Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce ne defineste ca Neam ?

Creat de adipop, 16 Aprilie 2008, 17:59:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Domnule Florin Croitoru, v-aº ruga sã aveþi grijã la limbajul folosit cã data viitoare veþi primi avertisment.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Lone Ranger

Citat din: Florin Croitoru din  21 Aprilie 2008, 14:35:17
.... puºtan [...]
Mitocan de-a dreptul. Iar la chestia cu nik-ul fac ce vreau eu, nu ce vrei tu. Cine mama dracului te crezi de-tzi permitzi sa-mi ordoni tu mie ce sa fac?

Citat din: Florin Croitoru din  21 Aprilie 2008, 14:35:17
... scrieþi inepþii ºi lucruri comune referitor la istorie ,din care se vede cã nu aþi studiat nici nu aþi prea reflectat la acest subiect.
Tu eshti cel care scrie ineptzii, nu eu!

lylyt_ice

 Si...v-a mai intrebati; " Ce ne defineste ca NEAM?"........? :lol:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Nox

Am mutat topicul la Cafenea ºi aici rãmãne... nu ºtiu de ce am impresia cã secþiunea NWO a început sã fie "poluatã" mai mult sau mai puþin.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Urban

Ce ne defineste ca Neam ?

Ultimele 20 de raspunsuri ne definesc ca neam...

adipop

Citat din: Urban din  21 Aprilie 2008, 16:58:38
Ce ne defineste ca Neam ?

Ultimele 20 de raspunsuri ne definesc ca neam...


Din pacate...Cand te gandesti ca nici unul din materialele serioase n-au fost postate aici pe forum...
adi

Florin Croitoru

Citat din: Lone Ranger din  21 Aprilie 2008, 15:34:30
Mitocan de-a dreptul. Iar la chestia cu nik-ul fac ce vreau eu, nu ce vrei tu. Cine mama dracului te crezi de-tzi permitzi sa-mi ordoni tu mie ce sa fac?
Tu eshti cel care scrie ineptzii, nu eu!
Nu am înþeles de ce sã primesc eu avertisment.Pt cã am scris cã are apucãturi de puºtan ? Mi se pare cã m-am exprimat f blînd. Asta ce este , ce scrie el acum ?Ce se dã pt asta ?

Florin Croitoru

Citat din: LupinThe3rd din  21 Aprilie 2008, 14:55:04
Cum la un moment dat in istorie a existat prima diviziune a muncii prin care oamenii s-au impartit intre agricultori si pastori afirmatia ca unii se trag din tarani e adevarata si inutila in acest context pentru ca nu defineste nimic(nici nu am scris despre asta.Eu am scris altceva)Eu am afirmat ca Carol I a opus bazele Romaniei moderne,(greºit, Romînia nu s-a modernizat dat lui Carol) in sensul in care in care epoca Meiji reprezinta perioada in care Japonia s-a modernizat.  Cred ca nu ati citit atent cele spunse de mine.(ba da)
Daca tot ati facut o referire la Antanta si Puterile Centrale, Romania a avut un tratat cu Puterile Centrale in vremea lui Carol I(aºa....aºa....dacã rãmînea aia era de rãu), tratat incalcat de Ferdinand in momentul in care Romania intra in razboi de partea Antantei(nu a hotãrît Ferdinand cã nu era absolutism). Pe campul de batalie Romania pierde (mã mir cã ºtiþi; peste 95% din romîni spun cã a cîºtigat pe cîmpul de bãtaie)dar la masa tratativelor la Trianon castiga. Dupa cum spuneati si dumneavoastraD-l meu(domnule sau d-le; aþi citit romane prost traduse din francezã), ma faceti sa cred ca replica D-lui catre Tecior(nu am auzit de asemenea nume în Cãldurã mare de I L Caragiale),ad din "Caldura Mare" D.: Amice, eºti... idiot! a fost scrisa pentru dumneavoastra. (obrãznicie ºi replicã de 2 bani; vreþi sã faceþi pe cultul ºi pe spiritualul)
Nu cred  ca pot ajunge pe locul 1. De obicei e ocupat de cei care scriu "îmveþi" in loc de "inveti" si care "decodeaza" placute.(vorbiþi aiurea; este "înveþi" poate cineva a greºit tastarea pt cã m e lîngã n.Eu nu am folosit termenul decodare pt plachete,plãcuþã aveþm la îºa de la intrare; am folosit descifrare sau despãrþire a textului.Vreþi sã zgîriaþi pe cineva ?)

Nancy

Citat din: romulus din  16 Aprilie 2008, 21:17:05
----Este posibil sa ai (aveti ) dreptate .......Mda ! Si profa de romana din generala imi zicea ca sunt un visator.....Asta e !
---Am zis !

Si-ai zis-o, dupa parerea mea, nu atit pripit, cit conjunctural.

,,Statul român nu aparã bogãþiile þãrii ºi nu garanteazã munca naþiunii. Nu, pentru cã nu e statul naþional al românilor, ci statul sucursalã de la gurile Dunãrii, al burgheziei apusene. Creat cu ajutorul ei, pentru interesul ei, sub sugestiile ei imperative ºi dupã modelul furnizat de ea – statul acesta nu ne apãrã pe noi de strãini, ci pe strãini de noi: siguranþa transporturilor, creditelor, plasamentelor, funcþionarilor lor. Ca-n colonii. De ce sã ari, sã gândeºti, sã alergi – în plus? Pentru cine? Pentru ce? Lumina (îþi n.n.) va fi tot opaiþ, drumul tot cãrare, casa tot bordei. Pentru cã, cu banii câºtigaþi la noi, finanþa internaþionalã (îºi n.n.) clãdeºte vile la Amsterdam sau Stockholm, iar noi rãmânem tot cum am fost, sãraci ºi ursuzi, narcotizându-ne amarul unei vieþi naþionale intrate în fundac, cu doine melancolice ºi cu chiolhanuri abrutizante. De aceea nu e tragere de inimã în þara româneascã. Aici e sursa adevãratã a indolenþei româneºti: în exploatare. Sã nu ne înºele palatele bucureºtene: sunt contuarele (însemnele bunãstãrii n.n.) strãinilor; vilele din noile cartiere ale Capitalei sunt ale vechililor. Sã nu ne înºele o reþea telefonicã, o linie feratã, o ºosea nouã: nu le fac (nu le iniþiazã, prezideazã ºi, eventual, finanþeazã construirea n.n.) pentru noi  ºi nu ne trebuie nouã, ci, pentru ei ºi unde le trebuie lor. Sã nu ne înºele forfota economicã, financiarã, politicã: nu noi ne zbatem, ei – ca sã ne sugã (spolieze n.n.) mai bine. Naþiunea românã stã deoparte: departe de viaþa economicã, în care nu poate sã fie decât spoliatã, departe de statul liberalo-democrat,care înlesneºte spolierea.", Petre Þuþea (ºi colectiv), Manifestul revoluþiei naþionale, Editura Crater, Bucureºti, 1998, pag. 6,7

(PETRE TUTEA DESPRE ASA-ZISA LENE A ROMANILOR, Extras din lucrarea: Radu Mihai Crisan, SPRE EMINESCU. RASPUNS ROMANESC LA AMENINTARILE PREZENTULUI SI LA PROVOCARILE VIITORULUI, Editura Tibo, Bucuresti, 2008, I.S.B.N. 978-973-87392-7-7, Carte cu CopyLIBER. Citim textul ei integral in fisierul atasat. Preluare de pe http://www.esnips.com/web/referatesstuff )

LupinThe3rd

@Florin Croitoru: Tecior era Feciorul din Cladura Mare. Dumneavaostra va scuzati greselile gramaticale dar ale altora nu le aceptati. Vi se pare corect? Mie nu. Cred ca intr-o viata anterioara ati fost modelul acestui personaj din opera lui Caragiale.
Am folosit termneul de placute pentru ca in DEX aveti urmatoarea definitie:
CitatPLÁCÃ s.f. 1. Foaie de metal, de lemn, de sticlã, de ebonit etc. 2. Tablã, tãbliþã pe care este scris, sãpat ceva. [Pl. plãci. / < fr. plaque, cf. it. placca].
. Cum tablita este de la tabla si placuta este de la placa. In schimb definitia placehetei o gasiti aici: http://dexonline.ro/search.php?cuv=placheta. Deci nu sunt plachete ci placute sau tablite.
D-l meu 95% dintre romani stiu gresit faptul ca Romania a castigat pe campul e lupta. Romania nu a castigat pe campul de lupta. Armata germana a facut ca guvernul, samd. , sa se refugieze la Iasi. http://ro.wikipedia.org/wiki/Participarea_Rom%C3%A2niei_la_primul_r%C4%83zboi_mondial. Pacea de la Bucuresti: http://www.mtholyoke.edu/acad/intrel/routreat.html. România a reintrat în rãzboi pe 10 noiembrie 1918, cu doar o zi mai înainte ca rãzboiul sã se încheie în vest.
Daca dumneavoastra considerati ca a fost o victorie militara atunci nu pot decat sa va felicit ca faceti parte din cei 95% dintre romani. Sincer ma bucur deosebit ca fac parte din cei 95%.

LupinThe3rd

Citat din: Urban din  21 Aprilie 2008, 16:58:38
Ce ne defineste ca Neam ?

Ultimele 20 de raspunsuri ne definesc ca neam...

Chiar mai mult. Intreaga scremere cu ce ne definiste ca neam dovedeste inca odata ce a spus Cioran in Schimbarea la fata a Romaniei ( din punctul meu de vedere singura carte cu adevarat nationalista si nu traditionalista): sunt minorit, calduti, superficiali. Zice Cioran despre unguri:

CitatCine se revolta, cine se rascoala? Rareori sclavul, dar apropape întotdeauna asupritorul devenit sclav. Ungurii cunosc îndeaproape tirania, fiindca au practicat-o cu o competenta incomparabila: minoritatile vechii monarhii ar putea sa depuna marturie în acest sens. Pentru ca au stiut atît de bine, în trecutul lor, sa joace rolul stapînilor, ei erau acum mai putin dispusi decît oricare alta natiune din Europa centrala sa suporte sclavia; daca au prins gustul de a comanda, cum de n-ar avea ei gustul libertatii? Avînd puternice traditii de persecutari, prin mecanismul de aservire si de intoleranta, ei tocmai s-au ridicat contra unui regim care seamana mult cu cel rezervat de ei însisi altor popoare.
Dar noi, draga prietene, neavînd pîna acum sansa de a fi opresori, nu o puteam avea nici pe cea de a fi revoltati. Privati de aceasta dubla fericire, noi ne purtam cinstit lanturile si as avea rautatea sa neg virtutile discretiei noastre, nobletea servitutii noastre, recunoscînd totusi ca excesele modestiei noastre ne împing catre nelinistitoare extreme: prea multa întelepciune da peste margini; este atît de lipsita de masura ca nu ma lasa uneori sa ma descurajez.
Invidiez, va marturisesc, aroganta vecinilor nostri (fara ea, ar fi luat ei armele?), le invidiez pîna si limba, cît a fost ea de feroce, de o frumusete care n-are nimic omenesc, cu sonoritati din alta lume, puternica si coroziva, potrivita rugaciunii, racnetelor si bocetelor, iesita din infern pentru a-i perpetua atmosfera. Desi nu-i cunosc decît înjuraturile, nu ma plictisesc ascultînd-o, ma încînta si ma îngheata, ma las ispitit de farmecul sau si de groaza sa, de toate aceste cuvinte pline de nectar si de ceanura, atît de adaptate nevoilor unor agonii; în ungureste ar trebui sa-ti dai duhul ori sa renunti a mai muri.

Cred ca suntem poporul care se uita si se lauda cu terecutl lui mitizat ami mult decat oricare popor. Sunt incapabil sa ne concentram pe viitor si ne mascam complexul de inferioritate intr.un complex de supeiroritate cu o istorie mitizata uitand ca daca nu era Bulgaria eram ultimii din UE.

sevastase

Eu am tot sperat ca nu o sa ajungem in EU dar nu am avut aceasta sansa..

EU ... ONU... NAFTA ... NWO

LupinThe3rd

Citat din: sevastase din  22 Aprilie 2008, 12:10:33
Eu am tot sperat ca nu o sa ajungem in EU dar nu am avut aceasta sansa..

EU ... ONU... NAFTA ... NWO
Pai ordinea corecta e ONU, NATO, EU, NWD nu NWO. Iar NAFTA nu putem intra http://en.wikipedia.org/wiki/NAFTA

Urban


LupinThe3rd

Citat din: Urban din  22 Aprilie 2008, 12:23:27
http://www.cotidianul.ro/video/-2711.html
...urmariti videoclipul....
Am vazut inceputul fara sunet. Imi pare rau nu ma pot uita la asa ceva. Asta e taranul roman. Imaginea din Sadoveanu iar realitate din Rebreanu.