Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#11
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 08 Ianuarie 2024, 10:41:11
Extrem de interesant tot ce dezvaluie Daniel Sheehan si cum leaga totfenomenul "disclosure" de dezvoltarea constiintei individuale pentru a intelege de unde venim cu adevarat si care ar fi lucrurile de facut pentru a ne integra in marea familie cosmica! Tangential dar destul de elaborat spune si despre asasinarea lui Kennedy si legatura cu UFO. Are titrare automata din engleza in romana!
https://www.youtube.com/watch?v=5vtAk8WVhHM
#13
Astronomie / Re: Luna - misiunea spatiala L...
Ultimul mesaj de fiulploii - 16 Decembrie 2023, 13:40:59
Citat din: Xanadron din  14 Aprilie 2014, 11:01:351.
2. Am postat zeci, daca nu sute de pareri "anti-debukeriste" apropo de ajungerea (sau nu?) a 'meriganilor pe Luna. :moon: Pot fi gasite lejer, asa ca nu ma revin la ele si argumentele - solide, cred - cu care-am pierdut timp pretios sa le "asamblez".
Personal, ramin deci ferm pe pozitii: AU FOST acolo, dar nu de capu' lor si ajutati pe ici-colea (prin punctele esentiale) de "amicii" lor aliati intr-un gen de NATO cosmic. :-)

Distorsiunile cognitive cu care incearca (si de fapt a reusit perfect :lol:) coana NAZA sa ne aiureasca neuronii tin in primul rind de incurajarea tocmai din partea ei, a NASA-ei (Never A straight Answer) a teoriei ca totul ar fi fost in '69-70 etc doar un hoax enorm.

Nici vorba de hoax, zic eu (desi Stanley Kubrik a filmat realmente un "fake Moon-landing", niciodata neexistind o conexiune reala, directa si mai ales publica cu modulele de aselenizare) - dar deraparea-n directia asta a facut ca mai nimeni sa nu se mai intrebe CE ANUME au vazut/aflat ei :evil: intr-adevar pe Selena, satelitul nostru artificial.
Si, evident, de ce anume nu (mai) avem permisiunea de-a mai calca p-acolo - sub forma de "circ mediatic" mai precis.

Fiindca activitatile umano-ET :martiansad: de pe Luna in care-s implicati nu doar americanii (si care tin nu doar de minerit - He-3, regolith etc) continua bine-mersi - poate-i doar parerea mea si asta, clar. 8-)

Totul la vedere, nu? ca oricum nu se vede
http://www.planetology.ru/panoramas/lunokhod2.php?page=10&language=english

E vorba despre monolit, ma rog, presupus monolit. La o cautare pe gogu se pot gasi mai  multe informatii destul de ingropate in alte gunoaie.

Interesanta este si harta cu toate aselenizarile umane - oficiale.
#14
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor...
Ultimul mesaj de Grifon - 15 Decembrie 2023, 15:42:53
Ader și eu la ideea că nu vorbim doar de coincidențe.
Nu sunt specialist în iconografie religioasă, dar am remarcat - observații empirice - că anumite simboluri sunt utilizate în raport cu mai multe concepte abstracte (ce la rândul lor asociază mai multe interpretări la concret).
De aceea e riscant să se grăbească asocierile (chiar dacă, garantat, analogiile nu sunt fortuite).
"Chivotul Legământului" era cea mai importantă mărturie a lui Dumnezeu în Vechiul Testament,fiind surclasat doarde persoana Mântuitorului în noua eră. Dacă evreii păstrează încă acel Chivot ca simbol suprem, creștinii au păstrat doar elementele decorative, înlocuind reperul central.
Desigur, asta e o interpretare dogmatică, să zicem. Dar își are logică explicativă prin filtrul dogmatic, respectat cu siguranță de comanditarii picturii.
Iar postura "on-off" poate semnifica, simplu, Învierea (Misteriul maxim din creștinism). Ar fi prima sugestie
 interpretativă.
#15
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor...
Ultimul mesaj de fiulploii - 15 Decembrie 2023, 11:03:10
Citat din: abyss din  14 Decembrie 2023, 21:31:45Asemănarea cu descrierea chivotului din templul lui Solomon flancat de catre 2 ingeri este ... mai mult decât întâmplătoare. Iar poziția lui Isus in centrul mesei, plus haloul sferic de lumină... este foarte sugestivă. Nu cred sa mai existe în lumea ortodoxa o reprezentare asemănătoare. Mistere profunde răzbat în aceste ecouri imagistice.


De acord. Daca ar fi sa duc un pas mai departe ideea ta, as zice ca acelasi "dispozitiv" - pat cu baldachin la o etichetare pe fuga, se regaseste si pe "tavanul" firidei din acelasi perete insa observam o persoana culcata. Putem spune ca sus este dispozitivul "pornit"-"on" iar in firida este reprezentat "inchis"-"off" ? Eu zic ca putem zice asta.
  Ce a vrut sa transmita autorul? Nimic despre sine ci doar ramasite de cunostiinte de neinteles pentru el. Asaa au aparut canoanele-regulile in pictura religioasa, dupa parerea mea. Gresesc?
#16
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de abyss - 14 Decembrie 2023, 22:31:35



https://open.spotify.com/episode/6D6otpHwnaAc86SS1M8yHm?si=Bb7AXKXZQ-ecWHWShazE3w

21 nov
Descrierea episodului
David Grusch este un fost ofițer de informații al Forțelor Aeriene, reprezentant al Biroului Național de Recunoaștere în cadrul Grupului de lucru pentru fenomene aeriene neidentificate și co-lider pentru analiza fenomenelor aeriene neidentificate în cadrul Agenției Naționale de Informații Geo-Spațiale.
#17
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor...
Ultimul mesaj de abyss - 14 Decembrie 2023, 21:31:45
Altarul bisericii vechi a manastirii Sinaia. In imagine peretele de Est. Asemănarea cu descrierea chivotului din templul lui Solomon flancat de catre 2 ingeri este ... mai mult decât întâmplătoare. Iar poziția lui Isus in centrul mesei, plus haloul sferic de lumină... este foarte sugestivă. Nu cred sa mai existe în lumea ortodoxa o reprezentare asemănătoare. Mistere profunde răzbat în aceste ecouri imagistice.
#19
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 08 Decembrie 2023, 13:07:27
Fostul șef al securității spațiale israeliene spune că extratereștrii există, iar Trump știe despre asta!
https://www.nbcnews.com/news/weird-news/former-israeli-space-security-chief-says-extraterrestrials-exist-trump-knows-n1250333
#20
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 03 Decembrie 2023, 10:48:07
Extrem de interesant! Si numai clipul asta, tot canalul!
https://www.youtube.com/watch?v=_nGePkIW3Ac