Ii se cere lui Ceausescu sa renunte la Presidentia Romaniei. Dupa un dialog de negociere a situatiei in care gen. Victor Atanasie Stanculescu ii informeaza ca, armata si poporul sunt cu ei si trebuie sa le predea puterea in liniste si fara varsare de sange. Incep incaierari intre cei prezenti si atacatori. Se trag focuri de arma. Gen. Iulian Vlad si gen. Neagoe trec de partea atacatorilor. Gen. Milea reuseste sa fuga din cabinetul lui Ceausescu si ajunge in camera 621, la etajul 6.
Ora 9, gen. Milea, incerca sa vorbeasca cu sotia la telefon, dar este atacat de Gelu Voican Voiculesu, seful Garzilor patriotice Corneliu Parcalabescu, plutonier Iulian Manole (membru al Garzilor Patriotice) si alti. Gen. Vasile Milea se lupta cu atacatorii, este lovit la cap si tintuit la pamant cu fata in sus si impuscat in piept de la o distanta de 10 cm, glontul iese din corp prin spate.
Sotia gen. Milea, Nicoleta Milea marturiseste ca a asistat prin telefon la asasinarea sotului sau:
,,Eram la Predeal. Banuiesc ca  era sotul meu, nu am auzit nici o voce in telefon. El era  cu siguranta, pentru ca il cunosteam dupa respiratie. Respira foarte greu. Eu tipam la telefon disperata, nu stiam ce se intampla. Am  intrebat:
-Val tu esti?.
Apoi a fost un moment de liniste, pe urma o lupta si un zgomot de lovituri. Dupa care s-a auzit o impuscatura. Pana la urma cineva a preluat  telefonul si mi-a spus:
-Doamna, stati linistita, zgomotele si impuscatura s-au auzit din strada.
Si a inchis telefonul. N-am apucat sa spun nimic, eram socata. Si nici nu am recunoscut vocea aceea. Am auzit moartea sotului meu la telefon.,,                   
In strada circula zvonul ca, gen. Milea s-a sinucis. In realitate gen. Milea a fost ucis de cei care au organizat lovitura de stat. Se zvoneste ca in locul gen. Milea, Ceausescu la numit pe gen. Victor Atanasie Stanculescu. In realitate gen. Victor Atanasie Stanculescu l-a arestat pe Ceausescu in sediul CC al PCR si a preluat controlul asupra Armatei si MI.
Ora 11,  gen Victor Atanasie Stanculescu ii da ordin capitanului Marius Tufaru (ofiterul de transmisiunii radio, care avea legatura cu unitatile si armata pe teritoriu) ca unitatile speciale ale securitatii sa se retraga in galeriile si tunelurile subterane ale Bucurestiului (pe unde venise) in asteptarea altor ordine si dispozitii militare.
In aceste tuneluri si galerii subterane unitatile speciale ale securitatii au primit apa si hrana. 

baaron

In Bucuresti exista ramificatii tuneluri si galerii subterane controlate de SRI-KGB care fac legaturi intre institutiile statului Palatul  Cotroceni, Casa Poporului (s-a aprobat construirea Catedralei Manturii Neamului in spatiul verde de langa Casa Poporului, dar deocamdata nu se poate construi in acesta locatie deorece exista tunelul subteran de legatura cu sediul Senatului Romaniei), Senat (la Senat exista si iesire exterioara in spatiu verde din partea stanga a statui lui Corneliu Coposu), Guvern , M.Ap.N,  Str. Batistei -Consulatul Ambasadei SUA, Inalta  Curte de casatie si Justitie,  Bd. Nicolae Balcescu – (subsol nr. 24, sc.C), Str Ion Campineanu nr. 6 (cladire a securitatii), Calea Victoriei (la parterul acestor cladiri existau nuclee ale unitatilor speciale ale securitatii, dotate cu tehnica de supraveghere, ascultare si inregistrare), str. Ion Brezoianu, Hotel Bucuresti – (membri ai unitatilor speciale ale securitatii au iesit din tuneluri si galeriile subterane de sub Hotelul Bucuresti dupa ora 21 si au ucis cetatenii aflati in fata hotelului).   
Tunelurile si galeriile subterane au ramificatii care ajung la diferite cazarmi, sedii ale Politiei, Jandarmeriei, Scoala securitatii de la Baneasa, Ambasada Rusiei, Aeroportul Otopeni, si altele.
Trupele motorizate s-au retras spre cazarmi pe str. Stirbei Voda. 
Ora 12.10 sotii Ceausescu sub paza militara, parasesc CC al PCR cu elicopterul pus la dispozitie de gen. Victor Atanasie Stanculescu, care ajung pe Aeroportul din Bacau si de aici la Moscova.
Interesant este de mentionat faptul ca, dupa ce elicopterul a parasit acoperisul sediului CC al PCR s-au aruncat din elicopter manifeste anti-Ceausiste.
Dupa plecarea sotilor Ceausescu, gen. Victor Atanasie Stanculescu se retrage la sediul Ministerului Apararii Nationale unde avea legaturi telefonice directe cu Moscov-Gorbaciov , si contact permanent cu gen. sovietic-rus Piotr Lusev. Cetatenii revoltati intra in cladirea Comitetul Central al PCR.
Acesta este momentul in care intra in scena loviturii de stat  Dan Iosif. Acesta apare in balconul CC al PCR, alaturi de Petre Roman, Mircea Diaconu si alti.
Gelu Voican Voiculesu este numit Seful Consiliului Sigurantei Nationale de gen. Victor Atanasie Stanculescu si intocmeste Ordinul nr. 1/1989 scris de mana si care nu are numar de inregistrare, in care se stipuleaza ca:
Raman toate directiile cu urmatoarele modificari.
Directia a IV –a va fi incadrata  cu ofiteri M.Ap.N. loiali Revolutiei. Actuala  incadrare  va fi redistribuita  la unitatile M.Ap.N. ca ofiteri trupa sau specialisti, conform pregatiri acestora. Prima masura va consta in eliberarea de catre ofiteri CI  a birourilor ocupate, o data cu documentele aflate asupra lor. Aceasta documentatie  va fi predate organelor de comanda    a unitatilor. Personalul Directiei a V-a  (directia de paza  a lui Ceusescu si a demnitarilor care avea si o structura informativa) se demite din functie, cadrele fiind trecute in rezerva, cu exceptia    acelora  care s-au dovedit loiali prin misiunile indeplinite.  Situatia de mai sus  se extinde    si asupra directiei a VI-a  (Cercetari penale). Locurile ramase vacante vor fi completate  cu cadre provenite din procuraturile civile.
Ordinul 1/89 este comunicat de gen. Victor Atanasiu Stanculescu tuturor unitatilor speciale ale securitatii.
Ora12,25 Col. Dumitru Burlan (sosia lui Nicolae Ceausescu)  a vrut sa intre in CC al PCR la Directa V. Pe masa avea o mapa  in care lasase  5 000 lei, dati de un prieten caruia ii cumparase un congelator cu doua zile  inainte. Bani pe care trebuia sa-i duca acasa nevestei.
Col. Dumitru Burlan a vrut sa intre prin str. Boteanu, pe la garaj, dar este oprit de maiorul Buciu care ii spune:
,,Tovarasu` colonel, veniti va rog peste vreo ora, ca acum nu puteti sa intrati: locotenent colonel Tudor  si capitanul  Ciobanita   sunt inauntru  si predau Directia V catre Ministerul Apararii Nationale,,.
Directia V  trece in subordinea M.Ap.N., adica in subordinea gen.Victor Atanasie Stanculesu, Gelu Voican Voiculescu, gen. Nicolae Militari, gen. Virgil Magureanu si Ion Iliescu.
Ceausescu fugise de un sfert de ora  si Directia V se preda.
,,Ma Buciule, da` tie  nu ti-e frica sa stai aici? Cum stai tu aici, in vacarmul asta? Cum sa mai vin eu peste o ora?,,
,,Tovarasu` colonel, nu-i nici o problema.,,
Scoate  portofelu si-mi arata:
,, Eu am legitimatie de revolutionar!,,
Cu poza, Republica Socialista Romania, Buciu Gheorghe, revolutionar.
,, Buciule cine ti-a dat-o? Ca vreau si eu sa circul liber, sa nu ma intrebe unul si altul de vreo problema...,,
,,Stiti dvs.  ca mai scriam si eu cate o poezie, sunt bun prieten cu Aurel Dragos Munteanu (agent SRI-KGB, CIA si mason) si el mi-a dat-o. Stau aici sa predam Directia V catre M.Ap.N., iar la  ora 16  trebuie sa fiu la Televiziune, sa ma intalnesc cu el acolo.,,
,,Bine Buciule...,,
Maiorul Buciu a fost impuscat la Televiziune fiind singurul ofiter din cadrul Directiei de Securitate  si  Garda care a murit in decembrie 1989.
Gen. Neagoe care fusese arestat numai aparent odata cu Ceausescu de catre gen. Victor Atanasie Stanculescu si gasca lui.  Dupa plecarea lui Ceausescu, gen. V.A. Stanculescu ii pune la dispozitie gen. Neagoe un TAB cu care acesta se deplaseaza la o amanta pe Banu Manta.
La televizor, se striga:
,,Unde-i primul terorist al tarii?,,
De la amanta, gen Neagoe este luat cu TAB-ul  si dus la Ministerul Apararii pentru viitoarele actiuni teroriste, conducand din M.Ap.N. ofiterii Directiei V, prin tunelurile si galeriile subterane ale Bucurestiului sa atace soldatii si cetatenii aflati in strada in noaptea de 22 -23 decembrie 1989.
O parte a ofiterilor din Directia V  au fost prezenti la obiective in 21 si 22 decembrie 1989: Marea Adunare Nationala, Palatul Victoria, CC al PCR si Consiliul de Stat. In aripa din dreapta a Consiliului de Stat se afla Muzeul de Arta, iar ofiteri din Directia V in zilelelde 21-22 decembrie au carat la subsol toate operele de arta. Se stia cu o zi mai devreme ca, se va trage cu tunul  in  acest sector si de aceea au fost mutate acele opera de arta.
O parte a cetatenilor revoltati sunt manipulati si directionati spre televiziune (la subsolul TVR se aflau 400 de soldati, din 11 decembrie 1989 care nu au intervenit sub nici o forma impotriva manifestantilor), radio, locuinta lui Nicolae Ceausescu. La Directia Generala de Securitate au fost sigilate documente de comisii mixte  ale Armatei si revolutionarilor intocmindu-se  o situatie a fisetelor metalice si a incaperilor in care  acestea  erau  amplasate.
Manipularea manifestantilor in aceasta perioada este identical cu manipularea minerilor din timpul mineriadelor, utilizata de membrii SIE, SRI-KGB, DIA imbrcati in mineri.
De asemenea,  soldatii au fost manipulati si directionati in diferite orase ale Romaniei, in alte obiective de cat cele stabilite initial. In a cest sens, gen Degeratu  de la Cluj, spune ca:
,,Cert este ca, aproape nici una din subunitatile  care au actionat la Cluj n-a ajuns in locurile in care trebuia sa ajunga. Nu stiu nici astazi, asa cum n-am stiut nici atunci, de ce  a ajuns subunitatea cpt. Carp Dando, cea de la care a pornit primul incident, doar in intersectia din fata librariei de la Universitate. Ea ar fi trebuit sa ajunga la vreo 300 de metri mai incolo, la primaria Municipiului.,,
Cpt. Carp Dando spune ca:
,,Pe traseu am primit ordin sa ma duc acolo.,,
Minerii folositi la mineriade de SIE, SRI-KGB, DIA si Ion Iliescu au fost directionati spre sedii de partide si anumite locuinte.
Ora 12,45, incepe inabusirea in sange si confiscarea Revolutiei din decembrie 1989 din Romania o data cu numirea lui Ion Iliescu pe lista Comitetului Frontului Salvarii Nationale dupa terasa de beton de la sediul Radio.
Cetatenii aflati in fata cladiri Radio, nu sunt de accord cu numirea lui Ion Iliescu pe lista Comitetului Frontului Salvarii Nationale. Se striga, fara comunisti. Multimea este mintita de Ion Iliescu, precum ca, Ion s-ar fi impotrivit, ca Ceausescu sa-i cumpere Elenei Ceausescu un inel de aur, de la Paris. Poporul moare de foame si el cumpara inele de aur, si pentru acest lucru Ion a fost indepartat de Ceausescu din Guvernul Romaniei. Minciuna ordinara este aceptata cu bucurie, dar si Ion Iliescu.
0ra 13, Ion Iliescu director la Editura Tehnica este invitat la Ministerul Apararii Nationale de gen.Victor Atanasie Stanculescu deoarece este cautat la telefon de Mihai Gorbaciov.
Ion Iliescu se deplaseaza la sediul Ministerului Apararii Nationale unde existau legaturi telefonice cu Moscova si  cu tarile membre ale Tratatului de la Varsovia si fir direct cu Gorbaciov care ii cere lui Ion Iliescu sa se subordoneze  gen. Piotr  Lusev care conducea operatiunile din Romania.
Ion Iliescu de la aparatul  cu nr. 261 a luat contact cu toti comandantii Armatei si Securitatii  asigurandu-si sprijinul lor, apoi a convocat o  reuniune pentru ora 15, in biroul Ministrului Apararii Nationale, in biroul gen. Victor Atanasie Stanculescu.
Dupa aceste comvorbiri Ion Iliescu pleaca la Televiziune.
Ora 13, 30, Televiziunea incepe sa emita din Stdioul 4, cu spijinul Securitatii care a preluat controlul Televiziunii.
In Studiol 4 isi fac aparitia persoane invitate de Securitate in mod special, artisti, regizori- Sergiu Nicolaescu, poeti, filozofi, dizidentul Mircea Dinescu,  gen. Militaru, Petre Roman, Silviu Brucan si alti,  care fac declaratii pline de entuziasm.
Acesta este momentul decisiv, scapasem de Ceausescu care a luptat singur impotriva imperialismului international, Moscovei si KGB-ului sovietic si plini de fericire am devenit sclavii Moscovei, Americanilor, Evreilor si Arabilor fara casa, fara familie, fara serviciu, fara indentitate, fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei, saraciti si infometati, mai mult le-au fost facute cadou case terenuri, paduri si intreprinderi, pe deasupra suntem vanati cu Politia, Parchetul si Justitia, iar numerosi cetateni romani sunt ucisi in locuinte, pe strada si in puscarii.
Ora14 apare la Televiziune Ion Iliescu, pazit cpt. Mihai Lupoi (omul lui V.A. Stanculescu), vorbeste de fuga dictatorului Ceausescu cu elicopterul si urmarirea lor si de viitoarele actiuni teroriste pentru eliberarea lor. Toate aceste vorbe aveau scopul de a mentine panica in randul cetatenilor, sugerandu-li-se pericolul   pe care  il reprezinta Ceausescu daca nu este prins si ucis.
Prima minciuna ordinara invocata de Ion Iliescu, atunci cand face referire la viitoarele actiuni teroriste ale sustinatorilor lui Ceausescu, pentru eliberarea sotilor Ceausescu. Minciuna ordinara intrucat ofiterii de securitate, adica teroristi, la care face referire Ion Iliescu, nu mai aveau voie sa poarte arme acasa din ordinul lui Ceausescu din 17 decembrie 1989. Armele erau depuse la rastel si numai cand plecau in misiune primeau armele, iar Directia V trecuse in subordinea M.Ap.N. cu doua ore mai devreme.
Ion Iliescu  cheama oamenii responsabili la ora 17 la CC al PCR pentru formarea Comitetului Frontului Salvarii Nationale.
Ulterior in cei 15 ani de zile,  Ion Iliescu aparea la Televiziune la emisiuni de stiri in mod special pentru a  transmite informatii cetatenilor sovietici-rusi adusi la studii gratuite in Romania pentru a participa la actiuni KGB-iste indreptate impotriva statului si poporului Roman.
Ora 14,45 Ion  Iliescu reapare la Studioul 5 si apeleaza la membri de partid care nu intinase nobilele idealuri ale socialismului sa vina la CC al PCR la formarea Comitetului Frontului Salvarii Nationale, adica sa participe la jefuirea Romaniei, la sprijinirea KGB-ului sovietic-rus si Moscovei.
Ion Iliescu, gen. Militaru, Petre Roman, Mihai Lupoi si Silviu Brucan parasesc Televiziunea.
Securitatea inchide Studioul 4 si 5, pe motiv ca, sa incins aparatura, de fapt  cu ajutorul figurantilor artistilor, regizorilor, poetilor, filozofilor, dizidentului Mircea Dinescu,  gen. Militaru, Petre Roman, Sergiu Nicolaescu, Silviu Brucan si altora,  s-a acreditat imaginea  lui Ion Iliescu ca slavator al Romanilor. Securitatea nu mai aveau nevoie de figuranti.
Ora 15,15 Ion Iliescu, gen. Militaru, Petre Roman, Mihai Lupoi si Silviu Brucan ajung cu intarziere la M.Ap.N.
Sedinta secreta  de la M.Ap.N. debuteaza   intr-o stare de neliniste, deoarece numerosi ofiteri se intrebau ce cauta Ion Iliescu, un civil printre ei. 
Gen Stanculescu, Chitac, Mortoiu si alti, il sustin pe Ion Iliescu si ca este necesar sa-l lase sa vorbeasca. Ion Iliescu  solicita crearea unui organism  provizoriu, care sa preia puterea in tara, pana la viitoarele alegeri si ii numeste pe gen. Guse, seful Statului Major  General, sef al  comandamentului central al revolutiei, iar adjunct pe gen. Chitac. In acel moment Ion Iliescu era directorul unei edituri de stat, dar numit de Moscova sa preia conducerea  in Romania.

baaron

Ora 17, Ion Iliescu, gen. Iulian Vlad, gen. Militaru, gen. Guse, Brucan, Roman si  cpt. Lupoi ajung la CC al PCR, iar cpt. Lupoi deschide drumul prin multime grupului Ion Iliescu.
Ion Iliescu ajunge in balconul CC al PCR.  Ion Iliescu saluta  multimea cu semnul victoriei si se prezinta drept sef al Comitetului Salvarii Nationale. Multimea este nemultumita de prezenta unui veritabil comunist in tribuna CC al PCR. Ion Iliescu  pentru a linisti  multimea, spune:
,,Securitatea nu mai exista. Trupele Ministerului de Interne au fost subordonate Armatei,,(prin Ordinul nr. 1/1989 scris de mana de Gelu Voican Voiculesu).
Multimea este si mai nemultumita de vorbele lui Ion Iliescu, fapt ce detremina intreruperea discursului lui Ion Iliescu.
Gen.  Guse intervine salvator ca reprezentant al Armatei si reuseste pentru moment sa calmeze multimea. Ion Iliescu este sfatuit de cei din grupul sau sa iasa in fata si sa castige multimea din piata de partea  lui.
Ion Iliescu revine la microfon si face promisiuni populiste precum:
,,Dictatorul va fi dus in fata justitiei,,.
Multimea nu reactioneaza la promisiunile lui Ion Iliescu si atunci anunta:
,,Vom trece acum la formarea conducerii provizorii,,. 
Ion Iliescu abandoneaza balconul CC al PCR, (unde se instaleaza Dumitru Mazilu)si se baricadeaza in camera  226 de la etajul 2, lasandu-l  paznic la usa pe Cazimir Ionescu, iar in interior pe acelas post  pe cpt. Mihai Lupoi.
In aceasta camera nu intra decat persoane agreate de Ion Iliescu si anume: Dumitru Popescu, Sergiu Nicolaescu, col. Gheorghe Ardeleanu (seful unitatilor antitero-USLA), Virgil Magureanu si alti care deja erau pe lista cu: ,,persoane care ar putea ocupa posturi de raspundere,,.
Timp de 15 ani de zile Ion Iliescu a numit oameni in institutiile statului Roman (Melescanu, Magureanu,Timofte, Roman, Vacaroiu, Talpes, Stolojan, Basescu, Fulga, Vozganian, Duvaz, Oprescu, Geoana, Nastase, Ghelaru, Vadim, Paunescu si alti), oameni care au executat si executa ordinele Moscovei, in special cetateni sovietici-rusi care au facut studiile gratuite in Romania.
Trebuie mentionat un lucru foarte interesant care indica faptul ca, tot ce s-a intamplat in Romania dupa decembrie 1989, este prezentat de Ion Iliescu intr-un articol din 1987 intitulat; Creatie si Informatie  in care scrie ca:
,,Este necesar sa introducem  restructurarea,,.
Adica ce se practica de 15 ani de zile in Romania, si anume, perestroika-gorbacioviana, mai clar, inlocuirea cetatenilor sovietici-rusi imbatraniti si chiar a cetatenilor romani din institutiile statului roman cu cetateni sovietici-rusi.
In aceasta camera 226 din CC al PCR, Ion Iliescu ii spune gen. Guse:
,, Vom rezolva treaba, asa cum  s-a discutat  cu Victor(Stanculescu),,.
Ion Iliescu se referea la diversiunile si crimele care urmau sa se produca, adica mii de morti si raniti care au aparut dupa 22 decembrie 1989 in toata Romania, dupa instalarea lui Ion Iliescu la conducerea statului Roman.
Intre timp cei care au organizat lovitura de stat  dezbateau  aprins tema firmei cu care sa se infatiseze in fata natiunii.
Gen Miltaru zice:
,,Domnule sa ramanem la Frontul Salvarii  Nationale,,.
Si adauga:
,,Frontul Salvarii Nationale exista de sase luni,,.
Ion Iliescu pentru al sustine pe  gen. Militaru  informeaza pe cei din camera  ca, el deja a luat legatura cu Moscova si Gorbaciov, de la Ministerul Apararii Nationale pentru a-i lamuri:
,,Cine suntem si ce vrem,,.
Ora 18 incepe isteria cu teroristi care sunt peste tot si trag asupra cetatenilor, lucru neadevarat, era numai o intoixcare televizata asupra unui inamic care in momentul acela nici nu exista in realitate si a fost intretinuta de anumite persoane din CC al PCR, si de unii lucratori  din Radio si TVR, precum  Teodor  Brates.
In realitate Securitatea exista si se pastreaza aceeasi structura, ulterior dupa inabusirea in sange si confiscarea Revolutiei din decembrie 1989 se procedeaza la inlocuirea  Directiei  V care devine Serviciul de Protectie si Paza.
Ora 19  Dumitru Mazilu si alti, aflati in balconul CC dactilografiaza pe o hartie scrisa de mana proclamatia  catre tara, se fac corecturile si acordurile.
Ora 20, Brucan modifica proclamatia  compusa de Mazilu si o numeste Comunicat, in care strege ultima idée:
,,Asa sa ne ajute Dumnezeu,,.                                 
Pe motiv ca ii aminteste de monarhie. 
Ora 20,15 Ion Iliescu vrea sa transmita la Radio si Televiziune din CC al PCR, Comunicatul catre tara, dar legaturile telefonice sunt intrerupte de gen. Victor Atanasie Stanculesu din Ministerul Apararii Nationale, singura legatura telefonica este cu  M.Ap.N cu Victor Atanasie Stanculescu. Gen. Guse ii solicita lui Victor Atanasie Stanculescu o tancheta la solicitarea lui Ion Iliescu pentru a-l transporta pe Ion Iliescu si cativa membri ai CFSN Silviu Brucan, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman si alti, la Televiziune pentru a transmite Comunicatul catre tara.           
Ora 20,30  Ion Iliescu, Silviu Brucan, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, gen. Militaru si alti, se urca in tancheta sa se duc la Televiziune, dar in realitate se duc la Ministerul Apararii Nationale,  unde sunt asteptati de gen. Victor Atanasie Stanculescu, gen. amiral Cico Dumitrescu,  gen. Mihai Chitac si alti.
Ion Iliescu preia comanda intregi puteri de stat si coordoneaza toate actiunile, securitatii, armatei si Ministerului de Interne si scoate din tunelurile si galeriile subterane din Bucuresti controlate de SRI-KGB, unitatile speciale ale securitatii.
Ora 21 dupa plecarea lui Ion Iliescu de la CC al PCR, s-au stins luminile in Bucuresti si unitatile speciale ale securitatii au inceput sa traga in soldati si cetateni aflati in Piata Palatului, Radio, Televiziune, Ministerul Apararii Nationale si pe strada in tot Bucurestiul. Lucrul acesta se intampla si in alte orase din Romania. 
Teroristi (adica, unitatile speciale ale securitatii) trimisi de Victor Atanasie Stanculescu la Palatul Regal, prin tunelurile si galeriile subterane, trag asupra soldatilor si cetatenilor aflati in piata.
Gen.Guse ii solicita  tancuri gen. Victor Atanasie Stanculescu pentru a zdrobi cuiburile de teroristi de la Palatul Regal, teroristi trimisi de V.A. Stanculescu prin galeriile si tunelurile subterane ale Palatului Regal.
Apar tancurile care trag rafale de mitraliera si proiectile asupra  Palatului regal. Datorita tirurilor tancurilor i-a foc ultimul etaj al  Palatului Regal (Se trasese in locul unde Directia V mutase in zilele de 21 si 22 decembrie 1989 tablourile la subsol.). Gen. Gusa cheama pompierii. Tirurilor tancurilor au fost indreptate si spre Biblioteca Centrala Universitara. De la aceste institutii au disparut  valori incontestabile ale Romaniei in perioada loviturii de stat.
Gen. Guse spune din sediul CC:
,,Teroristii  sunt elevii ai scolii de securitate de la Baneasa,,.
Cativa dintre ei au devenit luptatori in Revolutia din 1989, si anume: elev plutonier  Cobianu Aurel, elev sergent Dragomir  Marian, elev sergent  Manescu Gabriel,  elev plutonier  Pinzariu  Corneliu  Mihai, elev caporal Pop Daniel si alti.


baaron

                          TERORISTII DIN 22-23 DECEMBRIE 1989

Ion Iliescu avea nevoie de cat mai multi morti, raniti si cat mai multe distrugeri, pentru acreditarea  notiunii de revolutie si nu de lovitura de stat, intrucat lovitura de stat se incheiase in dimineata zilei de 22 decembrie 1989 cand a avut loc arestarea lui Ceausescu si uciderea gen. Milea care nu a vrut sa tradeze statul  si poporul Roman si pe Ceausescu.
Aceasta actiune militara indreptata impotriva statului si poporului Roman, a fost numita revolutie si nu lovitura de stat, pentru a se putea jefui Romania, pulveriza industria si economia Romaneasca si a infaptui restructurarea perestroika-gorbacioviana. Lovitura de stat insemna asumarea raspunderilor politice si economice, nu se mai putea jefui Romania si  infaptui restructurarea perestroika-gorbacioviana. 
Asa, s-a intamplat si la renumitele mineriade, SRI-KGB a atacat, arestat, mutilat si ucis numerosi oameni pentru a da vina pe cetatenii Bucuresteni si pentru a se acredita necesitatea actiunilor teroriste ale lui Ion Iliescu  si PSD indreptate impotriva Bucurestenilor.
Unitatile speciale ale securitatii si DIA erau organizate  in mai multe grupe:
- Scoala Militara  a Securitatii de la Baneasa alcatuita din 2000 de ofiteri,
- Unitatea Speciala pentru Lupta Antiterorista-USLA  condusa de col. Ardeleanu alcatuita din 1 600 de ofiteri, Dan Gheorghe, Cristian Calinoiu, Gheorghe Ghiorghina, Aurelian Neferoiu,
- Directia IV a securitatii, Aldea, Apavaloaie, Vasile Badea,  Doru Blaj,  Otelea (fiul generalului Otelea  de la Clubul sportive Steaua), Sobolu, George Sotir, Teodor,
- Directia V- Directia de Securitate si Garda condusa de gen. Neagoe alcatuita din 648 de ofiteri, col Apostolescu, Tiberiu Simon
- Securitatea Municipiului Bucuresti condusa de col. Goran alcatuita din 350 de ofiteri, Ion Botofei, Dumitru Diaconescu care au trecut in subordinea M.Ap.N.
- Unitatea 404, (DIA) de la Buzau,  parasutisti ,,Trupe de cercetare diversiune  in spatele frontului inamic,, , conduse de maiorul Ghergulescu si col. Trutulescu, 
- Unitatea 0110 specializata pe spatiul sovietic-rus, anti-KGB, col. Cornel Caraba, Ion Dragoi, Vasile Lupu, Constantin Serban, unitatea cu care se lauda in decembrie 1989, V. A. Stanculescu ca el cu aceasta unitate 0110 cucereste Bucurestiul in 3 ore.
- Unitatea 107/AVS (apot valutar special), Costantin Anghelescu
- Unitatea 0225 col. Alexandru Avram, Ristea Priboi
Trebuie facuta precizarea  ca, aceste unitati speciale au participat si la revolta de la Brasov, o maifestatie muncitoreasca care a adunat  rapid  nemultumitii orasului intr-o zi de duminica, 15 noiembrie 1987 in care avea loc alegeri. De fapt atunci s-a facut o repetitie generala la ce urma sa se produca in decembrie 1989, iar Gorbaciov  daduse semnalul acestei revolte prin vizita facuta in Romania cu cateva luni in urma. Dupa 15 ani col. Ristea Priboi agent SIE UM 0199 unde a activate pana in 1988, a fost recunoscut de un muncitor din Brasov precum ca, col. Priboi a participat la inabusirea revoltei din Brasov.

Cine nu platea salariile muncitorilor si infometa poporul in perioada comunista-sovietica ? Securitatea.

Si pentru ce nu platea salariile muncitorilor si infometa poporul?
Securitatea avea nevoie de masa de manevra pentru inlaturarea lui Ceausescu, deoarece nu putea jefui Romania si poporul Roman pentru ei si familiile lor din cauza lui Ceausescu.
Cine a dat afara din serviciu si din case cetatenii Romaniei dupa decembrie 1989? Securitatea.
Cine jefuieste Romania dupa decembrie 1989?  Securitatea.
Aceste unitati militare erau pregatite in tehnicile razboiului de tip gherila  urbana, lunetisti dotati cu cele mai moderne pusti automate (raza infrarosii) care puteau actiona si noaptea care au ucis cetateni Romani cu cartuse trase in cap si gat. Asa cum s-a intamplat in 21-22 decembrie1989 in Piata Universitatii.
Acestia au actionat  dupa un plan care prevedea ocuparea principalelor abiective strategice AEROPORTUL OTOPENI, CC al PCR, Televiziunea, Radioul si M.Ap.N, inclusiv in cladirile inconjuratoare unde isi puteau palasa pustile, dispuneau de mijloace de comunicare, transport civile si militare, depozite de munitii si locuri de intalnire, inclusiv tunele sub pamant in care intrau si ieseau cu mare mobilitate.
Unii ofiteri aveau doua indentitati si chei de la doua apartamente in care se aflau congelatoare cu alimente, haine civile si munitii.
Aceste unitati speciale ale securitatii au fost teroristi din seara de 22 decembrie 1989 agenti romani, rusi si arabi care au ocupat pozitii pe strazile capitalei si in casele din jurul  CC al PCR, Televiziunii, Radioului si M.Ap.N. Acestia trageau in cladirile CC, Televiziunii, Radioului si M.Ap.N. in soldati si civili fara discriminare. Deschiderea focului s-a facut dupa ora 21 in toate locatiile si orasele Romaniei. Pana la aceasta ora s-au facut intoxicari si probe de microfon, in sensul ca, de la cladirea CC al PCR se spunea ca la cladirea RADIO se trage, dar in realitate la RADIO nu se tragea, iar la RADIO se spunea  ca la sediul CC al PCR se trage, dar in realitate nu se tragea.
In aceste unitati speciale ale securitatii erau angajati 400 de ofiteri arabi agenti SRI, KGB si CIA, care erau instruiti la Baneasa si in alte centre ale securitatii. Acestia sint viitorii revolutionari, proprietari de vapoare, case, terenuri, paduri, patroni de complexe comerciale, hoteluri, ferme si intreprinderi facute cadou cu salariati (salariati care ulterior au ajuns someri, in Romania exista in present, peste 2 000 000  de someri), materii prime si produse finite, traficanti de arme, tigari, masini, droguri, carne vie si altele respectiv: 
1. Khaled Deiab Abdallaa Matar seful agenturii  O.E.P. in Romania, colonel in Securitatea Romana si avea in subordine ofiteri Romani, agent Palestinian, SRI-KGB, CIA si luptator in Revolutia din 1989, a finantat PUNR pentru a deveni deputat in Parlamentul Romaniei, fost membru al   PUNR.
In anul 1992 Khaled Deiab Abdallaa Matar, impreuna cu agentul Palestinian, SRI-KGB Abdel  Mohmed Hadi Rahman (care ulterior isi schimba numele in Hadi Jaradat), cetatean iordanian si roman si cativa profesori de la Universitatea  Babes-Bolay  din Cluj, infinteaza o universitate particulara la Baia Mare, Universtitatea Romano-Araba, care ulterior se muta la Cluj si in 1995 isi  schimba numele in Universitatea Bogdan-Voda.
Abdel  Mohmed Hadi Rahman, adica Hadi Jaradat este un impostor, la fel procedeaza evreii in toata lumea, isi iau nume false, la fel procedeaza clasa politica de 15 ani de zile, atunci cand pierd electoratul din cauza jafului national, minciunilor si coruptiei, isi schimbat numele si sigla partidului de cel putin odata in aceasta perioada ori s-au dezintegrat prin alianta. (Chiar acum avem un exemplu edificator - Theodor Stolojan )

baaron

Numerosi prieteni si colaboratori a lui Khaled Deiab Abdallaa Matar din PUNR, PSD si alte partide politice au devenit cadre didactice la Universitatea Romano-Araba, printre acestia se numara:
-George Cristian Maior, ministru adjunct al Apararii Nationale,
-Ilie Botos, procurorul general al Romaniei,
-Tiberiu Ban, vicepresedintele Tribunalui Militar Cluj,
-Remus Span , comisar, adjunctul Directiei de Protectie interna din cadrul Ministerului de Interne,
-Todorut Bodea, inspector Curtea de Conturi Cluj,
-Vasile Puscas, negociator sef al Romaniei la UE membru PSD, si alte nume sonore, au participat la acreditarea UBV.
Sute de politisti  au cumparat licentele de drept de la acesta  fabrica de diplome universitare de drept la fara frecventa.
Khaled Deiab Abdallaa Matar a infintat numeroase societati comerciale, printre care :
Khaled  Import-export 97 SRL  care avea obiect  de activitate  pentru obtinerea de vize si locuri de munca in SUA, activitate sustinuta si protejata de Consulatul SUA din Romania, CIA, SIE si SRI-KGB.
Matar facilita iesirea  cetatenilor arabi din Romania  si intrarea lor in SUA, cu invitatii, diplome de studii, contracte de munca, atestate de cunoasterea limbii engleze toate false, iar o viza de intrare in SUA costa 200 de dolar.
UBV are o datorie de 11,8  miliarde lei de la 31  decembrie  2004, iar Flaviu Farcas  de la Directia de Finante Cluj , spune ca a avut o discutie pe aceasta tema cu membri din conducerea UBV si acestia au spus ca:
,,Ca nu plateste ca nu vor,,.
Abdel  Mohmed Hadi Rahman, alias Hadi Jaradat in present  profesor si presedinte al UVB din Cluj.
Cetatenii Romaniei sunt vanati si dati afara din locuinte de mafia Romaneasca care s-a instaurat dupa decembrie 1989 pentru faptul ca, nu au bani sa-si plateasca intretinerea, lumina si ratele la locuinte, iar mafia de agenti arabi si romani sunt scutiti de taxe si impozite, mai mult le sunt rambursate TVA-urile mii de miliarde de  lei si miliarde de dolari pe care le plateste poporul Roman saracit si infometat.
2. *Mahmud Farzat seful  serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si agent SRI-KGB si omul de legatura dintre Moscova, Bucuresti, Damasc si alte servicii secrete internationale.
Dupa decembrie 1989 KGB-ul s-a reorganizat-restructurat, conform perestroicii-gorbacioviene in Rusia, Ucraina, Moldova, Romania, Ungaria, Polonia, Siria si altele. Siria se afla de zeci de ani (ca si Romania) sub dominatia Moscovei  si actioneaza dupa interesele personale ale membrilor KGB, pentru care a fost usor sa dezvolte o retea mafiota si terorista si organizarea unor retele  de traficanti de arme, petrol, droguri, carne vie, si altele la nivelul institutiilor statelor mentionate in care sunt implicate si guvernele acestor tari.
In ani 1980 Mahmud Farzat se ocupa de  comertul de tractoare   din Romania si derula exporturi si importuri  prin firma Crescent-Dunarea (Dan Voiculescu) societate controlata de SRI-SIE-KGB.
Dupa decembrie 1989 a inceput afacerile private in Romania in Judetul Bacau fiind protejat de relatiile pe care  le are cu reprezentanti locali ai PSD-Viorel Hrebenciuc si alti si SRI-KGB-Radu Timfte, Fulga si alti.
3. *Omar Hayssam agent sirian, SRI-KGB, a finantat PSD, membru PSD, (este adus in Romania in 1980 de unchiul sau  Mahmud Farzat seful  serviciilor secrete siriene din Europa de Est)  si dupa  decembrie 1989 a avut sarcina de la Moscova-KGB sa participle la reglarea  unor raporturi  de putere in Romania, avand sprijin politic si logistic din partea PSD si SRI-SIE – KGB.
ION ILIESCU  respinge  afirmatiile  conform carora omul de afaceri  OMAR HAYSAM ar fi apropiat al lui ION ILIESCU si ca a fost insotit in avion si in delegatii de OMAR HAYSSAM in vizite oficiale in afara tarii.
ION ILIESCU  spune ca:
,,Nu Protocolul Administratiei Prezidentiale  se ocupa de selectarea (lui OMAR HAYSSAM) celor care participa la Forumuri economice atat in tara cat si in strainatate, ci structura guvernamentala  specializata  in domeniul comertului exterior, impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei,,.
Ion Iliescu minte cu nerusinare, intrucat Cancelaria Administratiei Prezidentiale  si  SPP selecteaza si  avizeaza persoanele care-l insotesc pe Ion Iliescu la Forumuri economice atat in tara cat si in strainatate, iar Politia de frontiera verifica pasapoartele, asa s-a intamplat si la Forumul Cras Montana sponsorizat de Zaher Iskandarani si Kamel El Kader si la care au participat toti agentii, teroristii si mafiotii arabi din Romania.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei institutie MAFIOTA, TERORISTA SI CRIMINALA care lupta pentru pulverizarea industriei si economiei Romanesti si distrugerea statului Roman, condusa de Moscova si agenti SIE, SRI-KGB, DIA si arabi. In Camera de Comert si Industrie a Romaniei se gasesc persoanele care au organizat CONSPIRATIA INTERNATIONALA din decembrie 1989. Camera de Comert si Industrie a Romaniei se ocupa de restructurari, privatizari si disponibilizari abusive si ilegale. Camera de Comert si Industrie a Romaniei  improprietareaste cu  ferme si intreprinderi agentii straini aflati in institutiile statului Roman si din afara statului Roman. Camera de Comert si Industrie a Romaniei aproba si sustin rambursarile de TVA tuturor mafiotilor straini si Romani care detin firme private rea le sau fictive si care au datorii statului Roman. Camera de Comert si Industrie a Romaniei apara mafiotii in fata justitiei Romane de puscarie sau chiar ii scot din puscarie in schimbul unor sume mari de bani, milioane de dolari pe care si insusesc personal. Camera de Comert si Industrie a Romaniei sustine mafioti sa nu plateasca taxe si impozite statului Roman. Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizat o echipa de negociatori pentru a elibera ziaristi rapiti la Bagdad, dupa ce membri ai acestei institutii si-au dat girul pentru rapirea ziaristilor Romani.
Trebuie mentionat faptul ca, director la camerei de Comert si Industrie al Romaniei in aceasta perioada este Victor  Babiuc, de fapt, dupa decembrie 1989 are loc o rotire a mafiotilor si escrocilor in institutiile statului Roman..
Toate inudatiile si alunecarile de teren din Romania din ultimi 15 ani de zile se datoreza taierii excesive a padurilor din Romania de catre mafioti romani si arabi, respectiv  Omar Hayssam. 
Dupa ce HAYSSAM  a taiat padurile din Romania si a produs numeroase inundatii si alunecari de teren care s-au soldat cu pierderi de vieti omenesti si bunuri materiale, VACAROIU il suna la telefon pe HAYSSAM si il roaga sa trimita ajutoare sinistratilor, respectiv, ape minerale de la BUCOVINA  MINERAL WATER.
ION ILIESCU indica colaboratorii conspiratiei internationale din decembrie 1989 care au pus stapanire pe Romania si poporul Roman, adica agentii SRI-SIE-KGB-CIA-MOSAD-M16 si arabi care au lucrat in Ministerul comertului exterior si care de 15 ani se afla in structurile guvernamentale Romane si CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI, inclusiv in CONSILIUL SUPREM DE APARARE AL TARII care coordoneaza toate activitatile de comert ale romaniei in exterior si interior, adica trafic de armament, droguri, carne vie, tigari  si altele.
Omar Hayssam, Mohamed Munaf si serviciile de informatii romanesti SRI-KGB si SIE au organizat rapirea jurnalistilor romani in Irak cu acordul scris al jurnalistilor Romani care stiau ca la Bagdad vor fi rapiti.
Jurnalistii romani au semnat declaratii personale in care sint de accord cu rapirea. Acestia au crezut ca pleaca intr-o excursie la Sinaia, fiind siguri ca vor fi protejati de serviciile de informatii arabe si romane.  Jurnalisti romani,  nici atunci si nici acum nu stiu cu cine au colaborat. Au colaborat cu ucigasi si asasini mai presus decat legea. Asasini si criminali care creaza scenarii  valabile numai in romania, lovitura de stat din decembrie 1989, mineriade si altele si impotriva poporului Roman, dar in afara Romaniei sunt la fel de vulnerabili, ca si jurnalisti rapiti.
Serviciile arabe si romane aveau documentul de neimplicare in aceasta rapire. In realitate scopurile si motivele acestor servicii de informatii era mult mai grav. Aceasta actiune de rapire a jurnalistilor romani, constituie un atac atat la viata jurnalistilor, cat si un atac la integritatea si suveranitatea statului Roman.
Viata jurnalistilor Romani rapiti in Irak nu a insemnat nimic pentru serviciile de informatii arabe si romane pe langa interesele politice si financiare pe care le aveau in obiectiv in Romania. :mrgreen:

baaron

Motivele rapirii jurnalistilor RomaniOmar Hayssam, Mohamed Munaf si alti agenti arabi, mafioti si traficanti de toate felurile erau in vizorul cercetarilor penale pentru numeroase infractiunii comise pe teritoriul Romaniei.
Omar Hayssam si alti agenti arabi aveau interdictie de a parasi Romania sau sunt pe listele Interpolului.
Omar Hayssam, membri PSD si persoane inportante din serviciile de informatii Romane sint implicate in afacerile ilegale comise de Omar Hayssam  si sint cercetate penal, respectiv privatizari ilegale, rambursari de TVA de sute de miliarde de lei, evaziune fiscala, spalare de bani si altele.
Acestia au vrut sa organizeze o lovitura de stat in perioada rapirii ziaristilor, pentru a ajunge din nou la putere in Romania, asa cum au procedat la mineriade, pentru a prelua controlul asupra cercetarilor penale. 
De fapt, prin aceasta rapire se urmarea ca, Omar Hayssam, agentii, teroristii si mafiotii arabi din Romania, PSD si Serviciile de Informatii Romanesti si Arabe sa devina niste eroi nationali care sa duca la scutire de datorii la stat al firmelor arabe in Romania, sa inceteze cercetarile penale asupra agentilor arabi si romani, si sa mai jefuiasca Romania de 4 000 000 dolari si sa se ridice interdictia de parasire a Romaniei a agentilor arabi implicati in cercetari penale.
Potrivit cotidianului ,,Rossiskaia Gazeta"  in articolul intitulat ,,Afacerea eliberatorilor. Rapirea jurnalistilor a fost organizata la Bucuresti", semnat de Fedor Lukianov, corespondentul publicatiei pentru Bucuresti si Budapesta, aparut in editia din 6 iunie 2005, se relateaza ca:
,,Omar Hayssam era dat in urmarire internationala de CIA pentru finantarea organizatiilor teroriste. Nu cu mult inainte de a aparea banuiala ca Omar Hayssam a participat la rapire, CIA l-a dat in umarire internationala sub acuzatia de finantare a organizatiilor teroriste internationale"
Finantarile s-au efectuat si din rambursari de TVA-uri, aprobate de SIE, SRI-KGB, DIA si altele, cu toate ca agenti arabi aveau datorii imense statului Roman, prin firmele lor private care in majoritatea lor erau fantoma si nu erau inregistrate la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
In articol se dezvaluie implicarea lui Omar Hayssam in rapirea celor trei jurnalisti romani.
,,Scenariul de rapire gindit de Hayssam avea in vedere ca, dupa solicitarea de rascumparare a ostaticilor, sa se deplaseze in Irak, sa convina cu rapitorii si sa se reintoarca in tara ca eliberator al ostaticilor. Concomitent, el urmarea sa scape de invinuirile aduse in privinta finantarii teroristilor. Unul dintre motivele rapitorilor l-a constituit presupunerea ca, prin reusita acestei actiuni de eliberare, se va imbunatati statutul musulmanilor din Romania".
28 martie 2005, ora 19,51. Ziarista  Marie-Jeanne Ion  il suna pe directorul  stirilor Prima TV, Dan Dumitru.
20,07. Directorul Dan Dumitru intoarce  apelul telephonic: ,,Am intrebat  daca o pot suna, pentru ca ma gandeam ca daca o sun si are inca telefonul asupra ei, risc sa o desconspir,,.
20,10.  Ultimul mesaj SMS  de la Marie-Jeanne Ion: ,,Suntem rapiti, nu e o gluma,,.
29 martie 2005. Omar Hayssam primeste un telefon in care: ,,Rapitorii solicita 4 000 000 dolari  pentru eliberarea ziaristilor,,.
Organizatiile arabe care au venit in Piata Universitatii sa sustina eliberarea ziaristilor romani rapiti in Irak, au fost atentionate ca daca jurnalistii Romani nu sunt eliberati cat mai repede, sau daca patesc ceva jurnalisti Romani rapiti in Irak, toti arabii vor parasi Romania si  nu asa cum vor crede ei.
Acest aspect a trezit comunitatile arabe din Romania sa intervina pentru eliberarea ziaristilor Romani din Irak, intrucat in nici o tara din lume nu au atatea drepturi si privilegii cate au in Romania. Ceta tenii arabii au mai multe drepturi, decat ale cetatenilor Romani. Cetatenii arabi au conficat cetatenilor Romani casele, terenurile, padurile, intreprinderile, complexele alimentare. Cetatenii arabi fura si jefuiesc statul si poporul Roman. Ucid pe cine vor si cand vor. Ei sint legea in Romania, iar pentru comunitatea araba, Romania este raiul pe pamant.
Iar conform dezvaluriilor  cotidianului ,,Rossiskaia Gazeta":
,,Romanii au fost eliberati la schimb cu patru mujahedini (luptatori in numele lui Allah). Nu se stie insa daca sint afgani sau irakieni,,. 
Ulterior Munaf a fost eliberat intrucat este agent irakian, CIA, SRI si KGB.
La eliberarea ziaristilor romani din Irak au participat ,,cartitele,, cetatenii Irak-ieni care au facut studiile in Romania in perioada comunista si racolati de securitatea Romana in interesul statului Roman.
Cartitele arabe  se ridica la peste 500 000  de persoane si au fost racolate incepand cu anul 1970, o mica parte din cartite au ramas in Romania si au devenit viitorii agenti DIE, SRI, DIA, KGB, CIA si altele, in institutiile statului Roman si oameni de afaceri.
Cu ocazia rapirii ziaristilor Romani din Irak,  SRI nominalizeaza agenti arabi, asa numite cartite care au activat si pe teritoriul Romaniei, respectiv Hakim Ziab Hussein Al-Samarai (supranumit Abu Sahar, veriga de legatura intre rapitorii jurnalistilor romani  si brigazile Muad  Ibn  Jabal  care i-a inchis la 01 04 2005 impreuna cu Florance Aubenas), Mahmud   Khaled Al Omar, sirian (fratele lui OMAR Hayssam), Abdel Jabbar   Abbas, Jasem Al-Salmani , Ibrahim Zasssin  Al -Jaburi, Yussef  Munaf  (fratele lui Mohamed Munaf).
Foarte nociv este faptul ca, in continuare o mare parte din agenti arabi si internationali se afla in institutiile statului roman si sunt patroni (sau sponsorizeaza) de mass media din Romania participa la dezinformarea poporului roman si jefuirea statului si poporului roman.
Dar cel mai periculos este faptul ca, persoane din institutiile sataului roman sunt complici la jefuirea statului si poporului Roman, tradatori statului si poporului Roman respectiv Adrian Nastase, Mircea Geoana, Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Ioan Talpes, Ristea  Priboi, Dumitru Sorescu, Virgil Ardeleanu seful serviciului de informatii al MAI-UM 0962-fosta UM 0215, Procurorul generalal Romaniei Ilie Botos, procurorul general al Parchetului National Anticorutie si altele si toata clasa politica care a facut figuratie prin institutiile statului Roman in cei 15 ani de zile.
4. *Omar Mohamad  agent siria, SRI-KGB, a finantat  PSD. In martie 1998 fratele lui *Hayssam a oferit un imprumut  de consumatie, pe un an de zile in suma de 1 420 000 dolari, actionarului  majoritar  Thodor  Stanis de la firma SC Rio Soft Drinks SA   din Timisoara si findca termenul nu a fost respectat sin u a returnat imprumutul, in aprilie 1999 Omar Mohamad  a devenit principalul actionar al Sc Rio Soft Drinks SA. Actionar la SC RIO SOFT DRINKS SA se afla si CARMEN RADULESCU, sotia  fostului  sef  al SERVICIULUI  ECONOMIC  TIMIS, col. ( r ) Pavel Radulescu, SRI-KGB, OMAR MOHAMAD  a cumparat   actiunile  de la aproape toti actionari minoritari, mai putin  de la TIBOR  DIOSI  si KLAUS GROSS si muta sediul social al firmei SC RIO SOFT DRINKS SA.la Bucuresti. 
OMAR MOHAMAD schimba conducerea SC RIO SOFT DRINKS SA, la Timisoara unde este numit cpt.(r ) MIHAI PETRECHIOIU, sef  SERVICIU ECONOMIC TIMIS, iar la sediul din Bucuresti si la firma fratelui sau HAYSSAM,  BUCOVINA  MINERAL WATER  sunt numiti col. CROITORU si col. MUSTATA  sefi in DIRECTIA ECONOMICA A INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI BUCURESTI.     
5. MOHAMED MUNAF agent irakian, SRI-KGB, CIA. MUNAF a fost invitat de Ambasadorul SUA la Bucuresti, prin invitatie nominala in noaptea de  2 spre 3 noiembrie 2004 la CENTRUL CULTURAL AMERICAN impreuna cu familia (cotidianul 15 aprilie 2005) pentru a urmarii alegerile din AMERICA. Cand OMAR Hayssam este arestat si cercetat penal si cei trei jurnalisti Romani sunt rapiti in IRAK, Ambasada Americana minte cu nerusinare ca, MUNAF si familia sa nu au fost invitati de AMBASADA SUA.  Minciuna caracteristica serviciilor de securitate cand sunt prinsi cu ticalosia. Mai ales ca, acesta actiune a avut loc noaptea si posibilitatile de supraveghere si control sint reduse. Munaf este cetatean Irakian,tara invadata de SUA. Un lucru este cert invitatiile au fost nominale. Munaf are trei firme in Romania AUDIOSONIC  TRADE MARKET, infiintata in anul 1992  in care Munaf este actionar principal cu 64% si Umar Noraddin, cu 36%, cetatean irakian, cu sediul in sos Mihai Bravu, nr. 64-88, bl. P7, sc. 2 et. 1, ap.  49, sector 2,  Bucurest, dizolvata in 2002. SRL, BASEF TRADE COM SRL si POLAR  ELECTRONICS INDUSTRY and TRADE SRL, infintata in 1993, cu sediul in BUCURESTI, str Soimus, nr. 65, sectorul 4 si administrator al firmelor lui OMAR HAYSSAM. In datele inregistrate la  Registrul Comertului rezulta ca este nascut la data 01 01 1900. Daca un cetatean Roman scria acesta data falsa in acte, imediat intra in puscarie. Este o atitudine caracteristica serviciilor de informatii sa prezinte date si acte false.
Ambasada si Consulatul American din Bucuresti, Romania, refuza sa acorde vize de intrare in America cetatenilor romani care sunt invitati la simpozioane stiintifice, rude sau prieteni, ori vor sa munceasca cinstit. Teroristi, mafioti si agenti arabi care sint si agenti KGB si CIA, consulatul SUA le acorda vize de intrare in America. Mai mult, in schimbul a sute de dolari se acorda vize mafiotilor si traficantilor de persoane, favorizand traficul de persoane si carne vie. La Ambasadele Angliei si Spaniei, de organele de control ale acestor tari au constata nereguli in legatura cu acordarea de vise de intrare in tarile lor, pentru cetatenii Romani.
6. KAMEL KADER agent Palestinian, SRI-KGB si luptator in REVOLUTIA din 1989, lider al studentiilor palestinieni din Romania, membru al grupurilor teroriste  AL FATAH si ABU NIDAL, combatant al FRONTULUI de VEST din LIBAN, membru al O.E.P. si AUTORITATEA PALESTINIANA, obtinea vize si pasapoarte pentru intrarea in Romania a cetatenilor palestinieni(100 de dolari) prin col. ORELEANU, sef Directia pasapoarte Timis,  patron a 14 firme in TIMISOARA si BUCURESTI, a finantat campania electorala a PDSR-PSD in 1992 cu un million de dolari, (asa cum afirma VIOREL HREBENCIUC) si a obtinut functia de consilier presidential al lui ION ILIESCU  si functia de consilier al secretarului general al Guvernului Romaniei, (iar secretar general  al guvernului Romaniei era la vremea respectiva VIOREL HREBENCIUC si prim ministru NICOLAE VACAROIU) reprezentant al minoritatii palestiniene in Romania, obtinuse un credit in suma de 995 000 de dolari de la BANCOREX, dar pe care nu l-a returnat si pe care il plateste poporul Roman. Intra la Guvern pe intrarea oficiala, inarmat cu pistol si telefon mobil, fara a se supune vreunui control, avea acces la telexul si faxul Guvernului si la documente secrete, acte confidentiale au disparut  din incinta Guvernului, ceea ce a dus la declasificarea lor, pentru ca PDSR –PSD sovietic sa nu fie facut vinovat pentru complicitate la spionaj impotriva statului Roman.

baaron

Telegramele disparute de la secretariatul general al Guvernului de la Viorel Hrebenciuc au fost trimise de la ambasade, iar sistemul de comunicare cifrata a acestora nu tine de MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE si exista un serviciu special al cifrului, care este in subordinea SERVICIULUI DE INFORMATII EXTERNE, cifru cunoscut de care Rusia, America si aliatii lor, acum il cunosc si arabi.
Pericolul pe care-l reprezinta disparitia acestor documente are doua aspecte foarte grave:
a- un aspect este cel legat de cifrul cu care sunt codificate documentele secrete romanesti.
Pericolul este legat de faptul ca telegramele sunt transmise prin cifrul de stat, iar daca cineva  poate sa intre in posesia transmisiei codificate si sa aiba si comunicarea in clar, reprezinta un pericol major asupra securitatii comunicarii. Daca cineva are si semnele trimise si textul in clar poate imediat sa descopere cifrul. De aceea problema  secretizarii transmisiilor prin telegrame nu este legat neaparat de continutul lor.
b- celalat aspect este legat de sursele de informati externe ale ambasadelor si pericolul consta in deconspirarea acestor surse.
Unele telegrame care fac evaluari sau analize pot avea un caracter  secret de fond, pentru ca asemenea evaluari, daca sint cunoscute sau daca ajung la cine nu trebuie, pot sa creeze probleme. O alta problema este si sursa. Este foarte posibil ca in telegrama respectiva, cand este vorba de evaluari, cel care a redactat-o sa faca referire si la cei care i-au transmis informatile respective. In cazul acesta pericolul este si mai mare.
In dupa doi ani KAMEL KADER este scos pe linia moarta, si in 1994  pleaca in Palestina si este numit consilier pe probleme de informatii a lui YASSER ARAFAT.
Interesant este faptul ca Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc si alti neaga existenta acestui Abdel Kamel Kader ca acesta ar fi detinut functii importante in institutiile statului Roman, Adrian Severin, fost Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, sustine contrariu si scrie un articol in cotidianul Ziua din  martie 1996 in care sustine ca:
,, Un cetatean roman de origine palestiniana, pe numele sau Abdel Kamel Kader, este suspectat de implicare in operatiuni financiare ilicite si in actiuni teroriste. El trece insa nestingherit  prin culoarele rezervate autoritatilor, in aeroporturile din tara si se plimba pe  holurile palatului cotroceni. Daca vreo santinela il opreste (asa cum s-a intamplat, prin august  1994, pe aeroportul din Timisoara), el o brutalizeaza si, nepedepsit, o da la o parte. Tot el ameninta parlamentari Romani, indignati in fata atitudinii sale arogante si agresive, ca o sa le (manance capul).  Acelasi personajprezinta celor ce ii se opun o legitimatie eliberata fie de Presedentia Romaniei, fie de Secretariatul General al Guvernului, atestand calitatea  sa de consilier  la respectivele institutii, legitimatie in fata careia toate autoritatile amutesc. Acest  cetatean roman, sin u altul, primeste de la organizatori (tot Romani) ai Forumului Crans-Montana(intalnire ce a avut loc la bucuresti  in 1944) un ecuson  de libera trecere, pe care es te mentionata calitatea de membru al delegatieipentru eliberarea Palestinei (!!?), ceea ce ii permite sa patrunda in locurile cele mai bine pazite, unde se discuta secrete mari. Cand cineva da pe fata asemenea imprejurari sic ere explicatii, purtatorul de cuvant al Presidentiei Traian Chebeleu, reactioneaza   indignat si consternate, afirmand in gura mare ca nici un cetatean arab  nu a lucrat  vreodata   in structurile din apropierea sefului   statului.  Presidentia este, evident, preocupata sa dezminta darn u intreprinde   nimic spre a vedea cum se  face  legitimatii si documente de acces official ajung ajung in posesia  unor persoane dubioase.(Existenta  uneia din legitimatiile in cauza a fost recunoscuta  chiar de dl. Dan Poenaru, prefect   de Timis  si presedinte al organizatiei PDSR  din acelasi Judet). Explicatia  nu poate  consta   decat in faptul  ca nu cei  care afirma ca domnul Kamel Kader  functioneaza ca un consilier de stat mint, ci aceluia  care neaga o asemenea realitate,,.
7. ZAHER ISKANDARANI  agent sirian, SRI-KGB, om de legatura al serviciilor de informatii siriene si sovietice-ruse, trafic cu tigari si arme implicat in afacerea tigareta I. Primeste de la Ion Iliescu certificat de luptator in Revolutia din decembrie 1989. Zaher Ikandarani este var cu Kamel Kader si la introdus pe Kader in mediul presidential de la Palatul Cotroceni pe langa Ion Iliescu , prin Viorel Hrebenciuc.
Zaher Iskandarani si  Kamel Kader au sponsorizat Forumul Crans-Montana la care a participat Ion Iliescu si toata clasa politica.
In cazul anchetei Tigareta I, 1994 la o descindere la unul din partenerii  sa-i arabi  s-au descoperit sigilii false  romanesti, bulgaresti si maghiare si o stampila a MAE.
Cu ocazia descinderilor din 17 -18 mai 2005 la sediile lui Zaher Iskandarani din bd.  Dambovita din Timisoara si altele, locotenetii lui  au incercat sa distruga probe  incrimi natoare, au exercitat presiuni asupra unor martori importanti, iar forte  ale politiei si specialisti de la crima organizata, procurori si trupe speciale, au ridicat mai multe matrite ale marcilor contrafacute de tigari, timbre cu serii duble, cartoane tiparite cu marcile de tigari contrafacute, sigilii si stante vamale, facturi si alte documente comerciale, CD-uri continand modele, desinguri si elemente de siguranta ale marcilor de tigarete care urmau  sa fie falsificate.
In perioada arestarii Zaher Iskandarani tipa cat il tinea gura ca este un abuz al autoritatilor si ca face dezvaluiri importante la adresa autoritatilor, iar pe data de 2 mai  2005 Zaher Iskandarani este eliberat.
Zaher Iskandarani agent Sirian, SRI-KGB care atenteaza la siguranta nationala utilizand date si acte false in contrabanda de tigari nu este cercetat penal de Justitia Romana  si nu ii calculeaza nimeni prejudiciul adus statului Roman, iar pe cei de la scoala de Yoga MISA ii vaneaza in continuare, le  fabrica acte si dovezi false, asa cum numai SRI-KIGB stie sa le fabrice. Justitia Romana functioneaza numai pentru vanarea si distrugerea cetatenilor Romani.
8. MICHEL  MAKOUL agent sirian, SRI-KGB trafic cu tigari si arme.
9. JABRI TABIZI    agent sirian, SRI-KGB trafic cu tigari si arme.
10. MUSA HAMAD  Bd.  Kokalniceanu nr. 34, ap 16 agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.
11. MOHAMED TALLA  Str. Turda  Nr. 116, Bl. 37, Ap. 28 agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti,  trafic cu tigari si arme.
12. DIB ASSAAD  DIB  Str. Turda  Nr. 120 Et. 7   Ap.  28 agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti,  trafic cu tigari si arme.
13. NAZIEH IBRAHIM  HUSSEIN  ATIEH  Str. Masina de Paine  Nr. 41  , Bl. Od55 Ap 124 agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti,  trafic cu tigari si arme.
14. MAHER  AL AKAWAN Calea Mosilor   Nr. 290  , Ap. 47 Agent Siria, SRI-KGB, trafic cu tigari si arme.
15. VICTOR MICHELLE ISSA cetatean cipriot agent  libanez mathaba- SRI-KGB, actiona la Constanta si a  creat un prejudiciu de 30 000 000  de dolari statului Roman, mituind magistrati si politisti, fuge la KIEV unde isi continua activitatea de trafic cu tigari cu sprijinul KGB,
16.  *SAMER GADBAN agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI si era folosit ca translator de SRI pentru ofiteri gruparii teroriaste Al Fatah pregatite in Romania inainte de 1989.
17- *WAEL GADBAN agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB
18- *THAER GADBAN agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB. Fratii *GADBAN au intrat  in legatura cu  fratii  Elias  si Mike  Nassar agenti libanezi mathaba -KGB traficanti de arme, tigari si produse de contrabanda cu marfuri din Orientul apropiat spre Europa, adusi in Romania in 1990, in urma demersurilor facute de un traficant de arme libanez la AMBASADA ROMANA de la BEIRUT . Traficantul s-a adresat  Ambasadei Romane la Beirut  pentru a i se mijloci   contactarea  unui furnizor roman de armament, prezentand o lista de arme si munitie  de infanterie si artilerie specifice  dotarii armatelor din fostul Tratat de la Varsovia. Atasatul militar roman de la Beirut a informat Directia Informative a Armatei   care, la randul ei, a adus cererea de oferta in atentia RA ROMTEHNICA.
Fratii Elie si Mike Nassar intra in contact in Romania cu MOHAMED SHRECH (alias ABU RAMI) consilier al Ambasadei Palestine la Bucuresti agent SRI-KGB si intregul grup intra in contact cu  organele de informatii ale armatei-ROMTEHNICA si cu SRI. Fratii NASAR si GADBAN au inceput traficul de tagari pe care le aduceau in Romania cu ajutorul gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M.Ap.N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI  agenti SRI- SIE-KGB care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale. Tigari care se vindeau in Romania prin firmele: PALESTA, GENAH, BELA IORDANIA, SAMER, SAMIRA, SILVIA, ELMA, AZICO, AMEGE,  KARELIA si altele, si cu bani proveniti din vanzarea tigarilor se cumparau arme in numele traficantului libanez. Operatiunile de export de armament si munitie, au fost aprobate si monitorizate de structuri informative  straine, printre care CIA, MOSAD si altele, fara plata taxelor vamale legale.
Din cauza sumelor mari de bani manipulate de clanul Gadban si Nassar au aparut divergente   la care au intervenit SRI, prin directorul SRI Virgil Magureanu si a dat castig de cauza clanlui Gadban care erau ofiteri SRI-KGB si a detrminat arestarea lui Elie  Nassar care este eliberat dupa ce plateste 3 000 000 de dolari lui Virgil Magureanu care spune ca, i-a predat la SRI. Astfel s-a stins un conflict de contrabanda internationala cu arme si tigari care ducea la deconspirarea multor agenti SRI-KGB si arabi care au participat la lovitura de stat din decmbrie 1989 din Romania. ELIE NASSAR pleaca impreuna cu fratele sau MIKE NASSAR agent libanez- KGB la MOSCOVA unde continua actvitatea de contrabanda cu tigari si arme protejati de KGB-ul sovietic care vand TIGARI la MOSCOVA si cumpara arme din ROMANIA.
19. KHALIL KASSAN agent palestinian, iordanian (pasaport nr.  D.032557 eliberat de autoritatile iordaniene), SRI-KGB, trafic de tigari si alte produse cu mult peste cele declarate, paguba de peste un million de dolari, sprijinit de gen. Florica Gheorghe si gen. Bunea agenti SIE-KGB, fost secretar  de stat  in Ministerul Transporturilor.
20. *AHMED  MURAD agent libanez mathaba SRI-KGB.
21. *MOHAMMAD MURAD agent libanez mathaba SRI-KGB. Fratii *MURAD patroni ai firmei SPRING  TIME traffic de tigari si cafea si au deschis lantul de magazine-restaurant ce poarta numele SPRING  TIME si au achizitionat cateva hoteluri pe litoral respectiv: PERLA, MAJESTIC din MAMAIA, facute cadou de DAN MATEI AGATHON, asa zisul fratele lui AGATHON, iar la inugurarea imperiului MURAD  fost invitat si ION ILIESCU, Fratii Murad membri ai gruparii teroriste HEZBOLLAH au produs o paguba de 19 000 000  de dolari.
22. SIMON  ABU RACHED agent libanez mathaba SRI-KGB, nepotul lui EMIL BADRAN fost Ambasador al  LIBANULUI la BUC. trafic de tigari a cumparat  restaurantul BRADET din cartierul Cotroceni.
23. MOHAMED  AL  ITAWI, agent libanez mathaba SRI-KGB, patron al firmei  BIBU SRL  si copropietar al cazinoului de langa HERASTRAU.
24. HANRY    AL  SEKAAF agent libanez mathaba, SRI-KGB, copropietar al cazinoului  ROUGE et NOIRE  a fugit cu bani cu tot din Romania.
25. JAMAL KANJ agent libanez mathaba, SRI-KGB, trafic de tigari, in present afaceri cu fructe a deschis un angro cu fructe.
26. HUSSEIN  HASSAN    agent libanez mathaba, SRI-KGB, trafic de droguri patronul restaurantului BILDA din GROZAVESTI.
27.AL  HAMED agent libanez mathaba, SRI-KGB,   traffic de tigari patron al restaurantului  GOLD TIME din Regie.
28.MOHAMED ABBAS  agent siria SRI-KGB, propietar al  firmei ROMSIR SRL a cooperat  cu OMAR HAYSSAM si fratele lui NASSAR BAKRY ofiter de securitate al AMBASADEI SIRIEI la Buc.
29. AHMED SALEH  agent libanez mathaba, SRI-KGB,   trafic cu tigari si droguri, prins in locuinta cu 125 000 dolari  de politie pe care, ii preda politiei pe motiv ca, nu stie ai cui sunt, ruda cu NABIH BERRY, seful  AMAL (gruparea terorista HEZBOLLAH) al PARLAMENTULUI LIBANEZ
30. RAAD   HALLOUL    agent irakian SRI-KGB, trafic de tigari si cafea asociat cu un senator  Roman la o fabrica de impachetat cafea si ferma de cresterea puilor.
31. MOHAMED  MOUSAWI    agent libanez mathaba,   SRI-KGB,  trafic de tigari si cafea si patron al unei fabrici de impachetat cafea.
32. ALI SHALAN  AWADA  agent libanez mathaba, SRI-KGB,  trafic de tigari si cafea propietar al firmei  ROMPROFIL  din CALEA MOSILOR Bucuresti.
33.  WALID  GASSAN  JABER agent irakian SRI-KGB,  traffic de tigari si cafea   distribuitor angro la complexul CIUPERCA   din Bucuresti
34. YOUSEF  SOMMA  agent libanez mathaba, SRI-KGB,  trafic de tigari, reprezentant al   firmei producatoare de tigari  BIBLOS si cafea NESS AMIGO falsificat, coopropietar al restaurantului TRIUMF.
35. HASSAN AL MAAMI agent libanez mathaba, SRI-KGB,   traffic de tigari  si cafea falsificata pe ruta CIPRU-BULGARIA-ODESA fabrica de cafea la MIHAILESTI, Jud.Giurgiu si patron al firmelor  VELMANI, MEI si altele, a cooperat cu fratele lui OMAR HAYSSAM, a fost prins cu transport illegal de tigari a avut un C-ul pe pasaport, dar cu sprijinul SRI-KGB fuge in Liban.
36. *SAMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI-KGB,  trafic de tigari,
37.*AMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI-KGB,  trafic de tigari. Fratii MEHLEM sunt coordonati  de fratii MURAD  de la SRING   TIME,  au devenit patronii discotecii WHY NOT.
38.  NABIL SHERY  agent libanez mathaba, SRI-KGB,  absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi traffic de tigari BIBLOS si PARISIENNE, asociat in afaceri cu fratii MURAD la SC NEW  HOUSE din PANTELIMON
39. KHALED  AL AMIN agent libanez mathaba, SRI-KGB,   traffic de tigari si cosmeticeprin firma NIRAN.
40. *ELIAS YOUUSSEF  agent libanez mathaba, SRI-KGB,  traffic de tigari
41.*MICHEL  YOUUSSEF agent libanez mathaba, SRI-KGB,  traffic de tigari. Fratii YOUUSSEF parteneri in traffic de tigari  impreuna cu grupul fratilor NASSAR si GADBAN si EMIL  BADRAN  fost ambassador al LIBANULUI la Bucuresti si MOHAMED SHRECH  consilier al ambasadei Palestina la Bucuresti au introdus tigari in Romania prin firma fratilor NASSAR si GADBAN, BELA IORDANIAN in stransa colaborare cu gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M.Ap.N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI  agenti SRI- SIE-KGB care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale.
42. *AREZ  TOHME  agent libanez mathaba, SRI-KGB,  trafic de tigari
43.*GERBAN TOHME agent libanez mathaba, SRI-KGB, trafic de tigari
44.*ZAITEF TOHME agent libanez mathaba, SRI-KGB, trafic de tigari. Fratii *THOME  au introdus tigari in cantitati mari din Cipru in Romania respective:  MONTE CARLO, CAMEL, SALEM si VANTAGE.
45. SALAH  KOBROSSLY    agent libanez mathaba, SRI-KGB,  trafic de tigari care impreuna cu BALLIETY cetatean cipriot cel care livra tigarile Marlboro si LM in Romania si VICTOR ISSA agent libanez SRI-KGB  au produs o paguba statului Roman de  47 milioane de dolari.
46. *AMER  OUBEID agent iordanian SRI-KGB,  trafic de tigari
47.*AHMED EL KHATIB agent iordanian SRI-KGB,  trafic de tigari
48.*TALAL AL KHATIB agent iordanian SRI-KGB,  trafic de tigari, toate aceste trei *persoane reprezentanti ai firmei BASTOS in Romania si au produs o paguba statului Roman de 6 milioane de dolari lunar in care este implicat fostul director SRI VIRGIL MAGUREANU.
49. VICTOR SARRIS agent libanez mathaba, SRI-KGB, trafic de tigari, reprezentant al firmei PARISIENNE care a folosit la distributie cetatenii libanezi EZZ IBRAHIM si ALI AHMED  a produs o paguba statului Roman in 1993 de 5 000 000 dolari SUA.
50. *RADWAN AKTAA agent sirian  SRI-KGB trafic cu tigari si cafea
51.*MUSTAFA GHAZWAN AKTAA agent sirian SRI-KGB trafic cu tigari si cafea colaboratori ai lui  Zaher si Hayssam.

baaron

De asemenea la conspiratia internationala din decembrie 1989 au participat si alti agenti internationali si chiar membri ai unor ambasade straine acreditate in Romania, printre care si Stefan Kiraly agent maghiar AVO.  Ing. Stefan Kiraly a fost numit  subsecretar de stat in MINISTERUL INDUSTRIILOR in guvernul PETRE ROMAN (cumpara cinci avioane AIRBUS si primeste commision 1 200 000 de dolari) care avea acces la date de importante extreme privind resursele geologice ale Romaniei. Fiind angajat al Guvernului Romaniei si avand domiciliu in Baia Mare avea nevoie de locuinta pentru a se instala in Bucuresti si primeste apartamentul 3 din str. Arcului nr.14 A la o luna de la venirea in Bucuresti. Ambasada Ungariei  la 8 august 1991  renunta la apartamentul nr 43 din  calea Victoriei  nr.128 A, iar la o saptamana doar de la renuntarea ambasadei Ungare la apartament, agentul maghiar STEFAN KIRALY  face un memoriu primarului general VASILE OPROIU, in care solicita sa-i fie schimbat apartamentul situate in adresa str. Arcului nr.14  A cu apartamentul situat in Calea Victoriei nr. 128A, disponibilizat de Ambasada Ungariei. Viorel Oprea  ii aporba cerea , iar viceprimarul  Constantin  Corneliu Ionescu  cere OFICIULUI DE PRESTARI SERVICII PENTRU CORPUL DIPLOMATIC, ulterior RA LOCATO, la  1 octombrie 1991, sa lase la dispozitia Primariei Capitalei(intre timp, primar general devine DORU PANA)apartamentul 43 si OPSCD transfera la 4 octombrie 1991, catre SC  NORD SA (ICRAL HERASTRAU) cu propunerea sa fie repatizat DEPARTAMENTULUI INDUSTRIEI MINIERE SI GEOLOGIEI. Transferul se face fara plata la 7 octombrie 1991si in aceasi zi este repartizat familiei STEFAN KIRALY, PERLA AURICA KIRALY sotie si ISTVAN CORNEL  KIRALY fiu.
Afirmatia lui Brucan ca, teroristi au fost oamenii gen. Iulian Vlad este o afirmatie mincinoasa intrucat, in seara de 22 decembrie 1989 gen Iulian Vlad si Guse se aflau in sediul CC al PCR si s-a trezit cu unitatile speciale in sediul CC al PCR, dar nu chemate de gen Iulian Vlad si nici de gen Guse (deoarece acestia nu a putut lua legatura cu aceste unitati speciale si nici cu altele, intrucat gen. VICTOR ATANASIE STANCULESCU aflat la sediul MINISTERULUI APARARII NATIONALE si a controlat legaturile telefonice cu aceste unitati speciale, lucru confirmat de VICTOR ATANASIU STANCULESCU la un post de televiziune in decembrie 2004, iar comanda acestor unitati speciale intrase in subordinea lui ION ILIESCU.
La aceasta actiune crimiala indreptata impotriva statului si poporului Roman au participat si membri ai sectiilor de Militie-Politia Romana de azi si organizatiilor patriotice din intreprinderi care au tras toata noaptea de pe acoperisurile sediilor intreprinderilor conduse tot de ION ILIESCU din M.Ap.N pentru a crea o stare de soc si de groaza asupra cetatenilor Romani pentru a inabusi in sange si confisca REVOLUTIA din ROMANIA.
In sectorul 5 STATUL MAJOR AL GARZILOR PATRIOTICE este alcatuit din: mr.  Alexandru Victor, lt.maj  BANICA IULIANA, col. CAPITANESCU DUMITRU, col. CIOBANU  CONSTANTIN, lt.col CIRSTEA  IOAN, m.m.pr. COMAN HARALAMBIE,  plut.adj. CRIVAT CONSTANTIN, lt.col. DOBRE  NICOLAE, cpt.  GIRDA MARIN, cpt. MISU MARIN, mr. MOTILICA MARIANA, col.  TOMA ION, plut.maj. TENE  GHEORGHE luptatori in REVOLUTIA Romana din 1989 (MONITORUL OFICIAL  AL ROMANIEI , PARTEA I, nr. 41/1993, pag.32) si  lt.col. TUDOR  PETRE(remarcat luptator la victoria Revolutiei Romane din decembrie 1989 in MONITORUL OFICIAL  AL ROMANIEI , PARTEA I, nr. 7/2005, la pag. 27, nr. 1170).
ION ILIESCU, gen MILITARU NICOLAE, amiral CICO DUMITRESCU,  gen GELU VOICAN VOICULESCU, gen. MIHAI CHITAC si gen. VICTOR ATANASIE STANCULESCU si alti, au solicitat sprijinul unor unitati militare sa apere Aeroportul OTOPENI, dar sunt atacate  de unitati speciale ale securitatii, deja instalate la Aeroportul OTOPENI conduse de col. Dan Gheorghe ofiter al Unitãtii Speciale de Luptã Antiteroristã, sef al dispozitivului de apãrare a Aeroportului International Otopeni, unde sunt ucisi si raniti sute de militari veniti sa apere Aeroportul Otpeni.
De asemenea, au solicitat sprijinul studentilor ACADEMIEI MILITARE si unor unitati militare sa apere MINISTERUL APARARII NATIONALE, dar si acestea sunt atacate  de unitati militare ale securitatii, deja instalate la MINISTERUL APARARII NATIONALE unde sunt ucisi si raniti sute de studenti si militari.
Sergiu Nicolaescu insoteste pe strazile Bucurestiului in noaptea de 22-23 decembrie 1989, Unitatea 0110 specializata pe spatiul sovietic-rus, anti-KGB. V. A. Stanculescu se lauda ca el cucereste Bucurestiul in 3 ore cu aceasta unitate. Unitatea 110 in drum spre TVR trage cateva focuri de arma in fatada casei lui Sergiu Nicolaescu din str. Zambaccian  nr.21, cladire afalata in imediata apropiere a TVR.
Trebuie facuta precizarea ca, Unitatea 110 care a tras in casa lui Sergiu Nicolaescu, a tras si in toate masinile parcate langa gardul TVR, pe str. Zambaccian. Dupa modul in care cartusele au lovit masinile parcate s-a vazut ca, de fapt s-a urmarit crearea unei stari de soc si groaza, si nu pentru a ataca TVR, intrucat daca se vroia sa se traga in sediul TVR, se tragea cateva cartuse in gardurile din placi de beton pe care le pulveriza, si exista camp liber sa se traga in TVR. Cartusele au lovit numai masinile, nu si gardurile. Gardurile au fost lovite numai in dreptul masinilor si dupa ce au trecut prin caroseria masinilor parcate.
Sergiu Nicolaesu intr-o emisiune Geniali din 27 mai 2005 de la Antena 1 moderator fiind Mihaela Radulescu, face afirmatia de fata de Victor Atanasie Stanculesu ca a avut o discutie intre ei  in ziua de 22 decembrie 1989, in care V. A. Stanculescu i-a spus:
,,Sergiule iti dau Unitatea 0110 cu care cuceresti Bucurestiul  in 3 ore,,.
Sergiu Nicolaescu spune ca:
,,In noaptea de 22 decembrie 1989  a cucerit Bucurestiul,,.
V .A. Stanculescu doreste sa intervina, sa spuna ceva si Sergiu Nicolaescu o intoarce ca la Ploiesti, si spune:
,,In noaptea de 22 decembrie 1989 a aparat TVR si spune asta sa auda si cei din Timisoara,,.
Aici se impune facuta precizarea ca toti locatarii aflati in casele din apropierea TVR  au fost avertizati cu doua luni mai devreme sa paraseasca zona intrucat vor avea loc evenimente grave.
De asemenea, se poate remarca faptul ca in noaptea de 22 decebrie 1989 unitatile speciale ale securitatii au fost conduse de V. A. Stanculescu.
Ora 23 ION ILIESCU ajunge la Televiziune si citeste Comunicatul catre tara  al CFSN, in care spune ca:
,,Intreaga  putere in stat  este preluata de CFSN si lui ii se va subordona Consiliul Militar Superior, care coordoneaza  intreaga activitate a Armatei si a unitatilor  Ministerului de Interne.,,
Aceasta trece sub comanda lui ION ILIESCU si gen. MILITARU NICOLAE agenti KGB.
De asemenea se citeste lista cu membri  Comitetului Provizoriu, lista pe care Ion Iliescu se trece ultimul, sugerand telespectatorilor ca nu doreste puterea.
Aceste diversiuni si crime comise de ION ILIESCU (precum Nero)a avut mai multe motive:
-acreditarea  notiunii de revolutie si nu de LOVITURA DE STAT
-a creea soc, groaza si teroriza cetatenii Romaniei revoltati iesiti in strada impotriva comunismului si KGB-ului sovietic, care sa duca la imprastierea lor, sa se  intoarca la casele lor si sa nu mai iasa in strada
-sa acapareze toata puterea
-sa scape de Ceausescu, deoarece cunostea  foarte multe despre Ion Iliescu si familia sa si despre legaturile conspirative indreptate  impotriva statului si poporului Roman de Ion Iliescu, gen. Militaru,  gen. Stanculescu cu Moscova.
Lovitura de stat s-a incheiat in dimineata zilei de 22 decembrie 1989 cand a avut loc arestarea lui Ceausescu si uciderea gen. Milea, iar in cursul zilei se anunta dizolvarea guvernului Dascalescu si preluarea  intreagii  puteri de stat  de catre CFSN caruia ii se subordona Consiliul Militar Superior si coordona  intreaga activitate a Armatei si a unitatilor Ministerului de Interne si in mod direct lui ION ILIESCU.
Timp de 15 ani de zile, Ion Iliescu a continuat cu lovituri de stat, diversiuni si atacuri teroriste indreptate impotriva poporului roman care de la inceputul revoltei din decembrie 1989, cetatenii Romaniei au protestat incontinuu impotriva comunismului sovietic si KGB-ului sovietic instaurat in Romania in 1944 de ARMATA SOVIETICA-RUSA. ION ILIESCU a ucis peste 100 000 de cetateni Romani copii, batrini, elevi, studenti, mineri, politisti, jandarmi in aceasta perioada de 15 ani si a jefuit statul Roman prin renumitele restructurari si privatizari, cu care a distrus industria, economia, stiinta, cultura, invatamantul, sportul si a facut cadou agentilor Romani si straini bogatiile solului si ale subsolului Romaniei si lupta din interiorul institutiilor statului pentru epurarea etnica a poporului Roman.
Povestea cu teroristi de care vorbeste ION ILIESCU in seara de 23 decembrie 1989 precum ca, teroristii trag din toate pozitiile face parte din planul de diversiune organizat de ION ILIESCU,  care cunostea si locatiile cestora.
Reusita lovituri de stat din decembrie 1989 a reprezentat pentru Romania si statul Roman a doua sovietizare si KGB-izare si distrugerea definitiva a statului si poporului Roman.
Lovitura de stat din Afganistan 1978 este identica cu lovitura de stat din Romania din decembrie 1989.
In iulie 1973, suveranul Afganistanului Muhammad  Zair Shah este inlaturat de la putere in urma unei lovituri de stat pusa la cale de varul sau, premierul Muhammad Daud care proclama afganistanul Republica Afgana, se declara presedinte al statului si instaureaza un alt regim.
Wasingtonul si Moscova duc o lupta intensa de ani de zile, pentru a intra gratuit in posesia petrolului din Golful Perasic, fara acest petrol aceste puteri militare intra in autodistrugere si destramare.
Moscova avea numerosi agenti angajati in institutiile statului de la Kabul care in primavera anului 1978 au participat la o revolta populara impotriva suveranului Muhammad Daud, iar acestora s-au alaturat un grup  de ofiteri afgani care aveau simpatii politice indreptate catre prosovieticul Partid Democratic al Poporului din Afganistan (PDPA) care l-au inlaturat de la putere si asasinat pe  Muhammad Daud impreuna cu familia la Palatal Regal de la Kabul.
Diferenta consta in faptul ca la Kabul unitatile speciale sovietice-ruse au intrat in Kabul cu unitati militare mecanizate, iar jonctiunea dintre unitatile militare mecanizate sovietice-ruse si agenti sovietici-rusi si ofiterii afgani prosovietici-rusi s-a infaptuit la Palatal Regal de la Kabul. In Romania unitatile speciale sovietice-ruse GRU au venit cu masini Lada, iar jonctiunea dintre agenti sovietic-rusi din unitatile speciale GRU si agenti sovietic rusi din DIE, SRI, DIA angajati in institutiile statului s-a realizat dupa arestarea lui Ceausescu si uciderea lui Milea in dimineata zile de 22 decembrie 1989 la sediul CC al PCR.
Generalul Lebed spune ca:
,,Invazia sovietica din Afganistan a inceput la 25 decembrie 1979 pentru a sustine regimul marxist de la Kabul, instaurat in 1978,,.
Gorbaciov ultimul presedinte al URSS spune ca:
,,Razboiul din Afganistan, o greseala. Intrarea trupelor noastre in Afganistan a fost o greseala politica. Orice incercare de a impune unei tari cu o traditie de secole un model social strain este sortita esecului,,.
Gorbaciov a vrut sa instaureze perestroika-gorbacioviana in Afganistan, lucru care nu a reusit, dupa cum afirma, dar in schimb a reusit in Romania si toate tarile foste comuniste-sovitice.
La invazia din Afganistan au murit peste 15 000 de militari sovietici, printre care multi romani din Basarabia, iar americanii au sprijinit cu bani si cu armament modern pe Ussama bin Laden pentru constituirea retelei Al-Qaida, pentru a apara Afganistanul.
In realitate au fost doi aliati America si Sovietici-Rusia impotriva statului si poporului Afgan, amandoua au participat la decimarea poporului afgan, rachetele Stinger, livrate de SUA, au ucis  milioane  de cetateni Afgani. Aceasta a fost si scopul pentru a intra in posesia gratuita a petrolului din Golful Persic, iar Ussama bin Laden este o inventie a americanilor pentru invazia din Afganistan si IRAK.