Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme


acme

http://www.bing.com/community/site_blogs/b/maps/archive/2012/08/30/global-ortho-project-complete-for-united-states.aspx
Au terminat fotografierea aeriana a SUA la rezolutia de 30cm exceptind 2 locuri:
"To be fair, there are two places where we could not collect photos: Area 51 and the Vandenberg Air Force Base"  :rocket:
We're born alone, we live alone, we die alone.

kefren

Our Creator Is A Cosmic Computer Programmer - Says JPL Scientist



  http://www.messagetoeagle.com/creatorprogrammer.php#.UEToHCJyOzl

Cautatorul

"Pe data de 22 septembrie, ufologii din toată lumea îşi vor îndrepta atenţia asupra oraşului american Las Vegas, unde Muzeul Testelor Atomice va organiza o conferinţă despre OZN-uri, scrie Huffington Post.

Printre invitaţi se numără mai mulţi piloţi ai armatei Statelor Unite, care vor face dezvăluiri despre întâlnirile lor cu diverse obiecte zburătoare neidentificate.

În luna martie, muzeul Smithsonian a inaugurat o expoziţie intitulată "Area 51: Mit sau realitate?", în cadrul căreia sunt prezentate mai multe documente ale armatei americane legate de OZN-urile care au fost văzute deasupra Statelor Unite. Mai mult, expoziţia din Washington găzduieşte chiar mai multe "obiecte extraterestre autentice", care ar fi fost prelevate dintr-o zonă din Rusia în care s-ar fi prăbuşit un OZN."



Sursa: http://www.realitatea.net/muzeul-testelor-atomice-din-sua-va-prezenta-in-septembrie-adevarul-despre-ozn-uri_1000463.html



fratelelup

nu trage el asa repede pe dreapta....(scuze de offtopic)


sunnyboy

La 11 ani de la 11 septembrie, darama cineva oarece turnuri gemene pe Jupiter folosind asteroizi?  :wink:

Stirea de la Antena 3 din linkul dat de tine contine o fraza imbecila: "Americanul a verificat înregistrarea doar la sesizarea unui alt amator, care observase ciocnirea cu ochii săi, fără s-o şi filmeze" 
Adica cum cu ochii sai? Poate cu telescopul lipit de ochii sai...
(Spun asta numai ca sa scot in evidenta calitatile profesionale ale celor care "scriu" stiri la noi, la toate posturile teve).


Arhanghelul

#2530
Citat din: kefren din  13 Septembrie 2012, 00:09:24
 
    Uffffff,am scapat si de data aceasta! :-D


   http://www.descopera.ro/dnews/10059717-jupiter-tocmai-a-salvat-terra-de-la-un-impact-devastator-video

Doar si-a facut "meseria" ... ca ... si ... Selena ... incaseaza pentru ...  Terra ...

Hasta la vista baby...

Terminator 2 - Hasta La Vista Baby

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

kefren

http://www.2012en.ro/2012/07/peste-o-luna-aflam-daca-exista-viata-pe-marte/

  Acesta este un articol aparut in iulie,ne aflam la jumatatea lui septembrie si noi nu am aflat mai nimic din ce se intampla acolo,daramite sa aflam daca exista sau nu viata pe Marte.


kandaon

#2533
http://news.discovery.com/space/100yss-former-president-bill-clinton-backs-100-year-starship-120905.html

http://100yss.org/

Cica un grup international de "mari ganditori"  :-D s-au gandit sa puna bazele unui plan care sa duca la construirea unor nave stelare si realizarea calatoriilor interstelare in urmatoarea 100 de ani.

Ideea a venit (se putea altfel) de la DARPA (departamentul Pentagonului ce se ocupa de tot felul de inventii mai mult sau mai putin futuristice) si la ea au aderat tot felul de oameni, fosti astronauti NASA, cei de la SETI (astia or fi primit planurile pentru nava interstelara prin radio, de la niste extraterestrii  :-D) etc. etc., avandu-l presedinte de onoare pe fostul presedinte american Bill Clinton

Si noi ne miram ca din anii 60'-70' n-a prea mai evoluat tehnica asta a calatoriilor spatiale. Ar fi interesant de vazut, daca juma de secol am batut (cel putin oficial) pasul pe loc, cum vom avansa atat de spectaculos in 100 de ani

fiulploii